Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Senju čtvrť

+14
Hana Ichiro
Lucy Shiro
Anbu
Hikaru Hyuuga
Killunia
Crystal Takaishi
Tobiru Senju
Raiki Senju
Katashi Souta
Orochimaru
Daisuke Utsushi
Seito Senju
Hitomi Yamada
Assasin Senju
18 posters

Strana 4 z 15 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Next

Goto down

Senju čtvrť - Stránka 4 Empty Senju čtvrť

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 8:25 pm

First topic message reminder :

Senju Čtvrť

Senju čtvrť - Stránka 4 477991304f_86304037_o2
Hokageho dům:

Místnosti domu:
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Senju čtvrť - Stránka 4 Empty Re: Senju čtvrť

Příspěvek pro Assasin Senju Sun Aug 11, 2013 9:20 pm

"Tým dostaneš Raiki, zatím ještě nevím jaký, možná si tě vezmu já, když se mi v něm uvolnilo místo a nezapomeň že jsem tvůj strýc," neměl jsem v lásce, když mě oslovovali jménem, zakládal jsem si na úctě. To snad věděli všichni, co mě znali. Ušklíbl jsem se. óo Tobiru šel spát! Aniž bych ho musel posílat do postele. "Ano, rád si s vámi promluvím, Katashi by nám mohl něco zahrát," ušklíbl jsem se poskládal rychle nějaké pečetě a ve vedlejší místnosti se z Mokutonu vytvořilo piáno (xD).
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Sun Aug 11, 2013 9:25 pm

Když se ozvalo moje jméno spolu se slovesem zahrát, nebezpečně se mi zaleskly oči a přešel jsem k pianu. Pohladil jsem ho a chvíli ho zkoumal. Jestli náš klan v něčem vynikal, byla to filozofie a vzdělanost. A ke vzdělanosti patří i hudba. Už jsem sice viděl lepší piána, ale tohle ujde. Chvíli jsem se rozvažoval co zahrát, abych podtrhoval atmosféru a zároveň nerušil. Ze stolu jsem vzal džbán vína a lokl si. Etiketa musela jít na chvíli stranou. Na zpěv. Vysvětlil jsem své počínání a usedl k piánu. Po odkašlání jsem spustil hru.
Během hry jsem se jako obvykle naprosto ponořil do hry a do zpěvu, až když jsem dohrál, usmál jsem se a lehce se uklonil.
Katashi Souta
Katashi Souta

Počet příspěvků : 329

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Sun Aug 11, 2013 9:29 pm

"Ok strejdo." řekl jsem a ušklíbl se. Bylo by fajn být v Hokageho týmu. Na strejdu už jsem zvýklý a navíc je to Hokage. Když strejda vytvořil to piáno a pobídl toho kluka, usmál jsem se od ucha k uchu a toho kluka pozoroval. Ta hudba nebyla zas tak špátná. Po skončení jsem mu zatleskal s velkým úsměvem. Pak jsem dopil džus a nalil si ještě trochu.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 338

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sun Aug 11, 2013 9:34 pm

Vypil jsem další sklenku lahodného vína a chystal se nalít další. Hudba byla překrásná a ten zpěv! "Bravo!" zatleskal jsem. "Máš něco dalšího?" zeptal jsem se. Chtělo to ještě něco, bylo to tak krásné, ale tak málo.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Sun Aug 11, 2013 9:38 pm

Dopil jsem druhou sklenku džusu a pak jsem hlasitě zívl. "Tak já už taky půjdu do hajan. Dobrou" řekl jsem a zvedl jsem se ze židle. Pomalu jsem se vydal do svého pokoje a převlékl se do svého oblíbeného pyžama. Ulehl jsem do své postele a usnul.
Senju čtvrť - Stránka 4 Mqdefault
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Sun Aug 11, 2013 9:42 pm

Reakce na mou hru mě potěšily. Přikývl jsem na souhlas a podepřel si bradu, přemýšleje co zahrát. Sensei? Zvládl byste kytaru? Zeptal jsem se ho a upřel na něj pohled.
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sun Aug 11, 2013 9:45 pm

"Dobrou," zamával jsem mu a pak přemýšlel. Zvládl bych kytaru? "Samozřejmě!" poskládal jsem další pečeť a bum, kytara byla na světě xD
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Sun Aug 11, 2013 9:49 pm

Pousmál jsem se, na chvíli se zadíval na džbán vína, ale nakonec jsem jen mávl rukou a vzal do ruky kytaru. Netřeba se hned opít. Párkrát jsem prohrábl struny, naladil, nadechl a vydechl a spustil hru.

Po hře jsem ještě jednou prohrábl struny a uklonil se. A teď když dovolíte, cítím se poněkud unavený. Děkuji za skvělou večeři. Oyasumi. Usmál jsem se, uklonil a odešel domů, do postele.
//Přesun
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Sun Aug 11, 2013 10:19 pm

"velice krásné." zatleskala jsem mu a dívala se jak jsou uspořádaní a jdou po jednom spát a pak to zase ruší. povedená rodinka.
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Počet příspěvků : 559

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Mon Aug 12, 2013 11:42 am

Probudil jsem se a v domě bylo nějaké podezřelé ticho. Buď všichni ještě spí, nebo už jsou pryč. Rychle jsem se tedy oblékl, vzal potřebné věci a potichu se z domu vypařil.(přesun)
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 770

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Mon Aug 12, 2013 4:13 pm

Měl jsem zlý sen jak na mě útočí obrovský pavouk a já se mu nemůžu nějak bránit. Svázal mě a chtěl mě sežrat. Začal jsem ze snu jančit a volat o pomoc. Vypadalo to nějak takhle: Senju čtvrť - Stránka 4 B0k
Když šlo do tuhého, konečně jsem se probudil. Chvíli jsem se ještě celý spocený a vystrašený díval do zdi a po chvíli mi došlo že to byl jen sen. Promnul jsem si oči a zívl. Přemýšlel jsem co budu dělat a pak mě napadla super věc. Ďábelsky jsem se usmál a vyšel jsem potichu ven z pokoje.
Nakoukl jsem do pokoje druhého strejdy Seita, ale tam už nikdo nebyl. U strejdy Assasina také ne, tak už mi zbýval jenom bratránek Tobiru. Ten ještě tvrdě spal, tak jsem toho využil a proplížil jsem se do jeho pokoje. "Vstááávat! Je ráno ty šípková růženko!" zařval jsem při mém vysokém skoku, při kterém jsem dopadl přímo na jeho záda.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 13, 2013 12:10 pm

Byli jsme tady den a noc, nevím, co jsme s Crystal dělali, ale připadalo mi to jako chvilka. Nastal čas, abych se zeptal, na co se chtěla zeptat. Byli jsme tu sami. "No očem jste se mnou chtěla mluvit?" nalil jsem ji další sklenku vína a přinesl čerstvé rohlíky a sýr.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Tue Aug 13, 2013 12:23 pm

"Ne já už nemůžu pít." chtěla jsem zakrýt svou skleničku ale bylo pozdě. 
"O srazu Kage, je nejvyšší čas ho svolat. Viděla bych to na příští týden. Iwa začíná být nekontrolovatelná a....když jsem sem večer přišla cítila jsem další divnou a temnou chakru. Byla kolem Konohy, ale nijak jsem nezaznamenala vyšší aktivitu." naklonila jsem se k němu blíž, aby to slyšel jen on a já tak neznervózňovala další.
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 13, 2013 12:27 pm

"Víte, potom, co jsme porazili vůdce povstalců, tak se ukázal někdo, kdo měl být dlouho mrtvý..Ten maskovaný chlap, sundal svou masku. Víte kdo to je? Uchiha Madara..nikomu to zatím neříkejte, může to být zase podvrh..Přišel si pro Kyuubiho, chtěl jsem s ním bojovat, zaútočil na mého syna." řekl jsem velmi, velmi tiše.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Tue Aug 13, 2013 12:31 pm

"Ale říkal jste, že jsou pryč ne? Ta chakra kterou cítím tu stále kolem je." pronesla jsem podezřívavě, vidina Madary Uchihy se mi nelíbila mírně jsem se zamračila. "Skvělý odporovala jsem Madarovi, ten mě nebude mít rád." vzpomněla jsem si na insident jak v Soře tak v Iwě
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Tue Aug 13, 2013 12:32 pm

Zdál se mi velmi divoký sen, který se týkal dvou vesnic z předešlých misích. Hrůza a děs, ženy a muži. Něco mě probudilo. Pardon, ne něco, ale NĚKDO. Byl to přímo šok. "BAAKAAAA!" zakřičel jsem a odkopl ho na zem.
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 284

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 13, 2013 12:34 pm

"Hm, tak v tom případě máme na mysli jinou čakru..Když už mluvíme o práci, mohla byste mi s něčím pomoci?" napadlo mě náhle. Allii pořád nemá čas, možná to zvládne ona. Poskládal jsem pečetě a vytáhl svůj hiraishin no kunai a uchopil ho. Senju čtvrť - Stránka 4 Tumblr_lz4yi24m2D1qbs05mo1_500
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Tue Aug 13, 2013 12:37 pm

"Jeden mám v Soře, který jste mi dal. Co potřebujete?" pak jsem uslyšela křik z vedlejších pokojů.
"To je asi Váš syn že?" pousmála jsem se
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 13, 2013 12:41 pm

"Hiraishin kuchiyose!" předemnou na stole se objevil velký svitek. Ušklíbl jsem se nad svou skvělou technikou. "Ano, to bude Tobiru," ušklíbl jsem se a odklidil víno a ostatní na vedlejší polovinu stolu. Svitek jsem rozvinul. "Jde o tohle, doufám, že si to necháte jen pro sebe." pohlédl jsem na ni s velice podivným pohledem. "Tohle je svitek Prvního Hokage. Jsou v něm všechny jeho techniky, avšak je dokonale zašifroval, většina lidem by byly k ničemu, ale jsou tady i jiné klanové techniky. Zajímala by mě tahle," ukázal jsem na lékařskou techniku. "Tato technika podle všeho dokázala Prvního léčit bez použití pečetí. Dokonalá technika léčení. Chtěl bych se jí naučit a zjistit o ní, co nejvíc. Ale nedokážu to přečíst."
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Tue Aug 13, 2013 1:11 pm

Dívala jsem se na něj, to mi musí vážně věřit, když chce se s tím svěřil zrovna mě. Pak jsem tedy zamířila pohled na ty šifry u lékařské techniky. Objevila se mi menší vráska uprostřed čela, ta se zjevila vždy, když jsem se usilovně zamyslela. Uměla jsem pár jazyků, ale netušila jsem jestli to bude stačit. Sledovala jsem ty znaky a zkusila jsem jednu mou odemykací pečeť. Soustředila jsem se až ze mě začala sršet chakra, ale naopak místo toho aby to otevřela tak mi dala docela šlupku, jako elektrická rána, že jsem okamžitě stáhla ruce zpět.
"Řekla bych, že tohle nepřečte a neotevře jen tak někdo. Spíš někdo kdo neovládá senjutsu."  podívala jsem se na něj významným pohledem a držela se za své ruce, ve kterých mi trochu brnělo.
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 13, 2013 1:20 pm

Sledoval jsem celý proces se svraštělým obočím. Na tváři se mi objevil úšklebek. "Vychytralý Shodai-sama.." pak jsem svitek sroloval. "Každopádně děkuji. Jestli chcete, můžete si odpočinout v pokoji pro hosty. Já musím do práce," povzdechl jsem si. Taky musím do hlavního města..
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Tue Aug 13, 2013 1:26 pm

"nebudu vás otravovat." Škoda... postavila jsem se a brala si svůj kabátek
 "Půjdu zase zpátky a pozor na toho vetřelce, nebude asi útočit ale nevypadá dobře." pronesla jsem směrem k němu a oblékala jsem se
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 13, 2013 1:34 pm

"Hai, s dovolení," přidržel jsem ji kabát, aby se mohla obléct. "Děkuji za příjemně strávený večer, nebo vlastně rande?" ušklíbl jsem se. Naklonil se k ní a letmo ji políbil na líce.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Tue Aug 13, 2013 1:38 pm

Tobiru mě odkopl nečekaně na zem a já se praštil do hlavy. Chvíli jsem se za ní držel a pak jsem rychle vyskočil znova na nohy. "Jak se opovažuješ se mnou takhle házet! Já jsem tě vzbudil, tak by ses ke mě mohl chovat ohleduplněji!"Senju čtvrť - Stránka 4 Amu1zařval jsem naštvaně a zlostí jsem začal dupat do země.

Naposledy upravil Raiki Senju dne Tue Aug 13, 2013 1:40 pm, celkově upraveno 2 krát
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Tue Aug 13, 2013 1:39 pm

"no...ehm....já...taky děkuju." vysoukala jsem ze sebe s tvářemi červenými. Mírně jsem se na něj otočila a pousmála jsem se. Doufala jsem, že na mě není poznat jak hodně mě to zasáhlo. Zapla jsem si kabát 
"Děkuju za večeři." snažila jsem se o vyrovnanější tón
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 15 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Next