Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zasnežený les hlboko v horách

+5
Kuroashi Sanji
Haru Iburi
Ken Hiashi
Seiji
Shinobi
9 posters

Strana 5 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Goto down

Zasnežený les hlboko v horách - Stránka 5 Empty Zasnežený les hlboko v horách

Příspěvek pro Shinobi Fri Jul 11, 2014 4:40 pm

First topic message reminder :

Zasnežený les hlboko v horách - Stránka 5 2EktGeV

Toto miesto bolo kedysi známe tým, že v ňom sídlila jedna z najnebezpečnejších a najkrvilačnejších svoriek vlkov. Tí sa však po smrti ich odvekej spoločníčky, známej ako Chimamire no Kiba, presunuli. Povráva sa ale, že i v súčasnosti sa odtiaľ za mesačného splnu ozýva desivé zavýjanie. Široko ďaleko niet žiadnej známky pôsobenia človeka, okrem starej a opustenej chaty blízko rozľahlého plesa, v ktorej nejakú dobu žil Seiji...
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 680

Návrat nahoru Goto down

Zasnežený les hlboko v horách - Stránka 5 Empty Re: Zasnežený les hlboko v horách

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Wed Sep 03, 2014 12:57 pm

Popravde som sa už bál, že to vykryje ale našťastie to jeho obrana nevydržala a my sme ho konečne porazili. Mohol som si vydýchnuť a prejsť do normálnej formy. Ďakujem, Gyuuki. Predsa som mu vďačil za veľa. K tomu sa spolu so mnou mohol vrátiť do dediny. Najprv som prišiel k telu Harua, ktoré som zapečatil, aby som ho mohol odniesť. Hachibi mi k tomu povedal kde sa nachádza Ken. Prišiel som k nemu a odhrabal som ho trocha od snehu a prehodil som si ho opatrne cez rameno, ako vrece zemiakov. Potom som zobral aj pečatiacu nádobu a zobral som sa smerom, kade som videl ísť Sanjiho Netrvalo to dlho a podarilo sa mi dostať až k nim. "Pomohol by som ti zobrať aj ňou ale mám plné ruky." Povedal som Sanjimu a dúfal som, že bude schopný ju zobrať aj keď možno by som aj tú nejako prehodil cez chrbát. Možno sa to nezdalo ale zniesol som toho veľa. Ja som sa pomaly vybral odtiaľto preč, smerom domov.
(presun)
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata
Jounin (Hachibi no Jinchuuriki)
Jounin (Hachibi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 508

Návrat nahoru Goto down

Zasnežený les hlboko v horách - Stránka 5 Empty Re: Zasnežený les hlboko v horách

Příspěvek pro Kuroashi Sanji Wed Sep 03, 2014 1:03 pm

Nechat si vzít ženu v náručí by byl hřích, a proto jsem jeho nabídku zdvořile odmítl, abych nenaznačil, že se mi tahle pozice líbí. Akemi spala jako neviňátko, vypadala celkem roztomile až jsem se skoro zamiloval. Každopádně jsem musel následovat toho týpka co nesl zbytek. Nesl jsem proto Akemi opatrně v náručí až do vesnice a snažil jsem se o to, aby se jí nic během cesty nestalo.
/přesun
Kuroashi Sanji
Kuroashi Sanji
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 146

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akemi Kagayaki Wed Sep 03, 2014 3:32 pm

Po celou dobu jsem měla zavřené oči a nevnímala okolí kolem sebe. V hlavě se mi jen promítal obraz sestry, pak mrtvého Harua a na konec obličej muže, kterého jsem neznala, ale neměla jsem z něj dobrý pocit. Zdálo se mi opravdu spoustu zvláštních snů, ale tímto jsem byla doslova fascinovaná. Nechala jsem své bezvládné tělo na pospas Sanjimu a v podvědomí taky doufala, že budeme brzo doma, protože si pravděpodobně delší dobu poležím.

Přesun
Akemi Kagayaki
Akemi Kagayaki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 275

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Povolení tohoto fóra: