Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Brána Tsukigakure

+41
Goku
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Faito Dansaku
Killunia
Akasuna no Ruki
Kangae Mizutsuchi
Misha Haybushi
Reina Kana
Rei Casius
Mai
Kaya
Sasuke Tobirama
Hebi
Seito Senju
Itama Senju
Sarutobi Sen
Sora no Sen
Hokori Mai
Assasin Senju
Torii
Tatsuo Reigi
Kisuke Uchiha
Airis Tooya
Anbu
Hoozuki Meizu
Ryuu Hiroshi
Junka
Yun Harada
Akira Hitsumi
Akio
Yuuki Botan
Shinobi
Yogi
Yomi Hikikomori
Tatsumaki (Oga)
Kaomi
Crystal Takaishi
Ayame Takahashi
45 posters

Strana 8 z 13 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next

Goto down

Brána Tsukigakure - Stránka 8 Empty Brána Tsukigakure

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 13, 2013 9:22 pm

First topic message reminder :

Vstupní brána do Tsukigakure.
Místo je strážené 24 hodin denně, pravidelně se střídajícími hlídkami.
U brány jsou vždy 2 jounini a 1 chuunin + 2 skrytí chuunini. Ve vesnici jsou neustálé hlídky v týmech - 1 jounin a 3 chuunini.
Vesnicí poletují lístky irisu, upozorňují Tsukikage na přítomnost a pohyb lidí ve vesnici. Každou hlídku, jak u brány, tak ve vesnici, doplňuje jedna šelma, většinou leopard.
Brána se zavírá kolem 10 hodiny večerní. Při vstupu do vesnice je nutno odevzdat všechny zbraně a nahlásit se, popřípadě předat povolení od svého Kage.
Vstoupit do vesnice bez ohlášení se u brány je nesmyslné, nastává okamžité stíhání a vetřelec se trestá.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Brána Tsukigakure - Stránka 8 Empty Re: Brána Tsukigakure

Příspěvek pro Kaya Fri Oct 10, 2014 7:55 am

Tá neznáma sa približovala stále bližšie a pri tom k nám hovorila. "Volám sa Kaya. Neviem načo vám je moje meno ale buďiž." Povedala som jej aj svoje meno, keď ho tak moc chcela vedieť. Aj keď moje domienky nemuseli byť správne myslieť som si mohla čo som len chcela. "Ja by som zbrane kľudne odovzdala ale s ňou asi nepohnete. " Po celý čas som hovorila chladne a bez nejakého nadšenia. Tie chodiace mŕtvoli neboli u mňa tak blízko, aby som sa nimi nejak zapodievala. Ja som si zatiaľ len odmontovala zbrane z brnenia a držala ich v rukách s tým, žeby som ich zatiaľ odovzdala. Nebála som sa v tom, žeby mi ich nevrátili, lebo by som si pre ne došla sama osobne aj keď to oni vedieť nemohli. Potom som sa otočila smerom na Lili, ktorá mi dala takú otázku. Presne jej to určite nevysvetlím ale nejakú tú informáciu, ktorá sa jej hodiť to bude určite. "Je to hlava tejto dediny, ktorá ju spravuje. Zvyčajne to býva ten najsilnejší shinobi z dediny aj keď to nemusí byť podmienka. Je to takmer najvyššia autorita." Je tu ešte aj rada a feudálny pán ale o tom sa mi teraz hovoriť nechcelo.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Počet příspěvků : 230

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Fri Oct 10, 2014 8:31 pm

"Je mi to líto Lilly-san, ale tuto situaci pouze komplikujete." Promluvila jsem k Rinku, a pak pohlédla na Kayu. Nebylo důležité, že se pro své katany v mžiku oka může vrátit. Tady šlo o to, že když se pro ně vrátí, nepřemístí se stejně rychle zpátky na místo, kde se nacházela. Toto jsem však nevěděla. Můj postup byl čistě rutinní. "Pak tedy Kaya-san odevzdejte zbraně a můžete jít. Doprovod do Tsukikageho kanceláře vám budou dělat tito dva anbu." Jakmile jsem to dořekla, kývla jsem hlavou směrem ke dvěma anbu, kteří před chvíli dorazili.

"Nebudu se Lilly-san opakovat. Pokud nehodláte přistoupit na podmínku vstupu, nevstoupíte, jak prosté." Mé chování nebylo agresivní. Jak jsem již stihla zmínit. Jednala jsem takto čistě kvůli obraně vesnice. Zombie se přestali přibližovat blíže ke Kaye a vytvořili ji úzkou chodbičku, která vedla až k bráně a ještě dál. U Lilly se právě naopak začaly shromažďovat ještě větší počty. Pořád tu nebylo ani ne tisíc zombie. Na půdě Tsukigakure no sato zemřelo dokonce několik tisíc lidí, takže se Lilli nemusí bát tím, že zde bude mít skromnou společnost.
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 95

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sasuke Tobirama Fri Oct 10, 2014 8:45 pm

Chápala som ju, no ja som k tým veciam ako aj k Onmimu mala isté citové puto, ktoré sa mi prekračovalo len veľmi ťažko.  Na druhej strane.. som sa pozrela na Kayu. Pravdepodobne by sa vedela ovládať.. no len pravdepodobne. Čo keby chcela rozpárať toho Tsuchikageho, ako to často skúšala u mňa ? Taká celkom bezvýchodisková situácia.
Každopádne zo mňa zozadu Onmi štuchol pyskom a poposunul ma bližšie k bráne. Trocha som na neho zagánila no nakoniec som ho len poškrabala za ušami. Sama u seba som žiadne zbrane nemala, všetky boli predsa len na ňom a on sa rozhodol, si to zájsť do najbližšieho lesa. 
Ja som s ďalśím povzdychom a viac než nevrlým pohľadom sledovala jeho chrbát.. chcela som ho u seba .. Bola to moja panda .. môj plyšák.. môj najlepší priateľ !
Nakoniec som sa pootočila ku kunoichi, ktorá nás privítala a len som rozhodila rukami na znak, že u seba nič nemám.

(presun)

Naposledy upravil Rinku no Raijin dne Sat Oct 11, 2014 7:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Sasuke Tobirama
Sasuke Tobirama
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 165

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Sat Oct 11, 2014 7:48 am

Odovzdala som zbrane, ako mi povedala a vybrala som sa kúsok v pred, no radšej som čakal na Lili. Nepozerala som k nej ale pred seba. Normálne by som šla sama ale teraz som ju tak trochu brala, ako oporu, predsa len som sa poznala, čo som mohla urobiť a nepotrebovala som problémy. Po chvíli, keď by ona nemala mať zbrane taktiež som sa vybrala v pred spolu s tým doprovodom, ktorí bol po mojom boku. Dúfala som, že onedlho pôjde aj ona našťastie som to ale zatiaľ zvládala. Bolela ma hlava a nechcelo sa mi poriadne ani rozmýšľať dokonca ani neznámy hosť nemal náladu ma nejako ovplyvňovať.
(presun)
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Sat Oct 11, 2014 5:59 pm

"Těší mě, že jsme se nakonec dohodli." Po těchto slovech jsem poskládala patřičnou pečeť a zombie se opět rozpadli na prach, který je vytvořil. Má technika oživování byla ve světě shinobi netypická, a i když to nikdo netušil. Vymýšlení této techniky byl ten impuls, který dal vzniknout pověrám o zombie a podobně. "Ráda bych vás osobně do kanceláře doprovodila, ale Tsukikage-sama mě potřebuje někde jinde." Omluvila jsem se zdvořile za to, že jim nebudu dělat společnost, a pak tyto dvě už přenechala jednotkám anbu.

Ty se dvou žen na nic nevyptávali, protože to nebylo v popisu jejich práce. Ani jim nějak zřetelně nedýchali na záda. Byli stínem, který je doprovázel ke kanceláři, ukazujíc jim cestu. Nešli společně s Kayou a Lilly, ale přesto se pohybovali s nimi jednotně. Vypadalo to plus minus tak, že celou dobu je ani neviděli, Lizzy možná občas jednoho někde zaslechla, ale toť vše, a na křižovatce se jim jeden zjevil, aby jim ukázal cestu, a takto to pokračovalo až do kanceláře.

=PŘESUN=
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Sun Oct 12, 2014 7:15 pm

Dorazila som k bráne u ktorej som vysvetlila strážam, čo sa vlastne stalo a hlavne to, že mi majú vrátiť moje zbrane, ktoré môžem teraz u seba po-právu nosiť. Poďakovala som sa chladným pohľadom a vybrala som sa smerom k domu, kde som teraz mala bývať. Ešte zájdem po tie ďalšie veci, aby som nemusela chodiť na dva krát.
/presun
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Tue Oct 14, 2014 8:32 pm

S Reiem jsem po strastiplné cestě dorazili k bráně Tsukigakure no sato. Pravděpodobně netušil, co od toho vše čekat. Bylo to pochopitelné, protože do Tsuki mířil nejspíš prvně. "Jsme na místě." Promluvila jsem hrdě k Reiovi. Hrdě protože jsem se cítila pyšná na to, jak Tsuki vypadala v měsíčním svitu. Sice jsem ho již viděla po několikáté, ale v této kratochvíli Tsuki působí vždy tak majestátně. Docela rychle jsem si na Tsuki zvykla, což netuším, zda-li bylo nejrozumnější.

Citově se k něčemu vázat totiž je ve většině případů pouze na obtíž. Můj vztah k Tsuki se zdá být neškodný, alespoň do chvíle, kdy otec si opět nevymění identity a zase se nepřestěhujeme. "Co na to říkáš?" Optala jsem se Reie před bránou. Pochopitelně jsem myslela, co říká na vesnici, ale ne v jakékoli době, nýbrž v době jako je právě tato, kdy Tsuki ozařuje měsíční záře. Neříká se ji Tsukigakure no sato pro nic za nic.
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Tue Oct 14, 2014 9:07 pm

Brána Tsukigakure - Stránka 8 Xu+Shu+DW7E+Render+Preview
Dorazili konečně k Tsu. Byl ještě vyčerpány z tréninku tak dorazil o par sekund později. Též si sundal kapucu, aby mu bylo vidět do obličeje, z úcty k nim. Když už přijal nabídku. Pak uviděl, jak měsíční svit ozařuje vesnici. Bylo to překrásné tohle ještě nikde neviděl. "Vždycky jsem se občas díval na měsíc, ale tohle je překrásné." Řekl s úsměvem na tváři. Pak si uvědomil, že by neměl podléhat emocím a jeho úsměv se po chvilce vytratil. Taky při pohledu na vesnici ozářeným měsíčným světlem se mu vybavilo něco z jeho minulosti. A nebyla to zrovna jemu příjemná myšlenka. Trochu odseknul a potichu promluvil. "Tss…. Proč se mi zrovna tohle vybavilo…"  Začínali se mu promítat, co zažil v minulosti až do přítomnosti. Trochu se při tom třásl. A po chvíli když už to konečně přemohl, kouknul se na Mai a promluvil. "Omlouvám se, na něco jsem si vzpomněl. Až budete chtít, můžeme pokračovat." Ještě se pak díval na měsíc. Nedával to najevo, ale opravdu se mu to líbilo.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 311

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Wed Oct 15, 2014 6:53 am

Celou cestu až se je sledoval malý zelený drak, díky svému zbarvení se dobře kryl v zeleni kolem vesnice. Čekal až vstoupí dovnitř, aby je mohl následovat dále.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Počet příspěvků : 906

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Wed Oct 15, 2014 6:00 pm

"K čertu otče? Co s ním zamýšlíš?" Proběhlo mi hlavou, když jsem spatřila, jak se na okamžik zachoval Rei. Byl zvláštní, ale tím i přitažlivý. Nejspíš si leda čím prošel. Zkrvavenou minulostí, která ho pronásleduje až dodnes. Měla jsem pocit jako by mi něco pořád utíkalo. Otec byl vždy nepředvídatelný, ale tato má mise se mi zdála být tak jasná, a přesto jsem cítila, že mi něco uniká. Ať už s Reiem otec zamýšlí cokoli, nemůžu mu vzdorovat ohledně jeho rozkazů. Jistě Rei ale nechce ublížit, to bych jej nemusela doprovodit až sem. "V tom případě pokračujeme." Promluvila jsem k němu, a pak se vydala směrem ke kanceláři. Těla mrtvých Tsukigakure no shinobi, které zde otec tak před týdnem zabil, už byly uklizená, a tak se v okolí nenacházelo nic, co by Reiovi zkazilo ten nádherný pocit z toho poprvé vidět Tsuki.

Malý zelený dráček sice byl nenápadný, ale Tsuki je hlídána, i když v ne příliš velkém množství, ale základní formace tvořena senzibilem a podobně přítomna byla. Otec nechtěl dát šanci někomu jemu podobnému se takto přímo dostat do vesnice, což znamená, že ať už se malý Reinin dráček skrývá jakkoli dobře, jeho vstup do vesnice za mnou a Reiem nebude bez problémový.

=PŘESUN=
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Wed Oct 15, 2014 6:26 pm

Když se Mai rozhodla, pokračovat šel za Mai bez otázek. Přitom měl i divný pocit. Jako kdyby se mu začínal krátit život. Zastavil a náhle se podíval za sebe k lesu jen ze zvyku. Ale nic ve tmě neviděl a pokračoval s Mai. Byla to zase nejspíš jeho paranoia.  Ale vzhledem že nejspíš naštval Reinu ten jeho pocit byl oprávněný. Věděl, že jednoho dne to pěkně schytá. Nakonec na to přestal myslet, až se to stane, stane se. A začal přemýšlet, co od něho bude chtít Tsukikage.

/Přesun
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 311

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Thu Oct 16, 2014 1:29 pm

Dráček směle přeletěl z lesa k hradbě a chvíli na ní seděl a pak se chystal přeletět dál do vesnice, aby zjistil více. Kupodivu u toho ještě neremcal jak je jeho zvykem.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Počet příspěvků : 906

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Sat Oct 18, 2014 8:12 pm

Pomalejší chuzí jdu cestou do Tsukigakure. Cesta je prašná a není moc vhodná pro dlouhou chuzi. Během chvilky dojdu konečně k vesnici. Tsukigakure je mnohem vetší než si jí pamatuji. Zajímalo by mě jesli furt existuje ta hospoda do který jsem občas chodil před lety. Rád bych si tam zašel znovu kouknout než dám do práce. Najednou předemnou stojí mohutná brána kterou musím projít. Brána se moc nezměnila ale její ochranka je vetší než kdysi. Neměl by být vetší problem ale přesto se začnu rutině odzbrojovat.
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Počet příspěvků : 111

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sat Oct 18, 2014 8:38 pm

Ačkoli stráže nebyly v hojném počtu, pořád byli nebezpeční. Bylo to právě proto, protože útok na Tsukigakure no sato přežili hlavně Ti nejsilnější. Bylo možné se na to dívat dvěma hledisky. Jedno bylo pozitivní a to druhé spíše negativní. Pozitivní bylo to, že Ti nejsilnější bojovali tak dobře, že je jednoduše nebylo možné zabít, a to negativní bylo to, že zde něco smrdí, když by pochopitelně Ti nejsilnější měli jít do prvních řad a umírat jako první. Takto to bylo alsepoň zavedeno v Konohagakure no sato. Každá vesnice měla svůj způsob vedení obrany. V Tsukigakure no sato to bylo míšené.

"Identifikujte se." Byla první věta, kterou Misha slyšel od jednoho ze stráží. Byla to rutina, kterou dodržovali snad v každé vesnici bez ohledu na její polohu a příslušnost k alianci. Dobré v tom pro Mishu bylo to, že mu neřekli, že dál nemůže, ale taky se to bez nějakého toho odůvodnění jeho návštěvy Tsukigakure no sato neobejde. Stráže si dávali pochopitelně po zničení jejich vesnice větší pozor, a tak mohli působit až nepříjemně na Mishu svými neustále upřenými kukadly na jeho maličkost.
Hokori Mai
Hokori Mai
Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN

Počet příspěvků : 1243

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Sun Oct 19, 2014 12:57 am

Šáhnu si do pláště černého pláště který mám přehození přes Shuuketsu plášt. Vyndám pár kunaiu které hodím na zem. Vyhažu celkem hromadu zbraní než dojdu k papírum který chtěl ten ninja. Jsem jako chodící obchod ze zbraněmi tak to holt chvilku trvá než najdu to co potřebuju. Vezmu prukaz a dám ho tomu ninjovi. Na papíře jsou napsané aktualní informace. Nebojím se toho že je tam temně rudou barvou napsáno Konoha NUKENIN.

Chtěl bych navštívit pár obchodu, tržnic a možná i Tsukikageho. Chci tu strávit svůj čas ve kterém mám volno. Právě těd to volno mám tak proto jsem přišel jsem.
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sun Oct 19, 2014 6:22 am

Stráže nevěděli, co mají dělat. Právě se jim zde bez ostychu nově příchozí přiznal, že je nukenin Konohagakure no sato jako by Tsukigakure no sato jaksi nukeníny z této vesnice podporovala. Tsuki patřila před jejím zničením do aliance, takže, kde bral dotyčný tu jistotu? Jenže taky se ani úplně nepletl. No co se týče shinobi ano, ale Tsukikage, kterého pravou identitu jako jeden z mála členů Shuuketsu znal, ne. Stráže si tedy ještě jednou prohlédli celého Mishu, a pak nekontrolujíc, zda-li odevzdal všechny zbraně, promluvili.

"Pojďte s Námi." Tato jednoduchá věta mohla znamenat vše-li co. Buď jej htějí odvézt někde na stanici, a nebo mu vyhoví. Buď jej zabijí, a nebo bude žít. Naštěstí po nedávném incidentu taky s jedním členem ze Shuuketsu si Tsukigakure no shinobi uvědomili, že samotní proti někomu takovému nezmůžou nic, a tedy je lépe je nechat přímo Tsukikagemu. Takže z toho lze odvodit, že mířil do Tsukikageho kanceláře.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Sun Oct 19, 2014 1:05 pm

Sleduju všude přítomné oči strážcu které nepřestavají koukat na mojí osobu. Fajn jesli to tak vyžadujete tak pujdu. Jsou dvě možnosti o čem uvažujete a doufám že to není ta ve které by to mělo znamenat mojí smrt. Bylo by smutné pro vás kdybych se musel bránit a třeba bych vás zranit nebo možná i zabil. Myslím si že nejste idioti abyste se o něco takového pokoušeli pokud jsem tu nepřišel ze špatným umyslem. Doufám že moje doměnka je správna a nepřesvěčíte mě o opaku Vyhodím na zem pár posledních kunaiu, shurikenu a dalších zbraní a jdu do vesnice. Čekám až mě doběhnout strážci a jdu dobrovolně s nima.
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Mon Oct 20, 2014 5:23 pm

Není pochyb o tom, že Misha působil dráždivě. Svým přístupem ke strážím, tím jak nimi pohrdal, na ně taky že nijak dobře nezapůsobil, a však, jak sám Misha řekl, nejsou to hlupáci, aby se s nim tu na místě porvali. Ne že by si nevěřili, že ho porazí, ale měli již za sebou nějaké Ty zkušenosti, takže věděli, že s podporou Tsukikageho by se v případě jakýchkoli konfliktů omezilo ztráty pokud možno na minimum.

Stráže nic víc neříkali. Přeskupili se u brány a dva z nich šli jako doprovod Mishi do Tsukikageho kanceláře. U brány zůstali další dva. Před mým nástupem k moci u brány hlídkovalo běžně dvou shinobi, ale po tom, co jsem se dokázal dostat do vesnice poměrně snadno, jsem stráže zdvojnásobil. V jiných vesnicích je na hlídce nepochybně více shinobi, ale Tsukigakure no sato byla zničena, utrpěla těžké škody, a tak počet čtyřech shinobi u brány na hlídce byl dosažitelný maximum.

Přesun
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Wed Oct 22, 2014 4:30 pm

Nasledoval jsem strážce bez vetšího držkovaní na jejich osobu  //přesun
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Tue Oct 28, 2014 8:33 pm

Kangae Mizusuchi

"Konečně jsem tu, ačkoliv tohle je teprve začátek mé cesty, určitě to zvládnu!" Dodávám si odvahu, když mám konečně na dosah Tsukigakure no Sato. z tváře mi nemizí úsměv, právě naopak usmívám se ještě víc a víc. Již není místo pro slzy a smutek, teď je čas konat v tomhle světě. "Ty stráže budou problém, ale jelikož na sobě nemám čelenku, mohl bych to nějak ukecat" Pomalu dojdu tedy až ke strážím a než stihnou něco říct, s úsměvem se představím a zažádám co potřebuji. 
Zdravím, mé jméno je Kangae Mizutsuchi, rád bych zažádal o audienci u Mizukageho, nejsem vážně žádný problémový člověk, klidně tu nechám i své zbraně, pokud by bylo nutné. Vím, že jakákoliv blbost, by mě mohla stát život, právě proto se snažím vyjít vstříc a doufám, že místní shinobi jsou též milý a vstřícní. Čekám na to, jestli budu puštěn dál či ne. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 407

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Tue Oct 28, 2014 8:49 pm

Místní shinobi možná nejsou nejmilejší, ale taky se nejedná o žádné hrubiány. Jenže místo nějakého vřelého či méně vřelého uvítání, které Kangae očekával se mu dostalo záchvatu smíchu ze stran stráží. Možná by jste se ptali, co tu je tak k smíchu? Že by samotný Kangae? Žel, možná by stráže v tomto nereagovali až tak přehnaně, jak reagovali, kdyby nebyli pořád tak napnutí. Trochu uvolnění jim ale neuškodí. Nyní k samotné věci, proč se začali smát.

Kangae nebyl nijak legračně oděn, ale jeho mluva zněla jako mluva někoho, kdo pochází a nebo přichází z Kirigakure no sato. Minimálně musí být její fanda. Člověku se přeci neplete jen tak Mizukage s Tsukikagem. Ledaže by si dotyčný myslel, že se nachází v Kirigakure no sato. "Hahahaha... omlouvám se chlapče, ale tady asi Mizukageho nezastihneš." Promluvil jeden ze stráží, který se jako první trochu vzchopil, aby mohl promluvit. Toto ještě neznamenalo, že mladého Kangaeho nevpustí, jenže pokud se Kangae chce dostat dovnitř, bude muset více přemýšlet nad tím, co říká.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Tue Oct 28, 2014 8:59 pm

Kangae Mizutsuchi 

"Hups, sakra chybička" Lehce se zasměji a poté ihned začnu mluvit, aby to nevyznělo nějak špatně. He? Omlouvám se, samozřejmě jsem myslel Tsukikageho, bohužel jsem natolik nervozní, že si pletu slova, velice se omlouvám. Ukloním se a doufám, že stráže přijmou mojí omluvu. Rád bych samozřejmě mluvil s Tsukikagem, byl bych rád, kdyby jste mě pustili. Dodám s úsměvem a pro jistotu zůstávám ve střehu. "Sakra, taková chyba, to mě teď může stát krk" Pomyslím si a v hlavě mi opět probíhají různé myšlenky. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Tue Oct 28, 2014 9:13 pm

"Tak nervozní, ano?" Zeptal se podezíravě strážný. Něco mu tu nejspíš začínalo smrdět. Zda-li to byl samotný Kangae a nebo i ta zdechlá srnka opodál nebudeme rozebírat. "A mne by zajímalo, co by takový špunt po Tsukikagem rád." Očividně se to neobejde bez nějaké větší Kangaeho argumentace jeho pobytu v Tsukigakure o sato. Atmosféra houstla a Kangae si již naštěstí pro něj uvědomil, že svá slova musí pečlivě předem zvážit, a však pomůže mu to? Stráže mají právo být podezíraví vzhledem k hromadě neštěstí, jenž v minulost postihla jejich vesnici.

"Víš? Do této vesnice se nedostane jen tak každý, protože, jak se zdá, máme štěstí na trable, a každý takový špunt jako Ty sice neznamená potíž, která zničí celou vesnici, ale už pár krát jsme se museli vypořádat se zlodějnou a podobnou chátrou." Stráž očividně neměla příliš důvodu Kangaeho vpustit dovnitř, ale toto byl názor pouze jednoho. Co si o tom asi tak myslí ostatní?
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Tue Oct 28, 2014 9:56 pm

Kangae Mizutsuchi 

"Sakra, tohle vůbec nevychází tak, jak jsem původně plánoval. " Trochu se zamyslím co dál bych měl říct, určitě jsem vzbudil podezření, tudíž jakákoliv blbost, by mě opravdu mohla stát život. A-Ano jsem nervozní, urazil jsem dlouhou cestu, abych si mohl s Tsukikagem promluvit, přicházím s informacemi, které vám nemůžu říct, patří přímo jemu. Klidně pojďte se mnou a odevzdám všechny zbraně, jen je to vážně nutné. Nejsem hloupý, abych dělal nějaké potíže, svůj život mám rád. Usměji se a poté se je snažím všechny nějak přesvědčit. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Tue Oct 28, 2014 11:05 pm

Konečně jsem dorazil do Tsukigakure, moc se to tu za 2 roky co jsem tu byl naposled nezměnilo, možná tak jen větší ostraha. Šel jsem blíže ke strážím a stoupl si do fronty, je možné že stráže poznali kdo jsem.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 190

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 13 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next

- Similar topics