Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Před branami Amegakure

+10
Nizashi Shiroi
Rei Casius
Reina Kana
Tobiru Senju
Hana Ichiro
Hikaru Hyuuga
Shiranui Heiwa
Sakura Haruno
Rokuro
Sasuke Sarutobi
14 posters

Strana 3 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Goto down

Před branami Amegakure - Stránka 3 Empty Před branami Amegakure

Příspěvek pro Sasuke Sarutobi Sat May 10, 2014 10:46 pm

First topic message reminder :

Před branami Amegakure - Stránka 3 250238-ns_amegakure

Staré a opuštěné údolí, které je několik set metrů před branami Ame a tudíž i před dosahem detekční techniky.
Sasuke Sarutobi
Sasuke Sarutobi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 72

Návrat nahoru Goto down

Před branami Amegakure - Stránka 3 Empty Re: Před branami Amegakure

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Sat May 17, 2014 12:54 pm

Proc jsem si myslel ze zase budu s Tobirem. Před branami Amegakure - Stránka 3 Profpicnaruto muj vyraz asi hovoril za vsechno. "Hai" Moc se mi nelibilo ze mam zase zustat u evakuace vesnicanu ale co sem mel delat. Rozkaz byl rozkaz i kdyz asi to vse bude zdrejmne mnohem narocnejsi nez by se mohlo zdat. "Dobra tedy ale kdo to bude mit na povel, Jelikoz jsme vsichni tri Stejneho ranku tak aby nedoslo k nedorozumenim a byly jiste veci pri kterych bychom se nemuseli shodnout."
Coz jsem s tobirovou pritomnosti mohl pocitat. Nemel jsem nic proti nemu ale nekdy jednal prilis zbrkle.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 894

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Sat May 17, 2014 1:48 pm

Na istý čas vám bude veliť môj klon. Kývla som smerom k svojmu klonu, ktorý len tak letmo prikývol. Tak teda, poďte za mnou. Ozval sa klon, ktorý vyšiel zo stanu a kamsi zamieril.
Uškrnula som sa, keď Sasuke povolal Enmu. Nikdy som tú opicu naživo nevidela, ale pár krát som už o nej počula. Pokiaľ sa nemýlim, Enma bol summonom tretieho Hokágeho. Myslím, že som to niekde čítala. Prekvapene som nadvihla obočie, keď sa tá opica zmenila na akúsi tyč. Zaujímavé. Poznamenala som. Môžeme ísť? Opýtala som ho.
(presun - klon + Hikaru, Tobiru)
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Počet příspěvků : 475

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sakura Haruno Sat May 17, 2014 1:55 pm

Mluvilo se o mě, nějak na mě však zapomněli. "Ehm ehm!" zakašlala jsem a postoupila kupředu.
"Já Vám budu velet, já jsem druhý Generál této akce." musela jsem se ozvat. Došla jsem k otvoru stanu.
"Jdeme?"
(přesun klon, Hikaru, Tobiru a já )
Sakura Haruno
Sakura Haruno
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 132

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sasuke Sarutobi Sat May 17, 2014 1:58 pm

"Ano, Sakura Vám bude velet, nějak jste na ni zapomněli," ušklíbl jsem se a také byl připraven jít. Určitě i ostatní oddíly byly připraveny.
"Tak dobrá, můžeme jít všichni.." jedním pohybem jsem ze sebe strhnul to pubertální oblečení, měl jsem bojový úbor Třetího Hokage.
Před branami Amegakure - Stránka 3 Portrait-third-hokage-full
Přeci jenom, byl jsem jeho pravnuk.
(Boj bude pokračovat až večer, musím se učit -_-)
Sasuke Sarutobi
Sasuke Sarutobi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 72

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Sat May 17, 2014 2:03 pm

Nakonec jsem nasledoval Ty tri a presunul se snima.
(Presun s ostatnimy)
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 894

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Sat May 17, 2014 2:17 pm

(Ehm, neviem, ako to vlastne večer bude, mama je taká vydžubaná, že mi furt kradne kábel od wifiny, snáď ju nejako zakecám, nom :DPlus idem do kostola, musím, bohužiaľ xD)

Vyvalila som oči. Ako som mohla na Sakuru zabudnúť? Asi som trpela sklerózou alebo niečím takým podobným. Uprela som na Sakuru ospravedlňujúci pohľad skôr, než odišla i s mojim klonom a zvyškom "tímu".
Vy, Konožania, ma čoraz viac prekvapujete. Nevedela som, že bežne pod svojim oblečením nosíte bojový úbor. Je to snáď nejaká nová móda? Nadvihla som obočie. Ja sama som zo seba strhla svoj plášť, pod ktorým som mala tie svoje legíny a Jouninskú vestu. Ani si nepamätám, kedy som ju na sebe naposledy mala. Snáď to výjde tak, ako má. Vyšla som von a rozhliadla sa. Pršalo. Ako vždy. Počkala som na Sasukeho, a potom som vyrazila k Ame. (presun)
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Thu May 22, 2014 7:32 pm

Vstoupila jsem bez váhání na půdu Amegakure no sato.
"To je let, kdy jsem tu byla naposledy, to jsme se starým Hanzem byli ještě kámoši." poznamenala jsem spíš pro sebe. Přetáhla jsem si kapuci přes hlavu, už zdálky byl vidět hustý déšť a já nechtěla, aby moje vlasy utrpěly. Pomalým krokem jsem se vydala k branám vesnice.

(přesun)
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Počet příspěvků : 906

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Tue Jun 24, 2014 3:06 pm

Dorazil před Ame kde se zastavil na chvilku a začal přemýšlet, co řekne Amekagemu. Opravdu nevěděl co říct. Ne téže místě dostal panický záchvat a chvilku chodil do kolečka. Chvilku mu trvalo, než se uklidni, ale nakonec se uklidnil. A začal se rozhodovat, zdali má jít nejdřív za amekagem nebo někam nejdřív zajít a zklidnit se. Trochu ještě měl obavy. Byl jen opatrný. Vždycky kam vstoupil tak se něco stalo a on skončil ve vězení nebo hůř něco horšího. Chvilku tam stál a přemýšlel, ale nakonec se rozhodl projít se po Ame a nabrat sílu ukázat se u Amekageho. A kdyby kage sním, chtěla mluvit nebo zabít pošle oddíl shinobi. Pokud se nemýlil tak Ame má detekční techniku tak ho najdou bez problému. A vydal se tedy do Ame.

/Přesun
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 311

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nizashi Shiroi Wed Sep 03, 2014 3:51 pm

Zdálo se, že už jsme před branami, ale čekalo nás ještě pár stovek metrů. Byla to otrava, ale dočkali jsme se. Společně jsme vyrazili k bráně kde jsme se pozastavili u stráží. U stráží jsem hodil kus řeči, abychom mohli projít. " Zdravím.  Mohli bychom projít do vaší vesnice? Jsem Nizashi Shiroi. Jsem bard. V tom smyslu jakože muzikant. Rád bych s vaším Amekagem dohodl koncert ve vesnici. " Mluvil jsem přátelsky, čekal jsem i na svou manažerku, že by něco řekla.
Nizashi Shiroi
Nizashi Shiroi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 169

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mizuki Netsu Wed Sep 03, 2014 4:28 pm

Svoju chakru som už z časti skryla, nebolo to také náročné, keď že som ju nemusela celú ukryť, čoho som asi ani nebola schopná. Vžiť sa do roly manažérky bolo v celku zaujímavé, ale o to viac som to brala ako výzvu. "Dobrý deň. Moje meno je Yami Rirī. Radi by sme sa stretli s Amekage-sama, ako naznačil Nizashi." Neviem ako Nizashi, ale ja som nebola vôbec ozbrojená. Nemala som pri sebe ani žiaden kov. Čakala som na reakciu stráži.
Mizuki Netsu
Mizuki Netsu
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 425

