Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Mizukage

+29
Kaori
Reina Kana
Misha Haybushi
Himiko Hoozuki
Hine Kureta
Hodnostári
Yoko Terumi
Kairi Utsushi
Shizuka Yoru
Tobias Ohara
Kataro Terumi
Kiseki Mirakuru
Faito Dansaku
Yuki Katsuragi
Kangae Mizutsuchi
Hisa Kaguya
Hyuuga Mikomi
Muon Kansoku
Goku
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Kenji Uesugi
Kashike
Keigo Nakagami
Ghepard Haybushi
Gats Terumi
Akuma Saito
Gunji
Hirin
33 posters

Strana 2 z 18 Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next

Goto down

Kancelář Mizukage - Stránka 2 Empty Kancelář Mizukage

Příspěvek pro Hirin Sat Aug 02, 2014 10:21 pm

First topic message reminder :

Kancelář Mizukage - Stránka 2 Mist-adminbldg
Zde Mizukage tráví většinu svého času. Vchod do budovy je hlídán ANBU, kteří se po určitém čase vždy vymění. V přízemí je velký prostor s automatem na kávu, horkou čokoládu a další pochutiny xD. Jsou tam křesla, ve kterých můžete počkat, než na vás přijde řada. Dole také najdete pořadová čísla, se kterými budete postupovat do kanceláře. Na konci chodby je kancelář.
V posledním patře, než se vstoupí na střechu, je místnost, kde jsou všichni poštovní opeřenci. Pověření lidé je posílají ze střechy budovy.

Kancelář Mizukage - Stránka 2 14imuf8

Kancelář není nijak zabezpečená, ovšem veškeré dokumenty ano. Každý dokument je zapečetěný a pečeť může odstranit pouze Mizukage. V případě nepřítomnosti Mizukage pečeť odstraní její sekretář/ka.

Otevírací doba xD :
Po-Pá      09:30-20:30
So-Ne      09:30-19:30
BTW: Neberte to doslova, Mizukage je taky jen člověk Very Happy
BTW: Autorská práva na tenhle post patří Lady Hitomi Yamada, Hachidaime Mizukage. xD

Naposledy upravil Hirin dne Thu Jul 23, 2015 11:00 pm, celkově upraveno 2 krát
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 739

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Mizukage - Stránka 2 Empty Re: Kancelář Mizukage

Příspěvek pro Faito Dansaku Mon Aug 25, 2014 1:07 pm

Faito

"Jako by Bingo kniha nebyla dostatečně plná..." řekl jsem Oininovi schovanému za maskou.
"Nicméně jestli chceš skutečně nějakou výzvu, v Konoze je radní jménem Niboru no Kentaro. Očividně dělá něco Hokagemu pod nosem, ale ten to hodlá přehlížet. Mimo jiné má onen radní na svědomí i vydání útoku na Iwu, kde nás ostatní vesnice nechaly samotné.
Eliminovat. Žádní svědci, žádné důkazy. Jestli chceš, skoč si za Hine Kuretou do jeho komplexu a kup si od něj nějaké jedy. Pokud se ti to povede a Konoha nebude mít tušení, dostaneš vysokou odměnu a staneš se velitelem Oininů. Co ty na to?"
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Počet příspěvků : 1130

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ghepard Haybushi Mon Aug 25, 2014 5:42 pm

Vytáhnu si notísek a začnu zapisovat Eliminovat Noboru no Kentaro, žadný svědci, Konoha se to nesmí dozvědět, infiltrace do Konohy a vytvoření falešních papíru. Zavřu knížku a dám jí zpět do kapsy Plně chápu pane Mizukage a jedy si dokážu vyrobit sám. Mužete se na spolehnout pane Mizukage. Otočím se a pomalu odchazím pryč
Ghepard Haybushi
Ghepard Haybushi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 52

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Keigo Nakagami Wed Aug 27, 2014 8:59 pm

Doběhl jsem ke kanceláři Mizukageho, rychle jsem zaklepal a počkal jsem na vyzvání.
Po vyzvání jsem vešel dovnitř, hluboce jsem se uklonil a trochu zadýchaně jsem spustil: "Dobrý den, Mizukage-sama. Hlásí se genin Keigo Nakagami..." nadechl jsem se "...a nesu vám z právy z mise, kterou jsem podnikl během vaší nepřítomnosti."
Výýýdech a dlouhý nádech. Nechtěl jsem vykládat proč tak spěchám, to by bylo zbytečné zdržování, pokud to bude chtít Mizukage-sama vědět, určitě se zeptá.
Potom jsem mu položil na stůl zapečetěný(voskem) svitek(pečetící svitek-to ale Keigo neví-) a klíč od rozvalin. Potom jsem mu co nejstručněji vysvětlil, že během tréningu v lesích byla objevena základna banditů(nukeninů z Kirigakure) a po jejich likvidaci byla nalezena místnost s jejich ukradenou kořistí(šperky, drahokami, zlaté svícny, stříbrné nádobí, peníze... drahý nábytek a spoustu starých knih) a tímto svitkem. Taky jsem mu zdělil, že jsem tam ty mrtvoly nechal, kuli identifikaci, vstup uzamkl a klíč mu leží právě na stole.
Stalo se to před třemi dny nanejvýš, takže mrtvoly sice vonět nebudou, ale k poznání by být měli.
"Mizukage-sama, pokud pošlete výpravu pro ten majetek, rád bych se přihlásil dobrovolně a... ehm... odnesl si odtamtud nějakej... nábytek. No a taky nějaký peníze, potřebuju koupit okna a..." Pak sem se zarazil, když jsem si uvědomil, že tu Mizukagemu vykládám takový nesmysly a navíc mi hrozí, že mě velitel ANBU přetrhne na dvě půlky.
Keigo Nakagami
Keigo Nakagami
ANBU
ANBU

Počet příspěvků : 279

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Wed Aug 27, 2014 9:12 pm

Faito

Pozval jsem Keiga dál, vyslechl si jeho misi a uznale pokýval hlavou nad jeho schopnostmi. Hodil jsem před sebe váček s několika tisíci ryo a řekl:
"Odnes si odtamtud, co chceš, pokud budeš potřebovat, doprovodí tě někteří shinobi. Hlavně vemte vše důležité - svitky, knihy, zbraně. Zbytek si můžeš vzít nebo spalte."
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Keigo Nakagami Wed Aug 27, 2014 9:19 pm

Vděčně jsem se usmál a vzal jsem si váček s penězi.
"Děkuji mnohokrát, Mizukage-sama. Pár rukou navíc se mi jistě bude hodit. Jen mi řekněte kam to všechno máme odnést a my to tam dopravíme."
Řekl jsem a počkal si na odpověď. Předpokládal jsem nejspíš skladiště, ale knihy jsme také mohli odnýst do knihovny a cennosti do nějakého trezoru, nebo kdo ví kam...
"Teď když dovolíte, Mizukage-sama, tak odejdu, protože jinak mě pan velitel asi roztrhne zaživa, jestli se vrátím pozdějc než ty dva z druhé zkoušky. Hned po výběrovém řízení ANBU se budu plně věnovat této záležitosti."
Postavil jsem se do pozoru, uklonil jsem se, počkal na povolení odejít a vyletěl jsem z kanceláře jako blesk. I přesto jsem za sebou důkladně a nehlučně zavřel dveře.
(přesun)
Keigo Nakagami
Keigo Nakagami
ANBU
ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Wed Aug 27, 2014 9:44 pm

Faito

"Do skladiště. Ostatní budou vědět. Hodně štěstí u zkoušek..." řekl jsem a počkal, až odejde.
Vzal jsem papír a napsal na něj: "Šel jsem do Údolí Konce. Až mě am najdete mrtvého, vyřiďte Otokagemu, že mě zabila Reina Kana."
Papír jsem vzal a přibodl nožem na dveře.
Pak jsem vyrazil pryč.

//přesun
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Thu Aug 28, 2014 12:14 pm

Dorazím před dveře kanclu a pohledem přejedu přes lístek. K čertu! Ne že bych Faitovi nevěřil, ale jestli tam šel za touhle ženskou, stát se mohlo ledacos. Prohlídnu si výbavu, kolik mám plynu do zásoby a rychle vypočítám rychlost přesunu. Rozhodně ho nestihnu dohonit dřív, než tam dorazí, ale aspoň stáhnu náskok. Otevřu si okno a rozhodně se neobtěžuji s branou. Zamířím rovnou na severozápad z vesnice pryč. 

//přesun
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Počet příspěvků : 905

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sat Aug 30, 2014 10:52 am

Dorazil jsem do kanceláře a sedl si za stůl.
Tak tohle bude ještě zajímavé. Doufám, že Assasin ví, co dělá.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sat Aug 30, 2014 5:52 pm

Dorazím ke kanceláři, zaklepu a jelikož zevnitř nic neslyším, rovnou vstoupím. Zdravím, nesu ti kompletní seznam toho, co přivezla karavana z Iwy. Myslím že budeš mít radost... cesta proběhla v pohodě, až na jeden drobný incident s hrdiny z Konohy. Poslední část řeknu s pobaveným úšklebkem a pohrdavým tónem.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sat Aug 30, 2014 7:26 pm

Faito

Vzhlédnu ke dveřím a vezmu od Kashikeho seznam. "Výborně..." řeknu, ale pak mě zarazí slovy o Konožanech.
"Shinobi z Konohy? Proč mám pocit, že Konoze už je světadíl malej?" zavrčel jsem a ukázal na křeslo, aby se Kashike posadil.
"Prosím, řekni mi, že ti blbci konečně dorazili dobýt Iwu..."
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sat Aug 30, 2014 7:34 pm

Kývnu a posadím se. Ne, na to jich bylo sakra málo. Přišli vyhodit do luftu ten most, po kterém jsme my v tu chvíli přejížděli. Jeden z nich si nám stoupl do cesty jako svatej archanděl a pak se hrooooozně moc divil, že je po válce a že se ti Iwa vzdala. A to ani nemluvím o tom, jak seřval svojí podřízenou za to, že se připojila k diskuzi... a mě za to, že jsem s nima jednal jako z obsahem kompostu. No řekni, jak jinak člověku naznačíš, že je vlastně v rozkladu? optám se pobaveně.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sat Aug 30, 2014 8:54 pm

Faito

Jen jsem si povzdechl. Tohle fakt nepotřebovalo komentář.
Do dveří ale vrazil ANBu.
"Pane, s tím... vědcem z jeskyní se něco děje..." řekl a čekal na rozkazy. Kývl jsem na Kashikeho, on už ví, co má dělat.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sat Aug 30, 2014 8:56 pm

Otočím se za anbu a pak zachytím povel. Přikývnu, rozběhnu se proti otevřenému oknu a proskočím ven. Po třech metrech volného pádu pošlu kotvu do protějšího domu a pak už je slyšet jen bzučení navijáku. 

//přesun
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiseki Mirakuru Sun Aug 31, 2014 1:36 am

Dorazil som ešte dnes ku kancelárii Mizukageho. Nemám senseiia, takže sa toho už príliš sám nenaučím, preto ma môžu misie naučiť viac, ako by som sa naučil ja sám. Povedal som si sám pre seba, ako keby som si potreboval uviesť v hlave myšlienky na pravú mieru. Mal som bezfarebný výraz, ktorý vyzeral, ako vždy normálne. Preto som len zaklopal na dvere a čakal som na známi hlas Mizukageho. Aj keď som vedel, že Mizukage o mojom zlyhaní asi vie, dúfal som, že vo výberu misie ma nepodcení.
Kiseki Mirakuru
Kiseki Mirakuru
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun Aug 31, 2014 7:16 am

Faito

"Ano?" pozval jsem klepajícího dál. Zrovna jsem měl před sebou sestavy týmů a pročítal si je. Bylo to celkem těžké, chtělo to najít vhodné jouniny k vhodným týmům, a to se stále nějak nedařilo.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiseki Mirakuru Sun Aug 31, 2014 10:44 am

Vstúpil som dnu po tom, čo zaznel jeho hlas. Zatvoril som za sebou a jemne som sa potom pred stolom poklonil. "Dobrý deň, Mizukage sama. Chcel by som vás poprosiť, že či by ste ma nemohli poslať na nejakú "poučnú" misiu alebo na nejakú ťažšiu." Prehovoril som naňho prosebne aj keď je pravda, že to je len na ňom, ako sa rozhodne. Ja som bol len genin, takže som veľa na výber nemal.
Kiseki Mirakuru
Kiseki Mirakuru
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun Aug 31, 2014 1:47 pm

Faito

"Proč? Co hodláš získat od těžké mise, krom toho, že máš jen jeden život a ten skoro ztratíš, protože jsi na misi nad tvé síly?" zeptal jsem se zvědavě. Byly stovky misí, které ho mohly zabít. Musel jsem z nich vytřídit ty s možností návratu.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiseki Mirakuru Sun Aug 31, 2014 2:14 pm

"Skúsenosti. Predsa len tie najlepšie sa dajú získať len keď nasádzame svoj vlastný život a ja sa chcem zlepšiť. Už dlho som geninom a nemám čas na to stále lelkovať." Odpovedal som mu jednoducho po svojom, ako som si to aj ja sám myslel. Predsa len takto som zmýšľal, keďže mi nevyšla moja možnosť dostať sa ďalej.
Kiseki Mirakuru
Kiseki Mirakuru
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ghepard Haybushi Sun Aug 31, 2014 2:28 pm

Pomalu a kulhavě jdu po chodbě směrem k Mizukagemu. Držím si pevně ruku kterou mám zraněnou a pravděpodobně i možná zlomenou. Cestou k Mizukagemu si nasadím ANBU masku aby mi nešlo vidět do tváře kdyby tam měl náštěvu nebo by dával mise. Zapnu si cestou plášt který jsem měl rozepnuzí at do těd. Všimnu si při nasazovaní masky že jí mám špinavou a část masky je prasknutá. Zaklepu na Mizukageho kancelář. Je to docela závážná informace o misi tak bez povolení vstoupím. Má tu nějakého klučinu, je dobře že jsem si tu masku vzal.Pane Mizukage mám pro vás informaci o misi kterou jste mi zadal. Chcete je slyšet hned nebo mám počkat až se to tu všechno vyřeší a budeme tu jenom mi dva.
Ghepard Haybushi
Ghepard Haybushi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun Aug 31, 2014 8:30 pm

Faito

"Dobře, myslím, že bych tě mohl zaměstnat. Jestli chceš opravdu těžkou misi, zajdi do hospody nukeninů. Ptej se po Tetsuyovi. Nejspíš ti s ním nedovolí mluvit, to už je na tobě, jak ho zaujmeš. Oznam mu, že jsme si z Iwy vzali, co bylo potřeba, a varuj ho před generálem Higurem. Myslím, že ho bude chtít sesadit. Řekni, že mu to vzkazuji, poslechni si, co ti řekne, a dál se tam nezdržuj, jinak přijdeš k úhoně. Teď máš možnost odmítnout, pokud přijmeš, jdeš přímo do vosího hnízda..."
Pak přišel Oinin. "Počkej, až domluví, pak spusť." odpověděl jsem mu na hlášení o misi.

//budu tu až večer, takže sem hoďte oba posty, jak chcetě po sobě, leč první bude vždy mluvit Kiseki, aby hlášení o misi neslyšel.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ghepard Haybushi Sun Aug 31, 2014 8:44 pm

Rozumím pane Mizukage. Stoupnu si do pozoru, dám ruce za záda a čekám
Ghepard Haybushi
Ghepard Haybushi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiseki Mirakuru Sun Aug 31, 2014 9:03 pm

Vypočul som si všetko o tejto misii. Bola asi naozaj veľmi nebezpečná, predsa len som sa mal dostať na také miesto, ako je nukeninská hospoda. "Ja ju prijímam a idem ju rovno vykonať." Odpovedal som, uklonil sa a vybral som sa odtiaľto preč, na svoju cestu.
(presun)
Kiseki Mirakuru
Kiseki Mirakuru
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ghepard Haybushi Sun Aug 31, 2014 10:47 pm

Sleduju odchazejícího mladíka celou dobu. Přestanu ho sledovat hned poté co odešel pryč. Dám ruce rovně a chytnu si rameno. Pane Mizukage omlouvám se ale mise kterou jste mi zadal byla neuspěšná. Eliminace Noboru no Kentara nebyla provedena. Kuli nedostatkum informaci jsem se prakticky ihned prozradil než jsem byl schopnej zistit kde ho najdu a poté eliminuju. Nebyl jsem informován ohledně Sunagakure a to mě skoro stálo život. Utekl jsem strážcum Konohy a nezanechal jedinou stopu která by mohla být použita proti nám. To že byla neuspěšná neznámená že byla zrušena a zkusím tu misi znova. Musím se ale líp připravit a zabít ho někdě mimo vesnici. Tuto misi za povýšení na Velitele Ouninu chci splnit pokud jí těd nezrušíte pane. Slibuju vám že příští návratem oznámím misi za splněnou. Hned jak to dořeknu si sundám plášt a ANBU masku aby mi Mizukage viděl do tváře.
Ghepard Haybushi
Ghepard Haybushi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Mon Sep 01, 2014 10:37 am

Faito
"Nejsem si jistý, zda chci někomu jako ty nechávat tak důležitý úkol. Jistě jsi utekl přímo do Země Vody, takže pronásledovatelům mohlo dojít, že jsem tě vyslal já. A jak vás tak znám, bez kirigakure no jutsu nedáte vy z Mlžné ani ránu... Tö jsou celkem školácké chyby zakrývané až dětským alibismem..."Mluvil jsem přísně a Ghepardovi mohlo dojít, že být to jen na mě, zabil bych ho za takovou chybu.
"Jestli z toho bude konflikt, tvoje hlava půjde jako první. Teď vypadni..."
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ghepard Haybushi Mon Sep 01, 2014 7:15 pm

Pane jak víte o té Kirigakure no jutsu. Nešel jsem přímo do naší vesnice pane. Určitě mě nesledovali to jsem si skoro jist. Prakticky to není jenom moje vina pane, nebyl jsem vámi informován o pár věcech. Chápu že jste naštvaní ale pokud bude konflikt tak se klidně zabiju sám. Neměl jsem dostat informací a uznávám že byla má chyba že jsem šel do Konohy. Chtěl jsem ho tam najit a zabít. Pokud mi tuto misi necháte slibuju že příště takovou chybu neudělám a naplánuji eliminaci do posledního detailu aby byla uspěšná. Pokud se mi to nepovede tak se sám klidně zabiju. Prosím nechte mi misi abych vám ukazal že jí dokažu splnit. V pozoru čekám na odpověd a jsme připraven rychle vypadnout jak pan Mizukage chtěl
Ghepard Haybushi
Ghepard Haybushi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 18 Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next

- Similar topics