KANCELÁŘ RAIKAGE
+43
Yotsuki Sorata
Seishin Yuna
Hokori Mai
Risoku Yotsuki
Yoku
Mukotushi Ururu
Akuma Saito
Seishi Kogeki
Kuro Sakai
Atsuka
Nukenin
Nao Okumura
Hodnostári
Natao Hyuurai
Niboru no Kentaro
Shinobi
Haru Iburi
Tobiru Senju
Ken Uchiha
Akemi Kagayaki
Tori Saizen
Rei Casius
Goku
Faito Dansaku
Kaiji
Dino
Miki
Tobei Miyoshi
Kuroashi Sanji
Katashi Aokawa
Yuu Yotsuki
Fili RyoGui
Takeshi Kenpachi
Yorimi Sonoe
Yasuhiko Nishiwaki
Taiki Nobu
Hirin
Hikaru Hyuuga
Ken Hiashi
Crystal Takaishi
Sato Keiko
Arata Hiashi
Kagayaki Rin
47 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Inabikari Renmei :: Kumogakure
Strana 33 z 40
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
KANCELÁŘ RAIKAGE
First topic message reminder :
Kagayaki Rin- Nanadaime Raikage
- Počet příspěvků : 122
Re: KANCELÁŘ RAIKAGE
Pozrela som sa na Sorata a jeho návrh som si musela premyslieť. Popravde sa mi moc jeho absencia v dedine nepáčila.. a mala som v pláne mu to dať najavo.
"Nemali by ste opúšťať Kumogakure no sato... ste Raikage.. na podobné záležitosti máte ľudí." Na jeho otázku som však nevedela odpovedať. Bradu som si podoprela rukou a pohľad som z neho obrátila ku stene, ktorá bola naproti.
"Ako by ste si predstavovali pomoc Konohe? Neviem si predstaviť.. čo by sme im boli schopný dať. Ešte pred nedávnom Kumo prijala pomoc od Kirigakure pretože sme na tom sami boli veľmi zle." Dodala som. Musel to mať nejak premyslené.. aspoň som v to dúfala.
"Nemali by ste opúšťať Kumogakure no sato... ste Raikage.. na podobné záležitosti máte ľudí." Na jeho otázku som však nevedela odpovedať. Bradu som si podoprela rukou a pohľad som z neho obrátila ku stene, ktorá bola naproti.
"Ako by ste si predstavovali pomoc Konohe? Neviem si predstaviť.. čo by sme im boli schopný dať. Ešte pred nedávnom Kumo prijala pomoc od Kirigakure pretože sme na tom sami boli veľmi zle." Dodala som. Musel to mať nejak premyslené.. aspoň som v to dúfala.
Atsuka- Juudaime Raikage
- Počet příspěvků : 267
Už pri pohľade na ňu som vedel, že sa jej to nebude páčiť, keďže po tej jej vete ešte odo mňa odvrátila zrak. "Mám na to ľudí ale niektoré veci musím urobiť sám no nie? Ale urobím to, až po návrate Kena a Yuny, inak by dedina bola vážne nechránená." A ak by v tedy niekto zaútočil na dedinu asi by som si to neodpustil. Rozmýšľal som dokonca aj nad tým, žeby som poslal svojho klona ale to by nebolo slušné. "Nehovorím ešte o tom v čom im presne pomôžem ja im len poviem. Ja len chcem, aby vedeli, že ak by mali nejaký problém a ak by boli v nejakej kríze môžu sa obrátiť na kumogakure, ktorá bude tu, aby im pomohla." Nejde o to, čo môžem ponúknuť ale skôr o vzťahy medzi dedinami a čím lepšie a silnejšie sú, tým prospešnejšie to bude pre obe dediny. Kirigakure sme boli zaviazaný. S Tsukikage to bolo pomerne rovnocené, lebo oni pomôžu nám a my im a teraz by to chcelo niekoho, kto by bol zaviazaný zasa nám.
Yotsuki Sorata- Jounin (Hachibi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 508
"Nie, žiadne veci nemusíte urobiť sám.. Ako Raikage vlastne sám nesmiete spraviť v podstate nič.. vaše miesto je v Kumogakure." Trocha som sa urazila, pretože jeho slovami v podstate naznačil, že Kenovi a Yune veril v prípadnej obrane viac, než mne.. nebodaj aj to, Že sú silnejší.
"Dlhujete mi kávu." Zamrmlala som urazene a dokonca som sa vrátila k môjmu starému zvyku. Nafúkla som obe tváre. Keď som vyzerala tak na dvanásť až pätnásť.. mohlo to vyzerať roztomilo.. teraz to vyzeralo jak keby som v ústach mala..
"Vy ste Raikage.." Dodala som znova, prevažne urazeným hlasom. Mohol poznať.. že aj cez moje slová mu to jednoducho neschvaľujem.
"Dlhujete mi kávu." Zamrmlala som urazene a dokonca som sa vrátila k môjmu starému zvyku. Nafúkla som obe tváre. Keď som vyzerala tak na dvanásť až pätnásť.. mohlo to vyzerať roztomilo.. teraz to vyzeralo jak keby som v ústach mala..
"Vy ste Raikage.." Dodala som znova, prevažne urazeným hlasom. Mohol poznať.. že aj cez moje slová mu to jednoducho neschvaľujem.
Atsuka- Juudaime Raikage
Klon
"Viem, že moje miesto je tu ale sama vieš, že akú mienku tu o mne majú ostatný, preto radšej dôležité veci robím sám." Povzdychol som si, lebo vyzerala pomerne urazene. Nemyslel som to predtým tak, žeby som jej neveril ale čím viac ľudí tu bude tým silnejšia by tá obrana bola. "Kávu?" Začudoval som sa trocha, lebo som nevedel za čo ale to som povedať nechcel, lebo by som si tým určite len zavaril. K tomu ten jej výraz, ktorý bol na zožranie mi nedovolil povedať nie aj keď bol troška ....
"Myslím si, že na ňu zájsť môžme, teda ak si ju nechceš dať tu." Toto mohla brať, ako pozvanie aj keď to tak možno neznelo myslel som to tak. To, že povedala, že som raikage bola určite pasca. Ak by som si spravil po svojom bola by určite ešte viac urazená aj keď na pláne som to mal urobiť aj tak ale radšej nie hneď teraz. Musel som počkať na Yunu a Kena.
"Myslím si, že na ňu zájsť môžme, teda ak si ju nechceš dať tu." Toto mohla brať, ako pozvanie aj keď to tak možno neznelo myslel som to tak. To, že povedala, že som raikage bola určite pasca. Ak by som si spravil po svojom bola by určite ešte viac urazená aj keď na pláne som to mal urobiť aj tak ale radšej nie hneď teraz. Musel som počkať na Yunu a Kena.
"Možno že práve to je dôvod, prečo si o tebe myslia to čo si myslia.. všetko robíš sám.." Stála som si za svojim. "Takto to vyzerá, ako keby si v samotnej kumogakure nemal žiadnu dôveru.. v jej shinobi ani tak. Oni nechcú samotára, chcú vodcu.."
Na chvíľku som sa odmlčala, pozrela som sa na neho a na tvári sa mi objavil pobavený úškrn.
"K čomu klon potrebuje ísť na kávu?" Nebola som síce Konohagakure no sato, no stále to bolo zľahka neslušné, pozívať niekoho niekam, keď sa ani nejednalo o orginál..
Na chvíľku som sa odmlčala, pozrela som sa na neho a na tvári sa mi objavil pobavený úškrn.
"K čomu klon potrebuje ísť na kávu?" Nebola som síce Konohagakure no sato, no stále to bolo zľahka neslušné, pozívať niekoho niekam, keď sa ani nejednalo o orginál..
Atsuka- Juudaime Raikage
"Je ťažké zmeniť reputáciu, ktorú som získal ani neviem odkiaľ. Ja nie som samotár, len sa snažím vytvoriť lepšie miesto s tohto tu a nechcem, aby všetko robili moji shinobi. Vieš, ja som toho názoru, že ak Kage nerobí všetko pre to, aby to tak bolo je jedno, koho dôveru má." Možno som to aj chcel zmeniť, určite som to chcel zmeniť, chcel som, aby mi moji shinobi dôverovali ale skrátka som nevedel ako na to a preto som chcel aspoň čo najviac prispieť svojimi činmi. Keď to neocenia shinobi, aspoň jej obyvatelia áno. "Pfú, tak to ti teraz neviem čo môžem povedať. Môj orginál je s Crystal takže ak sa od nej dostane, čo neviem či bude možné tak by určite aj šiel." Išlo o to, že s Crystal som nemohol byť veľmi dlhú dobu a keď sme si konečne našli chvíľu pre seba asi ťažko ma od nej dostane. K tomu môj orginál sa práve rozhodol, že pôjde pracovať a ešte nevie, čo presne zistil tento klon. "Ak ale orginál zistí, že som ti ju sľúbil, niečo s tým určite urobí." Ubezpečil som ju a kamarátsky som sa na ňu usmial.
"Robíš to tak.. a nevychádza ti to tak.. dôveruj viac svojim shinobim." Na túto tému som sa však už nemienila ďalej baviť. Bolo to na ňom, ja som mala Kumo na starosť len ako jeho zástupkyňa.
"Crystal..." Povzdychla som si a prevrátila som očami. Znova som však nič nepovedala ani k nej.
"Kedy si naposledy vyliezol z domu? Nediv sa, že sa o tebe rozpráva to čo rozpráva.." Vyplazila som na neho jazyk a len som prikývla.
"Tak keď tu bude originál, tak to budeme riešiť. Ale nebude to lacná záležitosť."
"Crystal..." Povzdychla som si a prevrátila som očami. Znova som však nič nepovedala ani k nej.
"Kedy si naposledy vyliezol z domu? Nediv sa, že sa o tebe rozpráva to čo rozpráva.." Vyplazila som na neho jazyk a len som prikývla.
"Tak keď tu bude originál, tak to budeme riešiť. Ale nebude to lacná záležitosť."
Atsuka- Juudaime Raikage
"Neboj už na všetkom pracujem." Povzdychol som si a trocha sa nad tým všetkým zamyslel. Bude potreba s tým začať niečo robiť a čím skôr, tým to bude lepšie. "Len pár dní, nieje to až taká dlhá doba." V podstate len také dva tri dni maximálne čo som si nedoprial snáď ešte ani raz , takže som v tomto až také zlo nevidel a určite už to tak časté nebude. "No ... uvidíme. Mám také tušenie, že onedlho tu budem." Prezradil som jej, keďže po mojich slovách som sa rozplynul.
Pár sekúnd na to svoj už ja vstúpil dnu a všetky informácie z klona, čo on zažil sa preniesli na mňa. Keď som zistil, čo všetko sa dialo ... vedel som, že toho bude ešte veľa. "Zdravím, Atsuka." Pozdravil som ju aj keď tu bol pred chvíľou klon. Dvere som nechal otvorené, lebo vzápätí za mnou by mala vojsť hneď aj Crystal.
Pár sekúnd na to svoj už ja vstúpil dnu a všetky informácie z klona, čo on zažil sa preniesli na mňa. Keď som zistil, čo všetko sa dialo ... vedel som, že toho bude ešte veľa. "Zdravím, Atsuka." Pozdravil som ju aj keď tu bol pred chvíľou klon. Dvere som nechal otvorené, lebo vzápätí za mnou by mala vojsť hneď aj Crystal.
Byla jsem hned v závěsu za ním a když jsme vstoupili, zavřela jsem dveře.
"Zdravím." odpověděla jsem Atsuce, nebyla jsem si jistá, jestli jsem ji už někde viděla, ale povědomá mi byla. Posadila jsem se na židli a chtěla nechat pracovat svého Raikageho.
"Zdravím." odpověděla jsem Atsuce, nebyla jsem si jistá, jestli jsem ji už někde viděla, ale povědomá mi byla. Posadila jsem se na židli a chtěla nechat pracovat svého Raikageho.
Crystal Takaishi- Daimyo (Sora no Kuni)
- Počet příspěvků : 559
Ja som sa posadil za tú svoju a niečo som chvíľu hľadal. Po tom, čo som to našiel som vytiahol zvitok do ktorého som začal písať správu, ktorá bude určite mierená do Konohagakure. Mám na pláne sa dohodnúť s Hokage či sa s ňou budem môcť stretnúť ale nie priamo v konohagakure ale niekde, kde to nebudeme mať obaja ďaleko ale aby to bolo tak pol na pol. Viem, že Atsuka s toho radosť mať nebude ale ukázať jej to ukážem aj tak, čo sa tam píše. "Hmm ... rozmýšľam, či to poslať po niekom alebo to pošlem cez orla ..." Hovoril som si pre seba.
"Nevím co chceš poslat, ale můžu to někam odnést, stejně musím zpět do své vesnice. Můžu to vzít cestou jestli potřebuješ." nabídnu se s pomocí. Nešlo mi o to zjistit, co v dopise je, ale abych se přinutila odejít zpět do své vesnice a zkontrolovat chod školy a mích lidí. Jinak se od něj nedostanu. Nechtělo se mi. Tohle byla dobrá výmluva zvednout se a jít něco dělat.
Kývla som hlavou pravému Raikagmeu.. ako aj Crystal, ktorá vošla hneď za ním. Chvíľku som na nej spočinula pohľadom.. pamätala si ma ? nepamätala? Počuť o mne pravdepodobne počula a sama som si už nebola tak úplne istá, či sme sa niekedy stretli aj z očí do očí.. ak sme sa aj stretli, vtedy som ešte oplývala mojou starou podobou gothickej lolity..
"Ak myslíš tú Konohu.. Viem ti vypožičiať jedného z mojich poslov.. sú nesrmteľný, nikdy sa neunavia.. nič ich neodchytí.. proste ideálne." Navrhla som Soratovi no.. bolo na ňom, či by to prijal, alebo nie.
"Ak myslíš tú Konohu.. Viem ti vypožičiať jedného z mojich poslov.. sú nesrmteľný, nikdy sa neunavia.. nič ich neodchytí.. proste ideálne." Navrhla som Soratovi no.. bolo na ňom, či by to prijal, alebo nie.
Atsuka- Juudaime Raikage
Najprv sa vyjadrila Crystal, žeby to tam zobrala a napokon sa vyjadrila aj Atsuka. Ak som to tak počúval bolo mi vlastne jedno, ako to pošlem a ak má Crystal cestu mohla to tam vziať aj ona ale ak nemala cestu tak to bude dobré nechať na Atsuke. "Ak tam máš vážne cestu mohla by si to vzať ty Crystal, ak nie nechajme to na Atsukineho posla." Navrhol som menší kompromis a čakal, čo na to oni dve.
Jeho slová sa mi.. nepáčili, vôbec. Kukla som sa na neho spôsobom, ktorý pripomínal nejakého uchihu pri tvorení amaterasu. .žiadne čierne plamene na neho však nevyleteli.. aj keď tie biele od toho nemali ďaleko.
"Č..čo? Počkaj počkaj." Podvihla som ruku a na chvíľku som prebehla zrakom ku Crystal no.. len na chvíľku.
"Nechaj ma, nech si to predstavím.." Začala som si šúchať spánky.
"Oficiálna záležitosť.. od Kumogakure.. odnesená do Konohy Damiyo Sora no Kuni.. som jediná komu to príde viac.. viac než divné? Pochopil si vôbec aspoň jedno.. JEDNO jediné slovo, ktoré som tvojmu klonovi vtĺkala do hlavy?" Ani som si neuvedomila, že som pri tom nie najslabšie treskla rukou do stola.
"Necháp ma zle.. je mi jasné že sa hrdličkujete a tak ale.. toto nie je o tom či jej veríš alebo nie. Tuto paní Crystal ani nie je z Kumogakure no sato. V Očiach Konohy by sme vyzerali ako blázni... neschopný spoľahnúť sa na vlastných shinobi sakra.. Počul si niekedy o nejakej dôležitej správe.. predanej do rúk Kage, Kagem, ktorý použil Damiyo z úplne inej za morom zastrčenej zeme?" Pomaly som sa zamotala popri tom, ako som sa mu snažila vytmaviť jeho.. nie práve šťastný nápad.
"Č..čo? Počkaj počkaj." Podvihla som ruku a na chvíľku som prebehla zrakom ku Crystal no.. len na chvíľku.
"Nechaj ma, nech si to predstavím.." Začala som si šúchať spánky.
"Oficiálna záležitosť.. od Kumogakure.. odnesená do Konohy Damiyo Sora no Kuni.. som jediná komu to príde viac.. viac než divné? Pochopil si vôbec aspoň jedno.. JEDNO jediné slovo, ktoré som tvojmu klonovi vtĺkala do hlavy?" Ani som si neuvedomila, že som pri tom nie najslabšie treskla rukou do stola.
"Necháp ma zle.. je mi jasné že sa hrdličkujete a tak ale.. toto nie je o tom či jej veríš alebo nie. Tuto paní Crystal ani nie je z Kumogakure no sato. V Očiach Konohy by sme vyzerali ako blázni... neschopný spoľahnúť sa na vlastných shinobi sakra.. Počul si niekedy o nejakej dôležitej správe.. predanej do rúk Kage, Kagem, ktorý použil Damiyo z úplne inej za morom zastrčenej zeme?" Pomaly som sa zamotala popri tom, ako som sa mu snažila vytmaviť jeho.. nie práve šťastný nápad.
Atsuka- Juudaime Raikage
Ako vždy aj teraz sa Atsuke nepáčilo čo som mal na pláne. To, čo som chcel posielať v tejto správe uviesť nebol nič len obyčajný oznam, ktorý by aj tak nemal príliš veľkú hodnotu. Čo som jej mal aj na pláne vysvetliť ale bola moc zažraná do toho, ako ma poučovať. "V prvom rade by bolo dobré, aby si sa ukľudnila." Začal som takto a hneď na to som pokračoval. "Prehánaš s tou dôležitosťou tej správy. Ak by v nej naozaj bolo až tak dôležité informácie posielal by som to po svojom poslovi a ani nie po tebe ani po Crystal. V tejto správe len pripravím Hokage na to, že nech odo mňa v podstate čaká ďalšie informácie. K tomu neviem prečo zrovna ako blázni, však ak si logicky zauvažuješ ak Crystal navštívila túto dedinu a odchádzala mohla sa zmieniť, že tam ide a ja som ju mohol logicky poprosiť o to, či by túto správnu neodniesla." Objasnil som jej na začiatok moje zmýšľanie po čom som ešte stále pokračoval. "Takže, ak dovolíš bol by som rád, ak by si pre inokedy tak nevyšilovala. Potom sa čuduj, prečo si radšej robím veci sám a nedávam to nikomu na starosť." Po tom, čo som to dopovedal som aj dopísal tú správu, ktorú som zabalil opečiatkoval a dal tam pečať, ktorá ak je prelomená, tak je určite zrejmé, že túto listinu už niekto pred Hokage otváral. V tej správe naozaj nebolo takmer nič významné malo to len načať konverzáciu medzi dedinami a takto som chcel pomaly naladiť a pripraviť Hokage v konohe na možný stret so mnou.
- List: :
"Dobrý deň, Hokage.
Každý z nás vie, že v posledných mesiacoch nebola príliš najlepšia doba pre rozvoj našich dedín. Okolnosti sa ale pomaly ukľudňujú, čo prináša nové možnosti. Preto by som chcel zlepšiť spoluprácu medzi našimi dedinami. Než vôbec načnem tému toho, o čom sa chcem baviť rád by som vedel, aký na to máte názor vy sama a či vôbec budete ochotná spolupracovať s Kumogakure.
Kyuudaime Raikage - Yotsuki Sorata
Pozrela som sa na neho ako taký menší boh hnevu.
"Ty si to vôbec nepochopil.." Sklesnuto som zvesila ramená a jednou rukou som si prikryla oči. Ako som mu mala niečo vysvetliť, keď bol tak hrozne tvrdohlavý?
"Samozrejem že budem vyšilovať.. pretože ty si jednoducho inak nedáš poradiť.. a očividne ani pri tom nie. Okej okej! Rob si čo chceš. Nepočúvaj rady niekoho, kto tu zažil vystriedanie už štyroch Raikage. Rob rovnaké chyby ako oni, prečo nie? Veď ťa to časom bude stáť len miesto, v horšom prípade hlavu.. v najhoršom dedinu ako takú." Postavila som sa a len som naštvane odišla z miestnosti, bez nejakých ďalších slov.
(presun)
"Ty si to vôbec nepochopil.." Sklesnuto som zvesila ramená a jednou rukou som si prikryla oči. Ako som mu mala niečo vysvetliť, keď bol tak hrozne tvrdohlavý?
"Samozrejem že budem vyšilovať.. pretože ty si jednoducho inak nedáš poradiť.. a očividne ani pri tom nie. Okej okej! Rob si čo chceš. Nepočúvaj rady niekoho, kto tu zažil vystriedanie už štyroch Raikage. Rob rovnaké chyby ako oni, prečo nie? Veď ťa to časom bude stáť len miesto, v horšom prípade hlavu.. v najhoršom dedinu ako takú." Postavila som sa a len som naštvane odišla z miestnosti, bez nejakých ďalších slov.
(presun)
Atsuka- Juudaime Raikage
Sledovala jsem celou jejich konverzaci celkem vyplašeně. Netušila jsem ani v nejmenším, že ji to tak rozzlobí.
"To je tvoje asistentka?" optám se a dojdu k němu, abych ho objala a ukonejšila.
"Víš co, já půjdu do své vesnice hned. Pošli do Konohy jejího klona. Nebudu ti tady dělat rozbroje." pohladila jsem ho po tváři.
"To je tvoje asistentka?" optám se a dojdu k němu, abych ho objala a ukonejšila.
"Víš co, já půjdu do své vesnice hned. Pošli do Konohy jejího klona. Nebudu ti tady dělat rozbroje." pohladila jsem ho po tváři.
"Hej je ale akosi jej ušli nervy, kvôli hlúposti." Aspoň ja som to tak bral aj keď som sa nad tým zamyslel. Možno bola asistentkou a aj som si od nej nechal poradiť a ako som jej povedal pri tejto správe mi bolo naozaj jedno, kto ju doručí, lebo vážnosť tej správy som vedel zhodnotiť. V tom ma Crystal objala, preto som ju objal aj ja a trocha som si povzdychol. "Ja vážne nechápem, prečo sa tak nahnevala kvôli niečomu takému a potom, že sa mám spoľahnúť aj na iných." To, že či pošlem jej posla som už vylúčil, urobím to tak, že pošlem svojho a nebudem to ďalej riešiť.
"Dobrá, tak já tě tu nechám pracovat a na pár dní odejdu. Rozptyluji tě až moc." mrknu na něj a políbím ho.
"Ukaž, kdo je tu pánem." pohladím ho po ruce a ještě na něj udělám psí oči.
"Pustíš mě do vesnice, až přijdu příště?" zeptala jsem se ho s úsměvem.
"Ukaž, kdo je tu pánem." pohladím ho po ruce a ještě na něj udělám psí oči.
"Pustíš mě do vesnice, až přijdu příště?" zeptala jsem se ho s úsměvem.
Jej bozk som jej opätoval a pozrel sa jej potom do očí. "To budem musieť." Odpovedal som jej a len sa pousmejem, keď na mňa hodí tie jej psie oči. "No neviem, či ťa pustím budem si to ešte musieť rozmyslieť." Povedal som už so smiechom. Ja budem len rád keď príde a teraz, keďže chce ísť preč tak som aj tak nič iné s tým nemohol. "Hlavne na sebe dávaj pozor. " Dodal som nakoniec.
"Neboj se, jsem železná lady." pohladila jsem ho po tváři a naposledy ho objala a políbila.
"Uvidíme se později." šeptla jsem a pomalu odcházela z kanceláře a u dveří mu ještě mávla.
(přesun)
"Uvidíme se později." šeptla jsem a pomalu odcházela z kanceláře a u dveří mu ještě mávla.
(přesun)
Rozlúčil som sa s Crystal a usadil som sa na svoje miesto. Prechádzal som očami v spisoch a podoprel som si hlavu jednou rukou. Mal som pomerne zadumaný výraz na tvári. Trápilo ma to, že pomerne dlhú dobu sa tu už neukázali Ken s Yunou. Bral som ich snáď, ako jediných normálnych členov v tejto dedine vrátane Akemi. Veľmi rád by som sa vrátil k svojmu životu predtým ale to by tejto dedine len uškodilo. Bolo to na mne sa o ňu postarať a hoci som nemal príliš dobrú reputáciu chcel som pre ňu to najlepšie. Preto som si nemohol dovoliť opustiť teraz túto dedinu a len tak si bezstarostne ísť na nejaký ples aj keby som veľmi chcel. Je nutné sa vzchopiť a zobrať to do svojich rúk. Nakoniec som ani ten list neposlal, čakal som, ako sa veci vyvinú. Nechal som si sem zavolať zopár členov anbu a tých som niekam poslal.
Raikage si mohol všimnúť neprirodzenú žiaru, ktorá vychádzala spod stola. Bol to len zlomok sekundy no.. o čo sa jednalo? Skôr než sa čo i len stihol pozrieť, ozvalo sa puf, následne treskot, stôl sa zatriasol a po tom už nasledovala jedna nadávka za druhou, treťou.. niektoré pravdepodobne ani nepoznal, úplne nové slová. Spod stolu zrazu trčal pár nôh a ako chápadlá sa odtiaľ začali vynárať ruky. Proste som sa pod ním zrazu ocitol ja.
Znova som sa pokúsil postaviť, znova som si hlavu tresol do stola. Na to aký som bol inteligentný, bolo moje správanie pomerne komické.. človek by si povedal že som úplný magor.
"Nah au! .. fujtajbl.. aj mi pomôžete? Zasekol som sa!" Posťažoval som sa poriadne nahlas a začal som šmátrať po niečom, čím by som sa spod stola vytiahol. Pripevniť jednu z mojich kariet popod stôl Raikageho... moja senseika ma chcel zabiť.. vážne.
Znova som sa pokúsil postaviť, znova som si hlavu tresol do stola. Na to aký som bol inteligentný, bolo moje správanie pomerne komické.. človek by si povedal že som úplný magor.
"Nah au! .. fujtajbl.. aj mi pomôžete? Zasekol som sa!" Posťažoval som sa poriadne nahlas a začal som šmátrať po niečom, čím by som sa spod stola vytiahol. Pripevniť jednu z mojich kariet popod stôl Raikageho... moja senseika ma chcel zabiť.. vážne.
Yoku- Jounin
- Počet příspěvků : 30
Pracoval som na tých najnudnejších papieroch s tých ešte viac nudných, ktoré snáď existujú. Neviem, kto vymyslel túto somarinu ale dal by som mu čo preto. Viete, keď vidíte celý deň len samí papier, ktorý potom musíte podpísať, opečiatkovať, tak vám to behom pár dní začne liezť krkom ale čo tak po pár mesiacoch ? Z tohto môjho zábavného snaženia ma vytrhlo neznáme svetlo, ktoré vychádzalo z pod stola. To kto mi čo primiešal do kávy? Prvá myšlienka, ktorá ma napadla pri tom, keď som to videl. Než som si to ale stihol potvrdiť počul som pomerne veľa nadávok a zase ďalšie nadávky a potom som už mohol vidieť dokonca aj nohy. "Môžeš mi povedať, prečo nechodíš normálne dverami?" Vstal som od stola a jednou rukou ho chytil. Druhou som ho zdrapil za nohu a surovo ho odtiaľ vytiahol a položil ho na ten stôl, ako keby nič nevážil a bol, ako handrová bábika.
"Proste mi pomôž!" Nemusel som hovoriť dva krát. Zrazu som sa ocitol vo vzduchu s rukami zväsenými k zemi a než so msa stihol nazdať, tak som bol na stole.. z ktorého som sa skotúľal k zemi a tým som Raikagemu rozhádzal snáď každý jeden papier, čo tu mal.
"Et... ah.. meh.. tch.. jauč.. shaize.." Pomaly som vstával na nohy a snažil som sa nejakým spôsobom povykrúcať končatiny, ktoré ma pomerne boleli z no, nie práve príjemnej skúsenosti.
"Ja za to nemôžem Raikage... tá krava sem mala umiestniť moju kartu.. mohla ju dať na dvere.. mohla ju dať na strop, na stoličku.. eh to radšej nie.. no proste hocikam! A? Nie.. ona ju dala pod váš stôl." Frflal som si popod nos a začal som si oprašovať ramená. Pohľad po miestnosti ma pomerne pobavil.
"Teda.. tu je bordel.." Skonštatoval som ironicky, ako keby to ani nebola moja chyba.
"Et... ah.. meh.. tch.. jauč.. shaize.." Pomaly som vstával na nohy a snažil som sa nejakým spôsobom povykrúcať končatiny, ktoré ma pomerne boleli z no, nie práve príjemnej skúsenosti.
"Ja za to nemôžem Raikage... tá krava sem mala umiestniť moju kartu.. mohla ju dať na dvere.. mohla ju dať na strop, na stoličku.. eh to radšej nie.. no proste hocikam! A? Nie.. ona ju dala pod váš stôl." Frflal som si popod nos a začal som si oprašovať ramená. Pohľad po miestnosti ma pomerne pobavil.
"Teda.. tu je bordel.." Skonštatoval som ironicky, ako keby to ani nebola moja chyba.
Yoku- Jounin
- Počet příspěvků : 30
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» Raikage
» Rin Kagayaki [RAIKAGE]
» Rin Kagayaki [RAIKAGE]
» Mukotushi Ururu [RAIKAGE]
» Rin Kagayaki [RAIKAGE]
» Rin Kagayaki [RAIKAGE]
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Inabikari Renmei :: Kumogakure
Strana 33 z 40
Povolení tohoto fóra: