Kannabi Kyo
+2
Bakuton no Jin
Hokori Mai
6 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Teikou Renmei :: Zbytek Teikou Renmei
Strana 4 z 6
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Kannabi Kyo
First topic message reminder :
Kannabi Kyo
Nepochybně se jedná o jednu z nejvýznaměnších pomátek v tomto světě, která se je schopna rovnat jak Hokageho monumentům, tak i sochám Hashiramy a Madary v Údolí konce. Jedná se právě o ten slavný most, který v minulosti měl zničit Minatův tým, a po jehož zničení se začalo říkat Kakashimu Sharingan no Kakashi. Tento most vždy využívala Iwagakure no Sato, a to kvůli jeho dobrém strategickém umístění. Nyní ho během trvající války opět obnovila, aby využívala jeho výhod. Skrze něj putují potraviny, zbraně a další věci na všechny fronty. Kdyby nebylo toho to mostu, transport těchto věcí by byl minimálně o týden delší, což by Iwagakure no Sato nijak nepomohlo, takže je most pravidelně hlídán, aby nedošlo k jeho zničení.
Hokori Mai- Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN
- Počet příspěvků : 1243
Re: Kannabi Kyo
Výbuch nastal při střetu bariérou, které jsem se však já vyhnula a pokračovala jsem dál za Jinem stále tvořící pečetě. Samozřejmě jsem po něm nešla bez rozmyslu. Mezi shinobi chránící Jina jsem musela prokličkovat trochu akrobaticky. Naštěstí jsem to zvládla bez újmy, ale co hodlá udělat Jin jsem nevěděla, a proto jsem se pojistila technikou, kterou by nemusel ode mě čekat.
Shiranui Heiwa- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 512
To co se stalo me ani uz ani neprekvapovalo. No na takovehle misi me asi nemohlo prekvapit nic. Jak me ujistili me predchozi mise. Nevidel jsem jinou moznost nez tohle nevedel jsem jak Muj Sumon bude reagovat ale nemel jsme techniku kterou bych se z toho jen tak dostal. kousl jsme se do prstu a poskladal potrebne pecete. na Kuchiyose no Jutsu a Vedlke me se obevily 3 Sumoni Hiroyuki Kaito, Akako. Znal jsem Hiroyukiho ale ne ty dva podle vzhledu to byly ale mladata. A Hiroyuki byl dost v nevyhodne pozici. "Hele belo ocko si ze me delas srandu ne? Me privolavat do tak nepohodlneho prostredi!"
"Tati Uklidni se asi ma duvod ne? Jinak by nas nevolal. Ted mi doslo to je poprve co me nekdo privolal." Rekl Kaito a poskocil si do vzduchu radosti.
AKAKo ta tam stala a snazila se tvarit jako se nic nedeje ale jeji barva zabranovala aby slo poznat ze se cervena.
"Kaito ma pravdu tati. Tak se uklidni."
Rekla Akako mirne zarazenym hlasem.
Hiroyuki se nen na me nastvane podival a pak zacal ploutvema mlatot do zeme. A Bariera se zacala pomalu rozpadat. Jelikoz Hyroyuki sam ovladal Doton tudis techniku by za normalnich okolnosti zrusil rychle ale nevolnost pohybu jelikoz mu bylo tesnoi tak to trvalo dele.
"Za tohle me budes mesic drhnout. z toho se nevykroutis beloocko. ." Rekl nastvane a pak se poradne protahl a divajici se zlovestne na Shinobi z Iwy
"Tati Uklidni se asi ma duvod ne? Jinak by nas nevolal. Ted mi doslo to je poprve co me nekdo privolal." Rekl Kaito a poskocil si do vzduchu radosti.
AKAKo ta tam stala a snazila se tvarit jako se nic nedeje ale jeji barva zabranovala aby slo poznat ze se cervena.
"Kaito ma pravdu tati. Tak se uklidni."
Rekla Akako mirne zarazenym hlasem.
Hiroyuki se nen na me nastvane podival a pak zacal ploutvema mlatot do zeme. A Bariera se zacala pomalu rozpadat. Jelikoz Hyroyuki sam ovladal Doton tudis techniku by za normalnich okolnosti zrusil rychle ale nevolnost pohybu jelikoz mu bylo tesnoi tak to trvalo dele.
"Za tohle me budes mesic drhnout. z toho se nevykroutis beloocko. ." Rekl nastvane a pak se poradne protahl a divajici se zlovestne na Shinobi z Iwy
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Hikarov zákrok rozhodne nebol zlý. Za normálnych okolností by vzhľadom na silu bariéry bolo takmer nemožné preraziť ňou, ale jeho vyvolanie na to skutočne zjavne stačilo. Diera, ktorú však na veľmi krátko vytvoril, sa zdanlivo hádam ešte aj rýchlejšie vypĺňala.
"Dajte do toho všetko!" ozval sa výkrik prítomných shinobi z Iwy, ktorí zo všetkých strán prikladali ruky k bariére a dodávali jej chakru. Výsledkom bolo, že sa nielenže regenerovala, ale čiastočne i neustále zväčšovala. Ninjovia si boli vedomí toho, že si nebude jednoduché poradiť s Hyuugom a jeho privolaním, preto boli ochotní urobiť všetko preto, aby ho čo najviac zdržali. Kým do onoho ninjutsu budú kolektívne vrážať svoju chakru, dokonca ani majster v dotone s tým nič nenarobí. Až teraz sa konečne výrazne prejavila početná prevaha.
Zatiaľ čo shinobi z Iwagakure viedli zápas s Hikarom a jeho zvieratami, ja som postával pred mostom a sledoval, ako sa na mňa rúti Shiranui. Shinobi, ktorí sa nachádzali v mojej blízkosti, zjavne chceli zakročiť, ale ja som vydal iný príkaz. Tým sa následne aj boli povinní riadiť.
"Ochraňujte most, ja sa o to postarám," prehovoril som bez ostychu a vyrazil Shiranui naproti. Bolo očividné, že z toho i ja chcem mať súboj jeden na jedného. V tejto chvíli mi to totiž vyhovovalo o dosť viac. Bolo očividné, že som dôveroval svojim schopnostiam.
Bakuton no Jin- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 60
Konečně jsem tu techniku dokončila, pečetě byly už všechny a materiál byl volně přístupný u mostu. " Suiton: Suiryūdan no Jutsu " Na Jina se z levé strany řítil vodní drak zatímco já mu běžela stále naproti s natáhnutou pažé připravená k dalšímu útoku. Moji hadi jen čekali na vhodnou příležitost vystartovat. Nechtěla jsem však aby Jin využil vodního draka aby sejmul mé hady, proto jsem je ještě nevypouštěla.
Hiroyuki byl uz vazne nastvanej.
"Uz vas mam plny zuby. Kaito, Akako Priravte se na boj uz me to tu nebavi at odtud zmizime co nejrychleji." KAito a Akako jen prikyvly. Hyroyuki zvedl dve ploutve do vzduchu a placl do zeme coz zpusobilo maly otres. Jenze asi by malo kdo hadal co bude nasledovat. Ze steny bariery vyrasily hlinene pevne bodce ktere z nejvetsi pravdepodobnosti probodly Shinoby z Iwy pokud se nevzdalily dostatecne rychle od bariery.
Kaito mezitim zacal kolem dokola vypoustet Fuutonove cepele ktery by mely oslabovat Barieru popripade ji pomalu nicit.
"Uz vas mam plny zuby. Kaito, Akako Priravte se na boj uz me to tu nebavi at odtud zmizime co nejrychleji." KAito a Akako jen prikyvly. Hyroyuki zvedl dve ploutve do vzduchu a placl do zeme coz zpusobilo maly otres. Jenze asi by malo kdo hadal co bude nasledovat. Ze steny bariery vyrasily hlinene pevne bodce ktere z nejvetsi pravdepodobnosti probodly Shinoby z Iwy pokud se nevzdalily dostatecne rychle od bariery.
Kaito mezitim zacal kolem dokola vypoustet Fuutonove cepele ktery by mely oslabovat Barieru popripade ji pomalu nicit.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Shinobi z Iwagakure, ktorí mali na starosť Hikara, i naďalej pokračovali v snahe zastaviť ho. Prvý útok, ktorého sa dočkali, mnohí z nich nedokázali vykryť a ubrániť sa mu, ale dokonca ani tá chvíľa, kedy jej nikto nedodával chakru, nepostačila na to, aby sa rozbila.
"Nepriateľ dokáže používať zemný element! Všetci, ktorí ste toho schopní, spevnite vašu kožu tak, aby ste dokázali pretrvať!" vydal jeden z vyššie postavených rozkaz, ktorým sa menovaní naozaj riadili. Bolo však iba otázkou času, kedy ani chakra tých zopár vyvolených nebude stačiť. Ostatní sa preto vzadu začali pripravovať na najhorší scenár.
Rovnako, ako som dôveroval aj svojim schopnostiam, som veril i ninjom, ktorí mi boli zverení. Preto som ostatných prítomných takmer vôbec neriešil. Zameral som sa prevažne na Shiranui a s vycibrenými zmyslami dôkladne sledoval každý jej pohyb. Ako náhle sa na mňa vyrútil vodný drak, zvážil som všetky možnosti a chytro zvolil tú zdanlivo najnesprávnejšiu. Zahral som jej do kariet a uskakoval pred prívalovými vlnami tak, aby som bol na prvý pohľad čo najotvorenejší. Potreboval som, aby zaútočila a odhalila mi, čoho je schopná. Bez nejakých tých informácií totiž nebudem schopný zostaviť efektívny plán. Neočakával som, že by ma hneď na začiatku napadla svojou najsilnejšou technikou. Bol som pripravený čeliť čomukoľvek, čo si pre mňa pripravila. Nejaké to riskovanie bezpochyby patrilo k mojej práci.
Bakuton no Jin- Mrtvý/á
Zatím se mi dařilo a on musel utíkat. Chtěla jsem na něj zaútočit hady když v tom jsem nemotorně zakopla o šutr, který jsem neviděla. Bylo to celkem trapné v bitvě ale totálně mě to rozhodilo a já zaletěla do vody u mostu. " Podívej se co si provedl, kvůli tobě jsem teď mokrá " Zanadávala jsem, přičemž jsem i využila trochu své nemotory, abych vyvedla z míry Jina. Drak se i přitom nerozpadl a stále ho pronásledoval. Byla jsem u mostu zatímco se Jin snažil vyhýbat drakovi.
Zatim se to vyvvyjelo dobre. Az na maly detail a to ze zapomely namuj klon a dva zbyle klony ktere se potulovaly v okoli. Me uvidely a diky Byakuganu jsem jim dal najevo aby zautocily. V sechy tri klony vyrazily smerem k bariere a aktivovaly Jūho Sōshiken (Jemný krok: Lví pěsti)- Jūho Ryuuken (Jemný krok: Draci pesti) coz jim ani zpevneni kuze Dotonem nemohlo pomoct ne proti tehle technice. Klony zautocily na tri ze 4. Kaito dale oslaboval Techniku zevnitr a Hyroyuki placl do zeme a pod poslednim zbyvajicim Shinobim co drzel Barieru se zacal rychle vynorovat obrovvsky zemniu hrot. Ktery by jej mel zabit jelikoz to nebyl nejaky malicky hrot ktery by se zrovna pomalu vynoroval.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
I naďalej som pokračoval vo vyhýbaní sa drakovi. Všetko nasvedčovalo tomu, že mi konečne odhalí, čoho je schopná, ale ako náhle moja zvedavosť dosiahla vrchol, jouninka... JOUNINKA, ktorá proti mne bojovala, zakopla a spadla do vody. I napriek tomu, že som sa vo vojne snažil jednať nemilosrdne a chladne, som ani sám netušil, čo za výraz v tvári som mal.
"B-ba-ba-bakuton, Bakushou," vyslovil som v roztržení a uvoľnil zo svojej dlane, ktorú som namieril smerom k drakovi, výbušnú chakru. Tá postačila na to, aby sa rozpadol na neškodnú vodu a už ma viac neprenasledoval. Následne som sa rýchlo spamätal a ironicky poznamenal.
"Nie si prvá a ani posledná, ktorá mi to povedala," reagoval som na jej poslednú vetu. Ani na chvíľu som z nej ale nespustil oči. Bol som pripravený na čokoľvek.
Shinobi, ktorí dodávali chakru bariére, boli skutočne prekvapení. Ako náhle sa na nich vyrútili klony, nestihli proti tomu prakticky nič zmôcť. Na tom však nezáležalo. Bariéra mala byť len prvou vrstvou, pričom hlavný chod v podobe sendviču prichádzal až teraz.
"Doton, Sando no Jutsu!" vykríkli všetci tí, u ktorých som vopred ešte predtým napísal, že sa pripravovali na najhoršie, a zem sa začala otriasať. Jednalo sa o ich asi najsilnejšiu kombinovanú techniku, kedy doslova z oboch strán zodvihli kusiská zeme okolo bariéry a stlačili ich k sebe. I napriek tomu, že jej nikto už nedodával chakru, nebola šanca, aby ju Hikaru a jeho vyvolania stihli rýchlo rozbiť a ešte aj uniknúť pred "druhou vrstvou".
Bakuton no Jin- Mrtvý/á
Měla jsem jedinečnou šanci když se zabýval tím drakem a ve chvíli kdy ho zničil jsem já uskočila pod most pomocí Shunshinu. Řízla jsem se do prstu, poskládala pečetě a než ke mě stihl dorazil Jin tak jsem položila pod mostem na zem ruku. " Kuchiyose no Jutsu " Vložila jsem více chakry, takže Neru věděla do jaké podoby se změnit. Byla z ní obří Manda. Tím že tak vzrostla zničila však jen část mostu nademnou a zároveň mě kryla svým ocasem. " Já z tebe budu mít bolehlav " Zastěžovala si Neru. " Já ti to pak vynahradím, ale díky za splnění mise. To do čeho si nabořila jsme měli zničit " Usmála jsem se na Neru a pak hleděla na Jina.
Nápad Shiranui bol naozaj skvelý. Odrazilo sa to aj na jej zdanlivom úspechu. Bol to naozaj koniec? Skutočne stačilo tak málo, aby shinobi z Iwagakure nedokázali nájsť riešenie a vzdali sa tejto oblasti? Konožanka si zjavne neuvedomila, že "zničenie mosta" znamená viac.
Sme v priemere najväčšími expertmi na ovládanie zemného elementu. Na to, aby sme zničené tehly vyplnili skalami, naše techniky postačia. Opraviť niečo také je úplne jednoduché. To najdôležitejšie na tomto moste je jeho kovová konštrukcia, ktorú v prípade jej kompletného zničenia nahradiť len tak nedokážeme. Aj keby sa vám ale podarilo zájsť až tak ďaleko, stále by sme to vedeli nejak vyriešiť, pomyslel som si, zatiaľ čo shinobi, ktorých som vopred poveril ochranou mosta, si už dávno nachystali opatrenia pre prípad tomuto podobný.
Povedal som to dosť jasne. Kým sa moje kosti nerozpadnú na prach, budem bojovať. Kým tento most nepadne celý, aj so svojou kovovou konštrukciou, a na tomto mieste ešte stále budú odhodlaní shinobi z Iwagakure, pripravení použiť absolútne akékoľvek prostriedky a techniky k tomu, aby sa tento úsek stal prejazdný, nič z toho, čo urobíte, nebude mať absolútne žiadny zmysel, objasnil som viacmenej sám pre seba a nenechal sa ani len trochu vytočiť škodou, ktorú Shiranui spôsobila. Spomínaní ninjovia medzitým odhalili, že rieka je plytká, vytvoriac prostredníctvom ninjutsu Yomi Numa bahno, ktoré hladko znemožnilo pohyb Nemu.
Bakuton no Jin- Mrtvý/á
Musela jsem vyskočit když jsem ucítila pohyb půdy. Stihla jsem to tak tak, ale Neru už ne. Moc dlouho tu nebyla, jakmile byla chycena věděla že se z toho nedostane, a proto se přemístila pryč. " Mám vás dost " Přiskočila jsem k jednotce nepřátel s připravenými pečetěmi. " Suiton: Suishoha " Voda se kolem mě začala schylovat do víru a smetla vše co jí přišlo do cesty až se nakonec dostala k vrcholu a vytvořila ničivou vlnu, kterou jsem poslala na všechny jednotky.
Shiranui zjavne nebola nadšená z toho, ako rýchlo sme sa dokázali zbaviť jej obrovského hada. Jej nasledujúci útok bol preto pomerne očakávaný, ale fakt, že sa opakovane pokúšala útočiť pomocou vodného ninjutsu proti ľuďom, ktorí sa špecializujú na to zemné, vypovedal o tom, že najlepšie zvláda práve ten jeden element. Konečne som nazbieral dosť informácií.
Takže mám tú česť so schopnou užívateľkou suitonu, ktorá dokáže privolávať hady. To znie pomerne problematicky, ale rozhodne nie nemožne, zhodnotil som situáciu.
"Doton, Doryūheki!" zakričali všetci ninjovia z jednotky, na ktorú vlna zaútočila, takmer jednohlasne, vytvoriac tak skombinovaním svojich síl obrovský útes. Prívalová vlna sa rozbila o jeho bralá, pričom všetci, ktorým bol útok Shiranui adresovaný, už stáli na samotnom vrchole. To však nič nemenilo na tom, že naše počty sa postupne zmenšovali, ale s nimi aj chakra útočníkov. Aj keby sme ich nedokázali zneškodniť, zaručene pretrváme až dovtedy, kým sa úplne unavia. Doraziť ich už nebude problém.
"Prečo tu vlastne ešte stále ste?" spýtal som sa z mosta arogantne.
"Zdá sa, že si neuvedomujete jednu zásadnú vec. Od dávnych čias naše techniky pokročili. Pred malou chvíľou sme demonštrovali, čoho všetkého sme schopní. Dokážeme prenášať hory, manipulovať s bralami a spojazdniť podzemný tunel na takmer akomkoľvek mieste. Aj keby ste to tu celé zničili a uspeli vo vašej misii, škody, ktoré tým spôsobíte, vám vojnu rozhodne nevyhrajú. Strácate tu čas," dal som im dosť jasne najavo, že aj keby sa ich mizivé šance na úspech naplnili, skutočne to nebude zďaleka stačiť.
Bakuton no Jin- Mrtvý/á
Byla jsem v elementární nevýhodě což mě moc netěšilo, jelikož byl jasn rozdíl v našich silách. Já se však nevzdávala a pokračovala dál. Tím že byli všichni shinobi výše než já mi dalo příležitost to použít. Na všechny jednotky jsem poslala techniku Suiton: Kokuu no jutsu. Přivolala jsem olejov déšť, který jsem zapálila výbušnm lístkem. Sice měli zemní element, ale plamenému dešti se tak snadno neubrání, obzvlášť v takovéto situaci. " Ještě jsem neskončila " zakřičela jsem na Jina. Já jsem však stála jakoby v oku bouře a na mě ohnivý olejový déšť nedosáhl.
"Hiroyuki udelej neco nebo je po nas."
Hyroyuki se pripravoval citil to. Ploutvemy prastil do zeme a mezi stenami ze zacala tvorit jakoby zilna protkana pavucina dotonovych jehel. Ktera by zavitani mela zpomalit natolik abych mel dost casu.
Hiroyuki i jeho deti zmizely v oblacku koure. a nedivil jsem se jim. Mezitim jsem se zacinal dostavat do rotace a zahrabal se dost hluboko na to aby to vypadalo ze je po me. Jedina Fuu mohla videt ze jsem nazivu. Jakmyle se sandwich zavrel klony se zrusily tak aby to vypoadalo ze jsem opravdu zemrel.
Hyroyuki se pripravoval citil to. Ploutvemy prastil do zeme a mezi stenami ze zacala tvorit jakoby zilna protkana pavucina dotonovych jehel. Ktera by zavitani mela zpomalit natolik abych mel dost casu.
Hiroyuki i jeho deti zmizely v oblacku koure. a nedivil jsem se jim. Mezitim jsem se zacinal dostavat do rotace a zahrabal se dost hluboko na to aby to vypadalo ze je po me. Jedina Fuu mohla videt ze jsem nazivu. Jakmyle se sandwich zavrel klony se zrusily tak aby to vypoadalo ze jsem opravdu zemrel.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Zdá sa, že sme sa ocitli v nepríjemnej situácii. Našťastie netrvalo dlho a uvedomil som si, na čo sa vlastne chystá. Ako náhle som si uvedomil, že na nás prší olej, vydal som rozkaz.
"Okamžite sa všetci stiahnite! Bežte po prúde rieky mimo dosah techniky, zmyte zo seba olej a vráťte sa!" mali sme to šťastie, že dážď ešte iba začal, a tak sa oheň šíril s dostatočnou časovou rezervou na to, aby môj pokyn väčšina z nich stihla splniť. Pri sebe som dočasne nechal iba jedného jediného ninju, ktorý dostal ešte jeden ďalší špeciálny povel.
"Datsuchi! Most nemôže ostať úplne nechránený. Zdá sa, že sa nám konečne podarilo jedného zbaviť. O zvyšných sa už zvládnem postarať, prípadne ich aspoň zdržať sám. Rýchlo mi vytvor ochrannú vrstvu a bež za ostatnými. Nechaj to na mňa."
"Si si tým istý? Ak sa náhodou rozbije, nebudeš to mať bezo mňa ako opraviť."
"Na tom nezáleží! Pohni si!" okríkol som ho a už sa aj chystal na útok.
Shiranui si mohla myslieť, že je po všetkom. Nanešťastie pre ňu opak bol pravdou. Ignorujúc plamene som sa s neidentifikovateľným povlakom bez váhania čo najväčšou rýchlosťou vrhol na stopercentne prekvapenú konožanku. Nie je snáď ani nutné dodávať, že i ten najmenší dotyk spôsoboval mohutné explózie. Tým, že okolo seba vytvorila to ohnivé peklo, sama seba zahnala do pasce. Ak sa z tejto situácie bude chcieť dostať, bude nevyhnutné znova použiť vodný element na zastavenie požiaru, ale pri prvom náznaku sústredenia sa som bol pripravený nechať jej vybuchnúť hlavu. Nepretržito som šiel po Shiranui, nenechávajúc jej absolútne žiadny čas na nič iné, než na vyhýbanie. Zdalo sa, že som bol o čosi zručnejší v taijutsu, než ona. Spoliehal som sa naňho vonkoncom celý svoj život. Aby toho ale nebolo málo, Datsuchi na mojom tele ešte predtým vytvoril lesknúcu sa ochrannú vrstvu z dotonu, Iwa no Yoroi.
Bakuton no Jin- Mrtvý/á
Hikaru bol živý. Videla som ho s pomocou Byakuganu. Našťastie. So Shiranui to dobre nevyzeralo. Preto som jej musela pomôcť. Uväznila sa v technike a onen chlapík na ňu neustále útočil, aby nemohla čo i len poskladať pečate. Potichučky som sa dostala niekam za nich, nenápadne. A akonáhle som videla príležitosť, ktorou bol práve moment, kedy na Shiranui útočil, čiže si okolie asi veľmi nevšímal, rozbehla som sa rýchlo proti nemu, vyskočila do vzduchu a rovno naň zaútočila s Juukenom. Netrápilo ma, ak som ho netrefila, pretože som ho potom zasypala útokmi. Mal na sebe nejakú obranu, dúfala som, že pokiaľ sa mi podarí ho nejak zasiahnuť, tak zasiahnem rovno aj jeho Tenketsu. Nevedela som s určitosťou povedať, či by sa to stalo, ale každopádne som sa pre Shiranui snažila získať čo najviac času. Nevedela som, či robím dobre, ale inak to zrejme ani nešlo. So Shiranui by to nemuselo dopadnúť dobre vôbec.
Hyūga Fū- Chuunin
- Počet příspěvků : 391
Fu mě zachránila tím, že se zapojila do boje když jsem se snažila vyhýbat Jinovi. Nevěděla jsem však zdali budou ti hadi dost silní aby se dostali skrze jeho pevné brnění, ale musela jsem to zkusit. Použila jsem techniku Senei Tajashu a z mých rukávů se vyřítila spousta hadů, kteří mířili přímo na Jina. Kontrolovala jsem je takže nebyla možnost abych zasáhla i Fu. Tím že Fu zaujala pozornost Jina mi tím poskytla možnost k útoku.
Naskytla sa príležitosť. Nielen že sa mi podarilo dostať dosť blízko k Shiranui, ale dorazila dokonca aj Fu. Konožania by si mohli myslieť, že olejový dážď bol dobrý nápad, ale v skutočnosti to bolo presne naopak. Za týchto podmienok boli moje výbuchy omnoho silnejšie, nehovoriac o tom, že narozdiel od nich som ich od seba dokázal odkloniť. To som aj využil.
Ako náhle som spozoroval, jak sa na mňa rútia hady, pričom na mňa z druhej strany útočila Hyuuga, musel som niečo urobiť. Poriadne som sa načiahol a udrel do zeme, posilniac silu nárazu mojim Jiraikenom. Výsledok bol, že nastal prekvapivo obrovský výbuch, ktorý postihol pomerne veľkú oblasť, rozšíriac požiar ešte viac. Keďže Shiranui v tejto chvíli používala hady, nemala čas rýchlo to uhasiť svojim suitonom. Ich útok však nebol úplne zbytočný. Hoci sa kvôli nemu ocitli v riskantnej situácii a juuken nedokázal označiť moje tenketsu, bol dosť silný na to, aby narušil chakrové brnenie zvnútra, spôsobiac tak, že na niektorých miestach začalo praskať.
Bakuton no Jin- Mrtvý/á
Môj Juuken zjavne pôsobil, aspoň trochu. Problém bol ten, že akonáhle si Jin uvedomil, že naňho letia zozadu hady, udrel do zeme a spôsobil obrovský výbuch.
Vyvalila som oči. Prudko som od neho odskočila, ale bolo mi to na prd platné, pretože výbuch bol obrovský a ma aj patrične zasiahol. Odletela som ďalších niekoľko metrov dozadu, pričom som skončila s niekoľkými popáleninami. A pravdou je, že i tie najmenšie popáleniny zvyknú dosť bolieť. Sykla som od bolesti, pretože keď som sa pokúsila zdvihnúť zo zeme, mojim telom prebehla bolesť. Moje ruky obalila zelenastá chakra, ktorú som si priložila na tú najväčšiu popáleninu, čím som si len snažila zmierniť bolesť. Rozhliadla som sa, chcela som vedieť, ako je na tom Shiranui.
Zelená chakra po chvíli zmizla, zatla som zuby a postavila sa na nohy. Pripravená na akýkoľvek útok, aj keď...S týmto sa mi bude bojovať asi ťažšie.
Vyvalila som oči. Prudko som od neho odskočila, ale bolo mi to na prd platné, pretože výbuch bol obrovský a ma aj patrične zasiahol. Odletela som ďalších niekoľko metrov dozadu, pričom som skončila s niekoľkými popáleninami. A pravdou je, že i tie najmenšie popáleniny zvyknú dosť bolieť. Sykla som od bolesti, pretože keď som sa pokúsila zdvihnúť zo zeme, mojim telom prebehla bolesť. Moje ruky obalila zelenastá chakra, ktorú som si priložila na tú najväčšiu popáleninu, čím som si len snažila zmierniť bolesť. Rozhliadla som sa, chcela som vedieť, ako je na tom Shiranui.
Zelená chakra po chvíli zmizla, zatla som zuby a postavila sa na nohy. Pripravená na akýkoľvek útok, aj keď...S týmto sa mi bude bojovať asi ťažšie.
Hyūga Fū- Chuunin
Neměla jsem na výběr i když jsem uskočila. Byla jsem sice dál než Fu, ale taky mě ten výbuch zasáhl a já odletěla. Přistála jsem tvrdě zádama o strom a dopadla na zem. Bylo to bolestivě a vykašla jsem trochu krve. Snažila jsem se vstát i když to bylo obtížné, nenapadala mě jiná možnost než tamta i když by se to na mě mohlo dosti podepsat. Posledně mi to moc nevyšlo a nedokázala jsem to kontrolovat. Teď s tou chakrou co ještě mám si nejsem vůbec jista zda bych to dokázala konrolovat. Jinačí techniky byly také zbytečné. Na doton prostě nemám, bych musela mít raiton.
Situácia bola zlá. Márne sa Shiranui od Fu nachádzala pomerne dosť ďaleko, pre obe momentálne platila jediná vec - zovšadiaľ, kam len dovideli, šľahali obrovské plamene, pričom celou oblasťou sa valil dym. Olej, ktorý Shiranui predtým použila, už v kombinácii s výbuchom skutočne rozšíril oheň všade, kam len onen špeciálny dážď dopadal. Výnimku tvorila iba časť, ktorou pretekala plytká rieka. Tak či onak som si aj s ochrannou vrstvou pripadal ako v peci. Sám som sa odtiaľ chcel už čo najskôr presunúť, preto som to musel ukončiť.
I cez hustý dym mohla jak Shiranui, tak i Fu spozorovať môj obrys, ktorý sa chystal na záverečný ťah. Vďaka tomu, že pohyby ich oboch boli kvôli ohňu výrazne obmedzené, mi zostávalo len s dobrým načasovaním vyslať nejakú zo svojich techník. Chytro som sa chopil prvých dvoch kameňov, ktoré pri mne boli najbližšie, opantajúc ich následne akousi zvláštnou pečaťou.
Raikan Fūin. Narozdiel od niektorých iných užívateľov mojej kekkei genkai nemám schopnosť miesiť svoju chakru s materiálmi, preto som vyvinul špeciálny spôsob, ako útočiť na diaľku. Akékoľvek miesto, na ktorom zanechám svoju špeciálnu pečať, podobnú tej, ktorá je na výbušných lístkoch, môžem s ľahkosťou na diaľku odpáliť. Nadišiel čas premeniť vás na popol! pomyslel som si s neprirodzenou dávkou nadšenia, rozpažil ruky a pomocou Bakushou ich doslova vystrelil na nepriateľských konožanov. Výbuch som nastavil, aby k nemu došlo pri prvom kontakte s čímkoľvek fyzickým.
Bakuton no Jin- Mrtvý/á
Po nejake dobe se mi povedlo se vyhrabat ven sice ne daleko od meho cile ale dost daleko a to co se delo my bylo celkem neprijemne sledovat. Ale Jin zdrejme me mel za mrtveho. Coz mi hralo do karet. Dostat sem nemel sanci se tam jen tak. odebral sjem si krev z rukou ktere byly cele od krve diky hrabani. A poskladal pecete. na Kuchiyose no Jutsu A objevil se Kaito A Akako. Nemel jsem dost cakry na vyvolani nekoho vetsiho ale podle toho co jsem videl se ti dva hodily. Skocil jsem na Kaitovy zada. "Kaitop Akako musime jim pomoct. Oba jen prikyvly a rozbehlu se smerem k Jinovy a Shiranui a Fuu. Byly rychly hodne rychly cca 40Km/H. Ja stal na Kaitovy a koncentroval svou cakru na mou posledni techniku. Jelikoz zdrejmne tohle byl posledni kousek skladanky co mi chybel ji udrzet. Jakmile sew Kaito a Akako priblizovaly zacaly lyvat Koule Kaito Fuutonu a Akako Suitonu. Koule se spojovaly a zacaly pri stretu s ohnem vytvaret paru coz by melo oslabyt sily vybuchu nebo jeho sireni jelikoz vse bylo vlhke. Kaito i Akako se zastavily a ja jen s usmevem dodal. "Sorry damy jdu trochu pozde."
Tim co se stalo drive sem zacal predpokladat se Ja jsem byl zrovna ten se kterym Jin bojovat nechtel.
Tim co se stalo drive sem zacal predpokladat se Ja jsem byl zrovna ten se kterym Jin bojovat nechtel.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
S prižmúrenými očami som Jina pozorovala. Videla som ho zreteľne aj cez dym, ktorý tu bol všade. Po čele mi stiekla kvapka potu, bolo tu nesmierne horúco.
Najradšej by som odtiaľ vypadla. Pohľad som presunula k Shiranui, zdala sa byť v poriadku, i keď aj ona zrejme utrpela nejaké popáleniny a podľa toho, ako kučala pod stromom usudzujem, že ju ten tlak odhodil rovno doň. Zaregistrovala som nejaký pohyb. Kamene. S prilepenými divnými pečaťami. Postavila som sa do bojového postoja, aj keď mojim telom opäť preletela pomerne veľká bolesť, šíriaca sa práve od tej najväčšej popáleniny na boku.
Musela som použiť len jednu techniku, nevedela som sa poriadne sústrediť. Preto som sa bála, že i tú dokašlem, práve kvôli bolesti. Privrela som oči a v duchu sa povzbudzovala. Hakkeshō Kaiten... Šepla som si pre seba techniku a pomaly, ale isto sa roztočila. Chakra, ktorá som vypustila, odrazila oné kamene, ktoré následne odleteli niekam úplne inde, a dosť ďaleko na to, aby ma ich výbuch zasiahol. Padla som na kolená, na čo som sa vydýchala a opäť sa postavila.
Objavil sa tu Hikaru. Ten túto situáciu aspoň nejako zlepšil. Uškrnula som sa naňho a sústredene pozorovala Jina.
Najradšej by som odtiaľ vypadla. Pohľad som presunula k Shiranui, zdala sa byť v poriadku, i keď aj ona zrejme utrpela nejaké popáleniny a podľa toho, ako kučala pod stromom usudzujem, že ju ten tlak odhodil rovno doň. Zaregistrovala som nejaký pohyb. Kamene. S prilepenými divnými pečaťami. Postavila som sa do bojového postoja, aj keď mojim telom opäť preletela pomerne veľká bolesť, šíriaca sa práve od tej najväčšej popáleniny na boku.
Musela som použiť len jednu techniku, nevedela som sa poriadne sústrediť. Preto som sa bála, že i tú dokašlem, práve kvôli bolesti. Privrela som oči a v duchu sa povzbudzovala. Hakkeshō Kaiten... Šepla som si pre seba techniku a pomaly, ale isto sa roztočila. Chakra, ktorá som vypustila, odrazila oné kamene, ktoré následne odleteli niekam úplne inde, a dosť ďaleko na to, aby ma ich výbuch zasiahol. Padla som na kolená, na čo som sa vydýchala a opäť sa postavila.
Objavil sa tu Hikaru. Ten túto situáciu aspoň nejako zlepšil. Uškrnula som sa naňho a sústredene pozorovala Jina.
Hyūga Fū- Chuunin
Nezbývalo mi nic jiného. Použila jsem technik Suiton: Mizurappa abych poslala vlnu na ten létající objekt, který po mě Jin hodil. Možná ho to mohlo pohltit a možná nastal velkej výbuch. To jsem nemohla vědět. Zároveň voda hasila oheň tím směrem, kterým jsem ho vyslala a já doufala že to vyjde.
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Teikou Renmei :: Zbytek Teikou Renmei
Strana 4 z 6
Povolení tohoto fóra: