Hostinec Zlaté oko
+25
Shinobi
Kuroashi Sanji
Akemi Kagayaki
Kaya
Lizzy
Yoko Terumi
Kuro Sakai
Kiseki Mirakuru
Rokuro
Tetsuya
Faito Dansaku
Hikaru Hyuuga
Hyuuga Mikomi
Assasin Senju
Hokori Mai
Hiroyuki Tooya
Nukenin
Seina
Seiji
Hebi
Ryuu Hiroshi
Shinji
Takao Hanare
Reina Kana
Itachi Uchiha
29 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Ostatní územní celky
Strana 9 z 14
Strana 9 z 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Hostinec Zlaté oko
First topic message reminder :
místo kde se schází naprosto všichni, nukenini, vesničané, občané, jounini, kage..Neplatí zde žádná pravidla snad kromě jednoho, žádný boj. Hostinec je neutrální místo se špinavým lokálem a nerudným hostinským. Pokud chcete informace, jedině sem..
místo kde se schází naprosto všichni, nukenini, vesničané, občané, jounini, kage..Neplatí zde žádná pravidla snad kromě jednoho, žádný boj. Hostinec je neutrální místo se špinavým lokálem a nerudným hostinským. Pokud chcete informace, jedině sem..
Itachi Uchiha- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 200
Re: Hostinec Zlaté oko
Len som sa pozeral na toho podivného chlapíka. Pri jeho otázke som mykol plecami. V podstate ma to nezaujímalo. Napríklad v Anbu jednotkách som tiež nemal podrobné informácie o misií. Nezaujímalo ma, koho som musel zabiť a koho som zabil, rozkaz je jednoducho rozkaz. "Nie neviem..." Poznamenal som s menším nezáujmom. Vlastne ma to netrápilo a čím menej budem vedieť o tom, bude asi lepšie. Bol som tu len preto, lebo mi tá žena mala dodať informácie a rozprávať sa s týmto človekom som ani nemal v pláne.
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
"Dobrá tak tedy tady si to převezme již Ona." Tajemný chlápek ukázal směrem ke dveřím, kde Rokuro nyní mohl zahlédnout stojící ženu ve plášti Shuuketsu. Neměla kápi na hlavě, takže ji bylo snadné poznat. Byla to tatáž žena, s kterou měl již předtím Rokuro co do činění. Neznáma osoba na její přítomnost v hostinci reagovala následovně: Postavila se ze židle, mírně se Rokurovi uklonila, a pak se vydala pryč. Ještě předtím než však zmizla Rokurovi stihla popřát mnoho štěstí. "Tak tedy se drž. Když to přežiješ, pozvu Tě někdy na pivo. Najdeš mě tady." Měl se Rokuro snad něčeho obávat z mé strany? To brzy zjistíme.
"Úkol si zvládl na výbornou. Dle dohody. Teď je na mě, abych dodržela Naši úmluvu, takže začneme. Není důvod to protahovat." Promluvil jsem ke Rokurovi, potom co jsem ho v hostinci zahlédl a přisedl si k němu. Rokuro splnil vše co měl, takže nebyl důvod ho odstraňovat. Mí předchůdci by volil jiný postup, ale Rokuro bude užitečnější živý než mrtvý. Možná že nyní zjistí dost pro mě nebezpečných informací, ale tohle je účel.
"Úkol si zvládl na výbornou. Dle dohody. Teď je na mě, abych dodržela Naši úmluvu, takže začneme. Není důvod to protahovat." Promluvil jsem ke Rokurovi, potom co jsem ho v hostinci zahlédl a přisedl si k němu. Rokuro splnil vše co měl, takže nebyl důvod ho odstraňovat. Mí předchůdci by volil jiný postup, ale Rokuro bude užitečnější živý než mrtvý. Možná že nyní zjistí dost pro mě nebezpečných informací, ale tohle je účel.
Hokori Mai- Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN
- Počet příspěvků : 1243
Pozrel som na toho neznámeho. Moc mi nebolo do rečí. Po chvíľke tu prišla tá žena. Vlastne sa mi ani nechcelo veriť, že mi povie svoje plány. "Tak, chcem vedieť čo ste robili v Konohe?" Keď som vyslovil otázky, zdalo sa to neuveriteľné, že mi odpovie. Stále som jej neveril a bol v pozore aj napriek tomu, že tu bolo zakázané bojovať.
Rokuro- Jounin
"Mou přítomnost si vyžádalo Sabisu, aby jsme uzavřeli odchod. Něco na styl toho, co jsem uzavřela před několika dny s Vámi." Můj obličej zůstával pořád neměnný, takže z něj Rokuro nemohl vyčíst, zda-li říkám pravdu nebo lež. Tohle na tom bylo to úžasné. Já mu nemůžu věřit, taktéž i On mě, a tak nemá pořád jistotu, že mu sděluji pravdivé informace. Lze však předpokládat, že pokud mám ducha fair play hry, po Rokurově uspokojujícím dokončení jeho části, mu řeknu spíš pravdu. Rokuro mě však neznal. Viděl mě po druhé za svůj život. Takovém člověku nelze věřit, ale taky nelze jeho slova vyvrátit. Nemluvil jsem pokud to nebylo potřeba, takže dál jsem mlčky čekal na Rokurovu další otázku. Nestanovili jsme si tedy množství informací, které mu sdělím, ale použil jsem množné číslo při uzavírání obchodu, takže informací musí být více než jedna. Pak si svobodně můžu odkráčet, a nebo Rokura začít tahat za nos. Druhá možnost by byla zábavnější. Mělo by to vážnější dopad.
"A o akú zákazku presne šlo?" Opýtal som sa. Nedalo sa jej veriť, možno mi hovorila pravdu a možno nie. Avšak ju odviedli z dediny jednotky Sabisu, čo mi možno potvrdilo, že rozpráva pravdu. Nemal som vo zvyku robiť takéto obchody. Nevedel som kto to je, vôbec sa mi nepáčilo, že vlastne robím takýto obchod so ženou, ktorú vôbec nepoznám. Možno mi teraz podala nepravé informácie a chcela, aby sa to dozvedel Hokage. Nuž, nezostávalo mi nič než veriť.
Rokuro- Jounin
"Je potřebovat eliminovat pár lidí, kteří Kentarovi komplikují plány." Nyní pravděpodobně nastala ta chvíle, kdy se už Rokuro toho víc nedoví. Dle dohody. Služba za informace. U informací nebyl stanoven počet, ale pouze množné číslo, což mi nyní dávalo právo toto ukončit. Ačkoli jsem na to nárok měl, neudělal jsem to, a to s pár osobních důvodů. Jsem komplikovaný člověk. "Jedná se o špičku v Konohagakure no sato." Tato věta zněla trochu nesrozumitelně, ale kdyby se ji Rokuro snažil dát dohromady využitím selského rozumu, došlo by mu, že se jedná o lidi na nejvyšších místech v Konohagakure no sato, ba dokonce v celé Ohnivé zemi. Kentarovy plány nemají jen omezené působení v Konoze. Hlavním cílem Sabisu je ochránit vesnici, a to za jakoukoli cenu, na území působení nezáleží, jedná se-li o věc v zájmu vesnice.
Dozvedel som sa celkom dosť nových informácií a nečakal osm práve to, že Sabisu pôjde proti Konohe. Mne sa to zdalo, že Kentaro chcel zničiť všetkých vysoko postavených a ovládnuť Konohu... "Tak toho viem viac, než som čakal." Poznamenal som a mierne som sa pod kapucňou usmial. "Ešte posledná otázka... Čo presne robia Shuuketsu?" Nechcel som konkrétne vysvetlenie, len som potreboval vedieť či pracujú za peniaze alebo pre nejaký vyšší plán... I keď nebolo isté či sa to dozviem.
Rokuro- Jounin
"Shuuketsu je organizace jež dává svým členům naději si splnit své sny, i když jim v tom společnost nepřeje." Tohle nejspíš vysvětluje, proč jsou v ní jen samí nukeníni. Vypadá to taktéž jak kdysi u Akatsuki, a však v tomhle šlo o něco víc než v Akatsuki. Všichni členové Shuuketsu sdílí jediný cíl. V Akatsuki každý mířil za něčím jiným. Konkrétní cíl Shuuketsu zůstane ještě nějakou dobu skryt, ale postupem času Náš plán bude odhalen světu jakožto Omega tohoto světa. To co vryje konečnou tečku všem příběhům jednotlivců, a dokonce i skupin v tomto světě. "Každá organizace ale nepochybně potřebuje finance." Tímto jsem Rokurovi potvrdil jeho podezření ohledně najímání Shuuketsu na různé nekalé plány. Neřekl jsem Rokurovi sice konkrétní cíl Shuuketsu, ale už jsem tak nemusel učinit. Obchod již doběhl konce. "Ráda jsem Vás poznala. Možná se uvidíme ještě někdy Rokuro-kun." S těmito slovy jsem se odebral pryč. Tyto dvě věty vyzněly vážně žensky, a Já ačkoli se mi to příliš nezamlouvalo, tímto stylem budu muset mluvit častěji. Je to daň za mé dokonalé krytí. Celý svět shinobi funguje na bázi výměny. Aby jste něco dostali, musíte obětovat něco ve stejné hodnotě. A jak pak jsem znal Rokurovo jméno, i když mi ho neřekl? Velká to záhada. Její objasnění přijde však poměrně brzy, a to společně s největší válkou jakou tento svět zažil. Vše však má svůj čas, a tak stejně jak dlouho se čeká, než začnou kvést květy sakury, bude muset počkat i Náš plán. Nic se nesmí uspěchat.
Přesun
Bol som celkom spokojný s rozhovorom aj keď som si nemohol byť istý pravdou informácií. Chvíľu som premýšľal o spoločnom cieli Shuuketsu. Chápal som, prečo sa ich organizácia skladala z nukeninov, predsa robili špinavú prácu za peniaze. Jedna vec ma naozaj prekvapila. Moje meno, ona sa ho dozvedela a to som jej ho nepovedal... Celkom som zneistel. Netušil som odkiaľ ho tá žena mohla vedieť. Musel som uznať, že Shuuketsu majú naozaj dobrú sieť informátorov, čo mi vlastne potvrdila. Kto vie či vedela aj názov môjho klanu... Nepovedal som ani slovo len som ostal trocha zmrznutý z toho. Shuuketsu vedeli kto som a mne sa to nepáčilo. Po chvíli som odišiel z hostinca a smeroval som naspäť do Konohy. Dával som si pozor či ma niekto nesleduje znova len pre istotu.
Presun
Rokuro- Jounin
Dorazil som v pomerne normálnom oblečení na toto miesto. Pred tým, než som vstúpil som sa poriadne nadýchol, predsa len to bolo nebezpečné miesto plné nukeninov. Po chvíli som nakoniec ale vstúpil a krátkou cestou som zamieril k Baru. Tam som chvíľu sedel a obzeral sa okolo seba, v tom ku mne prišiel barman a opýtal sa ma, čo si dám. "Bude stačiť nejaká minerálka." Akosi čudne sa na mňa pozrel, no ja som sa nenechal nijako odradiť a hneď som sa v tedy opýtal ale naklonil som sa bližšie cez pult k nemu. "Neviete mi prosím povedať, kde nájdem Tetsuyu? Musím mu niečo dôležité povedať." Vybalil som to hneď naňho a dúfal som, že s toho nenastanú nejaké veľké problémy, lebo by to pre mňa bolo naozaj veľmi zlé.
Kiseki Mirakuru- Genin
- Počet příspěvků : 279
Nebolo to ani tak dávno, čo sa v hostinci naposledy potulovali ľudia s podobnou požiadavkou, ktorú v súčasnosti má genin z Kirigakure, Kiseki Mirakuru. Je nutné povedať, že sa odvtedy voľačo zmenilo. V prvom rade sa po stránke hygieny výrazne zlepšil. Pravda, stále sa jednalo o špinavý lokál a od luxusného podniku to malo vskutku veľmi ďaleko, no predsa to bolo, aj po stránke rozsahu poškodenia, na vyššej úrovni. Mohlo to byť tým, že do nich Tetsuya potom, ako na vlastné oči uvidel, jak hlboko klesli, zainvestoval? Ťažko povedať, ale jedno bolo isté.
Tou najvýraznejšou zmenou bol najnovší
prírastok do personálu, ktorý v súčasnosti zastupoval bývalého hostinského. Z neznámych príčin mal okrem poranení výrazné problémy s psychickým zdravím a sebaúctou. Nahradila ho preto neobyčajná osoba, tentokrát ale ženského pohlavia. Nie iba zákazníci, ale v prvom rade aj samotní zamestnanci ju mali obvykle vo zvyku prezývať Akabana (赤花, "rudá kvetinka").
Osoba, ktorá obslúžila Kisekiho, odišla dozadu vo chvíli, kedy sa za pult vrátila hostinská. Otázku, ktorú teda genin z Kirigakure položil, si vypočula až ona a takmer okamžite na ňu odpovedala.
"Tetsuya je v poslednej dobe akýsi žiadaný. Je mi ľúto, ale pravdou je, že toto nie je ani zďaleka jediný podnik, ktorý vlastní. Nie je žiadna šanca, aby sa sem iba tak dostavil, ani keby sme naliehali. Mám mu niečo odkázať?"
Nukenin- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 356
Tá osoba, ktorej som to ja povedal sa niekam vybrala. S počiatku som si myslel, že ma ignoruje, predsa len mi poedali, že s ním nebudem môcť hooriť. Po tom sa objavila akási slečna, ktorá mi oznámila, že sa s ním aj tak nebudem môcť stretnúť, lenže to pre mňa dobré nebolo. "Vážne nieje žiadna šanca?" Opýtal som sa trochu neveriacky a potom som dodal. "Ide o to, že mám správu, ktorá sa jedná o jeho bezpečí. Je tu človek, ktorý po ňom ide. Tieto informácie sa mu vážne budú hodiť. Neviete ma niekam naviesť niekam, kde ho nájdem?" Opýtal som sa prosebne. Potreboval som mu to povedať osobne, lebo som potreboval odovzdať Mizukagemu správu na to, čo mi na to odpovie. Ak by som to neurobil asi by som misiu nedokončil.
Kiseki Mirakuru- Genin
AKABANA (赤花)
Ani potom, ako Kiseki odhalil dôvod svojej návštevy, sa môj názor na vec nemenil. Trvala som na svojom a nemenila stanovisko.
"Ubezpečujem vás, že nie je. Nepríde sem osobne len preto, pretože ho sem niekto údajne prišiel varovať. Máte vôbec predstavu o tom, kto Tetsuya je? Ten človek má veľmi veľa nepriateľov a som presvedčená o tom, že je dostatočne informovaný o každom z nich aj bez pomoci ostatných," vysvetlila som mu dôkladne, prečo s tým nemožno nič robiť.
"Ako som už ale povedala, ak trváte na tom, že sa k nemu tá informácia dostať musí, môžete mu po mne poslať odkaz. Nebudete ani zďaleka jediný, kto to tak robí. Ak chcete mať istotu, že mu to úplnou náhodou nezabudnem pri našom najbližšom rozhovore oznámiť, môžete mi zaplatiť dosť na to, aby som si jednoznačne spomenula. Keď je však úplne nevyhnutné, aby ste sa s ním stretli osobne, vyvráťte vrecká a dám vám tip, kde by sa mohol nachádzať," navrhla som návštevníkovi nevinne s úsmevom na tvári.
Dúfal som, že po tom, čo som povedal to pôjde lepšie ale, ako som to ďalej počúval, vyzeralo to tak, že ma asi chce zodrieť s kože. Len som si povzdychol, lebo som pri sebe mal len to, čo som dostal minule za tú misiu plus trocha naviac. Preto som vytiahol peňaženku s ktorej som vybral 700ryo. Viac som u seba nemal a to si mohla všimnúť, lebo som v tej peňaženke mal prázdno. "Takže, ak vám to dám poviete mi, kde ho nájdem?" Opýtal som sa pomerne nedôverčivo. Predsa len ma mohla oklamať, takže som si nembol istý, či urobím dobre.
Kiseki Mirakuru- Genin
AKABANA (赤花)
Bez akejkoľvek známky emócie som sa pozrela na sumu,
ktorú mi môj zákazník ponúkal. Nebolo to veru nič extra. Hodnota informácie, ktorú som mu však chcela dať, nebola ale o nič väčšia, preto som neváhala a rozhodla sa, že z neho vyžmýkam aspoň to málo, čo má. Odpovedala som preto s úsmevom na tvári.
"Ako hovoríte. Dopredu vás ale upozorňujem, že nemám dostatočný prehľad na to, aby som vám vedela povedať presnú lokaciu, ale existuje jedno miesto, kde sa Tetsuya v poslednom čase zdržiava pomerne často. Som presvedčená o tom, že ak tam budete dôkladne hľadať, natrafíte naňho."
Bolo zrejmé, že sa mu nechystám povedať úplne všetko, ale čo môže za tie peniaze čakať. Navzdory tomu som ale bola veľmi prívetivá a na rozdiel od predchádzajúceho hostinského som sa nesnažila hrať na strach a rešpekt, ale predovšetkým na pôvab. Ako náhle by ale nastali problémy, rozhodne som bola schopná prejsť do obzvlášť nebezpečného módu. Predsa len som i ja bola pomerne nepríjemnou nukeninkou, ktorú by v súčasnosti Kiseki nezvládol.
Budem musieť zariskovať ale nevadí, za tak málo penazí ma určite nezabije a keď tak budem zbitý. Ujasnil som si predom, čo sa môže stať a bol som s tým už predom zmierený. "Nechcem vás uraziť ale bol by som radšej, ak by najprv podáte informácie." Bankovky som schúlil do kupy, takže boli prehnuté na poli a ja som ich držal v rukách. Predsa len stále tu bola možnosť, že ma môže oklamať a nepovedať mi nič alebo mi podá zle informácie. Ak by to bolo naozaj zlé prevezmem tvoje telo. To by bolo najlepšie, ďakujem. Dohodol som sa zo svojím drakom v sebe a čakal na odpoveď tej nukeninky.
Kiseki Mirakuru- Genin
AKABANA (赤花)
Márne som sa snažila hrať na čo najpríjemnejšiu a najmilšiu. Ako náhle Kiseki čo i len naznačil, že mi nezaplatí, kým mu nepodám dôveryhodné informácie, neubránila som sa. Musela som sa skrátka zasmiať. S niečim takým som sa veru dlho nestretla.
"No páni! Máš šťastie, že tu nie je bývalý hostinský. Ten nemá zmysel pre humor. Je vidno, že si v tomto biznise ešte len krátko, ale informácie sú v dnešnom svete cenné. Uvedom si však, že si v hostinci, nie na informačnej centrále. Nemôžeš chcieť, aby sme ti priniesli podpísať zmluvu a dúfali, že dodržíš slovo," vysvetlila som a pohladila ho po tvári.
"Ak je ti ale tých zopár centíkov tak blízkych, že sa ich neodvážiš len tak pustiť z ruky, viem o vybraných nukeninoch, ktorí by ti za nejaké tie službičky zaplatili radi. Si rozkošný, takže určite prilákaš obe pohlavia," naznačila som mu, že sa môže zahrať na k*rvu a zároveň ho s najvyššou pravdepodobnosťou urazila.
"Ak nemáš nič, čo by si si ešte chcel objednať, bez ohľadu na to, či sa bude jednať o alkohol, informácie, alebo nebodaj vášnivú noc, nemám ti čo viac povedať. Zavri za sebou zvonku," bolo vidno, že jeho návrh ani zďaleka neprešiel a nebol dobrým nápadom.
Moje zmýšľanie bolo zvláštne, predsa len som bol naozaj svojský. Preto si mohla všimnúť nech povedala, čo chcela môj pohľad pol pomerne rovnaký, predsa len už som za život počul veľa urážok a šikana nebola výnimkou, takže to so mnou nehlo. Keď ma pohladila trochu som sebou cukol a pozrel som iným smerom. Vypočul som si, čo ďalšie povedala.Peniaze som položil na stôl a prehovoril som už trocha iným spôsobom, predsa len, takto mi to asi neprejde.
Možno to pre ňu boli centíky no pre mňa to bolo pomerne veľa ale s tým ja som už nič urobiť nemohol. "Prosím povedzte mi o tom, kde ho môžem nájsť." Prehovoril som bez zbytočných rečí. Predsa len som si o nej stači vytvoriť obraz a niekto, ako ja s mojou silou nemohol riskovať, že sa to nejako viac pokašle. Aj keď je asi pravda, že ak by som zomrel, tak by tu asi veľa pre-živších neostalo.
Možno to pre ňu boli centíky no pre mňa to bolo pomerne veľa ale s tým ja som už nič urobiť nemohol. "Prosím povedzte mi o tom, kde ho môžem nájsť." Prehovoril som bez zbytočných rečí. Predsa len som si o nej stači vytvoriť obraz a niekto, ako ja s mojou silou nemohol riskovať, že sa to nejako viac pokašle. Aj keď je asi pravda, že ak by som zomrel, tak by tu asi veľa pre-živších neostalo.
Kiseki Mirakuru- Genin
AKABANA (赤花)
Vzhľadom na to, že sa Kiseki včas spamätal a rozhodol sa mi predsa len zaplatiť vopred, som naňho teda bola opäť milá.
"Hai! Keď tak pekne prosíš, ako by som mohla byť proti!
Nemám srdce z kameňa. Ako som povedala, nemám dostatočný prehľad, aby som ti vedela jednoznačne povedať miesto pobytu, ale aspoň ti dám tip, kde by sa mohol zdržiavať" usmiala som sa, zobrala si peniaze a začala rozprávať.
"Dopočula som sa, že bol dlhú dobu viacmenej nezvestný. Údajne neodpovedal prakticky na nič a vylákať ho z jeho neznámeho sídla bolo vskutku technicky nemožné, ale to sa zmenilo. Už takmer dva týždne je o ňom známe, že sa potuluje v Tanzaku-gai. Ťažko povedať, či sa vrátil k svojim pôvodným záľubám a rozhodol sa, že si bude užívať život naplno, alebo je v tom niečo viac, ale jedno je isté. Ak sa tam tak dobre zabýval, pravdepodobne len tak neodíde a ešte ho stihneš. Neustále má okolo seba ale nebezpečných ľudí, takže pochybujem o tom, že uspeješ."
"Ďakujem. Dovidenia." Jemne som sa uklonil, keď dohovorila. Otočil som sa a vybral som sa pomalým krokom preč. Nečakal som, že sa mi to takto predĺži. Aj keď hovoril Mizukage, že to bude náročné neveril som mu no, tuším som spravil chybu. Otvoril som dvere hostinca a vybral som sa na cestu do Tanzaku-gai, predsa len som ho potreboval nájsť.
(presun)
(presun)
Kiseki Mirakuru- Genin
Cesta byla celkem dlouhá a já jako vždycky nikam nespěchal. Po cestě jsem se stihl převléct tak, aby mě nikdo nemohl identifikovat. Hodil jsem na sebe černý plášť s kapucí. Nebylo mi vidět do obličeje a to byl tak nějak záměr. Došel jsem k putyce, známou tím že se tu schází nukenini z celého světa a jiná špinavá individua. Ale ani já jsem tu nebyl poprvé. Poslední rok jsem vymetal tyhle špinavé putyky každou chvíli. Otevřel jsem dveře a rozhlédl jsem se kolem sebe. Člověk by nevěřil kolik lidí zahalených v pláštích tady je. Nakonec ani nevyčnívám, spíš naopak splývám s davem. Přešel jsem k baru a posadil se.
Rozhlédl jsem se kolem sebe a pokoušel jsem se zachytit každé slovo, které kdo šeptne. Informace jsou dneska opravdu cenné. Zároveň jsem si velmi pozorně kryl záda a byl jsem ve střehu před jakýmkoli podezřelým chováním. Počkal jsem až ke mě přijde nějaká obsluha. "Gin" řekl jsem potichu a prsty jsem poklepával po baru jako kdybych byl nervózní. Né že bych byl nervózní, ale spíš jsem vyčkával na vhodnou příležitost. Když ke mě přišla moje obsluha s ginem tak se naskytlo okno příležitosti.
"Potřeboval bych určité informace,.." šeptl jsem tak aby to slyšel jen barman a v ruce jsem držel menší balíček balíček s penězi. Bylo tam něco v řádu tisíců ryo a tak to rozhodně stálo za pozornost. Peněz jsem měl víc než dost, přece jen jsem nějakou dobu pracoval jako žoldák a těžko jsem mohl něco utratit když jsem prakticky neměl žádné výdaje.
Kuro Sakai- ANBU
- Počet příspěvků : 49
AKABANA (赤花)
Vzhľadom na to, že sa pôvodný hostinský ešte stále
nespamätal z fyzického a psychického šoku, ktorý už pred nejakou tou dobou utrpel, nehovoriac o tom, že ma zákazníci prijali lepšie ako jeho, som i naďalej zastávala úlohu vedenia hostinca ja. Moja prezývka nebola len na okrasu. Skutočne som bola miestnymi považovaná za kvetinku tohoto inak ponurého podniku, ale tak ako každá ruža som i ja mala na počudovanie ostré trne. Najnovší návštevník zjavne vedel, ako to tu funguje.
Keďže Kuro Sakai predložil dostatok peňazí, zároveň s tým, ako som mu priniesla požadovaný nápoj, som sa naňho rozhodla byť milá a zodpovedať mu nejaké jeho otázky. V prípade, že by si potrpel na súkromie, som sa mu dokonca chystala navrhnúť, aby sme sa presunuli dozadu.
"Hai. Ste na správnom mieste. Ak máte záujem o špeciálne zaobchádzanie, ráčte ma nasledovať," žmurkla som naňho v snahe zakryť náš skutočný zámer pred ostatnými zákazníkmi, aj keď väčšina z nich už pravdepodobne vedela, o čo pôjde. Bez váhania som otvorila dvere a šla dozadu, kde som už čakala na to, čo sa ma shinobi z Kumogakure opýta.
Letmo jsem zvedl hlavu a prohlédl si ženu jež zde dělala vedoucí což jsem samozřejmě nevěděl. Vždycky tu dělal takovej nepříjemnej chlápek, takže se tahle slečna zdála jako velmi příjemná změna. Nicméně moc věcí se nezměnilo, peníze prostě otevřou každé dveře. Takhle to tady fungovalo odjakživa. Na mé zahalené tváři se objevil menší úšklebek když jsem si ženu přede mnou ještě jednou přeměřil pohledem. Ale neubíral jsem na ostražitosti a tak jsem si pořád dával pozor jak na svoje záda tak i na slečnu jež mě doprovází. Ženy jsou mnohem zákeřnější než muži, hlavně protože se to od nich neočekává. Chyba! Šel jsem tedy za ní a když jsme byly vzadu tak jsem přešel rovnou k věci.
"Co mi můžete říct o Otogakure no sato? Jaký je jejich stav a kdo je v čele Otogakure?" neměl jsem v plánu chodit kolem horké kaše.
"Co mi můžete říct o Otogakure no sato? Jaký je jejich stav a kdo je v čele Otogakure?" neměl jsem v plánu chodit kolem horké kaše.
Kuro Sakai- ANBU
AKABANA (赤花)
Úvahy shinobiho z Kumogakure neboli vôbec od veci. Je pravda, že som nebola ani zďaleka tak nepríjemná ako predchádzajúci hostinský, ale na druhej strane som disponovala o to výraznejším stupňom zákernosti. V prípade, že by s mojimi službami nebol spokojný a pokúsil sa svoje peniaze získať naspäť, s najvyššou pravdepodobnosťou by to Kuro Sakai pocítil aj na vlastnej koži.
"Ale ale, kto by to bol povedal... tak sa zdá, že tu máme nejakého špeha. Dúfam, že si uvedomujete, že ste zavítali do neutrálneho podniku. Môžem vám povedať kdečo o individuálnych shinobi a menších skupinkách, ale ak by sme vyzrádzali citlivé informácie väčších mocností, skôr či neskôr by sme o neutralitu prišli. Pre väčšinu z nás má práve tá neutralita nevyčísliteľnú hodnotu," vysvetlila som mu svoj postoj k jeho požiadavke.
"Každopádne... keďže ste boli pomerne štedrý, poviem vám aspoň to, s čím si vás oboznámiť dovoliť môžem. Otogakure je formálnym členom aliancie. Aktívne obchodné a politické styky má však predovšetkým s Kirigakure, s čím súvisí samozrejme aj jej stav, na ktorý ste sa pýtali. Na rozdiel od jej predchádzajúcich režimov robí zjavne všetko preto, aby zaistila ekonomickú stabilitu vo svojom regióne. Informácií o počte, sile a štruktúre ich vojsk sa však odo mňa bohužiaľ nedočkáte. To isté platí aj o vedení, kde si zakladajú na tajnostkárstve. Mnohí ľudia si terajší úspech dediny spájajú s údajným návratom kedysi obávanej Reiny Kany, pričom u tých odvážnejších koluje aj informácia, že sa jej zhostila ešte nejaká väčšia legenda zo záhrobia, ale to môžu byť len bezpredmetné reči, ktoré bohužiaľ nemôžem potvrdiť," rozhovorila som sa čo najviac.
Jaké zklamání,... pomyslel jsem si když mi řekla že se snaží o neutrální postavení a nehodlá mi říct nic víc. Ovšem nevyšel jsem tak úplně s prázdnou a získal jsem přece jen pár informací. Sice to byly spíš povídačky co kolovali mezi lidmi, ale vždy je na něčem aspoň trochu pravdy. Ale bylo to dost za ty peníze? Řekněme že mě to neuspokojilo. Bohužel jsem věděl že chtít víc je pro mě naprosto zbytečné a udělat si nepřítele zde by bylo zkrátka a jednoduše hloupé. V tomhle světe nikdy nevíte kdy budete znovu něco potřebovat.
"Děkuji slečno" poděkoval jsem jí. Mohl jsem znít nejspíš trochu chladně, ale nikdo tady určitě sladké řečičky neočekával. Ještě před odchodem jsem jí nechal na baru těch pár ryo za drink co jsem tu vypil a odešel jsem.
//přesun
"Děkuji slečno" poděkoval jsem jí. Mohl jsem znít nejspíš trochu chladně, ale nikdo tady určitě sladké řečičky neočekával. Ještě před odchodem jsem jí nechal na baru těch pár ryo za drink co jsem tu vypil a odešel jsem.
//přesun
Kuro Sakai- ANBU
Strana 9 z 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Ostatní územní celky
Strana 9 z 14
Povolení tohoto fóra: