Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Budova Tsukikage

+36
Milli Kamizuru
Yoshita Kanen
Tora Iku
Shiro
Sumi
Yuki Tsuki
Atsuka
Goku
Rei Casius
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Sasuke Tobirama
Itama Senju
Aimi Iwatsuchi
Hokori Mai
Crystal Takaishi
Kangae Mizutsuchi
Killunia
Akasuna no Ruki
Misha Haybushi
Reina Kana
Kaya
Mai
Hoozuki Meizu
Junka
Yun Harada
Akio
Ex Libris
Yogi
Shinobi
Tatsumaki (Oga)
Yomi Hikikomori
Kaomi
Ayame Takahashi
40 posters

Strana 3 z 31 Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 31  Next

Goto down

Budova Tsukikage - Stránka 3 Empty Budova Tsukikage

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 13, 2013 9:21 pm

First topic message reminder :

Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Budova Tsukikage - Stránka 3 Empty Re: Budova Tsukikage

Příspěvek pro Ayame Takahashi Wed Jul 31, 2013 4:41 pm

Když si sáhl rukou za hlavu, viditelně jsem se napjala, připravená zareagovat, kdyby se rozhodl zaútočit. Nakonec si ale jenom nasadil kapuci. Vyslechla jsem si jeho slova a když odešel, pomalu jsem vydechla nosem. Ani jsem si neuvědomila, že jsem zadržovala dech.
Na okamžik jsem si dovolila zavřít oči, jenže to už se z chodby opět ozvaly rány.Vyskočila jsem z křesla a rychle dorazila ke dveřím, které jsem otevřela dokořán.
Do nosu mě okamžitě udeřil zápach spáleného (nejen) masa a z kouře se mi do očí nahrnuly slzy. I přes černý dým v chodbě ale bylo nemožné přehlédnout vlnu lávy.
Shi se ke dveřím nahrnula ve stejnou chvíli, co jsem k nim došla. Vědíc přesně, na co myslím, zatnula drápy do země a z tlamy se jí vyhrnula masa vody, která narazila do lávové vlny a zastavila ji.
Suiton: Suijinheki
Já natáhla ruku a ony dva hozené kunaie narazily do stěny z okvětních lístků irisu, kterou jsem vytvořila mezi oběma protivníky a která sahala od stěny až k podlaze.
,,Stačí!'' rozkázala jsem hlasitě a zatímco se dým rozptyloval, stěna z lístků se rozpadla a já vyčkávala, jestli se někdo z nich bude protivit zastavení boje.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yogi Wed Jul 31, 2013 4:50 pm

Našťastie pre Reia zasiahla do súboja Ayame, čo bola možno obrovská chyba alebo možno zároveň aj obrovské šťastie. Čierne plamene zmizli z jeho rúk, okamžite nato si otrepal trochu popálené oblečenie a pod maskou sa pousmial, keď sa ako súperovy tak aj Káge uklonil, načo okamžite zmizol v čiernom ohni ktorý ho pohltil, kým po pár sekúnd po ňom neostalo stopy.

Presun...
Yogi
Yogi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 101

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Jul 31, 2013 6:15 pm

Do boja sa priplietla Tsukikage a nechala utiecť toho záhadného muža. Ja som sa zarazil, prečo zasiahla? Mohla mi pomôcť a možno by sme ho dostali.
"Asi Uchiha, používal čierne ohne."
Povedal som smerom na Tsukikage. Nebol som spokojný s tým, že nám utiekol.
"Kto to vlastne bol?"
Opýtal som sa a čakal, čo mi odpovie Tsukikage-sama.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Wed Jul 31, 2013 8:03 pm

Sledovala jsem ho, jak mizel v černých plamenech. Voda z Shiina jutsu mezitím vytékala ven děrami ve stěnách, které tu zanechalo řádění na chodbě.
Rozhlédla jsem se kolem. Stěny byly pokryté sazemi, uprostřed chodby byla hromada ztvrdlé lávy a ve vzduchu se stále vznášel pach smrti.
,,Nemám tušení,'' zavrčela jsem odpověď na jeho otázku a k jeho předchozí poznámce se vyjádřila tichým zamručením. ,,Kaomi,'' zavolala jsem na dívku a otočila jsem se na podpatku směrem do kanceláře, věříc, že mě bude následovat.
Uprostřed místnosti na zemi stále ležel mladík, který přiběhl se zprávou o útoku. Sehnula jsem se, abych mu zkusila nahmatat tep. Nic. Mrtvý.
Zatnula jsem zuby a do dlaně si zaryla nehty. Přešla jsem k prosklené stěně a zadívala se ven. Padla noc.
,,Shi, najdi někoho, kdo to tu uklidí,'' rozkázala jsem, aniž bych uhnula pohledem z výhledu na vesnici. Tygřice se na mně podívala nevěřícným pohledem, beze slova se ptala, jak po ní můžu chtít takovou podřadnou práci. ,,Hned!'' dodala jsem důrazněji a šlehla po ní ostrým pohledem. Odměnou mi bylo podrážděné zavrčení, ale nakonec vyběhla z místnosti a za chvíli se i na chodbě ozval shon. Do kanceláře přiběhli dva muži, aby odnesli mrtvé tělo.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Jul 31, 2013 8:11 pm

Vošiel som do kancelárie, čakal som, kým na mňa Tsukikage-sama vyletí. Ja som však bol už pripravený nespočetnými výhovorkami a argumentmi.
Z tváre sa mi mohla dať vyčítať nespokojnosť, nerád som bol, keď nepriateľ utiekol. I keď nad týmto by som asi nevyhral, ale aspoň by som zomrel smrťou, ktorá bola v klane čestná.
Čakal som, čo ešte povie Tsukikage-sama. Či mi vynadá alebo čo urobí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaomi Wed Jul 31, 2013 8:14 pm

Pořád jsem jen koukala jak kdybych padla z višně. Něco takového jsem viděla poprvé a toho chlapa v masce jsem se začala dost bát, proto jsem ztuhla jak dřevo a podívala se na to spálené tělo. Tělo se mi tak nějak zatřáslo, ale když se do toho pustila Tsukikage, znovu jsem jen koukala a nic neříkala. Až na její povel jsem šla tak nějak jak zombie za ní. Pořád jsem měla problém se nějak hnout. Ten pach mrtvých těl, myslela jsem si že mě to dovede až k pláči, proto jsem si dala ruku před pusu a snažila se to nějak nedýchat. Položila jsme jí na stůl ty bylinky a otočila se za sebe. Ta energie a elán mě nějak přešel a šlo vidět že i ona neměla náladu. "Donesla jsem...ty, bylinky." Řekla jsem, protože se nekoukala, takže aby věděla. Pak jsem se podívala na svoje oblečení. Krev... Mákla jsem na ní prsy a začala jí očima zkoumat, až se mi trošku zamotala hlava, ale balanc jsem stále udržovala. Jen se mi na chvilku nahrnuly slzy do očí, které jsem se snažila potlačit. "Ten muž měl Amaterasu, že ano?" Kuňkla jsem a pohled z té krve na mé ruce jsem nespustila ani na chvilku.
Kaomi
Kaomi
Genin
Genin

Počet příspěvků : 77

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Wed Jul 31, 2013 8:40 pm

Otočila jsem hlavu a podívala se na košíček bylinek položený na mém pracovním stole. Chvíli jsem se na něj nepřítomně dívala a nejspíš jsem vypadala dost ztracená v myšlenkách, než jsem pokývala hlavou a vytáhla koutky do slabého úsměvu.
,,Skvěle, děkuji ti. V nemocnici budou mít radost,'' odpověděla jsem. ,,Za odměnu si může vybrat nějakou techniku.''
Došla jsem ke stolu, ale neposadila jsem se. Místo toho jsem se začala přehrabovat v jednom z šuplíků. Do místnosti mezitím už zase vběhla Shi a vyskočila na svou pohovku.
Otočila jsem se na Reie. ,,Půjdeš do Kiri s mírovou smlouvou,'' řekla jsem prostě a podala mu svitek, ve kterém byly vepsané všechny ty věci o pomáhání si a tak dále.
To mi do hlavy vehnalo otázku, kde je tak dlouho Yoko a hned na to se mi vybavila slova Ogiho Takakuiho. Jenom další problémy...
,,Rozdělila jsem vás do týmů. Reii, ty máš pod sebou chuuninku Yoko Uzumaki. Momentálně je na misi v Iwě. Kaomi, tvůj sensei je Junka Faia,'' oznámila jsem jim.
,,A ano, z toho, co jsem viděla, to bylo Amaterasu,'' odpověděla jsem tiše na Kaominu otázku.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ex Libris Wed Jul 31, 2013 8:45 pm

Poslední dny jsem byl značně mimo. Trávil jsem je - jak by se dalo očekávat - v knihovně, ačkoliv většinou úmorným nuděním, protože k tomu, abych si přečetl nějakou pasáž z textů, které tam byli mi stačilo se trochu soustředit. A tak jsem trávil svůj čas navrhováním nových znaků, skládáním ód na donáškovou službu (už jsem měl čtyři strany!), to vše proložené veršovanými hádkami s knihovníkem, na to samé téma. Když jsem po týdnu vylezl z onoho kouzelného světa a rozhodl se zamířit za Tsukikage a aspoň jednou si zahrát na hodného hocha a oznámit jí, že hodlám odejít z vesnice a přečíst první knihovnu na kterou narazím, protože mám absťák, zrovna pršelo.
Neměl jsem rád déšť, rozpíjel inkoust.
Když jsem se ale dostal do budovy Tsukikage narazil jsem na něco, co se mi nelíbilo daleko víc. Cesta k její kanceláři byla lemována mrtvými těly a také spoustou zničených masek. Nesouhlasil jsem ani s jedním. Když jsem dorazil na konec krvavé cesty a překonal jsem mírně osmahnutou cílovou rovinku, stanul jsem v otevřených dveří kanceláře a zadíval se na Ayame, která - a to jsem poznal i já - byla evidentně ve špatné náladě. Kromě ní tam byli další dvě osoby. Svraštil jsem obočí.
"Zdá se, že jsem přišel o hodně.
Tohle je horší, než lidi, co řvou v knihovně,"
zamručel jsem s naprosto vážnou tváří a zkusmo kopnul do jednoho těla, ležícího hned vedle dveří, doufajíc, že sebou trhne, nebo aspoň slabě zasténá.

Naposledy upravil Ex Libris dne Wed Jul 31, 2013 9:04 pm, celkově upraveno 3 krát
Ex Libris
Ex Libris

Počet příspěvků : 16

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Jul 31, 2013 8:46 pm

Tsukikage-sama na mňa vôbec nekričala, za to, že som to tu čiastočne zdemoloval. A tiež za iné veci.
"Bez problémov Tsukikage-sama."
Odpovedal som, tým som očakával hneď potom ako som bol Jounin, prišiel trochu neskoro.
Dobre, že som dostal chunninku a nie usmrkaných geninov. Snáď som dúfal, že ta chunninka ma znesie. Bola len jedna a to mi vyhovovalo.
K misií som nič nehovoril, zobral som si zvitok a šiel som smerom k bráne.
Presun

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaomi Wed Jul 31, 2013 8:55 pm

Podívala jsem se na Tsukikage a kývla hlavou. "Om...Děkuji, vzala bych si Ninpou: Kiteinu Shawaa, už déle jsem se jí chtěla naučit." Pousmála jsem se a krev otřela už tak o zakrvácené oblečení. Při výslechu kdo bude můj sensei jsem se zamyslela. Zatím jsem nikoho takového neznala, ale určitě s ní bude sranda, teda doufala jsem v to. Neměla jsem moc ráda zastaralé lidi co se neumí ani zasmát. Navíc jsem si vzpomněla ještě na jednu věc. "Jo! Tsukikage-sama, chtěla jsem se ještě na něco zeptat..." Než jsem to ale chtěla doříct, už jsem jen postřehla to jak ten kluk kopl do tý mrtvoly. "Jsi blbej? I já poznám že je mrtvej, takto máte úctu k zesnulým?!" Nesnášela jsem to hlavně proto že jsem nikoho neměla a mrtvých jsem si vlastně vážila někdy i víc než těch živých. Navíc to jak do nich kopl, dokonale mě to vytočilo. I tak jsem se znovu podívala na Tsukikage už bez úsměvu. "V těch lesích byl jeden tvor co se mi zalíbil a...Proto jsem se chtěla zeptat jestli bych si ho mohla tak nějak...ochočit."
Kaomi
Kaomi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Wed Jul 31, 2013 9:08 pm

Kývla jsem Reiovi na rozloučenou a pak jsem se vydala ke skříni se svitky, abych Kaomi našla vyžádanou techniku. Po chvíli jsem ji vytáhla a podala ji jí.
Když se začala na něco ptát, trpělivě jsem čekala, ale pak najednou vyjela na někoho ve dveřích. Zvedla jsem k tomu místu oči a po době, která se mi zdálo věčnost, se mi na tváři samovolně usadil široký a upřímný úsměv. A přes to, co udělal a za co ho Kaomi seřvala jsem měla hrozně nutkavý pocit jít ho obejmout. Neudělala jsem to.
,,Jaký tvor?'' zeptala jsem se Kaomi a konečně odtrhla svůj pohled od Exe, abych se podívala na malou geninku.
Shi nicméně neváhala, vyskočila z gauče s novým elánem v žilách a prakticky na Exe skočila. Stejně jako Kaomi, ani četa, která uklízela chodbu neměla s Exem takové pochopení, jako já a tak na něj muži odnášející pokopané mrtvé tělo házeli nevěřícné a pohoršené pohledy.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ex Libris Wed Jul 31, 2013 9:28 pm

Zrovna ve chvíly, kdy jsem usoudil, že je daný člověk opravdu po smrti se stali dvě věci zároveň. Prošla okolo mě jedna neznámá osoba a druhá se ke mně otočila a začala řvát. Na mé tváři se objevil výraz čirého zděšení a nepochopení, protože mi nebylo jasné, co jsem udělal tak špatně a křičící osoby mě vždycky zneklidňovali. To, že mi tahle sahala asi tak do pasu věci ani trochu nepomáhalo. Pozvedl jsem svůj pohled k Ayame, která ale ani neotevřela pusu, což bylo potěšující a mírně zbeklidňující zároveň, protože jsem vůbec netušil co si myslí. Ale usmívala se.
Znovu jsem svůj pohled zaměřil dolů a pokusil se na to bělovlasé stvoření usmát.
"Nechtěl jsem vás urazit,
Však on ještě mohl žít!"
zkusil jsem se obhájit a myslel jsem, že mi to šlo dost dobře.
"Mrtví žijí odkazem
a tady to pozře zem."

Vyjádřil jsem svůj názor na uctívání těla ležícího nedaleko. Odkazem jsem samozřejmě myslel písemnou dokumentaci. K té jsem měl úcty až až.
Pro někoho možná nepříjemné pohledy, kterými mně provrtávala parta venku, mě vůbec netrápily, protože jsem je zkrátka nedokázal rozšifrovat. Zato skákající tygřice byla signálem více než jasným.
"Shirayuki-hime!" na mé tváři se objevil upřímný úsměv, který v mžiku skončil pohřbený na podlaze pod sněhobílou hmotou, stejně jako zbytek.
Ex Libris
Ex Libris

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaomi Wed Jul 31, 2013 9:31 pm

Vzala jsem si techniku a uložila do kapsy. Ani jsem se neusmála, neměla jsem moc náladu a vůbec, nechtěla jsem se ani přetvařovat. "No...Je to jaksi...Je to medvěd." Řekla jsem to pak přeci jen docela rázně pořád měla chuť dojít k tomu klukovy a taky si do něj pořádně kopnout, jen jsem měla strach co by udělal on mě a tak jsem raději jen stála a čekala co dál. No popravdě, i kdyby mi to bylo zatrhnuto, stejně bych si ho ochočila, takže to bylo docela jedno, ale já jen tak ze slušnosti. Navíc, ten kluk se mi omluvil, proto nastala má (asi dvouminutová) chvilka autority a stoupla jsem si na židličku, ale to už byl na zemi. "Fajn, beru, ale žít nemohl, to bylo jasný, vždyť měl pryč končetiny a vůbec, byl celej od krve. To znamená...že...ne-žil, kapiš to?" Prokoulila jsem očima a založila si ruce do sebe. Muhehehe, má chvilka vážnosti!
Kaomi
Kaomi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Wed Jul 31, 2013 9:41 pm

Udiveně jsem se dívala na Kaomi. Myslí to vážně? ,,Chceš si ochočit...medvěda?'' zeptala jsem se pro jistotu.
Shi, která Exe na zemi dost nevybíravě přišpendlila mu ještě k tomu pořádně olízla obličej svým drsným jazykem. Při mé otázce ke mně otočila hlavu a naklonila ji na stranu.
,,To jako myslíš vážně? Podívej se ještě jednou, kdo to řekl,'' vyplázla na mne jazyk. Ano, měla pravdu. Sotva jsem mohla co říkat se svou 'sbírkou' koček.
Tak jsem na Kaomi jenom zvedla obočí. ,,A jak přesně plánuješ ochočit si toho medvěda?'' zeptala jsem se s pokrouceným úsměvem.
Shi po chvíli nechala Exe vstát, ale stejně se mu držela u nohy a s upřeným pohledem svých pomněnkových očí se dožadovala hlazení.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ex Libris Wed Jul 31, 2013 9:58 pm

I přesto, že jsem se tomu snažil zabránit mi Shi umyla svým jazykem celý obličej, zatímco holčička vlasů stejné barvy jako měla ona kožich, ležela na židli. Pochopil jsem to tak, že na mně nejspíš chtěla přes tygřici dohlédnout a radši, než aby to obešla to vzala vrchem. Což jí stejně moc dlouho nebylo platné, protože mě Shi nakonec nechala vstát a já tak mohl odpovědět na dívčino vysvětlení, proč ten člověk byl určitě mrtví.
"Vždy když něco ztratíš, nezboří se svět.
Když kniha ztratí vazbu, dá se vlepit zpět,
" pronesl jsem něco, co by v řeči normálních lidí znělo asi jako "A jak si můžeš být sakra tak jistá?", protože jsem to fakt nechytal.
V místnosti jinak probíhala debata o medvědech, které jsem naprosto nevěnoval pozornost. Medvědi byli nezajímaví. Kočky byly daleko lepší. Měly vzory.
Usmál jsem se na Shi a poklepal jí po hlavě, zatímco jsem si narovnal svitek s Pečetí čistoty na zádech.
Ex Libris
Ex Libris

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaomi Wed Jul 31, 2013 10:00 pm

Když se obě, jak Tsukikage tak i ta čičina divili, prokoulila jsem očima a na židličce, na které jsem právě stála jsem se otočila k Tsukikage. Byla jsem teď navíc vyšší, takže to bylo-aspoň pro mě-i lepší. "No a? Vy tady máte kočky, takže já chci grizzliho." Nafoukla jsem tváře a založila ruce do sebe. No když se mě zeptala jak bych si toho medvěda ochočila, zbledla jsem jak stěna a nahrbila se se skloněnou hlavou a ruka vysícíma dolů. "No, došla bych tam, práskla ho po kebuli, vzala na vodítko, dovlíkla bych ho až sem a pak by se až mluvilo o tom jak ho ochočit co?" Navíc ten kluk co rýmoval, byl docela divnej, ale tím svým optimismem se mi z jedné části zamlouval.
Kaomi
Kaomi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Wed Jul 31, 2013 10:28 pm

Překvapeně jsem zamrkala a pak mi mezi rty uniklo krátké pobavené uchechtnutí. Zavrtěla jsem hlavou a podívala se na Kaomi, mírně vzhůru, protože stála na židličce a já se jí se svými 160 cm momentálně nemohla rovnat.
,,Až si to promyslíš, řekni to tady Exovi a ten ti to buď schválí, nebo ne. Já osobně bych navrhovala dát mu nějaké jídlo,'' usmála jsem se na ni, ze židle sundala plášť a přehodila si ho přes ramena.
Došla jsem až k Exovi a zastavila se vedle něj. ,,Budu pryč tak tři dny, potřebuji si pročistit hlavu. Vezmeš to za mě, že jo? Díky,'' zeptala jsem se, aniž bych nějak zvlášť čekala za odpověď. Poplácala jsem ho po rameni s dobráckým úsměvem na rtech, jemně jsem zatahala Shi za ucho a s rozloučením jsme se s tygřicí vydaly pryč. (přesun)
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaomi Wed Jul 31, 2013 10:36 pm

Když se tak nějak uchechtla, doufala jsme že je to na dobré cestě a schválí mi to. Místo toho si ale vzala tu čičinu a odešla! Co já teď? Musím tu být s tím pubošem jakýmsi, co mi to má svolit, no to potěš koště! S povzdechem jsme se na židličce ve stoje zase otočila k tomu hloupkovi a prokoulila očima. Jak mi to jen mohla udělat?! Teď tu budu muset prosit někoho koho ani prosit o nic nechci, u ní mi to nevadilo, byla jsem zvyklá jí nějak vydírat, ale u toho puboša?! "Fajn, povol mi to...hned." Nafoukla jsem uraženě tváře.
Kaomi
Kaomi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ex Libris Wed Jul 31, 2013 10:54 pm

To, o čem se bavily ty dvě jsem vůbec neposlouchal, co jsem to zkoušel naposled, nebylo to nic zajímavého a tak jsem se místo toho věnoval prohlížení vzorů na kožichu Shi, v naději, že jí tam třeba nějaký přibyl. To by bylo super. Začal jsem vnímat teprve, když Ayame došla až těsně ke mě. A to co jsem slyšel se mi taky příliš nelíbilo.
"Ale já... ale já... ale já..." zkusil jsem to a pozvedl ruku na protest, ale Ayme mě jen poplácala po rameni a odešla, následovaná svou věrnou tygřicí.
No, skvěle. Takže tady budu muset být další tři dny a navíc v kanceláři!
Obrátil jsem svůj pohled k dívce na židli a zkormouceně se na ní usmál.
"Tádydádydá," dokončil jsem naprosto nesmyslně rým a spustil ruku.
Pak mi pohled padl na psací stůl a něco mi došlo.
Ó ano! Určitě tam museli být nějaké složky. S misemi, členy vesnice,  rozpisy služeb na záchodech, čímkoliv! Můj úsměv se změnil na fanatický, jak jsem se vysokou rychlostí přesouval ke své záchraně před smrtí nudou. Vytáhl jsem první šuplík a opravdu, něco tam bylo. Nadšením se mi rosvítily oči a vytáhl jsem první složku, když se nademnou znovu ozval vysoký rozhodný hlásek. O kterém jsem naprosto netušil, co po mě chce.
"Co?" vzhlédl jsem a vyvalil jsem na ní oči. Rozhodila mě z konceptu tak, že jsem zapoměl rýmovat.
"Co?!" ne, tentokrát to nebyla zoufalá záchrana na poslední chvíli, ale čisté překvapení, které měla náhodou za následek absolutní rým.
Ex Libris
Ex Libris

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaomi Wed Jul 31, 2013 11:00 pm

Ten kluk byl snad úplně mimo, ale i tak mě docela pobavil tím svým tadydady cosi...Ze židle jsem se nahla přes stůl na který jsme si klekla a čučela mu rovnou do očí. Docela dost vážně. "No není to snad jedno? Prostě mi TO povol." Nebylo mu snad jedno co mi povolí? Hlavně ať já to mám, to mi stačilo!
Kaomi
Kaomi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ex Libris Wed Jul 31, 2013 11:55 pm

Dokázal bych vám odříkat celou knihovnu pozpátku, ale můžu vás ujistit, že v žádné knize nestálo co dělat, když čelíte tvrdohlavé sedmileté holčičce. Jedním jsem si byl ale jistý - dovolit jsem jí to, ať už to bylo cokoliv, jen tak nemohl. Ano, byl jsem byl trochu mimo, ale rozhodně jsem nebyl hlupák. A Ayame mi svěřila tohle místo, tuhle židli a tenhle úžasný stůl a já jsem se musel snažit. A kromě toho jsem měl rád svůj život.
Opřel jsem si lokty o stůl a také jsem se jí hluboce zadíval do očí.
"Vše se děje v kruhu. Jsme odpovědní za své činy. Vrátí se nám," řekl jsem jí se zcela vážnou tváří.
Proč jsem nerýmoval? Citoval jsem.
Ex Libris
Ex Libris

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaomi Thu Aug 01, 2013 9:46 am

Budova Tsukikage - Stránka 3 Tumblr_moe9k5A29X1stsbtfo1_500

Pořád jsem se mu dívala do očí, kde se mi ale začali hromadit slzy. Nerozuměla jsem mu ani slovo, ale to že mi povolí medvěda z něj taky nevypadlo. Klekla jsem si na stůl a začala brečet. Nebyla jsem nijak hysterická, jen mi tekly slzy proudem, takže jsem si je jen otírala. Taky mi neskutečně vadilo jak mluvil. Kdo by to měl jako pochopit?! Nerozuměla jsme mu občas ani slovo. "Proč mi to...proč mi to nechceš povolit! Udělala jsem ti snad něco?" Znovu se mi roztekly slzy a já začala ztěžka popadávat dech od toho jak jsem vzlykala.
Kaomi
Kaomi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ex Libris Thu Aug 01, 2013 10:01 am

Holčička přelezla celá na stůl, dál se mi dívala do očí a rozbrečela se. Odtáhl jsem se jak nejdál to na židli šlo, dlaněmi ale stále opřený o stůl.
Kso!
Tak tohle bylo opravdu mimo mou kvalifikaci. Holčička přede mnou brečela, o čemž jsem věděl, že by se stát nemělo. Nejspíš to mělo co dělat s předmětem našeho rozhovoru, což byla ještě horší zpráva.
Z takové náhlé reakce by nejspíš byl zmatený kdekdo, natož pak já. Chvíli jsem se na ní koukal a přemýšlel, co se ode mě čeká, že udělám. Věděl jsem, že bych jí měl nějak zastavit.
"Možná, když zavřeš oči tak to přestane," pípnul jsem opatrně a ukázal směrem k jejím mokrým tvářím.
"A pak mi můžeš vysvětlit,
co má tohle všechno být,"
pronesl jsem o poznání jistějším hlasem a opět již rýmovaně.
Ex Libris
Ex Libris

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaomi Thu Aug 01, 2013 1:36 pm

Na jeho radu jsem i tak přistoupila a zavřela oči, i já už nechtěla plakat, ale nemohla jsme to nijak potlačit, až jsem se přeci jen zhluboka nadechla a uklidnila se. Nohy jsem si přitáhla k sobě a zabořila hlavu do kolen, ale i tak jsem se uplakanýma očima koukala na toho kluka. "Vysvětlit? Co bych měla vysvětlit...Nikdo mi nic nedovolí, všichni podceňují jen proto že mi je sedm." Otřela jsem si oči a bradu si opřela o kolena. On to taky nemohl pochopit, nikdo mě totiž nechápal.
Kaomi
Kaomi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ex Libris Thu Aug 01, 2013 2:01 pm

Zdálo se, že moje ráda zabrala, z čehož jsem měl upřímnou radost, protože jsem právě přišel na to, co musím dělat s lidmi, kteří brečí!
Věděl jsem z té hromady informací v mé hlavě, že by na to mělo zabírat i objetí, hlazení, nebo podobné věci, ale v tomto ohledu jsem byl poněkud nejistý a navíc to, jak se zdálo nefungovalo vždy.
Bělovláska na mě stále upírala pohled a chrlila něco o tom, že jí nikdo nic nedovolí. A taky o tom, že mi nic nevysvětlý. Na okamžik jsem se toužebně zadíval na složku, která stále ještě ležela na stole a pak se s povzdechem vrátil pohledem zpět k dívence.
Na dobu, když mi bylo sedm jsem si nevzpomínal, ale předpokládal jsem, že jsem se v té době toulal někde po lese a hledal jídlo. To bylo ještě v dnech před knihovnou. Musela to být hrozná nuda.
Vrátil jsem se do přítomnosti a, jako již nejednou, jsem zatoužil, aby holčička přede mnou byla prostě kus papíru, který by se dal přečíst, nebo nějaký pěkný znak, které u bych porozuměl.
Vlastně by mi docela dobře stačilo, kdyby měli lidé napsané na čele, co po mě chtějí.
"Povolil bych ti to rád,
co to je však musím znát,"
vydal jsem ze sebe zoufale a doufal jsem, že z ní konečně vypadne co chce.
Ex Libris
Ex Libris

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 31 Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 31  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: