Budova Tsukikage
+36
Milli Kamizuru
Yoshita Kanen
Tora Iku
Shiro
Sumi
Yuki Tsuki
Atsuka
Goku
Rei Casius
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Sasuke Tobirama
Itama Senju
Aimi Iwatsuchi
Hokori Mai
Crystal Takaishi
Kangae Mizutsuchi
Killunia
Akasuna no Ruki
Misha Haybushi
Reina Kana
Kaya
Mai
Hoozuki Meizu
Junka
Yun Harada
Akio
Ex Libris
Yogi
Shinobi
Tatsumaki (Oga)
Yomi Hikikomori
Kaomi
Ayame Takahashi
40 posters
Strana 2 z 31
Strana 2 z 31 • 1, 2, 3 ... 16 ... 31
Budova Tsukikage
First topic message reminder :
Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Ayame Takahashi- Počet příspěvků : 203
Re: Budova Tsukikage
Uslyšela jsem hlasité dupání, lehce jsem se zamračila a omluvně se podívala na Kaomi. ,,Vydrž, prosím, chvíli.''
Vstala jsem ze svého křesla a došla ke dveřím, které jsem následně otevřela. Zarazila jsem se a chvíli lehce překvapeně hleděla na dívku sedící mi přede dveřmi. Yoko...A najednou to všechno dává smysl, pomyslela jsem si s úšklebkem, když jsem si vzpomněla na ruch na chodbě. Letmo jsem zatřepala hlavou. ,,Pojď dál,'' vyzvala jsem Yoko.
Když vešla, zavřela jsem za ní dveře, druhému člověku na chodbě jsem věnovala pouze rychlý pohled. Neznala jsem ho.
,,Mám pro tebe úkol, jdeš právě včas,'' řekla jsem směrem k Uzumaki a Kaomi jsem posunkem ukázala, ať ještě chvíli vydrží, že to bude rychle vyřízené.
Došla jsem za svůj stůl a z jednoho šuplíku vytáhla svitek. Ten jsem následně podala Yoko. ,,Tohle je mírová smlouva. Půjdeš s ní Iwy a předložíš ji Tsuchikagemu,'' vysvětlila jsem jí její misi.
Nevěděla jsem, kdo je současný vůdce Kamenné, takže jsem jí nemohla říct, jak se asi bude chovat. Jen jsem doufala, že alespoň pro tuhle misi se Yoko trochu...uklidní. Ne, to asi nebylo moc pravděpodobné.
Nedala jsem jí moc prostoru pro dotazy. Docela to spěchalo, takže jsem ji rychle vypoklonkovala z kanceláře a vyslala na cestu.
Pak jsem se obrátila opět ke Kaomi a vrátila se k tomu, co jsem jí předtím chtěla říct. ,,Bez týmu tě na B-misi nemůžu poslat ani kdybych se rozkrájela a i kdybych tě s někým spojila, dala bych vám maximálně Céčko,'' řekla jsem jí popravdě, ale pak jsem v hromadě spisů na stole vyhrabala jednu složku.
,,Mám tady ale důležitý úkol,'' začala jsem vážně. ,,Z nemocnice jsem dostala zprávu, že jim došly léky pro jednoho vážně nemocného pacienta. Potřebuji, abys přinesla rostliny na tomhle seznamu, aby z nich mohli vyrobit medikamenty. Pravděpodobně u toho moc boje nebude, ale prosím, ber ten úkol vážně.''
Z mého výrazu bylo jasné, že si doopravdy nedělám legraci. Podala jsem jí složku se seznamem a informacemi, kde má ty bylinky najít.
,,Hodně štěstí,'' popřála jsem jí ještě a tím jsem ji dala najevo, že je asi nejlepší čas odejít.
Vstala jsem ze svého křesla a došla ke dveřím, které jsem následně otevřela. Zarazila jsem se a chvíli lehce překvapeně hleděla na dívku sedící mi přede dveřmi. Yoko...A najednou to všechno dává smysl, pomyslela jsem si s úšklebkem, když jsem si vzpomněla na ruch na chodbě. Letmo jsem zatřepala hlavou. ,,Pojď dál,'' vyzvala jsem Yoko.
Když vešla, zavřela jsem za ní dveře, druhému člověku na chodbě jsem věnovala pouze rychlý pohled. Neznala jsem ho.
,,Mám pro tebe úkol, jdeš právě včas,'' řekla jsem směrem k Uzumaki a Kaomi jsem posunkem ukázala, ať ještě chvíli vydrží, že to bude rychle vyřízené.
Došla jsem za svůj stůl a z jednoho šuplíku vytáhla svitek. Ten jsem následně podala Yoko. ,,Tohle je mírová smlouva. Půjdeš s ní Iwy a předložíš ji Tsuchikagemu,'' vysvětlila jsem jí její misi.
Nevěděla jsem, kdo je současný vůdce Kamenné, takže jsem jí nemohla říct, jak se asi bude chovat. Jen jsem doufala, že alespoň pro tuhle misi se Yoko trochu...uklidní. Ne, to asi nebylo moc pravděpodobné.
Nedala jsem jí moc prostoru pro dotazy. Docela to spěchalo, takže jsem ji rychle vypoklonkovala z kanceláře a vyslala na cestu.
Pak jsem se obrátila opět ke Kaomi a vrátila se k tomu, co jsem jí předtím chtěla říct. ,,Bez týmu tě na B-misi nemůžu poslat ani kdybych se rozkrájela a i kdybych tě s někým spojila, dala bych vám maximálně Céčko,'' řekla jsem jí popravdě, ale pak jsem v hromadě spisů na stole vyhrabala jednu složku.
,,Mám tady ale důležitý úkol,'' začala jsem vážně. ,,Z nemocnice jsem dostala zprávu, že jim došly léky pro jednoho vážně nemocného pacienta. Potřebuji, abys přinesla rostliny na tomhle seznamu, aby z nich mohli vyrobit medikamenty. Pravděpodobně u toho moc boje nebude, ale prosím, ber ten úkol vážně.''
Z mého výrazu bylo jasné, že si doopravdy nedělám legraci. Podala jsem jí složku se seznamem a informacemi, kde má ty bylinky najít.
,,Hodně štěstí,'' popřála jsem jí ještě a tím jsem ji dala najevo, že je asi nejlepší čas odejít.
Muž z cizí vesnice mi zkazil překvapení. Proto jsem se na něj zamračila a místo odpovědi přiložila prst k ústům.
"Pšt!"
Ticho, skřítku!
Ve chvíli, kdy jsem zaklonila hlavu, abych se na něj podívala, se dveře otevřely. Nemohla jsem tedy Tsukikage už příliš vyděsit a tak jsem se jen vymrštila na nohy.
"Konbanwa!" zazubila jsem se a vzápětí mi došlo, že jsem zapomněla, proč jsem za ní vlastně šla.
Naštěstí mi oznámila, že pro mě má úkol a tak jsem vešla. Jakmile jsem spatřila Kaomi, dostala jsem chuť zeptat se Tsukikage-sama, jestli je její a začít básnit o tom, jak mají podobný nos. Nedostala jsem ale příležitost, protože jsem se dozvěděla, co budu dělat.
"Splním veškerá vaše přání," uklonila jsem se komicky, přičemž jsem si hbitě přivlastnila mírovou smlouvu. "A věřte, že budu zpět dřív, než... ona vyroste!"
S posledními slovy jsem ukázala na Kaomi a vzhledem k tomu, že jsem znala prchlivost mladších, jsem vystartovala z kanceláře rychlostí blesku.
//Přesun
"Pšt!"
Ticho, skřítku!
Ve chvíli, kdy jsem zaklonila hlavu, abych se na něj podívala, se dveře otevřely. Nemohla jsem tedy Tsukikage už příliš vyděsit a tak jsem se jen vymrštila na nohy.
"Konbanwa!" zazubila jsem se a vzápětí mi došlo, že jsem zapomněla, proč jsem za ní vlastně šla.
Naštěstí mi oznámila, že pro mě má úkol a tak jsem vešla. Jakmile jsem spatřila Kaomi, dostala jsem chuť zeptat se Tsukikage-sama, jestli je její a začít básnit o tom, jak mají podobný nos. Nedostala jsem ale příležitost, protože jsem se dozvěděla, co budu dělat.
"Splním veškerá vaše přání," uklonila jsem se komicky, přičemž jsem si hbitě přivlastnila mírovou smlouvu. "A věřte, že budu zpět dřív, než... ona vyroste!"
S posledními slovy jsem ukázala na Kaomi a vzhledem k tomu, že jsem znala prchlivost mladších, jsem vystartovala z kanceláře rychlostí blesku.
//Přesun
Yomi Hikikomori- Jounin
- Počet příspěvků : 95
Ostal som stáť kúsok od dverí a so zatvorenými očami som počúval. Dobre cvičenému uchu ich rozhovor nijak neušiel. To nie je dobrý nápad, to vôbec.. nie je dobrý nápad. Prebehlo mi hlavou no nijak som sa do toho nezapájal. Pozeral som sa tej pobláznenej ženskej na chrbát, až kým mi nezmizla z dohľadu.
Pri tom som ale zachytil dvere, aby sa úplne nezavreli. Nebolo síce úplne slušné vojsť bez klopania no na to teraz viac menej nebol čas.
"Práve ste to dievča odsúdila buď na smrť.. alebo na niećo ešte horšie." Povedal som stále ľahostajným hlasom smerom ku Tsukikage a len som sa mierne poklonil.
"Oga Takakui, ex-Anbu pod vedením bývalého Tsuchikageho." Predstavil som sa po čom som pokračoval.
"Terajší Tsuchikage nie je človek, ktorý chce mier. Je to len bábka.. bábka ktorá by najradšej zabila každého a všetko, čo jej príde do cesty." Vysvetlil som svoje slová. To dievča čakalo peklo.. každopádne teraz ju už asi nikdo nedobehne a Tsukikage mi ani nijak nemusí veriť. Mohla si všimnúť že aj keď pri sebe nemám zbrane, na chrbte mám niekoľko veľkých zvitkov.
Pri tom som ale zachytil dvere, aby sa úplne nezavreli. Nebolo síce úplne slušné vojsť bez klopania no na to teraz viac menej nebol čas.
"Práve ste to dievča odsúdila buď na smrť.. alebo na niećo ešte horšie." Povedal som stále ľahostajným hlasom smerom ku Tsukikage a len som sa mierne poklonil.
"Oga Takakui, ex-Anbu pod vedením bývalého Tsuchikageho." Predstavil som sa po čom som pokračoval.
"Terajší Tsuchikage nie je človek, ktorý chce mier. Je to len bábka.. bábka ktorá by najradšej zabila každého a všetko, čo jej príde do cesty." Vysvetlil som svoje slová. To dievča čakalo peklo.. každopádne teraz ju už asi nikdo nedobehne a Tsukikage mi ani nijak nemusí veriť. Mohla si všimnúť že aj keď pri sebe nemám zbrane, na chrbte mám niekoľko veľkých zvitkov.
Tatsumaki (Oga)- Nukenín (A-rank)
- Počet příspěvků : 93
Chvilku jsem se jen dívala před sebe a po té uslyšela rachot na chodbě a tak jsem jako vždy čekala. Nebylo to nijak zvláštní překvapení, byla jsem na to už tak nějak zvyklá.
Když se ale do místnosti dostala ta slečna, jen jsem na ní zírala div s neotevřenou pusou, jen mírně pootevřenou. Já se takto nebudu chovat až vyrostu že ne....že ne! Snažila jsem se v duchu nějak uklidnit a proto jsem jen zhluboka vydechla a pak jsem se zase nadechla. Když odcházela a řekla to že jí bude mít dřív než vyrostu, celá jsem zrudla jak rajče. "C-co to..." Podívala jsem se za sebe, ale to už zmizela. Pak jsem byla na řadě já. "No ale...ale!" Nestačila jsem ani doříct svůj vzpor k tomu že nechci Céčko a ona už mi do ruky dala všechny informace k té misi. I když, z jejího hlasu znělo že je to asi důležitá mise a proto jsem jen mírně nafoukla tváře a slezla ze židle. S menším úšklebem jsem se otočila a šla ke dveřím, když kolem mě prošel ten pán. Nechtěla jsem nijak poslouchat, ale nešlo to nijak jinak. Slyšela jsem všechno a nějak jsem se zasekla. Stála jsem chvilku před dveřmi a pak jsem jen pootočila hlavu a pousmála se na Tsukikage. "Om...Árigato." Poděkovala jsem za misi a s menším a podivným úsměvem jsem odešla.
(Přesun)
Když se ale do místnosti dostala ta slečna, jen jsem na ní zírala div s neotevřenou pusou, jen mírně pootevřenou. Já se takto nebudu chovat až vyrostu že ne....že ne! Snažila jsem se v duchu nějak uklidnit a proto jsem jen zhluboka vydechla a pak jsem se zase nadechla. Když odcházela a řekla to že jí bude mít dřív než vyrostu, celá jsem zrudla jak rajče. "C-co to..." Podívala jsem se za sebe, ale to už zmizela. Pak jsem byla na řadě já. "No ale...ale!" Nestačila jsem ani doříct svůj vzpor k tomu že nechci Céčko a ona už mi do ruky dala všechny informace k té misi. I když, z jejího hlasu znělo že je to asi důležitá mise a proto jsem jen mírně nafoukla tváře a slezla ze židle. S menším úšklebem jsem se otočila a šla ke dveřím, když kolem mě prošel ten pán. Nechtěla jsem nijak poslouchat, ale nešlo to nijak jinak. Slyšela jsem všechno a nějak jsem se zasekla. Stála jsem chvilku před dveřmi a pak jsem jen pootočila hlavu a pousmála se na Tsukikage. "Om...Árigato." Poděkovala jsem za misi a s menším a podivným úsměvem jsem odešla.
(Přesun)
Kaomi- Genin
- Počet příspěvků : 77
Vyslechla jsem Ogu a celou dobu se u toho mračila. Mé zamračení se ale ještě více prohloubilo, když jsem skrz své lístky ucítila, že se u brány děje cosi podivného. Co to sakra...
Prudce jsem se otočila k prosklené stěně a pohledem vyhledala hlavní bránu. Shi, která vycítila mé rozčilení zvedla hlavu a tiše zavrčela.
Už už jsem se chtěla sebrat a vydat se k bráně, ale zarazila jsem se. Lístky mi předávali všechno o jeho pohybu. On jde sem...
Prudce jsem se otočila k prosklené stěně a pohledem vyhledala hlavní bránu. Shi, která vycítila mé rozčilení zvedla hlavu a tiše zavrčela.
Už už jsem se chtěla sebrat a vydat se k bráně, ale zarazila jsem se. Lístky mi předávali všechno o jeho pohybu. On jde sem...
Naštěstí jednomu z shinobi od brány se podařilo dostat ke kanceláři Tsukigakure včas. Cestou ho však stihla nemílá událost. Narazil totiž na oného záhadného shinobi od brány. Mladík, kterému po incdentu z Ogim z úst tekla krev, vyběhl schody a doslova vtrhl do kanceláře Tsukikage. Nebral ohlet na žádnou zdvořilost a okamžitě vykřikl-> "Madam!!!! Máme zde narušitele... identifikace-> dlouhy černý plášt, oranžová maska s jedním otvorem na oko..." Dál již shinobi nezvládl domluvit, proto že vyčerpánim padl k zemi.
Shinobi- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 680
Ticho nastalo v momente keď sa dostala čakra až na krok k budove, kde sa nachádzala hlava tejto dediny. Množstvo bleskov ktoré začali pri búrke kolovať oblohou stratilo chuť udierať do zeme, dážď ale vo svojej práci neprestával. A práve v tomto tichu sa n chodbe cez drevené dvere kancelárie ozval výkrik. Ďalší bolestný výkrik ktorý prišiel po inom. Anbu bránili svoju Káge aj svojim životom, pre tajomnú osobu v plášti to ale bolo len hecovanie. Bojovať za Kágeho, aké pošetilé! Výkriky silneli a oslabovali, kým nenastalo mŕtvolne ticho. Ticho kedy aj samotná čakra neznámeho votrelca zmizla akoby z povrchu sveta, sa prehlbovalo každou kvapkou ktorá dopadla na už dosť mokrý povrch skla za Ayame. Potom sa prerušilo, tiché kroky sa ozvali za kanceláriou a kľučka na dverách sa pohla smerom dovnútra. Dvere sa tichým vrzgotom otvorili a do vnútra vstúpil tieň, kým nešľahol znova na oblohe blesk, odhaliac postavu vstupujúcu do kancelárie...
... „Zdravím, Tsukikage~sama..“ Slušný pozdrav ktorý zaznel od tajomného muža s maskou akú kedysi nosieval Tobi, na spôsob jeho tajomného oka. Oko ktoré sa teraz upälo na Ayame. Oko ktoré teraz hľadelo priamo na ňu snažiac sa jej z výrazu tváre vyčítať každú jej pochybnosť zo samotného muža odetého do tmavofialového plášťa. Až potom si všimol polomŕtveho Shinobiho na zemi, ktorého správa už bola trochu zaostalá pre hlavu dediny. Dobehol sem zbytočne, napriek tomu ho podľa všetkého Uchíha nechal ležať na zemi. Nič mu nemienil urobiť, len sledoval Ayame a jej reakciu na chodbu pobitú jej strážami.
Yogi- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 101
Zatímco oblohu křižovaly blesky a do skla za mnou bušil déšť, do kanceláře vpadl shinobi a oznámil mi už známou skutečnost. Máme ve vesnici nevítaného hosta.
Sotva mladík spadl k zemi, z chodby se ozval první z výkřiků. Nedlouho poté jsme všichni uslyšely kroky. Shi se naježila a nadzvedla na své pohovce. ,,Lež,'' řekla jsem jí jenom a ona pro jednou poslechla, slyšíc naprosto vážný tón mého hlasu. Ostatní tři šelmy jsem uklidnila pokynutím ruky.
,,Dobré odpoledne,'' odpověděla jsem mu na jeho slušný pozdrav poté, co vstoupil a musela jsem se zarazit, abych mu téměř automaticky nenabídla kávu nebo čaj. Přejela jsem ho od hlavy k patě ledovým pohledem svých kočičích očí a nakonec jsem se k němu obrátila s kamennou tváří.
,,Mohu Vám pomoci?'' zeptala jsem se na klasickou Kage-ovskou otázku a trochu vytáhla pravý koutek svých úst do úšklebku.
Sotva mladík spadl k zemi, z chodby se ozval první z výkřiků. Nedlouho poté jsme všichni uslyšely kroky. Shi se naježila a nadzvedla na své pohovce. ,,Lež,'' řekla jsem jí jenom a ona pro jednou poslechla, slyšíc naprosto vážný tón mého hlasu. Ostatní tři šelmy jsem uklidnila pokynutím ruky.
,,Dobré odpoledne,'' odpověděla jsem mu na jeho slušný pozdrav poté, co vstoupil a musela jsem se zarazit, abych mu téměř automaticky nenabídla kávu nebo čaj. Přejela jsem ho od hlavy k patě ledovým pohledem svých kočičích očí a nakonec jsem se k němu obrátila s kamennou tváří.
,,Mohu Vám pomoci?'' zeptala jsem se na klasickou Kage-ovskou otázku a trochu vytáhla pravý koutek svých úst do úšklebku.
Tichý úsmev bolo jediné čo sa jej podarilo vyčarovať na jeho tvári, to však vďaka maske založenej na tvári nebolo možné pohliadnuť. Dlho netrvalo a postava sa pomalým krokom dostavila priamo pred stôl za ktorým sedela, pričom šetrne prešiel ako úplnú iróniu ponad polomŕtvym strážnikom brány. Teplota sa znova dostávala do bodu kedy nebehal mráz po chrbte, množstvo bleskov na oblohe sa zredukovalo a dokonca aj jeho čakra bola potlačená. Odhrnul si kapucňu a masku namieril na Ayame...
... „Len rozhovor prosím.. Myslím že si toho máme toĺko čo povedať..“ Požiadal nežne, nebolo by to košér keby ju napadol, zvolil inú metódu rozpútania vojny. Nebude poslúchať jeho rozkazy, jeho mentalita stojí na jeho vlastných skutkoch a nepotrebuje si ju dokazovať cez jeho poslúchanie. V tichosti sa zahľadel von oknom na zmáčanú Tsuki a pomerne pokojným, neutrálnym ba až trochu milým hlasom spustil svoj dôvod návštevy.
„Reina žije.. Znova..“ Ozvalo sa miestnosťou, informácia o ktorej nemal takmer nikto vedieť. Išlo poznať že ide o dosť informovaného človeka a s kľudom akým predniesol túto informáciu šlo poznať, že hovorí pravdu.
Yogi- Mrtvý/á
Krik padlej ochranky Tsukikage bola počuť dosť hlasno na sto metrov ďaleko. Ja som pribehol už však neskoro. Vstúpil som do budovy. Po zemi bola kopu mŕtvych tiel. Nevedel som si to vysvetliť, kto napadol dedinu, čo sa stalo s ochrankou. Šiel som po drevených schodoch. Vonku pršalo a dopadajúci dážď na okná bolo počuť. Inokedy tu také ticho nebolo. Šiel som prázdnou chodbou, až ku kancelárií Tsukikage. Vychádzali odtiaľ hlasy. Začul som hlas Tsukikage, nevedel som čo hovorí, ale vedel som, že to je jej hlas. Potom som počul aj hlas niekoho neznámeho. Dnu som však nešiel. Stál som asi dva metre pred dverami. Určite už cítili moju chakru, ale ja som nič nerobil.
Anonymní- Anonymní
Obloha se trochu uklidnila a mně na rukou konečně přestala vyskakovat husí kůže. Upřela jsem pohled na mladíka na zemi, zatímco ho překračoval. Ještě žil, ale ne na dlouho, pokud se k němu brzy nedostane pomoc.
,,Tak to aby jste se posadil,'' ukázala jsem mu na křeslo před svým stolem. Pozorně jsem sledovala každý jeho pohyb. Když si sundal kapuci, koutkem oka jsem viděla, jak se Shi celá naježila. Nesnášela masky.
Když mi řekl o Reině, trochu naklonila jsem hlavu na stranu a zvedla pravé obočí.
,,Neříkejte. To je...milá zpráva. A jaký hodný člověk ji přivedl mezi nás?'' zeptala jsem se a celou dobu hleděla na místo, kde by měl mít otvor pro druhé oko. Černým dírám v maskách jsem totiž zrovna dvakrát nevěřila.
,,Tak to aby jste se posadil,'' ukázala jsem mu na křeslo před svým stolem. Pozorně jsem sledovala každý jeho pohyb. Když si sundal kapuci, koutkem oka jsem viděla, jak se Shi celá naježila. Nesnášela masky.
Když mi řekl o Reině, trochu naklonila jsem hlavu na stranu a zvedla pravé obočí.
,,Neříkejte. To je...milá zpráva. A jaký hodný člověk ji přivedl mezi nás?'' zeptala jsem se a celou dobu hleděla na místo, kde by měl mít otvor pro druhé oko. Černým dírám v maskách jsem totiž zrovna dvakrát nevěřila.
No jasně! Doběhla jsem jak splašená až před budovu a upe na pohodu vyskákala i schody. Netušila jsme proč všici dospělí s tímto mají problém, bez tak jen kouří a fetujou, mě to bylo upe jasný! Měla jsem těch bylinek snad celý kapse a kyblíček. Chtěla jsem vniknout dovnitř jak éro, jenže jsem tak někoho slyšela, takže jsem si stoupla na lavičku a nedočkavě si pocupkávala než ti uvnitř vypadnou a já můžu začít s vyděračskou komedií! Jo! Fakt se nemůžu dočkat! Budu mít vlastní chlupatou kuličku, která mě bude převážet všude! Jenže abych si koupila další kartáček na zuby, medvědům přeci z huby páchne jak dědkovy z bot. No ták, no ták, notáááák!
Kaomi- Genin
Množstvo čakrier zoskupujúcich sa okolo budovy mu dávalo jasne najavo, koľko času ešte dokáže stráviť týmto rozhovorom. Jeho pohľad mu padol na kreslo kde sa pohodlne posadil, nebojac sa dôsledkov ktoré by mohli prísť kvôli jeho činom spôsobeným ako na chodbe tak pri bráne. Videl ako sa uhýba jeho pohľadu, dalo mu to najavo istú vec ktorú dokázal tentoraz proti nej využiť, aby to z nej dokázal dostať. Nevenujúc pozornosť pomaly umierajúcemu mladíkovi na podlahe, pozorne prešiel pohľadom po ostatku kancelárie, kým zarovno zacítil aj čakru za dverami. Znova sa zahľadel n okno kde sledoval mraky? Možno...
... „Poznali ste ju že? Podľa toho ako o nej hovoríte aj osobne..“ Prehovoril znova, nemal to odkiaľ vedieť, ale zdalo sa akoby to tušil. Dokonca aj o jej minulosti vedel, ale iba trochu, jeho informácie nesiahali až sem do týchto kútov svete. Pohľad mu práve padol na panorámu za sklom, kedy sa dážď stretol zo slnkom a vytvoril nádhernú dúhu na pozadí. Po jej otázke nastalo ticho. Dlhé ticho, kým prehovoril.
„Hokáge..“ Ten od ktorého sa to dalo očakávať najmenej. Teraz už bolo jasné kam táto konverzácia mieri, už tak že sa nebál tejto mocnej Kunoichi šlo napovedať, prečo sem prišiel a nenapadol ju.
Yogi- Mrtvý/á
Sledovala jsem ho, jak si sedá a přitom se nenechala rušit vědomím, že se za dveřmi mé kanceláře objevují noví lidé. Mohla jsem snadno jednoho z nich zavolat, aby umírajícího shinobiho odnesli do nemocnice, ale nehodlala jsem tohle zajímavé setkání přerušit.
,,Chodily jsme spolu na akademii,'' řekla jsem prostě, byla to pravda. Ačkoliv jsem si nemyslela, že narážel zrovna na tohle.
Když mi po dlouhém tichu odpověděl na mou předchozí otázku, musela jsem vynaložit hodně svého hereckého talentu, abych skryla své pocity před jeho zraky a zachovala si neutrální tvář. Obličej je tvůj sluha, ne ty jeho, vybavila se mi stará slova.
,,Hokage-dono měl zdá se napilno,'' odpověděla jsem a proklela se za tu sotva patrnou stopu hořkosti, kterou jsem slyšela ve svém vlastním hlase.
,,Chodily jsme spolu na akademii,'' řekla jsem prostě, byla to pravda. Ačkoliv jsem si nemyslela, že narážel zrovna na tohle.
Když mi po dlouhém tichu odpověděl na mou předchozí otázku, musela jsem vynaložit hodně svého hereckého talentu, abych skryla své pocity před jeho zraky a zachovala si neutrální tvář. Obličej je tvůj sluha, ne ty jeho, vybavila se mi stará slova.
,,Hokage-dono měl zdá se napilno,'' odpověděla jsem a proklela se za tu sotva patrnou stopu hořkosti, kterou jsem slyšela ve svém vlastním hlase.
Jeho oko sledovalo každý jej pohyb, každú malú mimiku jej tváre, kým si spokojne neoddýchol. Asi pochopil všetko čo mal aj v pláne v tejto miestnosti pochopiť. Stále nebral ohľad aj nato, že môže zavolať stráže na jeho spacifikovanie. Čo bolo ale najviac dôležité aspoň pre neho sú nové informácie ktoré si práve zistil, a tie mienil použiť aby v nej vyvolal vojnové výčitky...
... „Myslím že ste dobrá herečka ale mne neunikne jediná vaša črta. Pri tej akadémii ste zabudli poznamenať že ste sa poznali osobne aj citovo. A najviac asi cítite určitú horkosť k Hokágemu? Nedivím sa vám, vyvolal Reinu aby bránila Otogakure. Kto vie čo dokáže v jej rukách napáchať. Domnievam sa že povesť Hokágov už nie je to čo bývala. Nemyslím si že je ešte stále na strane „dobra“. Hokáge je slabý keď ju dokázal vyvolať, nič viac jasné. V minulosti napáchala extrémnych kôd, vyvolal ju pretože Konoha už nemá právo nazývať sa veľkou Shinobi dedinou. Preto mám na vás istý návrh. Pomôžte nám zničiť Konohu. Pomôžte Kumo vo vojne! Pomôžte nám..“ Prehovoril, nepovedal totiž všetko, všetko. Nepovedal nič, rozprával ako obyčajný poskok Raikageho. Neprehováral jej do duše jeho voľba bola jasná. Hodiť návrhy vojny na Kumo.
Yogi- Mrtvý/á
V naprosté tichosti a klidu jsem si ho vyslechla a oči měla zabodnuté do jednoho konkrétního bodu na jeho masce. Je vážně dobrý...
Tygřice na své pohovce tiše zavrčela. ,,Já vím,'' řekla jsem jí v myšlenkách a pak si rychle rozmyslela, co mu odpovím.
,,Snad vás neurazí, když vaši žádost o pomoc zanechám nezodpovězenou. Tsukigakure Konoze hodně dluží,'' dobré i zlé, ,,a pokud je to opravdu tak, jak říkáte a vás posílá Raikage-dono, vyřiďte mu ode mne, prosím, pozdrav. A také mu řekněte, aby své vyslance naučil lepšímu vychování. Jsem přesvědčena, že násilné vniknutí do vesnice a zabíjení jejích shinobi do správného diplomatického chování nepatří,'' dořekla jsem a na rtech vykouzlila úsměv, který zdaleka nedosáhl mých očí a mohl znamenat tisíc věcí najednou.
Téma Reina jsem opustila a už se k němu víc nevyjadřovala. To a všechno ostatní vyřeším později. Zkušenost mne naučila, že není radno věřit všem informacím, které jsou pouze z jednoho zdroje.
Tygřice na své pohovce tiše zavrčela. ,,Já vím,'' řekla jsem jí v myšlenkách a pak si rychle rozmyslela, co mu odpovím.
,,Snad vás neurazí, když vaši žádost o pomoc zanechám nezodpovězenou. Tsukigakure Konoze hodně dluží,'' dobré i zlé, ,,a pokud je to opravdu tak, jak říkáte a vás posílá Raikage-dono, vyřiďte mu ode mne, prosím, pozdrav. A také mu řekněte, aby své vyslance naučil lepšímu vychování. Jsem přesvědčena, že násilné vniknutí do vesnice a zabíjení jejích shinobi do správného diplomatického chování nepatří,'' dořekla jsem a na rtech vykouzlila úsměv, který zdaleka nedosáhl mých očí a mohl znamenat tisíc věcí najednou.
Téma Reina jsem opustila a už se k němu víc nevyjadřovala. To a všechno ostatní vyřeším později. Zkušenost mne naučila, že není radno věřit všem informacím, které jsou pouze z jednoho zdroje.
Postava sa napriek nie príliš kladnej odpovedi, pousmiala. Znova to nebolo možné vďaka maske zaregistrovať, bolo však možné pocítiť to už v tak hnusnej atmosfére. Postavil sa, akoby sa snažil zaútočiť keďže neprijala jeho ponuku. Ruka letela za hlavu ale namiesto toho aby vytasila zbraň, nechala i skĺznuť kapucňu na tvár, otočila sa a pomalým krokom zamierila k dverám kde sa chystala beztrestne odísť. Vedel pridobre že ho nikto nedokáže zastaviť, vedel dobre že strach im nedovolí postaviť sa mu do cesty. Možno urobil chybu ale pred odchodom sa ešte otočil. Vtedy sa jej zahľadel do očí a prehovoril...
... „Pamätajte, vo vojne budete buď na strane Kumo alebo proti nej. Ak jeden Shinobi dokázal to čo dokázal, čo asi zvládne celá dedina?“ Zaznela otázka v tichosti, postava znova otvorila dvere a zazrela na tú spúšť čo vytvorila. Množstvo mŕtvych tiel poukladaných na chodbe. Ak by sa ho pokúsil niekto zastaviť, zastaví sa v opačnom prípade pomalým krokom zamieril von z budovy a následne odišiel z dediny.
Presun...
Yogi- Mrtvý/á
Predsa len sa mu niekto postavil. Bol som niekoľko metrov pred tým záhadným mužom a povedal som.
"Stoj!"
Našla sa vo mne odvaha ho zastaviť. Napriek tomu, že nedopadnem dobre som sa chcel aspoň o niečo pokúsiť.
Poskladal som rýchlo pečate na techniku.
"Yoton:Yodan!"
Naňho letela lávová guľa. Nemal som strach z neho, ale zo smrti.
Vytiahol som katanu a bol pripravený na boj. Výsledok bol jasný už dopredu, ale predsa som ho nenechal ísť.
"Stoj!"
Našla sa vo mne odvaha ho zastaviť. Napriek tomu, že nedopadnem dobre som sa chcel aspoň o niečo pokúsiť.
Poskladal som rýchlo pečate na techniku.
"Yoton:Yodan!"
Naňho letela lávová guľa. Nemal som strach z neho, ale zo smrti.
Vytiahol som katanu a bol pripravený na boj. Výsledok bol jasný už dopredu, ale predsa som ho nenechal ísť.
Anonymní- Anonymní
Nepochybne šlo o naozaj perfektne načasovaný útok ktorý mohol vyjsť dokonale, keby nezakričal stoj a nevyslovil svoju techniku. Týmto pokynom dal neznámemu dostatočný čas nato aby zareagoval na blížiaci sa útok prostým úhybom sa do strany, kde prejavil svoju nepochybne takmer na hraničiaci legiend, extrémnu rýchlosť, keď svojím ramenom drgol do dverí po jeho pravej strane, čím ich otvoril a dokázal sa vyhnúť letiacej mase lávy ktorá si našla za obeť už tak mŕtve telo a spálila ho na popol. Týmto útokom ale docielil len jedno, a to blížiacu sa ohnivú guľu obrej veľkosti, letiacu na neho z chodby. Bez toho aby vylovil techniku, keďže Reiova technika zahalila celú miestnosť do spáleného dymu...
... „Si odvážny ale možno aj hlúpy, napadnúť ma..“ Ozval sa hlas za ním, postava tentoraz stála ani nie pár metrov za ním, v ruke držala katanu a jediným otvorom v ktorom sa odrážalo čierne oko, neukazujúc svoju zbraň Sharinganu, sledoval svojho nového súpera, s úmyslom ho poslať domov po častiach. Mal poslednú šancu sklopiť svoj meč a nechať ho prejsť kým nebude neskoro. Bol ale udivený že sa konečne našiel niekto kto mal dostatok odvahy postaviť sa svojmu strachu, zbaviť sa týchto okovov a bojovať naplno. Strach zo smrti ale z neho cítil.
Yogi- Mrtvý/á
Lávovej guli sa vyhol, to som očakával, ale v tom momente som mal vytvorenú pečať draka.
*Yoton:Soosa!
Prešlo mi hlavou a z lávovej gule, ktorá bola meter za Ogim vyšli tenké, ale dlhé lávové ruky a smerovali priamo na Ogiho nebezpečnou rýchlosťou.
Útok bol možno trošku nečakaný, keď že guľa bola v tej chvíli za ním, ale vedel som, že to nepostačí.
Obria guľa, ktorá smerovala na mňa bola nebezpečná, preto som z chodby odskočil do vedľajšej miestnosti, kde boli kancelárie, stihol som sa teda vyhnúť, síce som už mal ohorený plášť z kraja. Guľa prešla chodbou a ja som sa vrátil naspäť na chodbu. Katanu som nezložil, len vystrel pred seba a pozrel som sa naňho, nie do očí, ale len na jeho katanu.
*Yoton:Soosa!
Prešlo mi hlavou a z lávovej gule, ktorá bola meter za Ogim vyšli tenké, ale dlhé lávové ruky a smerovali priamo na Ogiho nebezpečnou rýchlosťou.
Útok bol možno trošku nečakaný, keď že guľa bola v tej chvíli za ním, ale vedel som, že to nepostačí.
Obria guľa, ktorá smerovala na mňa bola nebezpečná, preto som z chodby odskočil do vedľajšej miestnosti, kde boli kancelárie, stihol som sa teda vyhnúť, síce som už mal ohorený plášť z kraja. Guľa prešla chodbou a ja som sa vrátil naspäť na chodbu. Katanu som nezložil, len vystrel pred seba a pozrel som sa naňho, nie do očí, ale len na jeho katanu.
Anonymní- Anonymní
Znova, excelentný útok na ktorý sa naozaj ťažko bez Sharinganu reagovalo, tvorilo z Reia naozaj ultimátneho Shinobiho ktorý raz určite narobí paseku na bojisku v prípadnej vojne ktorá sa chystá. Útok rúk ktoré sa nedali predpokladať teraz pocítil neznámy Shinobi priamo za chrbtom, pocítil tú obrovskú páľavu ale jediné načo sa zmohol bolo čupnutie, po ktorom nasledoval stret techník. Jeho technika lávy sa stretla z mocnou technikou ohňa čo vytvorilo obrovský výbuch na chodbe. Až teraz zavalil dym chodbu a roztrhal všetko čo bolo na chodbe. Na chodbe sa však nachádzal aj ten neznámy, bol mŕtvy? Dym pomaly ustupoval a Rei isto vyšiel na chodbu aby skontroloval tep svojho súpera. Útoky prestali, to mu vnuklo domnienku že súper je možno príliš zranený na boj...
... „Láva, jej využívanie na vysokej úrovni. Predpokladám že teba ta láva neraní že?“ Ozvalo sa v tichu, výbuch ktorý spôsobila technika ho musela zraniť, on však vyzeral akoby len teraz prišiel na bojisko. Bez zranenia stála maskovaná osoba v dlhom neobhorenom plášti na chodbe a sledovala Reia. Bol odvážny ale to ho bude stáť. Život.
Yogi- Mrtvý/á
"Správne."
Poznamenal som k jeho poznámke na lávu. Láva ma ani len nepálila, bolo to pozoruhodné. Ale môj nepriateľ bol ešte viac pozoruhodnejší. Kto to bol som nemal poňatie, ale bol mocný. Reagovať na moju manipuláciu s lávou a vyviaznúť tak ako on, v živote som nič takého nevidel.
Pevne som uchopil katanu a pozrel som sa mu do diery v maske, prečo nosil masku?
"Načo ti je tá maska? Prečo zakrývaš svoju identitu?"
Opýtal som sa ho a dal som sa do bojového postoja. Potom som si ho premeriaval očami celého.
Poznamenal som k jeho poznámke na lávu. Láva ma ani len nepálila, bolo to pozoruhodné. Ale môj nepriateľ bol ešte viac pozoruhodnejší. Kto to bol som nemal poňatie, ale bol mocný. Reagovať na moju manipuláciu s lávou a vyviaznúť tak ako on, v živote som nič takého nevidel.
Pevne som uchopil katanu a pozrel som sa mu do diery v maske, prečo nosil masku?
"Načo ti je tá maska? Prečo zakrývaš svoju identitu?"
Opýtal som sa ho a dal som sa do bojového postoja. Potom som si ho premeriaval očami celého.
Anonymní- Anonymní
Bolo samozrejme jasné už z prvého postoja aký neznámy Shinobi zaujal, že ide o naozaj mocného S rankového Shinobiho, ktorý v pláne mal predbehnúť inú legendu. Tentoraz ale ostal pevne stáť na mieste, nehýbal sa akoby sa nebál katany ktorou na neho mieril. Nebál sa možného útoku odzadu ktorý dokázal bez pohybu zablokovať. Rei mal dve šance utiecť a prežiť, zhodil ich no neznámy mal dôvod prečo n neho nezaútočil a nezabil ho tak isto ako pozabíjal všetky stráže pred kanceláriou. Jeho odvaha nevnímať strach bola naozaj užitočná...
... „Pretože je priskoro aby ste vedeli kto som..“ Bolo jediné čo dokázal dostať z nebezpečnej postavy pred ním, než sa mu v ruke objavila katana, a nie hocijaká, tvorená z čiernych plameňov podivuhodného ohňa ktorý v minulosti napáchal extrémnych škôd. Či Amaterau poznal alebo nie, bolo jasné čo príde. Sharingan proti ktorému Taijutsu nemalo účinok.
Yogi- Mrtvý/á
V sekunde, ako som zazrel čo robil. Rozhodol som sa k niečomu inému. Katanu som si jedným pohybom zasunul naspäť do puzdra. Odskočil som dozadu.
Stále som nepociťoval strach z neho, nebál som sa ho. Bol krutý a naháňal hrôzu, ale nie mne. Rýchlo som vytvoril pečate.
*Yoton:Yokai no Jutsu
Prešlo mi hlavou a na toho neznámeho človeka som poslal lávu. Útok nebol dostatočne rýchly, ale svoj zámer splnil. Hodil som po ňom ešte dva kunaie.
O čiernych plameňoch som už počul, vedel som aj čo dokážu. Predsa som neušiel.
Stále som nepociťoval strach z neho, nebál som sa ho. Bol krutý a naháňal hrôzu, ale nie mne. Rýchlo som vytvoril pečate.
*Yoton:Yokai no Jutsu
Prešlo mi hlavou a na toho neznámeho človeka som poslal lávu. Útok nebol dostatočne rýchly, ale svoj zámer splnil. Hodil som po ňom ešte dva kunaie.
O čiernych plameňoch som už počul, vedel som aj čo dokážu. Predsa som neušiel.
Anonymní- Anonymní
Stála jsme na lavičce a až po pár minutách jsem si všimla těch mrtvol na zemi. Otevřela jsme pusu dokořan, ale to už tu začali bojovat ti chlápci. Rychle jsme uskočila, jenže do kaluže krve, takže jsem se rychle zvedla a začala se třepat. Krev jsem neměla moc v lásce a navíc to jak bojovali, se mi taky nelíbilo. Bylo to na mě až moc vážný boj a toho chlápka v masce jsem se dost bála. Co se tu sakryš děje. Zmenšili se mi zorničky když jsem viděla jak ten maskáč vytasil proti našemu shinobimu ohnivě černou katanu. "To je Amaterasu....nebo ne." Kuňkla jsem si pro sebe, v hodinách jsem dávala obzvášť pozor a znala jsem skoro všechny nejznámější Kekkei Genkai a techniky co byli použity ve válkách a získali publicitu. Nehnula jsem se, nechtěla jsem se do nich míchat, proto jsem jen stála nedaleko a koukala co se bude dít...
Kaomi- Genin
Strana 2 z 31 • 1, 2, 3 ... 16 ... 31
Strana 2 z 31
Povolení tohoto fóra: