Kancelář Mizukage
+29
Kaori
Reina Kana
Misha Haybushi
Himiko Hoozuki
Hine Kureta
Hodnostári
Yoko Terumi
Kairi Utsushi
Shizuka Yoru
Tobias Ohara
Kataro Terumi
Kiseki Mirakuru
Faito Dansaku
Yuki Katsuragi
Kangae Mizutsuchi
Hisa Kaguya
Hyuuga Mikomi
Muon Kansoku
Goku
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Kenji Uesugi
Kashike
Keigo Nakagami
Ghepard Haybushi
Gats Terumi
Akuma Saito
Gunji
Hirin
33 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure
Strana 17 z 18
Strana 17 z 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Kancelář Mizukage
First topic message reminder :
Zde Mizukage tráví většinu svého času. Vchod do budovy je hlídán ANBU, kteří se po určitém čase vždy vymění. V přízemí je velký prostor s automatem na kávu, horkou čokoládu a další pochutiny xD. Jsou tam křesla, ve kterých můžete počkat, než na vás přijde řada. Dole také najdete pořadová čísla, se kterými budete postupovat do kanceláře. Na konci chodby je kancelář.
V posledním patře, než se vstoupí na střechu, je místnost, kde jsou všichni poštovní opeřenci. Pověření lidé je posílají ze střechy budovy.
Kancelář není nijak zabezpečená, ovšem veškeré dokumenty ano. Každý dokument je zapečetěný a pečeť může odstranit pouze Mizukage. V případě nepřítomnosti Mizukage pečeť odstraní její sekretář/ka.
Otevírací doba xD :
Po-Pá 09:30-20:30
So-Ne 09:30-19:30
BTW: Neberte to doslova, Mizukage je taky jen člověk
BTW: Autorská práva na tenhle post patří Lady Hitomi Yamada, Hachidaime Mizukage. xD
Zde Mizukage tráví většinu svého času. Vchod do budovy je hlídán ANBU, kteří se po určitém čase vždy vymění. V přízemí je velký prostor s automatem na kávu, horkou čokoládu a další pochutiny xD. Jsou tam křesla, ve kterých můžete počkat, než na vás přijde řada. Dole také najdete pořadová čísla, se kterými budete postupovat do kanceláře. Na konci chodby je kancelář.
V posledním patře, než se vstoupí na střechu, je místnost, kde jsou všichni poštovní opeřenci. Pověření lidé je posílají ze střechy budovy.
Kancelář není nijak zabezpečená, ovšem veškeré dokumenty ano. Každý dokument je zapečetěný a pečeť může odstranit pouze Mizukage. V případě nepřítomnosti Mizukage pečeť odstraní její sekretář/ka.
Otevírací doba xD :
Po-Pá 09:30-20:30
So-Ne 09:30-19:30
BTW: Neberte to doslova, Mizukage je taky jen člověk
BTW: Autorská práva na tenhle post patří Lady Hitomi Yamada, Hachidaime Mizukage. xD
Naposledy upravil Hirin dne Thu Jul 23, 2015 11:00 pm, celkově upraveno 2 krát
Hirin- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 739
Re: Kancelář Mizukage
Udělám jeden pomalý krok k Hirin a udělím jí letmý pohlavek. Podrýváš mi tu autoritu. Ještě jim tu vyprávěj o mém triku s bezvědomím a už nikdy neuvidím své lidi bojovat jinak... prohodím vesele a otočím se na ty dva zbývající. Abych vám to vysvětlil, když jsme se Faito a já konečně vrátili do Kiri, bylo třeba mě nějak administrativně zařadit a skončil jsem pod velením tady Hirin. Na asi... dva měsíce, víc to nebylo, než jsem se stal oficiálně Jouninem. Když domluvím, rozhlédnu se po okolí jako bych někoho hledal. Fakt nevím kde se courá... i když má ještě cca 25 minut k dobru, čekal bych že tu bude dřív než já.
Kashike- Juudaime Mizukage *MOD
- Počet příspěvků : 905
"Au, Kashike-san, já tě nahlásím na personálním za šikanu" řeknu veselým tonem.poslouchala jsem ho s veselým úsměvem na tváři vůbec nemyslící na boj. V hlavě se mi vracely vzpomínky na ty dva měsíce. "Ach to byly časy,kdy Kashike na mě musel čekat" pomyslela jsem si, utřela bych i slzu,kdyby mi nějaká tekla. Vidíte,dva měsíce se mnou a ted je Mizukage, až tak jsem dobrá" prohodila jsem ironický k těm dvou. tss, taková protekce... řekla jsem veselým tonem "...Nebo mi jdou špatně hodinky" koukla na ně "Kashike kolik máš hodin?" zeptala se ho.
Hirin- Jounin (S-rank)
V pokleku jsem se objevil mezi všemi zúčastněnými, s hlavou hluboko skloněnou.
"Prosím za odpuštění, Mizukage-sama. Dorazil jsem jak nejrychleji to bylo možné."
I přes to, že jsem měl na sobě masku a standartní ANBU výzbroj, někteří z přítomných mě mohli bez problému poznat, díky mému luku na zádech a dvěma mečům vzadu na opasku.
Vstal jsem a na všechny přítomné jsem kývnul. "Zdravím."
Přítomnost Hirin a Akumi mě částečně uklidnila, částečně znervóznila. Věděl jsem, že to jsou vynikající bojovníci, ale to taktéž znamenalo, že jde do tuhého.
Navíc jsem to pochopil tak, že s námi jde i Kashike(možná jsem to pochopil špatně). Vesnice by podle mě neměla zůstat nechráněná, ale nepříslušelo mi jeho rozhodnutí zpochybňovat. On sám určitě nejlíp zvážil všechna pro a proti.
Draka v okně jsem si samozřejmě všimnul také(už když jsem se blížil k budově, takže překvapení ze mě již trochu opadlo), ale jelikož se všichni tak nějak tvářili, jako že tam není, pokusil jsem se o to samé. Jen tak po očku jsem si ho občas okouknul, protože přeci jen, byl to první drak, kterého jsem kdy viděl.
Na pokyn jsem byl připraven vyrazit(nasednout na draka->pak můžete udělat přesun i se mnou, nemusíte čekat).
"Prosím za odpuštění, Mizukage-sama. Dorazil jsem jak nejrychleji to bylo možné."
I přes to, že jsem měl na sobě masku a standartní ANBU výzbroj, někteří z přítomných mě mohli bez problému poznat, díky mému luku na zádech a dvěma mečům vzadu na opasku.
Vstal jsem a na všechny přítomné jsem kývnul. "Zdravím."
Přítomnost Hirin a Akumi mě částečně uklidnila, částečně znervóznila. Věděl jsem, že to jsou vynikající bojovníci, ale to taktéž znamenalo, že jde do tuhého.
Navíc jsem to pochopil tak, že s námi jde i Kashike(možná jsem to pochopil špatně). Vesnice by podle mě neměla zůstat nechráněná, ale nepříslušelo mi jeho rozhodnutí zpochybňovat. On sám určitě nejlíp zvážil všechna pro a proti.
Draka v okně jsem si samozřejmě všimnul také(už když jsem se blížil k budově, takže překvapení ze mě již trochu opadlo), ale jelikož se všichni tak nějak tvářili, jako že tam není, pokusil jsem se o to samé. Jen tak po očku jsem si ho občas okouknul, protože přeci jen, byl to první drak, kterého jsem kdy viděl.
Na pokyn jsem byl připraven vyrazit(nasednout na draka->pak můžete udělat přesun i se mnou, nemusíte čekat).
Keigo Nakagami- ANBU
- Počet příspěvků : 279
Když se objeví i Keigo, na mé tváři se rozlije milý, uklidněný úsměv. Tak to bychom měli všechny. Můžeme vyrazit. Jen rekapitulace pro Kegia, jdeme na S rank párty do Otogakure. Velectěná Reina Kana mi poslala uslzený vzkaz že má nějaké trable. Takže nasedat! zavelím a vyskočím drakovi na hřbet, kde se usadím za jeho krkem.
Na rekapitulaci pro mou osobu jsem jen kývnul. Kashike věděl, že nepotřebuju znát žádné důvody, ani zbytečné informace. Stačí mi říct kdy, kam a co. Jistě také proto, to pojal trochu veselej.
"Tak jo, já jsem ready. Pokud nikdo nic nenamítá, rád bych s lukem seděl uplně vzadu." Řekl jsem, když si Kashike zabral místo v čele. Pokud budu vzadu, nic mi nebude bránit v pořádném napnutí tětivy a budu moci střílet na případné pronásledovatele. Né že bych nějaké očekával, ale připravenost je polovička úspěchu. Nebo tak nějak to bylo.
Pokud tedy nikdo nic neměl, sedl jsem si jako úplně poslední.
"Tak jo, já jsem ready. Pokud nikdo nic nenamítá, rád bych s lukem seděl uplně vzadu." Řekl jsem, když si Kashike zabral místo v čele. Pokud budu vzadu, nic mi nebude bránit v pořádném napnutí tětivy a budu moci střílet na případné pronásledovatele. Né že bych nějaké očekával, ale připravenost je polovička úspěchu. Nebo tak nějak to bylo.
Pokud tedy nikdo nic neměl, sedl jsem si jako úplně poslední.
Keigo Nakagami- ANBU
Dorazil náš poslední člen podle chakry jsem veděla o koho se jednalo, ale představil se Kenjimu a mě jinak. Byla to 9 nebo 4, už si nějak nevzpomínám. Ještě chvilku a doporučila bych Kenjiho,aby se přidal k tehle zvláštní expedici. Když jsem si vzpomínala na Kenjiho, plácla jsem do čela vytvořila klona, které jsem mu předala svitek. Klon vyskočil z okna a vydal se ho hledat. Na ostatní jsem mlčky koukala s úsměvem na tvář. Když Kashike zavelel chtěla jsem si zabrat "Sedím prvn.. ani jsem to nedořekla a Kashike sedí první. "Ach joo,svět je nespravedlivý " zamumlala si pod nosem a povzdechla jsem si. Sedla sem si na draka se s kleslým výrazem na tváři.
///přesun (asi)
///přesun (asi)
Hirin- Jounin (S-rank)
Když seděli všichni, nakloním se k drakovi a pobídnu ho k letu do Otogakure.
//přesun https://nsgo.forumczech.com/t381p200-cesty-a-stezky-napric-svetem#34939
(Chápu, že jste se možná jen nedostali ke kompu, tak doufám že nebude vadit když nás přesunu všechny najednou... kdyžtak mi za to pak hoďte kámen do okna)
//přesun https://nsgo.forumczech.com/t381p200-cesty-a-stezky-napric-svetem#34939
(Chápu, že jste se možná jen nedostali ke kompu, tak doufám že nebude vadit když nás přesunu všechny najednou... kdyžtak mi za to pak hoďte kámen do okna)
Tak jak mi řekl ten kirigakurčan, tak jsem tak udělala. Šla jsem vesnicí až jsem narazila na nejvyšší budovu tady. Podle toho, že tu byl celkem rozruch, jsem čekala, že tu Mizukage nejspíš nebude a tak jsem doufala, že tam bude mít aspoň nějaký záskok. Vyšla jsem ty stejně úmorné schody, které máme i v Konoze a došla jsem až před dveře kanceláře, na které jsem zaťukala a počkala, jestli se z ní někdo ozve.
Sarada- Chuunin
- Počet příspěvků : 82
Sekretář byl zaneprázdněn a proto přeslechl klepaní. Naštěstí pro Saradu měl Sen Hoozuki intuici a šel se kouknout na chodbu. Otevřel dveře a koukl na chodbu,kde byla Sarada. Sarada uviděla shinobiho s hnědými vlasy, zelenými oči,měl na sobě takové oblečení ze kterého by Sarada nepoznala, že je shinobi.
Usmál se na ní a poškrábl se. "Gomen'nasai, mám hodně práce,ale bud v klidu. Dělám si čas na každého,kdo zaklepe na dveře. Tak pojd dále a zavři za sebou." pověděl Sen a šel si sednou do křesla. Když se blížil ke stolu,ukázal na židli."Posad se, prosím." Potom se usadil do křesla.
Prohlédl si jí a potom se zeptal:"Podle všeho nejsi zdejší. Tak mi pověz co tu děláš,co potřebuješ. Prostě všechno podstatné." řekl s úsměvem a pokračoval v psaní dokumentu. "Neboj, budu tě poslouchat,takže si, prosím, nic neděl z toho,že tu něco dělám " ujistil jí o tom,že jí bude nasloucháno a potom i odpovězeno.
Usmál se na ní a poškrábl se. "Gomen'nasai, mám hodně práce,ale bud v klidu. Dělám si čas na každého,kdo zaklepe na dveře. Tak pojd dále a zavři za sebou." pověděl Sen a šel si sednou do křesla. Když se blížil ke stolu,ukázal na židli."Posad se, prosím." Potom se usadil do křesla.
Prohlédl si jí a potom se zeptal:"Podle všeho nejsi zdejší. Tak mi pověz co tu děláš,co potřebuješ. Prostě všechno podstatné." řekl s úsměvem a pokračoval v psaní dokumentu. "Neboj, budu tě poslouchat,takže si, prosím, nic neděl z toho,že tu něco dělám " ujistil jí o tom,že jí bude nasloucháno a potom i odpovězeno.
Shinobi- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 680
Když z kanceláře vyšel muž s hnědými vlasy a zelenýma očima, jen jsem na něj hodila pohled a vešla dovnitř. Za sebou jsem na jeho prosbu zavřela. Začala jsem však mluvit až ve chvíli, kdy jsem si sedla do židle před stolem. "Uhm, v pořádku. Správně, jsem chuunin z Konohagakure no Sato. Jmenuji se Sarada Senju. Jsem tu kvůli jedné prosté věci. Kiri vlastní pár Suitonových technik, které bych se chtěla naučit a stát se nejlepší kunoichi, která ovládla Suiton. Takže, proto jsem tu. Abych mohla trénovat a splnit si svůj sen." Usmála jsem se na něj do široka. On nebyl tak strašidelný, jako většina v této vesnici. Proto jsem doufala, že to pochopí. Byla jsem tu totiž opravdu pouze z tohoto prostého důvodu.
Sarada- Chuunin
Cez strechy domov to je snáď tá najkratšia možná cesta, ktorá sem vedie. Preto som tu bol pomerne rýchlo. Moja chakra je už z polovice obnovená a než sa dostanem prípadne na ďalšiu misiu, tak bude úplne obnovená a okrem pár škrabancov som v poriadku. Ani ja ani Khairuni sme neuznávali boj ale pre vyššie dobre som vedel, že sa musím stať silnejším a preto chcem plniť tie misie, ako sa len dá. Zoskočil som zo strechy a prešiel som po schodoch, ako normálny človek až pred dvere kancelárie. Nebol som senzibil, takže som nevedel či tam niekto je alebo nie, preto som zaklopal a čakal, kým sa ozve Faito. Možno si nesmrteľný ale nie si nezraniteľný. Mal by možno trocha spomaliť alebo pre tentoraz vybrať ľahší typ misie. Ak by tam tentoraz nebola Yoko určite by sme boli nahratý. Rozumel som Khairuniho obavám a mal pravdu. Preto si tentoraz vypýtam misiu a nepoviem, že chcem ťažkú ale nechám to na hlave dediny. Však môj zoznam misií uvidí. Už som mal hotové dve S rankové, dve B rankové a jednu C rankovú misiu. Nevedel som, kedy budem povýšený ale asi sa budem musieť ešte snažiť.
Kiseki Mirakuru- Genin
Sen Hoozuki
Po čas její řeči jsem byl potichu a psal nějaké dokumenty. Když domluvila, odložil jsem průpisku a usmál se. Opřel jsem se. Křeslo bylo pohodlné,škoda jen, že na něm trávil málo času. " Těší mě, Sarada-san. Já jsem Sen." první jsem se představil, protože jsem nechtěl,aby mě oslovovala sekretáři či pane. Moc se mi tyhle oslovení nelíbilo.
Chtěl jsem pokračovat,ale někdo zaklepal. Povzdychl jsem si. "Omluvte to vyrušení" pověděl jsem a jednoduchou pečetí jsem vytvořil Mizu bunshin no jutsu,který se objevil za Kisekim. "Tak a už nebudeme rušení" usmál se a pokračoval. "Máte ambiciozní sen. Spojení naších technik a technik klanu Senju a Konohy je skvělý nápad. Sám bych se rád naučil pár technik od vás,ale to sem teď nepleťme. Budete muset pochopit, že ne všechny techniky jsou dispozici. První mi řekněte, jaké by to byly a potom si promluvíme o ubytovaní a všeho kolem toho" dokončil sem svojí řeč. Ze stolů jsem vytáhl jakýsi seznam technik. Přeci jen všechny suitonové techniky jsem neznal nazpaměť
Za Kisekim se hromadila voda,která se potom formulovala do lidské podoby. " Přejete si něco?" zeptal se klon. Po otočení Kisake mohl uvidět člověka s hnědými vlasy a zelenými oči v civilním oblečení. "Omluv te mě. Já jsem Sen, momentálně sekretář našeho Mizukageho. Vyřizují za něho vše" pověděl dřív než Kisaki cokoliv řekl. Usmál se na něho a vyčkával na jeho reakce a odpovědi.
Sen byl milý chlapík, celkem jsem se bála, že tu bude někdo až příliš netaktní, ale to se naštěstí nestalo. Co se týkalo technik klanu Senju, které vytvořil dědeček, nejspíš by Konoha mohla poskytnout stejnou podporu, jako já žádala od Kiri. "Uhm, máme tam skvělé techniky, o tom žádná. Avšak, mám jistou náklonost i k cestování, takže tak." Zazubila jsem se do široka a když se zeptal, jaké techniky myslím, jen jsem se zamyslela. "Mizu no Muchi, je to C-rank, myslím. Potom Suiton: Mizu Kamikiri a Suiton: Suiryūben." Pousmála jsem se a ještě si na něco vzpomněla. "Uhm, pokud by to bylo možné, chtěla jsem se zeptat, jestli by byl kmání nějaký učitel, samozřejmě jenom pokud nemáte spoustu práce. Naučit se to sama není až takový problém, doufám." Bylo mi trapné, že jsem toho od něj požadovala tolik. Ale udělám vše, abych se stala silnější kunoichi a mohla chodit se strýčkem na mise.
Sarada- Chuunin
Len tak som si tam stál, keď tu zrazu sa za mnou niekto objavil. Nečakal som, že sa niečo také môže stať ale mal som šťastie, lebo som tentoraz nebol zamyslený a nezľakol som sa. Otočil som sa hneď smerom naňho a po tom, čo sa predstavil som spustil. "Boli sme spolu s Yoko vyslaný na misiu pri ktorej sme mali zistiť informácie o klane Kurama." Začal som takto a potom som pokračoval. "Lenže hoci sme prešli veľa miest nič prospešné sa nám nepodarilo nájsť.U informátorov sme boli odkázaný na jedno odľahlé miesto na hraniciach s ohnivou zemou, kde sme nejaké informácie mali získať. Lenže sme boli napadnutý členkou klanu Aburame, ktorá nás tam prepadla. Našťastie sa nám podarilo vyviaznuť ale boli sme nútený uprchnúť." Po tomto hlásení som sa na chvíľu zamyslel a pokračoval som. "Ak by sa dalo rád, by som si zobral ešte nejakú misiu." Dodal som nakoniec a čakal, čo na to povie ten klon.
Naposledy upravil Kiseki Mirakuru dne Sun Aug 09, 2015 7:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Kiseki Mirakuru- Genin
Sen Hoozuki
Poslouchal jsem a přitom jsem se usmíval. ""Já nerad cestuji" odvětil jsem. Při zmiňovaní technik, jsem prohlížel seznám Mizu Kamikiri a Suiton: Suiryūdan jsem našel celkem rychle,ale Mizu no Muchi jsem za boha nemohl najít. "Mizu no Muchi,Mizu no Muchi,Mizu no Muchi" opakoval jsem si v hlavě a seznám jsem si prohlédl od shora dolů,ale nic. "Mizu Kamikiri a Suiton: Suiryūdan jsem našel ale Mizu no Muchi jsem vůbec nenašel." pověděl jsem a opřel jsem se . "Zkuste mi trochu popsat,možná to tu máme vedené pod jiném názvem nebo to vůbec nevlastníme" řekl jsem s klidným hlasem. Klon za dveřmi
Poslouchál jsem Kisekiho bez přerušení. "No o misi, budu muset najít nějaký záznam,protože se měnil Mizukage a tak no. Nebojte se nějakou odměnu dostanete" pousmál jsem se. Všiml jsem si, že dívka o které mluvil tu není."Předpokladam, že slečna Yoko tu není, je buď doma nebo v nemocnici. ". Klon se na chvilku zamyslel. " Ještě mi pověz o tom útoku,jestli jste to nějak vyprovokovali nebo ta z Aburame byla nukeninka,přeci jen to nemůžeme nechat bez povšimnutí" řekl jsem vážným tonem. Dole najdetetabulku s misemi,tak si nějakou vyberte. dodal jsem na závěr.
Naposledy upravil Shinobi dne Sun Aug 09, 2015 7:14 pm, celkově upraveno 1 krát
Počúval som ho a začul som novú informáciu, ktorá ma prekvapila. "Menil sa Mizukage? Čo sa stalo?" Opýtal som sa aj keď na mojej tvári nebolo vidno prekvapenie, lebo som si udržiaval svoju pokojnú tvár. Na jeho ďalšiu vetu som len súhlasne prikývol a dodal. "Je v nemocnici." Aspoň podľa mojich posledných informácií, ktoré som mal. Nemohol som vedieť o tom, či odtiaľ časom nezdrhla. Jeho ďalšou otázkou chcel, aby som mu o tom povedal niečo viac a ja som nemal problém mu nevyhovieť. "Ako som už povedal predtým, na tom mieste, u tej opustenej chatrče sme mali získať informácie a bez toho, aby sme niečo urobili zaútočila. Neviem, či bola nukeninkov, keďže som nevidel na čelenku ale používala chrobákov a toto hijutsu pochádza z konohy, ak sa nemýlim." Na tú misiu by si mal zabudnúť, možno si myslíš, že si v najlepšom stave ale ak sa na to pozrieš spätne, takmer sme neprežili nebyť Yoko. Počúvni ma a radšej si choď odpočinúť. Prehováral ma tentoraz Khairuni. Keďže mi bol tým najlepším pomocníkom a už to bolo ďalší krát, čo sa ma snažil odhovoriť, určite by som ho mal počúvnuť, ak si ho nechcem znepriateliť. "Ak to nevadí, tak by som od tej misie rád upustil a odpočinul si." Dodal som nakoniec.
Kiseki Mirakuru- Genin
Klon za dveřmi
"Ano FAito-sama odstoupil a odešel někám, pryč nikdo neví kdo a podle všeho nechce být rušen. Nastoupil jeho studen a nejlepší přítel Kashike-san" pověděl jse s klidný hlasem. Snažil se zakrýt své překvapení a celkem mu to šlo,ale nějaké náznaky nedokázal zakrýt. Na jeho dodatek ohldně Yoko jsem pouze přikývl. "Dobře, pokud je to vše, tak se to naleží tě prošetří" odvětil jsem na popis incidentu.
"Samozřejmě nevadí, je to jen a jen na vás. Když tak si to vezme někdo jiný, pokud tam už žádné nebude,tak se stavte do kanceláře" řekl jsem a pousmál jsem se. "Jestli půjdete za slečnou Yoko, tak vyřiďte ať se brzy uzdraví a navštíví mě" dodal jsem na konec. Pokud už nic nechtěl,tak jsem se vrátil do kanclu a spojil se s originálem.
"Ano FAito-sama odstoupil a odešel někám, pryč nikdo neví kdo a podle všeho nechce být rušen. Nastoupil jeho studen a nejlepší přítel Kashike-san" pověděl jse s klidný hlasem. Snažil se zakrýt své překvapení a celkem mu to šlo,ale nějaké náznaky nedokázal zakrýt. Na jeho dodatek ohldně Yoko jsem pouze přikývl. "Dobře, pokud je to vše, tak se to naleží tě prošetří" odvětil jsem na popis incidentu.
"Samozřejmě nevadí, je to jen a jen na vás. Když tak si to vezme někdo jiný, pokud tam už žádné nebude,tak se stavte do kanceláře" řekl jsem a pousmál jsem se. "Jestli půjdete za slečnou Yoko, tak vyřiďte ať se brzy uzdraví a navštíví mě" dodal jsem na konec. Pokud už nic nechtěl,tak jsem se vrátil do kanclu a spojil se s originálem.
Koľko o toho prídem, keď som na tých misiách. Premeškal som celé slávnosti a dokonca aj odchod najsilnejšieho človeka v tejto dedine. Mizukage bol obrovský charakter, ktorý som rešpektoval, preto som nechápal jeho rozhodnutie a jedine on vedel, prečo to urobil, preto som nemal nárok sa v tom špárať. "Ja sa tu časom určite po misiu stavím, len si odpočiniem, ako som povedal." Človek, ktorému som to hovoril, nevedel, že nemôžem klamať, takže si kľudne mohol myslieť, že táram. "Ak ju stretnem určite to odkážem, takže dovidenia." Uklonil som sa zdvorilo a vybral som sa z tohoto miesta. Nechodil som po chodníku, ako obyčajný človek ale po tých najvyšších miestach. Preto som sa musel stratiť z dohľadu každému, kto ma v tú chvíľu pozoroval.
(presun)
(presun)
Kiseki Mirakuru- Genin
Dorazila som priamo sem. Nevedela som, že tu bol Kiseki, cestou som ho nestretla. Myslela som si, že oddychuje doma (keby som vedela, že to nie je pravda, tak by som za ním šla a jednu mu vrazila cez hubu i v svojom biednom stave!), preto som prišla sem povedať mizukagemu o priebehu našej misie a možno sa mu zdôveriť s tým, čo sa stalo medzi mnou a Chomeiom. Alebo to bola blbosť?
"No, Raizou! Teraz ti ukážem, akú majú ľudia bez problémov s Durchfallom kondičku! Len zelenať od závisti budeš!" Vyplazila som naňho jazyk, pričom som sa plná nadšenia rozbehla po schodoch. Bolo to tak zdĺhavé, napokon som už ani nevládala, len som si zadychčane sadla na schod. "Hmm, určite som už ubehla väčšinu schodov!" Vyhlásila som nadšene, keď v tom...keď v tom som si všimla, že sedím na štvrtom schode. "Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?" Vyzerala som vyhúkane, ale hneď som sa spamätala. "A presne, Raizou, toto bola ukážka, ako sa to robiť nemá!" Zaškerila som sa naňho nevinne, rýchlo sa postavila a rozbehla sa ďalej. Ale tak viete. Kým ja som sa vyškriabala úplne hore....ajajaaaaj, šla som takou rýchlosťou, že ešte aj babka o barlách by ma predbehla. "Komu sa toto chce šliapať. Oh maj gáš!" Rozhorčene som rozhodila rukami, keď som preskočila posledný schod a objavila sa pred kanceláriou Mizukageho. "Preklínam tieto schody. Mali by tu namontovať nejaký výťah alebo čo." Posťažovala som, pričom som zdvihla ruku a zaklopala potichu na dvere, pričom som sa presunula späť na lavičku. "Taký invalid som, tvl, a toto mám prekonávať." Opäť som sa posťažovala. "Invalidom" som sa nazývala už len preto, lebo som mala niektoré časti tela ešte stále obviazané obväzom, resp. tie časti, kde sa mi pri pokuse Chomeia ovládnuť ma odlepila koža od tela. Nepríjemná a bolestivá skúsenosť.
"No, Raizou! Teraz ti ukážem, akú majú ľudia bez problémov s Durchfallom kondičku! Len zelenať od závisti budeš!" Vyplazila som naňho jazyk, pričom som sa plná nadšenia rozbehla po schodoch. Bolo to tak zdĺhavé, napokon som už ani nevládala, len som si zadychčane sadla na schod. "Hmm, určite som už ubehla väčšinu schodov!" Vyhlásila som nadšene, keď v tom...keď v tom som si všimla, že sedím na štvrtom schode. "Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?" Vyzerala som vyhúkane, ale hneď som sa spamätala. "A presne, Raizou, toto bola ukážka, ako sa to robiť nemá!" Zaškerila som sa naňho nevinne, rýchlo sa postavila a rozbehla sa ďalej. Ale tak viete. Kým ja som sa vyškriabala úplne hore....ajajaaaaj, šla som takou rýchlosťou, že ešte aj babka o barlách by ma predbehla. "Komu sa toto chce šliapať. Oh maj gáš!" Rozhorčene som rozhodila rukami, keď som preskočila posledný schod a objavila sa pred kanceláriou Mizukageho. "Preklínam tieto schody. Mali by tu namontovať nejaký výťah alebo čo." Posťažovala som, pričom som zdvihla ruku a zaklopala potichu na dvere, pričom som sa presunula späť na lavičku. "Taký invalid som, tvl, a toto mám prekonávať." Opäť som sa posťažovala. "Invalidom" som sa nazývala už len preto, lebo som mala niektoré časti tela ešte stále obviazané obväzom, resp. tie časti, kde sa mi pri pokuse Chomeia ovládnuť ma odlepila koža od tela. Nepríjemná a bolestivá skúsenosť.
Yoko Terumi- Tokubetsu Jounin (Nanabi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 278
Došel jsem spolu s Yoko k budově kterou jsem doufal že dlouho neuvidím. Tahle budova znamenala práci, znamenala nudu a znamenala zodpovědnost. Nevím která z těch věcích pro mě byla horší ale všechny byli docela nízko.
"Vážně sem musíš?" zeptal jsem se znechuceně při pohledu na tuto budovu a věnoval jí pohled který ji vyloženě prosil aby si to rozmyslela.
Když sem věděl že jsem boj prohrál a vstoupil jsem dovnitř uvědomil jsem si další důvod proč jsem tak dlouho nechodil. Schody. Nikdy jsem nechápal proč nemohl mít Kage kancelář někde v přízemí... Až já budu Kage hodím si ji hezky přístupnou aby tohle nikdo nemusel absolvovat.. řekl jsem si a sám sem se usmál vědom si toho jak směšná tahle představa byla.
"Jistě jistě... jdi napřed." řekl jsem znuděně, luskl prsty a objevil se mráček. Pohodlně jsem si na něj sedl ,soustředil jsem čakru abych nepropadl skrze něj, a nechal se nést do schodů.
"Ahh..." hlasitě jsem si oddechl a liboval si z mého osobního výtahu. Taktéž jsem si užíval všechny její pohyby jak zápasila ze schodama a nemohl jsem si pomoci sem tam pronést uštěpačně věci jako "Neboj ... ještě 7 pater!" či "Dneska je krásně že?"
Když už jsme konečně byli nahoře jen jsem seskočil a souhlasně přikývl...
"Yep chtělo by to výtah..." tak tak jsem měl co dělat abych se nerozesmál a bylo to i vidět jak moc se přemáhám abych nevyprskl.
"Vážně sem musíš?" zeptal jsem se znechuceně při pohledu na tuto budovu a věnoval jí pohled který ji vyloženě prosil aby si to rozmyslela.
Když sem věděl že jsem boj prohrál a vstoupil jsem dovnitř uvědomil jsem si další důvod proč jsem tak dlouho nechodil. Schody. Nikdy jsem nechápal proč nemohl mít Kage kancelář někde v přízemí... Až já budu Kage hodím si ji hezky přístupnou aby tohle nikdo nemusel absolvovat.. řekl jsem si a sám sem se usmál vědom si toho jak směšná tahle představa byla.
"Jistě jistě... jdi napřed." řekl jsem znuděně, luskl prsty a objevil se mráček. Pohodlně jsem si na něj sedl ,soustředil jsem čakru abych nepropadl skrze něj, a nechal se nést do schodů.
"Ahh..." hlasitě jsem si oddechl a liboval si z mého osobního výtahu. Taktéž jsem si užíval všechny její pohyby jak zápasila ze schodama a nemohl jsem si pomoci sem tam pronést uštěpačně věci jako "Neboj ... ještě 7 pater!" či "Dneska je krásně že?"
Když už jsme konečně byli nahoře jen jsem seskočil a souhlasně přikývl...
"Yep chtělo by to výtah..." tak tak jsem měl co dělat abych se nerozesmál a bylo to i vidět jak moc se přemáhám abych nevyprskl.
Tategami Raizou- Jounin
- Počet příspěvků : 29
No viete, nie je nič lepšie, keď sa tak snažíte...keď toľko námahy vynaložíte na tých schodoch...a niekto sa tu proste vznáša na nejakom podivnom mráčiku a ešte k tomu má blbé poznámky! Really?! Ako tak si Raizou neustále do mňa rýpal, z čoho mal ešte očividne hnev, nazbieral sa vo mne hnev...tak veľký, že som myslela, že ho asi roztrhnem. Preto, keď som si na lavičke aspoň trochu oddýchla, som vyskočila na nohy, dobehla k nemu a s nenormálne nasraným výrazom som mu takú dala spak ruky kres papuľu, že mu sopeľ závit do krku vyrezal. "Ooooo, mám to ja ale silu!" Vyhlásila som nadšene a prezerala si svoju päsť. Po chvíli som sa ale opäť na Raizoua zamračila. "Nabudúce sa takto zveziem ja a ty sa budeš hore škrabať pekne peši, ty maďar jeden." Založila som si ruky na hrudi a ohrnula nos.
Jen jak se zvedla z té lavičky s tím jejím výrazem a já věděl co přijde. Jen jsem si povzdechl a s výrazem "Well here we go again" jsem jen se svěšenýma ušima přijal ránu. Možná to vypadalo jako rána která by normálně přelomila dva vejpůl mě jen poslala směrem přes chodbu. No ale všechno to potěšení z toho násilí jsem jí přeci jen dopřát nemohl. Když jsem si tak letěl vzduchem stačilo jedno prosté gesto prstem a onen černý mráček, na kterém jsem se doposud tak nesl, se dostal za moje záda a tak zmírnil náraz do zdi abych spadl jako do peřiny. Poté co jsem se postavil na nohy jsem se jen ujistil že mi neteče odněkud červená.
"Klidná?" řekl jsem přičemž jsem pohnul čelistí ze strany na stranu a jazykem přejel zuby abych ujistil že jsou všechny stále na místě. S úsměvem na tváři jsem zjistil že jsou.
"Klidná?" řekl jsem přičemž jsem pohnul čelistí ze strany na stranu a jazykem přejel zuby abych ujistil že jsou všechny stále na místě. S úsměvem na tváři jsem zjistil že jsou.
Tategami Raizou- Jounin
Sen to nejspíš nemohl najít, proto jsem to zkusila ještě jednou. Je pravda, že jsem nejspíš řekla zkráceninu této techniky.
"Suiton: Mizu no Muchi. Uhm, je to takové vodní laso ranku C." Zazubila jsem se do široka, byla jsem ráda, že našel ty dvě, byly pro mě taky velmi důležité.
"A děkuju moc, že mi umožníte se tu něco naučit." Pousmála jsem se na něj. Kiri mě vždy jistým způsobem dokázala okouzlit. Je tedy pravdou, že jsem tu měla větší strach než v Konoze, ale to nejspíš bylo historií této vesnice.
"Suiton: Mizu no Muchi. Uhm, je to takové vodní laso ranku C." Zazubila jsem se do široka, byla jsem ráda, že našel ty dvě, byly pro mě taky velmi důležité.
"A děkuju moc, že mi umožníte se tu něco naučit." Pousmála jsem se na něj. Kiri mě vždy jistým způsobem dokázala okouzlit. Je tedy pravdou, že jsem tu měla větší strach než v Konoze, ale to nejspíš bylo historií této vesnice.
Sarada- Chuunin
Ono, cítila by som sa ozaj fajn, nebyť toho, že práve ten náraz, ktorý mal byť takou čerešničkou na torte, si zmiernil s tým svojim podivným mráčikom. Ako ja len tú jeho schopnosť nenávidím! "Ani zďaleka!" Môj hlas bol poniekiaľ hlasnejší, nasranejší. Sadla som si späť na lavičku, ruky si založila na hrudi a nohu preložila cez nohu. ň
V kancelárii sa museli diviť, čo sa tu na chodbe vlastne deje, keď sa tu ozývali nejaké podivné výkriky, nárazy, a kto vie čo ešte. Avšak to, že dostaneme za to od Mizukageho zdžuba, ma napadlo až teraz. Stále som nevedela, že Faito tu už dávno nekráľuje, preto som zbledla ako stena. "Sakra. To som asi prehnala. Dostanem jednu po papuli alebo budem musieť zlízať podlahu až kým sa nebude lesknúť od čistoty." Ani jedna z týchto predstáv sa mi nepozdávala, ba priam ma desila. "Mizukage-sama ma zabije!" Chytila som sa za hlavu. No a čo, že som bola v biednom stave, kto vie, čoho je schopný!
V kancelárii sa museli diviť, čo sa tu na chodbe vlastne deje, keď sa tu ozývali nejaké podivné výkriky, nárazy, a kto vie čo ešte. Avšak to, že dostaneme za to od Mizukageho zdžuba, ma napadlo až teraz. Stále som nevedela, že Faito tu už dávno nekráľuje, preto som zbledla ako stena. "Sakra. To som asi prehnala. Dostanem jednu po papuli alebo budem musieť zlízať podlahu až kým sa nebude lesknúť od čistoty." Ani jedna z týchto predstáv sa mi nepozdávala, ba priam ma desila. "Mizukage-sama ma zabije!" Chytila som sa za hlavu. No a čo, že som bola v biednom stave, kto vie, čoho je schopný!
Mrak, který mě teď zachránil od bolavých zad, vyletěl nejbližším oknem kde praskl a voda co byla doteď vně něho se proměnila v kaluž která zdobila místní ulici.
"To je škoda. Pověz mi víc o tvých pocitech." řekl jsem absolutně klidný a sedl jsem si na židli vedle ní. Následně jsem začal broukat jakousi melodii pod vousy a dělal jakoby se tahle situace vůbec nestala. Přičemž jsem asi tak přemýšlel jak dlouho tu budeme čekat.
Po chvíli jsem se podíval na Yoko, která si teprve teď uvědomila co by se mohlo stát.
"Slyšel jsem že ve skutečnosti nechává drhnout záchody zubním kartáčkem. Možná to byl ale ten před ním... že by tenhle byl přeci jen na lízání podlah?" zeptal jsem se sám sebe a zamyslel jsem se nad očividnou řečnickou otázkou jejíž jediný účel bylo mé kolegyni lehce zvednou žluč.
"To je škoda. Pověz mi víc o tvých pocitech." řekl jsem absolutně klidný a sedl jsem si na židli vedle ní. Následně jsem začal broukat jakousi melodii pod vousy a dělal jakoby se tahle situace vůbec nestala. Přičemž jsem asi tak přemýšlel jak dlouho tu budeme čekat.
Po chvíli jsem se podíval na Yoko, která si teprve teď uvědomila co by se mohlo stát.
"Slyšel jsem že ve skutečnosti nechává drhnout záchody zubním kartáčkem. Možná to byl ale ten před ním... že by tenhle byl přeci jen na lízání podlah?" zeptal jsem se sám sebe a zamyslel jsem se nad očividnou řečnickou otázkou jejíž jediný účel bylo mé kolegyni lehce zvednou žluč.
Tategami Raizou- Jounin
Strana 17 z 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure
Strana 17 z 18
Povolení tohoto fóra: