Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Brána Tsukigakure

+41
Goku
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Faito Dansaku
Killunia
Akasuna no Ruki
Kangae Mizutsuchi
Misha Haybushi
Reina Kana
Rei Casius
Mai
Kaya
Sasuke Tobirama
Hebi
Seito Senju
Itama Senju
Sarutobi Sen
Sora no Sen
Hokori Mai
Assasin Senju
Torii
Tatsuo Reigi
Kisuke Uchiha
Airis Tooya
Anbu
Hoozuki Meizu
Ryuu Hiroshi
Junka
Yun Harada
Akira Hitsumi
Akio
Yuuki Botan
Shinobi
Yogi
Yomi Hikikomori
Tatsumaki (Oga)
Kaomi
Crystal Takaishi
Ayame Takahashi
45 posters

Strana 9 z 13 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

Goto down

Brána Tsukigakure - Stránka 9 Empty Brána Tsukigakure

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 13, 2013 9:22 pm

First topic message reminder :

Vstupní brána do Tsukigakure.
Místo je strážené 24 hodin denně, pravidelně se střídajícími hlídkami.
U brány jsou vždy 2 jounini a 1 chuunin + 2 skrytí chuunini. Ve vesnici jsou neustálé hlídky v týmech - 1 jounin a 3 chuunini.
Vesnicí poletují lístky irisu, upozorňují Tsukikage na přítomnost a pohyb lidí ve vesnici. Každou hlídku, jak u brány, tak ve vesnici, doplňuje jedna šelma, většinou leopard.
Brána se zavírá kolem 10 hodiny večerní. Při vstupu do vesnice je nutno odevzdat všechny zbraně a nahlásit se, popřípadě předat povolení od svého Kage.
Vstoupit do vesnice bez ohlášení se u brány je nesmyslné, nastává okamžité stíhání a vetřelec se trestá.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Brána Tsukigakure - Stránka 9 Empty Re: Brána Tsukigakure

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Oct 29, 2014 4:25 pm

"Dobrá. Vezmeme Tě k Tsukikagemu, ale věz, že postřehneme sebemenší známku pokusu o něco a končíš. Tím končíš myslím doslova, že končíš." Po těchto slovech strážní kývl na dva jeho společníky, kteří doposud setrvávali vzadu. Ti zpozorněli, přikývli na souhlas a připravili se na to, že Kangaemu budou dělat doprovod. Soudě podle toho to měl Kangae možnost hovořit právě s vedoucím směny u brány. Jaká to čest pro shinobiho jeho úrovně. V jeho vlastním zájmu by měl mít Kangae připravený dobrý důvod vyrušení Tsukikageho v kanceláři. Ten v poslední době má moře práce, a tak jakákoli zbytečná ztráta času je nepřípustná. Pokud se ukáže, že s ním Tsukikage pouze marní čas, doopravdy skončí.

Pak se tu objevil Akasuna no Ruki. Přišel jakoby nic a pravděpodobně spoléhal, že jej stráže poznají, ale uběhlo již několik let a Tsukigakure no sato čelila spousta nebezpečným hrozbám, takže jak pak po tom všem by si mohli pamatovat jednoho pro ně příliš nevýznamného člověka? Díru do světa neudělal, takže se jim pravděpodobně do hlav příliš nezapsal. Kdo ale ví? Možná si vzpomenou. "Já se postarám ještě o toho tu. Vy Kangae jděte s pány za mnou za Tsukikagem." Po těchto slovech se vedoucí dnešní směny u brány přiblížil o něco blíž ke Rukimu a prohlédl si jej od hlavy až k patě. Možná mu někoho připomínal. Možná se na něj jen tak díval. "Dobrý den. Přejete si?" Zeptal se Rukiho. Bylo zřejmé, že se chce dostat dovnitř, ale i tak se jej vedoucí stráží zeptal, co zde pohledává. Zda to bylo nechtěně, protože si to neuvědomil, a nebo zda to má hlubší význam, brzy zjistíme.
Hokori Mai
Hokori Mai
Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN

Počet příspěvků : 1243

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Wed Oct 29, 2014 4:50 pm

Kangae Mizusuchi 

Chvíli čekám na verdikt a poté se usměji, když jsem puštěn ke Kagovi. Ukloním se a ještě hlasitě dodám: Děkuji mnohokrát, určitě nebudete litovat. Usměji se a poté se přidám k těm dvěma strážníkům. Pomalu směřuji za Kagem. //přesun
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 407

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Wed Oct 29, 2014 8:57 pm

Přišel jsem ke strážnému brány a moc jsem ho nepoznával, možná to byl někdo nový možná ne, přeci jen od doby co jsem se tu objevil naposledy to byli 2 roky. " Zdravím jsem Akasuna no Ruki, mmmm jak to říct jsem ninja odsuď pracoval jsem přímo pod bývalou Tsukikage Reinou Kanou, vracím se po 2 rocích z mise. " Po reakci, která ke mě byla směřována jsem pochopil, že to možná bude problém se dostat do této vesnice po dlouhé době, no uvidíme zda tu budu jako vyhnanec nebo budu normálně přijat. Pro jistotu jsem pevně uchopil své kopí, protože nevím proč Reina již nebyla Tsukikage a jak znám jí, tak bych se nedivil kdyby jí vesnice nenáviděla.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 190

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Thu Oct 30, 2014 8:14 pm

"Reina Kana již dávno tuto funkci nezastává." Promluvil strážný k Rukimu, měříc si ho pohledem. Byla to vskutku komplikovaná situace. Třeba bylo aplikovat takové opatření, které prokáže, zda byl Ruki doopravdy na dva roky mimo na vesnici, a nebo zda se jedná pouze o dalšího možného vetřelce. "Možná že Vám toto přijde absurdní, ale je to má zodpovědnost, kdo do vesnice vejde a kdo ne, a proto jsem to Já, kdo tady udává styl, průběh a i závěr této Naší konverzace." Ještě o nic nešlo, protože se jednalo o ten úvod k pro Rukiho možná zcela absurdní věci.

"Potřebuji znát veškeré detaily Vaší mise." Rukimu toto může přijít absurdní neboť kdo by prozrazoval informace, na kterých pracoval celé dva roky, neznámému pro něj člověku? Jenže pokud byla pravda to, co Ruki říkal, Reina Kana již není ve své funkci, a tak mise ní zadaná ztrácí sebemenší významnost. Vedoucí této směny stráži u brány toto potřeboval znát z toho důvodu, neboť podle obsahu Rukiho mise lépe dohledá veškeré informace týkající se jak Rukiho tak i jeho mise. Možná že totiž Ruki kdysi byl shinobim Tsukigakure no sato, ale v případě, že si svou misi vymyslel, aby tak unikl obvinění za možnou dezerci etc., jej čeká velmi nemilý osud.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Thu Oct 30, 2014 9:42 pm

Divil jsem se že mi připomínal situaci ohledně Reiny, když jsem naznačil již v první větě, že vím o všem ohledně Reininy nedostupnosti. " Ano to vím že již nezastává, ne naprosto chápu, přeci jen je to na vaší zodpovědnost a reálně pokud se sem dostane nepřítel, tak o krk příjdete vy. Je mi líto nepodléhal jsem nikomu kromě Kagemu, a tak to aji zůstane. Detaili mise sdělím jen jemu a nikomu jinému, i když pro něj velkou váhu nebudou mít. Jediné co vám mohu říct ohledně této mise je, že šlo o soukromou věc bývalé Kage, takže reálně nebude ani ve spisech. " Misi jsem si vymyslel a začalo mi hrát trošku do bot, jelikož jsem neočekával že Reina odejde z postu a byla seznámena že odejdu pryč mimo vesnici sbírat informace o světě, ale to co nevěděla, tak i že jsem hledal informace o Shoovi(kdyby někdo nevěděl bývalý velitel jouninů Tsuki, Reinin manžel, který ze dne na den zmizel).
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Fri Oct 31, 2014 9:25 pm

"V tom případě milý pane Ruki tady Naše konverzace končí." Možná to tak bylo lepší. Kdo ví, co by se všechno mohlo stát, kdyby Rukiho vpustili do vesnice? Pravou identit současného Tsukikageho nikdo neznal. Všichni si myslí, že se jedná o Tsukimara. Právě tento "Tsukimaru" je proslule znám svou nepředvídatelností ve svých plánech, což taky vysvětluje to, proč doposud nikdo o plánech Shuuketsu nic jistě neví. Existují pouze spekulace. Jistě... nějaké Gedo Mazo již někde zaznělo, ale zda to tím končí, nikdo netuší.

Snad Rukiho nenapadne nějaká hloupost ohledně násilného nebo nepozorovaného vniknutí do vesnice, protože i když bránu a její okolí nehlídá tolik shinobi co v ostatních vesnicích, rozhodně je nemůžeme podceňovat. Vedoucí směny sice byl tvrdý, ale bez takového přístupu se v poslední době v Tsuki neobejdete. Ruki odmítl sdělit podrobnosti ohledně jeho mise, a tak proč by jsme měli zazlívat strážnému, že Rukiho odmítl vpustit dovnitř?
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sun Nov 02, 2014 8:59 pm

Promiňte ale dovnitř se dostanu, znám vesnici celou nazpaměť, přeci jen jsem tu vyrůstal snad celý život. To že jsem přišel hlavní bránou snad dokazuje, že nemám v plánu nic nekaleho. Jsem ochoten se nechat aji spoutat, přeci jen jsem ninja z Tsuki, tak jako vy." Z části jsem chápal proč mě nechcou pustit, avšak mé úmysly nebyly nijak špatné, jen jsem se chtěl vrátit do vesnice, kde jsem vyrůstal. Nevěděl jsem nic o současné Tsuki, o organizaci Shuuketsu jsem jen zaslechl od Reiny, ale nijak mě to nezajímalo, třeba ti lidé mají aji stejné ambice jak já. " Myslím že kdybych byl nepřítel, tak bych už zde dělal trochu nepořádek jestli mi rozumíte, chci se jen vrátit domů.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Mon Nov 03, 2014 10:30 am

Moje výprava šla celkem pomalé tempo, nikam jsme nespěchali. Dopis jsem samozřejmě zapomněla poslat po včerejším večeru. Ale snad to nebude takový problém. Stačilo by jen přijetí na čaj a zase mohu odejít. Už v dálce jsem ucítila známou chakru. Chvíli jsem se zastavili, pár metrů od brány, než jsme přišli přímo k ní a čekali.
"Ach Ruki, my na sebe ale máme štěstí." pronesu lehce pobaveným tónem a otočila jsem se na strážné a ukázala jsem jim svou pečeť.
"Můžete mě brát jako malou inspekci." promluvila jsem vážně. Takže Yotsuki měl pravdu. Tsuki se vážně rozjela.
"Mohl by jste mě prosím doprovodit k vašemu Tsukikagemu?"
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Počet příspěvků : 559

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Mon Nov 03, 2014 2:59 pm

"Věřte mi pane, když Vám říkám, že by jste se do vesnice nedostal." Ve vesnici byla totiž zavedena po novém speciální jednotka Hangetsubu, o které Ruki neměl ani ponětí, jelikož byla založena až po jeho odchodu. Byli to nejlepší z nejlepších, kteří byli proslulí tím, že málo kdy někoho ušetřili, tím že mu dali prostor pro nějakou vertikální obhajobu násilného vniknutí. Tyto jednotky měly pod kontrolou celou vesnici, a tak ať už znal Ruki jakékoli cesty, za ty dva roky, co zde nebyl, se toho hodně změnilo, a kdo ví, co za možnou bariéru vesnici obklopuje? "No nechám se přesvědčit." Po těchto slovech vedoucí směny Rukimu dal silné pěstí do břicha. Bylo to nečekané, a jelikož se nacházel velmi blízko Rukiho, bylo nepravděpodobné, že by se stráž minula a nebo to Ruki vykryl. No kdyby ale použil sharingan... kdo ví? Stráž ale Rukiho neudeřila bez důvodně... jak vedoucí směny řekl- nechá se přesvědčit. Co se týče o Shuuketsu a falešným Tsukimarovi... nikdo o nich nevěděl nic. Vesnice vystupovala tak, jak vystupovala v okolním dění, s funkcí Tsukimara jako Tsukikageho a ničím nekalým. Na jasnovidce nehrajeme, a tak nikdo neměl, jak co vědět.

Crystal si k bráně přišla příliš sebevědomě. Kde pak brala tu jistotu, že ji stráže pustí? Považovala propuštění do vesnice za samozřejmost a teprve doprovod ke Tsukikagemu jako něco na víc ze strany stráží, když jenom tady řekla slovo prosím. Stráže neměly v poslední době dobré smýšlení o ostatních, jelikož po zničení Tsukigakure no sato se na ní zcela zapomnělo. Jiné vesnice posílali patřičné finance, aby pomohli shinobim ze Sora no kuni v Zemi čaje, protože to považovali jako dobrá investice... no Tsukigakure no sato se takové dobroty nedostalo, a nyní co?! Po tom všem, co si vesnice vytrpěla, si přijde Daimyo Sora no kuni a dělá jakoby se nic nestalo? Ani jeden jejich medik při zničení vesnice nepomáhal (není to nikde napsáno, žes někoho vyslala etc.). "Nemám příliš důvodů Vás vpustit madam." Toto neznamenalo nic dobrého a atmosféra houstla, ale Ruki mohl postupně nabývat vědomí, že s Crystal se jeho naděje na dostání se k Tsukikagemu značně zvyšují.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Mon Nov 03, 2014 3:34 pm

Po tom co jsem se bavil se strážným jsem uslyšel známý hlas a otočil se uviděl jsem Crystal a viděl jsem jak si to míří k bráně " Že vy mě špehujete ? " Jen jsem řekl usměvavým hlasem a všiml si jak dává nějakou pečeť do brány, no v tom momentě jsem dostal silnou ránu do břicha. Ninja měl velkou sílu a po nárazu pěsti jsem se lehce předklonil a vyflusl nějaké sliny. Postavil jsem se a v očích mi začal zářit sharingan, chtěl jsem to řešit mírovou cestou, jelikož nesnáším násilí, ale i červ by měl znát své místo. Rychle jsem se vzpamatoval a znova uchopil své kopí, které mi předtím spadlo. Použil jsem rychlý výpad kopím, ale druhou tupou stranou, abych mu neudělal velká zranění. Výpad lehce proběhl z levé strany, tupá strana kopí mířila směrem na krk a já s aktivovaným sharinganem pro jistotu sledoval situaci.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Mon Nov 03, 2014 5:13 pm

"Nešpehuji." pousmála jsem se i já. Byla jsem z Kumogakure až příliš dobře naladěná, než abych se pustila do hádky se strážným.
"Tak mě pusťte aspoň v těmi málo důvody co máte." odpověděla jsem strážnému na to.
"K Tsukikagemu trefím i sama." jeho chakra byla až moc velká na to, abych ji necítila.
"Ve zlém nepřicházím to snad víte." ukázala jsem mu své prázdné ruce.
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Mon Nov 03, 2014 8:09 pm

"Špatná volba." Promluvil strážný ke Rukimu chladně. Tato slova nevěštila pro něj nic dobrého. Proč? Jedná se vskutku o prosté odůvodnění, které je ovlivněno značně sebeovládáním. Strážný jej udeřil, aby zjistil, jaká bude jeho reakce. Pokud se cítí pořád býti shinobim této vesnice a jeho úmysly nejsou pošpiněné, nebude reagovat agresivně, a to ani v rámci sebeobrany, jelikož se nejedná o smrtelné zranění, agresivně. Nač by měl ten důvod? Pěstí do břicha Vás nezabije. I když se zdálo, že to lze přehlédnout, jelikož Ruki nezaútočil taky smrtelně, ale zaútočil, a to neměl na to právo. Japonská mytologie obsahuje mnoha zajímavostí jako je například Tengu. Mniši Tengu, kteří jsou známi hlavně z filmu 47 ronin, na své půdě bili sice ostatní, ale nevraždili, když však nepřítel vytasil zbraň ani ne do pěti vteřin zemřel. V případě, že ji netasil, útoky přestaly a On nejen přežil, ale také získal ještě více, než za jakým účel na dané místo přišel. Podobně si zkoušel i vedoucí směny Rukiho, a ten žel, neprošel.

Se sharinganem se měřit nemůže, a tak strategicky ještě dřív, než jej Ruki prvně zasáhl. Úskok to byl brilantní, jenže mu ještě nepomohl v tom, že Ruki může dále útočit. V tomto mu pomohlo něco jiného. Zezadu z ničeho nic na na Rukiho se vyřítila řada kunaiů, shurikenů a senbonů. Kdo pak útočil? O stráže od brány se nejednalo. Byly to již zmíněné mnou jednotky Hangetsubu, které dohlížely na vesnici z hůry. Ruki je však nikde nedetekoval sharinganem, takže si tu z ničeho nic jen tak pikráčeli? Mělo to odůvodnění, a tím byl stejný prostředek, jak ten, který jednotky Hangetsubu před necelým měsícem použili na nevítaného hosta Shuuketsu. pak i když ve vesnici projevil velmi kvalitní zdatnost maskování a splynutí v davu, až na to že plášť Shuuketsu mě pořád na sobě, jej bez problému do pár minut našli. Že by nějaký signál jednoho shinobiho Tsukigakure no sato druhému? Stěží lze říct.

Skupina členů Hagnetsubu, kteří Nám zde přibyli měli ale vlastního přiděleného kapitána, kterým byla jistá dívka... dlouhé vlasy zmotané do copu etc. Tento kapitán měl větší autoritu než vedoucí směny u brány, takže vedoucí směny u brány se pouze uklonil a ustoupil o pár kroků dál. Členů Hangetsuu zde bylo na nejvýš pět, ale kdo ví, kdo se může skrývat za rohem? Ruki by to vědět měl, ale možná že existuje způsob, jak oklamat sharingan. Abych Vás ale uklidnil, nikdo další k zahlédnutí kromě stráži od brány nebyl. "Zdá se, že jste přišel vyhledávat boj. Tak tedy chcete bojovat?" Promluvila kapitánka Hangetsubu. Vypadala až nepříjemně vážně, ale otázka, kterou zadala nebyla řečnická, takže dala Rukim možnost si vybrat. Mějme za to, že to je chytrý chlapec. Možná že je silný na to, aby je zde všechny porazil, ale na celou vesnici zcela nemá, a kdo ví, zda by vůbec stačil na Tsukikageho? Kapitánka nevěděla, kdo tento rozruch vyvolal, ale kdyby věděla, co myslíte? Na čí stranu by se dala?

Crystal se mohla cítit přehlížena. Však pro tuto chvíli taky byla. Její šance do vesnice se dostat však nyní navršila 90% pravděpodobnost úspěchu, jelikož kapitánka podléhala rozkazy pouze Tsukikagemu, takže se k němu alespoň může donést to, že čeká před branami. Vedoucí směny to totiž ani neohlásil... no šlo již na první pohled poznal, že ačkoli s Crystal jednal slušně, v lásce ji neměl, a taky že na to měl pár důvodů. Nené ale vyloučeno, že Crystal ani tato kapitánka nemusí pustit... vše záleží od Rukiho, i když se to možná prvně nezdálo.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Mon Nov 03, 2014 9:14 pm

Překvapeně jsem vše sledovala stejně jako moje ochranka, která okamžitě reagovala a stoupala si přede mě. Nebylo jim o nic platné. Zavřela jsem na chvíli, abych aktivovala svou obranu a pak jsem se postavila před Rukiho a tu jednotku.
"Nikdy jsem nezažila, aby byla Tsuki až tak moc agresivní na lidi, kteří ji chtějí navštívit." obořila jsem se na ně. "Ruki, jsi jako tvoje matka, stůj a nic nedělej!" sykla jsem k němu a dál se dívala na kapitánku.
"Z pravomoci aliance mě okamžitě odveďte k Tsukikagemu, protože ač se vám to líbí nebo ne, Tsukigakure je stále pod aliancí národů." zvýšila jsem hlas, i když jsem zněla stále ještě poměrně vyrovnaně.
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Mon Nov 03, 2014 10:06 pm

Když jsem zaútočil po strážném, tak jsem aji zaslechl šumění větru a rychle směřující kunaie se senbony. Mým prvotním plánem bylo mečem jenom vystrašit strážného, nikdy jsem neměl v úmyslu ho přímo napadnout, kdybych ho měl trefit, tak bych se zastavil u krku, bohužel jsem prvotně nevěděl že zde jsou příhledící. Chtěl jsem se velkou rychlostí otočit kopím a protočit ho kolem sebe jako obranu, ale v tom se tam objevila Crystal. Velkou silou jsem zastavil své točení, ale bylo to jen těsně " Crystal, nevměšujte se prosím do mé situace, děkuji za pomoc, avšak muž si má své problémy řešit sám. Nejsem jako má matka, nechtěl jsem mu ublížit." Poté jsem se pootočil směrem na tu speciální jednotku. V očích jsem již sharingan neměl, protože jsem se uklidnil a reálně kdyby do toho nezasáhla, asi bych se neovládl a použil onu techniku. " Omlouvám se, ale má výchova mi tvrdí,že pokud dostanu ránu měl bych jí vrátit. Takovéhle bývalo moto ninjů z Tsuki za mé doby, ale s tím jste jistě seznámena." Podle hlasu jsem poznal že to byla dívka a cítil jsem se trošku zvláštně, protože mi pravděpodobně Crystal zachránila krk, nevím jak silní jsou tyto ninjové, ale ještě pár minut boje a zřejmě bych měl na sebe vypsanou odměnu, stačilo mi že jsem byl kdysi zapsán jako unesená osoba. Poté se do toho vložila slůvkami Crystal a já se jí jednou rukou dotkl ramena a podíval se na ní, aby ustoupila. " Omlouvám se za své chování a jsem za něj ochoten převzít veškerou zodpovědnost. Chápu v jaké situaci je vesnice a asi bych zareagoval stejně, v dnešní době se nedá věřit nikomu prosím přijměte mojí omluvu." Lehce jsem se uklonil na náznak omluvy a poté narovnal, nechtělo se mi hlavně bojovat, protože proti celé vesnici bych asi jen tak neobstál a nemám rád přímé potyčky.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Tue Nov 04, 2014 3:25 pm

"Je sice pod alianci národů, ale co ji to pomohlo, když ji v případě nouze nikdo nepomohl?" Zdálo se, že Crystal skutečně považuje za samozřejmost to, že ji všude musí pustit a brát ji z respektem. Tady před bránou nebyla o nic větší než kapitánka Hagetsubu nebo vedoucí směny. "Nikdy předtím taky Tsukigakure no sato na tom nebyla tak bídně, jak je." Byla jediná věta, kterou kapitánka reagovala na Crystalin údiv, kdy se ji pořád nedostávalo vpuštění do vesnice. Promluvila chladně a jednoznačně dala najevo, že ji je Crystal někde. Taky k tomu měla právo. Pociťovala totiž ke Crystal a dalším shinobim ze Sora no kuni závist. Záviděla jim to, že jim ostatní vesnice okamžitě v případě zničení pomohli, a aby toho nebylo málo, tak jak i většina shinobi Tsukigakure no sato, ji to dávala za vinu. Zdálo se, že se Crystal neudrží... proč pak ale? Tsukigakure no sato byla a je na straně aliance, ale ve své vesnici rozhodně její shinobi nebudou tolerovat takový to přístup a hlavně u někoho jako je Crystal.

Překvapivě Rukimu kapitánka vyšla vstříc. Neměla v plánu tady s nikým zestárnout, ale svou povinnost hlídání vesnice před osobami nebezpečnými a těmi, kterými společnost vesnice opovrhuje. S tímto přístupem, jakým jedná Crystal by ve vesnici příliš dlouho pokoj nevládl. Kdo ví, kolik lidí by se neudrželo? "Běžte. Dva shinobi od brány Vás doprovodí." Po těchto slovech kapitánka kývla směrem k bráně na znak toho, že je Ruki nyní oficiálně vpuštěn. Toto ale je pouze začátek jeho cesty v Tsukigakure no sato. Ještě se mnohé může obrátit v Rukiho neúspěch. Záleží na tom, jaká slova bude volit v kanceláři Tsukigakure no sato. Dva shinobi jej doprovázeli až do kanceláře a neměli v úmyslu mířit do kanceláře nějakou oklikou. Mířili přímo a bez zastávky. Měli ještě dneska práci, takže si nemohli dovolit se Rukimu věnovat věčně. Crystal ale vpuštěna nebyla. Ještě nepřišla její chvíle. Kapitánka totiž zkoumala jakým typem člověka je. Něco o ní slyšela, ale vždy ji chtěla vidět na vlastní oči... osobu pro ostatní významnou. Chtěla vidět jak se poníží a zahodí svůj princeznovský přístup. Chtěla aby uznala, že v této vesnici není větší ani než kterýkoli genín. Všichni jsme lidé! Všichni jsme si rovni! Možná že to tam u nich neplatilo. No zde Tsukikage sloužil ostatním a nevyvyšoval se nad ně. Nebylo vyššího a nižšího, ale méně zkušeného a zkušeného. To pro lidi v této vesnici znamenala hodnost. Tak ať ještě jednou zkusí n+co říct stylem, jaký mluvila doposud!
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Wed Nov 05, 2014 7:37 am

No skvěle. pomyslela jsem si a už jsem viděla jak moje ochranka reagovala, když jsem jim utekla z formace. Opět se postavili kolem mě.
Problesklo mi hlavou, že tu nouzi zřejmě myslely ukrývat nukeniny třídy S a organizaci Hakuei. Ale nahlas jsem to neřekla, to jsem si nechávala pro Tsukikageho.
"Máte zde něco jako čekací listinu?" pronesla jsem ironicky, protože pustili Rukijo přede mnou. Jistě museli tušit, že bych jim to mohla zavařit u srazu káge. Ale i přesto jsem se obrnila trpělivostí a čekala.
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Nov 05, 2014 5:50 pm

"Ne madam, ale kvůli Vám něco takového klidně zavedeme." To by byl ale vstřícný krok ze strany jednotek Hangetsubu pro Crystal. Snad se nehněvá, když něco takového zavedeno ještě nebylo, ale pokud si to bude výslovně přát, není proč pochybovat o tom, že by ji vyhověli. Crystal očividně vzalo to, že Ruki do vesnice již vpuštěn byl, a vnímala to jako nespravedlivost. V čem se ji to ale zdálo nespravedlivé? V tom, že ji jako Daimyo Sora no kuni, nevpustili okamžitě bez váhání do vesnice? V Tsukigakure no sato se nenacházel ani jeden z jejích shinobi! Jak pak si tedy dovoluje vyžadovat právo vejít do vesnice? Předtím řekla něco ve smyslu: ve jménu aliance nebo za alianci. Copak si myslela, že to Ona představuje alianci? Ne, je pouze důležitou zakládající složkou tohoto uskupení.

Jak se ukazovalo, Crystal ještě nechápala o co tu jde. Nechápala, proč zrovna Rukimu vyhověno bylo. Při tom Crystal byla chytrá holka, a tak není pochyb o tom, že ji to dříve nebo později dojde. Problém Hangetsubu ani tak neviděli v Crystal ale v jejím chování. Ruki to pochopil, a tak i když ne zcela upřimně, ponížil se a udělat to, co bylo nezbytné.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Wed Nov 05, 2014 6:47 pm

Nevím o co jim přesně šlo, hrát hru kdo dříve uhne pohledem jsem neměla v plánu. Hned na začátku jsem byla milá, tak proč se takto unáhlili. Postavila jsem se za Rukiho a tohle mi bylo odměnou. Nebýt mě už by tu byl útok na Tsuki, ale to si zřejmě moc neuvědomovala. Rezignovala jsem v tu chvíli, kdy i mě přišlo už trapné jak mí lidé kolem mě krouží jako supy. Odvolala jsem je pryč i když protestovali.
"Promiňte opravdu nemám moc času, mohli by jste mě prosím pustit dovnitř?" už podruhé jsem je prosila a bylo mi to dost nepříjemné. Horší jak Kiri
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Wed Nov 05, 2014 7:12 pm

Poděkoval jsem a šel jsem spolu s dvěma strážnými směrem k budově Kageho, no ještě předtím jsem zamával na Crystal " Uvidíme se uvnitř a děkuji za pomoc" Přátelsky jsem se na ní usmál, ale jakoby nefalšovaně. Dokážu se smát od rána do večera, přeci jen přetvářka je druhá stránka Shinobiho, no úsměv, který byl směřován Crystal jsem za poslední dobu ukázal jen Reině.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Fri Nov 07, 2014 9:19 pm

Oblohou se neslo nějaké zvláštní letící stvoření a přibližovalo se k bráně. Jak se tak blížilo, ukázalo se, že je řádně veliké, dokonce snad i několik metrů. Pomalu to začínalo nabírat tvary a tmavou barvu, až se nakonec ukázalo, že se jedná o letícího plaza... drak. Avšak nezdálo se, že chce útočit. Ne. Místo toho přistál několik desítek metrů před branou a sesadil ze svého hřbetu drobnou dívčí osobu v rudé zbroji, kolem jejíhož těla obíhal plamen, jenž působil skoro jako prstenec nějaké planety. Plaz následně odletěl, dívka přistoupila ke strážím. Nejprve se uklonila.

"Dobrý den," pozdravila jsem slušně. Ještě abych se chovala drze, že? "Jsem tady jako velvyslanec Konohy. Mým cílem je urovnání vztahů mezi našimi vesnicemi a jsem ochotna splnit jakékoli podmínky, dokud budou racionální." Nemohla jsem si dovolit zalhat, protože bych se zasekla uprostřed věty, což by nepůsobilo příliš profesionálně, takže jsem to uvedla takto. Nic jiného mi nezbývalo. "Můžete si mě zkontrolovat, přečíst mi mysl a další serepetičky, protože si nemyslím, že byste uvěřili faktu, že nedokážu lhát. Ale toto rozhodnutí už nechám na vás..."
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 500

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Mon Nov 10, 2014 7:28 pm

Crystal nedošlo, že jednotky Hangetubu zde nejsou od začátku, takže její "milý" přístup nijak nezaregistrovaly. A pokud myslí to, když prosila milé pány od brány, aby ji doprovodili do vesnice, co je na tom milého? Žádný milý přístup zde nevidím, ale pouze očekávání, že bude do vesnici automaticky díky svému postavení vpuštěna. Nepožádala totiž o propuštění do vesnice, ale přímo dala najevo, že tam půjde, a ráda by, pokud to nikomu ze stráží vadit nebude, aby ji někdo za Tsukikagem doprovodil. "Běžte." Promluvila kapitánka Hangetsubu ke Crystal. Sora no kuni Daimyo celé toto považovala u někoho jeho kalibru za nepřijatelné, a tak se to rozhodla srovnávat i s Kiri. Jde vidět, že Kiri není jediná, kdo má rozum, když do vesnice nevpouští leda koho. Ať se jedná o Kageho vesnice a nebo o genína, u nikoho vpuštění do vesnice není samozřejmostí.

Killunia rozhodně upoutala pozornost jak stráží tak i zde u brány přítomných jednotek Hangetsubu. Její nástup byl i nebyl originální, ale její představení své maličkosti... jak jednotky Hangetsubu tak i stráže určitě slyší poprvé, že někdo nemůže lhát. Nyní nastala ta chvíle pokoušení... kapitánku Hangetsubu napadala nejedna zvrácenost, jak si něco takového ověřit, ale místo toho zvolila přijatelnější přístup k této mladé genínce. "Dobrý den. Vaše záměry zde ve vesnici jsou tedy pouze čistě diplomatické?" Jednalo se v podstatě o to, co Killunia nyní samotná řekla, ale nemusela zmínit vše o jejích plánech zde v Tsukigakure no sato. Touto otázkou, pokud tedy Killunia neumí lhát, se kapitánka dopátrá pravdy ohledně toho, co se týče jejího pobytu v Tsukigakuer no sato. A jak si pak chystá ověřit to, zda její slova ohledně lhaní byly pravdivé? Tímto to přeci jen nezjistí. Kapitánka Hangetsubu měla jistou představu o tom, jak by to zjistit šlo, ale zda to půjde podle jejích očekávání... uvidíme.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Mon Nov 10, 2014 8:04 pm

Trochu jsem se pousmála, když byli do vesnice vpuštěni nějací lidé a pozornost stráží se přesunula ke mně. Ve tváři kapitánky jsem vyčetla myšlenky na to, jak by si mohla mou pravdomluvnost ozkoušet. Nakonec zjevně zvolila mírnější cestu. Jenže její otázka mě málem rozesmála. Stráže si mohly všimnout, že bojuji se svými mimickými svaly o zachování klidné tváře.

"Samozřejmě, že jsem tu pouze z diplomatických důvodů. Tedy pokud nebudete počítat fakt, že bych případný volný čas nerada strávila koukáním do prázdna. Nehodlám nikoho provokovat, nehodlám bojovat, přestože se budu bránit, pokud na to přijde a někdo mě zatlačí do rohu..." Mluvila jsem prostě a upřímně. Jak se zdálo, nic jsem neskrývala. Chci vypadat jako pravdomluvná osoba? Nebo jí skutečně jsem? "No, nevím, jak dobře jsem odpověděla na otázku, ale snad tohle stačilo."
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Tue Nov 11, 2014 8:49 am

"Děkuji." usmála jsem se mile, i když to byl pro mě velký herecký výkon. Jsem poctěna. Doplním v duchu ironicky a pokyn svým mužům, aby jsme vyrazili dovnitř.

(přesun)
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Tue Nov 11, 2014 7:17 pm

Sice Crystal kapitánka udělila svolení ke vstupu, ale toto neznamenalo, že se v ní bude volně pohybovat. Mířila za Tsukikagem, a tam ji taky že hezky dovedou dva shinobi od brány, kteří předtím doprovázeli Kangaeho ke Tsukikagemu. Kapitánka Hangetsubu sice o ničem takovým nehovořila, ale toto se spíše považuje za samozřejmost. Každý si chrání svou vesnici, jak nejlépe dovede, a to i když musí nejednou zvolit vlezlý přístup. Schválně... byli jste někdy v KLDR? Když tam chcete na turistiku, bude Vám přidělen průvodce, který na Vás dohlíží, aby jste nečmuchali tam, kde nemáte, a dokonce na Vás přímo dohlíží, i když jdete na toaletu.

"Jelikož mne nenapadá žádná adekvátní možnost, jak si to ověřit, nechám to na Tobě. Přesvědč mne o tom, že neumíš lhát." Kapitánku vážně nenapadla žádná přijatelná možnost, jak si to ověřit. Sice před chvíli to vypadalo, že něco v hlavě má, ale jednalo se o další nevhodnou možnost u vyslance cizí vesnice. Takto to má Killunia možná lehčí, i když nyní musí zapojit zcela svou představivost a vymyslet něco, čím svá slova potvrdí, což taky není nejlehčí.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Thu Nov 13, 2014 4:53 pm

Povzdechla jsem si. V tuto chvíli snad ani nic jiného udělat skoro udělat nešlo. Nechápu, proč je najednou tak začalo zajímat, proč a jak neumím lhát.

"Ach jo..." vydralo se ze mě. "Mám takový pocit, že po normálních lidech takhle pitomý úkol nechcete, že? Já nevím, jak mám dokázat, že nelžu. Protože VY TO ZATRACENĚ NEPOZNÁTE." Zdůraznila jsem každé slovíčko a skoro jsem už i vrčela. "Draci prostě nemohou lhát. Já jsem poloviční drak. To vám klidně můžu ukázat." Nastavila jsem předloktí a trochu jsem vyhrnula rukáv. Ukázala jsem tak osrstěnou ruku, která spíše připomínala bílého tygra nežli plaza... ale jakmile jsem si nechala narůst blanitá křídla s tužším plazím ocasem, hned bylo jasné, že se asi o kočkovitou šelmu nejedná. "Jenže vy lidi jste takoví lháři, že nepoznáte pravdu, ani kdyby vám ji někdo plivl do obličeje. Nepoznáte. Neumíte to. A proto vím, že mi nebudete věřit.

Pokud na téhle pitomosti závisí celá má mise, tak se vrátím zpátky do Konohy s tím, že jsem ji nedokázala splnit. Následně budu opět považována za odpad, co nic nedokáže, ani přesvědčit stráže u brány jedné z vesnic. Protože si tyhle stráže začaly vymýšlet. Je mi jedno, co si o mně budete teď myslet. Je mi to úplně jedno. Ale pokud si stojíte za tím, abych dokázala něco, co nikdy žádný člověk dokazovat nemusel, tak vám řeknu jedno slovo." Vznesla jsem se do vzduchu, abych se dostala nad ně. "Idioti. Protože tak to prostě je." Jak se zdá, nehodlala jsem si s nimi brát servítky. Časy slušnosti skončily, přišly časy naprosté upřímnosti, ať už se mělo jednat o cokoli.
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 9 z 13 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

- Similar topics