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Wed Sep 03, 2014 5:33 pm

MINAKO NAKAMURA
Okrem nemilo vyzerajúcej žene s prísnym výrazom v tvári tu nebol nikto. Aspoň sa to tak zdalo, kto vie, kde bola pravda. K návštevníkom obrátila svoj skúmavý pohľad, nakoniec si odpľuvla na zem a zamračila sa. Amekage-sama vydala zákaz vchádzania a vychádzania, kým sa nevráti späť do dediny. Dôvody vašej návštevy mi neprídu dostatočne dôležité, aby som vás dnu vpustila. Bez akéhokoľvek pozdravu prehovorila. Bola to žena, z ktorej vyžaroval istý rešpekt a tým dvom muselo byť nad slnko jasnejšie, že žrať jej nervy nebude asi najlepší nápad. Môžte prísť aj inokedy, vás údajný koncert sa dá určite odložiť, ak nie, tak smola. Pokrčila ľahostajne ramenami, nespúšťajúc z nich oči, v ktorých sa zreteľne zračila podozrievavosť. Kto vie, čo za myšlienky jej behali hlavou, obaja sa ale museli snažiť oveľa viac, aby osobu, ako ona, presvedčili. Otázkou ale je, či to je vôbec možné.
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 680

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nizashi Shiroi Wed Sep 03, 2014 5:44 pm

" A proč si nemůžeme rovnou promluvit s ní? To je to takovej problém? Má mít snad mocná Amekage obavy z někoho, kdo šel zabavit její lid trochou hudby? " Promluvil jsem bez vyzvání. To že nic není důležité byla standartní výmluva k tomu, aby nikoho nepouštěli. Mohlo to znamenat dvě věci. Buď se amekage bojí a schovává se ve vesnici, a nebo ve vesnici není. Toť byla otázka. " Pokud tu Amekage není, chtěl bych mluvit s jejím zástupcem nebo určitě v takových případech mohla nechat klona ve vesnici aby za ni zařizoval věci." Zbytek jsem jsem nechal manažerce.
Nizashi Shiroi
Nizashi Shiroi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mizuki Netsu Wed Sep 03, 2014 6:00 pm

Ako pravá manažérka som sa len usmiala, hneď zozačiatku takáto prekážka. Nuž po Nizashiho slovách som začala ja. "Uhm, nechceme Amegakure no Sato robiť žiadné problémy. Dopočula som sa, že Ame utrpela niekoľko porážok a finančná stránka na tom nie je dobre, ale môžeme vám pomôcť. Nizashi tu nebude vystupovať len tak zdarma, časť peňazí pôjde do pokladnice Ame a časť do naších. Nie je to práve najväčšia pomoc, ale dá sa tak získať niečo pre Ame. Nizashi je predsa talentovaný umelec a dokonca aj známy. Má kopu obdivovateľov v Kiri, Kumo a dokonca aj v Oto. V Konohe taktiež, takže ak by tu vystupoval, prišli by tu nový ľudia, čo by prospelo vašej ekonomike a k tomu ak získate časť peňazí za vyzbierané peniaze pri vystúpení, tak vám to privyrobí. " Nevedela som či jej toto argumentovanie bude stačiť, ale rozhodne to bol výhodný obchod pre obe strany. Viac som k tomu ani nemala čo povedať. Tá ženská ma zaujala vzhľadom, mala dokonale vypracovanú postavu, ale pôsobila asi až moc drsňácky.
Mizuki Netsu
Mizuki Netsu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hideo Hatake Wed Sep 03, 2014 6:09 pm

Našťastie pre mňa, nie ako pre samotného Nizashiho ktorý sa rozhodol vojsť do dediny takto priamo, mne nerobil problém dážď ktorý práve padal v dedine. Dedina ukrytá v daždi, každý vo svete už vedel že práve ten dážď patrí k jedným z najsilnejších senzibilských techník aké súčasný svet dokázal vytvoriť. Nebola to však Senjutsu technika, jediná technika a čakra ktorá bola schopná prebiť môj samotný talent na senzibilstvo, potlačil som svoju úroveň čakry na úplné minimum. Sám som cítil dokonca aj čakru v pozadí, naozaj obrovskú a hrôzostrašnú čakru neznámej osoby ktorá sa skrývala neďaleko Amegakurských brán, nemohol som si ani v najmenšom dovoliť nejako narušiť priebeh mojej misie a odhaliť svoju identitu. Sám som vstupoval do dediny bez oprávnenia a na samotnej misii som bol tajne, pod vlastnou záštitou s tým že ak ma chytia, Konoha sa mi na pomoc určite nevydá a okamžite zaprie nejakú spojitosť so mnou. Musel som ostať v tajnosti a rozhliadnuť sa po tajnej a už dávno vyvraždenej spoločnosti. Už pridlho som zbieral v tajne informácie, musel som už rázne zakročiť, kým svet nepohltila temnota úplne. Totižto všetci pri bráne si všimli iba psa. Úplne zmočeného, takmer vyhladovaného psa ktorý pobehoval okolo brány, snažiac sa nájsť na zemi za pomoci pachu nejaké to jedlo. Vyzeral smutne a naozaj vystrašene, a keď sa priblížil k bránam úplne, od zdesenia len zakňučal, avšak pomaly sa priblížil k Minako a snažil sa jej olízať ruku. Cítil že nedávno niečo jedla a tak sa pokúšal z nej dostať všetky odrobinky. Ani ten najsilnejší senzibil by však nedokázal spozorovať, že ten pes som ja samotný. Naozaj, ľahký spôsob ako sa dostať dnu, bránu som sledoval už dlho a vedel som že žena proti mne mi ponúkne pomoc.
Hideo Hatake
Hideo Hatake
Juudaime Hokage *MOD
Juudaime Hokage *MOD

Počet příspěvků : 345

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Wed Sep 03, 2014 6:30 pm

MINAKO NAKAMURA
Môj doteraz neutrálny pohľad sa zmenil v chladný. Ten hudobník zjavne nepochopil to, že som práve povedala, že tu Amekage nie je. Teda nie originál, len obyčajný klon, ktorý sa dal ľahko zničiť. Práve preto nebolo vhodné kvôli bezpečnosti sem niekoho vpúšťať, najmä ak sa Amekage obávala nejakých útokov či špionáží, keď sa podriadila Konohe za určitých podmienok, ktorých porušenie by spojenectvo mohlo výrazne narušiť. Amekage-sama je neprítomná. Teda jej originál nie, klon je síce k dispozícii, ale Amekage-sama mala určite nejaký dôvod, keď dedinu uzavrela, nie? Ja len plním jej rozkazy. Prepálila som ich oboch prenikavým pohľadom. Môžete si ale pohovoriť s jej klonom, keď už vážne trváte na svojom koncerte. Vaša ponuka je možno štedrá, ale o tomto tu ja nerozhodujem. Som strážca, nie politik ani nikto, kto by mal na to právo. Založila som si ruky na hrudi. Odrazu sa pri mne objavil psík. Malý, špinavý, opustený a hladný. Oblízal mi ruku, pôsobila som síce ako mocná žena, ktorou som nepochybne bola, preto som tu stála úplne sama, nepotrebovala som žiadnu pomoc, avšak pre psov som mala slabosť už odmalička. Chudáčik. Šepla som a kľakla si k nemu, pričom som ho poškrabkala za uškami. Nechcela som ho tu nechať, ešte by nedajbože ochorel a zomrel. To som nemohla dopustiť. Preto som si ho vzala do náruče, chrániac ho pred studeným dažďom. Nebol ťažký, nerobilo mi teda problém postaviť sa a vrhnúť chladný pohľad na návštevníkov. Zavediem vás za klonom Amekage-sama. Vopred vás ale varujem. Verte, že ste neustále pod dohľadom našich ANBU jednotiek, ktorý z vás nespustia oči a buďte si istí, že ani vedieť o nich nebudete, či s pomocou našej špeciálnej techniky. Upozornila som ich. ANBU jednotky vďaka istej špeciálnej technike nebolo možné vystopovať. Boli sme síce malá dedina, ale to neuveralo na kvalite našich shinobi. Poďte za mnou. Zavrčala som, otočila sa a bez slova vykročila smerom k budove Amekage. (presun)
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nizashi Shiroi Wed Sep 03, 2014 6:47 pm

" Ach jo, tak to jsme tedy moc dobře nezačali. Snad bude s Amekage lepší řeč a nějak se dohodneme. " Povzdechnul jsem si a pokračoval za tou kunoichi, která nesla jakéhosi psa jenž se tu objevil právě v tuto chvíli jen tak z ničeho. Nechal jsem ho však být a soustředil jsem se raději na rozhovor s Amekage. Zajímalo mě jaká je, v amegakure jsem totiž ještě nevystupoval. Bylo na čase abych si zde zřídil další fanouškovskou základnu. To jsem měl také v plánu. Mizuki se určité postará o věci, zatímco já budu mít dost práce na jevišti.
/přesun
Nizashi Shiroi
Nizashi Shiroi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mizuki Netsu Wed Sep 03, 2014 6:59 pm

Netušila som, čo ju presvedčilo, aby sme hovorili s klonom Amekage, ale predsa len sa to podarilo. Ten malý pes bol naozaj roztomilý, síce nevypadal moc šťastne. Nuž nič som nehovorila, len sa mi zdalo trocha nepríjemné stále pozerať na tie pohľady tej ženy. Asi tu mala naozaj veľký rešpekt a vedela toho naozaj mnoho. Z tej by sa mi však nepodarilo vytiahnuť informácie ani náhodou, potrebovala som niekoho menej prístneho. Najlepšie nejakého muža, ktorého je jednoduché zviesť, sledovanie ANBU jednotiek mi neprekážalo, informácie som nehodlala z niekoho vymlátiť...
Presun
Mizuki Netsu
Mizuki Netsu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nizashi Shiroi Sun Nov 02, 2014 3:49 pm

Dorazil jsem k bráně, avšak nevěděl jsem zdali mě následuje i Mizuki nebo ne. Každopádně jsem se musel setkat s Reinou. ANBU ani Amekage neměli důvod mě sledovat takže to bylo v pohodě. Normálně jsem se vydal směrem od brány pryč. Věděl jsem přesně kam zajít abych Reinu našel, a proto jsem si s tím nelámal hlavu.

/přesun
Nizashi Shiroi
Nizashi Shiroi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Fri Nov 28, 2014 7:34 pm

Ke bráně Amegakure no sato doběhl poslíček Konohagakure no sato. Byl celý rudý. Na pohled na něm bylo znát, že si na délce cesty z Konohy do Ame dal záležet. Navzdory tomu že kvůli zapocení smrděl, působil důležitě. Od shinobiho se přeci očekává, že někdy se zašpiní, zapotí a dál... shinobi není Barbie, ledaže by to byla Barbie kunoichi. Teď jsme ale trochu odbočili od toho hlavního. Jakmile shinobimu začal věnovat kterýkoli ze stráži pozornost, promluvil udýchaně.

"Jsem posel z Konohagakure no sato a mám akutní zprávu pro Amekage-sama." Místy shinobi lapal po dechu, aby dostačil svému organismu potřebnou dávku kyslíku. Po této větě ale stihl ještě zdůraznit, že tato záležitost není toho stylu, kdy je možné ji odkládat. "Je to potřeb zařídit, čím jak nejdříve." 
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Fri Nov 28, 2014 7:44 pm

MINAKO NAKAMURA
Stála som tu. Po celý ten čas, na daždi, v zime. Môj výraz bola kamenný, kľudný, avšak vyžaroval z neho zvláštny chlad. Nemala som túto prácu v láske, ale niekto to robiť musel a vzhľadom k tomu, že so svojimi schopnostiami som patrila k tým najmocnejším v Kumo, ani som sa nedivila, že mi Amekage prikázala strážiť spolu s ďalšími shinobi bránu.
O tom poslovi som vedela skôr, než sem vôbec dorazil. Cítila som jeho chakru a len čo sa objavil, ohrnula som nosom. Prehliadla som si ho od hlavy po päty a mávla rukou, že môže prejsť. Možno sa divil, že som ho neprehľadávala. Ale ja som to nepotrebovala. Mňa totiž nikto neoklame. Zaujímavé bolo i to, že som k nemu vôbec neprehovorila, nemala som k tomu dôvod, len som ho prepaľovala chladným pohľadom, kým sa teda nerozhodol prejsť.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Fri Nov 28, 2014 7:53 pm

Shinobimu se dostalo vřelého uvítání, to jako vážně. Žádná ironie nebo tak něco. Vnímal to tak, že dokud mu někdo nepřiloží u brány kunai ke hrdlu a neřekne mu, že pokud chce dál žít, má si sbalit svých pět švestek a vypadnout odtud, přijali ho přátelsky. Není to po prvé, kdy plní roli posla, a ví, jací jsou lidé, a strážná u brány se vůbec nechovala agresivně..., a tak strážné, která se tvářila pro něj ne příliš příjemně (poker face), věnoval úsměv, krátké poděkování, a pak zmizel někde v ulicích Ame. (Přesun)
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sayame Tue Jul 07, 2015 7:28 pm

Dějiny jsou psány odjakživa. Neurčitá vize nových událostí, je zatím napsána pouze v mé hlavě a rodí se již od dob, kdy jsem se snažila vypořádat s Deštivými dony. Ale dnešek měl být dnem, kdy změnu pocítí Amegakure a celý svět si tento podvečer bude připomínat jako počátek nového věku. Přichází vhodný okamžik realizovat mé plány.

Dlouho jsem přemýšlela nad tím, jak začít. Nakonec se mi povedlo získat silné zázemí v Ishi no Kuni. Nebylo potřeba hrubé síly, ani přesvědčovacích schopností. Navzdory tomu, co jsem si až doposud myslela, jsem byla k tomuto předurčena. Legenda o silném shinobi, který vrátí Ishi no Kuni zpět zašlou slávu, mě zpočátku vyděsila. Avšak nakonec jsem svůj osud akceptovala.

Hano... Možná že jsi skutečně byla předurčena stát se hlavou klanu Ichiro. Stát se Amekage. Začínám věřit i tomu, že jsi byla jediná osoba, která mohla kdy vyjednat spojenectví s Konohagakure a zajistit vesnicím jednotné vedení. Odložila jsi klobouk Amekage, opustila tuto uplakanou vesnici a začala žít jako pravá Hokage. Přiznávám se, já bych to nedokázala.

Jenže navzdory tomu, že jsem byla donedávna pouze černou ovcí rodiny, i já jsem v sobě objevila skrytý potenciál. Sílu, která mi předurčila již dávno před naším narozením osvobodit svůj domov.
"Lide Ishigakurský. Odloučení od domova, pro mne bylo bolestivé. Ale v tomto okamžiku jsem zpátky, abych naplnila svůj osud. Strádala jsem, cítila se odtržená a měla pocit, že nepatřím nikam. Navzdory tomu, se stala Amegakure mým druhým domovem. Věřím tomu, že ona legenda nepovažuje za domov místo, kde jsem poprvé spatřila světlo světa. Legenda vypráví o místě, kde jsem zanechala své srdce. Proto se stane Ishi no Kuni společně s Amegakure centrem nové země, kde nebude strach, ani bída."

Zastavila jsem své kroky. Naslouchala jsem zvukům kapek dopadajících na látku mého deštníku. Trochu mrholilo a brána Amegakure byla výjimečně na prosto tichá. Stačilo jen počkat, až si nás všimne stráž. I za mými zády ustal zvuk kroků, které mě věrně doprovázely.
Sayame
Sayame
Kanrisha (Amekage)
Kanrisha (Amekage)

Počet příspěvků : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Tue Jul 07, 2015 9:08 pm

Pôsobenie doposiaľ nie veľmi preslávenej Sayame v Ishigakure vskutku zaznamenalo obrovský úspech. Jednalo sa vonkoncom o dedinu, ktorá si toho v minulosti prešla naozaj kdečím. Kedysi známy a aj mocný ninjovský národ výrazne oslabila Dainiji Ninkai Taisen, po ktorej bol nútený robiť všetko preto, aby dokázal nazbierať nové sily, vyústiac dokonca až v násilný puč miestnej teroristickej organizácie. Klincom do rakvy sa napokon stal ich konflikt s tamojšou Sunagakure, následkom čoho sa dedina ocitla na samotnom dne a v záujme prežiť sa musela na nejaký ten čas spojiť s Amegakure, až kým ich násilne neodtrhla občianska vojna spred okolo dvadsiatich rokov dozadu. Niet preto divu, že ich vidina úspechu v podobe akéhosi spasiteľa dostatočne hladko namotala. Po všetkých tých rokoch utlačovania zo strany mocností vonkoncom zdá sa nadišla chvíľa, kedy budú mať možnosť zažiariť, takže si ju nemôžu nechať len tak uniknúť.

Duo, ktoré Sayame do týchto končín sprevádzalo, samo o sebe vypovedalo o tom, že to Ishigakure fakt myslí smrteľne vážne. Jednalo sa totiž o istotne najvýznamnejšiu a najbezpečnejšiu súrodeneckú dvojicu z prestížneho klanu Konjiki, ktorý bol dosť známy svojou neuveriteľne precíznou schopnosťou manipulovať s jednotlivými podstatami do takej miery, že sa u nich prejavila viac než len jedna kekkei genkai (podobne, ako tomu bolo v minulosti u Terumi). Už samostatne sa zaraďovali medzi elitu, ale keď boli spolu, ich potenciál bol porovnateľný s armádou shinobi, a to už vôbec nehovoriac o kombinácii so Sayame.

"Určite hovorím aj za Sayame-sama, keď poviem - dostaň nás dnu, nee-chan," vyslovil mužský člen tejto pofidernej trojky s veľkou dávkou sebavedomia.
"Určite hovorím aj za Sayame-sama, ak ťa označím za neschopného otravu," povzdychla si oslovená osoba a navzdory tomu, že si od svojho brata nerada nechávala len tak rozkazovať, bez ďalších slov podišla k stráži. Vybaviť návštevníkom priepustku bez aplikovania násilia prekvapivo vôbec nebolo zložité. Tieto dve dediny spolu vonkoncom dlhé roky spolupracovali a spolunažívali jedna vedľa druhej bez akýchkoľvek čo i len najmenších vzájomných konfliktov, nehovoriac o tom, že samotná Sayame bola ešte stále oficiálne domácou kunoichi. Neexistoval preto fakticky žiadny dôvod, prečo by bolo potrebné prelievať krv. Určite si to tak želala aj samotná veliteľka tejto "mierovej" výpravy za slobodou. Návštevníkom teda už asi nič nebránilo v tom vstúpiť.
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sayame Wed Jul 08, 2015 8:46 am

Přitáhla jsem si plášť blíže k tělu a ignorovala zvídavý pohled stráží, zaměřený na můj obličej. Byla jsem ráda za svůj doprovod, neboť narozdíl ode mne komunikovali s nějakým zvláštním potěšením. Bylo mi jasné, že dnes si užiji přesvědčování a řečnění více než je zdrávo. Dalo by se tedy říct, že jsem zatím sbírala síly a hodnotila veškeré dostupné informace, které mám k dispozici.

Prošli jsme branou a ocitli se v bezprostřední blízkosti kovově lesklých mrakodrapů. Když jsem přišla do Amegakure poprvé, připadalo mi, že se dotýkají černých mračen nad námi. Spustila jsem deštník tak, aby mi zakrýval většinu obličeje. Místo kolemjdoucích jsem tak viděla jen nohy, které za něčím pospíchaly, nebo se ploužily. Já sama vyrazila běžným krokem kupředu. Nebyla jsem natolik unavená, ani naladěná na poklidné vzpomínání, abych kráčela tempem udiveného turisty, avšak zároveň jsem neměla důvod pospíchat.

Věděla jsem kudy jít. To co jsem hledala bych nepřehlédla.

Akeshi... snad se nebudu muset uchýlit k tvé metodě, za pomoci které jsi získal právo vést Amegakure. Škoda jen, že na tak krátký čas.

Přesun
Sayame
Sayame
Kanrisha (Amekage)
Kanrisha (Amekage)

Počet příspěvků : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Thu Aug 13, 2015 9:24 pm

Desiatky papierových motýlikov sa zhlúkli pred bránou Ame, kde som sa z nich zhmotnila a chvíľu tam len tak postávala. Bez pohnutia. Trhalo mi srdce, keď som odtiaľ musela odísť. Zase. Dážď mi stekal po tvári, môj čierny plášť pomaly premokával, ale to ma akosi momentálne netrápilo. Cítila som sa otrasne. Prakticky som prišla o všetko, čo som mala. O domov, o Seita a prakticky o svoju rodinu, pretože som ju musela opustiť a nemohla sa k nej vrátiť, kým sa sama nedostanem z vplyvu samotnej Hakuei. Odtiahnúť sa do samoty. To bolo momentálne najlepším možným riešením. Zahryzla som sa do prsta, zložila pečate a priložila dlaň na zem.
"Kuchyiose no Jutsu!" Vyslovila som názov techniky a v tej chvíli sa vedľa mňa v obláčiku dymu objavil malý dráčik, Fírnen.
"Budem od teba potrebovať službičku. Musíš ma premiestniť do vášho sveta." Môj hlas bol tichý, snažila som sa o to, aby bol chladný, napriek tomu sa však pod náporom negatívnych pocitov triasol.
Fírnen na mňa uprel svoje veľké oči. "Rozumiem, Hana-chan." Dráčik bol dostatočne všímavý na to, že nemám náladu na jeho vtipné poznámky. Len ku mne priletel, štuchol ma lícom do nosa.
"Idem nájsť vhodné miesto, Hana-chan, hneď sa vrátim." S pomocou vetra ma pošteklil na tvári a odletel niekam preč. Pery sa mi roztiahli do malého úsmevu, ktorý ale tak rýchlo, ako sa objavil, aj zmizol. Doľahli na mňa opäť všetky tie pocity. To, že som bola ovplyvnená Hakuei, nikdy neodstránilo moje pôvodné city, preto som bola tak trochu "rozpolená" na dve osobnosti. Nie, nerodila sa vo mne schizofrenička, len som bola citovo nestabilná.
Budeš mi chýbať, Ame. Vy všetci mi budete chýbať. Miesto, na ktoré som odchádzala, nebolo prístupné pre normálnych smrteľníkov, ktorí nemali podpísanú zmluvu s drakom. Musela som už len čakať, až sa Fírnen vráti s tým, že našiel miesto vhodné na vytvorenie portálu.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

- Similar topics