Zasnežený les hlboko v horách
+5
Kuroashi Sanji
Haru Iburi
Ken Hiashi
Seiji
Shinobi
9 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Ostatní územní celky
Strana 5 z 5
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Zasnežený les hlboko v horách
First topic message reminder :
Toto miesto bolo kedysi známe tým, že v ňom sídlila jedna z najnebezpečnejších a najkrvilačnejších svoriek vlkov. Tí sa však po smrti ich odvekej spoločníčky, známej ako Chimamire no Kiba, presunuli. Povráva sa ale, že i v súčasnosti sa odtiaľ za mesačného splnu ozýva desivé zavýjanie. Široko ďaleko niet žiadnej známky pôsobenia človeka, okrem starej a opustenej chaty blízko rozľahlého plesa, v ktorej nejakú dobu žil Seiji...
Toto miesto bolo kedysi známe tým, že v ňom sídlila jedna z najnebezpečnejších a najkrvilačnejších svoriek vlkov. Tí sa však po smrti ich odvekej spoločníčky, známej ako Chimamire no Kiba, presunuli. Povráva sa ale, že i v súčasnosti sa odtiaľ za mesačného splnu ozýva desivé zavýjanie. Široko ďaleko niet žiadnej známky pôsobenia človeka, okrem starej a opustenej chaty blízko rozľahlého plesa, v ktorej nejakú dobu žil Seiji...
Shinobi- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 680
Re: Zasnežený les hlboko v horách
Popravde som sa už bál, že to vykryje ale našťastie to jeho obrana nevydržala a my sme ho konečne porazili. Mohol som si vydýchnuť a prejsť do normálnej formy. Ďakujem, Gyuuki. Predsa som mu vďačil za veľa. K tomu sa spolu so mnou mohol vrátiť do dediny. Najprv som prišiel k telu Harua, ktoré som zapečatil, aby som ho mohol odniesť. Hachibi mi k tomu povedal kde sa nachádza Ken. Prišiel som k nemu a odhrabal som ho trocha od snehu a prehodil som si ho opatrne cez rameno, ako vrece zemiakov. Potom som zobral aj pečatiacu nádobu a zobral som sa smerom, kade som videl ísť Sanjiho Netrvalo to dlho a podarilo sa mi dostať až k nim. "Pomohol by som ti zobrať aj ňou ale mám plné ruky." Povedal som Sanjimu a dúfal som, že bude schopný ju zobrať aj keď možno by som aj tú nejako prehodil cez chrbát. Možno sa to nezdalo ale zniesol som toho veľa. Ja som sa pomaly vybral odtiaľto preč, smerom domov.
(presun)
(presun)
Yotsuki Sorata- Jounin (Hachibi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 508
Nechat si vzít ženu v náručí by byl hřích, a proto jsem jeho nabídku zdvořile odmítl, abych nenaznačil, že se mi tahle pozice líbí. Akemi spala jako neviňátko, vypadala celkem roztomile až jsem se skoro zamiloval. Každopádně jsem musel následovat toho týpka co nesl zbytek. Nesl jsem proto Akemi opatrně v náručí až do vesnice a snažil jsem se o to, aby se jí nic během cesty nestalo.
/přesun
/přesun
Kuroashi Sanji- Chuunin
- Počet příspěvků : 146
Po celou dobu jsem měla zavřené oči a nevnímala okolí kolem sebe. V hlavě se mi jen promítal obraz sestry, pak mrtvého Harua a na konec obličej muže, kterého jsem neznala, ale neměla jsem z něj dobrý pocit. Zdálo se mi opravdu spoustu zvláštních snů, ale tímto jsem byla doslova fascinovaná. Nechala jsem své bezvládné tělo na pospas Sanjimu a v podvědomí taky doufala, že budeme brzo doma, protože si pravděpodobně delší dobu poležím.
Přesun
Přesun
Akemi Kagayaki- Jounin
- Počet příspěvků : 275
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Ostatní územní celky
Strana 5 z 5
Povolení tohoto fóra: