Kassai HlavníMěsto
+6
Nukenin
Tobiru Senju
Shinobi
Hikaru Hyuuga
Tor Vizsla
Assasin Senju
10 posters
Strana 5 z 6
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kassai HlavníMěsto
"Lidé mi nevěří, i když vždy říkám pravdu. Myslí si, že si to vymýšlím..." sdělila jsem mu. Paranoidní tvorové, co si myslí, že úplně každý, co vypadá jako oni, pořád musí lhát. Ano, někdy bych byla radši, kdybych to také dokázala, ale zase na druhou stranu jsem byla ráda za to, co mám. Nemohu lhát, jsem čestným člověkem, i když občas musím stát na straně "zla". "Nechápu, proč bys nemohl utéct i ty, kdyby došlo na těžkou situaci..." Zakroutila jsem nechápavě hlavou, pak jsem to už nechala být a soustředila jsem se na jakékoli známky pohybu v okolí.
To mluvení nehorázně rozptyluje...
To mluvení nehorázně rozptyluje...
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
Uplne jednoduse. Ja nemohu utect a zanechat nekoho zasebou. A je tu jeste jedna vec me oci je to vec kvuli ktere by me pouze nejspise nezabily. Zatim je vse vporadku mam dost velke zorne pole takze vidim vse kolem nas v okoli 600 metru. Navic jsem clovek ktery ztratil prilis mnoho na to aby nechal nekoho jen tak nekde. Vis pokud bych chtel utec a tebe tady nechat stim bych nedokazal zit. Videl jsem umirat pratele a lidi kteri ve me verily. Geninove kteri me uznavaly a muj nejlepsi pritel ktery za me polozil zivot. Uz nikdy nikdo kolem me nesmi zemrit." Mozna to nechapala ale pro me to bylo neco co jsem si nedokazal odpudtit. A mozna nikdy neodpustim.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Poslední skupinka nukeninů se zdržovala v jednom starém lokálu. Opilí třískali vším, rozbili několik stolků a vyvolali hospodskou rvačku. Právě se vyřítili ven, kde se začali hlasitě smát a okrádat nějaké ženy, aby měli na další alkohol.
Shinobi- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 680
"Pojd za mnou Neco se deje." A rozbehl jsem se k tem dotycnym Nukeninum.
"Tak panove, myslym ze vase zabava prave skoncila. Pokud si lehnete na zem mozna vas jenom necham zavrit! Odporujte a zabiju vas." Behem toho co jsem mlovil jsem vytahl Kunai
"Tak panove, myslym ze vase zabava prave skoncila. Pokud si lehnete na zem mozna vas jenom necham zavrit! Odporujte a zabiju vas." Behem toho co jsem mlovil jsem vytahl Kunai
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Nejstarší z nich a zřejmě nejsilnější se na něj otočil.
"A hele, prcek," ukázal na něj prstem s připitomělým úsměvem.
"A hele, prcek," ukázal na něj prstem s připitomělým úsměvem.
No moc mi nedal na vyber a ta hlaska me akorat podnitila k utoku. Nemel jsem moc na vyber jelikoz podle cakry byl mozna i nejsilnejsi a dostat jej hned na zacatku by byllo nejlepsi. A vzhledem k jejich stavu by se to mohlo celkem byt snadne ale i tak jsem nepodcenoval situaci.
Teoreticky jej to melo vyradit ze hry na dost dlouho.
Teoreticky jej to melo vyradit ze hry na dost dlouho.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Zatočila se mi hlava, když na mě zaútočil spadl jsem a hlasitě začal chrápat. Pokaždé, když se mě snažil udeřit, jsem ho vyblokoval nebo se mi podařilo vyhnout.
"Tohle bude hodne spatne. Pokud pouzivaji opileckou pest sem v haji." Proletelo mi hlavou.
Vyskocil jsem do vzduchu a behem okamziku na nej letelo Hakke Kūshō (prázdná dlaň)
Pokud se vyhnul i tomuhle tak jsem mel vazny problem.
Vyskocil jsem do vzduchu a behem okamziku na nej letelo Hakke Kūshō (prázdná dlaň)
Pokud se vyhnul i tomuhle tak jsem mel vazny problem.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Odhodil mě, tomu jsem se nedokázal vyhnout, ani v mém stavu. Jeden z mých společníků se objevil za mnou a zachytil mě, abych nenarazil do zdi. Rozběhl jsem se proti nepříteli a zakopl o svou vlastní nohu.
"Tyyy..Zmeetkuu.."
"Tyyy..Zmeetkuu.."
"Sakra nikdy bych si nemyslel ze bych si pral aby tady bala Shijin nebo Mikomi. Ale nejak to budu muset zmaknout sam Ani ona by nemela sanci. " Pomyslel jsem si a snazil se premyslet jak jej odstavit. Jdina moznost jej byla znehybnit.
Rozbehl jsme se snerem za nim a snazil se jej zasahnout pesti. Az maly detail ze spadl asi metr od nej jsem se odrazil a saltem jsem se dostal za nej.
Rozbehl jsme se snerem za nim a snazil se jej zasahnout pesti. Az maly detail ze spadl asi metr od nej jsem se odrazil a saltem jsem se dostal za nej.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Užuž jsem si chtěla začít stěžovat, že tu nic není a my bychom měli jít domů, když vtom mě Hikaru vybídl, abych šla za ním. Když jsme narazili na skupinu ožralů, udělalo se mi zle. Můj obličej nabral nazelenalý nádech, když mě do nosu praštil zápach alkoholu. V blízké době se k tomu ani nepřiblížím. Hikaru mezitím začal vyhrožovat, je jasné, že to ti chlápci nebrali v žádném případě na vědomí. Proč by měli poslouchat náctiletécho chlapce? Takže začala bitka. Na rtech se mi objevil úsměv.
Alespoň ze sebe dostanu ten vztek z toho super otravného chlápka s tou maskou... Připravila jsem se k boji a podívala jsem se na ty ostatní. Ani jsem si neuvědomila, že mám ještě pořád přeměněnou levou ruku.
"Tak který z vás chce umřít jako první?" Bylo mi jasné, že to nebudou brát vážně.
"Myslíš, že bych mohla zapálit alkohol v nich? Jsou jím úplně nasáklí..."
"Možná by to šlo, kdybys je nechala přijít blíž. Jestli mají nějaké zbytky v puse a trávicím traktu, mohlo by jim to alespoň částečně ublížit." Ani Killuni nevypadal, že by si tím by stoprocentně jistý, nejspíš to nikdy v životě neudělal.
Alespoň ze sebe dostanu ten vztek z toho super otravného chlápka s tou maskou... Připravila jsem se k boji a podívala jsem se na ty ostatní. Ani jsem si neuvědomila, že mám ještě pořád přeměněnou levou ruku.
"Tak který z vás chce umřít jako první?" Bylo mi jasné, že to nebudou brát vážně.
"Myslíš, že bych mohla zapálit alkohol v nich? Jsou jím úplně nasáklí..."
"Možná by to šlo, kdybys je nechala přijít blíž. Jestli mají nějaké zbytky v puse a trávicím traktu, mohlo by jim to alespoň částečně ublížit." Ani Killuni nevypadal, že by si tím by stoprocentně jistý, nejspíš to nikdy v životě neudělal.
Killunia- Chuunin
Starší nukenin, dejme tomu že se jmenuje Itaku
Vyskočil jsem rychle a
zaútočil několika kopy, které ani on nemohl předvídat. Ani já jsem je nepředvídal!
Nukenin Mishima
Pozvedl zvědavě obočí a z jeho kapes vylétlo několik kunaiů.
"Soushoujin!"
kunaie se vznášely a zaútočily na Killunii. Ostatní se moc nezapojovali, buďto nebyli ninjové nebo byli natolik opilí, že nedokázali ani poskládat pečeť.
Vyskočil jsem rychle a
zaútočil několika kopy, které ani on nemohl předvídat. Ani já jsem je nepředvídal!
Nukenin Mishima
Pozvedl zvědavě obočí a z jeho kapes vylétlo několik kunaiů.
"Soushoujin!"
kunaie se vznášely a zaútočily na Killunii. Ostatní se moc nezapojovali, buďto nebyli ninjové nebo byli natolik opilí, že nedokázali ani poskládat pečeť.
"Nepodcenuj me smejde!!!"
otocil jsem se na pate. Bylo to celkem o hubu ale jeste se to dalo nastesti blokovat.
A na konci jsem se jej snazil zasahnout Juukenem.
otocil jsem se na pate. Bylo to celkem o hubu ale jeste se to dalo nastesti blokovat.
A na konci jsem se jej snazil zasahnout Juukenem.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
"Uáá!"
Při jeho poslední ráně jsem se shýbl a odskočil do zadu.
Zaútočil jsem znovu, ale tentokrát jsem použil jinou sérii.
Itaku byl ninja, který je rychlý, chytrý a přirozeně talentovaný uživatel Suikenu. Dokázal by se mu rovnat legendární Rock Lee. Itaku také oplýval nadlidskou fyzickou silou, takže každý jeho úder byl bolestivý. Zasažení jeho taijutsu technikou by mohl být smrtelný. Hyuuga byl impozantní protivník, měl by navrh, kdyby se právě nechystal na svou techniku. Jakmile se roztočil (konec gifu)
"Suiken Ryuu: Tatsumaki!" roztočil se tak rychle, že jeho úder měl stejnou sílu jako kdyby Hyuugu zasáhl člen klanu Inuzuka svou Gatsuugou.
Při jeho poslední ráně jsem se shýbl a odskočil do zadu.
Zaútočil jsem znovu, ale tentokrát jsem použil jinou sérii.
Itaku byl ninja, který je rychlý, chytrý a přirozeně talentovaný uživatel Suikenu. Dokázal by se mu rovnat legendární Rock Lee. Itaku také oplýval nadlidskou fyzickou silou, takže každý jeho úder byl bolestivý. Zasažení jeho taijutsu technikou by mohl být smrtelný. Hyuuga byl impozantní protivník, měl by navrh, kdyby se právě nechystal na svou techniku. Jakmile se roztočil (konec gifu)
"Suiken Ryuu: Tatsumaki!" roztočil se tak rychle, že jeho úder měl stejnou sílu jako kdyby Hyuugu zasáhl člen klanu Inuzuka svou Gatsuugou.
Kdyz jsem videl co dela bylo mi jasne ze tohle nebude zadna sranda. Nakonec jsem se snazil pouzit Kaiten.
Hakkeshō Kaiten (vír proroctví)
I kdyz jsem nemel uplnou obranu tak jsem se vyhnul smrtelnemou zraneni. Muj cakrovy stit s kaitenu mimimalozoval zraneni. Tentokrat jsem zacal uvazovat o pouziti jedne z nekompletnich technik jelikoz my zacinaly dochazet moznosti. Ale vedel jsem ze mi tentokrat nikdo nepomuze. Drzel jsme se za zraneny pravy bok pri kterem my jeho utok zdrejmne zlomil par zeber.
Hakkeshō Kaiten (vír proroctví)
I kdyz jsem nemel uplnou obranu tak jsem se vyhnul smrtelnemou zraneni. Muj cakrovy stit s kaitenu mimimalozoval zraneni. Tentokrat jsem zacal uvazovat o pouziti jedne z nekompletnich technik jelikoz my zacinaly dochazet moznosti. Ale vedel jsem ze mi tentokrat nikdo nepomuze. Drzel jsme se za zraneny pravy bok pri kterem my jeho utok zdrejmne zlomil par zeber.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
To je ale primitiv. Když na mě ten jeden zaútočil kunaii, snažila jsem se tomu vyhnout, přičemž jsem skládala pečetě na kawarimi tak, aby neměl moc šancí vidět je všechny (takže by nevěděl, co chci použít za techniku. Nejspíš mě nějaké poškrábaly, ale to mi teď momentálně bylo jedno. Když kunaie přeletěly, narovnala jsem se a vykřikla jsem:
"Katon: Hi no Nami!"
Udělala jsem salto vpřed, přičemž se na toho idiota vrhla vodorovná ohnivá vlna. Pan následovaly další dvě, jedna svislá a jedna úhlopříčná. Pak ještě přišly dva údery rukou, vodorovně a přímo vpřed. Vypálila jsem hned několik útoků a nepotřebovala jsem k tomu ani jednu pečeť. Doufala jsem, že mě mezitím nezasáhne, mohla bych na to nehezky doplatit, jelikož jsem neměla možnost se bránit. Ale mohlo to být i pěkné překvapení, něco takového je nové, pro ninji neznámé.
"Katon: Hi no Nami!"
Udělala jsem salto vpřed, přičemž se na toho idiota vrhla vodorovná ohnivá vlna. Pan následovaly další dvě, jedna svislá a jedna úhlopříčná. Pak ještě přišly dva údery rukou, vodorovně a přímo vpřed. Vypálila jsem hned několik útoků a nepotřebovala jsem k tomu ani jednu pečeť. Doufala jsem, že mě mezitím nezasáhne, mohla bych na to nehezky doplatit, jelikož jsem neměla možnost se bránit. Ale mohlo to být i pěkné překvapení, něco takového je nové, pro ninji neznámé.
Killunia- Chuunin
Itaku
Kaiten s mým tornádem se navzájem střetly. Odletěl jsem a dopadl na všechny čtyři. Vrávoravě jsem pohyboval tělem až jsem nakonec usnul. No dobře, neusnul. Vyčkával jsem na ten pravý okamžik. Itaku nepoužíval jen taijutsu, ačkoliv se na něj specializoval, měl jednu zvláštní ninjutsu techniku, na kterou se právě připravoval. O co mohlo jít? Hyuuga s Byakuganem mohl právě zahlédnout hromadění čakry v jeho plících.
Mishima
Mishima byl zase mistr v ovládání čakry. Dokázal pohybovat kunaiema čakrou, kterou Killunia neviděla. Kunaie byli jen na odlákání pozornosti. Killunia měla však smůlu, Mishimův živel byl suiton.
"Suiton: Suijinheki!" vyplivl proud vody, který uhasil ty ohnivé vlny mířící na jeho osobu.
Kaiten s mým tornádem se navzájem střetly. Odletěl jsem a dopadl na všechny čtyři. Vrávoravě jsem pohyboval tělem až jsem nakonec usnul. No dobře, neusnul. Vyčkával jsem na ten pravý okamžik. Itaku nepoužíval jen taijutsu, ačkoliv se na něj specializoval, měl jednu zvláštní ninjutsu techniku, na kterou se právě připravoval. O co mohlo jít? Hyuuga s Byakuganem mohl právě zahlédnout hromadění čakry v jeho plících.
Mishima
Mishima byl zase mistr v ovládání čakry. Dokázal pohybovat kunaiema čakrou, kterou Killunia neviděla. Kunaie byli jen na odlákání pozornosti. Killunia měla však smůlu, Mishimův živel byl suiton.
"Suiton: Suijinheki!" vyplivl proud vody, který uhasil ty ohnivé vlny mířící na jeho osobu.
"Do haje tohle musim ukoncit. Sakra co muze chtit pouzit? Katon, Nebo Suiton???????" Proletelo mi hlavou tech moznosti bylo nekolik a ja mel obrovskou nevyhodu. Poskladal jsem tedy pecete na Kawarimi no Jutsu - technika náhrady
Jelikoz predstiral ze spi nemohl vedet co delam vedel jsem ze ta technika mue byt dost nebezpecna proto jsem si udrzoval odstup abych mohl reagovat. Nebo se branit.
Jelikoz predstiral ze spi nemohl vedet co delam vedel jsem ze ta technika mue byt dost nebezpecna proto jsem si udrzoval odstup abych mohl reagovat. Nebo se branit.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Itaku
Byla to jeho jediná technika, jeho jediné ninjutsu, které ještě pořád připravoval. Místo toho vstal, roztočil se a vytvořil techniku o které se myslelo, že ji už nikdo nezvládne.
"Konoha Ryuujin!" podivný drak se vrhl na Hikara.
Byla to jeho jediná technika, jeho jediné ninjutsu, které ještě pořád připravoval. Místo toho vstal, roztočil se a vytvořil techniku o které se myslelo, že ji už nikdo nezvládne.
"Konoha Ryuujin!" podivný drak se vrhl na Hikara.
Zbledla jsem.
Ale ne, Suiton... A co se stalo v ten moment? V ten moment jsem ten souboj prohrála. Neměla jsem sebemenší šanci proti němu vyhrát, byl nejspíš zkušenější, rychlejší a měl techniky, které zastavily všechny moje. Nemohu vyhrát. Podívala jsem se na Hikarua. Nemohu ho tady ale nechat samotného... Jak bych dokázala vyhrát nad někým, kdo si dokáže udržet odstup a ještě je jeho živlem Suiton? Nijak.
Zase jsem to začala vzdávat. Protože jsem genin a proti uživateli Suitonu nemám vůbec žádnou šanci.
Ale ne, Suiton... A co se stalo v ten moment? V ten moment jsem ten souboj prohrála. Neměla jsem sebemenší šanci proti němu vyhrát, byl nejspíš zkušenější, rychlejší a měl techniky, které zastavily všechny moje. Nemohu vyhrát. Podívala jsem se na Hikarua. Nemohu ho tady ale nechat samotného... Jak bych dokázala vyhrát nad někým, kdo si dokáže udržet odstup a ještě je jeho živlem Suiton? Nijak.
Zase jsem to začala vzdávat. Protože jsem genin a proti uživateli Suitonu nemám vůbec žádnou šanci.
Killunia- Chuunin
Videl jsem ze Killunia ma taky velke problemy ale ja mel mozna vetsi. Sakra mysli Hikaru!!! Co si to keval ze nenechas nikoho umrit?! A co ted? Vzdy jsi toho nakecal ale skutek utek co!!!! Nadaval jsem sam v sobe v duchu. "Pokud porazim tohohle muzu ji zachranit nemuzu ji nechat umrit. Proc sakra neutece? " Ted jsem nemel na vyberr videl jsem divny bod v Hlave draka. Neovladl jsem primo Hakke Hasangeki ale i tak to byla silnejsi technika nez moje naucene Hakke Kūshō. Nebylo na vyber.
Rozbehl jsem se vstric drakovi ktery se ritil na me za cekal jsem na vhodny okamzik kdyz byl drak hodne blyzzko me vypustil jsem techniku do Oka draka Hakke Hasangeki
i kdyz nebyla technika kompletni mela by myt dost sily na to aby znicila jeho techniku eventualne jej zranila.
Rozbehl jsem se vstric drakovi ktery se ritil na me za cekal jsem na vhodny okamzik kdyz byl drak hodne blyzzko me vypustil jsem techniku do Oka draka Hakke Hasangeki
i kdyz nebyla technika kompletni mela by myt dost sily na to aby znicila jeho techniku eventualne jej zranila.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Itaku
Konoha Ryuujin byla technika jen na odlákání pozornosti. Jak už bylo řečeno, Itaku se připravoval na jinou techniku. Byl to nukenin, o všechno přišel, opíjel se, zabíjel, protože neměl na vybranou. Přišel o rodinu v minulé válce, už neměl důvod bojovat pro Konohu ani pro ostatní. Války tu jsou, dokud Kagové budou řídit svět tak, jak ho řídí. Nenávistně..Itaku původně nebyl žádný násilník, byl spořádaný shinobi, to jen válka ho změnila v ochlastu a násilníka. Proto se rozhodl, že zemře v tomto boji, ve kterém nemůže nic ztratit. Vlastně se těšil, až zemře a uvidí svou ženu a své dítě, své jediné dítě, které měl a které také zahynulo na frontě. Proto se rozhodl použít techniku, kterou použil jen jednou a málem zahynul nebýt okamžité lékařské pomoci.
"Katon kinjutsu: Suyo ryuudan!" *zakázaná technika ohně: střela opilého draka* toto kinjutsu se nedá použít, pokud je člověk střízlivý. Využívá alkohol v krvi, který dál smíchává s čakrou a vyplivne ohromného ohnivého draka. Je to kinjutsu, protože to zapálí i uživatele, má v krvi alkohol.
Technika smetla i ostatní nukeniny, včetně Mishimi, který nedokázal zareagovat rychle.
Konoha Ryuujin byla technika jen na odlákání pozornosti. Jak už bylo řečeno, Itaku se připravoval na jinou techniku. Byl to nukenin, o všechno přišel, opíjel se, zabíjel, protože neměl na vybranou. Přišel o rodinu v minulé válce, už neměl důvod bojovat pro Konohu ani pro ostatní. Války tu jsou, dokud Kagové budou řídit svět tak, jak ho řídí. Nenávistně..Itaku původně nebyl žádný násilník, byl spořádaný shinobi, to jen válka ho změnila v ochlastu a násilníka. Proto se rozhodl, že zemře v tomto boji, ve kterém nemůže nic ztratit. Vlastně se těšil, až zemře a uvidí svou ženu a své dítě, své jediné dítě, které měl a které také zahynulo na frontě. Proto se rozhodl použít techniku, kterou použil jen jednou a málem zahynul nebýt okamžité lékařské pomoci.
"Katon kinjutsu: Suyo ryuudan!" *zakázaná technika ohně: střela opilého draka* toto kinjutsu se nedá použít, pokud je člověk střízlivý. Využívá alkohol v krvi, který dál smíchává s čakrou a vyplivne ohromného ohnivého draka. Je to kinjutsu, protože to zapálí i uživatele, má v krvi alkohol.
Technika smetla i ostatní nukeniny, včetně Mishimi, který nedokázal zareagovat rychle.
Kdyz vypustil draka za pomoci Shunshinu jsem dobehl jen tak taka dostal Ke KIllu vzal ji do naruce a znovu se a ja dobehl pryc z dosahu techniky. Misto meho tela tam stal jen kousek klady a mi s Killluni byly v bezpecne vzdalenosti. Kde jsem ji postil zpet na nohy a ja padl na kolena a tezce vydechoval..
"Sakra musim neco udelat se svou cakrou, Nebo brzo bude po me." Rekl jsem nejvice me vycerpalo Hakke Hasangeki ktere jsem jeste dobre neovladal.
"Sakra musim neco udelat se svou cakrou, Nebo brzo bude po me." Rekl jsem nejvice me vycerpalo Hakke Hasangeki ktere jsem jeste dobre neovladal.
Naposledy upravil Hikaru Hyuuga dne Fri Aug 30, 2013 7:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Schválně jsem čekala na moment, kdy mě pohltí plameny. Nic by se mi přeci nestalo, mám Kawarimi. Jenže vtom mě vzal Hikaru do náruče a odnesl jinam. Když jsem dopadla na zem, nasadila jsem trucovný výraz. Vždyť mně nic nehrozilo! A alespoň bych byla okamžitě připravena k dalšímu boji, kdyby z toho ten Suitoňák nějak vyvázl.
"Takže tohle je konec mise?" zeptala jsem se. Už jsem chtěla tu zatracenou techniku. Sice na mě Hokage nebyl milý, ale... Podívala jsem se na Hyuugu. "Stejně si myslím, že bys další boj už nezvládl."
"Takže tohle je konec mise?" zeptala jsem se. Už jsem chtěla tu zatracenou techniku. Sice na mě Hokage nebyl milý, ale... Podívala jsem se na Hyuugu. "Stejně si myslím, že bys další boj už nezvládl."
Killunia- Chuunin
Hikaru mohl mít pocit, že je konec, ale nebyla to tak úplná pravda. Technika ohně měla ohromný rozsah, podobný jako technika Katon: Zukkoku.
Jakmile technika skončila, ohořelé tělo nukenina dopadlo na zem. Usmíval se.
"Pohřbi mě..v Konoze...vedle mé rodiny..Itaku Hakugeki.." poslední slova a zemřel.
Jakmile technika skončila, ohořelé tělo nukenina dopadlo na zem. Usmíval se.
"Pohřbi mě..v Konoze...vedle mé rodiny..Itaku Hakugeki.." poslední slova a zemřel.
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 5 z 6
Povolení tohoto fóra: