Budova Tsukikage
+36
Milli Kamizuru
Yoshita Kanen
Tora Iku
Shiro
Sumi
Yuki Tsuki
Atsuka
Goku
Rei Casius
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Sasuke Tobirama
Itama Senju
Aimi Iwatsuchi
Hokori Mai
Crystal Takaishi
Kangae Mizutsuchi
Killunia
Akasuna no Ruki
Misha Haybushi
Reina Kana
Kaya
Mai
Hoozuki Meizu
Junka
Yun Harada
Akio
Ex Libris
Yogi
Shinobi
Tatsumaki (Oga)
Yomi Hikikomori
Kaomi
Ayame Takahashi
40 posters
Strana 16 z 31
Strana 16 z 31 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 31
Budova Tsukikage
First topic message reminder :
Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Ayame Takahashi- Počet příspěvků : 203
Re: Budova Tsukikage
Sasukeho prosba o udělení něčeho tak obsáhlého rozhodně nebyla typická. Možná kdyby se nejednalo o věci, které tak úzce souvisí s bezpečností vesnice, jako například poloha anbu centrály plus všechny jejich pasti a podobně. Dále požadoval celou zásobovací síť, což také bylo podezřelé. Také zajímavě vyznělo to, když se zmínil o budovách, které uzná za strategicky výhodné. Nejeden Kage vesnice, kdyby za ním někdo přišel s touto prosbou, by jej odpálkoval hezky tam odkud přišel.
Já jsem na to reagoval docela netypicky. Chvíli jsem jistěže, jak se dalo čekat, na Sasukeho koukal, jakoby spadl z měsíce a ni neříkal. Po dvou hodinách takového koukání jsem řekl první lepší větu, kterou jsem dokázal říct po tomto těžkém šoku, kterého jsem se stal obětí. "Tvé schopnosti chci využít naplno, ale Tvým hlavním úkolem nebude práce ve vesnici, takže informace, které požaduješ, nejsou zas tak nutné. Ovšem pokud nehodláš tvrdit opak." Nyní jsem dal Sasukemu prostor se k tomu vyjádřit. Ohledně náplni jeho práce nevěděl nic, jelikož se přišel ohlásit do služby až nyní. Tím že jsem ale řekl, že bude hlavně pracovat mimo vesnici jsem netvrdil, že ve vesnici nepobude ani půl hodiny za den.
Já jsem na to reagoval docela netypicky. Chvíli jsem jistěže, jak se dalo čekat, na Sasukeho koukal, jakoby spadl z měsíce a ni neříkal. Po dvou hodinách takového koukání jsem řekl první lepší větu, kterou jsem dokázal říct po tomto těžkém šoku, kterého jsem se stal obětí. "Tvé schopnosti chci využít naplno, ale Tvým hlavním úkolem nebude práce ve vesnici, takže informace, které požaduješ, nejsou zas tak nutné. Ovšem pokud nehodláš tvrdit opak." Nyní jsem dal Sasukemu prostor se k tomu vyjádřit. Ohledně náplni jeho práce nevěděl nic, jelikož se přišel ohlásit do služby až nyní. Tím že jsem ale řekl, že bude hlavně pracovat mimo vesnici jsem netvrdil, že ve vesnici nepobude ani půl hodiny za den.
Hokori Mai- Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN
- Počet příspěvků : 1243
Moja požiadavka nebola typická.. ja som však nebol typický sám o sebe. Ktorý 16 ročný chlapec zo sebou nosil toľko zbraní, že by si vedel otvoriť pojazdný obchod?
Čakalo celkom dlho, kým mi Lord Tsukikage odpovedal. Počas dvoch hodín nič nerobenia som pomaly ani len nemrkol. Stál som na mieste a začal som si myslieť, že skúša moju trpezlivosť. Rozhodne som nemienil túto jeho skúšku nejak podceniť. Vôbec som si nechcel zobrať k úvahe to, že bola moja požiadavka proste absurdná.
Jeho odpoveď ma nesklamala. Nečakal som, že mi vyhovie ani s 50% vecí ktoré som od neho žiadal. Preto som len prikývol na znak, že rozumiem.
"Rozhodnutie je na nás. Ja sa prispôsobím hociktorej situácií s informáciami, ktoré ste ochotný mi poskytnúť. Nech už budú akokoľvek neobsiahle." Krutú pravdu som však povedať musel. Dokonca mi začalo cukať ľavým obočím.
"Pravda je taká... že sa nehorázne nudím. Nerobí mi problém vypracovať pre vás prípadný plán či plány na ochranu dediny ak by ste mal záujem. S tým čo momentálne mám, sa dá pracovať len veľmi, veľmi ťažko. Ak ma však plánujete využívať mimo dedinu, mali by mi postačiť len všetky zložky vašich shinobi aj s ich schopnosťami. Myslím že ste si vedomí že v skupine mám vo svojich rukách život ostatných rovnako, ako majú oni v rukách ten môj. Chcem byť pripravený na všetko. Ak viete čo tým myslím." Znova som sa pokúsil usmiať. Stále som sa usmieval. Kto vie či som v tomto ošatení neukrýval aj nelegálne látky.
Čakalo celkom dlho, kým mi Lord Tsukikage odpovedal. Počas dvoch hodín nič nerobenia som pomaly ani len nemrkol. Stál som na mieste a začal som si myslieť, že skúša moju trpezlivosť. Rozhodne som nemienil túto jeho skúšku nejak podceniť. Vôbec som si nechcel zobrať k úvahe to, že bola moja požiadavka proste absurdná.
Jeho odpoveď ma nesklamala. Nečakal som, že mi vyhovie ani s 50% vecí ktoré som od neho žiadal. Preto som len prikývol na znak, že rozumiem.
"Rozhodnutie je na nás. Ja sa prispôsobím hociktorej situácií s informáciami, ktoré ste ochotný mi poskytnúť. Nech už budú akokoľvek neobsiahle." Krutú pravdu som však povedať musel. Dokonca mi začalo cukať ľavým obočím.
"Pravda je taká... že sa nehorázne nudím. Nerobí mi problém vypracovať pre vás prípadný plán či plány na ochranu dediny ak by ste mal záujem. S tým čo momentálne mám, sa dá pracovať len veľmi, veľmi ťažko. Ak ma však plánujete využívať mimo dedinu, mali by mi postačiť len všetky zložky vašich shinobi aj s ich schopnosťami. Myslím že ste si vedomí že v skupine mám vo svojich rukách život ostatných rovnako, ako majú oni v rukách ten môj. Chcem byť pripravený na všetko. Ak viete čo tým myslím." Znova som sa pokúsil usmiať. Stále som sa usmieval. Kto vie či som v tomto ošatení neukrýval aj nelegálne látky.
Sasuke Tobirama- Jounin
- Počet příspěvků : 165
"Žel, i tuto Tvou žádost zamítám. Na tyto informace máš jistě nárok, ale budeš s nimi vždy seznámen před začátkem konkrétní mise." Bylo by zbytečné sdělit Sasukemu nyní informace o všech shinobi z Tsukigakure no sato, když se všemi nyní naráz nebude spolupracovat. "Mám za to, že jsi chytrý muž, takže další podobné otázky, které si dokážeš odpovědět sám, nebudeš klást." Vyznělo to krutě. No ne že bych toho litoval. Sasuke se jistě dokáže vžít do mé role Kageho a domyslet si, co můžu jen tak někomu bez vážného podnětu říct, a co ne. Nyní by Sasuke ty informace nevyužil, takže je samozřejmé, že se mu něčeho takového nedostane.
"Pokud se nudíš, mám pro Tebe úkol. Jedná se o S rankovou misi, kterou ovšem nemusíš přežít, jako každou S rankvou misi. Týká se Kany Reiny." Trochu jsem Sasukeho přiblížil s misí. Do detailů jsem nešel, jelikož jsem nevěděl, zda ji příjme. Jedná se přeci jen o legendární Reinu Kanu. Žel, tentokrát nebude mít dost příležitosti se předvést se svýma technikama.
"Pokud se nudíš, mám pro Tebe úkol. Jedná se o S rankovou misi, kterou ovšem nemusíš přežít, jako každou S rankvou misi. Týká se Kany Reiny." Trochu jsem Sasukeho přiblížil s misí. Do detailů jsem nešel, jelikož jsem nevěděl, zda ji příjme. Jedná se přeci jen o legendární Reinu Kanu. Žel, tentokrát nebude mít dost příležitosti se předvést se svýma technikama.
Znova som prikývol. Na vonok som mohol vyzerať naozaj trocha roztržito, až by jeden o mojich schopnostiach pochyboval. Všetky tieto otázky, ktoré mali len malú šancu na kladnú odpoveď, taktiež moja mimika. Ako keby som sa vôbec nesnažil zabrániť mojim emóciám, vyjsť na povrch. Buď som bol naozaj de*il, alebo génius ktorý to všetko hrá aby miatol svoje okolie. Dosť možné že som bol oboje. Medzi ľuďmi ako ja a ľuďmi v najbližśej psychiatrickej liečebni nebol moc veľký rozdiel.
Úsmev sa mi niečo rozšíril, keď mi povedal o misii, ktorá by sa týkala Reiny Kany. Povedal že by bola ranku S, takźe som si približne vedel vybaviť jej náročnosť.
"Myslím že to znie zaujímavo." zaujímavo znelo už len to meno. Predsa len anjel zo snežnej. Ženská ktorá manipulovala s ostatnými mužmi ako sa jej chcelo. Znelo to ako taká výzva.
Úsmev sa mi niečo rozšíril, keď mi povedal o misii, ktorá by sa týkala Reiny Kany. Povedal že by bola ranku S, takźe som si približne vedel vybaviť jej náročnosť.
"Myslím že to znie zaujímavo." zaujímavo znelo už len to meno. Predsa len anjel zo snežnej. Ženská ktorá manipulovala s ostatnými mužmi ako sa jej chcelo. Znelo to ako taká výzva.
Sasuke Tobirama- Jounin
"Podrobnosti o misi ještě nejsou známy, ale budeme na ní spolupracovat s Kumogakure no shinobi. Má od nich někdo k mám dorazit. Pak se vymyslí plán a budete jednat. Na misi půjdeš ještě se dvěma shinobi z Tsuki." Toto prozatím Sasukemu muselo stačit. Dřív než se vrátí Mai se stejně nemůže začít realizovat přípravy na misi. Jedná se o S rank, takže to bude pochopitelně něco velkého, mimořádného. Mise dostávají rank S tehdy, kdy jejich splnění vzhledem k náročné obtížnosti mise je akutní, takže vesnici přivádí do situace, ve které nemůže dál nečinně setrvávat.
"Ještě před samotnou misí ale zkontroluješ, jak pokročila rekonstrukce vesnice. Zaměříš se na oblast brány a vězení. Pokud náhodou narazíš na někoho z Kumo, pravděpodobně se bude jednat o shinobi, kteří budou s Tebou na misi, takže je pak doprovoď do kanceláře. V případě, že na ně narazíš dřív než dokončíš nyní mnou zadaný úkol, máš právo jej přerušit. S ranková mise má větší prioritu než kontrola něčeho, co před Tebou zkontrolovalo deset lidí." Vesnice byla v rekonstrukci tak snad už něco přes půl roku, takže mnohé bylo již opravené, žel, ne vždy oprava splňovala to, co se od ní očekávalo. Proto se to také kontroluje několik krát, aby byla jistota, že se na opravenou oblast může spolehnout. Jak si ale Sasuke již jistě domyslel, jednalo se o úkol, kterým měl zabít čas do doby, než dorazí ostatní jeho společníci na S rankové misi.
"Ještě před samotnou misí ale zkontroluješ, jak pokročila rekonstrukce vesnice. Zaměříš se na oblast brány a vězení. Pokud náhodou narazíš na někoho z Kumo, pravděpodobně se bude jednat o shinobi, kteří budou s Tebou na misi, takže je pak doprovoď do kanceláře. V případě, že na ně narazíš dřív než dokončíš nyní mnou zadaný úkol, máš právo jej přerušit. S ranková mise má větší prioritu než kontrola něčeho, co před Tebou zkontrolovalo deset lidí." Vesnice byla v rekonstrukci tak snad už něco přes půl roku, takže mnohé bylo již opravené, žel, ne vždy oprava splňovala to, co se od ní očekávalo. Proto se to také kontroluje několik krát, aby byla jistota, že se na opravenou oblast může spolehnout. Jak si ale Sasuke již jistě domyslel, jednalo se o úkol, kterým měl zabít čas do doby, než dorazí ostatní jeho společníci na S rankové misi.
Prikývol som a... znova som prikývol. Ruky som pri tom mal stále založené na hrudi a pozorne som môjho zamestnávateľa počúval. Nevadilo mi spolupracovať s týpkami z iných dedín. Len som dúfal, že to nebude nejaká kunoichi. Predsa len, dnešné kunoichi sa obliekali tak, aby využívali všetky svoje "zbrane". Vedel im podľahnúť aj tak skúsený shinobi ako ja.
Moje myšlienky každopádne zaleteli trocha inde, no aspoň mi z nosu nezačala tiecť krv.
"Vykonám pane." Zasalutoval som, po čom som len zmizol takým tým cool spôsobom, ako to zvyknú robievať ostatný, vyššie orankovaný shinobi... "puff".
(presun)
Moje myšlienky každopádne zaleteli trocha inde, no aspoň mi z nosu nezačala tiecť krv.
"Vykonám pane." Zasalutoval som, po čom som len zmizol takým tým cool spôsobom, ako to zvyknú robievať ostatný, vyššie orankovaný shinobi... "puff".
(presun)
Sasuke Tobirama- Jounin
Zamieril som s týmto starcom až k miestnosti v budove, v ktorej sa nachádzal Tsukikage. Ak si teda zatiaľ neodskočil. Dúfal som však, že nie. Nie že by mi tento chlapík nebol sympatický no... stále mal na sebe masku. Bolo ťažké uhádnuť, čo si jeden myslí, keď ste mu nevideli na tvár. Momentálne bol pre mňa celkom záhadou a ja som nevyriešiteľné záhady nemal rád. S povzdychom som sa znova postavil pred dvere a zaklopal som. Ak ma vyzval, tak som dvere otvoril a nechal prvého vojsť Kumogakurčana.
Sasuke Tobirama- Jounin
Užíval jsem si chvíle volna. Vše jsem měl zařízené. Trochu mě znepokojovalo, že se Mai s ostatními ještě nevrátila, ale věděl jsem, že se Mai dokáže o sebe postarat, a že mě nezklame, takže jsem se rozhodl to do jejich příchodu neřešit. Budova Tsukikageho byla již celá zrekonstruována a opravy obydlených části vesnice byly už také dokončeny. Bylo na čase. Trvalo dlouho vesnici opět nakopnout, aby mohla alespoň primitivně fungovat. Kdyby nám ostatní vesnice pomohly, bylo by to snazší. Nestalo se tak... jejich chyba.
Někdo zaklepal na dveře. Okamžitě jsem jej vybídl ke vstupu s očekáváním, že mi nezkazí mou dobrou náladu. "Dále." Byl to neuvěřitelný pocit. Vědomí, že vesnice je schopna fungovat po tom všem, co zažila, a nezadlužila se při docílení tohoto. Teď už jen uskutečnit to lapení Reiny, a Tsuki bude moci přejít do ofenzivy, zabíraje území Sunagakure no sato, Kaze no kuni, s podporou Kumogakure no sato.
Někdo zaklepal na dveře. Okamžitě jsem jej vybídl ke vstupu s očekáváním, že mi nezkazí mou dobrou náladu. "Dále." Byl to neuvěřitelný pocit. Vědomí, že vesnice je schopna fungovat po tom všem, co zažila, a nezadlužila se při docílení tohoto. Teď už jen uskutečnit to lapení Reiny, a Tsuki bude moci přejít do ofenzivy, zabíraje území Sunagakure no sato, Kaze no kuni, s podporou Kumogakure no sato.
Cesta k budove nám netrvala dlho, napriek tomu že ma Sasuke považoval za starca, nahodil som dostatočne rýchle tempo aby som mal cestu dedinou za sebou. Normálne by som odbočil po ceste za prvou ženskou akú by som v dohľade uvidel, nechal som po cestekrv presmerovanú hore a nenechával ju stekať nižšie, pretože dedina stále vyzerala vo výstavbe a hlavne som v týchto ranných hodinách nestretol nijaké dievča. Dorazili sme pred budovu. Vedel som čo sa tu stalo, nebol som priami účastník ale zažil som ešte Tsukikáge Ayame. A počas bitky som bol neďaleko. Avšak na budove bolo jasné že bola nedávno zrekonštruovaná, a úprimne, vyzerala asi najlepšie za svojich dôb. Len som sa uškrnul, sledoval mladíka hore schodmi až sme zastavili pred dverami. Mierne som sa uškrnul keď ma nechal ísť prvého, načo som vstúpil dovnútra a postavil sa pekne na stred koberca, bez pozdravu, bez úklonu alebo nejakej úcty. Skôr to vyzeralo akoby mi bol ukradnutý, len som ho potreboval na chytenie Reiny.
"Kumogakure posiela pozdravy.." Prehovoril som šeptom popod masku, po zážitku pri bráne som sa nespoliehal že hneď spoznajú že som z Kumo, napriek úboru a páske, uvažoval som či je rovnako slepý alebo pribrzdený práve aj on. Ostal som pevne a hrdo stáť pred ním, viac som sa neozýval.
"Kumogakure posiela pozdravy.." Prehovoril som šeptom popod masku, po zážitku pri bráne som sa nespoliehal že hneď spoznajú že som z Kumo, napriek úboru a páske, uvažoval som či je rovnako slepý alebo pribrzdený práve aj on. Ostal som pevne a hrdo stáť pred ním, viac som sa neozýval.
Nao Okumura- Buntaichō
- Počet příspěvků : 175
Lehce jsem předběhl ostatní, moc jsem se s němi po cestě nevybavoval. Jako první jsem byl v budově Tsukikageho, abych vysvětlil co se stalo podle mých očí, a aby byl připraven na to, že Mai sem bere zajatce. Být na mě, tak zajatci jsou popraveni na místě a žádná milost, ani ona nemohla být ušetřena...
Akasuna no Ruki- Jounin
- Počet příspěvků : 190
Vstúpil som za Kumogakurčanom dovnútra a s rukami založenými na hrudi som sa postavil po jeho boku.
"Mám počkať vonku pane?" Spýtal som sa. Teda nevedel som, či by som tu bol k niečomu dobrý. Typoval som, že pred odjazdom na danú misiu, nám ešte niektoré veci povedia už ako skupine. Typoval som však, že nepôjdeme len v dvojici proti niekomu. ako bola Reina. Naozaj ma zaujímalo, kto bude pozostávať s daného týmu.
"Mám počkať vonku pane?" Spýtal som sa. Teda nevedel som, či by som tu bol k niečomu dobrý. Typoval som, že pred odjazdom na danú misiu, nám ešte niektoré veci povedia už ako skupine. Typoval som však, že nepôjdeme len v dvojici proti niekomu. ako bola Reina. Naozaj ma zaujímalo, kto bude pozostávať s daného týmu.
Sasuke Tobirama- Jounin
Dorazila jsem před kancelář. Jak se ukázalo, budu muset chvíli počkat. Sedla jsem si proto na nedalekou lavičku. Rukiho, který se nakonec rozhodl nás nedoprovodit s nukeníny a bandity, si před kanceláři nešlo nevšimnout. Stal tam tak mrzutý. Copak mu asi běželo hlavou? Mohu jen hádat. Tipovala bych to spíše na to, že se cítí zostuděn, když potřeboval na své misi podporu. Osobně jsem v tom neviděla nic špatného.
Pokud by jej však náhodou napadlo kritizovat můj postup na misi. Měl by zvážit jakoukoli stížnost mému otci, který vůči podobným zbytečnostem není tolerantní. Ruki nenarazil na žádného vůdce, jelikož se některým nukenínům a banditům podařilo uprchnout, a tím pádem kdyby Ruki povraždil ony nukeníny s bandity, které jsme zajali, už by se zcela jistě nedozvěděl nic o jejich možném dalším umístění. Zabít je šlo i po získání náležitých informací ve věznici. Toho všeho si je Ruki jistě vědom, takže jsem si jista, že nad tímto nepřemýšlel.
Pokud by jej však náhodou napadlo kritizovat můj postup na misi. Měl by zvážit jakoukoli stížnost mému otci, který vůči podobným zbytečnostem není tolerantní. Ruki nenarazil na žádného vůdce, jelikož se některým nukenínům a banditům podařilo uprchnout, a tím pádem kdyby Ruki povraždil ony nukeníny s bandity, které jsme zajali, už by se zcela jistě nedozvěděl nic o jejich možném dalším umístění. Zabít je šlo i po získání náležitých informací ve věznici. Toho všeho si je Ruki jistě vědom, takže jsem si jista, že nad tímto nepřemýšlel.
Mai- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 95
Musím Sasukeho zklamat. Jeho domněnka, že půjde na misi samotný s Naem byla mylná. Copak opravdu si myslel, že jeho schopnosti jsou na tak vysoké úrovni, že Reinu dokáže zajmout? Nejenže je edo tensei, ale na misi budou pravděpodobně stát přímo proti celé vesnici. Chce to rychlý zákeřný úder a odchod. Vylákat Reinu. Zajmout Reinu. Odejít s Reinou. Jistě již něco k misi Raikage Naaovi sdělil, a proto jsem se rozhodl prozatím přeskočit tu informační část. "Předpokládám, že nikdo další z Kumo nepřijde. Tady Sasuke-san ti bude asistovat na misi ještě se dvěma shinobi." Ač jsem Naa chtěl pozdravit, neučinil jsem tak, a to kvůli mého krátkého na začátku zamyšlení. Kdy jsem byl tzv. duchem nepřítomen. Došlo mi totiž, že mé volnější úřadování právě skončilo.
"Ti by měli být připraveni za chvíli." Mai jsem za dveřmi cítil pomocí Kanchi, ale nemohla se k Naovi a Sasukemu nyní přidat, jelikož bylo nutné oživit Tsukimara. Bez něj by nebylo možné tuto misi uskutečnit. "Navrhuji, aby jste si někde sedli a naplánovali možný postup. Reina bude oslabena o několik ranků pomocí speciální techniky, což vám ledaco usnadní. Řekněte, kde budete, a Já pak ostatní za Vámi pošlu." Bylo na mě poznat, že jsem nedočkavý. Pokud vše dopadne tak, jak Raikage i Já očekáváme, můžeme se oba těšit prospěšným následkům této mise.
"Ti by měli být připraveni za chvíli." Mai jsem za dveřmi cítil pomocí Kanchi, ale nemohla se k Naovi a Sasukemu nyní přidat, jelikož bylo nutné oživit Tsukimara. Bez něj by nebylo možné tuto misi uskutečnit. "Navrhuji, aby jste si někde sedli a naplánovali možný postup. Reina bude oslabena o několik ranků pomocí speciální techniky, což vám ledaco usnadní. Řekněte, kde budete, a Já pak ostatní za Vámi pošlu." Bylo na mě poznat, že jsem nedočkavý. Pokud vše dopadne tak, jak Raikage i Já očekáváme, můžeme se oba těšit prospěšným následkům této mise.
Bola to záhada, ako sa mi podarilo po tej pomerne úzkej chodbe, dotlačiť až ku kancelárií Tsukikageho. Sama som síce nebola tlstá, no Onmi, môj milovaný spoločník a kuchiyosen z rasy pánd, bol jednoducho na tieto pomery prinajmenšom veľký. Konečne sme sa dostali do väčšieho priestoru v čakárni a mne pohľad v momente padol na celkom známu tvár.
"Yo!" Mávla som rukou na Mai. Bola to osoba, ktorá ma ako prvá privítala v Tsukigakure no sato. Mňa a Kayu... no.. a privítala v podobe zombie armády. Onmi si očividne pamätal skôr tú nepríjemnú časť, pretože len trucovito no za to podľa mňa úplne roztomilo, zavrčal. Skôr to znelo ako zafrflanie.
Následne som zaregistrovala modrovlasého chalana.
"Yo!" Zopakovala som pozdrav a zamávala som aj jemu. Vyzerala som približne rovnako staro, ako on. Možno o pár rokov mladšie.. no rozhodne som sa ako vyspelý a chytrý SHINOBI nesprávala.
Prvý dojem je dôležitý, musím sa snažiť.. Prebehlo mi v hlave a ja som sama pre seba prikývla. Aj keď bol na podobné veci Onmi zvyknutý, jeho pohľad naznačoval, že si o mne myslí svoje. nebol rozhodne chápaví, skôr až ironicky zdeptaný a unavený.. bolo to predsa len dlhé dobrodružstvo.
"Yo!" Mávla som rukou na Mai. Bola to osoba, ktorá ma ako prvá privítala v Tsukigakure no sato. Mňa a Kayu... no.. a privítala v podobe zombie armády. Onmi si očividne pamätal skôr tú nepríjemnú časť, pretože len trucovito no za to podľa mňa úplne roztomilo, zavrčal. Skôr to znelo ako zafrflanie.
Následne som zaregistrovala modrovlasého chalana.
"Yo!" Zopakovala som pozdrav a zamávala som aj jemu. Vyzerala som približne rovnako staro, ako on. Možno o pár rokov mladšie.. no rozhodne som sa ako vyspelý a chytrý SHINOBI nesprávala.
Prvý dojem je dôležitý, musím sa snažiť.. Prebehlo mi v hlave a ja som sama pre seba prikývla. Aj keď bol na podobné veci Onmi zvyknutý, jeho pohľad naznačoval, že si o mne myslí svoje. nebol rozhodne chápaví, skôr až ironicky zdeptaný a unavený.. bolo to predsa len dlhé dobrodružstvo.
Lizzy- Velitel Jouninů
- Počet příspěvků : 226
Příjdu před bůdovu a koukám jak je vysoká. Projdu dveřmi a všude stojí lidi a každý na něco čeká. Taky záhlednu pár lídi co patří k radě ale zrovna kuli takovým tu nejsem. Místnosti jsou velký ale chodby jsou celkem uzký. Ohlédnu se a vídím dlouhé schody které vedou až do Kanceláře šéfa. Už několik týdnu stojím na nohou a zrovna v tomto případě nejsou tito schody moji přátele. Začnu šlapat do schodu a jak procházím každé patro tak koukám na lidi kolem. Všimnu si že pod pláštem padají kapičky krve na zem. Od vchodu až sem je krváva cestička až ke mně.
Nečekal jsem že ta hlava bude ještě tolik kapat.Někdo to potom utře nakonec tu někdo takový určitě je. Dojdu až do posledního patra a záhlednu takovou frontu lídí před kanceláří šefa. Pokud zístím že tu šéf není, tak tu někoho zabiju /řeknu ti potichu pro sebe/. Stoupnu si ke druhý stěně a opřu se o ní. Každou sekundou co tady stojím se podemnou tvoří větší a větší kaluž krve.
Nečekal jsem že ta hlava bude ještě tolik kapat.Někdo to potom utře nakonec tu někdo takový určitě je. Dojdu až do posledního patra a záhlednu takovou frontu lídí před kanceláří šefa. Pokud zístím že tu šéf není, tak tu někoho zabiju /řeknu ti potichu pro sebe/. Stoupnu si ke druhý stěně a opřu se o ní. Každou sekundou co tady stojím se podemnou tvoří větší a větší kaluž krve.
Misha Haybushi- Nukenin (S-rank)
- Počet příspěvků : 111
Po tom, čo sa on vybral preč ja som ho následovala. Šla som pomerne potichu, ako myška, takže o mne nemohol takmer ani vedieť. Doplazili sme sa nakoniec až do dediny až po kým sme neboli cestou ku kancelárii. Ja som bola blízko neho a započula som jeho slová ktoré boli aj tak tiché. "Aby ich niekto neobrátil proti tebe." Prehovorila som s pod masky, ktorú som si samozrejme počas cesty opäť nasadila. V tej čakacej miestnosti bola jediná známa osoba a to Rinku, ktorú som pozdravila malým pokývnu-tím, po ktorom nasledovalo ticho z mojej strany.
Kaya- Žoldák (A-rank)
- Počet příspěvků : 230
/Dúfam že nevadí že nevadí že postnem, O_o nejedná sa o bojovú situáciu a aj tak nie som na rade ku Tsukikagemu.
V momente som strelila pohľadom po zamaskovanej kunoichi v brnení.. v tom zlatom a úžasnom brnení pod ktorým sa ukrívala tá dokonalá a psychopatická čiernovláska.
"Kaya !" Rozhodila som oboma rukami a neohrabane som sa rozbehla smerom k nej. Vzhľadom na to, že som popri tom stratila rovnováhu a treskla si hlavu do steny, som to zvládla ešte pomerne dobre. Už som stála pred ňou s rukou na tvoriacej sa modrine na čele.
"Chýbala si mi.. ja.." Pohľadom som strelila po ostatných... spraviť z toho drámu ? Nah kašľať ostatných!
Odstúpila som o jeden krok, ruky si dala k telu a hlboko som sa Kaye poklonila.
"Prepáč! Prepáč mi to za minule..." Ruky som spojila dlaňami k sebe a trocha som sa vystrela, zaklonila som hlavu tak, aby som videla na Kayu a veselo som sa usmiala.
"Pôjdeme dnes spolu niekam, hai? Pozývam ťa!" V tom mnou znova trclo. Moju pandu tento nečakaný príchod celkom zaujal, oćividne Onmiho zaujalo aj to moje pozvanie.
"... len to prosím zacvakaj, som švorc." Vystrčila som smerom k stropu oba palce na ten štýl "je to ok, bude to super".
V momente som strelila pohľadom po zamaskovanej kunoichi v brnení.. v tom zlatom a úžasnom brnení pod ktorým sa ukrívala tá dokonalá a psychopatická čiernovláska.
"Kaya !" Rozhodila som oboma rukami a neohrabane som sa rozbehla smerom k nej. Vzhľadom na to, že som popri tom stratila rovnováhu a treskla si hlavu do steny, som to zvládla ešte pomerne dobre. Už som stála pred ňou s rukou na tvoriacej sa modrine na čele.
"Chýbala si mi.. ja.." Pohľadom som strelila po ostatných... spraviť z toho drámu ? Nah kašľať ostatných!
Odstúpila som o jeden krok, ruky si dala k telu a hlboko som sa Kaye poklonila.
"Prepáč! Prepáč mi to za minule..." Ruky som spojila dlaňami k sebe a trocha som sa vystrela, zaklonila som hlavu tak, aby som videla na Kayu a veselo som sa usmiala.
"Pôjdeme dnes spolu niekam, hai? Pozývam ťa!" V tom mnou znova trclo. Moju pandu tento nečakaný príchod celkom zaujal, oćividne Onmiho zaujalo aj to moje pozvanie.
"... len to prosím zacvakaj, som švorc." Vystrčila som smerom k stropu oba palce na ten štýl "je to ok, bude to super".
Lizzy- Velitel Jouninů
Dúfala som, že túto osobu pred sebou, ktorá sa takmer zabila už neuvidím ale osud tomu neprial. Začala sa tu rozkrikovať, takže ju museli počuť všetci, čím strhla pozornosť na seba a tým pádom aj na mňa, za čo som rada nebola. "Ak sa utíšiš tak kľudne." Povedala som a pozrela som sa bokom od nej, ako keby som nechcela, aby na mňa pozerala. Potom začala hovoriť o akomsi pozvaní na ktoré sa mi moc nechcelo ale asi by mi nedala pokoj, tak som len prikývla. Nakoniec ale potom dodala, že by som to mala zacvakať ja v tedy som na ňu pozrela. "A to čo je mi toto za pozvanie?" Opýtala som sa a prevalila očami pod maskou.
Kaya- Žoldák (A-rank)
Bola iná.. úplne iná. Možno však takáto bola vždy a ja som len bola zaslepená mojou vlastnou predstavou o nej.. ale.. meh, to bola blbosť! Proste bola zrazu iná. Bola som preč tak dlho?
Vystrela som sa, aj keď hlavu som mala sklopenú stále k zemi. Snažila som sa tváriť tvrdo no moc mi to nešlo.
"Uhm.. gomen.. to nič.. Zabudni na to." Z predošlého "kriku" ostalo takmer len šepkanie. Prešla som popri Kaye k schodom, ktoré viedli dole a pomaly som sa odtiaľto začala strácať. Úplne mi vypadlo z hlavy, že som chcela ísť pozdraviť Tsukikage-*ho*. Možno ani nevypadlo, len som na niečo také stratila náladu. Onmi tu však stále ostával. Veľká panda, ktorá sedela na zadku v "rade", a sama bola širšia než samotný rad.. pomaly. Už len pukance do ruky a bol by z neho dokonalý divák.
(presun)
Vystrela som sa, aj keď hlavu som mala sklopenú stále k zemi. Snažila som sa tváriť tvrdo no moc mi to nešlo.
"Uhm.. gomen.. to nič.. Zabudni na to." Z predošlého "kriku" ostalo takmer len šepkanie. Prešla som popri Kaye k schodom, ktoré viedli dole a pomaly som sa odtiaľto začala strácať. Úplne mi vypadlo z hlavy, že som chcela ísť pozdraviť Tsukikage-*ho*. Možno ani nevypadlo, len som na niečo také stratila náladu. Onmi tu však stále ostával. Veľká panda, ktorá sedela na zadku v "rade", a sama bola širšia než samotný rad.. pomaly. Už len pukance do ruky a bol by z neho dokonalý divák.
(presun)
Lizzy- Velitel Jouninů
Nebola som iná bola som rovnaká a ako aj predtým aj teraz som sa ju od seba snažila odohnať, lebo som to robila vždy a každého som od seba odháňala, však som aj tak šialená no nie? Popravde, keď som videla jej reakciu a ako odišla niekde ma to vážne zamrzelo ale asi to tak bude lepšie. Predtým som sa o to snažila, no nepodarilo sa a teraz to vyzeralo tak, že už áno. Privrela som na chvíľu oči a zahryzla si do pery. Jediná kamarátka, ktorú som mohla mať. Ale aj tak by zomrela mojou rukou. Vidíš?! Ak by si nebola hlúpa mohla si ju pekne krásne vlastnoručne zabiť! Ozvalo sa nakoniec v mojej mysli.
Kaya- Žoldák (A-rank)
Otočil jsem se na Kaylu a vídím jak krafá. Aby je někdo neobrátil proti tobě ironicky si odkašlu Slepice koukám na tu další ženskou a začnu pomyslně počítat všechny ženský co tady čekají. Přitom poslouchám vše co si mezi povídají a nakonec po odchodě té bloncky se přidám do konverzace.Promiň, chybíš mi, Kaya, Pozývám tě, pujdem spolu někam, bla bla bla. Skoro mi slza Kaylo slza ukápla když jsem to vše slyšel Vypadá to že mám dobrou náladu a dělám si trochu srandu. Podle toho co jsem slyšel to byla nějaká známa kterou znáš už nějakou tu dobu. Mohla bys mě někdy přestavit má moc hezké ehh oči. Sleduji zvětšující se kaluž.
Misha Haybushi- Nukenin (S-rank)
- Počet příspěvků : 111
Když jsem konečně doběhla až jsem, vystoupala jsem schody až do nejvyššího patra kde jsem se konečně dočkala, místnosti s Tsukikagem. Nemohla jsem jenom, tak vejít a proto jsem se rozhodla zaklepat. Když se moje prsty pomalu přibližovali ke dveřím, uslyšela jsem aspoň tři různé hlasy, akorát ani jeden nepatřil Tsukikagemu nebo Mai-Sensei. Nijak jsem si s tím nelámala hlavu a prostě jsem zaklepala. Neměla jsem ráda šmíráky a proto jsem neposlouchala ani minutu. Odstoupila jsem tři kroky od dveří kdyby náhodou někdo odcházel. Nešlo si nevšimnout květin, které usychali. Bylo to krásné květiny, bylo mi jich prostě líto proto jsem jim v květináčích zlepšila půdu a asi po deseti sekundách začnou opět kvést do krásy. Chtěla jsem Tsukikageho nějak potěšit a proto jsem jeden květináč, vzala do ruk a čekala na vyzvání Tsukikageho.
Aimi Iwatsuchi- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 63
Chvíľku som čakal na odpoveď Naa.. uvedomil som si však, že to tu asi nepozná. Preto som sa len pousmial a ruky zložil z hrude, pozdĺž tela.
"Budeme o poschodie nižšie pane, v jednej z kancelárií." Príjemný a veselý pohľad som otočil tento krát k Naovi.
"Takže môj novy kolega ? Budete mi o sebe musieť prezradiť veľa vecí, ak sa na vás mám spoľahnúť." Pomaly som zamieril k dverám, spoza ktorých sa ozývali hlasy a podobne.. dokonca aj zaklopanie a nejaké zavrčanie.
Následne som dvere otvoril a smutne sa na všetkých pozrel.
"Bohužiaľ, Tsukikage práve vyhlásil svoju rezignáciu. Chce vám však všetkým povedať svoje posledné slová pred jeho odstupom, máte všetci vojsť dnu." Odstúpil som s úplne vážnym pohľadom na tvári, z dverí, a pozorne som sledoval každého reakciu.
"Budeme o poschodie nižšie pane, v jednej z kancelárií." Príjemný a veselý pohľad som otočil tento krát k Naovi.
"Takže môj novy kolega ? Budete mi o sebe musieť prezradiť veľa vecí, ak sa na vás mám spoľahnúť." Pomaly som zamieril k dverám, spoza ktorých sa ozývali hlasy a podobne.. dokonca aj zaklopanie a nejaké zavrčanie.
Následne som dvere otvoril a smutne sa na všetkých pozrel.
"Bohužiaľ, Tsukikage práve vyhlásil svoju rezignáciu. Chce vám však všetkým povedať svoje posledné slová pred jeho odstupom, máte všetci vojsť dnu." Odstúpil som s úplne vážnym pohľadom na tvári, z dverí, a pozorne som sledoval každého reakciu.
Sasuke Tobirama- Jounin
Toto divadlo stálo za to. Lilly, Misha, Aimi a nakonec Sasuke. Všichni to byli kašpaři. Mírně jsem nadzvedla obočí a podívala se pořádně na tem květináč, co sebou táhla Aimi. Copak budu mít novou maminku? Už jsem si představovala Aimi s otcem u oltáře. Slušelo by jim to. Z mého přemýšlení mě vytrhl Sasuke. Ten oznámil otcovou rezignaci. Toto už bylo příliš. "Co to v té Tsuki jsou za lidi?" Pomyslela jsem si, a vtom jsem ucítila nehorázný smrad. Byla to ta hlava, z které Mishovi neustále kapala krev. Nevěděla jsem, jestli se mám smát nebo brečet. Naznačila jsem Rukimu, že má vejít do kanceláře, ale dovolila jsem si vstoupit před ním. Potřebovala jsem se od těchto lidí dostat pryč.
Na Sasukeho jsem se, procházeje kolem, podívala vražedným pohledem. Nebyl vtipný. Možná trochu. Kým ale je, že si toto může dovolit? "Být tebou vypadnu z této budovy dřív než Tsukikage-sama zjistí, cos vlastně udělal." Řekla jsem mu tiše a vešla dovnitř kanceláře. Dveře byly stále otevřené. Snad ale ty před kanceláři nenapadlo se do ní vtlačit naráz. To by byla inteligence. "Mise byla úspěšně dokončena Tsukikage-sama."
Na Sasukeho jsem se, procházeje kolem, podívala vražedným pohledem. Nebyl vtipný. Možná trochu. Kým ale je, že si toto může dovolit? "Být tebou vypadnu z této budovy dřív než Tsukikage-sama zjistí, cos vlastně udělal." Řekla jsem mu tiše a vešla dovnitř kanceláře. Dveře byly stále otevřené. Snad ale ty před kanceláři nenapadlo se do ní vtlačit naráz. To by byla inteligence. "Mise byla úspěšně dokončena Tsukikage-sama."
Mai- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 95
Chvíli jsem čekala a poté jsem si všimla Mai-Sensei, byla tak trochu "schovaná" prostě jsem jí úplně přehlídla a to byla nejspíše veliká chyba. Ale nechtěla jsem dělat nějaký zbytečný rozruch, proto jsem se zase otočila směrem ke dveřím a čekala opět na vyzvání Tsukikageho. To však bylo také zcela zbytečné protože po malé chvíli otevřel jakýsi Shinobi. Mai-Sensei byla hned u mě.. Je to zvláštní ani jsem jí neviděla přicházet ke mě (Nemyslím to jako narážku Mai-Sensei jen jsem to zakonponovala do textu ^^). Shinobi co otevřel dveře začal mluvit o Tsukikageho odstupu z funkce. Dost jsem se zarazila ale poté ho Mai, dosti "setřela" nemohla jsem se ubránit úsměvu.
Když Mai-Sensei pomalu začala vcházet do místnosti, následovala jsem jí a když jsem se porozhlédla po místnosti, uviděla jsem dalších pár lidí. Neznala jsem je a proto jsem si na ně prozatím nemohla udělat svůj vlastní názor. No bez ohledu na ně položila jsem menší květináč na Tsukikagův stůl a podívala jsem se mu do očí. Byla to světle modrá orchidej. Vyléčila jsem jí. Tsukikage-Sama. Nechtěla jsem dělat překážku, proto jsem poodstoupila od stolu. Pilně jsem naslouchala a když Mai, řekla že jsme splnili misi, jen jsem přikývla.
Když Mai-Sensei pomalu začala vcházet do místnosti, následovala jsem jí a když jsem se porozhlédla po místnosti, uviděla jsem dalších pár lidí. Neznala jsem je a proto jsem si na ně prozatím nemohla udělat svůj vlastní názor. No bez ohledu na ně položila jsem menší květináč na Tsukikagův stůl a podívala jsem se mu do očí. Byla to světle modrá orchidej. Vyléčila jsem jí. Tsukikage-Sama. Nechtěla jsem dělat překážku, proto jsem poodstoupila od stolu. Pilně jsem naslouchala a když Mai, řekla že jsme splnili misi, jen jsem přikývla.
Aimi Iwatsuchi- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 63
Strana 16 z 31 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 31
Strana 16 z 31
Povolení tohoto fóra: