Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Mizukage

+29
Kaori
Reina Kana
Misha Haybushi
Himiko Hoozuki
Hine Kureta
Hodnostári
Yoko Terumi
Kairi Utsushi
Shizuka Yoru
Tobias Ohara
Kataro Terumi
Kiseki Mirakuru
Faito Dansaku
Yuki Katsuragi
Kangae Mizutsuchi
Hisa Kaguya
Hyuuga Mikomi
Muon Kansoku
Goku
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Kenji Uesugi
Kashike
Keigo Nakagami
Ghepard Haybushi
Gats Terumi
Akuma Saito
Gunji
Hirin
33 posters

Strana 3 z 18 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18  Next

Goto down

Kancelář Mizukage - Stránka 3 Empty Kancelář Mizukage

Příspěvek pro Hirin Sat Aug 02, 2014 10:21 pm

First topic message reminder :

Kancelář Mizukage - Stránka 3 Mist-adminbldg
Zde Mizukage tráví většinu svého času. Vchod do budovy je hlídán ANBU, kteří se po určitém čase vždy vymění. V přízemí je velký prostor s automatem na kávu, horkou čokoládu a další pochutiny xD. Jsou tam křesla, ve kterých můžete počkat, než na vás přijde řada. Dole také najdete pořadová čísla, se kterými budete postupovat do kanceláře. Na konci chodby je kancelář.
V posledním patře, než se vstoupí na střechu, je místnost, kde jsou všichni poštovní opeřenci. Pověření lidé je posílají ze střechy budovy.

Kancelář Mizukage - Stránka 3 14imuf8

Kancelář není nijak zabezpečená, ovšem veškeré dokumenty ano. Každý dokument je zapečetěný a pečeť může odstranit pouze Mizukage. V případě nepřítomnosti Mizukage pečeť odstraní její sekretář/ka.

Otevírací doba xD :
Po-Pá      09:30-20:30
So-Ne      09:30-19:30
BTW: Neberte to doslova, Mizukage je taky jen člověk Very Happy
BTW: Autorská práva na tenhle post patří Lady Hitomi Yamada, Hachidaime Mizukage. xD

Naposledy upravil Hirin dne Thu Jul 23, 2015 11:00 pm, celkově upraveno 2 krát
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 739

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Mizukage - Stránka 3 Empty Re: Kancelář Mizukage

Příspěvek pro Faito Dansaku Mon Sep 01, 2014 7:47 pm

Faito

Já jsem se snad přeslechl!
"Cože?" zeptal jsem se hlasem chladným jako led. Vstal jsem, došel až k tomu drzounovi a čapl ho pod krkem.
"Řekni to ještě jednou, to, že jsem zapříčinil tvé selhání nedostatkem informací..." zasyčel jsem a díval jsem se mu přímo do očí.
"Můžeš mluvit o neuvěřitelném štěstí. Oinin má jen jednu šanci na správné provedení. A pokud selže, pak mu to je už stejně jedno, protože někde visí za střeva v cele. Takže příště, až ti dám rozkaz eliminovat někoho tak důležitého, zkus používat hlavu, než se vrhneš na hrdinskou zteč. Protože jestli mi ještě jednou budeš dávat za vinu mou neschopnost, osobně se postarám o to, abys trpěl... Ven!"
Poslední slovo bylo jasným znamením, že nechci slyšet už ani slovo.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Počet příspěvků : 1130

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ghepard Haybushi Mon Sep 01, 2014 8:13 pm

Hodím na sebe plášt a ANBU. Prudce se otočím a začnu odcházet směrem ven. stejnak za to nemužu jenom já. At si dělá co myslí Mizukage Odejdu //přesun
Ghepard Haybushi
Ghepard Haybushi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 52

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Uesugi Sun Sep 07, 2014 1:24 am

Jeden z mnoha dní co procházím ulicemi Kirigakure a prázdným pohledem koukám skrz davy lidí všude okolo. Všichni někam spěchají a panika je na spadnutí. Na každém rohu je hlídkující shinobi a sledují všechno podezřelé co se kolem děje. Každý pracuje a nikdo jen tak nesedí na zadku. Dokonce neustále cítím v zádech to nepříjemné bodání jakoby mě někdo pozoroval. Lehce jsem nadzvedl obočí a všiml jsem si stínů přeskakujících z budovy na budovu. Jde vidět že se změnou režimu nám tu trochu zhoustla atmosféru. Chodím těmito ulicemi už nějaký ten rok, ale takhle to tu ještě nevypadalo.
Časy se mění,.. co říkáš?  vzpomněl si na ní.

Po chvilce jsem došel k vysoké budově, která končila někde vysoko v mlze. Zvlášť v téhle době bylo vidět sotva 2 metry před sebe. Bylo to sídlo Mizukage. Při vstupu do budovy jsem jen letmo koukl na ANBU stojící u dveří a vešel jsem dovnitř. Přede mnou bylo pár schodů a dlouhá chodba na jejímž konci byla kancelář. Nebylo to poprvé co jsem tudy procházel, ale přece jen to bylo zvláštní. Šel jsem pomalu a hlavou mi lítali různé myšlenky, hlavně jsem přemýšlel nad tím co vlastně budu chtít říct. A docela jsem byl nervozní abych neudělal klanu ostudu před novým Mizukage. Vzpomněl jsem si na svůj výcvik a rodinný kodex a trochu mě zamrazilo. Ale Mizukage mi dál vrtal hlavou. Jaký asi bude hmm? řekl jsem si v duchu.

Když jsem přišel před dveře kanceláře, slyšel jsem tam hlasy a tak jsem se posadil na lavici před dveřmi a vyčkával kdy bude volno. Na stolečku po mé pravici ležel poslední výtisk Deníku Shinobi-ho. Podíval jsem se na něj a na titulní straně bylo velkým písmem vytisklé „Sunagakure vrací úder!“  nechápavě jsem to pročítal a ve finále jsem došel k závěru že to bude další z vtipů co nechápu.

Po chvíli se ve dveřích objevil nějaký ANBU, sice neměl masku ale mám na ně celkem čich. Přece jen mezi nimi vlastně žiju a poznám ten chlad, který se s nimi nese. Vypadal celkem podrážděně a já na něj jen upřeně hleděl, bez nějakého zvláštního respektu či pokory, skoro jako bych koukal skrz něj. Jeden by se otočil a díval se jestli za ním není někdo další, ale on si mě ani nevšiml a prošel kolem mě jako bych neexistoval, takže mi to svým způsobem oplatil. 

Dveře zůstali lehce přiotevřené a já jsem nejdřív lehce nakoukl jestli tam ještě někdo není, lehce jsem zaklepal na otevřené dveře, bral jsem to jako slušnost. Přece jen jsem byl docela nervozní. Letmým pohledem jsem si prohlédl Mizukageho, který zrovna usedal za stůl. Celkem vysoký muž s dlouhými téměř bílými vlasy, ale je pravda že to o něm nic neprozrazuje a podívat se mu do očí jsem neměl odvahu. Když se na mě podíval tak jsem uhnul pohledem k zemi na které jsem měl brzy skoro i nos když jsem poklekl. Přehnaný respekt? I tak by se to dalo nazvat. Ale Mizukage byl pro klan Uesugi vždycky nejvyšší autoritou, kterou je třeba ctít. – pravidlo číslo 1.

„Kenji Uesugi, Mizukage-sama. Je mi ctí.“ řekl jsem hlasitě, ale né příliš a zároveň velmi zřetelně a plynule aby mi bylo perfektně rozumět. Čekal jsem na nějaké vyzvání nebo tak něco. Přeci jsem jsem nevěděl co můžu očekávat.
Kenji Uesugi
Kenji Uesugi
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 92

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun Sep 07, 2014 8:07 am

Faito

Seděl jsem v kanceláři. Ten Oinin ve mně vyvolával spoustu otázek, jako: Mám vyrazit celou skupinu lidí, kteří vybírají Oininy, nebo je mám rovnou zabít?
Z myšlenek mě ale vytrhlo zaklepání. Prohlédl jsem si příchozího od hlavy až k patě. Klekl s nejvyšší úctou. To mě po těch předchozích výjevech trochu překvapilo.
"Vstaň a řekni, co potřebuješ, Uesugi Kenji..." řekl jsem a pro mnohé by to znělo jako rozkaz.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Uesugi Sun Sep 07, 2014 8:39 am

Na jeho vyzvání jsem vstal a znovu se letmo podíval na Mizukageho. Obvykle jsem byl docela klidný, ale tentokrát jsem mohl působit celkem rozpačitě. Hlavní důvod proč jsem tu byl no,... tak nějak jsem potřeboval cíl o který bych usiloval, poprvé v životě jsem cítil prázdnotu. Ne, poprvé jsem jí začal odmítat. Jen jsem nějak nevěděl jak to nadhodit.

"Ehm, no... chtěl bych se stát jedním ze sedmi legendárních šermířů naší vesnice. Co pro to musím udělat?" začal jsem sice trochu nejistě, ale nakonec jsem se snažil znít vážně a sebevědomě. Přece jen někdo kdo má takový cíl, nemůže pochybovat sám o sobě. Nicméně vzápětí mi došlo jak troufale může něco takového znít přece jen jsem zatím ničeho velkého v tomhle světe nedosáhl. Vysoké ambice jsou ale důležité. Někdo by řekl že takoví lidé jsou blázni co se ženou rychle za smrtí, ale co je vlastně cíl našich životů? a mého? Krátká chvíle pro mě byla opravdu dlouhá a hlavou mi proběhlo mnoho myšlenek, ale nedal jsem na sobě nic znát.
Kenji Uesugi
Kenji Uesugi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun Sep 07, 2014 8:52 am

Faito

"Vybrat si meč a dokázat, že na to máš..." řekl jsem klidně. Byl jsem rád, že jak přihlášky do Oininských jednotek, tak Legendární šermíři se hezky množí. Byla škoda, že takový potenciál zůstává nevyužitý.
"Které meče bys chtěl?"
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Uesugi Sun Sep 07, 2014 9:19 am

Jeho reakce mě trochu překvapila, čekal jsem nejspíš že bude reagovat trochu překvapeně a ne tak klidně. Ale na druhou stranu jsem byl rád že dostanu šanci. Další otázkou bylo jaký meč bych chtěl. Zamyslel jsem se nad tím jaké meče jsou na výběr. Přece jen jsem čekal nějakou zkoušku, nebo něco takového a ne výběr hned z fleku.

Samehada, Hiramekarei, Kubikiri, Nuibari, Kiby, Kabutowari, Shibuki. Chtěl jsem to rychle zvážit. Samehada by mě nepřijala kvůli chakře. A Shibuki, Kabutowari a Nuibari vlastně nejsou meče. Na mysli mi zůstali tři meče - Kubikiri, Hiramekarei a Kiby. Cítil jsem se trochu jako Ash když vybíral pokemona. Snad tam ještě nějaký bude. Moje sympatie padli k meči, respektive mečům s názvem Kiba. Jsou to prý nejostřejší čepele na světě, jsou relativně nenápadné oproti např. samehadě. A poskytují uživateli i trochu raitonu což by se mi hodilo.
"Chtěl bych meče Kiby" po menší chvilce přemýšlení ze mě vypadla jen tahle věta.
Kenji Uesugi
Kenji Uesugi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun Sep 07, 2014 9:28 am

Faito

"No dobrá. Až vymyslím nějakou misi, kterou by sis mohl meče zasloužit, pošlu ti vzkaz..." řekl jsem prostě. Nechtěl jsem mu dávat meče. ve vesnici zatím neměl takové jméno, abych ho zaznamenal, i když klan jsem znal. Prozatím tedy zůstanou meče u mě.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Uesugi Sun Sep 07, 2014 9:48 am

Jak jsem očekával budu si muset projít zkouškou a prokázat že nést pýchu mlžné si zasloužím. Nejspíš to nebude nic jednoduchého, ale nebude to první zkouška kterou jsem si musel projít. Strach byla ale jedna z mála věcí se kterými jsem tu čest ještě neměl. Výraz v mém obličeji se vlastně nezměnil. Stále tak trochu lhostejný, téměř prázdný výraz.
"Rozumím" řekl jsem a dal se pomalu k odchodu. Zavřel jsem za sebou dveře a při odchodu jsem si sebou vzal ty noviny.

/Přesun
Kenji Uesugi
Kenji Uesugi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kuroashi Sanji Sun Sep 07, 2014 7:11 pm

Díky doprovodu ANBU jsem nemusel ani čekat na zavolání. Jistě se k němu můj příchod už dostal pár minut před mým příchodem. U dveří jeho kancelářem jsem přesto zaklepal ze zdvořilostí ať si nemyslí, že jsem někdo z venkova. Čekal jsem maximálně pár vteřin a pak s doprovodem vešel do kanceláře. Přistoupil jsem blíže a sáhl po svitku, který jsem si vybral z věcí a natáhl ruku se svitkem k Mizukagemu. " Těší mě, že vás konečně poznávám Mizukage-sama. Posílá mě nově zvolený Raikage se vzkazem pro vás. " Čekal jsem s nataženou rukou dokud si neveme svitek. Bylo to celkem rychlé a tak jsem byl zvědav za jak dlouho se zas vrátím do vesnice.
Svitok:
Kuroashi Sanji
Kuroashi Sanji
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 146

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun Sep 07, 2014 7:41 pm

Faito

Když vešel posel z Kumogakure, zrovna jsem přemýšlel nad týmy a nad tím, že už jsem si dlouho nezabojoval.
Přečetl jsem dopis. Pak jsem vzal kus čistého papíru a napsal na něj:

dopis:

U psaní dopisu jsem se tvářil naprosto nezaujatě. Vlastně to byla jen formalita. Ale upřímně jsem doufal, že Kumogakure neudělá nějakou hloupost, až se bude chtít zapojit do dění ve světě.
Podal jsem dopis s pečetí zpět Sanjimu.
"Vzkazuje Raikage ještě něco?" zeptal jsem se.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kuroashi Sanji Sun Sep 07, 2014 7:53 pm

Zdálo se, že tato formalita je fakt rychle vyřízena. Ani jsem se nenadál a už jsem měl v rukou další svitek, který byl tentokrát pro našeho nově zvoleného Raikageho od Mizukageho, který je přímo přede mnou. Odpověděl jsem i na Mizukageho dotaz když už se ptal. " Ne. Poslal mě jen se svitkem, toť vše. " Vskutku to tak bylo a já vyčkával zdali je to všechno, čekala mě ještě Konoha, kde jsem doufal v taktéž rychlý postup.
Kuroashi Sanji
Kuroashi Sanji
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Mon Sep 08, 2014 5:11 am

Faito
"V tom případě tě tu již nic nedrží a můžeš jít..." řekl jsem a sklonil jsem se zpět k papírům. Bylo mi jedno, jak dlouho tam budeš ještě stát, pro mě ale už nebyl důležitý.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kuroashi Sanji Mon Sep 08, 2014 12:41 pm

Nyní jsem v Kirigakure měl vše vyřízeno. Nyní stačilo jen dojít do Konohy a pak zpět do Kumo. Lehká to mise, jen doufám, že se v Konoze moc dlouho nezdržím kvůli dalším povinnostem. Uklonil jsem se a potom se odebral pryč z kanceláře. Cesta po schodech dolů byla lepší než nahoru. Pomalu jsem odcházel k bráně.
/přesun
Kuroashi Sanji
Kuroashi Sanji
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeru Kana Thu Sep 11, 2014 6:47 pm

Můj doprovod mě přivedl do budovy, kde měl kancelář Mizukage a ihned mě uvedli, tudíž jsem se nemusel znovu představovat, poklekl jsem na jedno koleno a tiše se nadechnul. Projevování zdvořilosti před výše postavenými shinobi pro mě byla samozřejmost, tomu mě naučila má služba u ANBU. ''Mizukage-dono, jsem tu na přání rady Konohagakure no sato. Rada dofá že jste se po válce plně zotavili a že je naše příměří stále tak pevné. Taktéž by chtěli vědět jestli nepotřebujete nějakou pomoc, at už ve formě léků, stavitelů, či vojenské podpory. Posílají mě osobně jako důkaz toho, že nám na vaší vesnici opravdu záleží'', dořekl jsem pevným hlasem a zůstával ve stejné poloze. Musel jsem co nejchytřeji volit svá slova, toho jsem si byl vědom, přece jen jsem tu nechtěl zemřít, ale zároveň jsem se musel něco dozvědět o jejich vojenské síle, jak mi řekl Kentaro. Zatím se tu ke mě jako je členovi Sabisu nechovali s odporem, tak uvidíme jak to bude pokračovat...
Takeru Kana
Takeru Kana
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 59

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Thu Sep 11, 2014 7:48 pm

Faito

Prohlédl sjem si toho muže z Konohy od hlavy až k patě, a když domluvil, odpověděl jsem:
"Myslím, že Kirigakure je pevným pilířem v moderním světě. Vaše Rada má jistě na starost spoustu důležitějších věcí. Vyřiďte v Konoze, že Kiri se o sebe postará, a pokud ne, o pomoc si řekne...
Ale chtěl bych něco vědět: Je u vás ještě radní Kentaro?"
Při té větě jsme ho probodl pohledem. Sledoval jsem každý jeho pohyb, každé jeho letmé mihnutí očí, které by nasvědčovalo tomu, že bude lhát. Samozřejmě jsem nemohl lež uhodnout na sto procent, ale poznal jsem lidi, kteří přemýšlí, co řeknou.
"Protože mi něco dluží..."
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeru Kana Thu Sep 11, 2014 9:25 pm

Potlačil jsem zachvění, které mnou chtělo projet když dořekl tu poslední větu. ''Možná ano, nestarám se o záležitosti rady, pouze plním jejich rozkazy a je mi jedno od koho jsou'', řekl jsem chladně a nespouštěl z něj oči, ani o píď jsem se nepohnul. V potlačování emocí a lhaní jsem byl velmi zkušený, a navíc to nebyla lež, jen jsem mu nechtěl říct že spadám přímo pod něj, podle jeho tonu ten Kentarův dluh nebyl nic dobrého. Z Mizukageho nic nedostanu a s ochrankou za zády se těžko setkám s někým jiným abych se něco dozvěděl, leda že by.. ''Vyřídím vše co jste mi řekl... Mizukage-dono bylo by možné abych tu jednu noc pobyl? Jsem unavený z cesty a plížit se tou zdejší mlhou je opravdu oříšek. Přespím ve zdejším hotelu, najím se a vydám se zpět, pokud svolíte'', řekl jsem pevným hlasem a pohledem upřeným do jeho očí. I když byl pravděpodobně silnější, nechtěl jsem dát najevo ani trochu slabosti.
Takeru Kana
Takeru Kana
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Fri Sep 12, 2014 4:44 am

Faito
Z jeho odpovědi jsem radost neměl, ale chápal jsem ji. Také bych se nezajímal, kdyby mi někdo zaplatil.
"Beze všeho, pokud se spokojíte s ochrankou před dveřmi a před hotelem. Uvědomte si, že jste silný shinobi a rada Konohy mou důvěru zrovna nemá. Můžete jim ale vyřídit, že Kirigakure se nehodlá do ničeho plést, jde mi o životy mých lidí. Válek už bylo dost..."Pokud už nic nepotřeboval, gestem ruky jsem ho ujistil, že může odejít.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeru Kana Fri Sep 12, 2014 3:39 pm

Sakra, jsem hloupej že mě nenapadlo přidělení ochranky. Sevřel jsem pevně ruku v pěst a až teprve poté jsem se postavil. Získávání informací neznělo tak obtížně.. Kdybych měl alespoň trochu volné ruce a nemusel se hnedka představovat jako Sabisu, Kentaro dost mi to ztěžuješ. ''Děkuji Mizukage-dono a vyřídím vše do posledního slova. Prozatím nashledanou.'' Řekl jsem a odešel z místnosti. Prvně se půjdu najíst a pak se podívám možná do knihovny, nemám domácí vězení a mám málo času. Pravděpodobně bych dokázal vyřídit ochranku, vyvzpovídat nebo unést nějakého slabšího shinobiho, ale nechcem přece vyvolat žádný konflikt že? Každopádně nemám moc času. S touto myšlenkou jsem opouštěl majestátnou budovu a vydal se hledat nějaké občerstvení. (přesun)
Takeru Kana
Takeru Kana
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sat Sep 13, 2014 6:56 am

Faito

Do kanceláře přiběhl posel se vzazem, že u brány čeká jakási žena v nezvyklých šatech a podivnou maskou na obličeji. bylo mi jasné, kdo to je. Okamžitě jsem se ozbrojil a vyrazil.

//přesun
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Mon Sep 15, 2014 3:03 pm

Dorazím ke kanclu a když zjistím, že tu Faito není, napíšu mu stručný vzkaz s popisem co se stalo a jak to dopadlo v lese u Hineho. Zároveň zkusím odchytnout někoho z Anbu nebo z personálu, aby poslal skupinu pro mrtvolu toho muže co jsem ho zabil. Pak se vydám do baru zapít další zářez.

//přesun
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Počet příspěvků : 905

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akuma Saito Thu Sep 18, 2014 10:20 am

Akuma Saito

Pomalu jsem se po své čtyř hodinové procházce po Kirigakure vrátil opět do služby, protože to bylo přesně to, co mě nyní dokázala zabavit na dostatečně dlouho. Již jsem byl u nástěnek s úkoly, kde jsem si vybral jednu misi, na kterou bych si rád zašel. Byla to mise o získání pečetících svitků. Měl jsem pocit, že pro tuto misi jsem právě já ten pravý. 
Jakmile jsem došel před dveře, zaklepal jsem a s napětím čekal, až mě Mizukage pozve dovnitř a budu s ním moc řešit věci okolo mise, chtěl jsem získat více informací, protože klíč k úspěšnému splnění mise, je vždy dostatek informací a připravenost. 
Akuma Saito
Akuma Saito
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 390

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Thu Sep 18, 2014 7:17 pm

Faito

"Hledáš někoho?" ozvalo se za Akumou.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akuma Saito Thu Sep 18, 2014 7:46 pm

Akuma Saito

Hlas za mnou mě lehce vyleká, ale nedám to najevo, tahle maska se občas doopravdy hodí. Okamžitě se otočím a ukloním se Faitovi, koneckonců byl to můj nadřízený.
Mizukage-sama, přišel jsem si pro informace ohledně jedné mise, na kterou bych se rád vydal. Jedná se o misi, při které budu hledat pečetící svitky. Chtěl jsem se vás otázat, zda-li byla Sunagakure opuštěna okamžitě a nebo předtím vykradena. Popřípadě bych poprosil, zda-li by jste mi neřekl, kde mám začít hledat.
Takto jsem podal svoji žádost o informace a tipy Mizukagemu. Mohl jsem sice jít hledat rovnou sám a na vlastní pěst, ale pravdou je, že trocha informací do začátku by mi opravdu pomohla.
Akuma Saito
Akuma Saito
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 390

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goku Thu Sep 18, 2014 7:54 pm

Bol som po misii.. vyšetrený, ofečovaný a na tvári som snáď prvý krát mal sklamaný výraz. Bol som sklamaný, zo seba samého. Z toho, ako dopadla moja posledná misia, teda skôr z toho, ako prebiehala. Každopádne som sa stále viac menej regeneroval, preto som plánoval zobrať nejakú, ktorá by nemala byť až taká ťažká. Na informáciach ma oboznámili s misiou, kde sa stratilo malé dievča. Divil som sa, že ju ešte niekto nezobral a nezabral. Predsa len, takéto misie sa museli riešiť rýchlo. Tak.. prečo zas nebyť niekým dobrým ? Raz som už pomohol živím aj mŕtvym z troskách Kirigakure, pre zmenu by som raz rád zachránil aj niekoho, kto by mi vedel poďakovať.. nedalo sa povedať, že mal Mizuakge obsadené (ak som správne pochopil)
On, rovnako ako niekto koho som už pravdepodobne niekedy videl, stáli na chodbe a o niečo sa rozprávali. Ja som len držal v rukách zvitok s mojou misiou a oprel som sa o stenu, keďže ma rovné držanie tela stále celkom dosť bolelo. Nemal som na sebe ani moju zvyčajnú bundu. Doktori hovorili, že tie obväzy na boku potrebujú dýchať. Čakal som už zo slušnosti, kým to medzi sebou vybavia.
Goku
Goku
Nukenin (A-rank) *ADMIN
Nukenin (A-rank) *ADMIN

Počet příspěvků : 781

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 18 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18  Next

- Similar topics