Kassai HlavníMěsto
+6
Nukenin
Tobiru Senju
Shinobi
Hikaru Hyuuga
Tor Vizsla
Assasin Senju
10 posters
Strana 4 z 6
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kassai HlavníMěsto
Rychlost toho klona byla až obdivuhodná, protože Toru byl vlk docela velké velikosti a rychlost měl jako vždy na jedničku, proto skočil na zem a přesunul se zpátky k Masaovi. Díky tomu, že za něj konali práci vlci, si dokázal všimnout všeho co klon udělal. Než výbušný lístek dopadl na stěnu, hodil na ní ve velké rychlosti jednu jehlici, která lístek propíchla a proto vybouchl ještě během letu.
Tentokrát ale doufal, že právě on bude mít moment překvapení. Jeho třetí vlk Ao (ten s drápy) stále pozoroval originál, po celou tu dobu, co Toru, Sashi a Masao pracovali.
Jestli ho Seito sledoval, mohl si všimnout jak Masao mávnul rukou a vlci tam jakoby nebyli, prostě zmizeli, ale kdo ví kam.
Nějakou chvilku tam Masao jen tak stál s menším úsměvem, protože věděl i on jejich polohu.
Nebyli schovaní ale na dlouho, strom se najednou zřítil, to byla práce Aoa (jo je to divný jméno xD), když švihl drápy do stromu, následně se nad nimi objevila Toru s katanou, připravená šlehnout po Seitovi.
Tentokrát ale doufal, že právě on bude mít moment překvapení. Jeho třetí vlk Ao (ten s drápy) stále pozoroval originál, po celou tu dobu, co Toru, Sashi a Masao pracovali.
Jestli ho Seito sledoval, mohl si všimnout jak Masao mávnul rukou a vlci tam jakoby nebyli, prostě zmizeli, ale kdo ví kam.
Nějakou chvilku tam Masao jen tak stál s menším úsměvem, protože věděl i on jejich polohu.
Nebyli schovaní ale na dlouho, strom se najednou zřítil, to byla práce Aoa (jo je to divný jméno xD), když švihl drápy do stromu, následně se nad nimi objevila Toru s katanou, připravená šlehnout po Seitovi.
Nukenin- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 356
Když jsem viděl, že ti vlci zmizeli, raději jsem hned jednal. Pečetě už jsem měl poskládané, tak jsem se kousl do prstu a ruku přiložil na větev. Kuchiyose no jutsu. Objevili jsem se i s Tobirem na Akiovi, který se okamžitě vznesl do vzduchu, když se začal hroutit ten strom a vlka s katanou se snažil švihnout svým ocasem.
Mezitím co se všechno už soustředilo na originál, tak můj klon na stromě znovu hodil po nukeninovi kunai s výbušným lístkem a po výbuchu byl připraven okamžitě zaútočit katanou.
Mezitím co se všechno už soustředilo na originál, tak můj klon na stromě znovu hodil po nukeninovi kunai s výbušným lístkem a po výbuchu byl připraven okamžitě zaútočit katanou.
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Toru s katanou se snažila vyblokovat ten ocas a kdyby to neudělala, asi by se i vážně poranila. Seskočila znovu na zem a všimla si dalšího lístku mířícího na Masaa. Ten vytáhl další jehlici a hodil ji naproti kunaii s lístkem, který po srážce změnil směr a vybouchnul. Jenže si Seito něco neuvědomil. Zatím se objevili jen dva vlci. Sashi, ta nejohebnější a nejrychlejší se objevila hned za Seitem a drápy mu škaredě sjela po zádech (má normální drápy jak normální vlci). Myslela i na Tobirua, proto by popřípadě jeho útok odblokovala, i když by nemusela, protože Tobirua měl pod kontrolou Masao. Škrábnutí nebylo sice tak strašné jako kdyby to udělal Ao, ale i tak to mohlo hezky bolet. Po svém útoku zase zmizela jak blesk a objevila se na zemi. Masao měl v plánu spoustu věcí, ale šlo vidět, že se do boje za chvilku bude muset zapojit i on, když viděl tu velkou příšerku, složil si pro případ pečetě...Jediné co věděl bylo to, že popáleniny na zádech byli o něco větší, proto měl popálenou i kůži, nejen oblečení a začalo ho to nepěkně bolet.
Toho třetího vlka jsem vůbec nezaregistroval, takže jsem měl jedině štěstí, že mám vestu, která útok alespoň trochu zmírnila, ale i tak jsem na zádech škrábance měl. A navíc mi zničil plášť. Fakt díky. Podíval jsem se směrem dolů a můj pohled směřoval na Masaoa. Klona jsem zatím zrušil a Akio vyletěl do pořádné výšky, kde se nikdo nemůže dostat, ale hlídal jsem si vzdálenost tak, abych neublížil Tobirovi kvůli té pečeti. Zatím jsem zůstal stát na hřbetě a podíval se na hlavu Akia. ,,Pusť jim tam jednu vlnu." slyšel jsem jen souhlasné zachraptění a pak následné nadechnutí. Najednou z Akiových úst vyrazila tlaková vlna, která měla takový rozsah, že měla zasáhnout Masaoa i jeho vlky.
Seito Senju- Jounin
Byl to moc dobrý útok. Masao něco takového ani nečekal, proto když se ten (drak?) nadechl a poslal na ně tlakovou vlnu, tak si Masao čupl.
"Doton: Doryuuheki!" Před ním se objevila obří Dotonová stěna. Myslel si, že tlakovou vlnu zastaví. Taky že ano, jenže když drakova technika byla u konce, stěna se rozpadla na hromadu bahna a Masaa udržování stěny docela dost zmohlo.
"Dobře, přestaňme si už jen hrát." Podíval se na Seita strašně arogantně.
"Katon: Onidourou." Dal ruce do pečetě a kolem něj se objevilo snad sto démonických malých ohýnků, co mířili velkou rychlostí na Seita a jeho draka.
Teď jsem konečně mohl zase použít Suiton. Poskládal jsem pečetě. Suiton: Mizu rappa. Přidal jsem tomu více chakry, ať je vodní vlna větší a zhasí tak potřebný počet ohnivých koulí, aby se mohl Akio v pohodě vyhnout do strany. Hned po vyhnutí, jsem seskočil dolů kousek od něho. Tobira jsem nechal na Akiovi a ten zatím kroužil ve vzduchu v dostatečné vzdálenosti. Když jsem stál naproti němu, vytáhl jsem katanu a podíval se na něj. ,,Tak pojď." předpokládal jsem, že ti vlci zmizeli pod náporem tlakové vlny, ale raději jsem byl přichystaný i na ně.
Seito Senju- Jounin
Na protiútok použil Suiton, což jsem čekal už z toho, jak udělal vodní klony, že je právě na Suiton zaměřený. Byla to pro mě na jednu stranu nevýhoda. Objevil se najednou předemnou a jen tak tak jsem stačil uhnout jeho zásahu katanou, která mě lehce přejela po kůži, způsobilo mi to škrábnutí, nijak závažné. Na protiutok jsem vytasil i tu svou a naše katany se střetly.
"Jen doufám, že si opravdu nemyslíš, že mě někdo dokáže v kenjutsu porazit." Usmíval se namyšleně a každý jeho útok katanou vyblokoval a k tomu se nepotřeboval ani nijak extra hýbat, bral toto jako hru, byl to dost velký šmejd a když to Seito nejméně čekal, na jeho pláši se cosi rozsvítilo. Měl na něm několik ohnivých lístků, které začaly konat svou práci a pomalu by jeden po druhém měl začít hořet. Zajímalo ho, co Seito udělá. Jestli se nechá raději popálit, nebo si uštědří sešnou ránu od Masaa. Byl špatný nápad, bojovat s ním na blízkou vzdálenost.
"Jen doufám, že si opravdu nemyslíš, že mě někdo dokáže v kenjutsu porazit." Usmíval se namyšleně a každý jeho útok katanou vyblokoval a k tomu se nepotřeboval ani nijak extra hýbat, bral toto jako hru, byl to dost velký šmejd a když to Seito nejméně čekal, na jeho pláši se cosi rozsvítilo. Měl na něm několik ohnivých lístků, které začaly konat svou práci a pomalu by jeden po druhém měl začít hořet. Zajímalo ho, co Seito udělá. Jestli se nechá raději popálit, nebo si uštědří sešnou ránu od Masaa. Byl špatný nápad, bojovat s ním na blízkou vzdálenost.
Všiml jsem si, že mi začal trochu hořet plášť, tak jsem při jednom z výpadů katanou tu svou vyhodil do vzduchu a stačilo mi pár vteřin na poskládání pečeti. ,,Doufám v něco jiného." Suiton: Suijinheki. Nejenže by mě to mělo uhasit, ale jelikož byl Masao v dostatečné blízkosti, tak by ho i ta masa vody měla poranit.
Seito Senju- Jounin
Masa-a ta vodní vlna zasáhla a stáhla ho o něco dál. Byl to chytrý tah. Když zase vstal, začal vykašlávat vodu z plic a svou katanu si dal zpět.
"Jsi dobrý v používání Suitonu, zajímalo by mě jestli bude stačit na toto!" Usmál se do široka, složil zběsile pečetě a snažil se to tu nějak ukončit.
"Katon: Gōka Mekkya-...." Jenže než to stačil doříc, chytla ho obří křeč v zádech a padl na nějakou dobu na kolena a snažil se to rozdýchat. Samozřejmě že z techniky nic nevzešlo, díky tomu, že jí nestačil provést celou...Masao si s senou očividně nevzal Cosmodisk xD.
"Jsi dobrý v používání Suitonu, zajímalo by mě jestli bude stačit na toto!" Usmál se do široka, složil zběsile pečetě a snažil se to tu nějak ukončit.
"Katon: Gōka Mekkya-...." Jenže než to stačil doříc, chytla ho obří křeč v zádech a padl na nějakou dobu na kolena a snažil se to rozdýchat. Samozřejmě že z techniky nic nevzešlo, díky tomu, že jí nestačil provést celou...Masao si s senou očividně nevzal Cosmodisk xD.
xD. Katana, kterou jsem vyhodil do vzduchu, pomalu dopadala na zem a já ji zachytil. Udělal jsem pár kroků k němu a katanu mu přiložil k srdci. ,,Tohle je asi tvůj konec." mezitím se Akio i s Tobirem přiblížili kousek k nám, ale zůstávali ve vzduchu.
Seito Senju- Jounin
Když Masao viděl, jak hrot katany je přiložený k jeho srdce, jen se usmál. Byl to sice arogantní a namyšlenej vůl, ale taky už nebyl nejmladší, bojoval se spousty shinobi, které ani nešetřil.
"Když už mám umřít...Rád bych věděl jméno toho, kdo mě porazil." Usmál se zase tak arogantně, ale čest shinobi si chtěl vzít do hrobu. Už nemohl taky nic dělat, starý a hledaný, to nejde do sebe. Ale aby se ani nezapomnělo, že to byl nukenin, podíval se nahoru na toho draka a aktivoval pečeť na Tobiruových zádech, který začal hořet.
"Když už mám umřít...Rád bych věděl jméno toho, kdo mě porazil." Usmál se zase tak arogantně, ale čest shinobi si chtěl vzít do hrobu. Už nemohl taky nic dělat, starý a hledaný, to nejde do sebe. Ale aby se ani nezapomnělo, že to byl nukenin, podíval se nahoru na toho draka a aktivoval pečeť na Tobiruových zádech, který začal hořet.
,,Seito Senju. Odkaz druhého." vrazil jsem mu katanu přímo do srdce a Akio okamžitě přistál vedle mě. Složil jsem rychle pečetě. Suiton: Mizu rappa. Vypustil jsem na Tobira vlnu, ale takovou abych mu uhasil jen oblečení a pak se na něj podíval. ,,V pohodě?"
Seito Senju- Jounin
Celou dobu jsem byl v bezvědomí ta pečeť, zranění, trénink rasenganu mi dali zabrat. Probudil jsem se když na mě dopadla voda. "Eee.." zamumlal jsem něco neurčitě. "Už je mrtvý?" vstal jsem, ta záda mě neuvěřitelně štípala, kdo ví, jestli ty škrábance nejsou hluboké.
Tobiru Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 284
,,Ano." podíval jsem se na něho a pak na Akia. ,,Děkuji ti." Akio jen něco zamumlal a zmizel v obláčku dýmu. Cítil jsem palčivou bolest taky na zádech, protože mě tam poškrábal ten vlk. ,,Zvládneš to, nebo ho mám zase přivolat." ukázal jsem směrem, kde ještě před chvíli stál Akio.
Seito Senju- Jounin
"Zvládnu to, pojďme se rychle vrátit do Konohy.." otočil jsem se. Nechtěl jsem myslet na to, co jsem tady ztratil a jak jsem neuvěřitelně zklamal.
Tobiru Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 284
,,Dobrá. Jdeme." otočil jsem se směrem ke Konoze a vydal se k ní. Sem tam jsem se otočil, jestli Tobiru stíhá.(přesun)
Seito Senju- Jounin
Dorazili jsme spolu S Kill k hlavnimu mestu byla to spoust. Vypadalo to tu jako by to tu bylo posledne. Akorat ze tentokrat jsem tu mel sebou Genina a to mi moc nedodavalo na jistote a uz vubec ne na tom jak jsem se citil. Killu to mozna nechapala ale stale i po te dobe jsem nedokazal odpustit sam sobe co se stalo. "Hele to ze jsem te nechtel sebou nema spolecneho stim kdo jsi nebo co mas v sobe ja proste od jedne mise s Geniny nepolaprucuju tak me nechapej spatne. Proste nechci aby nekdo kvuli me chybe znovu zemrel takze to je vse. Takze mej oci na stopkach. " Nadechl jsem se a Aktivoval Byakugan.
A rozhlizel se.
A rozhlizel se.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Dorazili jsme na naprosto zdevastované místo. Přeběhl mi mráz po zádech. Nelíbilo se mi tu, chtělo se mi odejít. Jenže jsem tak čestný člověk, že prostě tohle místo neopustím, dokud nebude má práce hotová. Otočila jsem se na Hikarua.
"Já nezemřu, toho se nemusíš vůbec bát..." Několik vteřin poté, co jsem to vyslovila, jsem zapochybovala. Určitě dokážu přežít? No, nyní jsem to v podstatě prohlásila. Najednou jsem si prostě nebyla tak úplně jistá, zda to dodržím. Připravila jsem se k jakékoli akci a obezřetně jsem se dívala kolem sebe, zda neuvídím něco zvláštního.
"Já nezemřu, toho se nemusíš vůbec bát..." Několik vteřin poté, co jsem to vyslovila, jsem zapochybovala. Určitě dokážu přežít? No, nyní jsem to v podstatě prohlásila. Najednou jsem si prostě nebyla tak úplně jistá, zda to dodržím. Připravila jsem se k jakékoli akci a obezřetně jsem se dívala kolem sebe, zda neuvídím něco zvláštního.
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
"Killunia-San. Davej si pozor tady neni prostor pro zadnou chybu. Pokud to bude nutne utec a dojdi pro pomoc nebo zachran sebe. Pokud menuzes lhat nikdo nebude zpochybnovat tvuj utek. Vim ze je to ale pro me jsou zivoty druhych cenejsi nez muj vlastni. Rikal jsem s usmevem mohl jsem se zdat jako blazen ale kdybych mohl vratiti cas radeji bych aby prezil mut tym nez ja.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
"Lidé mi nevěří, i když vždy říkám pravdu. Myslí si, že si to vymýšlím..." sdělila jsem mu. Paranoidní tvorové, co si myslí, že úplně každý, co vypadá jako oni, pořád musí lhát. Ano, někdy bych byla radši, kdybych to také dokázala, ale zase na druhou stranu jsem byla ráda za to, co mám. Nemohu lhát, jsem čestným člověkem, i když občas musím stát na straně "zla". "Nechápu, proč bys nemohl utéct i ty, kdyby došlo na těžkou situaci..." Zakroutila jsem nechápavě hlavou, pak jsem to už nechala být a soustředila jsem se na jakékoli známky pohybu v okolí.
To mluvení nehorázně rozptyluje...
To mluvení nehorázně rozptyluje...
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
Uplne jednoduse. Ja nemohu utect a zanechat nekoho zasebou. A je tu jeste jedna vec me oci je to vec kvuli ktere by me pouze nejspise nezabily. Zatim je vse vporadku mam dost velke zorne pole takze vidim vse kolem nas v okoli 600 metru. Navic jsem clovek ktery ztratil prilis mnoho na to aby nechal nekoho jen tak nekde. Vis pokud bych chtel utec a tebe tady nechat stim bych nedokazal zit. Videl jsem umirat pratele a lidi kteri ve me verily. Geninove kteri me uznavaly a muj nejlepsi pritel ktery za me polozil zivot. Uz nikdy nikdo kolem me nesmi zemrit." Mozna to nechapala ale pro me to bylo neco co jsem si nedokazal odpudtit. A mozna nikdy neodpustim.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Poslední skupinka nukeninů se zdržovala v jednom starém lokálu. Opilí třískali vším, rozbili několik stolků a vyvolali hospodskou rvačku. Právě se vyřítili ven, kde se začali hlasitě smát a okrádat nějaké ženy, aby měli na další alkohol.
Shinobi- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 680
"Pojd za mnou Neco se deje." A rozbehl jsem se k tem dotycnym Nukeninum.
"Tak panove, myslym ze vase zabava prave skoncila. Pokud si lehnete na zem mozna vas jenom necham zavrit! Odporujte a zabiju vas." Behem toho co jsem mlovil jsem vytahl Kunai
"Tak panove, myslym ze vase zabava prave skoncila. Pokud si lehnete na zem mozna vas jenom necham zavrit! Odporujte a zabiju vas." Behem toho co jsem mlovil jsem vytahl Kunai
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Nejstarší z nich a zřejmě nejsilnější se na něj otočil.
"A hele, prcek," ukázal na něj prstem s připitomělým úsměvem.
"A hele, prcek," ukázal na něj prstem s připitomělým úsměvem.
Shinobi- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 680
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 4 z 6
Povolení tohoto fóra: