Brána Tsukigakure
+41
Goku
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Faito Dansaku
Killunia
Akasuna no Ruki
Kangae Mizutsuchi
Misha Haybushi
Reina Kana
Rei Casius
Mai
Kaya
Sasuke Tobirama
Hebi
Seito Senju
Itama Senju
Sarutobi Sen
Sora no Sen
Hokori Mai
Assasin Senju
Torii
Tatsuo Reigi
Kisuke Uchiha
Airis Tooya
Anbu
Hoozuki Meizu
Ryuu Hiroshi
Junka
Yun Harada
Akira Hitsumi
Akio
Yuuki Botan
Shinobi
Yogi
Yomi Hikikomori
Tatsumaki (Oga)
Kaomi
Crystal Takaishi
Ayame Takahashi
45 posters
Strana 5 z 13
Strana 5 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Brána Tsukigakure
First topic message reminder :
Vstupní brána do Tsukigakure.
Místo je strážené 24 hodin denně, pravidelně se střídajícími hlídkami.
U brány jsou vždy 2 jounini a 1 chuunin + 2 skrytí chuunini. Ve vesnici jsou neustálé hlídky v týmech - 1 jounin a 3 chuunini.
Vesnicí poletují lístky irisu, upozorňují Tsukikage na přítomnost a pohyb lidí ve vesnici. Každou hlídku, jak u brány, tak ve vesnici, doplňuje jedna šelma, většinou leopard.
Brána se zavírá kolem 10 hodiny večerní. Při vstupu do vesnice je nutno odevzdat všechny zbraně a nahlásit se, popřípadě předat povolení od svého Kage.
Vstoupit do vesnice bez ohlášení se u brány je nesmyslné, nastává okamžité stíhání a vetřelec se trestá.
Místo je strážené 24 hodin denně, pravidelně se střídajícími hlídkami.
U brány jsou vždy 2 jounini a 1 chuunin + 2 skrytí chuunini. Ve vesnici jsou neustálé hlídky v týmech - 1 jounin a 3 chuunini.
Vesnicí poletují lístky irisu, upozorňují Tsukikage na přítomnost a pohyb lidí ve vesnici. Každou hlídku, jak u brány, tak ve vesnici, doplňuje jedna šelma, většinou leopard.
Brána se zavírá kolem 10 hodiny večerní. Při vstupu do vesnice je nutno odevzdat všechny zbraně a nahlásit se, popřípadě předat povolení od svého Kage.
Vstoupit do vesnice bez ohlášení se u brány je nesmyslné, nastává okamžité stíhání a vetřelec se trestá.
Ayame Takahashi- Počet příspěvků : 203
Re: Brána Tsukigakure
,,Hmmm. Dneska moc upovídaný nejsi." Díval jsem se, jak Anbu tvoří útočnou formaci a lehce se pousmál. ,,Šest na jednoho? To není moc fér!" Moc se mi to nelíbilo, takhle to totiž bude trvat moc dlouho a já mám ještě práci. Nedá se nic dělat. Musím použít plán B. Složil jsem pečeť a objevil se u Seita. Byla to výhoda mít na něm značku. Proběhlo to ve velké rychlosti, takže Anbu bylo mimo hru. Chytl jsem rychle Seita za ruku a použil sharingan. ,,Přesuneme se na klidnější místo." Najedou se tu však objevil Kakashi, kterého ovládal Hebi a já Seita pustil a objevil se jinde. ,,Tak si budeme hrát tady."
Itama Senju- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 76
Bitva v Tsukigakure pro nás dopadla dobře. Zdálo se, že odsud odešli všichni členové Shuuketsu, až na jednoho...
Objevil se vír a z něj nevylezl nikdo jiný než Hatake Kakashi. Muž který okopíroval více než tisíc technik. Vypadal jinak než dříve, Nagato byl daleko, tak jej neovládal a neovládal techniky sféry Tendou. Své normální oko měl temné a ve druhém mu zářil mangekyou sharingan.
"Můžu se přidat?" promluvil a pohlédl na Itamu. Nemluvil za Kakashiho nikdo jiný než Hebi. Vypadalo to na velmi tuhý boj, pro naše přátelé z Konohagakure to nevypadalo zrovna dobře.
Objevil se vír a z něj nevylezl nikdo jiný než Hatake Kakashi. Muž který okopíroval více než tisíc technik. Vypadal jinak než dříve, Nagato byl daleko, tak jej neovládal a neovládal techniky sféry Tendou. Své normální oko měl temné a ve druhém mu zářil mangekyou sharingan.
"Můžu se přidat?" promluvil a pohlédl na Itamu. Nemluvil za Kakashiho nikdo jiný než Hebi. Vypadalo to na velmi tuhý boj, pro naše přátelé z Konohagakure to nevypadalo zrovna dobře.
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
- Počet příspěvků : 230
Už mě chytal za ruku Itama a já se chystal na přesunutí, když mě najednou pustil a objevil se jinde. Nechápal jsem, co se děje a pak promluvil Kakashi. Hlavně se nedívat do očí. Mluvil sice za něj Hebi, ale efekt to mělo stejný. Tohle nevypadá dobře. Dal jsem ruku do kapsy, ale bylo tam prázdno. Vytřeštil jsem oči a na malou chvíli jsem znervózněl. V té kapse měl být kunai od Assasina, ale nebyl tam. Situace se tím pádem dost zkomplikovala. Šest na dva. Poměr sil je však jiný. Zatnul jsem zuby a otočil se na jednoho z Anbu, který byl za mnou. Byl to jeden z mediků a z mého pohledu poznal, co má dělat. Pokud se naskytne dobrá příležitost, opustit bojiště a přivést posily.
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Dneska už to musí vyjít. Pod maskou jsem se pousmál a podíval se na Kakashiho. ,,Ať mi ti z Anbu nezávazejí v boji. Děkuji." Pohlédl jsem na Seita a chystal se zaútočit. ,,Můžeme začít?" Ani jsem nečekal na odpověď a složil pečetě. Fuuton: Shinkuugyaku. Mělo to být jen zahřívací kolo.
Itama Senju- Mrtvý/á
Kakashi se posměšně uchechtl. Prý ať nezavazí. To si určitě myslel, že mu přenechám volnou ruku a všechnu zábavu a já si mám hrát s poslíčkama?
Kakashi aktivoval Raikiri, neskočil po ANBU, ale provedl jinou techniku.
"Raijuu hashiri no jutsu!" bleskové stvoření prokmitalo kolem vzdušných koulí Itami a narazily do jednoho z ANBU, na kterého pohlédl Seito.
Kakashi aktivoval Raikiri, neskočil po ANBU, ale provedl jinou techniku.
"Raijuu hashiri no jutsu!" bleskové stvoření prokmitalo kolem vzdušných koulí Itami a narazily do jednoho z ANBU, na kterého pohlédl Seito.
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
Do prd.... Vytáhl jsem svůj kunai a hodil ho do bezpečí. Stihl jsem vzít jednoho z Anbu s sebou a přesunul se kousek od nich, takže nás techniky nezasáhly. Co se týče ostatních už to bylo horší. Medik na kterého jsem se podíval, už to měl za sebou a včas nestihl uhnout ani senzibil. Další dva se stihli vyhnout technikám. Čtyři na dva během jednoho útoku. Podíval jsem se na toho, co stál vedle mě. ,,Běž." Jen přikývl a vyrazil. Snad bude dost rychlý. Já jsem složil pečetě a podíval se na Itamu. Suiton: Suiryuudan no jutsu. Vedle mě se zformoval vodní drak a vyrazil na něho.
Ti dva z Anbu zatím zasypali Kakashiho kunaiema s výbušnými lístky, aby neměl čas dostihnou toho, co běžel pro pomoc.
Ti dva z Anbu zatím zasypali Kakashiho kunaiema s výbušnými lístky, aby neměl čas dostihnou toho, co běžel pro pomoc.
Seito Senju- Jounin
Co čekat od Hebiho? Zakroutil jsem hlavou, ale výsledek dopadl dobře. Dva dole. Všiml jsem si, že Seito se vyhnul a vzal s sebou jednoho z Anbu. Vyslal na mě techniku a vypadalo to, že Kakashi bude teď zaměstaný. To ti nedovolím. Použil jsem kamui, takže jsem se vyhnul drakovi, a objevil se za tím, který utíkal. Jelikož se snažil utéct, tak jeho pozoronost byla o něco slabší, takže nebyl problém ho zasáhnout katanou. Teď jsem doufal, že Hebi odstraní ty dva a Seito tu zůstane sám. Už se těším na jeho poraženecký pohled.
Itama Senju- Mrtvý/á
Mířili na mě nějaké protivné kunaie. Bylo nebezpečné je vtáhnout pryč, když Itama používal kamui také. Kakashi také použil něco jiného.
Kakashi zakřížil prsty a objevil se jeho stínový klon. Opět použil raikiri, ale tentokrát se spojil s klonem.
"Raiden!" Kakashi byl Hebiho největší triumf. Ne Nagato, ani další jeho vyvolanci, ale Kakashi Hatake.
Kakashi zakřížil prsty a objevil se jeho stínový klon. Opět použil raikiri, ale tentokrát se spojil s klonem.
"Raiden!" Kakashi byl Hebiho největší triumf. Ne Nagato, ani další jeho vyvolanci, ale Kakashi Hatake.
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
Itama to měl dobře vymyšlené a jeho plán bohužel vyšel. Kakashi zatím zaútočil na ty dva a jednoho z nich dostal. Druhý se útoku vyhnul a vypustil na Kakashiho ohnivé koule. Já vytáhl další kunai a hodil ho směrem na Itamu. Měl jsem v plánu na něho zkusit zaútočit z blízka. Čekal jsem, až kunai bude dostatečně blízko a pak se k němu teleportoval a zaútočil.
Seito Senju- Jounin
Kakashi dostal jednoho, ale ještě jeden zbýval. Letěl na mě kunai a tak jsem toho chtěl využít. Použil jsem opět kamui a těsně před kunaiem zmizel a objevil se za zády toho, který poslal na Kakashiho ty ohnivé kouly a probodl ho ze zadu, jelikož se soustředil na Kakashiho, tak o mně nemohl mít ponětí. Dva na jednoho. Tenhle počet už je lepší. ,,Už jsi tu jen sám." Slovo sám jsem zdůraznil a podíval se na Kakashiho. Jelikož ho ovládal Hebi, tak měl přednost vydat rozkaz. ,,Plánuješ s ním něco? Nebo ho prostě odstraníme?"
Itama Senju- Mrtvý/á
Kakashi hodil jednoho klona přímo do ohnivé koule a sám poté soustředil čakru do sharinganu. Podařilo se mu na chlup stejně okopírovat techniku. "Katon: Goukakyuu no jutsu!" proti sharinganu není radno si zahrávat, zvlášť ne proti Kakashimu.
Itama si vedl dobře, teď se rozhodovalo, co se Seitem. "Náš nový spojenec si určitě rád pohraje, ale to až později" koho jen Hebi myslel tím novým spojencem?
Itama si vedl dobře, teď se rozhodovalo, co se Seitem. "Náš nový spojenec si určitě rád pohraje, ale to až později" koho jen Hebi myslel tím novým spojencem?
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
Itama dostal dalšího a už jsem tu byl sám. Otočil jsem se směrem k nim a změřil si je pohledem. Musím vydržet, co nejdéle! Odepnul jsem svůj plášť a pustil ho do vzduchu, aby ho unášel vítr. V téhle bitvě budu muset být rychlý a nic mě nesmí zpomalit. Vytáhl jsem kunaie a v každé ruce držel jeden. Na zádech jsem měl ještě připnutou katanu, ale tu využiji až později. Pokud tohle má být můj konec, tak se ctí. Podíval jsem se na Itamu a zaujal bojový postoj. ,,Tak pojď."
Seito Senju- Jounin
Pozoroval jsem Seita a pod maskou se usmíval. Pak jsem se otočil na Kakashiho. ,,Dej mi chvilku. Rodinné záležitosti. Pokud se však budeš chtít někdy zapojit, tak ti nebráním a pokud ne, tak nezasahuj!" Tím jsem myslel, aby se do toho nezapojoval vůbec, protože s ním chci bojovat sám. ,,Dnes tě šetřit nebudu." Tasil jsem svou katanu a v plné rychlosti vyrazil na něho.
Itama Senju- Mrtvý/á
Alespoň to bude jeden na jednoho. Tedy pokud se Hebi nezapojí. Itama se blížil velice rychle, ale to se mi hodilo. Jeden kunai jsem vrhl jeho směrem a druhý vyhodil tak, aby dopadl na vyvýšené místo. Hned na to jsem složil pečetě. Načasoval jsem techniku tak, aby byl Itama co nejblíže. Navíc jsem tu chtěl vytvořit takové menší jezírko.
Seito Senju- Jounin
Hodil po mně kunai, ale ten jsem nechal jen proletět skrz mě a běžel dále. V těsné blízkosti však udělal tu techniku a proto jsem musel vyskočit do vzduchu. Bylo nebezpečné nechat všechnu vodu projít skrz mě, protože by toho mohl pak využít. Ve vzduchu jsem poskládal pečetě a poslal na něho útok. Bylo mi jasné, že tohle bude boj na život a na smrt a proto do toho dám i já všechno.
Itama Senju- Mrtvý/á
Když na mě mířil útok, teleportoval jsem se ke kunaii, který prošel skrz něj a podíval se na Itamu. Všechny útoky na dálku projdou jen skrz. Vím, jak to funguje, ale jakmile se o to pokusím, musí to být perfektně načasované. Věděl jsem, že mám na sobě jeho značku a vím, kde taky přesně je. To místo si musím taky krýt, aby mě nedostal jak minule. Teď jsem však čekal na to, až zaútočí, protože ho musím dostat do jiné pozice.
Seito Senju- Jounin
Čekal jsem, že se vyhne takovým způsobem. Na dálku se nikdy nezasáhneme. Tenhle boj se bude rozhodovat z blízka. Teď tam Seito jen tak stál a mi bylo jasné, že něco vymyslí. Jeho chyba. Složil jsem pečeť a následoval útok z blízka. Jednou jsem ho s tím dostal, dostanu ho znovu.
Itama Senju- Mrtvý/á
Když jsem stál na místě, vytáhl jsem kunai a snažil se přijít na dobrý plán. Najednou zmizel a mi bylo jasné, co se bude dít. Rychle jsem dal kunai do místa, kde je umístěna jeho značka. Stalo se to tak rychle, že jsem si ani nevšiml, že mě řízl do ruky, ale nic horšího. Otočil jsem se na něho a díval se, jestli jsem mu způsobil něco i já.
Seito Senju- Jounin
Útok se povedl dobře a už jsem se připravoval na další, když v tom najednou mě začalo něco pálit na boku. Ostrá bolest, která projížděla celým mým tělem a já si musel kleknout na jedno koleno. Zajel jsem tam rukou a když se na ni pak podíval, tak byla od krve. Už je to tak dlouho, co mě někdo zasáhl. Proč se to podařilo až mu? Ne, teď rozhodně neprohraju!! Postavil jsem se zase na nohy a otočil se na něj. Všude byla voda, tak jsem toho chtěl využít k útok. Drak mířil přímo na něj.
Itama Senju- Mrtvý/á
Zasáhl jsem ho. Neměl jsem však čas o tom uvažovat, protože na mě mířila další technika. Byli jsme celkem blízko u sebe, tak jsem jen odhodil kunai pryč a teleportoval se k němu. Teď už se ke mně neteleportuje. Takže mě bude muset zasáhnout jinak. Poskládal jsem rychle pečetě a poslal na něj útok. Útok měl odvést jen jeho pozornost, abych se nachystal k závěrečnému kroku.
Seito Senju- Jounin
Parchant! Vytáhl jsem svou katanu a rozeběhl se na něj. Poslal na mě útok, ale ten jsem nechal projít skrz mě a pokračoval v cestě. Blížil jsem se docela rychle a měl v plánu s ním bojovat na blízko, kde využiju schopnosti sharinganu a porazím ho.
Itama Senju- Mrtvý/á
Teď je správná chvíle! Sledoval jsem, jak se Itama vyhnul útoku, ale to bylo pro mě jen dobře. Stále utíkal na mě a svíral v ruce katanu. Složil jsem pečetě a rozeběhl se na něj. Kolem jedné ruky se mi začala formovat voda a v druhé jsem svíral kunai. Když už jsme byli kousek od sebe, hodil jsem kunai, který mířil na jeho hlavu a doufal, že ho nechá projít skrz. Musí to být dobře načasované. Pak už se to událo všechno moc rychle. Jakmile jsem se ale probleskl nad něj, nepoužil jsem Rasengan, ale jinou techniku.
Seito Senju- Jounin
Stále jsme se přibližovali a když jsme byli skoro u sebe, hodil kunai, který jsem nechal projít, což byla má největší chyba. Natáhl jsem ruku s katanou a už ho skoro měl, jenže... Z ničeho nic jsem pocítil tvrdý náraz do zad. Voda pod námi už dávno ustoupila a když jsem dopadl, tak se mi rozbila i maska o zem. Ne! To není možné. Teď jsem se nemohl vůbec hýbat a čekal na to, co se bude dít...
Ležel jsem na zemi a nemohl se stále hnout. ,,Jednou... Konoha...Chtěl jsem..." Nezmohl jsem se ani na to, abych poskládal celou větu. Teď už mě zachrání jen zázrak. Zklamal jsem? Nebo byl tohle opravdu můj osud...?
Flashback
,,Vstávej Itamo!" Ozvalo se z kuchyně a mi bylo jasné, co se děje. Můj první den na akademii. Líně jsem se zvedl z postele a slušně se oblékl. Po chvíli už jsem snídal a poslouchal rady rodičů. ,,Dávej pozor, nevyrušuj a najdi si nějaké kamarády. Dnes nastupuje i tvůj bratranec Seito." Jen jsem ospale přikyvoval a chystal se odejít. Akademie byla kousek a cesta proběhla rychle. Vešel jsem do místnosti a měl štěstí. Seito měl v lavici místo, tak jsem sedl vedle něho. Byl jsem rád, že tu je i on, protože aspoň někoho znám. Chtěl jsem se dát do řeči, ale už tu byl učitel a vyvětloval, co bude a co nebude. Den utekl rychle a už tu byl druhý. Dnes už to bude těžší. ,,Tohle bude nuda." Pronesl znuděně Seito, ale já byl na všechno natěšený. Dny plynuly, přátelství se prohlubovalo a schopnosti se zlepšovaly. Dokonce jsem poznal i svého druhého bratrance Assasina, který už byl Hokage. Jednou budu taky slavný!!
O pár let později...
,,Tak už jsme jouniny." Usmál jsem se na Seita a objednal další saké. ,,Už se těšíš na svůj tým?" Zeptal jsem se ho a napil se svého nápoje. ,,Radši se naložím někde do lázní." Odpověděl Seito a já se musel pousmát. Tohle je pro něho typické. Místo aby svůj talent rozvíjel, tak se raději válí. On a Assasin jsou tak odlišní. Jednou je však překonám oba!
O pár měsíců později...
,,Itamo! Proč tohle děláš? Copak ti rodina nic neříká?" Křičel na mě Seito, ale já byl otočený zády a pevně rozhodnutý. Tohle je poprvé, co ho vidím rozzuřeného. Ale jednou na to taky přijde! Otočil jsem se na něj a snažil se mu to vysvětlit. ,,Otevři oči Seito! Assasin už dlouho tenhle klan kazí! Copak nevidíš všechny ty jeho experimenty? Je stejný jako Kabuto a Orochimaru! To on už pověst klanu poškodil!" Řval jsem na něj v odpovědi a chtěl odejít. Už ani minutu! ,,To nemůžeš udělat! Itamo! Itamo, okamžitě se vrať!" Křičel na mě ještě Seito, ale já už byl na cestě. Možná. Možná se jednou vrátím. Pokud nebude Konoha taková, jako je teď. Avšak pro teď...Sbohem... Zmizel jsem ve tmě a čekala mě další životní kapitola...
O pár let později...
,,Tak už jsme jouniny." Usmál jsem se na Seita a objednal další saké. ,,Už se těšíš na svůj tým?" Zeptal jsem se ho a napil se svého nápoje. ,,Radši se naložím někde do lázní." Odpověděl Seito a já se musel pousmát. Tohle je pro něho typické. Místo aby svůj talent rozvíjel, tak se raději válí. On a Assasin jsou tak odlišní. Jednou je však překonám oba!
O pár měsíců později...
,,Itamo! Proč tohle děláš? Copak ti rodina nic neříká?" Křičel na mě Seito, ale já byl otočený zády a pevně rozhodnutý. Tohle je poprvé, co ho vidím rozzuřeného. Ale jednou na to taky přijde! Otočil jsem se na něj a snažil se mu to vysvětlit. ,,Otevři oči Seito! Assasin už dlouho tenhle klan kazí! Copak nevidíš všechny ty jeho experimenty? Je stejný jako Kabuto a Orochimaru! To on už pověst klanu poškodil!" Řval jsem na něj v odpovědi a chtěl odejít. Už ani minutu! ,,To nemůžeš udělat! Itamo! Itamo, okamžitě se vrať!" Křičel na mě ještě Seito, ale já už byl na cestě. Možná. Možná se jednou vrátím. Pokud nebude Konoha taková, jako je teď. Avšak pro teď...Sbohem... Zmizel jsem ve tmě a čekala mě další životní kapitola...
Flashback
PřítomnostLežel jsem na zemi a nemohl se stále hnout. ,,Jednou... Konoha...Chtěl jsem..." Nezmohl jsem se ani na to, abych poskládal celou větu. Teď už mě zachrání jen zázrak. Zklamal jsem? Nebo byl tohle opravdu můj osud...?
Itama Senju- Mrtvý/á
Kakashi bojoval celou dobu s ANBU, které si víceméně vychutnával a oťukával. Hebi si potřeboval ověřit, jak je na tom Itama. Po doražení posledního ANBU se objevil před Itamou.
"Itamo, vzmuž se.." promluvil Hebi. "Není možné, že ses nachytal na takový trik. Ty uživatel Hiraishinu a Kamui. Že jsem ti ho vůbec nechal..ale je načase, abychom tě nějak vylepšili.." zabrebtal a upřel svůj zrak na Itamu, ten byl vtažen do víru Kamui, aby se mohl zotavit.
Kakashi zůstal proti Seitovi sám.
"Seito Senju, já nejsem Itama, opravdu se semnou můžeš měřit?" Kakashi svým mrtvolným pohledem probodával očima svého soupeře.
"Itamo, vzmuž se.." promluvil Hebi. "Není možné, že ses nachytal na takový trik. Ty uživatel Hiraishinu a Kamui. Že jsem ti ho vůbec nechal..ale je načase, abychom tě nějak vylepšili.." zabrebtal a upřel svůj zrak na Itamu, ten byl vtažen do víru Kamui, aby se mohl zotavit.
Kakashi zůstal proti Seitovi sám.
"Seito Senju, já nejsem Itama, opravdu se semnou můžeš měřit?" Kakashi svým mrtvolným pohledem probodával očima svého soupeře.
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
Těžce jsem oddechoval a pozoroval Kakashiho, jak vtáhl Itamu do víru. Alespoň jsem ho vyřadil celkem rychle. Postavil jsem se na nohy a do ruky vzal další kunai. Měl jsem jich s sebou dost, takže nebyl problém jimi plýtvat. Změřil jsem si Kakashio pohledem a zakroutil hlavou. ,,Zbývá mi snad něco jiného? Protože já z boje nikdy neutíkám." I když teď jdu rovnou na popravu. To jsem mu však neřekl a zaujal bojový postoj. Teď se zaměřím spíše na obranu, abych načerpal další sílu.
Seito Senju- Jounin
Strana 5 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Strana 5 z 13
Povolení tohoto fóra: