Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cvičiště č. 3

+24
Akuma Saito
Rin Saito
Bijuu
Kataro Terumi
Kaia Yoshino
Kiseki Mirakuru
Goku
Ruko Terumī
Yoko Terumi
Kashike
Kairi Utsushi
Daisuke Utsushi
Naoki Utsushi
Hikari Momochi
Totsuki
Asuka
Kioshi Hoshigaki
Emilia Akatatsu
Faito Dansaku
Akio
Shin
Hirin
Yuuki Botan
Hitomi Yamada
28 posters

Strana 15 z 24 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 24  Next

Goto down

Cvičiště č. 3 - Stránka 15 Empty Cvičiště č. 3

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sat Jul 13, 2013 8:17 pm

First topic message reminder :

Cvičiště u vody. Je dobré pro ty, kteří mají vodní podstatu ^^
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Počet příspěvků : 849

Návrat nahoru Goto down

Cvičiště č. 3 - Stránka 15 Empty Re: Cvičiště č. 3

Příspěvek pro Hirin Sun Mar 02, 2014 4:13 pm

Pří výbuchu jsem sledovala jeho chakru, abych věděla kde se nachází. Uslyšela jsem výbuch. Mlha prudce zřídla,protože mi něco říkalo, že ten výbuch byl velmi nepříjemný pro něho. Spatřila jsem jak Kashike leží několik metrů od místa výbuchu. Nijak se nehýbal. Rozeběhla jsem se k němu. Jak jsem doběhla začala jsem zjišťovat jeho známky života. Zkontrolovala jsem mu pulz,jestli muže dýchat. Vypadá, že je celkem v pořádku až na to že není při vědomí. Potom jsem se snažila ho nějak probudit.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 739

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sun Mar 02, 2014 4:18 pm

Kashike

Její první dotyk na mém předloktí byl signálem, na který jsem čekal. Chytnu jí za zápěstí a prudkým pohybem se jí ho pokusím zkroutit za záda. Zároveň se snažím co nejrychleji zvednout. Hra na mrtvého... to byl důvod, proč jsem dovolil aby mě zasáhl ten výbuch.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Počet příspěvků : 905

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Sun Mar 02, 2014 4:33 pm

Byla jsem šokovaná. Tohle jsem vůbec nečekala. Tímhle si u mě podepsal rozsudek až bude někde ležet,tak at si pomůže sám. Ano, byla jsem urážená , ale přesto jsem se nezdávala. I když jsem měla zakroucenou ruku.
Klon
Klon,který stál na vodě a díky tomu, že mlha ustoupila. Viděl náramně dobře, jak Kashike najednou pookřál. Použil "Shunshin no Jutsu" a objevil se za kashikem,který mě držel, a dál mu kunai pod krk.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sun Mar 02, 2014 4:55 pm

Kashike

Ztuhnu, když se mi pod krkem objeví kunai. Velice pomalu začnu zvedat volnou ruku a... najednou mi ze zad prudce vyjedou kostěné bodce přímo do těla klona. I kdyby klon řízl, kunai se zastaví o ohryzek, který jsem si vytvrdil, zatímco jsem zvedal ruku.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Mon Mar 10, 2014 7:20 pm

Klon nestihl nijak zareagovat. "Prohrála jsem" pomyslela jsem si a povzdechla. Ale jen přeci tu byla možnost. Moje hloupost mě dostala do téhle situace tak mě taky dostane. Chtěla jsem vytáhnout kunai s výbušným lístkem, ale chtělo ho to nějak zabavit. Jak jinak než slovy. Volnou pravou rukou pomalu sahala po kapsičce na stehně.
" Víš, že to bylo podlé? Tohle se přece nedělá dámě. Tohle není totiž vůbec zdvořile a ani slušné." řekla jsem a kunai už měla připravený A znáš umění je výbuch? chtěla jsem mu tímhle naznačit, že bude bum. Při posledním slově jsem hodila, spíše upustila kunai před sebe tak aby ho nemohl vidět
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Mar 11, 2014 10:02 am

Kashike

Když uslyším cinknout kunai pod nohama, usměju se. Do toho. Odpalte to přímo před sebou. Než lístek dohoří, hodím vás na něj, vám to roztrhne břicho a já to odnesu nějakou tou popáleninou. Myslím že tady souboj skončil. Ještě jí nechám chvilku vycukat, pak jí pustím, odstoupím, ukloním se a začnu si sbírat věci ze země.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Tue Mar 11, 2014 1:34 pm

Žádná reakce jen slova. Při jeho jsem se usmívala a dívala se na nebe. "Rozhodně by to byl zajímavý výbuch" a kunai u nohy jsem kopla by ho viděl. "Slova jsou někdy mocnější než činný. " řekla jsem. Konečně mě pustil. Bylo to nepříjemné,když mě držel. Šla jsem k místu kde jsem sundala plašt a oblékla jsem si a kapuci jsem si dala pře hlavu. "Díky za souboj" dodala jsem.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Mar 11, 2014 1:56 pm

Kashike

Není zač madam... odpovím jí a zasunu meč do pochvy. Omlouvám se za ten podfuk, ale byla to strategicky nejlepší možnost. Vy v té mlze bojovat umíte, já ne. Musel jsem vás dostat blízko k sobě. Kapitán mě vždycky učil, že nejsem samuraj ale ninja, tudíž že čestné postupy boje nejsou mou cestou k vítězství.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Wed Mar 12, 2014 6:10 pm

"omluva přijata "řekla jsem a usmála se "Ale věř, že příště ti na to neskočí. Mimochodem za těch x let se dá zvyknout a k tomu jsem tak trochu senzibil" dodala jsem. Uslyšela jsem výbuch ale nešel odněkud, kde se trénuje ale od brán."" Máme tu nevítané hosty " řekla jsem a ukázala jsem směrem k branám..
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Wed Mar 12, 2014 11:30 pm

Kashike

To pak ledacos vysvětluje... odpovím na její prozrazení schopností senzibila. Pak otočím hlavu za zvukem. Už zase? Minule když jsem bojoval u brány, chytal jsem Bijuu Dama do náručí. Nevím, jestli si chci dneska dát repete... na to je moc hezky. Mluvím nenuceně a v klidu, jelikož už nemám strach. Přežil jsem to nejhorší co se dalo a navíc, po výcviku s kapitánem jsem stejně přijal fakt že dokud jsem ninja, jsem vlastně už dávno mrtvý.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Sat Mar 15, 2014 6:49 pm

Nijak jsem neodpovídala na jeho činný, protože bychom tu trochu déle stvrdil. "Konec řečí jde se do boje." promluvila jsem a rozběhla jsem se ke bráně vesnice. "Kdo to jen může být? Shinobi z iwykagure? Nebo někdo jiný ale kdo?" tihle otázky jsem si položila, když jsem běžela. (Přesun)
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sat Mar 15, 2014 6:53 pm

Kashike

Když jsme tak nedočkaví umřít... prohodím, pokrčím rameny a vyběhnu za velitelkou. (přesun)
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Thu Apr 10, 2014 12:57 pm

Přišel jsem na cvičiště a rozlédnul se. Bylo tu ticho, nádherné ticho, pousmál jsem se a šel k vodě. Přišel jsem k vodě a hodil batoh na zem, hned na to jsem si sedl a sundal si boty. Jak jsem tak učinil, dal jsem nohy do vody, pomalu mi naskakovala husina, protože voda byla trochu studená, ale co, dalo se to vydržet. Začal jsem trénovat, zvednul jsem se a šel jsem po vodě pár metrů. Sednul jsem si na vodu a meditoval. Čekal jsem, jestli někdo přijde, tedy spíš jsem doufal, že přijde. Pousmál jsem se a okolo mě začaly létat malinkaté bublinky. Zavřel jsem oči a myslel jsem na to, jak asi dopadla její první noc s Nanabim. Určitě to bylo v pořádku, a když ne, tak měla bublinku, které se mohla dotknout a uklidnila by se hned, pousmál jsem se a dál jsem seděl se zavřenéma očima a bublinek okolo mně létalo více. Cítil jsem jejich teplo, bylo to příjemné, pomalu jsem si to začínal užívat.
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi
Jounin (Rokubi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 166

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Terumi Thu Apr 10, 2014 1:37 pm

Keďže som usúdila, že by bolo na čase otestovať svoju kondičku, celú cestu sem som šprintovala. Bola som nevyspatá a včerajšia slabosť zo mňa tak úplne ešte nevyprchala, ale ako si som na to nehľadela. Zvládla som to. Dobehla som sem bez toho, aby som sa nejako extra zadýchala. Mám v tom svoju prax. Ešte pred pár dňami som utekala pred nebezpečnými vidlami nahnevaných dedinčanov. Zastavila som sa pri jednom strome a pohľadom si premerala cvičisko, či tu náhodou nie je Naoki. Zbadala som ho, na hladine jazera. Vyvalila som oči, keď som videla, ako tie bublinky okolo neho lietali a vytvárali tak úžasnú scénku. Usmiala som sa, vyšla spomedzi stromu a zamierila k nemu. Zastavila som sa na brehu, ale neozývala som sa. Nechcela som ho pri tom rušiť.
Yoko Terumi
Yoko Terumi
Tokubetsu Jounin (Nanabi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 278

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Thu Apr 10, 2014 3:45 pm

Když jsem cítil kroky, že někdo přichází, pousmál jsem se. Bublinky letěly přímo na Yoko a začaly okolo ní tancovat. Pousmál jsem se. ,,Ahoj Yoko, jak se máš?" pozdravil jsem ji a otevřel jsem oči. Koukl jsem na Yoko, byl jsem šťastný, když jsem uviděl, že je přede mnou a že přišla. Stoupl jsem si a šel na břeh nasadil si boty a pousmál jsem se. ,,Co bys dneska chtěla trénovat?" optal jsem se a čekal na odpověd. Byl jsem tak natěšený, že jsem chtěl trénovat, ale tak co, někdy přeci zase musím mít nějaký trénink. Usmál jsem se a koukal stále na Yoko, lusknul jsem prsty a bublinky zmizely.
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Terumi Thu Apr 10, 2014 3:55 pm

Rozosmiala som sa, keď sa bublinky premiestnili ku mne a začali sa okolo mňa všelijako krútiť. Bol to vážne parádny pocit! Čáááu! Mávla som mu rukou, stále s očareným pohľadom pozorujúc bublinky. No, ehm, dnes sa cítim už lepšie. Aj keď, táto noc bola katastrofálna. Ukázala som prstom na výrazné kruhy pod očami. Vyzerala som, ako by som práve prišla zo záhrobia, ale to je jedno. A čo ty? Opýtala som sa ho na oplátku.
Priblblo som sa usmievala, až kým bublinky nezmizli. Potom som si len tak odkašľala, páč som nevedela, ako mám odpovedať na jeho ďalšiu otázku. Éééhm, ťažko povedať, keďže ovládam taký veľký prd makový. Ešte som poriadne ani senseia nemala. Nervózne som sa začala hrať s vrkočom, ktorý som si predtým zaplietla, aby mi zbytočne nezavádzali vlasy.
Yoko Terumi
Yoko Terumi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Thu Apr 10, 2014 4:50 pm

,,Mám se celkem dobře." pousmál jsem se, když řekla, že neměla ještě senseie.Koukl jsem se na ni a řekl: ,,Tak jdeme házet kunaie na terč." navrhl jsem a dal hlavu na stranu. ,,Nebo se na to necítíš?" vytáhl jsem kunai a hodil ho na terč nedaleko odsud. Trefil jsem se do prosřed. ,,Tak co, jdeme trénovat ?" optal jsem se a sáhl si do tašky pro další kunaie. Hlavou mi probíhaho, co vlastně má za podstatu. Nedalo mi to, tak sem se zeptal. ,,Yoko-chan, mohl bych se zepat, co máš za podstatu ?" optal jsem se a šel jsem pomalým krokem k terči. Asi tak 10 metrů od něj jsem zastavil a podíval se na Yoko a pousmál se. ,,Tak začni ty."
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Terumi Thu Apr 10, 2014 5:34 pm

Ale čo by som sa na to necítila, prosté...Ako každá správna žena mám mizernú mušku. Sarkasticky som poznamenala a vytiahla kunai. Dúfam, že neskončíš s kunaiom v oku. Dodala som, hneď na to som s kunaiom namierila na terč a hodila. Zaryl sa asi takých šesť centimetrov od toho Naokiho, čo bol pre mňa normálne že úspech. Yosh, zlepšujem sa! Uškrnula som sa. Katon. Stručne som odpovedala na jeho otázku. Predpokladám, že tvojou postavou je zase Suiton. Kyááááá, máš silnejšiu podstatu! Prižmúrila som naňho oči, na čo som sa rozosmiala. Samozrejme, že mi to nevadilo! Vytiahla som ďalší kunai a vzhľadom k tomu, že som sa ešte pochechtávala, trafila som strom za terčom. Uuups, trochu vedľa!
Yoko Terumi
Yoko Terumi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Fri Apr 11, 2014 8:00 pm

,,Katon, no páni. A dávej pozor, kam to házíš, abys někoho nezranila." pousmál jsem se. ,,Ano, mám Suiton, ale mně to nevadí, jestli máš slabší podstatu nebo silnější. Zvítězit se dá i s rukama." pousmál jsem se a dodal: ,,Když se budeš chichotat, tak se netrefíš, jak jsi právě zjistila, ale co, zkoušej to dál." sebral jsem její a můj kunai z terče a šel k ní. ,,Tu máš. Chyť ho takhle a koukni na terč a hoď. Prostě ten terč využij, jako kdyby tam stál někdo, koho nemáš v lásce a hodíš to." pousmál jsem se, když jsem jí řekl, jak to dělám já. Koukl jsem na terč, udělal jsem správný postoj a hodil do terče. Podíval jsem se na Yoko. ,,Přesně jak jsem ti to řekl. Zkus to." řekl jsem a pousmál se. Klekl jsem si a pozoroval, jestli se soustředí na terč.
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Terumi Sun Apr 13, 2014 8:12 am

No, dá, ale nie u mňa. Moje schopnosti, čo sa týka boja na blízko, nie sú na práve najlepšej úrovni. Pokrčila som ramenami, ako by mi to bolo jedno. Nikdy som sa tým veľmi nezaoberala, ovládala som len základy z Akadémie. Ale to sa nedá smiať, ja proste musím! Vytiahla som ďalší kunai, a riadiac sa jeho pokynmi a predstavujúc si osobu, ktorú vyslovene neznášam, som ten kunai hodila. Trafila som takmer stred, div som od radosti neposkočila. A máš to v hlave, ty sviňa jedna hnusná! Keby mi ešte narástli rohy, vyzerala by som ako diabol. Presne tak som sa teraz totižto tvárila. Vražedným tak trochu psychopatickým pohľadom som pozorovala terč. Zrejme tá tvoja metóda funguje. Odrazu ten výraz zmizol a nahradil ho široký úsmev.
Yoko Terumi
Yoko Terumi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Sun Apr 13, 2014 7:48 pm

Pousmál jsem se. ,,Ano funguje, a teď trochu těžší." klekl jsem si, dal ruce k sobě a okolo terče se udělalo 10 bublin, které se pomalinku pohybovaly. ,,Tak tref ty bubliny." řekl jsem a pousmál se, protože jsem chtěl vědět, co v té holce je. Poté jsem si stoupl a koukal, jak si asi povede. ,,A jestli se mohu optat, na koho jsi myslela?" zeptal jsem se. Nechtěl jsem vyzvídat, ale když tak trochu nadávala, tak jsem se ulekl, ale co, aspoň, že to fungovalo.
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Terumi Wed Apr 16, 2014 2:57 pm

//Sorry, že trochu neskôr odpisujem, ale...Som si nevšimla tvoj post :DDD (Som slepá jak poleno Very Happy)
No to si snáď zo mňa robíš prdel! Div som nezmodrala, keď som zistila, že mám trafiť tie malé bublinočky. Je to príliš malé a...Pohybuje sa to. Tvárila som sa, ako keby som zbadala hordu holých úchylných dedov na nuda pláži. Nepríjemné. No čo, prehnané reakcie neboli u mňa nič nové. Ale i napriek tomu som si vytiahla kunai, sústredila sa, predstavila si tam mnou nenávidenú osobu a hodila. No bohužiaľ, tesne som tú bublinu minula. Tá bublina mi to robí schválne! To je trestný čin! Ukázala som prstom na dotyčnú bublinu. Hrozí jej trest odňatia slobody na desať rokov, kto ju obháji? Nikto? Kyááá, bublina je uznaná za vinnú! Totálne mi preplo. Keď som si uvedomila, čo za scénku som tu predviedla, začala som zbesilo mávať rukami. To si nevšímaj, to si nevšímaj, to mi len tak občas rupne v bedni, ja som inak úplne normálna! Moje divoké šermovanie rukami toto tvrdenie veľmi nepotvrdzovalo, ale budiš. Ále, som si predstavila len jedného takého úplne dementného človeka. Nerieš. Mávla som rukou.
Yoko Terumi
Yoko Terumi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Thu Apr 17, 2014 6:23 pm

Pousmál jsem se, když nadávala na bublinky. Sáhl jsem si pro kunaie a hodil je proti bublinkám. Trefil jsem je všechny, ale jednu jsem nechal, aby ji mohl trefit i Yoko. Pousmál jsem se a řekl: ,,Tady máš teda ješte jeden pokus a potom začneme s jiným trénováním." ušklíbl jsem se a přemýšlel, co bychom tak mohli trénovat. ,,Umíš chodit po stromech nebo po vodě?" optal jsem se, protože jsem nevěděl, zda to dokáže, ale určitě z toho něco umí, pousmál jsem se. Vyndal jsem si z batohu závaží, které jsem si dal na nohy a na ruce, abych aspoň nějak trénoval s ní. ,,Určitě to dokážeme spolu a lehce." řekl jsem a mrknul jsem a čekal, co se bude dít dál.
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Terumi Thu Apr 17, 2014 6:36 pm

//Inak, máš odo mňa PM-ku ^^ Very Happy
To nie je fér! Zabrblala som, keď bez akýchkoľvek väčších problémov trafil všetky bublinky, teda okrem jednej. Tú zrejme nechal pre mňa. Trafila som ju síce, ale potrebovala som na to trochu predvídavosti, páč tá bublinka mierila stále do inej strany. No, skúšala som oboje. Pri strome to dopadlo tak, že som skončila s hrčou na hlave. Pri vode som sa skoro utopila. Pokrčila som ramenami. Teraz, keď som si na tú hrču spomenula, až ma na tom mieste zabolelo. Nebolo to dva krát príjemné. Zdá sa mi to, alebo chceš trénovať so závažiami? To sa vôbec dá? Zatvárila som sa kyslo, s divným pohľadom pozorujúc oné závažia. Usmiala som sa. Dokážeš to tak jedine ty, ja sa od tohto radšej dištancujem. Po ďalšej hrči na hlave ozaj netúžim. Uchechtla som sa.
Yoko Terumi
Yoko Terumi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ruko Terumī Thu Apr 17, 2014 7:03 pm

Procházel jsem se po vesnici a neměl co dělat. Vlastně měl ale nikoho jsem nenašel jako by se mi vichrní vyhýbali. U slyšel jsem známý hlas, hlas muže , který mi dal za úkol o něm zjistit co nejvíc informaci. Věděl jsem už jméno už jsem stačilo najít někoho co mi oněm řekne pár informaci. První jsem si ale zašel k vodě trochu se procvičit, protože se blíží krušné časy a skoro nic neuměl. Přijdu na cvičiště a spatřím u vody dvě osoby z dálky jsem poznal, že jde o dívku a chlapce.Přišel jsem k ním blíž. "Ahojky" řekl jsem a usmál sem se " doufám že nevyrušují v něčem důležitém..." dodal jsem. Dívku jsem znal od vidění, protože oba bydlíme v jedné čtvrti.
Ruko Terumī
Ruko Terumī
Genin
Genin

Počet příspěvků : 54

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 15 z 24 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 24  Next

- Similar topics