Brána Tsukigakure
+41
Goku
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Faito Dansaku
Killunia
Akasuna no Ruki
Kangae Mizutsuchi
Misha Haybushi
Reina Kana
Rei Casius
Mai
Kaya
Sasuke Tobirama
Hebi
Seito Senju
Itama Senju
Sarutobi Sen
Sora no Sen
Hokori Mai
Assasin Senju
Torii
Tatsuo Reigi
Kisuke Uchiha
Airis Tooya
Anbu
Hoozuki Meizu
Ryuu Hiroshi
Junka
Yun Harada
Akira Hitsumi
Akio
Yuuki Botan
Shinobi
Yogi
Yomi Hikikomori
Tatsumaki (Oga)
Kaomi
Crystal Takaishi
Ayame Takahashi
45 posters
Strana 6 z 13
Strana 6 z 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Brána Tsukigakure
First topic message reminder :
Vstupní brána do Tsukigakure.
Místo je strážené 24 hodin denně, pravidelně se střídajícími hlídkami.
U brány jsou vždy 2 jounini a 1 chuunin + 2 skrytí chuunini. Ve vesnici jsou neustálé hlídky v týmech - 1 jounin a 3 chuunini.
Vesnicí poletují lístky irisu, upozorňují Tsukikage na přítomnost a pohyb lidí ve vesnici. Každou hlídku, jak u brány, tak ve vesnici, doplňuje jedna šelma, většinou leopard.
Brána se zavírá kolem 10 hodiny večerní. Při vstupu do vesnice je nutno odevzdat všechny zbraně a nahlásit se, popřípadě předat povolení od svého Kage.
Vstoupit do vesnice bez ohlášení se u brány je nesmyslné, nastává okamžité stíhání a vetřelec se trestá.
Místo je strážené 24 hodin denně, pravidelně se střídajícími hlídkami.
U brány jsou vždy 2 jounini a 1 chuunin + 2 skrytí chuunini. Ve vesnici jsou neustálé hlídky v týmech - 1 jounin a 3 chuunini.
Vesnicí poletují lístky irisu, upozorňují Tsukikage na přítomnost a pohyb lidí ve vesnici. Každou hlídku, jak u brány, tak ve vesnici, doplňuje jedna šelma, většinou leopard.
Brána se zavírá kolem 10 hodiny večerní. Při vstupu do vesnice je nutno odevzdat všechny zbraně a nahlásit se, popřípadě předat povolení od svého Kage.
Vstoupit do vesnice bez ohlášení se u brány je nesmyslné, nastává okamžité stíhání a vetřelec se trestá.
Ayame Takahashi- Počet příspěvků : 203
Re: Brána Tsukigakure
Kakashi se ušklíbl. Nebyla lepší zábava než tato. Seito Senju byl mocný Shinobi, říkalo se, že je to dědic Tobirami. Jistě vynikal mocnými technikami, ovládl Hiraishin, sice ne tak, jako jeho bratr, ale vládne i jinými silami. Jeho proslulost se dotýkala i Iwagakure. Nicméně..Kakashi Hatake byl legenda, kterou limitovala jeho tělo. Teď má neomezenou čakru a nesmrtelné tělo, co by ho mohlo porazit?
"Ninpou: Kirigakure no jutsu.." použil techniku skrývání v mlze a chtěl použít tiché zabíjení.
"Ninpou: Kirigakure no jutsu.." použil techniku skrývání v mlze a chtěl použít tiché zabíjení.
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
- Počet příspěvků : 230
A už je to tady. Všechno nebo nic. Ušklíbl jsem se a sledoval, jak padá mlha. Neměl jsem tušení, na jakém prostoru se mlha rozprostírá a tak jsem vytáhl kunaie a postupně je rozhodil do všech směrů. U jednoho z nich jsem se okamžitě objevil a hodil ho dál. Snažil jsem se tímto způsobem dostat na okraj mlhy, protože nemohla snad být v celém okolí.
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Seito jednal velmi rozumně. Sám Kakashi by za svého života nejednal jinak. Stačilo to?
Neslyšel a neviděl vůbec nic jen mlhu. Kakashi vytvořil tři klony. Pohybovali se neslyšně a měli oproti Seitovi výhodu.
Seito mohl uslyšet jen zurčení blesků a uviděl ostré světlo. Tři kloni s Raikiri se k němu hnali ze všech stran.
Zvládne to Seito Senju? STačí jeho reakce na to, aby dokázal ohnout třem Sharingan Kakashiům s raikiri?
Neslyšel a neviděl vůbec nic jen mlhu. Kakashi vytvořil tři klony. Pohybovali se neslyšně a měli oproti Seitovi výhodu.
Seito mohl uslyšet jen zurčení blesků a uviděl ostré světlo. Tři kloni s Raikiri se k němu hnali ze všech stran.
Zvládne to Seito Senju? STačí jeho reakce na to, aby dokázal ohnout třem Sharingan Kakashiům s raikiri?
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
Pohyboval jsem se rychle a tušil jsem, že bych mohl být někde u okraje mlhy, ale najednou jsem uslyšel zvuky Raikiri. Tohle zrovna moc tiché zabíjení nebylo a tak mi stačila jen jediná pečeť a já se objevil u kunaie, který byl zabodlý ve stromu z předchozího souboje. Jednu výhodu jsem měl i já, protože Kakashi nemohl tušit, kde se objevím. Vytvořil jsem rychle tři klony a každý se vydal jiným směrem. Já jsem pokračoval v předešlém postupu a snažil se dostat z mlhy.
Seito Senju- Jounin
Všude byla vlhkost a mlha. Což nahrávalo Kakashimu. Kakashiho kloni si podali Seitovi kloni a originál se přiblížil k Seitovi. Chytil však do ruky kunai a použil na něj Raikiri. Kunai vzápětí hodil a mířil na Seitův krk.
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
Prostředí sice teď hrálo pro něho, ale jelikož bylo všude ticho, tak šlo Raikiri dobře slyšet. Přesunul jsem se zase k jinému stromu tak, abych měl alespoň záda chráněna a uvažoval co dál. Pokud tu bude ta mlha, tak můžu uhýbat do smrti. Uvidíme, jak dlouho ho to bude bavit. Každopádně ještě chvíli a přejdu do útoku i já!
Seito Senju- Jounin
Takhle by to mělo jít pořád a dokola. Jenže, to zcela nebyl můj plán. Kakashi ze všeho nejdříve přidal do mlhy víc čakry a zhustil ji. Nic se však nestalo, prozatím. Znovu použil Rakiri a použil mlhu na to, aby rozšířil do celého území pokryté mlhou. Je známé, že voda je vodičem a vede elektřinu. Raikiri je tak mocné, že dokáže zkrotit blesk.
Tento sebevražedný útok zparalyzoval i Kakashiho, ale bylo mu to jedno, přece jenom, to byl Edo tensei.
Tento sebevražedný útok zparalyzoval i Kakashiho, ale bylo mu to jedno, přece jenom, to byl Edo tensei.
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
Blesk se šířil rychle a já musel jednat. Už to bude nějaká doba, co jsem ho povolal. Jako první jsem hodil kunai rychle pryč a přesunul se k němu, abych získal trochu času a složil pečetě. Kuchiyose no jutsu. Všechno to proběhlo v rychlosti a já už stál na zádech Akia. ,,Leť pryč." Stihl jsem zařvat a Akio už mával křídly a vznesl se směrem k obloze. Když máchal křídly, tak se mlha kolem nás trochu uvolnila a my tak nedostali plný zásah. Teď jsme však mířili pořád nahoru a chtěli se z ní dostat.
Seito Senju- Jounin
Mlha po mém zásahu zmizela. Dával jsem se pomalu dohromady, promeškal možnost mě zapečetit. Pohlédl jsem nahoru a s mrtvolným výrazem se můj sharingan přeměnil na mangekyou.
"Kamui.." zašeptal jsem. Mířil jsem na to stvoření. Nebyl jsem bojovník na dálku a rozhodně jsem nečekal na to, až se snese dolů a něco udělá.
"Kamui.." zašeptal jsem. Mířil jsem na to stvoření. Nebyl jsem bojovník na dálku a rozhodně jsem nečekal na to, až se snese dolů a něco udělá.
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
Mohl jsem ho sice zapečetit, ale prvně jsem musel zachránit sebe. Teď už jsme byli však ve vzduchu a mlha zmizela. V jeho oku se však objevil Mangekyou a to nevěstilo nic dobrého. ,,Rychleji, ať tě nemůže zaměřit. A pošli mu tam dárek." Akio přikývl a při jednom manévru na něho vyslal tlakovou vlnu. S takovou průrazností by ho to mohlo roztrhat na kousky. Tenhle boj stejně nikam nevede. Můžu se s ním rovnat, ale nemám ho jak zapečetit. Znám jen jednu techniku a tu můžu použít jedině s Assasinem. Zbývá jediné. Bojovat tak dlouho, až si Assasin ve vesnici všimne, že mi mise trvá nějak moc dlouho a pošle posily. Nebo mu zkusit poslat zprávu, ale Hebi si to bude hlídat, musím ho více zaneprázdnit a pak se mi to možná podaří.
Seito Senju- Jounin
Málem jsem ho měl. Všiml jsem si, jak se okolo nich deformoval časoprostor. Kakashi, i když používal Kamui věděl, kam jeho útok bude směřovat. "Doton: tajuuDoryuuheki!" CHránil jsem se zemními stěnami a vyčkával na další útok. Musím ho dostat dolů dřív, než udělá cokoliv jiného. Nebo také..bych mohl přivolat ostatní..
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
Naštěstí jsme unikli a teď kroužili ve vzduchu daleko od něj. Takhle mi to zatím vyhovovalo a já mohl promyslet další kroky. Chtěl jsem ho nějak zaměstnat, ale bezhlavě jsem útočit nemohl, protože by měl na každý útok odpověď. Složil jsem tedy pečetě a podíval se jeho směrem. Suiton: Suidan. Využil jsem vodu co byla kolem a hlavně za ním a ta se zformovalo do podoby vodní střel, jejichž velikost byla podobná kunai. Všechny střely byly celkem v blízkosti a já je na něho v rychlosti poslal.
Seito Senju- Jounin
Kakashi se ušklíbl. Samozřejmě, že věděl o jeho útocích. Viděl Sharinganem jeho pečetě a přečetl je dřív, než je dokončil. Kakashi měl mangekyou sharingan, jeho vidění bylo dokonalejší než se sharinganem. Dřív než se zformovaly, Kakashiho pohltil vír Kamui. Zmizel. Rozhodl se utéct, věděl, že boj neměl žádnou cenu a bylo po všem.
...............................
Ne, nebylo po všem. "Nepodcenuj sílu Kamui.." Kakashi přistál vedle Seita a okamžitě jej pohltil svým Kamui. Neměl čas utéct, byl rychlý, ale nebyl tak rychlý, aby překonal plnou sílu Kamui. Jeho Hiraishin nebyl dokonalý. Byl na stejné úrovni jako druhého Hokage. Myslel si, že si toho nevšimnu,ale díky Sharinganu, už jsem to věděl dávno.
Celý tento útok..nebyl nic jiného než to, jak odsud dostat Seita pryč. Zbývali mu několik málo sekund, maximálně k zaslání nějaké zprávy, to ale Kakashi nepředpokládal. Nevěřil, že je tak rychlý.
...............................
Ne, nebylo po všem. "Nepodcenuj sílu Kamui.." Kakashi přistál vedle Seita a okamžitě jej pohltil svým Kamui. Neměl čas utéct, byl rychlý, ale nebyl tak rychlý, aby překonal plnou sílu Kamui. Jeho Hiraishin nebyl dokonalý. Byl na stejné úrovni jako druhého Hokage. Myslel si, že si toho nevšimnu,ale díky Sharinganu, už jsem to věděl dávno.
Celý tento útok..nebyl nic jiného než to, jak odsud dostat Seita pryč. Zbývali mu několik málo sekund, maximálně k zaslání nějaké zprávy, to ale Kakashi nepředpokládal. Nevěřil, že je tak rychlý.
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
Můj útok neměl žádný účinek a situace začínala být kritická. ,,Akio. Nevím, jak dlouho budeme bojovat. Ty teď musíš najít mého bratra a říct mu všechno, co se tu stalo." Pak Kakashi zmizel a já si na malý moment myslel, že je konec. Najednou stál za mnou a pomocí Kamui mě začal pohlcovat. ,,Najdi ho!" Stihl jsem ještě křiknout na Akia, než mě vír pohltil.
,,Nezklamu tě." Promluvil tiše Akio a zmizel v obláčku dýmu. Kakashi tam ve vzduchu zůstal sám.
,,Nezklamu tě." Promluvil tiše Akio a zmizel v obláčku dýmu. Kakashi tam ve vzduchu zůstal sám.
Seito Senju- Jounin
Stav Tsukigakure no sato na tom nebyl nejlépe. Jistěže se něco od doby jejího zničení změnilo. Hrstka přeživších se snažila něco obnovit, ale přes to ztráty způsobené Iwagakure no sato byly nespočitatelné. Žel, v dnešní době zavládla krize. Po válce s Iwagakure no sato je mnoho úrodné půdy zničeno. Lidé umírají na hladomor a těžké zranění, která už nezvládl vyléčit ani v lepším případě medik. Mediků není přeci jen neomezené množství, a tak když nikdo není poblíž, je třeba zahajovat z pohledu shinobi medika amatérskou práci. Vskutku neúčinnou v takovém měřítku, co i kdyby jediná technika medika. Spojenecké vesnice se zaměřily na podporu shinobi z Sora no kuni, jelikož tohle je investice, která se vyplatí, a jednou za měsíc něco nějaký Kage zmínil o Iwagakure no sato, která kapitulovala.
Z pohledu člověka, který ji vedl ke slavným dnům, tohle pro mě bylo nepochopitelné. Kapitulace je známka slabosti. Pošpinili jméno Iwagakure no sato. Konec konců tohle bylo části plánu. Nepřímo že by Iwagakure no sato měla kapitulovat, představoval jsem si to jinak, ale měla tuto válku prohrát. Pro mě to bylo dost důležité. Potřeboval jsem zahladit některé stopy a Shuuketsu tak trochu zasypat pod hromadou prachu. Jejich vůdce byl přeci jen oficiálně mrtev. Pravděpodobně ho již nikdo nikdy neuvidí ve své původní podobě. Přebral jsem tělo mladé kunoichi, abych na sebe upoutal čím jak tím nejméně pozornosti, ale přeci jen se takto pohybovat zvykly nejsem, a proto jsem svůj oděv trochu poupravil. Přioděl jsem se do pláště s kloboukem, jenž perfektně kryl značnou část tváře.
Takto jsem se pomalými kroky blížil k bráně, předpokládajíc že přeživší nenechávají bránu nechráněnou. Chystal jsem se je navštívit za svitu měsíce, který mi jasně zářil na cestu. Jsem znám svou nepředvídatelností, a i tentokrát jsem hodlal dostát své neoficiální pověsti. Mé plány s Tsukigakure no sato předčí mnoho z mých plánů předešlých. Nebude to však samostatná etapa v mém životě. Vše na sebe navazuje. Pochopitelně ale do doby než neobjevím svůj vrcholný plán, se ho mnozí budou snažit pochopit, ale nepochopí. Vše se vysvětlí a ujasní, až přijde ten správný čas.
Dorazil jsem k bráně, a poté si mírně nadzvedl klobouk, abych se mohl pozorně rozhlédnout. Věděl jsem, že zde nekráčím marně, protože jsem nikdy marně nic nedělal, neměl jsem to ve zvyku, ale možná se budu muset projít o kousek dál, abych našel svůj cíl. Respektive aby On našel mě. Moje mysl zůstávala bystrá, nezakalená zbytečnými myšlenkami. Soustředil jsem se výhradně na svůj cíl, a jejich případné pokusy o útok před cizincem. Nebral jsem Tsukigakure no shinobi na lehkou váhu. Konec konců jsem klidně mohl narazit na samotnou Tsukikage. Tu Iwagakure no shinobi při útoku nezabili. Není po ní ani vidu ani slechu. To je ale dosti nepravděpodobné, protože jinak by tato vesnice vypadala jinak. To vedení určuje efektivitu řad lidí. Kdyby ale tito přeživší neměli zvoleného vůdce, rozprchli by se do vedlejších vesnic, a nepokoušeli by se obnovit tu svou. S tímto vůdcem si mám o čem popovídat.
Z pohledu člověka, který ji vedl ke slavným dnům, tohle pro mě bylo nepochopitelné. Kapitulace je známka slabosti. Pošpinili jméno Iwagakure no sato. Konec konců tohle bylo části plánu. Nepřímo že by Iwagakure no sato měla kapitulovat, představoval jsem si to jinak, ale měla tuto válku prohrát. Pro mě to bylo dost důležité. Potřeboval jsem zahladit některé stopy a Shuuketsu tak trochu zasypat pod hromadou prachu. Jejich vůdce byl přeci jen oficiálně mrtev. Pravděpodobně ho již nikdo nikdy neuvidí ve své původní podobě. Přebral jsem tělo mladé kunoichi, abych na sebe upoutal čím jak tím nejméně pozornosti, ale přeci jen se takto pohybovat zvykly nejsem, a proto jsem svůj oděv trochu poupravil. Přioděl jsem se do pláště s kloboukem, jenž perfektně kryl značnou část tváře.
Takto jsem se pomalými kroky blížil k bráně, předpokládajíc že přeživší nenechávají bránu nechráněnou. Chystal jsem se je navštívit za svitu měsíce, který mi jasně zářil na cestu. Jsem znám svou nepředvídatelností, a i tentokrát jsem hodlal dostát své neoficiální pověsti. Mé plány s Tsukigakure no sato předčí mnoho z mých plánů předešlých. Nebude to však samostatná etapa v mém životě. Vše na sebe navazuje. Pochopitelně ale do doby než neobjevím svůj vrcholný plán, se ho mnozí budou snažit pochopit, ale nepochopí. Vše se vysvětlí a ujasní, až přijde ten správný čas.
Dorazil jsem k bráně, a poté si mírně nadzvedl klobouk, abych se mohl pozorně rozhlédnout. Věděl jsem, že zde nekráčím marně, protože jsem nikdy marně nic nedělal, neměl jsem to ve zvyku, ale možná se budu muset projít o kousek dál, abych našel svůj cíl. Respektive aby On našel mě. Moje mysl zůstávala bystrá, nezakalená zbytečnými myšlenkami. Soustředil jsem se výhradně na svůj cíl, a jejich případné pokusy o útok před cizincem. Nebral jsem Tsukigakure no shinobi na lehkou váhu. Konec konců jsem klidně mohl narazit na samotnou Tsukikage. Tu Iwagakure no shinobi při útoku nezabili. Není po ní ani vidu ani slechu. To je ale dosti nepravděpodobné, protože jinak by tato vesnice vypadala jinak. To vedení určuje efektivitu řad lidí. Kdyby ale tito přeživší neměli zvoleného vůdce, rozprchli by se do vedlejších vesnic, a nepokoušeli by se obnovit tu svou. S tímto vůdcem si mám o čem popovídat.
Hokori Mai- Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN
- Počet příspěvků : 1243
Hokoriho domnienky boli nepochybne pravdivé. Tsukigakure naozaj nebola práve v najlepšom stave. To však nič nemenilo na tom, že sa už krôčik po krôčiku začala stavať na nohy. Nebolo to ale spôsobené ani tak dobrou vôľou občanov, ako skôr prísnym režimom, ktorý súčasný zástupca dediny po zmiznutí Ayame nastolil. Spočiatku ho síce ľudia mali radi, ale časom by sa dalo povedať, že sa z neho v istom zmysle stal ukážkový tyran. Bol totiž presvedčený o tom, že jedine pomocou tvrdej práce a disciplíny môže dedina opäť rozkvetnúť do svojej pôvodnej krásy. Neraz sa pre svoj neoblomný prístup a razantné metódy dostal do konfliktu s radnými a niektorými vyššie postavenými shinobi, ale všetky rozbroje boli vždy násilne potlačené...
Navzdory vnútorným politickým nepokojom sa ale občania a shinobi nevzdávali. Verili tomu, že sa jedná iba o akúsi nutnú etapu, ktorou si Tsukigakure musí prejsť. Koniec koncom i samotná Amegakure v minulosti čelila niečomu podobnému, keď o život prišiel ich vodca, Hiruko, ale s nástupom znovuzrodeného Hanza sa po nejakom tom sprísnení podmienok a špinavej drine dali zasa dokopy. Niekedy je nanešťastie skutočne pravda, že účel svätí prostriedky.
Hokori samozrejme hneď na spomínaného vodcu nenarazil. Ešte predtým bol nútený čeliť strážam pri bráne. Je pravda, že sa v porovnaní s minulosťou o čosi pohoršili, keďže boli prítomní iba dvaja, no na druhú stranu je nutné podotknúť, že šlo o profesionálnych, elitných jouninov. Terajší zástupca Tsukigakure si samozrejme veľmi dobre uvedomoval, že prípadným návštevníkom za žiadnych okolností nesmie dať najavo známky slabosti, preto sem dosadil jedných zo svojich najlepších mužov. Ich serióznosť bolo možné spoznať už len tým, že i napriek zlému stavu v dedine poctivo nosili ikonické vesty a čelenky.
Ako náhle sa teda vodca Shuuketsu dostavil, obaja spozorneli a pristúpili k nemu. Všetko nasvedčovalo tomu, že ho nenechajú len tak jednoducho prejsť. Ak si neprichystá naozaj veľmi dobrý dôvod, akékoľvek návštevy z vonku neprichádzali do úvahy. Bolo by zlé, ak by sa prevalili informácie o terajšom stave Tsukigakure celému svetu. Aby toho ale nebolo málo, príchodiaci na sebe mal plášť Shuuketsu, čo bolo o dôvod viac, prečo ho len tak nepustiť.
"Je nám to ľúto, ale obávame sa, že ďalej vás nemôžete pustiť. Nech je už váš zámer vskutku akýkoľvek, budete ho musieť prediskutovať len s nami," prehlásili.
Shinobi- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 680
Dle očekávání jsem narazil na stráže oděné v tradičních uniformách Tsukigakure no shinobi. Už jen tento fakt nasvědčoval tomu, že se někdo ve vesnici ujal velení. Byla to nepříjemná komplikace mého plánu. Lépe by pro mne bylo, kdyby vesnice pořád setrvávala v chaosu, bolesti a smrti. Takto kvůli mým záměrům bude muset být krev prolita. Nebyl jsem sadista. Nezabíjel jsem, když jsem nemusel. Někdo by si možná kladl otázku, tak tedy za jakým jiným účelem jsem zde přišel, než-li bojem? Bylo by přeci adekvátní od někoho, kdo zorganizoval útok na tuto vesnici jako Tsuchikage, aby dokončil své dílo.
Tentokrát jsem však nepřišel jako tyran. Nýbrž osvoboditel. Nenazývejte mě Bohem a ani jeho služebníkem, neboť nim nejsem. Jsem pouhý shinobi, který přišel napravit pár svých minulých chyb. Časem se všichni měníme. Někteří k dobrému a jiní zase k zlému. Dobrým shinobim se nazývat hoden nejsem. Neudělal jsem doposud jedinou dobrou věc, a však, jak jsem již zmínil, změnil jsem se. Toužím napravit to, co jsem zpackal. Zjistil jsem, že jsem byl na omylu, když jsem věřil, že chaos je klíčem k tomu, aby se na světě lidem žilo lépe. To co tomuto světu chybí je jednotnost. Doposud se nenašel žádný shinobi, který by tak velkolepého skutku dokonal. Možná že Já jsem ten vyvolený.
Prorokem ba dokonce Bohem nejsem, když přicházím ze světa pošpiněný krví nevinných lidí. Někdo takový by nemohl být ani trochu pošpiněn. Vykonávám tedy svou vůli a vůli těch, kteří jsou v tomto světě utlačování. Nikdy nezapomenu na událost, kdy se Tor Vizsla pokoušel osamostatnit Hi no Kuni a doplatil na to společně se svými přívrženci životem. Těm všem utlačovaným je třeba pomoci a Ty, kteří utlačují je třeba náležitě z ohledem na jejich skutky potrestat. Sám nejsem čistý, ale tímto se očistím. Konec konců nesdílím své staré tělo, a tak toho bude možné dosáhnout snáz. Pokud by Vás zajímalo, jak jsem k tomuto závěru došel: Zkušenost jako nikdo jiný s válkou, bolestí a smutkem. Přeci jen jsem měl už něco přes osmdesát sedm, a tak jsem nabyl mnoho vědění za tuto dobu.
"Přicházím této vesnici pomoct se dostat z jejího utrpení. Jsem zde, abych skončil s tyranií a odplatil těm, kteří utlačují, stejnou mírou, jakou Oni utlačovali." Promluvil jsem, když se stráže dostaly do mé blízkosti. Tímto jsem naznačil nepřátelské záměry vůči jistým skupinám v této vesnici, což si museli velmi dobře uvědomit. Neměli však příliš času se zorientovat, neboť souhlasně s posledním mým slovem jsem se pokusil uchopit shinobi, který stál nejblíž, a praštit s nim o zem. Netušil jsem blíže, co se děje za těmito zdmi. Můj rozum mi však říkal, že nic dobrého. Jinak by se Tsukigakure no sato začala činit i veřejně na mezinárodních vztazích etc. a nedávala by si do pořádku svou domácnost (to kdo koho bude následovat). Odhalím pravdu o této vesnici, a v případě, že budu opravdu muset, bude prolita krev. Prozatím mé útoky smrtelnými nebyly.
Tentokrát jsem však nepřišel jako tyran. Nýbrž osvoboditel. Nenazývejte mě Bohem a ani jeho služebníkem, neboť nim nejsem. Jsem pouhý shinobi, který přišel napravit pár svých minulých chyb. Časem se všichni měníme. Někteří k dobrému a jiní zase k zlému. Dobrým shinobim se nazývat hoden nejsem. Neudělal jsem doposud jedinou dobrou věc, a však, jak jsem již zmínil, změnil jsem se. Toužím napravit to, co jsem zpackal. Zjistil jsem, že jsem byl na omylu, když jsem věřil, že chaos je klíčem k tomu, aby se na světě lidem žilo lépe. To co tomuto světu chybí je jednotnost. Doposud se nenašel žádný shinobi, který by tak velkolepého skutku dokonal. Možná že Já jsem ten vyvolený.
Prorokem ba dokonce Bohem nejsem, když přicházím ze světa pošpiněný krví nevinných lidí. Někdo takový by nemohl být ani trochu pošpiněn. Vykonávám tedy svou vůli a vůli těch, kteří jsou v tomto světě utlačování. Nikdy nezapomenu na událost, kdy se Tor Vizsla pokoušel osamostatnit Hi no Kuni a doplatil na to společně se svými přívrženci životem. Těm všem utlačovaným je třeba pomoci a Ty, kteří utlačují je třeba náležitě z ohledem na jejich skutky potrestat. Sám nejsem čistý, ale tímto se očistím. Konec konců nesdílím své staré tělo, a tak toho bude možné dosáhnout snáz. Pokud by Vás zajímalo, jak jsem k tomuto závěru došel: Zkušenost jako nikdo jiný s válkou, bolestí a smutkem. Přeci jen jsem měl už něco přes osmdesát sedm, a tak jsem nabyl mnoho vědění za tuto dobu.
"Přicházím této vesnici pomoct se dostat z jejího utrpení. Jsem zde, abych skončil s tyranií a odplatil těm, kteří utlačují, stejnou mírou, jakou Oni utlačovali." Promluvil jsem, když se stráže dostaly do mé blízkosti. Tímto jsem naznačil nepřátelské záměry vůči jistým skupinám v této vesnici, což si museli velmi dobře uvědomit. Neměli však příliš času se zorientovat, neboť souhlasně s posledním mým slovem jsem se pokusil uchopit shinobi, který stál nejblíž, a praštit s nim o zem. Netušil jsem blíže, co se děje za těmito zdmi. Můj rozum mi však říkal, že nic dobrého. Jinak by se Tsukigakure no sato začala činit i veřejně na mezinárodních vztazích etc. a nedávala by si do pořádku svou domácnost (to kdo koho bude následovat). Odhalím pravdu o této vesnici, a v případě, že budu opravdu muset, bude prolita krev. Prozatím mé útoky smrtelnými nebyly.
Naposledy upravil Hokori dne Thu Sep 25, 2014 7:54 pm, celkově upraveno 1 krát
STRÁŽCOVIA BRÁNY TSUKIGAKURE
Z Hokoriho bezpochyby sršal až neprirodzený rešpekt.
Za normálnych okolností by totiž ninjovia nášho kalibru považovali jeho slová za obyčajný vtip, ale z nejakého neznámeho dôvodu nám do smiechu vôbec nebolo. Naopak. Zastihli nás nečakané obavy. Ako náhle sa preto pomerne obrovskou rýchlosťou vrhol naproti jednému z nás, v údive sotva stačil zabrániť tomu, aby mu okamžite rozdrvil hrdlo, a uskočil. Navzdory tomu ale dostal nepríjemný zásah do brucha a predsa len skončil na zemi, následkom čoho bol na nejakú tú dobu mimo. Jednalo sa o toho už na pohľad mladšieho.
Starší z nás ale ani len náznakom nelenil. Netrvalo mu dlho a rozhodol sa, čo bude za daných okolností najlepšie urobiť. Bez čo i len najmenšieho zaváhania vyskočil do vzduchu a utvoril pečate na jednu z našich dedinských špecialít. Jedno bolo isté. Nemôžeme dopustiť, aby sa niekto takýto dostal do dediny. Ťažko povedať, aké by to malo následky, ale rozhodne by to neskončilo bez zbytočne preliatej krvi. Bolo našou povinnosťou za každú cenu ho zastaviť, aj keby nás to malo stáť život. Skončenie s tyraniou? Pomoc? Bez ohľadu na náš stav a politickú situáciu sme stále hrdými shinobi Tsukigakure. Aj keby za nami dorazil sám Rikudō Sennin osobne, bez boja sa nepokloníme.
"Gekkōgakure no Jutsu (月光隠れの術, technika schovávania sa v mesačnom svite) !" vykríkol už spomínaný starší a mohutnejší z nás, následkom čoho bolo akoby všetko striebristé mesačné svetlo namierené do Hokoriho očí. Jednalo sa o našu jedinečnú optickú ilúziu, ktorá mala kompletne oslepiť protivníkov. Vďaka tomu sme dokázali prakticky v akomkoľvek súboji získať obrovskú výhodu, keďže zatiaľ čo narušiteľ stráca možnosť využívať zrak, my toho i naďalej schopní sme. V boji vysokej úrovne môže byť takýto značný handicap kritický.
Můj útok proti jednomu ze stráží byl úspěšný. S čím však ale jeho partner nepočítal bylo to, že mu v boji již nepomůže. Žil, nebyl mrtev, a však na zemi ležel bezvládně. Nemoci se hnout. Životní funkce byly zachované. Jako by jej nikdo ani neškrábl. Navzdory tomu tam pořád ležel. Jeho tělo se stálo nesmírně těžkým. Jako by snad vážil půl tuny, ne-li víc. Mohl za to můj první úder. Na oko to vypadalo, že se o nic nepokusím. Ve skutečnosti jsem však využil techniku, na které není potřeba pečetě. Doton: Kajūgan no Jutsu. Na jeho uskutečnění mi postačil sebemenší dotek cíle a správné načasování. To mi díky mým reflexům nedělalo problém. Jak jsem řekl. Prozatím jsem neútočil smrtelnými technikami. To se ale, pokud budu chtít, aby tento souboj proběhl v naprosté tichosti, rychlé změní. Předtím jsem na své straně měl moment překvapení. Nyní si druhý strážce pochopitelně bude dávat větší pozor.
Světlo bylo vskutku oslnivé. Já byl ale oděn kloboukem, který mě před nim teoreticky měl chránit. Určitě se ale nejednalo o nějakou druhořadou techniku, a proto se dá předpokládat, že navzdory klobouku, nepřátelská technika nějaký efekt měla. To v momentální chvíli však nehrálo roli. Má aktuální schránka měla tu výhodu oproti ostatním, že disponovala senzibilskými schopnostmi Kanchi, a proto, i když jsem na okamžik nic neviděl, byl jsem schopen monitorovat nepřítelův pohyb.
"Nebudeme to zde protahovat. Dám Ti možnost volby. Řekni mi, kde se nachází Tvůj velitel, a ušetřím Tě. V opačném případě nezahyne pouze Tvůj nadřízený, ale taktéž Ty." Momentálně nezáleželo na tom, zda-li zde současný vůdce skutečně páchá zvěrstva. Tamto bylo pouze moto. Já osobně jsem už před tím, než jsem se zde vydal rozhodl, že pokud zde narazím na nějakého vůdce. Zbavím se ho. Kdyby však utlačoval tento národ, byl bych považován za osvoboditele, což by mi sedělo lépe. Jakmile jsem mluvil, roztáhl jsem ruce a připravil se na další techniku. Pokud mi odmítne říct to, co požaduji, ukončím to tu rychle.
Světlo bylo vskutku oslnivé. Já byl ale oděn kloboukem, který mě před nim teoreticky měl chránit. Určitě se ale nejednalo o nějakou druhořadou techniku, a proto se dá předpokládat, že navzdory klobouku, nepřátelská technika nějaký efekt měla. To v momentální chvíli však nehrálo roli. Má aktuální schránka měla tu výhodu oproti ostatním, že disponovala senzibilskými schopnostmi Kanchi, a proto, i když jsem na okamžik nic neviděl, byl jsem schopen monitorovat nepřítelův pohyb.
"Nebudeme to zde protahovat. Dám Ti možnost volby. Řekni mi, kde se nachází Tvůj velitel, a ušetřím Tě. V opačném případě nezahyne pouze Tvůj nadřízený, ale taktéž Ty." Momentálně nezáleželo na tom, zda-li zde současný vůdce skutečně páchá zvěrstva. Tamto bylo pouze moto. Já osobně jsem už před tím, než jsem se zde vydal rozhodl, že pokud zde narazím na nějakého vůdce. Zbavím se ho. Kdyby však utlačoval tento národ, byl bych považován za osvoboditele, což by mi sedělo lépe. Jakmile jsem mluvil, roztáhl jsem ruce a připravil se na další techniku. Pokud mi odmítne říct to, co požaduji, ukončím to tu rychle.
STARŠÍ STRÁŽCA BRÁNY
Vzhľadom na to, že môj spoločník bol už minimálne na tento súboj z hry, bolo zrejmé, že to ostane na mne. Je možné, že by sa mnohí v mojej koži vzdali, pričom ostatní by sa odhodlane vrhli do náručia smrti. V mojom prípade to tak ale nebolo. Navzdory úrovni protivníka som bol presvedčený o tom, že ho dokážem poraziť. Väčší šok pre mňa bol, keď som spozoroval techniku, ktorou sa mi pokúsil hroziť. Kto by bol povedal, že sa v blízkej dobe stretnem s niečim tak mocným, ako je jinton. Nemal som na výber. Musel som do toho ísť absolútne naplno a vytasiť svoju jedinečnú špecialitu.
"Nemôžem uveriť tomu, že do našej dediny zavítal niekto tak mocný. Každopádne... zrejme ti dám za pravdu. Nebudeme to zbytočne preťahovať. Dovoľ mi, aby som ťa oboznámil s dvomi tvojimi najväčšími chybami. Tá prvá je, že si sem prišiel v noci, pričom tá druhá... že si ako prvého nedostal mňa," prehovoril som, následkom čoho Hokori mal možnosť pocítiť, že niečo nie je v poriadku. Moja predchádzajúca technika ho oslepovala dostatočne na to, aby sa musel spoliehať predovšetkým na svoje senzibilské schopnosti. Tu sa ale prejavila akási zrada, keďže moja chakra bola z nevysvetliteľných dôvodov behom chvíľky rozdrobená rovnomerne po oblasti. Čo to vôbec znamenalo? Môj súper nanešťastie nedostal dosť času na analýzu.
"Tsukigakure-Ryū, Getsugakugen (月額弦, mesačné struny) !" vyslovil som názov techniky, čo sa však zdanlivo absolútne nijak neprejavilo. Pravdou je, že som využíval špeciálne dráty a viedol nimi chakru, čím som ich dokázal nielen niekoľkonásobne spevniť, ale aj predĺžiť a manipulovať nimi. Na rozdiel od tej predchádzajúcej sa jednalo o moju vlastnú techniku, vďaka ktorej som sa stal v dedine známy ako jeden z najmocnejších shinobi. V tomto prípade bola jej hlavná sila v tom, že splývala s mesačným svetlom, ktoré som pred malou chvíľou na dlhú dobu vyvolal, vďaka čomu nepriateľ nemohol prakticky ani len tušiť, aký a odkiaľ prichádza útok.
"Tak tedy hodláš zemřít." Pronesl jsem ke strážci naprosto klidně a bezstarostně. K mé klidnosti jsem měl pádný důvod, a tím byly již zmíněné senzibilské schopnosti Kanchi. Nepřítel k tomuto útoku využíval sice měsíčního svitu, ale taktéž musel využít chakru, a tu jsem schopen cítit byl. V minulosti na něco podobného doplatili Uzumaki Naruto, když si myslel, že Nidaime Tsuchikageho dokáže překvapit zezadu rasenganem.
Vláken však bylo mnoho a seskupovali se do útočných formací velmi rychle, a proto jsem byl omezen na dvě možnosti. Aplikovat jinton a nepřítele dostat dřív, než-li jeho technika ke mě dorazí, což však bylo nepravděpodobné, a nebo jeho eliminaci ještě o chvíli prodloužit, vydávajíc se na ústup. Zvolil jsem ústup. Skok s dvojitým přemetem, následně prudký úhyb doleva tu však najednou mě překvapilo další měsíční vlákno. Není pochyb o tom, že jich tu bylo příliš na to, abych se stíhal vyhýbat úplně všem. Vyřešil jsem to rychle taseným kunaiem, a následným pokusem vlákna, které byly nebezpečně blízko, přeseknout. Pořád jsem byl přesto ale na ústupu až do jistého okamžiku.
Poté jsem se to rozhodl řešit jiným způsobem. Ze všeho nejdřív jsem použil dvě kouřové bomby, jenž mi měly poskytnout dostatek času na další kroky. Netušil jsem, zda-li mám do činění také se senzibilem, a proto jsem se rozhodl být v mém plánu opatrnější než jsem původně plánoval. Prvně jsem použil Iwa bushin no jutsu a vytvořil klona. Má rychlost skládaní pečetí byla na velmi vysoké úrovni, což se u používání dotonových technik hodilo. Jsou totiž známy tím, že jsou na ně potřeba komplikovanější a delší pečetě než u jiných technik. Co je na tom pravdy sám nevím. Na dotonové techniky, když to bylo možné, jsem většinou nepoužíval žádné pečetě. Klon se poté pomocí Iwagakure no jutsu dostal pod hladinu země. Na popsání zdlouhavá záležitost, ve skutečnosti to však s rychlostí skládaní pečetí 5 netrvalo dlouho. Zda-li se mi to podařilo dřív, než mě dostihla vlákna, uvidíme.
Meisaigakure no jutsu. Potřebné pečetě jsem se pokusil složit v průběhu, kdy se klon dostával pod zem. Následně jsem zamaskován vzlétl o pár metrů výš. Kvůli hojnému zastoupení vláken v okolí, jsem byl nucen se pár krát pokusit uhnout i v této mé skryté podobě. Nejpomalejší jsem nebyl. Všichni však víme, jaké vlákna dokážou být mrchy. Dokáže na ně stačit rychlost 5 se senzibilskými schopnostmi, které předvídaly nepřítelovy útoky z pro mě neviditelných míst? Teoreticky ano, ale co tedy prakticky?
Vláken však bylo mnoho a seskupovali se do útočných formací velmi rychle, a proto jsem byl omezen na dvě možnosti. Aplikovat jinton a nepřítele dostat dřív, než-li jeho technika ke mě dorazí, což však bylo nepravděpodobné, a nebo jeho eliminaci ještě o chvíli prodloužit, vydávajíc se na ústup. Zvolil jsem ústup. Skok s dvojitým přemetem, následně prudký úhyb doleva tu však najednou mě překvapilo další měsíční vlákno. Není pochyb o tom, že jich tu bylo příliš na to, abych se stíhal vyhýbat úplně všem. Vyřešil jsem to rychle taseným kunaiem, a následným pokusem vlákna, které byly nebezpečně blízko, přeseknout. Pořád jsem byl přesto ale na ústupu až do jistého okamžiku.
Poté jsem se to rozhodl řešit jiným způsobem. Ze všeho nejdřív jsem použil dvě kouřové bomby, jenž mi měly poskytnout dostatek času na další kroky. Netušil jsem, zda-li mám do činění také se senzibilem, a proto jsem se rozhodl být v mém plánu opatrnější než jsem původně plánoval. Prvně jsem použil Iwa bushin no jutsu a vytvořil klona. Má rychlost skládaní pečetí byla na velmi vysoké úrovni, což se u používání dotonových technik hodilo. Jsou totiž známy tím, že jsou na ně potřeba komplikovanější a delší pečetě než u jiných technik. Co je na tom pravdy sám nevím. Na dotonové techniky, když to bylo možné, jsem většinou nepoužíval žádné pečetě. Klon se poté pomocí Iwagakure no jutsu dostal pod hladinu země. Na popsání zdlouhavá záležitost, ve skutečnosti to však s rychlostí skládaní pečetí 5 netrvalo dlouho. Zda-li se mi to podařilo dřív, než mě dostihla vlákna, uvidíme.
Meisaigakure no jutsu. Potřebné pečetě jsem se pokusil složit v průběhu, kdy se klon dostával pod zem. Následně jsem zamaskován vzlétl o pár metrů výš. Kvůli hojnému zastoupení vláken v okolí, jsem byl nucen se pár krát pokusit uhnout i v této mé skryté podobě. Nejpomalejší jsem nebyl. Všichni však víme, jaké vlákna dokážou být mrchy. Dokáže na ně stačit rychlost 5 se senzibilskými schopnostmi, které předvídaly nepřítelovy útoky z pro mě neviditelných míst? Teoreticky ano, ale co tedy prakticky?
STARŠÍ STRÁŽCA BRÁNY
Situácia na bojisku zatiaľ zdanlivo nehrala v môj prospech. Senzibilské schopnosti Hokoriho boli vskutku nevídané, ale očividne si neuvedomoval jednu vec. Ako náhle som totiž pochopil, že sa mojim útokom vyhýba až prekvapivo jednoducho, došlo mi, v čom je problém. Následne som proti tomu teda dokázal podniknúť isté kroky. Ešte predtým, než sa vytasil s dymovými bombami, som okolo časti jeho plášťa jemne omotal jedno zo svojich laniek. Na rozdiel od tých predchádzajúcich som ním ale neviedol žiadnu chakru, preto neprichádzalo do úvahy, aby si ho všimol.
Jeho snaha o prerezanie tých, ktorými prúdila spomínaná chakra, nemala prakticky žiadny účinok. Zostávalo mu teda len jedna možnosť, a tou bolo i naďalej sa im vyhýbať. To však už stačil vytvoriť klon a poslať ho do zeme, pričom on sám vzlietol do vzduchu. Tie výraznejšie lanká som ale naďalej využíval predovšetkým na odlákanie pozornosti. Dalo by sa povedať, že som len čakal na príležitosť.
Tak ty si nebodaj myslíš, že predo mnou uletíš? Márna snaha, pomyslel som si a konečne mu odhalil ono spomínané lanko, ktorým som chakru neviedol a prostredníctvom ktorého som dokázal sledovať jeho pozíciu. To som šikovne zosunul nižšie, tentokrát ho už chakrou napustil a v správny moment, keď sa sústredil na iné veci, teraz už silno omotal jeho nohu.
"Musím uznať, že si naozaj rýchly. Už dlho sa mi nestalo, aby sa niekto takto hravo vyhýbal tejto technike, ale ani so svojimi senzibilskými schopnosťami nedokážeš sledovať úplne všetky moje dráty. Je jedno, na akej vysokej si úrovni. Toto bukijutsu funguje na všetkých rovnako. Ťažko porazíš niečo, čo nemáš ako lokalizovať," vysvetlil som, zatiaľ čo som si ho pritiahol k sebe a za použitia čo najväčšej sily ho vrhol do jednej z prítomných skál.
"Bláhový shinobi. Copak si myslíš, že děláš?" Promluvil jsem ke shinobi z místa, kde jsem skončil jeho hodem. Tedy u nejbližší stěny. Má slova už napovídala tomu, že tímto zaskočen nejsem, ba dokonce tomu, že se svému protivníkovi rouhám. Nač jinak jsem mu řekl tuto do jisté míry agresivní otázku. K vidění jsem byl u malého kráteru, který můj náraz způsobil. Náraz nebyl doprovázen výbuchem a nebo něčím podobným, což bylo značně snesitelnější. Přesto se ale nejednalo o nebolestnou záležitost.
U zmíněného kráteru jsem setrvával v neobvyklé poloze, čím byl sed. Pravou rukou jsem měl uchopené jedno z ocelových lanek, kterými se mě snažil můj nepřítel spoutat. Když jsem poletoval po okolí a vyhýbal se lankám, nelenil jsem se . Nelenil jsem se, protože celou tu dobu jsem se snažil alespoň jedno jaksi nenápadně chytit. Nepřítelův útočný kousek mi v tom pomohl. V pravé ruce jsem držel ocelové lanko od omotané nohy. Nečekal jsem na okamžik, kdy jej znovu naplní svou chakrou, ale pustil do něj chakru vlastní. Chakra je známá tím, že se někdy dokáže velmi dobře a rychle po něčem vést. Pokud se dokázala alespoň trochu dotknout nepřítele, ten by pocítil divný pocit, jako by mu mráz projel celým tělem.
U zmíněného kráteru jsem setrvával v neobvyklé poloze, čím byl sed. Pravou rukou jsem měl uchopené jedno z ocelových lanek, kterými se mě snažil můj nepřítel spoutat. Když jsem poletoval po okolí a vyhýbal se lankám, nelenil jsem se . Nelenil jsem se, protože celou tu dobu jsem se snažil alespoň jedno jaksi nenápadně chytit. Nepřítelův útočný kousek mi v tom pomohl. V pravé ruce jsem držel ocelové lanko od omotané nohy. Nečekal jsem na okamžik, kdy jej znovu naplní svou chakrou, ale pustil do něj chakru vlastní. Chakra je známá tím, že se někdy dokáže velmi dobře a rychle po něčem vést. Pokud se dokázala alespoň trochu dotknout nepřítele, ten by pocítil divný pocit, jako by mu mráz projel celým tělem.
STARŠÍ STRÁŽCA BRÁNY
Ako náhle som spozoroval stav, v akom sa Hokori
v súčasnosti nachádzal, bolo zrejmé, že som zaručene musel pôsobiť zaskočene. Predsa len ma prekvapovala skutočnosť, že je takmer nezranený. Bolo mi jasné, že ak by som to využil tým, že by som mu naopak omotal hrdlo a pokúsil sa mu zlomiť väzy, mal by som to istejšie, ale mojim pôvodným zámerom bolo omráčiť ho. Teraz, keď som však videl, že ani tak mohutný náraz na to nestačil, mi bolo jasné, že sa budem musieť pokúsiť o niečo iné.
Ďalším prekvapením bolo, keď vo svojej ruke držal jedno z mojich laniek. Nie však prekvapenie pre mňa, ale skôr preňho, keď pochopil, že so mnou už nijak spojené nie je, a to ešte predtým, než ním vyslal svoju chakru. Samozrejme som sa ani tentokrát nezdržal nejakého komentára.
"Moja reč. Ako som už raz povedal, urobil si obrovskú chybu, že si ako prvého dostal môjho kolegu. Od prvej chvíle, čo som si všimol, že ti stačí jediný dotyk na to, aby si ma vyradil z hry, som vzal do úvahy, že by možno nemusel byť ani len priamy. Každý majster v používaní bukijutsu ti povie, že jeho zbraň je ako súčasť vlastného tela. V mojom prípade to navyše ešte platí dvojnásobne. Stačí čo i len maličké nadbytočné škubnutie jedným z mojich laniek a ja hneď viem, čo sa s ním na druhej strane deje."
Ako náhle som skončil s vysvetľovaním,
využil som fakt, že sa zjavne už považoval za výhercu, a behom chvíľky ho začal zasa raz zo všetkých strán namotávať. Dal som si obzvlášť veľký pozor na to, aby lanká boli tak nahustené, že si v najhoršom prípade nenájde cestu a nepodarí sa mu uniknúť. Tak isto som ani na malý moment nepoľavoval v dodávaní chakry, pretože mi bolo jasné, že kým ju budem viesť ja, nebude toho schopný on. Sám Hokori musel uznať, že spôsob môjho boja bol v mnohých zmysloch bravúrny. Skutočne bolo viditeľné, že má tú česť s veľmi skúseným shinobim, nie iba nejakým radovým ninjom, ktorého odpratali k bráne.
Že by se mi to zdálo, a nebo jsem cítil, že je tady někdo s hlavou v oblacích? Ego je velmi důležité, ale nic se nemá přeceňovat. Tsukigakure no shinobi byl natolik zahleděný mnou, že si ani neuvědomil mou výhodu, že používám spoustu dotonových technik, které nevyžadují pečetě, a tedy jisté techniky zvládnu pravděpodobněji i dřív než On. Dřív jsem ji nepoužil z osobních zájmů. Ty se však změnily, kdy se rozhodl srovnávat se mnou.
Má pýcha a nadutost mi nedovolila svého nepřítele uznat, a tedy se nedočkal žádné odpovědi. Místo toho pouhý rychlý úder do země. Jelikož se jednalo o takovou primitivnost, je logické, že jsem to musel zvládnout dřív než se ke mě lanka dostala. Neshýbal jsem se přeci dva a půl roku. Tohle mi tedy postačilo k tomu, abych nepřítele nechal krásně propadnout pod zem. Doton: Chidōkaku.
Když se propadl několik desítek metrů pod zem, strhl sebou i logicky lanka, pokud je nestihl dřív jaksi odpojit. Já jsem nijak s žádným jeho lankem spojen nebyl. Přeci jen ty, které jsem uchytil, odpojil sám. O další jsem se nezajímal se stejnými úmysly. Byl jsem si však vědom i toho, že by měl umět teoreticky lanka obnovit, a proto jsem s tímto očekáváním se nehodlal zaskočit. Možná že nebyly z chakry, ale také nebyly neviditelné. Byly pouze tenké, což jejich spatření komplikovalo, ale neznemožňovalo.
Má pýcha a nadutost mi nedovolila svého nepřítele uznat, a tedy se nedočkal žádné odpovědi. Místo toho pouhý rychlý úder do země. Jelikož se jednalo o takovou primitivnost, je logické, že jsem to musel zvládnout dřív než se ke mě lanka dostala. Neshýbal jsem se přeci dva a půl roku. Tohle mi tedy postačilo k tomu, abych nepřítele nechal krásně propadnout pod zem. Doton: Chidōkaku.
Když se propadl několik desítek metrů pod zem, strhl sebou i logicky lanka, pokud je nestihl dřív jaksi odpojit. Já jsem nijak s žádným jeho lankem spojen nebyl. Přeci jen ty, které jsem uchytil, odpojil sám. O další jsem se nezajímal se stejnými úmysly. Byl jsem si však vědom i toho, že by měl umět teoreticky lanka obnovit, a proto jsem s tímto očekáváním se nehodlal zaskočit. Možná že nebyly z chakry, ale také nebyly neviditelné. Byly pouze tenké, což jejich spatření komplikovalo, ale neznemožňovalo.
Strana 6 z 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Strana 6 z 13
Povolení tohoto fóra: