Zasnežený les hlboko v horách
+5
Kuroashi Sanji
Haru Iburi
Ken Hiashi
Seiji
Shinobi
9 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Ostatní územní celky
Strana 2 z 5
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Zasnežený les hlboko v horách
First topic message reminder :
Toto miesto bolo kedysi známe tým, že v ňom sídlila jedna z najnebezpečnejších a najkrvilačnejších svoriek vlkov. Tí sa však po smrti ich odvekej spoločníčky, známej ako Chimamire no Kiba, presunuli. Povráva sa ale, že i v súčasnosti sa odtiaľ za mesačného splnu ozýva desivé zavýjanie. Široko ďaleko niet žiadnej známky pôsobenia človeka, okrem starej a opustenej chaty blízko rozľahlého plesa, v ktorej nejakú dobu žil Seiji...
Toto miesto bolo kedysi známe tým, že v ňom sídlila jedna z najnebezpečnejších a najkrvilačnejších svoriek vlkov. Tí sa však po smrti ich odvekej spoločníčky, známej ako Chimamire no Kiba, presunuli. Povráva sa ale, že i v súčasnosti sa odtiaľ za mesačného splnu ozýva desivé zavýjanie. Široko ďaleko niet žiadnej známky pôsobenia človeka, okrem starej a opustenej chaty blízko rozľahlého plesa, v ktorej nejakú dobu žil Seiji...
Shinobi- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 680
Re: Zasnežený les hlboko v horách
Po tom, čo sa tu udialo bolo najhoršie zistenie, že sa prebudil Hachibi. Ten nám tu bude robiť určite neskutočné problémy. Po skonštatovaní schopností mojích spoločníkov, čo som zatiaľ stihol vidieť ma niečo napadlo. Len či s tým budú súhlasiť. Sústredil som chakru a Sanjimu sa zmenili jeho malíčky na rukách na malé obláčky dymu, použil som techniku Kankei. (2) Jeden zamieril k Akemi a druhý k Kenovy ktorí ich teraz museli vdýchnuť. Ten dym letel s väčšími problémami ale doletel k cieľom, stálo ma to o niečo viac chakry ale spolu s Sanjim sa to dalo vydržať. Dobre, to by bolo. Teraz ma určite počujete. Ja takto k vám môžem komunikovať. Napadla ma jedna vec. Prehováral som k všetkým 3 prítomným, ktorí tu boli. Medzi tým, ako som rozprával začala Sanjiho telo skladať pečate. "Kemuri: Bunshin no jutsu " Vedľa Sanjiho sa vytvoril klon, ktorý ale vyzeral, ako ja sám. Ten sa okamžite niekam rozbehol a ja som pokračoval v rozprávaní o tom plánu. Ken, tvojou úlohou bude zamestnať Hachibiho. Ak dobre viem, tretí raikage ho dokázal poraziť. Viem, že je to riskantné ale budeš s ním musieť bojovať a pokús sa s ním udržať aspoň krok, aby neútočil na nás. Celú svoju pozornosť musí mať na tebe, skús ho odlákať, ako sa len dá." Táto správa bola mierená k nemu už v ten moment mohlo dôjsť Sanjimu a Akemi, aká bude naša úloha. My sa budeme musieť postarať o toho vlčieho blázna. Ja som poslal klon do dediny, aby priniesol pečatiacu nádobu. Dovtedy to nejako musíme zvládnuť aj keby nechceme. Tieto informácie, ktoré som im teraz podal bolo vlastne jediné, čo som pre nich mohol urobiť. Predsa len aj keď je pravda, že budem bojovať cez Sanjiho ale im sa môže zdať, že sa skrývam no nebolo to tak. Celú dobu som premýšľal nad celou situáciou a snažil sa ju dať pod našu kontrolu. Sanji, ty budeš musieť bojovať priamo proti nemu. Všetky moje a tvoje schopnosti sú prepojené, takže sa neboj a ver si. Akemi ťa bude musieť podporiť zozadu. To, čo som hovoril Sanjimu počula aj Akemi aj Ken. Hovoril som celú dobu len zo svojich konštatácií, podľa toho čo som videl. Preto som uvážil to, že Akemi sa asi bude chcieť držať v zadu a nebude chcieť bojovať v predu. Ona mohla dokonca zaútočiť priamo na Sanjiho, keďže ja som ho mohol znehmotniť, takže to bola pre nás poriadna výhoda.
(Presun Klon)
Haru Iburi- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 66
Hachibi
Bola pravda, že technika ktorú vytvorili, alebo skôr ich taktika sa zdala naozaj účinná. Pozabudli ale na jeden fakt ktorý im mohol už dávno dôjsť. Pred nimi stál plný Hachibi, s ktorým mával problém aj tretí a štvrtý Raikáge, pre jeho jedinú schopnosť. Extrémnu silu a odolnosť na tak veľkej úrovni, že blesky sa prehnali celým telom Hachibiho, ale neurobili mu doslova nič, ba naopak, ešte viac rozzúrili zviera ktorého hladina agresivity už dávno presiahla hranicu ktorú by mohli zvládnuť. Do tejto kaše sa dostali samy, pretože v túto chvíľu by si nedokázal škrtnúť ani Hulk, pričom samotný Wolverine by začal pri pocite priasť. Atmosféra ktorá po ich technike nastala bola tak hustá, že sa dala krájať.
Hachibi ale zareagoval úplne rýchlo a takmer okamžite. Nenechal ich ani pohliadnuť na to ako neefektívna bola ich technika, napriek tomu ako sa zdala naozaj silná, a okamžite nadvihol ústa k oblohe kde sa začala hromadiť obrovská čakra do čiernej gule ktorú po chvíli hromadenia zhltol. A okamžite vystrelil v ohromnej tlakovej vlne, ktorú zamieril na Akemi a Rena. Áno, teoreticky bola chyba štvať ho, pretože tentoraz by nepotreboval ani nejaké pilulky aby ich chcel z toho sveta úplne vymazať. Bolo však úžasné sledovať tú techniku, pri ktorej po nich len tak z prdu hodil techniku ktorej čakra bola oveľa väčšia ako všetka ich čakra dokopy.
Bola pravda, že technika ktorú vytvorili, alebo skôr ich taktika sa zdala naozaj účinná. Pozabudli ale na jeden fakt ktorý im mohol už dávno dôjsť. Pred nimi stál plný Hachibi, s ktorým mával problém aj tretí a štvrtý Raikáge, pre jeho jedinú schopnosť. Extrémnu silu a odolnosť na tak veľkej úrovni, že blesky sa prehnali celým telom Hachibiho, ale neurobili mu doslova nič, ba naopak, ešte viac rozzúrili zviera ktorého hladina agresivity už dávno presiahla hranicu ktorú by mohli zvládnuť. Do tejto kaše sa dostali samy, pretože v túto chvíľu by si nedokázal škrtnúť ani Hulk, pričom samotný Wolverine by začal pri pocite priasť. Atmosféra ktorá po ich technike nastala bola tak hustá, že sa dala krájať.
Hachibi ale zareagoval úplne rýchlo a takmer okamžite. Nenechal ich ani pohliadnuť na to ako neefektívna bola ich technika, napriek tomu ako sa zdala naozaj silná, a okamžite nadvihol ústa k oblohe kde sa začala hromadiť obrovská čakra do čiernej gule ktorú po chvíli hromadenia zhltol. A okamžite vystrelil v ohromnej tlakovej vlne, ktorú zamieril na Akemi a Rena. Áno, teoreticky bola chyba štvať ho, pretože tentoraz by nepotreboval ani nejaké pilulky aby ich chcel z toho sveta úplne vymazať. Bolo však úžasné sledovať tú techniku, pri ktorej po nich len tak z prdu hodil techniku ktorej čakra bola oveľa väčšia ako všetka ich čakra dokopy.
Bijuu- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 60
Vdýchol som ten Haru-ov dym. Vypočul som si plán Haru-a. Nebol najhorší, ale mal svoje muchy. Ako napríklad ja mám bojovať proti 8- chvostému démonovi? Ani som sa nenazdal a Hachibi začal tvoriť obrovskú guľu chakry. Nezaváhal som ani na sekundu a behom veľmi krátkej chviľky som zmizol z trajektórie techniky na niekoľko desiatok metrov ďalej. Bolo to tesné, ale Raiton no Yoroi mi dávalo neuveriteľnú rýchlosť. Viac som sa bál o ostatných. Hachibiho sa podarilo poraziť tretiemu, ovladal som jeho techniky, nemal som však toľko skúseností, ale stačilo ho zabaviť a nie poraziť. "Hachibi! Na nič sa nezmôžeš?" Nasledovala hlasitá otázka. Rozhodne som sa snažil upútať naňho svoju pozornosť a tak som po ňom hodil dva kunaie s výbušnými lístočkami. Stál som na takom mieste, aby útokmi smerované na mňa nešli na Sanjiho a Akemi.
Ken Hiashi- Jounin
- Počet příspěvků : 449
Vyslechnul jsem si celý Haruův plán, jenže jsem si nebyl jistej jak správně používat jeho schopnosti, takže pro mě bylo těžší bojovat. Přesto jsem se snažil nějak přizpůsobit a začal skládat pečetě, které mi kolovaly v hlavě. Museli jsme se postarat o toho potížistu, který sem přivolal Hachibiho v plné síle. Doufal jsem, že to Ken nějak zvládne i když to na něj bude moct. Posili byly na cestě a tak zbývalo doufat a nejvíc se snažit. Přistoupil jsem vpřed abych ukázal, že budu jeho protivníkem a čekal zdali se ke mě Akemi taktéž připojí.
Kuroashi Sanji- Chuunin
- Počet příspěvků : 146
V moment kdy Hachibi začal tvořit Bijuu damu jsem se zalekla. Toto bude destruktivní technika, kterou by nás všechny mohl rovnou zabít. Nechtěla jsem to používat, ale neměla jsem jinou možnost. "Raiton no Chimera!" Hned po vyřknutí této technika se mé tělo trošku změnilo. Oči nabrali spolu s bělmem černou barvu, mé vlasy začaly zářit a kolem mě probíhaly blesky. Mé špičáky se zvětšily. Vypadala jsem jak nějaký jinchuuriky, který má v sobě místo démona jedno velké Eso. V tuto chvíli jsem byla rychlá na úrovni jinchuurikiho, spolu s mými smysli a silou. Pár vteřin, než tuto techniku Hachibi použil jsem ihned zmizela z jeho dráhy. V ten moment na nás promluvil Haru. "Jsi normální? Nechat Kena bojovat samotného proti Hachibimu? Takto ho zabiješ!" Řekla jsem velmi nespokojeně, což momentálně s mým psycho pohledem nebylo moc hezké podívání. Ale nebyla nejspíš jiná možnost. "Fajn...Jestli ale umře, tak tě osobně zabiju, Haru." Oznámila jsem mu to zcela vážně. Po této technice nebudu schopna další práce a proto by se hodilo, aby vše proběhlo rychle, já byla připravena bojovat v plné síle.
Akemi Kagayaki- Jounin
- Počet příspěvků : 275
Bolo rozhodnuté. Nanešťastie pre mňa nie však v môj prospech.
Všetko nasvedčovalo tomu, že Ken využije svoje schopnosti, porovnateľné s tretím raikagem, aby na nejakú dobu zabavil hachibiho, zatiaľ čo zvyšní traja prítomní (aj keď technicky by sa dalo povedať, že vlastne iba dvaja) pôjdu na mňa. Z toho som si mohol vyvodiť dve veci.
"Ale čo, s týmto som nepočítal. Tak ste sa napokon rozhodli pre takéto prerozdelenie. To môže znamenať len to, že si myslíte, že je zložitejšie poraziť pripraveného S-rankového shinobiho ako rozbesneného bijuu. To som na vás musel urobiť dobrý dojem... alebo... mohlo by to byť tak, že si myslíte, že ma kvôli presile jednoducho sundáte a pôjdete pomôcť vášmu nabitému spoločníkovi?" spýtal som sa takmer až urazene.
"Nech je to už akokoľvek, váš osud to nezmení!" vykríkol môj spomínaný klon, ktorý postával predo mnou, následkom čoho spod snehu vyvolal dotonovú stenu. Zatiaľ čo originál to uznal ako vhodnú príležitosť, moje druhé ja na vytvorenú skalu pripevnilo výbušné lístky a hneď za tým ešte jednu ďalšiu, tentokrát o čosi obrovskejšiu. Následne si už len počkal na to, ako sa zachovajú nepriatelia. Či už ale urobili všetko preto, aby ho prerušili, alebo len ostávali obďaleč, v konečnom dôsledku využil svoju silu na to, aby väčšiu posunul na tú menšiu a detonoval tým skryté lístky. Vďaka tomu vytvoril smršť kameňov, ktoré sa rútili na súperov z Kumo. Ak by k tomu pristúpili ofenzívne a dostali sa za doton, všimli by si, že jeden z nás dvoch celý tento zmätok, ktorý sa však odohral až prekvapivo rýchlo, šikovne využil na zmiznutie. S najvyššou pravdepodobnosťou sa jednalo o originál, pričom zostal len klon.
Seiji- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 80
Som normálny, je to jediná šanca ale nepovedal som, že ma musíte počúvať, ak máš lepší nápad tak sem s ním. Prehovoril som chladne k Akemi. Boli sme ninjovia a takéto rozhodnutia musíme robiť. Ak by sa mu niečo stalo, túto ťarchu by som niesol ja a nie ona, preto som takéto priam nenávidel. Dúfal som, že som dokázal dobre odhadnúť silu mojich spolubojovníkov. K nášmu nepriateľovy som vôbec neprehovoril len som sledoval každý jeho pohyb a pohyb jeho klonu. V tom bolo počuť z výkriku a tónu jeho hlasu, že sa niečo chystá. Buďte v pozore! Moje analitické schopnosti neboli najhoršie ani najlepšie, preto som to nedokázal tvrdiť 100% ale lepšia bola pripravenosť. Začal som skladať pečate no v tom sa pre nami objavila obrovská skala. Sanjiho telo dokončilo pečate. "Suiton: Suijinheki!" Aj keď sa na nás rútili kamene použil som na túto techniku, čo najviac chakry tak, aby dokázala zraziť tie kamene, ktoré mierili na nás. Možno by Akemi dokázala využiť túto techniku vo svoj prospech a skombinovať s nejakou ďalšou technikou. Myslel som si, že po tom smery je nepriateľ, akosi som si nestihol uvedomiť, že stihol zmiznúť. Predsa len som nemohol stíhať všetko sledovať. ani ja.
Haru Iburi- Mrtvý/á
Moje tělo reagovalo podle vědomí Harua. Byl to stále zváštní pocit být ovládán, ale aspoň jsem mu poskytoval ochranu. Kdyby na nás zaútočil přičemž by nás zranil tak místo Harua by to odskákalo moje tělo. Momentálně jsem neměl potřebné schopnosti abych ho já sám porazil či aspoň zranil. Musel jsem věřit svým spolubojovníkům. Jakmile se vrátíme do vesnice tak započne můj trénink, abych nebyl na misích zbytečný. K Haruově chakře jsem přidal kus té mojí, abych zlepšil výsledek techniky.
Kuroashi Sanji- Chuunin
Hachibi
Kenov pokus o nalákanie pozornosti na seba samého dopadol asi tak, ako keby ste proti letiacemu buldozéru hodili malý kamienok. Hachibi to nie len že takmer ani nezacítil, len ho to pobúrilo ešte viac ako už bol rozbesnený. V tento okamih to bolo to najhoršie čo mohli urobiť, aj keď možno aj to najlepšie. Súpera, ak privodíte do stavu nepríčetnosti, robí chyby, pretože sa nechá unášať emóciami. Avšak, keď sa jedná o niečo také ako je samotný chvostový démon, dá sa polemizovať že človek, ktorý to urobí, asi nemá v hlave všetko v poriadku, pretože pri jeho deštruktívnej sile, je Hachibimu ukradnuté či bude pri tom rozmýšľať alebo po nich bude hádzať bijju damu jednu po druhej.
Hachibi zareval. Naozaj len zareval, vlastne, len vykríkol od hnevu. Bol naozaj nahnevaný a všetci to mohli cítiť, ako ich spaľuje jeho čakra ktoré unikala do ovzdušia a dusila ich. Avšak, teraz mohli pochopiť prečo. Keď totiž zareval, vytvoril tak silnú tlakovú vlnu, naozaj obdivuhodne silnú, že zdvihol samotný vietor, obrátil ho proti nim a tak vytvoril hotové tornádo, ktoré možno zaútočilo v plnej sile na súperov, ale dokonca aj na Seijiho. Nepoznal rozdiel teraz medzi súperom a spojencom, za nepriateľa povežoval v túto chvíľu každého, preto musel aj Seiji samotný dávať pozor na Hachibiho, ktorý teraz nespútane pustočil okolie.
Kenov pokus o nalákanie pozornosti na seba samého dopadol asi tak, ako keby ste proti letiacemu buldozéru hodili malý kamienok. Hachibi to nie len že takmer ani nezacítil, len ho to pobúrilo ešte viac ako už bol rozbesnený. V tento okamih to bolo to najhoršie čo mohli urobiť, aj keď možno aj to najlepšie. Súpera, ak privodíte do stavu nepríčetnosti, robí chyby, pretože sa nechá unášať emóciami. Avšak, keď sa jedná o niečo také ako je samotný chvostový démon, dá sa polemizovať že človek, ktorý to urobí, asi nemá v hlave všetko v poriadku, pretože pri jeho deštruktívnej sile, je Hachibimu ukradnuté či bude pri tom rozmýšľať alebo po nich bude hádzať bijju damu jednu po druhej.
Hachibi zareval. Naozaj len zareval, vlastne, len vykríkol od hnevu. Bol naozaj nahnevaný a všetci to mohli cítiť, ako ich spaľuje jeho čakra ktoré unikala do ovzdušia a dusila ich. Avšak, teraz mohli pochopiť prečo. Keď totiž zareval, vytvoril tak silnú tlakovú vlnu, naozaj obdivuhodne silnú, že zdvihol samotný vietor, obrátil ho proti nim a tak vytvoril hotové tornádo, ktoré možno zaútočilo v plnej sile na súperov, ale dokonca aj na Seijiho. Nepoznal rozdiel teraz medzi súperom a spojencom, za nepriateľa povežoval v túto chvíľu každého, preto musel aj Seiji samotný dávať pozor na Hachibiho, ktorý teraz nespútane pustočil okolie.
Hachibiho som ešte viac rozzúril, vlastne možno mi aj o to šlo. Silno zreval a vytvorilo sa nejaké obrovské tornádo, to smerovalo smerom na Seijiho a ostatných. Ja som stál na opačnej strane Hachibiho. Haru si bude musieť čo najrýchlejšie pohnúť s tou nádobou na zapečatenie. "Jigokuzuki, Yonhon Nukite" Aktivoval som prvý stupeň Jigokuzuki a do Raiton no Yoroi dal viac chakry, zrýchlil som sa. Tie slová som povedal naozaj nahlas, aby ma započul Hachibi. Dôvod bol prostý, pred veľa rokmi ho porazil s Jigokuzuki, teda remízoval s tretím Raikage a ja som bol ďalší človek, ktorý okrem neho ovládol túto techniku. Dúfal som, že Hachibiho zaujmem ja, aby neútočil na ostatných. Tentokrát som mu smerom na tvár hodil ďalšie kunaie s výbušnými lístkami. Na tvár preto, aby si konečne všimol mňa.
Ken Hiashi- Jounin
Seiji využil techniky Dotonu. O tuto techniku se postaral očividně Haru. Musela jsem rychle něco vymyslet. Seiji byl pro nás momentálně malý problém. Jistým způsobem jsem si byla jistá, že Haru spolu se Sanjim by ho zvládli, ale rozkaz byl rozkaz, i když jsem se jimi nerada řídila. Na mých zádech se objevila velká chapadla z Raitonu, která začala šlehat velkou rychlostí na Seijiho i jeho klona. Rychlost to byla vskutku velká a dopady blesků byly rozšířenější. V tom ale Bijuu využil vzduch ve svůj prospěch. Tornádo co se na nás řítilo nebylo nejhezčí. Díky své rychlosti jsem blesky přerušila a vyhla. Doufala jsem, že to stihli i ti dva, vlastně jeden. Doufala jsem, že Ken Hachibiho zaměstná na delší dobu. "Skončíme to." Pohlédla jsem jsem na Seijiho. Vlasy mi začaly zářit a oči jsem měla černé jak uhlí, včetně bělma, bylo to až trošku děsivé. Dostala jsem se během sekundy k Saijiho blízkosti a kopla ho do hrudníku. Pokud by se neuhnul, je dost možné, že ho kop dostane do bezvědomí už jen díky tomu, že mé tělo bylo celé nabité Raitonem. Pokud by stihl se vyhnout, z mých zad do něj napálí sto raitonových senbonů, které by ho paralyzovaly. Jestliže se z mého utoku dostane nějak jinak, stále tu byl Haru. Bylo malé procento na to, aby se všemu vyhnul. I já měla problém s Hachibiho tlakovou vlnou a to jsem momentálně byla rychlá jak nějaký jinchuuriki při běsnění a o mých schopnostech s taijutsu nemluvně.
Akemi Kagayaki- Jounin
Originál mal to šťastie, že naozaj stihol uniknúť skôr, než započalo peklo.
Seiji, ktorý ostal za dotonovými stenami, bol postavený pred veľmi nepríjemnú situáciu. Rútila sa naňho voda, posilnená extra silnými bleskami Akemi, a na to všetko hachibiho besnenie došlo až k nemu. Mal jedinú možnosť. Okamžite použil shunshin a vskutku o vlások zdrhol čo najviac dozadu. Bohužiaľ to tým ale nekončilo, keďže ho Akemi zjavne nespustila z očí a behom sekundy sa pri ňom objavila, s úmyslom uštedriť mu veľmi nepríjemný kopanec do hrude. Všetko nasvedčovalo tomu, že to nezvládne, ale práve vtedy sa ukázali moje kvality. Veru, ľudia ma podceňovali neustále. Je to už nejaká doba, čo boli schopnosti shinobiho posudzované na základe ich ohromných ninjutsu. Ako je teda možné, že sa niekto ako ja, s tak zdanlivo mizernou škálou techník, dokázal radiť medzi nielen S-rankových shinobi, ale ešte aj členov organizácie tak vysokého kalibru, akou bola Shuuketsu? Vďačil som za to mojim neprekonateľným, prírodnou chakrou posilneným zmyslom.
Môj štýl boja je možné považovať za starú školu. Nebol som ten typ, ktorý vynikal všemožnými technikami. Potreboval som len základnú výbavu a svoje inštinkty. Bol som totiž presvedčený o tom, že v skutočnom boji na život a na smrť medzi schopnými shinobi nerozhodovali blesky a meteority, ale správne pohyby a reakcie. Vo chvíli, kedy sa preto ku klonu priblížila jej noha, mal už v ruke pripravený zapálený výbušný lístok. Aj keby bola najrýchlejšia kunoichi na svete a predčila limity jeho tela, neoklame najvycibrenejšie zmysly v živočíšnej ríši.
Spomínaný papierik Seiji výmenou za zásah do hrude a následné rozpadnutie sa umiestnil na nohu Akemi. Odohralo sa to v rovnakom momente, takže vyhnutie sa bolo aj s Narutovskou fyzikou nemožné. Ak by si to Kagayaki i vopred všimla a rozhodla sa svoj útok prerušiť, v druhej ruke mal onen klon katanu, ktorú jej pri najmenšom zaváhaní chcel prehnať srdcom. Rozdiely v našich rýchlostiach neboli zasa až tak obrovské, takže zaručene by to stihol. Kawarimi v takomto sekundovom súboji neprichádzalo do úvahy a aj keby bol lístok okamžite pri dopade na jej telo roztrhaný bleskami, tým, že bol zapálený vopred, k neodvratnému výbuchu dôjde tak či onak. O jej prežití rozhodovali stotiny a jej vlastné uváženie, Haru sa ani nemohol stihnúť z tak veľkej vzdialenosti zapojiť. Zásah bol prakticky nevyhnutný, otázkou zostávalo jedine to, aké rozsiahle budú spôsobené zranenia. Bude z toho šach mat?
Seiji- Mrtvý/á
Hachibi
Konečne sa to nášmu Keníkovi podarilo. Konečne použil niečo, čo mohlo Hachibiho zaujať, a práve vďaka dosť dobrému rozumu a pamäti si dobre dokázal vspomenúť na osudný deň, kedy Hachibi prišiel o roh práve v súboji s tretím Raikágem. Pretože akonáhle započul techniku, zmietajúce sa zviera, beštia, unáhlene stíchla a pomalým, otáčavým pohybom sa obrátila priamo na Kena. "Tá technika.. Nikdy som neveril že ju ešte niekedy započujem, po jeho smrti. Nehovor že ju niekto dokázal ovládnuť.." Zdalo sa že tentoraz z Hachibiho dýchal rešpekt, z osoby pred ním, z Kena. Už len z dôvodu že šlo o maximálne náročnú a príliš silnú techniku ktorú nedokázal každý ovládať. To ho rozčúlilo ešte viac.
Hachibiho odplata bola rychlá, jeho technika strašná. Rev ktorý donedávna vykusoval zo zeme kusy zeme teraz držal v svojich chapadlách a hádzal ich po Kenovi. Tentoraz sa ale všetko zmenilo, už nebol tak rozzúrený ako doteraz, aj keď sa zdalo že dokáže tentoraz premýšľať nad svojimi krokmi. Už nebol ako rozzúrené zviera, ktoré potrebuje skrotiť, bol naštvaný ale skrotil sám seba a práve tým sa stal ešte viac nebezpečnejší. Možno čakra v okolí utíchla ale samotný Ken pocítil, že sa to hrnie dolu kopcom, pre neho.
Konečne sa to nášmu Keníkovi podarilo. Konečne použil niečo, čo mohlo Hachibiho zaujať, a práve vďaka dosť dobrému rozumu a pamäti si dobre dokázal vspomenúť na osudný deň, kedy Hachibi prišiel o roh práve v súboji s tretím Raikágem. Pretože akonáhle započul techniku, zmietajúce sa zviera, beštia, unáhlene stíchla a pomalým, otáčavým pohybom sa obrátila priamo na Kena. "Tá technika.. Nikdy som neveril že ju ešte niekedy započujem, po jeho smrti. Nehovor že ju niekto dokázal ovládnuť.." Zdalo sa že tentoraz z Hachibiho dýchal rešpekt, z osoby pred ním, z Kena. Už len z dôvodu že šlo o maximálne náročnú a príliš silnú techniku ktorú nedokázal každý ovládať. To ho rozčúlilo ešte viac.
Hachibiho odplata bola rychlá, jeho technika strašná. Rev ktorý donedávna vykusoval zo zeme kusy zeme teraz držal v svojich chapadlách a hádzal ich po Kenovi. Tentoraz sa ale všetko zmenilo, už nebol tak rozzúrený ako doteraz, aj keď sa zdalo že dokáže tentoraz premýšľať nad svojimi krokmi. Už nebol ako rozzúrené zviera, ktoré potrebuje skrotiť, bol naštvaný ale skrotil sám seba a práve tým sa stal ešte viac nebezpečnejší. Možno čakra v okolí utíchla ale samotný Ken pocítil, že sa to hrnie dolu kopcom, pre neho.
Hachibiho som konečne zaujal. Jeho rev, ktorý vytrhával kusy skál zo zeme, utíchol. Hneď na to však na mňa začali lietať skaly. "Sanbon Nukite" Šepol som a aktivoval sa další stupeň Jigokuzuki no a jeden z prstov som skrčil v päsť. Teraz som mohol tie skaly jednoducho mohol rozpoliť obyčajným stykom s mojou rukou, preto vyhýbanie a bránenie sa bolo dosť jednoduché. Raiton no Yoroi mi dodávalo dostatočnú rýchlosť a zrýchľovalo moje reakcie.
Ken Hiashi- Jounin
Hachibi na nás poslal akési tornádo, ktoré sa na nás rútilo. Našťastie to nebol nejaký krkolomný útok, takže sa vďaka našej spoločnej rýchlosti nebol problém vyhnúť a dostať sa do bezpečia. Musel som uznať, že tento súper bol naozaj dobrý a hlavne s blízka. Nevedel som, akým technikám vládne ale ak má v rukáve ešte nejaké silné techniky bude to vážne zlé, lebo jeho taijutsu bolo naozaj úchvatné. No nemohol som a v okamihu, keď zaútočila Akemi sa moje ruky oddelili od tela a mierili priamo na Seijiho. Ruky leteli veľmi rýchlo, lebo v takomto stave boli rýchlejšie a za nimi ostávala dymová stopa, ktorá bola hneď odviata. Dokázal som si všimnúť, toho papieriku ale s tohoto momentu bolo ťažké niečo vymyslieť. Preto jedna ruka v podobe pästi zaútočila na tvár Seijiho a druhá schmatla lístok a letela preč, lenže nedoletela ďaleko a nastal výbuch. Ruka sa zmenila v ten moment na dym, predsa len to nebolo moje telo a nemohol som ho nechať príjsť o ruku. Výhoda ale bola v tom, že výbuch ju nezasiahne priamo ale je ďalej, takže to určite zmierní účinok výbušného lístka.
Haru Iburi- Mrtvý/á
Konečně jsem se dostala do vzdálenosti klona tak, jak bych předpokládala svou výhodnou pozici. Avšak jeho kroky taky nebyly nejpomalejší a v moment, kdy jsem si povšimla výbušného lístku jsem na malou chvíli přestala doufat v to, že bych se do vesnice vrátila bez větších škod. Měla jsem štěstí, že tu s námi byl Haru a díky němu jsem mohla pokračovat v souboji. "Arigato, Haru." Oddechla jsem si. Papírek bouchl o kus dál a menší tlakovou vlnou mě odhodil, ale díky mé technice, která zvyšovala mou normální rychlost jsem stihla vyjít bez úrazu, možná jsem měla trošku popálené oblečení, ale kůže byla skoro nedotknutá. Má technika by měla zůstat aktivní ještě pár hodin a to mě docela uklidňovalo, protože v této formě bych se mohla rovnat i jinchuurikimu. Shunshinem jsem se během sekundy objevila kousíček od Sanjiho s Haruem. Byla potřeba najít originál co nejdříve. Nebyla jsem senzibil, což byl můj největší problém a nedokázala jsem ve větším rozsahu rozpoznat nějakou chakru. Ken si vedl obstojně a proto jsem se zaměřila především na Seijiho. Kdyby ho Haru vypátral, je jen otázka vteřiny, kdy bych ho poctila svou přítomností. Periferním viděním jsem dávala případně pozor, kdyby na nás cokoliv mířilo-letělo. Avšak, to že jsem měla popáleniny prvního stupně mě taky moc nepotěšilo, takže jsem byla rozhodnuta mu to tisícinásobně vrátit.
Akemi Kagayaki- Jounin
Môj pokus o zabitie Akemi napokon kvôli Haruovmu zapojeniu sa zlyhal.
Poskytlo mi to ale užitočnú informáciu. Po tomto mi bolo jasné, že môže byť zranená bežnými predmetmi. Svoj čas, kedy ma nikde nebolo vidno, som preto využil na to, aby som si premyslel ďalší postup. Ak som ich chcel poraziť, musel som prísť s dobrým plánom.
Tse, toto sa mi vôbec nepáči. Dym je podstatne vodivejší ako vzduch, preto si myslím, že by som mal byť schopný ohroziť toho muža, ak svoju katanu napustím raitonom, ale ak tak učiním, zapojí sa do toho tá kunoichi a použije blesky proti mne. Na ňu by mi stačili obyčajné zbrane, ale to by sa do toho zasa zaplietol dymový ninja a využil svoju "nezraniteľnosť"...
Nie všetko ale bolo až tak zlé,
ako sa zdalo. Prírodné podmienky hrali stále v môj prospech. Snehová pokrývka bola tak hustá, že sa v nej dal skryť pokojne aj celý človek, pričom vietor fúkal tak silno, že aj pre skúseného užívateľa kekkei genkai klanu Iburi, akým Haru rozhodne bol, muselo byť zložitejšie využívať svoje techniky. Presne to som využil vo svoj prospech a dôkladne sa pripravil. Mal som plán. Akemi a Haru nemuseli hľadať dlho. Jeden Seiji sa totiž objavil neďaleko od nich, no predsa v bezpečnej vzdialenosti od hachibiho. Mal však neprirodzene čierne oči a jeho chakra bola ohromná. Očividne do toho šiel naplno.
"Blahoželám... jeden klon ste už dostali... som zvedavý,
ako si poradíte s druhým! Kto z vás ma poctí zbrklým útokom tentokrát? Budeš to ty, dymový chlapče? Alebo nebodaj ty, blesková k*rva? Alebo mi do pasce nakráčate obaja naraz? Trochu vám s rozhodovaním pomôžem... idem si pre vás osobne!" vykríkol a rútil sa na svojich nepriateľov. Zatiaľ nepoužíval celú svoju rýchlosť, ale inštinkty mal úplne na maxime. Sálala z neho vskutku veľmi desivá aura. Ak bol už aj predtým schopný v tak krátkej chvíli pripraviť pascu s lístkom, ako ďaleko zájde takto? Nech už chystal čokoľvek, bude to veľmi nebezpečné. Naša malá hra začínala konečne naberať poriadne grády.
Seiji- Mrtvý/á
Hachibi
Kenova technika bola naozaj unikátna a velkolepá, keď len obyčajným pohybom prstu dokázal rozrezať na malé časti skaly pri ktorých bola potreba obrovská dávka čakry a sily. Ale malo to jeden háčik, a to práve v tej technike kedy jej podobnosť s účinkom techniky samotného tretieho Raikágeho len viac a viac burcovala Hachibiho aby ďalej zúril. Boj, v ktorom proste len chcel všetko okolo seba ničiť sa pomaly menil v osobnú pomstu a pri spomienkach na minulosť Hachibiho samotného zaslepila silná zášť voči tejto dedine a Kenovi samotnému, aj keď ten za nič také nemohol. V túto chvíľu bol Hachibi na jednu stranu, čo bolo pre ostatok dobré, slepý voči všetkému ostatnému okolo neho a tak len pridal Seijimu vlastne viac starostí, pretože ho tak mohol ako ohroziť, ale k tomu úplne ignoroval ostatok skupinky a tak mu len pridal na súperoch. Hachibiho jediný súper bol Ken.
Hachibi mal chybu, a to že vďaka tomu ako ho vypustili na sved pod inou technikou, znamenalo že nerozmýšľal a všetko robil zbrklo. Tu sa však ukázalo, že si vlastne nie len pripísal zásluhy voči svojmu tímu, tým že odpratal obrovskú chobotnicu z cesty jeho tímu, sám seba zapredal samotnému diablovy, pretože Hachibi sa vo svojej zúrivosti ukľudnil a dokázal premýšľať, taká bola jeho silná zášť voči technike ktorú použil na odlákanie. Ken si mohol všimnúť obrovské množstvo kameňov, tie však boli len zástera a to po chvíli pocítil na svojej hlave, kedy Hachibi za pomoci čakrového chvostu pod zemou dokázal vytrhnúť kus zeme a teraz ho použil ako kladivo na Kena, ktorého považoval za klinec. Technika, bola silná a strašná, pre skúseného a silného Shinobiho bola určite slabá, pretože aj keď Hachibi použil moment prekvapenia, pri ktorom Kenovi nepomohla ani rýchlosť, zabitie do zeme vôbec nemalo vlyv na Raitonom chránené telo. Napriek tomu, sa zdalo že v tom je niečo viac ako len spútanie za pomoci zeme.
Kenova technika bola naozaj unikátna a velkolepá, keď len obyčajným pohybom prstu dokázal rozrezať na malé časti skaly pri ktorých bola potreba obrovská dávka čakry a sily. Ale malo to jeden háčik, a to práve v tej technike kedy jej podobnosť s účinkom techniky samotného tretieho Raikágeho len viac a viac burcovala Hachibiho aby ďalej zúril. Boj, v ktorom proste len chcel všetko okolo seba ničiť sa pomaly menil v osobnú pomstu a pri spomienkach na minulosť Hachibiho samotného zaslepila silná zášť voči tejto dedine a Kenovi samotnému, aj keď ten za nič také nemohol. V túto chvíľu bol Hachibi na jednu stranu, čo bolo pre ostatok dobré, slepý voči všetkému ostatnému okolo neho a tak len pridal Seijimu vlastne viac starostí, pretože ho tak mohol ako ohroziť, ale k tomu úplne ignoroval ostatok skupinky a tak mu len pridal na súperoch. Hachibiho jediný súper bol Ken.
Hachibi mal chybu, a to že vďaka tomu ako ho vypustili na sved pod inou technikou, znamenalo že nerozmýšľal a všetko robil zbrklo. Tu sa však ukázalo, že si vlastne nie len pripísal zásluhy voči svojmu tímu, tým že odpratal obrovskú chobotnicu z cesty jeho tímu, sám seba zapredal samotnému diablovy, pretože Hachibi sa vo svojej zúrivosti ukľudnil a dokázal premýšľať, taká bola jeho silná zášť voči technike ktorú použil na odlákanie. Ken si mohol všimnúť obrovské množstvo kameňov, tie však boli len zástera a to po chvíli pocítil na svojej hlave, kedy Hachibi za pomoci čakrového chvostu pod zemou dokázal vytrhnúť kus zeme a teraz ho použil ako kladivo na Kena, ktorého považoval za klinec. Technika, bola silná a strašná, pre skúseného a silného Shinobiho bola určite slabá, pretože aj keď Hachibi použil moment prekvapenia, pri ktorom Kenovi nepomohla ani rýchlosť, zabitie do zeme vôbec nemalo vlyv na Raitonom chránené telo. Napriek tomu, sa zdalo že v tom je niečo viac ako len spútanie za pomoci zeme.
Hachibimu stále asi nedošlo, že pomocou Raiton no Yoroi som nebol aj rýchly, ale moje reakcie boli taktiež zrýchlené, vďaka čomu som bol schopný si všimnúť jeho veľkého "kladiva". Samozrejme mi to problém nerobilo a to kladivo som pomocou Jigokuzuki už predposledného stupňa celé rozpolil. Hneď ako si mohol všimnúť Hachibi, že som vytrval. Prišiel obrovský nával chakry do Raiton no Yoroi a zároveň aktivácia posledného stupňa Jigokuzuki."Ippon Nukite" Povedal som a naozaj som všetko chcel čo najrýchlejšie ukončiť. "Hachibi, tak poď." Povedal som, cítil som sa naozaj silný. Chakra prúdila mojím telom a ja som čakal na vhodnu chvíľku, kedy zaútočiť na hachibiho. S tou silou, ktorú som mal by som ho dokázal zničiť, možné to bolo.
Ken Hiashi- Jounin
Nemuseli jsme ani hledat. Jakmile se začala tvořit mlha, okamžitě jsem ucítila zvýšení chakry v okolí. Nebyla jsem senzibil, ale díky mé Raiton no Chimera jsem měla i já zvýšené instinkty a vůbec lidské schopnosti jako je zrak, sluch apod. Vytvořila jsem v rychlosti Raiton klon, který se postará o Seijiho klona. díky tomu že je z Raitonu, tak na něj výbušné lístky platit nebudou. Já jsem se ve vteřince odtáhla několik metrů od místa, kde by se mohl nacházet. Ze zad mi začalo šlehat několik Raitonových blesků, které dopadaly ve velkém počtu do mlhy na všechny různá místa. Vytvořila jsem další tři klony, kteří objevili kolem něho. Díky auře, která u něj byla až viditelné, jsem veškeré své blesky zaměřila na něj a ve své vlastní ruce držela několik výbušných lístků. Co jsem měla v plánu? Jednoduše moje technika se začala chýlit ke konci a bylo lepší, aby jsme to ukončili. Kolem něj byly mé klony a z shora a z boků na něj mířilo několik tisícek vražedných blesků. Jednoduchá apokalypsa Raitonu.
Akemi Kagayaki- Jounin
Bol som rád, že sa mi podarilo Akemi ochrániť, no horšie bolo to, že sa nám nepriateľ ukryl a nemohli sme ho nájsť. Ďalšou dobrou správou bolo, že sa Ken dokázal vyrovnať Hachibimu, ako som predpokládal. Teda zdalo sa to tak, pokým sa nám ale neukázal. Mal ohromnú chakru, ktorú predtým nemal a k tomu bola temnejšia, ako predtým. Sanji, hlavne si dávaj pozor na akýkoľvek útok raitonom, ak by ním náhodou útočil, okamžite sa stiahni. Aj keď bolo zlé, že som musel prezradiť svoju slabinu, boli to moji spolubojovníci a bolo to tentoraz nutné. Už, ako som ho videl, ako sa blíži skladal som pečate a čakal som na vhodnú chvíľu kým sa priblíži. Ešte, než vyslala Akemi svojho klona na toho nepriateľa vytvoril som tú istú techniku, ako aj predtým. "Suiton: Suijinheki" Tentoraz som aj ja využil silu vetra vo svoj prospech, aby technika naňho mierila rýchlejšie a silnejšie. Takto nemohol zaútočiť na priamo, lebo ho tá voda musela zbrzdiť a cez ňu len tak neprejde. Jedine, žeby si to namieril priamo cez ňu ale to by mu určite Akemi uštedrila poriadnu dávku útoku pomocou Raitonu. Kvôli nevýhode počasia som aj tak nemohol používať väčšinu svojich techník, takže som si musel vystačiť s tým málo, čo som teraz mal. Po tomto som okamžite vytvoril ďalšie pečate a vytvoril som klony, ktoré šli podporiť Akemine klony. V týchto podmienkach nemôžem príliš používať svoje techniky, vietor by ich neutralizoval a niektoré by dokonca mohol obrátiť proti nám. Oboznámil som ich nakoniec.
Haru Iburi- Mrtvý/á
Já jsem vlastně nedělal nic když se to tak vezmě. Mým vlastním tělem pohyboval Haru, který věděl co má dělat. Alespoň jsem působil jako štít, který se obětuje v případě nutnosti za Harua i když by to byla celkem škoda. Poslouchal jsem Haruovi rozkazy, jelikož jsem zde byl i zároveň nejnižší hodnost. Budu sebou muset pořádně pohnout zdali se chci dostat výše. Přemýšlel jsem nad celou situací zatímco se Haru soustředil na boj a pověděl mu. " Nejde nějak přerušit ten vítr nebo nějak odtrhnout tuto oblast od přírodních podmínek? By nám mohlo velice pomoc. "
Kuroashi Sanji- Chuunin
Hachibi
Kenovi sa podarilo naozaj niečo, čo sa tak dobre neočakávalo, a to že Hachibi upriamil všetku svoju pozornosť a hnev práve na neho. Nedalo sa povedať, už teraz keď sa Hachibi trieskajúc do okolia sa presúval práve k nemu, že k nemu Gyuki cíti len čistý hnev, tentoraz sa zdalo že tam boli nejaké tie malé stopy rešpektu. Nenávidel Tretieho Raikágeho, ale vďaka Narutovi ho aj obdivoval. A teraz Ken robil to isté, pretože keď videl ako Ken uteká preč, zahliadol mu na chrbte aj niečo viac ako bol len samotný Kenov chrbát. Naruta, a potom Tretieho. Tretí, sa postavil proti tisícke Shinobi aby ochránil svoju jednotku, a Naruto.. Toľko krát nasadil svoj samotný život aby ochránil všetkých na tomto svete. Videl týchto dvoch v Kenovi, videl, ako sa Ken rúti do záhuby len aby pomohol svojim priateľom ktorý teraz bojovali proti Seijimu. Urobiť niečo takéto ako Ken, žiadalo obrovskú dávku odvahy a sebaobetovania. A Hachibi to videl.
Nech už ale v ňom videl koho chcel, napriek tomu sa za Kenom ponáhľal ako najrýchlejšie vedel, len aby mu ukázal že ukazovať sily Tretieho ho bude stáť samotný život. Nemienil ho už nechať újsť, aj tak bol stále naštvaný a mienil ho prizabiť. Udrel do zeme, čím vytvoril dostatočnú tlakovú vlnu ktorá Kena dohnala a snažila sa ho donútiť spadnúť na zem. Viac a viac, Hachibi besnel a jeho sila perkonávala Kenovu mnohonásobne. Až teraz keď sa Hachibi úplne odpútal mohol Ken pochopiť že proti Gyukimu nemá žiadnu šancu.
Kenovi sa podarilo naozaj niečo, čo sa tak dobre neočakávalo, a to že Hachibi upriamil všetku svoju pozornosť a hnev práve na neho. Nedalo sa povedať, už teraz keď sa Hachibi trieskajúc do okolia sa presúval práve k nemu, že k nemu Gyuki cíti len čistý hnev, tentoraz sa zdalo že tam boli nejaké tie malé stopy rešpektu. Nenávidel Tretieho Raikágeho, ale vďaka Narutovi ho aj obdivoval. A teraz Ken robil to isté, pretože keď videl ako Ken uteká preč, zahliadol mu na chrbte aj niečo viac ako bol len samotný Kenov chrbát. Naruta, a potom Tretieho. Tretí, sa postavil proti tisícke Shinobi aby ochránil svoju jednotku, a Naruto.. Toľko krát nasadil svoj samotný život aby ochránil všetkých na tomto svete. Videl týchto dvoch v Kenovi, videl, ako sa Ken rúti do záhuby len aby pomohol svojim priateľom ktorý teraz bojovali proti Seijimu. Urobiť niečo takéto ako Ken, žiadalo obrovskú dávku odvahy a sebaobetovania. A Hachibi to videl.
Nech už ale v ňom videl koho chcel, napriek tomu sa za Kenom ponáhľal ako najrýchlejšie vedel, len aby mu ukázal že ukazovať sily Tretieho ho bude stáť samotný život. Nemienil ho už nechať újsť, aj tak bol stále naštvaný a mienil ho prizabiť. Udrel do zeme, čím vytvoril dostatočnú tlakovú vlnu ktorá Kena dohnala a snažila sa ho donútiť spadnúť na zem. Viac a viac, Hachibi besnel a jeho sila perkonávala Kenovu mnohonásobne. Až teraz keď sa Hachibi úplne odpútal mohol Ken pochopiť že proti Gyukimu nemá žiadnu šancu.
Možno predsa, som ho podcenil. Gyuki alebo Hachibi sa na mňa rútil a bol celý rozbesnený? Snažil som sa ustupovať uskakovať, ale obrovská tlaková vlna ma zasiahla a odhodila niekoľko metrov dozadu na chrbát. Mal ničivú silu a ja, ja som bol len úbohy človek. I tak som to nevzdal, znova som pozbieral sily a postavil sa. Odhodlal som sa zaútočiť aj keď úspešnosť bola asi minimálna. S plne nabitým Raiton no Yoroi a v spojení Jigokuzuki som vyrazil naproti Hachibiho. Mal som vysokú rýchlosť. Nevedel som však či mi Gyuki dovolí sa k nemu dostať, ak by to tak bolo, bol by som schopný ho zraniť, ale pri jeho sile som v to ani nedúfal. Šlo o to, aby som pomohol Akemi, Sanjimu a Haru-ovi získať čas.
Ken Hiashi- Jounin
Hachibi
Nový náznak hrdinstva, Kenova ochota sa obetovať a vrhnúť sa do boja proti nepriateľovi proti ktorému mal naozaj len minimálne šance na výhru, to jediné držalo Hachibiho stále na uzde o plnej sily ktorou disponoval. Keby chcel, už dávno táto zem nie je zemou, a po Kenovi by neostali ani jeho topánky. V jeho očiach ale vônec nevidel strach, videl v tom odhodlanie. "Len si sa zabil.. Oni ti mohli pomôcť, ale takto sám si bez šance.. Hahahahaa! Zomrieš a nikto sina teba ani nespomenie..!" Možno sa snažil Kenovi len podkopať jeho morálku, chcel však dostatočne vidieť jeho reakciu na slová že sa vrhol do blbého boja z ktorého nemá šancu výjsť ako víťaz. Chcel vidieť čo urobí proti nepriateľovi ako je Hachibi.
Hachibi sa ale napriek tomu nedal, bol to zver ktorý chcel slobodu a len čo mu ju Naruto sľúbil, znova ho zapečatili, tým ho sklamali najviac a jeho dôveru späť si budú musieť vybojovať krvou a potom, aj svojimi životmi. Preto Ken pocítil ďalší útok, tentoraz to boli strely, oveľa menšie ako Bijju dama ale napriek tomu ich bolo neuveriteľne veľa. Zdalo sa akoby strieľal z nejakej automatickej zbrane. To Kenovi mohlo dosť poškodiť, ale jeho plán bol iný. Chcel totiž niečo urobiť s jeho rýchlosťou.
Nový náznak hrdinstva, Kenova ochota sa obetovať a vrhnúť sa do boja proti nepriateľovi proti ktorému mal naozaj len minimálne šance na výhru, to jediné držalo Hachibiho stále na uzde o plnej sily ktorou disponoval. Keby chcel, už dávno táto zem nie je zemou, a po Kenovi by neostali ani jeho topánky. V jeho očiach ale vônec nevidel strach, videl v tom odhodlanie. "Len si sa zabil.. Oni ti mohli pomôcť, ale takto sám si bez šance.. Hahahahaa! Zomrieš a nikto sina teba ani nespomenie..!" Možno sa snažil Kenovi len podkopať jeho morálku, chcel však dostatočne vidieť jeho reakciu na slová že sa vrhol do blbého boja z ktorého nemá šancu výjsť ako víťaz. Chcel vidieť čo urobí proti nepriateľovi ako je Hachibi.
Hachibi sa ale napriek tomu nedal, bol to zver ktorý chcel slobodu a len čo mu ju Naruto sľúbil, znova ho zapečatili, tým ho sklamali najviac a jeho dôveru späť si budú musieť vybojovať krvou a potom, aj svojimi životmi. Preto Ken pocítil ďalší útok, tentoraz to boli strely, oveľa menšie ako Bijju dama ale napriek tomu ich bolo neuveriteľne veľa. Zdalo sa akoby strieľal z nejakej automatickej zbrane. To Kenovi mohlo dosť poškodiť, ale jeho plán bol iný. Chcel totiž niečo urobiť s jeho rýchlosťou.
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Ostatní územní celky
Strana 2 z 5
Povolení tohoto fóra: