Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hostinec Zlaté oko

+25
Shinobi
Kuroashi Sanji
Akemi Kagayaki
Kaya
Lizzy
Yoko Terumi
Kuro Sakai
Kiseki Mirakuru
Rokuro
Tetsuya
Faito Dansaku
Hikaru Hyuuga
Hyuuga Mikomi
Assasin Senju
Hokori Mai
Hiroyuki Tooya
Nukenin
Seina
Seiji
Hebi
Ryuu Hiroshi
Shinji
Takao Hanare
Reina Kana
Itachi Uchiha
29 posters

Strana 10 z 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Goto down

Hostinec Zlaté oko - Stránka 10 Empty Hostinec Zlaté oko

Příspěvek pro Itachi Uchiha Mon Aug 19, 2013 6:24 pm

First topic message reminder :

Hostinec Zlaté oko - Stránka 10 01zk

místo kde se schází naprosto všichni, nukenini, vesničané, občané, jounini, kage..Neplatí zde žádná pravidla snad kromě jednoho, žádný boj. Hostinec je neutrální místo se špinavým lokálem a nerudným hostinským. Pokud chcete informace, jedině sem..
Itachi Uchiha
Itachi Uchiha
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 200

Návrat nahoru Goto down

Hostinec Zlaté oko - Stránka 10 Empty Re: Hostinec Zlaté oko

Příspěvek pro Kiseki Mirakuru Thu Apr 30, 2015 8:21 pm

Po prejdení brány Kirigakure som sa vybral spolu s Yoko osvedčenou trasou, smerom do  podniku. Nestretli sme nič, čoby nás spomalilo aj keď trocha spŕchlo na začiatku cesty. Takže tu sme boli už pomerne suchý, lebo sa to stihlo vysušiť. Pri vstupe som sa porozhliadol kto tu je aj keď u baru mala byť tá žena, ktorá mi už minule podávala informácie. Dúfam, že mi teraz tá fialovo vlasá povie, že tu Tetsuya je. Aj keď hovorila, že tu už skoro vôbec nebýva od neho budú informácie určite najlepšie. Už pri minulom strete s ním som mal pocit, že ak budem niečo chceť vedieť, viem kam ísť. "Sme tu, teraz už len, aby sme zistili to, čo chceme."  Pomaly som podišiel až k baru a čakal, kým ma tá žena vôbec osloví.
Kiseki Mirakuru
Kiseki Mirakuru
Genin
Genin

Počet příspěvků : 279

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Terumi Fri May 01, 2015 9:46 pm

Cesta sem prebehla v poriadku. Akurát, nie je nič lepšie, keď nemáte dáždnik ani nič, čo by vás ochránilo pred dotieravým dážďom. Preto keď som sem došla, vyzerala som ako strašiak na poli, možno ešte horšie, nehovoriac o mojim červenom nose a trochu pridusenom hlase, keď som prehovorila. Bola som síce jinchuuriki a shinobi, ale to mi nijako neposilnilo moju obranyschopnosť. I ja som zľahka vedela podľahnúť chorobám, stačilo len trochu baktérií a podmienky vhodné pre ich rozmnožovanie.
Objavili sme sa v nejakom bare. Zrejme to bolo to "Zlaté oko". Všade tu vysedávali nejakí prapodivní ľudia, preto som sa tvárila, akože ja nič, ja muzikant, poťahovala nosom a utierala si ho do rukáva. Nyah. Dúfam, že vieš, čo robíš. Kto vie, či mi vôbec rozumel, pretože sa mi kvôli upchatému nosu..."trochu" zmenil hlas.
Yoko Terumi
Yoko Terumi
Tokubetsu Jounin (Nanabi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 278

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sat May 02, 2015 1:58 pm

AKABANA (赤花)

Márne sa Kiseki nádejal, že na tomto mieste nájde Tetsuyu. Tá doba, keď bol natoľko znudený, že sa poflakoval po svojich vlastných podnikoch a škádlil ich návštevníkov, rovnako ako aj zamestnancov, bola už dávno preč. V súčasnosti to bol veľmi zamestnaný človek, preto pravdepodobnosť, že by tu naňho natrafil, sa blížila k nule. Na(ne)šťastie preňho však mal pravdu v tom, že som tu i naďalej akožto náhrada predchádzajúceho hostinského zotrvávala aspoň ja. Mladí Kirigakurčania preto nemajú inú možnosť, než sa s tým uspokojiť, prípadne skúsiť šťastie v Tanzaku-gai. To by ale tentokrát nemuselo dopadnúť dobre.

"Ale ale, pozrime sa na to, koho k nám osud zavial," prehovorila som pri prvom pohľade na Kisekiho, rýchlo si spomenúc navzdory počtu ľudí, ktorí sa tadiaľ dennodenne mihnú, na jeho poslednú návštevu. Dúfala som, že sa mi ho podarí oškubať minimálne tak ako aj naposledy. Peňazí pre zamestnancov nie je v tomto špinavom biznise nikdy dosť.
"A tentokrát si so sebou vzal aj svoju priateľku, hmmm. Nie som si ale žiaľ úplne istá, či je to práve najlepšie miesto na rande," usmiala som sa popri cielenej provokácii lišiacky.
"Tak? Čo to bude tentokrát? Dúfam, že si sem opäť neprišiel v nádeji, že natrafíš na nášho zamestnávateľa. Ako som povedala minule, už sa tu viac nezdržiava," objasnila som Kisekimu hneď na úvod, vyhnúc sa tak zbytočným nedorozumeniam, ktoré by vyústili v stratu môjho drahocenného času. Nemožno povedať, že by som ho mala na rozdávanie.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 356

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiseki Mirakuru Sun May 03, 2015 10:15 am

Nemusel by som byť nejako extra všímavý, aby som zistil, že Yoko po ceste nachladla, lebo pomerne dosť poťahovala. Moja myšlienka bola potvrdená v tedy, keď prehovorila, lebo jej hlas znel, ako keby mala plný nos. Z vačku na nohaviciach som vytiahol látkový kapesník, ktorý som jej podal. Viac som ich nemal ale ja som ho nepotreboval. "Mal by som." Neznelo to naj-presvedčivejšie ale rukou som jej ukázal, nech mi podá mešec v ktorom bolo zopár tisíc. Vytiahol som z neho len 500 ryo. Naposledy, čo som tu bol som nemal omnoho viac a dala mi pomerne dobré informácie až na to, že som tam takmer zomrel, nebolo by Tetsuyu. Začul som ženský hlas po ktorom som sa otočil k bare, bola to tá žena, čo aj minule. Skúsim s ňou vyjednávať trochu inak. Nesmiem jej dať všetky penaize na raz, lebo určite aj teraz sa ma bude snažiť nejako napáliť. Pomyslel som si pri počúvaní jej slov. Minule ma oškubala o všetko, čo som mal ale teraz to neboli moje peniaze, preto som to musel nejak vymyslieť. "Nie som tu na rande ale prišiel som sem hľadať informácie." Objasnil som jej situáciu aj keď som si bol istý, že len vyrypuje. To, že či je Yoko moja priateľka alebo nie som jej vyvracať nechcel, neprišli sme sem od toho. "To je škoda, lebo v to som dúfal. Ak už by som mal niekomu dať svoje peniaze chcel som jemu." Nenápadne som jej chcel naznačiť, že viem o tom, že ma chce len ošklbať. Po týchto slovách som jej ale položil tých 500 ryo na stôl pri čom som vedel, že ich ešte zopár budem musieť dohodiť. "Potrebovali by sme zistiť čo najviac informácií o klane Kurama. Koľko nám toho o tom klane môžeš zistiť? Potrebovali by sme vedieť všetko o ich členoch, schopnostiach v jednoduchosti ... proste všetko. Čím viac by tých informácií bolo, tým som ochotnejší zaplatiť viac." Platiť som chcel, lebo som vedel, že bez toho by sme sa nepohli ďalej to som si ujasnil už aj minule, lenže tentoraz som chcel ohodnotiť jej prácu podľa toho, čo by mi dokázala zistiť.
Kiseki Mirakuru
Kiseki Mirakuru
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Terumi Sun May 03, 2015 7:05 pm

Mal by som. Odpoveď za sto bodov, ktorá ma teda nijako neubezpečila v tom, že to vážne nie je chorý blázon. Keď som s ním ale došla až sem, tak tu aj ostanem. Tých divných ľudí všade naokolo som sa rozhodla ignorovať. Ten kapesník som si od neho s poďakovaním vzala a vysmrkala som sa doňho. Necítila som sa o nič lepšie pri tom, ale aspoň som nemusela stále poťahovať nosom.
Pri jej poznámke sa mi postavili snáď všetky vlasy dupkom. No tá predstava, že by som s ním išla na rande...prosím vás. Nevr. Z lásky a tých podobných dospeláckych vecí mi bolo na grcanie.
Počúvala som ich rozhovor a popritom pozorovala svoje dlane. No. Som zvedavá, či z nej niečo vypadne, tie informácie sme vážne potrebovali a Odin nás ochraňuj, ak sa vrátime s niečím, o čom už náš Mizukage vie. Jáááj, to by bola strašná hanba.  
Yoko Terumi
Yoko Terumi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun May 03, 2015 8:38 pm

AKABANA (赤花)

Kisekiho snaha o vyjednávanie by s najvyššou pravdepodobnosťou nedopadla práve najlepšie, nebyť toho, že som mu tak či onak nemala čo povedať. Navzdory tomu som sa však natiahla po jeho peňažnej odmene a bez akýchkoľvek výčitiek si ich vzala.
"To je od teba veľmi škaredé. Domnievaš sa snáď, že Tetsuya nemá peňazí dosť?" opýtala som sa ho takmer až urazene.
"Musím ale uznať, že by som si nechcela nechať ujsť výraz v jeho tvári, keby si od neho požadoval informácie s trápnymi 500 ryo. Aj za splnenie D-rankovej misie dostávate minimálne desaťnásobok, držgroš smarkatý," podotkla som výsmešne.

"Ani nevieš, ako rada by som vám vybielila peňaženky, ale nemám ako pomôcť. Môžem vám niečo vyhrabať na známejšie osoby, poskytnúť približný prehľad o aktuálnych udalostiach, odkázať vás na iných zvedov, ale k niečomu takému sa nemám ako dostať. Hádam si nemyslíte, že mi sem ľudia chodia klábosiť o cudzokrajných klanoch," oboznámila som ho s nelichotivou skutočnosťou. Aby sa však nepovedalo, že som si ich peniaze zobrala úplne zbytočne, rozhodla som sa, že im poskytnem aspoň nejaké vodítko.
"Východne od Konohagakure možno nájsť miesto známe ako Akagahara. Kedysi sa to používalo v rámci druhého kola chuuninských skúšiek, ale aktuálne je to tam prakticky opustené. V severnej časti lesa, ktorý ju obklopuje, by sa mala nachádzať zdanlivo zanedbaná chalupa. Nejakú dobu v nej však prebýval Jishaku - informátor, ktorý sa Konohou a jej klanmi dlhé roky zaoberal. Ak máte záujem, skúste šťastie tam."

// Jedná sa o toto miesto: https://nsgo.forumczech.com/t382-opustena-chatrc //
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiseki Mirakuru Tue May 05, 2015 1:35 pm

Nevedel som dobre vyjednávať, lebo som nemal takmer žiadne skúsenosti s jednaním s ľuďmi. Snažil som sa skúšať rôzne metódy, ktoré mi prišli najlepšie v tejto situácii. "Niečo také som nepovedal." Odpovedal som jej a vypočul som si ďalšiu poznámku na ktorú som mal samozrejme aj ja poznámku. "Nešlo o to, koľko som dal teraz. Ak by som tam položil aj 3000 aj tak by si to zobrala. Preto som chcel čestne ohodnotiť cenu tej informácie, ktorú by som od teba dostal. Ale to už je asi jedno." Som takmer ešte dieťa, keďže v týchto veciach sa nevyznám a mám na to pomerne naivný názor, keďže sa stále snažím myslieť čestne a spravodlivo. Po jej ďalších  slovách som mohol smutne skonštatovať, že sa tu nič nedozvieme ale cesta sem nebola až taká márna. Dozvedel som sa od nej o ďalšom mieste, ktoré by nám možno pri hľadaní pomôcť. Určite v tom ale bude nejaký háčik, ako minule. Keď som navštívil Tanzaku-gai, takmer som tam prišiel o holý život nebyť priaznivých okolností. "Ja ďakujem aj za tieto informácie. Ak aj teraz budú pravdivé a niečo tam nájdeme určite budem častejšie využívať tento hostinec, ako informačné centrum. Len dúfam, že si stanovíte nejaký cenník." To s tým cenníkom som nemyslel príliš vážne, lebo to na tom bolo určite najlepšie. Existuje veľa bohatých chlapíkov, ktorý si za tajné informácie priplatia sto krát viac, ako nejaký shinobi z kirigakure. Odkráčal som od pultu zopár krokov k východu pri čom som sa zastavil a otočil na Yoko. "Ty asi budeš chorá, že?" Pýtal som sa preto, lebo ja som mal kedysi veľmi slabú imunitu a bol som často chorľavý a preto je možné, že ma to zasa trafí, takže som sa len chcel uistiť.
Kiseki Mirakuru
Kiseki Mirakuru
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Terumi Wed May 06, 2015 2:06 pm

Doteraz som sa ani len neozvala a nebyť toho, že každých päť minút nesmrkám do vreckovky, tak by som asi pripomínala nejakú sošku. Bohužiaľ, napokon som došla do takého štádia ignorovania okolia, že som prestala počúvať i tých dvoch, v hlave som mala úplne vákuum, proste na nič som nemyslela. Z tohto "zamyslenia" ma vytrhla až nejaká informácia o tom, kam máme ísť či čo. Započula som niečo toho o chuuninských skúškach a že to je nejaká chatrč.
Akonáhle sa rozhodol odísť, nuž som sa vybrala priamo za ním. Eh...no...asi to tak bude. Reagovala som na jeho otázku. Nie je to ale nič strašné, asi som len prechladená, to raz dva prejde. Pokrčila som ramenami, pričom som si zase kýchla. Mala som toho už plné zuby. Tak teda poďme nie? Vyzvala som ho a zmizla z tohto prapodivného miesta. Ďalej ma už musel ale viesť on, pretože som nemala ani poňatia, kde sa vlastne nachádzame.
Yoko Terumi
Yoko Terumi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiseki Mirakuru Mon May 11, 2015 1:15 pm

Spočiatku som sa zaujímal skôr kvôli sebe, že či je chorá ale po menšom zvážení som musel skonštatovať, že ak sa jej to zhorší a niečo sa po ceste dokašle nedopadli by sme asi najlepšie. "Ak by ti to neprekážalo, najlepšie by bolo, ak by sme zašli po ceste ti niečo kúpiť, aby sa ti to nezhoršilo." Navrhol som jej a bez toho či by súhlasila alebo nie aj tak sa po ceste stavíme v lekárni. Potom som sa na ňu otočil a dodal som. "Chcel by som sa ti ešte ospravedlniť. Ak by som vedel, že by tie peniaze neboli nutné neposielal by som ťa po ne. " Lenže môj predpoklad bol zlý a ona musela pri ich vybavovaní vynaložiť asi menšie úsilie s presviedčaním rodičov. Po ďalších slovách už od nej som len súhlasne prikývol a vydal som sa odtiaľto preč na ono miesto chatrče s menšou obchádzkou k lekárni.
(presun)
Kiseki Mirakuru
Kiseki Mirakuru
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lizzy Mon Jun 01, 2015 8:53 am

Nikdy v živote som tu nebola, no aj tak som sem prišla prvá. Kaya ma hneď nasledovala. Zvedavo som sa pozerala po ľudí na okolí pri vstupe som si slamák z hlavy dala dole a on sa mi len tak pohupoval na chrbte. Ani som nevedela, koho vlastne hľadáme. No vyzerala som tak trocha ako alenka v krajine zázrakov. "Kaya-chan? Čo je to vlastne za miesto? Sme v tom zlatom.. oku hai? Prečo tu všetci vyzerajú ako keby boli retardovaný? Teda.. takmer všetci.." Popravde som necítila hanbu, a ani nejaké výčitky svedomia. Ani som si neuvedomila, že som povedala niečo zlé, bola som jednoducho úprimná.
Lizzy
Lizzy
Velitel Jouninů
Velitel Jouninů

Počet příspěvků : 226

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Thu Jun 04, 2015 11:15 am

Nevedela som, prečo mi tak uteká ale neprekážalo mi to, však výhľad tu nebol zlý, takže som mohla pozorovať to čo som chcela a až po nejakej dobe som vstúpila dnu za ňou. Keď som pristúpila k nej opýtala sa ma pomerne dobrú otázku, ktorá by ma možno aj rozosmiala, ak by som mala lepší zmysel pre humor ale aj tak ma to pobavilo. " Neviem ti vysvetliť, prečo ti tak všetci prídu ale nie si ďaleko od pravdy u niektorých. V podstate je to ale hospoda v ktorej sa pije a hlavne sa tu veľa klábosí. Preto je možné, že zistíme nejaké informácie, ktoré potrebujeme alebo získame polohu nejakého informátora." Hovorila som svojim zvyčajným chladným hlasom, ktorý bol tentoraz tichší. Nebolo nutné, aby počul každý o tom, čo som hovorila. Popri tom sme sa presunuli k baru, kde som mala na pláne počkať, než budem ja oslovená. Aj tak sme nemali v pláne si tie informácie platiť ale skôr vziať.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Počet příspěvků : 230

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sat Jun 06, 2015 2:59 pm

Už pri vstupe do hostinca mali návštevníčky možnosť všimnúť si, že je v ňom priveľa ľudí. Väčšina stolov bola vonkoncom obsadená a dostať sa k pultu tak isto nebolo najjednoduchšie. Nejakí tí stálejší zákazníci by to bezpochyby považovali za veľmi neobvyklé, ale to sa žiaľ o Tsukigakurčankách nedalo povedať. Navzdory tomu, že to v hostinci bolo preplnené, sa väčšina očí sústredila na ich príchod, ale cez všetok okolitý hurhaj našťastie pre nich ich slová neboli vypočuté. Kto vie, akej by sa boli v opačnom prípade dočkali reakcie. Jednalo sa o neutrálny podnik, takže pravdepodobnosť útoku nebola dvakrát najvyššia, ale jedným si mladé dievčiny mohli byť isté. Skôr či neskôr sa nájde niekto dostatočne opitý na to, aby sa ich bezostyšne pokúsil konfrontovať. Zostávať tu pridlho by preto nemusel byť ani trochu dobrý nápad.

Ďalšou nevídanou zvlášťnosťou bola istotne prítomnosť tentokrát až dvoch obsluhujúcich. Jednalo sa samozrejme o už pomerne populárnu jedovatú kvetinku v tomto inak dosť pustom zapadákove, známu pod menom Akabana, a akéhosi jej statného pomocníka, ktorý už na prvý pohľad pôsobil nebezpečne. Aktuálne postávali pri pulte, ale zatiaľčo sa spomínaná červenovlasá hora svalov venovala niekomu inému, návštevníčky z ďalekej Tsukigakure sa napokon dočkali oslovenia až zo strany ženskej časti obsadenstva.

"Ako vidíte, máme celkom dosť naponáhlo, takže čo to bude? Ak ste sem prišli len postávať, uvoľnite miesto ďalším zákazníkom, prosím," prehovorila takmer okamžite s aspoň drobným náznakom slušnosti, no nie dvakrát najmilšie a najprívetivejšie. Očividne nebola v najlepšej nálade, ale nemožno sa jej čudovať. Skutočnosť, že bol okrem nej vpredu ešte niekto iný, vonkoncom znamenala, že to z nejakých dôvodov bolo nevyhnutné. Je možné, že bola skrátka len zahltená prácou, preto potrebovala drobnú výpomoc, ale to vôbec nemuselo byť všetko. Nech sa teda už Kaya a jej spoločníčka pokúšala o čokoľvek nekalé, je vysoko pravdepodobné, že by dnes neboli prvými, o ktorých by sa bolo potrebné nejakým spôsobom postarať. Nech je to už akokoľvek, ak mienili svoju úlohu skutočne neodkladne splniť, lepší čas na to už však rozhodne nebude.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Tue Jun 16, 2015 11:37 am

Nebola som tu toľko krát osobne, aby som mohla povedať, či to je neobvyklé alebo úplne normálne. Ono sa to tu striedalo a je zrejmé, že sa v niektorých dňoch podnik úplne zaplní. Pre náš neprospech to bolo práve dnes. Hoci náš príchod nebol očakávaný priveľa očí nás sledovalo. Ešte šťastie, že v tom hluku nebolo počuť takmer ani vlastné myšlienky. Akabana bola na svojom mieste s ďalším človekom. Kto vie, prečo ho u seba práve mala. Pri toľkom počte ľudí to môže byť dokonca aj kvôli tomu. Prehovorila ku mne. Už s jej hlasu a výrazu bolo zrejmé, že nemá najlepšiu náladu. "Prišla som sem kvôli tomu, lebo som sa dopočula o tom, že tu bola istá osoba." Oznámila som jej najprv a pokračovala. "Mal by to byť muž,  okolo 30 rokov, pripomínal mnicha z hi no kuni a mal po svojom tele a na oblečení rôzne Jashinistické znaky. Taktiež mal bradu a jeho vlasy boli hnedé." Je možné, že tadiaľto sa za dlhú dobu prehrne veľa ľudí ale tento popis bol podľa mňa dostačujúci na to, aby si spomenula. Predsa len takého človeka, keď už raz vidíte tak to len tak nezabudnete. "Potrebovala som o ňom zistiť čo najviac informácií, preto by som potrebovala nasmerovať." Pri mojich posledných slovách som začala vyťahovať pomerne pomaly katanu. Nebolo mi vidieť do tváre, preto to mohol vyzerať, ako nejaký vynucovaní manéver. Ja som ju ale položila pred ňu. Katana bola ručne vyrobená z látky, ktorá vedie chakru a taktiež nebola s tých najlacnejších. Určite jej došlo, že som ju ponúkala za výmenu tých informácií. Ak by ju predala určite by za ňu mala pekných pár tisíc. "Dá sa tu platiť aj takýmto spôsobom?" Mala som u seba menší obnos peňazí, preto som si myslela, že táto katana by ju uspokojila viac, ako takmer tisícka, ktorú som u seba prechovávala.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lizzy Wed Jun 17, 2015 6:35 pm

Bolo tu pomerne rušno.. a nás oslovila pomerne pekná žena.. teda pomerne. Máloktoré ženy by jej nezávideli. Našťastie ja som moc taký.. pocit, nepoznala, alebo som si to aspoň nechcela pripustiť.
So záujmom som pozorovala spôsob, ktorým Kaya no.. ako to povedať, vyjednávala? Kto vie. No prišlo mi to vtipné a.. nudné zároveň. Išlo to vôbec? Zatiaľ som si však sadla k stolu, čím som pravdepodobne prekvapila ostatných, ktorý za ním sedeli. Mávla som im s úsmevom rukou, následne som si rukou podoprela bradu a po tom som už len čakala.. a čakala.. a čakala. Znova som zabudla prečo sme tu vlastne boli. Bola som naozaj hrozná.
Lizzy
Lizzy
Velitel Jouninů
Velitel Jouninů

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Wed Jun 17, 2015 11:40 pm

Ťažko povedať, čo vlastne prekvapilo návštevníkov hostinca Zlaté oko viac. Či to, že pred očami väčšiny prítomných Kaya ukázala jednu zo svojich katán, alebo spôsob, akým sa Rinku pomerne rýchlo zabývala a bezstarostne sadla za obsadený stôl. Nech už to bola akákoľvek z menovaných vecí, niet pochýb o tom, že Tsukigakurčanky vskutku vzbudili veľa pozornosti. Možno až priveľa. Navzdory tomu, že sa jedná o neutrálny podnik, v tejto chvíli je otázne, či im bude dovolené odísť bez zbytočného konfliktu. Nič netušiaca Raijin sa tak dočkala zopár zvláštnych pohľadov, ale našťastie pre ňu sa nik neodvážil jednať. Predsa len to nebolo tak dávno, čo sa návštevníci dočkali názornej ukážky dôležitosti slušného chovania zo strany nevrlého a nekompromisného rudovlasého svalovca. Nech už sa tu udialo čokoľvek, problémov mali všetci tak akurát dosť.

Napriek tomu, že šlo doposiaľ všetko ako tak hladko, sa Kaya bohužiaľ nedočkala žiadanej reakcie. Takmer až pobavená Akabana ju totiž schladila očividne neprívetivým pohľadom.
"Musím sa veru priznať, že ma až udivuje, akých divných zákazníkov mám v poslednej dobe tú česť obsluhovať. Úprimne ani neviem, kde začať," povzdychla si beznádejne.
"Máš predstavu, koľko kdejakých pofiderných jedincov sa tu dennodenne zastaví? Keby som mala venovať pozornosť každému jednému z nich, musela by som sa roztrhnúť. Uznávam, že mám dojem, že som tu niekoho takého asi videla, ale rozhovor som s ním zaručene neviedla."

Márne sa Kaya nádejala, že sa možno dočká nejakých dobrých správ, všetko nasvedčovalo opaku.
"Keby som tak mala viac času a väčšiu motiváciu, možno by som sa aspoň pokúsila zaloviť v pamäti, ale čo sú to za spôsoby? Na chvíľu som si myslela, že sa ma pokúsiš vydierať, ale toto je hádam ešte komickejšie. Pochopila som správne, že chceš platiť katanou? Vyzerá to tu ako obchod so zbraňami? Ako mám asi tak od oka posúdiť, akú má cenu? Bež si ju niekam predať a dones mi hotovosť, nemôžem robiť všetko. Nemyslím si ale, že zarobíš dosť na to, aby mi to postačilo. Nie sme žiadna charita. Muž, o ktorom hovoríš, rozhodne nie je náš zamestnanec a nemáme s ním nič spoločné, takže neviem, či ste na správnom mieste. Skús sa vrátiť, keď tu bude menej ľudí, so značne lepšou ponukou, a pokúsim sa pomôcť, ale takto len plýtvaš mojim i svojim časom," vysvetlila jej to hádam dosť jasne.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lizzy Fri Jun 19, 2015 2:47 pm

"Vyzerá to tak, že nerozumiete situácií." Pousmiala som sa tento krát ja. Aj keď som rozprávala zo stola, Akabana ma mohla počuť jasne. Chcela som si to tiež skúsiť, možno by to pôjde lepšie, než Kayi.
"Pochopte že neznámy jedinec, podal nie práve vhodnú informáciu ešte menej vhodnému človeku a tým značne .. ako to povedať... ohrozil istú skupinu ľudí, nás, naše záujmy a našu bezpečnosť. Neobviňujeme vás, no musíme vypátrať daného jedinca a ubezpečiť sa, aby sa podobná situácia neopakovala." Viac než pravdepodobne vedela, čo sa s takými jedincami robí a čo s daným jedincom plánujeme spraviť. Klasický odstrašujúci príklad. 
"Nie sme tu pre to, aby sme si za danú informáciu zaplatili. Sme tu od toho, lebo tento podnik podozrievame z vypustenia danej informácie a je vo vašom, ako aj našom záujme, aby ste nám radšej odpovedali na naše otázky, čo sa tohto problému týka. Predsa len kto vie, čo by sa stalo, keby že neobhájite svoju nestrannosť v tejto veci." Toto bolo mierené ako jasná vyhrážka, no podľa môjho názoru dosť opodstatnená. Odkiaľ som toho toľko vedela ? No.. niekedy sa len hrám na sprostú.. a Kaya mi prišla taká trocha, mimo.. hlavne čo sa týchto vecí týka.

"Každopádne to čo chceme počuť, a dôvod našej návštevy, dopodrobna, vysvetlíme v nejakom súkromnom mieste bez, toľkých zvedavých uší. Ak vám to teda neprekáža. Pochopte že nechceme robiť problémy." Pohľad som hodila aj na Kayu. Kto vie, možno jej zrovna prepne a všetkých tu bude chcieť vyvraždiť.
Lizzy
Lizzy
Velitel Jouninů
Velitel Jouninů

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Thu Jun 25, 2015 9:15 am

Nehovorila som nič, len som si vypočula ten menší výsmech alebo, ako by som to mohla nazvať. Márne sa mi Akabana snažila vysvetliť situáciu tak, ako je ja som mala svoje inštrukcie a tých som sa potrebovala držať. Najväčší problém bol, že ja som problémy riešila vždy násilím a nie nejakou diskusiou. Ak už som aj niekedy chcela vyjednávať v minulosti mi to prekazila moja druhá, temná stránka. Dokonca teraz pohrdla mojou nádhernou katanov, ktorú som po jej odmietnutí s radosťou ukryla na svoje miesto. Tá osoba v mojich očiach poriadne klesla a najradšej by som sa teraz prepla do toho druhého módu a pekne by som jej rozcuchala  vlasy. Škoda pre mňa ja už som sa vedela ovládať a preto som si dokázala bez problémov schladiť hlavu hoci  dôvod sporu sa zdal byť, ako hlúposť. Než som stihla prehovoriť Rinku sa do toho vpustila. Nechápala som, no uvedomila som si, že ak bude nutné niečo prejednať nechám to na ňu. Aj keď v niektorých veciach je zaostalá, poriadne jej to myslí. Aj tak na také veci, ako je vykecávanie nie som. Pracovať na vlastnú päsť stále sama, to sa na mne strašne podpísalo.
"Určite ste moju spoločníčku počula zrozumiteľne. (Ne)chceme robiť problémy, takže skúste aj vy urobiť krok k spoločnému kompromisu." Prehovorila som napokon aj ja, aby som nebola po celú dobu Rinkinho rozhovoru ticho. Bola som náramne zvedavá, ako sa to celé ešte vyvinie. Ak by aj k boju došlo vybila by som najviac ľudí, čo by išlo a spolu s Rinku by som sa odtiaľto pobrala.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Thu Jun 25, 2015 3:27 pm

Každému jednému prítomnému návštevníkovi bolo jasné, že atmosféra značne zhustla. Napätie by sa dalo krájať. Niet najmenších pochýb o tom, že Akabana nebola vôbec, ale vôbec nadšená z toho, čo si z úst Tsukigakurčanky vypočula. Pravdepodobnosť, že bude spolupracovať, zdanlivo nebola o nič vyššia. Niet divu, že sa necítila byť vôbec zodpovedná za čokoľvek týkajúce sa ich vnútorných záležitostí. Nechať sa vydierať cudzími organizáciami a národmi nebolo v popise jej práce, nehovoriac o tom, že za sebou mala dosť stresujúci deň. Všetko teda nasvedčovalo tomu, že sa v neutrálnom hostinci strhne ľúty boj. Kto by bol povedal, že situáciu aspoň čiastočne upokojí niečo tak banálne, ako ňečakané uvoľnenie napätia zo strany červenovlasého svalovca. Podnikom prepukol smiech. Nie však ani náznakom šialený, či už prehnane hlasný a zbytočne naťahovaný, ale naozaj len obyčajný smiech stredne dobre pobaveného dospelého chlapa.

"Je tu niečo smiešne?" otočila sa naňho aktuálna hostinská s veľmi nepríjemným a chladným pohľadom. Na rozdiel od neho nemala náladu na to, aby sa akýmkoľvek spôsobom zabávala.
"Ach, prepáč, prepáč, nemohol som si pomôcť. Na to, že sme v nejakom druhoradom bare, sa tu všetci tvária tak seriózne a povýšene, ako keby to more prekypovalo len veľkými rybami. Niektoré tvoje konverzácie s vybranými hosťami stoja za to. Nenechajte sa rušiť," vysvetlil rudovlasý muž stručne, následkom čoho sa zasa venoval svojim povinnostiam, a že ich mal vskutku celkom dosť.

"A že vraj ja mám divný zmysel pre humor. Každopádne, ak sa naše drahé návštevníčky chcú cítiť dôležito, prečo by sme im to nedopriali? Neradi by sme si ich pohnevali," pousmiala sa už konečne aj samotná Akabana, ktorá doposiaľ pôsobila len veľmi strnulým, odmeraným a chladným dojmom. Zdalo sa, že sa aspoň trochu upokojila. To však nič nemenilo na tom, že Tsukigakurčanky ešte nevyhrali, aj keď im to tak mohlo pripadať.
"Vezmi to na chvíľu za mňa, Hiro-chan. A vy ma ráčte nasledovať, veľavážené cudzinky," prehovorila hostinská tentokrát ladným hláskom a pootvorila dvere do temnej miestnosti, kam sa aj dopredu vydala, očakávajúc, že pôjdu za ňou. Boli to vonkoncom ony samotné, ktoré chceli zmeniť miesto jednania, aby ich nemohol nikto vyrušovať. Uprostred preplneného baru by to asi nešlo. Tak či onak by ale nemali poľavovať v ostražitosti, udiať sa tu môže fakt čokoľvek.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Sat Jun 27, 2015 11:03 am

Situácia, ktorá tu panovala bola každou sekundou stále horšia a horšia. Mala som pocit, že bude lepšie, ak budem na dosah svoje katany a hlavne Rinku, ktorá by sa odtiaľto tak ľahko, ako ja nevedela asi dostať. Napätie, ktoré tu ale panovalo bolo čiastočne zničené obyčajným smiechom červenovlasého fúzača. Rozhovor medzi ním a Akabanov som brala tak, ako keby sa nám teraz vysmial. Niečo také som už ale nemienila riešiť, bola by to asi tá najhoršia možná vec v tejto situácii. Nikdy som sa aj tak nenechala len tak uraziť. Dokonca aj samotná Akabana sa toho chytila. Aspoň vyzerala, že aspoň trocha zahnala tú zlú náladu a konečne sa s ňou bude môcť normálne rozprávať. "S radosťou." Vykročila som za barmankou niekam do neznáma. Vrhnúť sa priamo do centra jamy levovej? Prečo nie? To je také moje. Celé toto miesto nevyzeralo vôbec dôveryhodne a to ma utvrdzovalo v tom, že poľavovať na ostražitosti nebude najlepší nápad. Bola som si istá, že keď dorazíme na miesto určenia strhne sa boj alebo sa začne prejednávať už spomínaná téma. Skôr som si myslela, že prvá možnosť bude tá správna. Však vytvárať na doterných ľudí pasce je dnes v móde.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lizzy Wed Jul 22, 2015 1:37 pm

Narozdiel od Kayi som s ľuďmi mala omnoho menej skúsenosti. Preto som sa po slovách tej dievčiny s úsmevom postavila a vpochodovala som priamo za ňou. Ruky som síce mala položené na bokoch a nie za hlavou, no to bol skôr taký.. cit? Who knwos. Vlastne som ani nevedela prečo tu stále som. Síce som poznala zadanie misie a už som na neho aj upozorňovala no, prišlo mi zbytočné ísť tu v dvoch. Možno sa na nás ešte zosypú nepriateľia a mi sa tu pred nimi budeme musieť brániť alebo čo.. alebo sa na ňu zosypeme mi. Zosypať sa na tak krásnu slečnu.. hmm.. s Kayou.. hmm.. 
Lizzy
Lizzy
Velitel Jouninů
Velitel Jouninů

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Fri Jul 24, 2015 2:40 pm

AKABANA (赤花)

Situácia sa prítomným kunoichi pozdávala zaručene čoraz menej a menej. Prekvapivo veľmi dlhá a temná úzka chodba s niekoľkými uzamknutými dverami na atmosfére istotne veľa dobrého nepridávala. Bolo nepochybne až obdivuhodné, akým obrovským komplexom sa hostinec napokon zdal byť, aj keď navonok nepôsobil ani zďaleka tak obrovským dojmom. Tak či onak to vyzeralo, že sa návštevníčky bez boja nezaobídu. Ich obavy možno pomohlo zahnať až to, keď som osobne otvorila jedny z bočných dverí a konečne nás všetkých vypustila z útrob chodby. Napätie zdanlivo čiastočne vyprchalo.

"Cíťte sa tu ako doma," prehlásila som tak trochu ironicky. Pravdou je, že daná miestnosť neoplývala ničím viac než len jednou posteľou a malým stolčekom s drevenou stoličkou. Vyzeralo to tam skrátka ako nejaká pomerne skromná izba na prespávanie. Bez ohľadu na reakciu som si na spomínané lôžko ľahla, uvelebiac sa v čo najpohodlnejšej polohe.
"Aaaaaaaaah, konečne zaslúžený odpočinok. Neberte to v zlom, ale po poslednom týždni si skrátka nemôžem nechať uniknúť akúkoľvek príležitosť na oddych," objasnila som im, že ich technicky len využívam na to, aby som si mohla na chvíľu ľahnúť a všetko nechať na ostatných.
"Tak teda hovorte. Som samé ucho," prehlásila som viacmenej nezaujato, poriadne sa pritom natiahnúc. Všetko nasvedčovalo tomu, že jednanie so mnou už o nič lepšie tak či tak nebude.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lizzy Thu Jul 30, 2015 4:30 pm

Kráčali sme pomerne dlho. S úsmevom a rukami za hlavou som vyzerala naozaj beztarostne. Akabana si mohla uvedomiť že som buď psychicky od ostatných ľudí v podstate úplne mimo, alebo že mám o sebe až príliš vysokú mienku spojenú s nie príliš mnoho skúsenosťami. V podstate by mala pravdu v oboch prípadoch. Nakoniec sme vkráčali až do izby.. jej izby? Celkom sa mi tu páčilo. Sadla som si na koberec do tureckého sedu, oprela som sa o stenu za mnou a zvedavo som sa rozhliadala po okolí.
"Hmm.. hmm." Na chvíľku som sa zamyslela.
"Niekto objavil skrýšu Shuuketsu a to sa nášmu šéfovi príliš heh.. nepáčilo. Zlá osoba na zlom miest.e. samozrejme je daný jedinec mŕtvy len.. no.. niekde táto informácia uniknúť musela." Prehovorila som k nej a pozornejšie som si Akabane prezrela. Bola vlastne.. naozaj kočka. Bolo to kvôli jej práci? Alebo bola tak neskutočne pekná len tak od prírody? Kto vie.
Lizzy
Lizzy
Velitel Jouninů
Velitel Jouninů

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Fri Jul 31, 2015 1:54 pm

Na rodziel od Rinku som sa tu vôbec necítila príjemne a bezstarostne, ako ona. Bola som stále na pozore pripravená kedykoľvek sa brániť. Celú dobu to bola napätá situácia až po kým sme sa konečne nedostali k bočným dverám. Vošli sme do miestnosti, ktorá nebola príliš zariadená bola tu maximálne užitočná tá posteľ. Ja som nešla príliš do miestnosti ale radšej som sa oprela chrbátom o stenu u dverí, kde som aj ostala. Očami som chodila po miestnosti snoriac po každom možnom kúte. Chvíľu som sledovala Rinku a nakoniec som si prezerala dotyčnú, ktorá si vylihovala. Medzi tým sa moja spoločníčka pustila s ňou do reči. "Dopočuli sme sa o tom, že než sa dostal na to miesto, kam sa dostať nemal bol tu a s niekým sa tu stretol. Preto by sme potrebovali hlavne zistiť kto to bol, aby sme ho mohli vypátrať a prípadne potrestať. Tým pádom by všetko vina, ktorá bola uvrhnutá na hostinec bola rázom preč." Doplnila som Rinku o pár mojich chladných slov. Teraz už bolo potrebné čakať už len na vyjadrenie tej čarodejnice s fialovými vlasmi. Aj keď pomerne dobre vyzerajúcej čarodejnice.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sat Aug 01, 2015 5:18 pm

AKABANA (赤花)

Niet najmenších pochýb o tom, že som si naplno užívala príležitosť oddýchnuť si od všetkej tej špinavej práce pri bare. Zároveň som to však ešte stále považovala za nádej na prípadné zbohatnutie, a tej som sa nemienila len tak vzdať. Dokonca ani potom, ako mi návštevníčky odhalili príslušnosť k organizácii Shuuketsu, som svoj postoj asi nehodlala zmeniť.
"Hmmmmm... nemôžem si pomôcť, ale akosi si nedokážem spomenúť na to, že by s tým náš hostinec mal čokoľvek spoločné. Môžem vás ubezpečiť, že ten dotyčný nebol nikto od nás, či už mi mienite veriť alebo nie..."

Aktuálne misia pre Tsukigakurčanky nevyzerala nádejne.
"Viete, poviem vám niečo, čo som tam pred ostatnými moc vyťahovať nechcela. Narozdiel od nukeninov, ktorí ešte stále slepo veria tomu, že im tento podnik pomôže vybudovať si nový život, je mne hostinec fakticky ukradnutý. Nie som nič viac než len ich otrokom. Je absolútne jedno, akú budeme mať návštevnosť, väčšina zárobkov pôjde do rúk majiteľov. Zo svojich dlhov sa tým za žiadnu cenu nevykúpim. Jediný spôsob, ako si viem zarobiť, je súkromným predajom informácií. To je jediný dôvod, prečo som sa sem nechala preveliť," objasnila som im tentokrát o čosi detailnejšie svoj postoj, naďalej sa zvíjajúc na svojej posteli.
"Chcete ma zabiť? Len to skúste. Aj keď uspejete, odpovede sa nedočkáte. Budete ma mučiť? Niečo si vymyslím, aby som sa vás zbavila. Najistejšia cesta k pravdivým informáciám sú peniaze. Zaplaťte mi a rozpamätám sa, inak neuspejete."
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lizzy Sat Aug 01, 2015 9:44 pm

Nastal trocha problém. Bolo naozaj zaujímavé túto slečnu počúvať no bohužiaľ som ju pravdepodobne trocha nepochopila. Peniaze som si asi zmýlila s nejakým liekom na pamäť a nechápavo som sa na Kayu pozerala.
"Nemáme peniaze hm? Chudák slečna.. také výpadky pamäte .. chmm.." Ľútostne som sa na Akabanu pozrela. Myslela som to však smrteľne vážne. Nerobila som si z nej srandu a ani som ju nijak nepodpichovala.
Lizzy
Lizzy
Velitel Jouninů
Velitel Jouninů

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 10 z 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Povolení tohoto fóra: