Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cvičiště č. 3

+24
Akuma Saito
Rin Saito
Bijuu
Kataro Terumi
Kaia Yoshino
Kiseki Mirakuru
Goku
Ruko Terumī
Yoko Terumi
Kashike
Kairi Utsushi
Daisuke Utsushi
Naoki Utsushi
Hikari Momochi
Totsuki
Asuka
Kioshi Hoshigaki
Emilia Akatatsu
Faito Dansaku
Akio
Shin
Hirin
Yuuki Botan
Hitomi Yamada
28 posters

Strana 6 z 24 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24  Next

Goto down

Cvičiště č. 3 - Stránka 6 Empty Cvičiště č. 3

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sat Jul 13, 2013 8:17 pm

First topic message reminder :

Cvičiště u vody. Je dobré pro ty, kteří mají vodní podstatu ^^
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Počet příspěvků : 849

Návrat nahoru Goto down

Cvičiště č. 3 - Stránka 6 Empty Re: Cvičiště č. 3

Příspěvek pro Hirin Wed Aug 21, 2013 6:41 pm

Faito měl nejspíš pravdu."Hmm,já nic neberu na lehkou vahu,já jen řekla co je podle mě lepší.To je vše."Usmála jsem se.Ale v hlavě jsem přemýšlela co tím faito myslel když se dozvěděl o hokagovi a sharinganu.Možná to byla jeho se/cíl ziskat sharingan,nebo sesilít své genjutsu na tolik aby překonal itachio nebo něco jiné?Kdo ví
zeptala bych se kdyby z něho nešel strach
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 739

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Wed Aug 21, 2013 7:03 pm

Faito

Zpozorněl jsem. "Zabila?" zeptal jsem se se zájmem. "Jsi tedy Edo Tensei?"
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Počet příspěvků : 1130

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuuki Botan Wed Aug 21, 2013 7:12 pm

Vyzerám nato? To isté sa ma spýtal Hokage keď ma uvidel po prvý krát... Usmiala som sa na Faita. Ako iste viete, Edo Tensei majú bielka očí... čierne. Umrela som tri krát presne... a tri krát som povstala. Ale nie som Edo Tensei. To by som nemusela dýchať, piť, jesť... nemusela by som sa učiť techniky pretože by som nemohla... a taktiež, bola by som studená na dotyk... Povedala som nakoniec. Zato viem že Reina je Edo tensei... a niekde sa potuluje...
Yuuki Botan
Yuuki Botan

Počet příspěvků : 463

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Wed Aug 21, 2013 7:41 pm

"Mrtvá zajímavé" pomyslela jsem si.Ale nic jsem neříkala jen poslouchala ohla jsem nohy a kopala do vzduchu
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Emilia Akatatsu Wed Aug 21, 2013 7:54 pm

Zaslechla jsem tu velké množství hlasů. Když jsem přišla blíž, abych se podívala, co se tu děje, všimla jsem si několika silnějších shinobi, kteří si tu o něčem povídají. Založila jsem ruce na hrudi a pousmála jsem se.
"Ale ale, tady to nějak žije," podotkla jsem. "Zatímco ve zbytku vesnice je poměrně mrtvo." Opět jsem se k nim přiblížila. Chvíli jsem je sledovala, čekala jsem na jejich reakci. Tedy alespoň chvíli. "Začalo mě to zajímat, nebojte se pokračovat..." Nechtěla jsem je nějak vyrušovat, jen jsem chtěla tiše poslouchat, někam se zapojit. Třeba jim budu mít co říci.
Emilia Akatatsu
Emilia Akatatsu
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akio Wed Aug 21, 2013 8:00 pm

Trochu jsem se zasmál nad tím co řekl Faito-sama, ale radši jsem to rychle utnul protože jsem z něj měl respekt. No když jsem se na ně díval, bylo mi jasné že všichni už prošli velkými boji a jsou zkušení. Většina nepřátel se vrátí i po smrti, ksó! "Možná je pravda že by jsme měli víc trénovat, myslím že se blíží něco velkého." zamračil jsem se a pomalu vstal. Složil jsem pečetě a trochu ohřál zem "Aby nám nebyla zima" šibalsky jsem se usmál. Najednou jsem viděl jakousi siluetu v obláčku mlhy."Ty tam, kdo jsi?" jako bych čekal že nás někdo napadne.
Akio
Akio
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 212

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Wed Aug 21, 2013 8:03 pm

Vstala jsem a protáhla jsem se.Pak jsem uslyšela ženský hlas.Zahlédla jsem Dívku."Zdravím"Sedla jsem si a dal sem si ruce do zadu abych se mohla opřít."Kdo pak jste a co vás tu přivádí?"Zeptala jsem se zvědavě a úsměvem na tváří
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Emilia Akatatsu Wed Aug 21, 2013 8:11 pm

Malinko mě překvapil jejich nepřátelský postoj ke mně. Copak jsem vetřelec? Zdvihla jsem jedno obočí. Zaskočilo mě to, nečekala jsem to. Rozhodla jsem se jít ještě blíž. Tím jsem jim odhalila svou bledou tvář, tmavé vlasy i modré oči. A čelenku Kiri kolem krku.
"Jsem Emilia Akatatsu, Kirigakure no Jounin," odpověděl jsem suše. "Přišla jsem sem, abych si poslechla, o čem si tu povídáte. A možná abych se zapojila." Skoro mi to zkazilo náladu, která se do nynějška pohybovala v kladných hodnotách. "Ale jestli mě tu nechcete, klidně odejdu..."
Emilia Akatatsu
Emilia Akatatsu
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Wed Aug 21, 2013 8:15 pm

Usmála jsem se"Já se jmenují Hirin a taky jsem jounin,ne,ne můžeš se přidat pokud,pokud to nebude vadit ostatním."Díky že akio rozehřál půdu je mi teplají
Arigato Akio-sempai"Usmála jsem se na něho.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akio Wed Aug 21, 2013 8:34 pm

Přistoupil jsem k Emilii a trochu prohlédl jsem si jí od vrcha až dolů. Hmm,... Cítím z ní pěkně hřejivou chakru. Přišel jsem blíž "Gomen Emily-sama, trocha nedůvěry je zdravá" usmál jsem se na ní. "Zrovna se chystáme trénovat, že Hirin-senpai? Taste meč a něco mě naučte!" šibalsky jsem se usmál a vytáhl svůj schovaný meč.
Akio
Akio
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Wed Aug 21, 2013 8:55 pm

Faito

Podíval jsem se na ni. "Jistě...omlouvám se, mělo mi to dojít...A omlouvám se i za...ten minulý incident. Myslím, že jestli Reina Kana někoho zabíjela, měl jsem v tom prsty většinou já." Neříkal jsem to nijak lítostivě. V tu chvíli jsem prostě jednat musel. Šlo o dobro vesnice. Ale chtěl jsem, aby věděla, že to beru na vědomí a že jsem rozhodně neměl potěšení z toho být dvojitým agentem.
Pak přišla ta...Emily. Zajímavé, kolik jouninů jsem neznal. Možná proto, že v minulé válce to byli jen chuunini, takže nás nezajímali. Neřekl jsem nic. Když tu chce být, ať tu je...
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Počet příspěvků : 1130

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Thu Aug 22, 2013 5:53 am

"My?"Řekla jsem udiveném hlasem. V celku mě překvapilo že chce bojovat s mečem.Vstala jsem a protáhla a sáhla pro katanu která byla v pouzdře."Možná jsem si tu neměla hrát na frajerku byla bych na tom lepé,i když on není taky zrovna v dobrém stavu.řekla jsem si v hlavě a pochva s katanou jsem držela v levé ruce.Než jsem vytáhla katanu vytvořila jsem mlžné klony.Natáhla jsem ruce před sebe a pomaličku vytahovala katanu.To samé udělali klony."Kdo chce tam,pomůže mu tam."Řekla jsem to takovým hlasem že ho nebudu šetřit.A Katanu držela v jedné ruce.A pochvu jsem zahodila za sebe.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akio Thu Aug 22, 2013 10:12 am

Vytvořila kolem sebe dva klony z každé strany, Vypadá to že mě opravdu chce zabit,..Tak si zatančíme! Meč jsem zapíchl do země složil jsem pečetě "Yokai na Jutsu" mířil jsem na levý klon a na pravý jsem hodil nenápadně pravou rukou výbušný kunai. Chtěl jsem se zbavit klonů, ale cítil jsem že s chakrou jsem na tom pořád špatně. Vytáhl jsem meč ze země a čekal odkud mě napadne.
Akio
Akio
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Thu Aug 22, 2013 10:22 am

"Bude to zábava bojovat proti Yoton"" prolítlo mi hlavou a pak jsem se začal smát.Jak kunai tak lava prošla klony. "Baka!Dobrej pokus ale tyhle kloni nejsou stejně jako Kage bunshin nebo jej podobné,tyhle mají soupeře zmást." jak jsem to dořekla přestala jsem se smát a začala se soustředít na boj."Když je oslabený musím si dat pozor,hlavně ho nesmím zabít" Zabodla jsem meč do země a vyskočila na něj rychle jsem složila pečetě "Katon: Goukakyuu no Jutsu"Z ust mi vyšla velká ohnivá koule "Měla bych šetřit a neukazovat všechny triky co umím"řekla jsem si v hlavě pak seskočila dolu vytáhla katanu a čekala co uděla.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akio Thu Aug 22, 2013 10:34 am

Trochu jsem se nechal unést a sledoval jsem jaké ohnivé techniky umí. V tu chvíli jsem hodil lehce šibalský úsměv. Hluboce jsem nadechl a vydechl "Shunshin no Jutsu" probleskl jsem se přímo k Hirin a zaútočil na ní mečem. Věděl jsem že se nemůžu přetlačovat, tak jsem se snažil překvapit rychlým tahem a zaměřil jsem se jí na levou nohu. S výdechem jsem zaútočil,..
Akio
Akio
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuuki Botan Thu Aug 22, 2013 10:43 am

Usmiala som sa trocha unavene na Faita. Neospravedlňujte sa za niečo čo nie je vaša vina. Aj vďaka vám Kirigakure stojí. Z Reinou som bojovala sama a mojou nepozornosťou ma to stálo život. Pozrela som sa na boj Hirin a Akia.
Ja sa ospravedlňujem zato že som vám chcela nanútiť Shina do tréningu... teraz ho trénuje Hirin, dúfam že sa Shin aspoň trochu zmení a zistí aké to je byť Shinobi.
Dodala som a natiahla som sa ako mačka a pozrela som sa na oblohu. Hmm, zdá sa že sme si tu posedeli pekne dlho. Kto vie ako sa darí na rade Kage.
Potom som pohľad otočila na Emiliu a pousmiala som sa. Yuuki Botan, zdravím. Povedala som a znova som sa zahĺbila do myšlienok.
Yuuki Botan
Yuuki Botan

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Thu Aug 22, 2013 10:50 am

"On se usmál co má za luben?".Pak zmizel.díky mé rychle reakci jsem udělala to samé jen sem se přemístila k vodě."Tady jsem."Otočila jsem hlavou a usmála jsem se."To bylo o fous"stoupla jsem si na hladinu jezera."Co tet udělaš?" řekla jsem aby mě slyšel.Otočila jsem se k němu.Hodit po něm kunaie s vybušenými lístky nebezpečné pro zbytek lidi co tu jsou."Necham ho at se unaví"řekla jsem a pak sem se usmála ale ne takovým mím klasický byl takový zákeřný a vypočítavý
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akio Thu Aug 22, 2013 11:00 am

Šlo vidět že na tom je líp, jak s energii tak i fyzicky. Zbývala mi chakra tak na dva útoky možná tři, ale byl by to risk. Bylo málo možností, zvlášť když je ve výhodnějším prostředí. Nevypadalo to že chce zkřížit meče, schoval jsem ho a lehce jsem se na ní zazubil. "Eh,.." otočil jsem se a hodil po ní tři kunaie abych jí na chvíli něják zaměstnal, rychle jsem složil pečetě a uvařil jsem vodu pod ní.
Akio
Akio
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Thu Aug 22, 2013 11:06 am

"Kunaie a horká voda,chtěl přece bojovat s meči."Ušklíbla jsem se požila jsem Shunshin no Jutsu díky tomu jsem se dostala pryč z vody a dostala se k němu a katanu jsem přiložila na krk."Konec?"Usmála jsem se. A odskočila šibalský jsem se na něho podíval "Jedem dal"
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akio Thu Aug 22, 2013 11:48 am

Vypadalo to špatně, ale to není zas tak úplně pravda. Konečně se mi podařilo koncentrovat chakru na jedno místo. Cítil jsem její meč u krku, ale já pořád držel ruku v zemi. "Konec?" trochu podcenila situaci a já toho využil. Zbytek chakry jsem koncentroval za sebe a podařilo se mi koncentrovat lávu tak že kolem ní začala stříkat láva ze země ze všech strán. Yatta,.. už jen trochu a bude to perfektní. Vytáhl jsem ruce ze země a kleku jsem si sedl "To stačí Hirin-senpai, já jsem u konce chakry" vytáhl jsem si obvazy a další mast. "Dneska jsem si hodně popálil ruce" usmál jsem se a namazal jsem si ruce, které jsem potom obvázal aby to dobře chladilo a upevnilo spálené tkáně. "Děkuji za pomoc při tréningu, ještě trochu a tuhle techniku zvládnu!" udělal jsem uvolňovací pečeť a láva přestala téct.
Akio
Akio
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuuki Botan Thu Aug 22, 2013 12:21 pm

Usmiala som sa. Takto má vyzerať tréning. Pomaličky som sa potom postavila a prešla som k Hirin a Akiovi. 
Veľmi pekné, tu je vidieť že sa snažili obe strany. Usmiala som sa na oboch, najprv som si prezrela Hirin. Kontrolovala som či nie je zranená. Potom som prešla k Akiovy a vzala som si jeho ruky do tých mojich.
Shosen jutsu.
Jemne som mu ich liečila ale nie zas až príliš, popáleniny neboli moja parketa. Ani Manzoua som nedokázala vyliečiť... vnútorne som si vrazila facku. Prečo práve teraz myslím na senseia? Znamenie...?
Pod obväzmi by mal Akio mať už len jemne oparenú kožu a to by sa malo do pár hodín stratiť. Usmiala som sa a pustila som mu ruky. 
Vtedy som si ale už uvedomovala že vidím rozmazane a oči mi určite bledli. Buď si potrebujem pospať alebo potrebujem posilňujúce pilulky.
Yuuki Botan
Yuuki Botan

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Thu Aug 22, 2013 12:29 pm

"Kso!" řekla jsem si v hlavě.Kapky lávy mě trochu zranili ale nic jsem s tím nedělala.Kývla sem mu že je konec otočila jsem se a šla jsem k vodě složila jsem pečet.Z vody se vynořila postava podobající se mi.Klon složil pečetě na Suirou no Jutsu a uvěznil mě,ve vězení jsem si sedla přemýšlela co jsem udělala špatně.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akio Thu Aug 22, 2013 12:39 pm

Přistoupila ke mě blíž Yuuki-senpai a použila na moje ruce tu léčící techniku. Ksó, to musím umět taky! Cítil jsem jak mě ruce přestávají bolet a štípat, a poprvé co mi tělem jde chlad a je to příjemné. Jinak chlad a zimu fakt nemám rád. "Arigato, Yuuki-senpai" usmál jsem se na ní a všiml si jejích očí. Ty mě docela děsí, ale nedal jsem to najevo. 
Zatímco Hirin-senpai trucovala že mě nemohla zabít, tak jsem se nad tím v duchu trochu zasmál a otočil jsem se k odchodu. "Potřebuju panáka! Ta pozvánka stále platí!" mávl jsem na pozdrav a zmizel v mlze.

/přesun
Akio
Akio
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuuki Botan Thu Aug 22, 2013 12:51 pm

Akio sa ma bojí. Otočila som sa na Hirin a uškrnula som sa. Pôsobím strašidelne? Spýtala som sa naoko urazene a potom som sa zasmiala.
Hirin-san! Podišla som k bubline čo spravila a usmiala som sa. Povedal že potrebuje panáka, nechcela si ísť do baru? Spýtala som sa jej a založila som si ruky v bok. 
Ja som ale nikam ísť v pláne nemala, potrebovala som ešte otestovať tú techniku a chcela som sa pozrieť na byliny čo tu rastú. Boli by z nich dobré mastičky a potrebujem novú zásobu tabliet.
Yuuki Botan
Yuuki Botan

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Thu Aug 22, 2013 1:08 pm

Yuuki jsem nevnímala byla jsem zabraná do svých myšlenek "Prohrát s chuninem v celu potupné.Jak ho porazit když má KG yoton.Když dokáže zahřát vodu a to co teprv že dokaže vytrysknout lávu ze země" mračila jsem se ale Yuuki to nemohla vidět byla jsem totiž otočena zády. "Už vím ale nikomu bych to neměla říct a měla bych se zeptat mizukage." Kývla jsem na klona at mě pust z vězení klon vytáhl ruku z vězení čim se uvolnila technika.Klon zmizel."Říkala si něco Yuuki-sama?"Usmála jsem se.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 24 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24  Next

- Similar topics