Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Brána Tsukigakure

+41
Goku
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Faito Dansaku
Killunia
Akasuna no Ruki
Kangae Mizutsuchi
Misha Haybushi
Reina Kana
Rei Casius
Mai
Kaya
Sasuke Tobirama
Hebi
Seito Senju
Itama Senju
Sarutobi Sen
Sora no Sen
Hokori Mai
Assasin Senju
Torii
Tatsuo Reigi
Kisuke Uchiha
Airis Tooya
Anbu
Hoozuki Meizu
Ryuu Hiroshi
Junka
Yun Harada
Akira Hitsumi
Akio
Yuuki Botan
Shinobi
Yogi
Yomi Hikikomori
Tatsumaki (Oga)
Kaomi
Crystal Takaishi
Ayame Takahashi
45 posters

Strana 4 z 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next

Goto down

Brána Tsukigakure - Stránka 4 Empty Brána Tsukigakure

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 13, 2013 9:22 pm

First topic message reminder :

Vstupní brána do Tsukigakure.
Místo je strážené 24 hodin denně, pravidelně se střídajícími hlídkami.
U brány jsou vždy 2 jounini a 1 chuunin + 2 skrytí chuunini. Ve vesnici jsou neustálé hlídky v týmech - 1 jounin a 3 chuunini.
Vesnicí poletují lístky irisu, upozorňují Tsukikage na přítomnost a pohyb lidí ve vesnici. Každou hlídku, jak u brány, tak ve vesnici, doplňuje jedna šelma, většinou leopard.
Brána se zavírá kolem 10 hodiny večerní. Při vstupu do vesnice je nutno odevzdat všechny zbraně a nahlásit se, popřípadě předat povolení od svého Kage.
Vstoupit do vesnice bez ohlášení se u brány je nesmyslné, nastává okamžité stíhání a vetřelec se trestá.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Brána Tsukigakure - Stránka 4 Empty Re: Brána Tsukigakure

Příspěvek pro Sora no Sen Tue May 27, 2014 12:01 pm

Nanadaime Hokage netušil, jaký úděl mu byl přidělen, což tak též vysvětlovalo to, že nechápal slova taujuplné postavy. Ta mu to však za zlé neměla, neboť brzy tento shinobi bude již pouhou minulostí, a proto nebylo potřeba mu nic vysvětlovat. Nejeden shinobi by s následujícím chováním záhadné postavy nesouhlasil. Proč pak zabíjet někoho, kdo se tolik zasloužil o zachování jakési stability v tomto světě? Nanadaime Hokage však napáchal i dosti špatných věcí. Povstalci z Hi no Kuni na své straně měli taky část práva, protože se domáhali svobody, osamostatnění, na kter/ýé měli nárok. Proč sloužit a být součastí něčeho, co Vašich shinobi využívá etc.? Povstalci se nevzbouřili z nějakého nepodstatného důvodu. Třeba že za povstání byl zodpovědný jiný představený Konohagakure no Sato, byl to právě Assasin, který vedl krvavou obranu Konohagakure no sato, před jejími útoky. Tenkrát mohl zvolit jinou cestu, ale Já jsem na výběr neměl. Musel jsem naplnit to, co mi bylo předurčeno, a to napravit pradávné chyby, kterých se dopustila první svého jména legendární Kagyua. Neměl jsem sice schopnosti a předpoklady použít posvátný strom, abych napravil tuto chybu, ale existoval i jiný způsob. Bylo to potřeba udělat tradičním způsobem. Postupně pozabíjet všechny nadřazené v tomto světě. Kdysi by tomu to přesvědčení nevěřila samotná tajuplná postava, ale ve chvíli, kdy z nerozvážnosti a hlouposti Kazekageho zemřeli rodiče tajuplné postavy a další řada shinobi Sunagakure no Sato, aby ochránili jediného člověka, který byl příliš zbabělý na to, aby se postavil nepřátelům sám, si postava začala uvědomovat, že do chvíle, kdy si nebudeme všichni rovni a nikdo nebude mít žádné privilegia a postavení udělovat rozkazy, na tomto světě nebude exostovat mír. Možná někomu mohlo připadat, že v takové to době žije, v době míru a hospodářské prosperity. Taková však doměnka byla mlná. Lidé umírali na každém rohu, a to hlavně z důvodu rozkazů někoho jiného. Tsuchikage, Amekage. Otokage... nebýt těchto shinobi, žilo by se v tomto světě lépe. Když však dojde na jejich eliminaci, vystřídá je někdo jiný, a proto pro dosažení míru je potřeba vyhubit všechny nadřazené. Bylo jen otázkou času, kdy na stejnou cestu jako zmínění Kagové vkročí další. Tohle chování se šířilo jak nemoc. Člověk, který v rukou mo totiž moc, těžko odoláva pokušením svou moc zneužít.

Z rukávu tajuplné postavy vypadl do její ruky jakýsi svitek, a následovalo přivolání Tory Vizsly, kterého Assasin mohl poznat, jelikož to byl On, který vedl povstání proti Konohagakure no Sato.
Brána Tsukigakure - Stránka 4 1623793gif-sasori
Situace se zdála být kritická. Nanadaime Hokage si uvědomoval sílu Tory za živa, a tedy si plně uvědomoval jak nebezpečná jeho loutka v něčích rukou může být. Tajuplná postava na nic nečekala, okamžitě použila svou loutku k prvnímu útoku. Loutka napřáhla směrem ke Assasinovi svée ruce, skládajíc pečetě, a poté to nastalo. Útok neuvětielného rozsahu... bylo velmi nepravděpodobné, že by se tomuto dokázal vyhnout, leda že...
Brána Tsukigakure - Stránka 4 Reiza-sakusa-o
Sora no Sen
Sora no Sen
Hakuei (S-rank)
Hakuei (S-rank)

Počet příspěvků : 95

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Itama Senju Tue May 27, 2014 6:47 pm

Boj byl u konce a všechno bylo hotové. Probíhalo to docela v pořádku. Všude krev, zmatek a křik, ale to bylo to správné místo pro mě. Nakonec se nám podařilo získat i Nibiho a my mohli odejít. Už jsem chtěl odcházet, když jsem uviděl, jak na Assasina někdo útočí. Neměl žádnou čelenku a do tváře mu taky nebylo vidět. Hmmm. Vypadá ostře. Hodně štěstí, bratranče. Pod maskou jsem se pousmál a z dálky sledoval boj. Nechtěl jsem se nijak zapojit, ale byl jsem raději ve střehu.
Itama Senju
Itama Senju
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 76

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue May 27, 2014 8:42 pm

Celý tento měsíc mi připadal zvláštní. Strávil jsem ho v genjutsu, poté jsem udělal tu nejhloupější věc v celém životě a to to, že jsem si zahrál na dvojitého agenta a teď na mě zaútočí nějaký šílený mnich. Sledoval jsem jej pozorně, jakmile přivolal loutku zamračil jsem se. Tor Vizsla!? Kde ten se tu bere!? To není možné, pokud má všechny techniky jako za živa jsem ve velkém problému! O správnosti své domněnky jsem se mohl přesvědčit při jeho prvním útoku.
A sakra..
Mokuton no Yoroi! předtím než do mě narazil útok neuvěřitelného rozsahu koncentroval jsem svou čakru do přední části svého těla. Vytvořila se na mém těle vrstva dřevěné kůry. Toto A-rankové brnění dokáže ochránit uživatele před útoky slabší úrovně než A. Při střetu se stejnou úrovní, se techniky navzájem vyruší.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sora no Sen Wed May 28, 2014 3:26 pm

Nanadaime Hokage k negování útoku jiného Kekei Genkai použil obrannou techniku svého Kekei Genkai. Ačkoli se techniky navzájem vyrušily, Hokage mohl pociťovat nemilé důsledky nárazu prudké a rozsáhle vlny rantonu do jeho mokutonového brnění, a však nic co by mu jaksi ublížilo. Přece jen ranton se skládal z raitonu a suiton zatámco mokuton z doton a suitonu. Toto složení těchto dvou Kekei Genkai dávalo rantonu menší výhodu, a proto i když se techniky negovaly, Hokage si musel uvědomovat, jak blízko byl ke kritickému poškození. Po střetnutí následoval další útok, tentokrát se však tajuplná postava poučila ze svých chyb, a tak se rozhodla zaútočit hrůzostrašnější technikou...

Brána Tsukigakure - Stránka 4 Katon-goka-mekkyaku-o
Hokage se nestihl ani spomatovat po předchozím útoku, a už na něj mířila obrovská vlna katonu. Bylo zřejmé, že tuto techniku nezastaví jen tak obyčejná technika založená na suitonu. Nejen že se tajuplná postava rozhodla útočit, čím dál tim nebezpečnějšími technikami, ale tímto i utvářela pořád rychlejší tempo této bitvy. Nehodlala Nanadaime Hokageho nechat si ani na chvíli odpočinout a trochu popřemýšlet nad svými budoucími kroky.
Sora no Sen
Sora no Sen
Hakuei (S-rank)
Hakuei (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Thu May 29, 2014 8:32 pm

Přepadl jsem dozadu a ve vzduchu udělal salto, abych vyrovnal pád. Tohle bylo moc rychlé i na mě. Nebo to bylo tím, že mi chyběl Sharingan? Už dřív jsem přece bojoval bez sharinganu! Ale to jsi nebyl sám! ozval se ve mě hlásek. Opravdu to tak bylo? Co se stalo se slavným Assasinem Senju se Sedmým Hokage? Nechá se porazit jen obyčejným loutkařem? Náhoda? Osud? Zásah vyšší moci? Tyto faktory přispěli k tomu, že Assasin musel být potrestán za to, že opět sešel z cesty. Jak nejvíce potrestat Hokageho? Potupnou prohrou, někým, kdo už ani nežije a měl být zapomenut.

Za loutkou se zabodl do země kunai. Hiraishin no jutsu! Objevil jsem se u Kunaie a vystřelil na loutku svou techniku. Z úst mi vyšel vodní drak.
"Suiton: Suiryuudan no jutsu!" Brána Tsukigakure - Stránka 4 MeiSuiryuudan
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sora no Sen Thu May 29, 2014 9:08 pm

Nanadaime Hokage se jako každý, kdo měl a má jednou doplatit za své špatné skutky, které napáchal a ještě napáchá, snažil svému osudu vyhnout. Stejně však jako každý již brzy pochopí, že svůj osud jde pouze příjmout. Podle toho zda-li jej dokážeme přijmout ze ctí, a nebo se mu nekalými úmysly snažíme pořád vyhnout, vypadá způsob jak zemřeme. V každém případě si alespoň podvědomě každý uvědomí, že zde končí jeho cesta. Další důvod, který mohl Hokageho přesvědčit, o tom že zde je jeho konec, byl způsob vyhnutí loutky a následujicího dalšího útoku. Tajuplná postava neváhala a i v případě špatné viditelnosti, že neviděla svou loutku, útočila. Mohla si to však dovolit, protože v tuto chvíli se řídila pomoci senzibilských schopností loutky, což Hokagemu po nějaké době mohlo zcela určitě dojít. Loutka se nevyhla jakýmsi obyčejným způsobem, protože loutkař volil vždy techniky hodné posla bohů!

Brána Tsukigakure - Stránka 4 Jinton
Jakmile loutka zmizela, objevila se přímo za Hokagem a udeřila jej do zad. Nebylo to však nic vážného. Záhadná postava využila toho, že Hokage ještě neměl aktivovaný sennin mod, a tak nemohl předvídat pomocí pohybu chakry útok postavy. Pokud by ho však stihl aktivovat, neucítil by její pohyb, ale pouze první a konečný bod pohybu, a to z důvodu nad přirozené rychlosti poskytnuté srkze jiton. To že Tor zaútočil pouze pěstním úderem do Assasin, nebyla neumylsná chyba. Tímto tajuplná postava Assasinovi chtěla opět připoenout, že jeho cesta zde končí, ať už se bude snažit sebe víc. Když se Hokage snažil podniknout protiútok proti loutce a musel se prvně otočit, když tak udělal již tam nebyla. Objevila se opět u loutkaře. Mohlo se zdát, že tam pouze nečinně postává. Ona ale využívala volné chvíle k tomu, aby se mohla připravit k jejímu dalšímu, tentokrát opět nebezpečnějšímu útoku...
Sora no Sen
Sora no Sen
Hakuei (S-rank)
Hakuei (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Thu May 29, 2014 9:38 pm

Netušil jsem, že vesmír vrátí úder tak brzy a takovým způsobem. Pořád jsem se nemohl sebrat, byl jsem paralyzovaný a zpomalený. Dřív jsem s takovým útokem neměl problém, ale teď..Měl jsem kolem sebe Hiraishin kunaie, ale jeho kekkei genkai mě vždy dostihlo a udeřilo. Ach! On je přece senzibil! Jakmile se stáhl napadlo mě, co musím udělat. Začal jsem skládat pečetě.
"Kirigakure no jutsu!" zaplavil jsem území mlhou, abych mu zakryl zrak i smysly, v té mlze byla má čakra. Držel jsem poslední pečeť a z mého těla vyskočil dřevěný klon. Já jsem zmizel daleko od jeho dosahu a začal čerpat přírodní čakru.
Klon byl na mém místě. Vše proběhlo tak rychle, že by neměl cítit vůbec nic.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sora no Sen Fri May 30, 2014 5:55 pm

Nanadaime Hokage si opět vedl při obraně velmi dobře. Udělal ale chybu, že nevyužil volné chvíle k jakémukoli útoku, a tak se musel pro příštích pár postů spoléhat na svou obranu, a nebo úkryt v kirigakure no jutsu. Ačkoli se zdálo, že Hokage zmate tajuplnou postavu, chakrou vloženou do kirigakure no jutsu, nestalo se tak, a to z jediného důvodu: Následující ničivý útok loutky tajuplné postavy postihl celé širé okolí, čím ohrozil jak i mokuton bushin tak i originálního Hokageho. Nejednalo se o nic jiného, než útok založený na sakinu, niboli zlatém písku. Ještě před tím než to nastalo, se kolem tajuplné postavy s její loutkou mírně otřásla zem, a pak loutka se svými dlaněmi udeřila do země, která ze sebe vypustila ohromné množství zlateého písku. To byl důvod proč před tím neútočila, protože potřebovala čas, aby stihla přeměnit/ vytvořit dostatečné množství zlatého písku, a nyní když dosáhla to k čemu předešlý post mířila, neváhala a i přes dezorientaci kvůli kirigakure no jutsu smíšenou s Hokageho chakrou, zaútočila.
Brána Tsukigakure - Stránka 4 Magnet_Style
Její útok byl ale nesmírně rozsáhly a směřoval do všech možných stran. Nejeden by se zamyslel nad tím, jak pak tajuplná postava dokáže loutkou používat neustále útoky na takových úrovních jako např. nyní. Někoho by to mohlo dokonce znervozňovat. Síla však, kterou tajuplná postava vládla, nepocházel z ní, ale z vůli bohů. Pokud postava měla splnit to, co jí bylo předurčeno, takže vyhladit v tomto světě všechny nadřazené, jakousi tu silou musela vládnout. Bohové si své činy vždy důkladně promyslí předem, a svou sílu jsou ochotni svěřit pouze spolehlivému shinobimu, a tímto shinobim tajuplná postava byla. Uvědomovala si, že je v sázce příliš mnoho, a tak nemůže dovolit, aby Senju Assasin, Nanadaime Hokage, od tuď vyvázl živý. "Tak jak jsme z prachu povstali, v prach se obrátíme..." Promluvila chladně, když si to proti Hokagemu mířila obrovská ničivá vlna složená ze sakinu. Bylo zřejmé, že pokud se Hokagemu podaří ubránit vlně, ale zasype ho, dosti mu znemožní pohyb. Přece jen sakin nebyl nejlehčí, a když jej bylo hodně... jeho tíha byla neuvěřitelná.
Brána Tsukigakure - Stránka 4 300px-Ryūsa_Bakuryū
Sora no Sen
Sora no Sen
Hakuei (S-rank)
Hakuei (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Fri May 30, 2014 7:23 pm

Klon stál před ohromnou masou zlatého písku. Nevypadalo to dobře, vůbec ne. Každým jeho útokem se situace zhoršovala. Klon udělal Mokuryuu no jutsu, který se postavil před něj. Rostl a pohlcoval čakru z útoku. Brána Tsukigakure - Stránka 4 Wood+dragon

Není šance, abych to nezvládl! Snaž se Assasine Senju, Hokage Konohy!

Brána Tsukigakure - Stránka 4 Naruto621-10_zpsdf35c064
"Mokuton: Jukai Koutan!" klon, který stál před ohromnou masou se změnil v ohromné kořeny.
Brána Tsukigakure - Stránka 4 490829661_small_8274
Rostly do vzduchu, proplétaly se a změnily se v mohutný strom. Brána Tsukigakure - Stránka 4 Image050
Na špičku stromu jsem dopadl já a pevně se držel. Dřevěný drak se spojil se stromem a jeho hlava se postavila přede mě. Připravoval jsem se na další techniku. Tentokrát jsem se rozhodl bojovat, ne se bránit, ale bojovat! Tor Vizsla je jistě impozantní protivník, ale přesto je to jenom loutka, kterou někdo řídí. To, že je loutka je pro mě velkou výhodou. Už se další techniky nenaučí a už nebude růst. Já jsem velmi pokročil, naučil jsem se Sennin mód a další techniky Shodai-sama..
Shodai-sama, dívejte se!
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sora no Sen Fri May 30, 2014 7:52 pm

Hokageho doměnka, že v momentální situaci má jakousi výhodu, byla, žel pro něj, mlná. Ve skutečnosti si ani plně neuvědomoval skutečnou sílu Tora Vizsly. Tor Vizsla byl ambiciozní, tvrdohlavý mladík, který byl poháněn svými sny a své kroky nevolil příliš moudře. Jeho schopnosti v rukou tajuplné postavy dostávaly ten náležitý lesk, což si Hokage v brzké době jistě uvědomí. Třeba že Hokage od posledního setkání s Torou docela zesílil, zapomínal na to, že tajuplná postava zcela určitě taky ovládá nějakou tu techniku. Hokage byl příliš zaměřený na loutku, a proto si neuvědomoval, že hrozbou nemusí být loutka, ale loutkař. Loutkařova síla sice spočívá v síle jeho loutky, ale jak již mohlo Hokagemu dojít, tajuplná postava nebyla obyčejným loutkařem, a to bylo možné poznat již podle jejího postupu při této bitvě. Sakin v okolí po nezdařilém útoku vytvořil poušť z zlatého písku. Zlatý písek pokryl až neuvěřitelnou plochu, a tak se na místě bývalé Tsukigakure no Sato objevila trochu netradiční poušť. Tyto podmínky byly pro Hokageho dosti nebezpečné. Takové mnpžství zlatého písku loutkaři dávalo nespočet možností, jak na něj zákeřně zaútočit. Místo toho, aby loutka použila nějakou další techniku založenou na podstatě zlatého písku, použila něco opět netradičního. Použila techniku, kterou použila již na začátku, tentokrát ale v menším měřítku. Technika si to mířila proti nově vzniklému stromu a Nanadaimemu Hokagemu.

Brána Tsukigakure - Stránka 4 1OjuIN9
Proč pak tajuplná postava zvolila tuto techniku? Rozhodně ji použila z nějakého důvodu, který si žel momentálně nebyl Assasin schopen domyslet.
Sora no Sen
Sora no Sen
Hakuei (S-rank)
Hakuei (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Fri May 30, 2014 8:09 pm

Nanadaime Hokage tento nápis vlál na mém plášti. Nebyl to jen nápis, bylo to něco víc. Určoval, kdo jsem a dával mi jistou povinnost.
Usmál jsem se. Nevím proč, ale cítil jsem návrat sil. Opět použil tu samou techniku, já se rozhodl použít jinou. Uchiha Madara byl pověstný svým Dokonalým Susanoo, které kdokoliv uviděl, tak zemřel. První Hokage toto Susanoo viděl několikrát a vždy ho porazil. Měl totiž vlastní techniku, která dokázala obstojně bojovat a vydržet v boji s ním. Nastal čas, ji použít. Brána Tsukigakure - Stránka 4 Hashirama_senju___god_of_the_shinobi_by_michaelsmith94-d5vhnsj
"Mokujin no jutsu!" dřevěný drak se spojil s kusem stromu. Kus stromu byl sesekán jeho technikou a pár paprsků mířilo na mě. Spojený dřevěný drak se měnil na podivnou figuru.
Brána Tsukigakure - Stránka 4 20130213234808!Wood_God_Technique
Mokujin zvedl svou ohromnou pracku a ochránil Hokageho před rantonem. Svou druhou rukou se ohnal po neznámé postavě.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sora no Sen Fri May 30, 2014 8:43 pm

Jakmile se zdálo, že podivné dřevěné stvoření svým úderem zasáhlo tajuplnou postavu, objevila se o nějaký ten kus dál. Stála tam zcela v pořádku nezraněná, neposkvrněná něčím úderem. Jak pak to dokázala? Po delším zvážení možností tajuplné postavy na to příjde zcela určitě každý sám, a když ne... bude mít příležitost se to dozvědět o pár řádku níž, nebo postů. Co nyní ale bylo opravdu podivné, bylo to, že loutka Tor Vizsla nebyla nikde k vidění. Když se jí snažil Hokage zaměřit pomocí svého sennin modu pociťoval pouze jakési výkyvy chakry v místech vzdálených od sebe i několik desítek metrů. Co se právě odehrálo, bylo těžké určit a tyto podivné důsledky (výkyvy chakry v různých místech, neraněná tajuplná postava) tomu nijak nepomáhaly. Po chvíli se u tajuplné postavy objevila opět loutka, tentokrát ale kriticky poškozená. V tuto chvíli si mohl Nanadaime Hokage připadat, jako někdo vítězný v tomto souboji. Co by pak asi uměl loutkař bez své loutky? Skutečnost byla ale taková, že tajuplná postava o svou loutku nepřišla. Její loutka utrpěla pouze kritická zranění, které by obyčejnou loutku vyřadily z provozu činnosti. Toto však nebyla obyčejná loutka. Loutka Tora Vizsly se začala okamžitě regenerovat. Když byla schopna provést odvetu, napřáhla směrem k Hokagemu své ruce a začala...

Brána Tsukigakure - Stránka 4 Desert+Layered+Imperial+Funeral-animeipics
Hokageho začal neuvěřitelnou rychlostí svírat ze všech stran zlatý písek. Nyní by byla chvíle nepozornosti Hokagemu osudná. Postačilo by málo, a byl by zapečetěný pod několika tunami zlatého písku.
Sora no Sen
Sora no Sen
Hakuei (S-rank)
Hakuei (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Fri May 30, 2014 9:35 pm

Nemýlil jsem se. Opravdu to každou jeho další technikou začalo být horší a horší. Můj úsměv však z úst nezmizel. Mé techniky byly techniky typu Senpou, byly značně posilněné a na jiné úrovni než jeho. Mokujin byl znehybněn a chvíli to vypadalo zle. Velmi zle.
"Hiraishin no jutsu!" podařilo se mi umístit značku kousek dál od místa, kde se nacházela tato zlatá pyramida. Kdyby se mi ji podařilo vzít sebou a prodat, určitě bych získal slušné peníze.
Společně s Mokujinem jsem se dostal nad značku právě včas. Hm...regenerující se loutka, to by mohl Sasori závidět. Mokujin se vrhl kupředu, tentokrát na samotného loutkaře. Já jsem na něj začal házet Hiraishin kunaie.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sora no Sen Fri May 30, 2014 10:13 pm

Tajuplná postava pomocí loutky okamžitě zaměřila novou polohu Hokageho a začala jednat. V první řadě se ale musela jednou pro vždy zbavit působení mokujina, který by následující útoky poněkud komplikoval. Jak to tak vypadalo, tajuplná postava se nemusela ani příliš trápit upoutáním pozornosti, protože se samotný Hokage rozhodl jej poslat přímo na loutkaře. Ten měl ale po svém boku neustále loutku, a tak Hokage musela očekávat nějaký ten odpor na větší úrovni. Ačkoli se tajuplná postava ve svých technikách nechtěla opakovat, udělala to ještě jednou. Považovala za zbytečné totiž ukazovat již prakticky mrtvému shinobimu nějaké další své nebo loutky schopnosti.

Brána Tsukigakure - Stránka 4 Katon-goka-mekkyaku-o
Proti mokujinu si to namířila obří ohnivá vlna, která však nebyla schopna mokujina prorazit, a dál pokračovat směrem k Hokagemu. Po srážce s podobnou technikou jako mokujin vznikla exploze, po které bylo možné zahlédnout ohořelé zbytky mokujina. Možná mokujin selhal v důsledku vzájemného negování S rankových technik, a nebo se jednalo o určitou přírodní převahu katonu nad mokutonem. Nejlépe  by tohle mohl určit samotný uživatel tak legendární techniky jako je Mokujin no Jutsu. V každém případě mokujin byk úspěšně zneškodněn, což tajuplné postavě umožnilo bez problémově zaútočit znenadání. Bylo potřeba zaútočit náhle, aby Nanadaime Hokage nestihl použít svou Hirashin techniku k úniku jako posledně. Žel pro Hokageho, nacházel se právě na zlatém písku, a to byla jeho osudová chyba. Měl si uvědomit, že Tor sakinem dokáže lehce, rychle a bravůrně pohybovat, a tak není bezpečné na něm příliš dlouho setrvávat. Možná tak Hokage učinil, protože se spoléhal na svůj Hirashin. Měl být však opatrnější.

Brána Tsukigakure - Stránka 4 1057646204
Z písku se vynořilo chapadlo, které Hokageho okamžitě znehybnilo identicky jak na gifu. Ať už se zkoušel Hokage pohnout sebe víc, nešlo to. nebyl ve stavu složit ani jedinou pečeť, což z něj učinilo již pouhého beránka, který čeká na porážku. Nemoci se pohnout tam tak stál, stál a stál, čekajíc než si pro něj příjde samotná smrt. Loutkařovi nyni chyběl poslední pohyb a Hokageho by mohl rozmáčknout jako nic, a však tohle neudělal. Rozhodl se jej zabít vlastníma rukama. Zabít jej důstojněji jeho postavení. Tajuplná postava věděla až příliš dobře, jaké dobré skutky Nanadaime Hokage vykonal, ale byli zde i špatné. Pro jeho dobré skutky se mu postava odhodlala dopřát důstojnější smrti než Yamadě Hitomi, Nanadaime Mizukage. Svou loutku odvolala a rozběhla se, svírajíc v rukou kunai, přímo proti spoutanému Senju Assasinovi. Nyní nastala poslední chvíle Assasinova života.

Brána Tsukigakure - Stránka 4 Tumblr_mzhyavvx6x1qcertko5_500
Již! Již byla postava vzdálena od Assasina pouze pár metrů! Už! Už na něj vyrhala svůj kunai!!!...
Sora no Sen
Sora no Sen
Hakuei (S-rank)
Hakuei (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Fri May 30, 2014 10:34 pm

Se samolibým výrazem jsem se na Mokujinovi vrhl kupředu, když v tom...Katon by mu neměl takhle ublížit ale Mokujin zřejmě nebyl kompletní. Jeho první vyvolání skončilo katastrofálně. Dřív než jsem mohl cokoliv udělat vypršel Sennin mód a zmocnila se mě neuvěřitelná únava, mířila až k paralýze. Dřív než jsem se stačil vzpamatovat už jsem byl svázán a nemohl jsem se hnout...Hleděl jsem na něj bez jediného mrknutí a očekával ostrou bolest.
Byl to opravdu konec? Probodnutý kunaiem neznámou osobou?
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sarutobi Sen Sat May 31, 2014 6:26 pm

Koniec? Ozvalo sa mi v hlave, na bojisku totiž umieralo oveľa viac postáv ako len Assasin. Mnoho polomŕtvych občanov a vojakov Tsukigakure a dokonca aj ja. Zavalený pod sutinami, takmer vôbec neschopný pohybu som len v nemote sledoval ohromný súboj ktorý sa tu neďaleko mňa odohrával, súboj hodný písania dejín. Techniky ktoré leteli z úst Ninjom, by sa mi nedokázali vybaviť ani v tom najodvážnejšom sne. A práve vďaka nim, vďaka pár technikám zasiahli dropky sutiny a odvalili, čím aj odkryli moje doteraz zavalené telo. Nehýbal som sa ale, napriek tomu ako som videl že aj samotný Hokáge prehráva, napriek technikám a sile proti ktorej som sa nemohol merať, napriek tomu že som mohol zasiahnuť nedokázal som. Zradil som, predsa som odišiel z dediny a obrátil sa tak proti človeku ktorému som prisahal vernosť. Ak zomrie, ak dnes zomrie, všetko to zo mňa opadne a ja budem možno schopný ďalej pokračovať. Moje myšlienky, však za malú chvíľu prúdili ďalej, a dostali sa až k tajnej technike Konohy. Nech už sa hovorilo čo chcelo, nech už sa bojovalo čímkoľvek, najväčšou zbraňou bola vždy vôľa. A Konožania vládli tou najväčšou.

"Vypadni od neho! Konoha.. Kongoriki Senpú!" Než sa stihol kunai zabodnúť do zmeraveného tela Hokágeho, než prebodol jeho hruď a tak potriasol zem jeho krvou. Než sa zem zafarbila na červeno a strom Konohy padol, pocítila postava niečo na tvári. Kopanec, tak rýchly, tak silný, a tak prudký a neočakávaný, že mu takmer nebolo možné uhnúť. A tak som donútil tajomnú postavu odložiť svoj útok, donútil ho stiahnuť sa od tela a tak mňa aj Assasina zahalila hmla. Bol to príval dymu z môjho dopadu a dymovej guličky ktorá dostatočne stačila nato aby som sa na chvíľu pripravil, naplánoval svoje kroky napred. A to naozaj stačilo.
"To sa vzdávate.. naozaj.. skoro.. pane.." Ozval sa šepot pri Assasinovi a dym opadol. A on konečne vzhliadol kto tam bol a kto ho práve možno aj zachránil. Jeho jedna z najvernejších Anbu jednotiek, dlho pohrečovaný Sen. Ešte viac doráňaný, na konci zo silami, takmer v stave kedy sa dalo uvažovať o tom že som chodiaca mŕtvola, ma naozaj, naozaj po dlhej dobe poháňala len moja vôľa. Oheň ktorý zaplápolal v mojej hrudi, pri predstave ako Hokáge umiera. Nech som urobil čokoľvek, a zradil ho akokoľvek, stále som v rukách držal svoju čelenku, čelenku Konohy! Bol som členom elitnej stráže Hokágeho a len predstava že by umrel ma postavila nanohy a donútila otvoriť brány, aby som bol schopný brániť ho. Aby som si splnil svoju povinnosť! Zobrali mi sestru, Hokágeho im nedám!
"Bežte.." Bol to len šepot určený len Hokágemu, a bol pevný. Pevne rozhodnutý hlas, plný odvahy a obety, som pohliadol do tváry svojmu novému súperovy, nepriateľovi ktorý sa ešte pred nedávnom pokúsil zabiť Hokágeho. Pohľad ktorý som mu venoval mu dokázal povedať len jedno, ak chce prejsť k Hokágemu, bude musieť len cez moju mŕtvolu. A cez ňu sa nebude ľahké len tak dostať. Patril som k elite z jedného dôvodu.. dvoch skombinovaných techník ktoré dokázali v spoločnej sile predčiť hocijaké na tomto svete. Avšak, riziko aké pri tom padalo na moju hlavu, bolo v tejto chvíli zanedbateľné, preto som mohol pri ochrane Hokágeho bojovať naplno!
"Za napadnutie Hokágeho a priami konflikt s našou dedinou ste týmto zatknutý. Máte právo držať hubu.. Čokoľvek poviete, ma môže naozaj nasrať!" V ruke sa mi v tom momente objavil kunai, a ja v postoji, som dal jasne najavo súperovy ako svoje slová myslím vážne. Bol som pripravený tu a hneď teraz na tomto mieste s okamžitou platonosťou za Hokágeho aj umrieť. Nedržalo ma na tomto svete už nič, nič okrem Hokágeho. Ten pred mojimi očami neumrie, aj keby bol jeho osud onedlho odísť do sveta mŕtvych, vykúpim mu toľko času, ako len budem môcť. Tvárou k súperovy, chrbátom k Assasinovi, medzník medz nimi dvoma. Obyčajná postava ktorá nema v tomto svete žiaden príbeh, ale nech už som bol obyčajný ako som chcel, moja ochota chrániť svojho Hokágeho, zo mňa robila legendu. On ma naučil vyvolať oheň, a teraz ho ten oheň ochráni!

Sarutobi Sen
Sarutobi Sen
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 107

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sat May 31, 2014 10:17 pm

Už jsem cítil ve svém těle kov každou chvilku...ale nic se nestalo..Ucítil jsem naopak závan mládí a síly. Sen!
"Kde ty se tu bereš?" on byl opravdu...nepředvídatelné tornádo. Jeho síla byla obrovská, ještě nikdy jsem nic takového neviděl. Je jisté, že dnešní souboj se zapíše do historie. Tak ohromné techniky...Povolení ustálo a paralýza odeznívala. Pomalu jsem vzepjal všechny své síly a protrhal písečné okovy, které mě držely. Zanechal jsem tam také otrhaný plášť a vestu. Měl jsem na sobě jen kalhoty. "Opravdu jsi si jistý?" myšlenka na Konohu byla jako myšlenka na drogu. Tak dlouho!
"Vrať se zpátky domů!"řekl jsem tentokrát já pevným hlasem. "Musím utéct jako zbabělec, abych se zachránil, ale přísahám, že tě jednou dostanu," pohlédl jsem na tajemného muže a zmizel. Hlavně neumři..opičáku

PŘESUN
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sora no Sen Sun Jun 01, 2014 2:13 pm

Sarutobi Sen příliš předceňoval své síly. Možná že jeho schopnosti byly hodny úrovně osobní ochranky Hokage, ale tohle v aktuální situaci nehralo roli. Mohl být jakkoli silný, ale když absolvoval proběhlý boj mezi Tsukigakure a Iwagakure no sato, a přežil, musel být již dosti vyčerpán. Není člověk, který by po takovém to souboji, dokázal bojovat pořád na 100%. Ať už třeba ovládal Hachimon, nebo jiné pozoruhodné techniky, nemohl je využít tak jak by chtěl. Samotný třetí Hokage, kterého obrana se zdála být neporazitelná, podlehl v důsledku vyčerpání z boje proti několika násobné převaze. Sarutobi Sen byl navíc i raněný, což jeho nastálou situaci pouze zhoršovalo. Někdo by ho mohl považovat za blázná, a však tajuplná postava věděla příliš dobře s čím má do činění. Ohnivá vůle zmařila plány již mnohým záporákům toho to světa. Tajuplná postava však nebyla jako Oni. Nebyla záporná. Byla poslem vůle bohů, kteří se již dále nemohou dívat na počínání toho to světa. Loutkař příliš dobře věděl, že ačkoli mu Nanadaime Hokage dnes unikl, naskytne se mnoha dalších příležitostí, kdy bude opět moct prokázat službu bohům odstraněním dalšího Kage. Sarutobiho kop nebyl příjemný. Odhodil postavu až několik desítek metrů do zadu, ta ale jak se zdálo vyvázla bez vážnějších zranění. Jakmile se mlha způsobena Sarutobiho počínáním rozplynula, postava zahlédla již pohého Sarutobiho, ten si však nyní mohl všimnout železných rukavic tajuplné postavy. Před tím její ruce společně s dlaněmi kryl rukáv, nyni rukávy měla otrhané, a tak odkryli Senovi s Assasinem nejen železné rukavice, ale i kousek železné zbroje, kterou postava nejspíš má pod pláštěm. "Jednou čas Nanadaimeho Hokageho příjde, a Ty to nezměníš." Promluvila chladně. Třeba že to nebude dnes, ale jednou to příjde, a to si neuvědomovala pouze postava, ale tak trochu se toho obával i samotný Sarutobi Sen.

Brána Tsukigakure - Stránka 4 Tumblr_mghglaJOaK1s1ub6io1_500
Postava začala postupně pohybovat každým z jejich prstů stejně jak na gifu. Nešlo jí však o rozhýbání ztuhlých prstů. Tyto pohyby byly nezbytné pro další útok tajuplné postavy. Po chvíli Sarutobi mohl pocítit, že se nemůže jakkoli pohnout. V tento okamžik mohl spatřit několik desítek chakrových vláken, které jsou napojeny na jeho tělo. Pro tak zkušeného loutkaře, jakým byla tajuplná postava tohle nebyl problém. Postava si byla vědoma, že se z tohohle Sen dokáže dostat. Bylo to ale nepravděpodobné. Sarutobi Sen se zde na bojišti objevil již s nejedným závažným zraněním. Vyčerpán... byl zázrak, že se v obraně Nanadaime Hokageho dokázal postavit na vlastní nohy. Nyní, když Hokage unikl, jeho přístup ochabl. Dosáhl toho, o co se snažil, a nemohl změnit skutečnost, že tento večer je jeho poslední. Ve chvíli, kdy Senju Assasin unikl, se změnila i hudba z odvážné, nebojácné a statečné se změnila na pravý opak. Nebyl důvod pro mladého Sarutobiho dále žít... přišel čas zemřít!

Sora no Sen
Sora no Sen
Hakuei (S-rank)
Hakuei (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sarutobi Sen Sun Jun 01, 2014 3:41 pm

Dostal ma, to som si mohol povedať aj sám v duchu keď ma spútali jeho čakrové nitky. Tie som mohol naozaj ľahko prerezať, napriek tomu v akom vážnom stave som sa nachádzal počas súboja s Tsukigakure som nevyčerpal až také množstvo čakry. Moja doráňanosť a zničenosť boli z niečoho iného, o čom ani samotný tajuplná postava v brnení nemala páru. Bolo mi jasné, čo sa tu dnes odohraje. Neprišiel som sem poraziť svojho súpera, to ani náhodou, bol som bez šance. Prišiel som nie len zachrániť svojho Hokágeho, k tomu som mu prišiel kúpiť čas. A ako všetko, bol som pripravený ísť za sestrou. Avšak, odísť, len tak?

"Asi nemá cenu to nejako naťahovať, čas odísť z toho sveta nastal. Do toho.." Prehlásil som, unaveným hlasom. Predsa len moje telo by už neznieslo dlho nejaý ten veľký nápor alebo silné následky boja, tak či tak som tu mal dnes umrieť a tak nastala dobrá otázka, prečo sa trápiť? Prečo niečo podnikať keď je osud vopred vpísaný do osoby? Bola úplne nulová šanca poraziť môjho súpera ktorý tiež nemohol už ale bojovať až na 100%. Ja som bol však v oveľa horšom stave. A bez šance. Netušiac ako som sa mohol dostať do konfliktu proti ktorému som bol len tak malý. A tak slabý. Ako keď mladý Genín vytiahne kunai proti Madarovi. Vydám sa teda tou ľahšou cestou, tak sa zdalo. Ostal som stáť v pokoji a v kľude na mieste, sledujúc zem podo mnou moje nohy. Odovzdane som čakal kým ma tento posol nezabije. Nemohol som sa mu priešiť, bol som prislabý aby som sa zmohol a snáď to bol strach ktorý opantal moje telo? Zbohom..
Sarutobi Sen
Sarutobi Sen
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sora no Sen Sun Jun 01, 2014 4:31 pm

Sarutobi Sen byl jeden z mála shinobi, kteří svůj osud dokázali přijmout ze ctí, a proto i v takovém stavu byl považován tajuplnou postavou za plno hodnotného soupeře. Příjmutí této skutečnosti, že se nemůžeme měřit s vůli bohů, Sarutobiho nezarmucovalo. Působil pořád důstojně a hrdě. Měl být taky hrdý na co, protože i v této chvíli o sobě mohl říct: Já jsem anbu z Konohagakure no Sato! Zradil, což byla pravda, ale opět jako jeden z mála se dokázal navrátit na tu správnou cestu. Nebyla lepší chvíle, kdy jej zabít, než tato. Svým činem očistil své jméno, a když nyní zahyne... zahyne očištěn. Kdyby ho tajuplná postava ušetřila kvůli jeho činu, opět by sešel z Té správné cesty, a už by se nemusel navrátit. Loutkař Senovi poskytl tu službu, že mu umožnil odebrat se za svou sestrou ze ctí, a za to mu mohl být Sarutobi Sen vděčný. Tajuplná postava tuto chvíli již déle neprotahovala, neuvěřitelnou rychlostí škubla rukama do zadu, čím způsobila, že Sen chtě nechtěně se k postavě přiblížil, v ten týž okamžik se v jeho hrdle nacházel jeden z kunai tajuplné postavy. Vše se dohrálo tak rychle. Rychlost tajuplné postavy byla pozoruhodná, o to víc šlechetnost. Neprotahovala Sarutobimu jeho trápení, a to z důvodu opět jeho navrácení se před smrtí na Tu správnou cestu. Každý z Nás si vybírá. Každý z Nás s ní jednou sejde a pouze někteří se na ní vrátí. Někdo by si mohl pomyslet, že to též platilo pro tajuplnou postavu. Ta však byla něco jiného. Nepovažovala se za něco lepšího, ale za prostředníka mezi vůli bohů a tímto světem. Do doby, kdy bude plnit jejich vůli, nesejde z Té správné cesty. 
Sora no Sen
Sora no Sen
Hakuei (S-rank)
Hakuei (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sarutobi Sen Sun Jun 01, 2014 4:47 pm

Oheň, oheň mi horel v hrudi. Mocný plameň Konohy, nikdy sa nevzdať a bojovať o svojich blízkych až dokonca. Nie len že som chcel Hokágemu kúpiť čo najviac času, ja samotný som možno chcel utiecť. Ale to som vôbec nemal v pláne. Šľachetnosť stranou, nikdy som nebol dobrý vo vzdávaní sa a vždy som to preháňal a to malo byť aj teraz. Nechal ma v pokoji stáť dosť dlhú dobu aby sa ku mne pridala iná čakra, niečo čo on sám nečakal a čo dokonca prevyšovalo jeho samotného. Teraz som si na chvíľu kúpil tak pár minút času, ale to mi bohato stačilo aby som ešte pred tým než upadnem mŕtvy k zemi, užil. Wuju style, ohromná technika regenerácie tela a následne otvorená 8sma brána udržala moje telo pokope bez toho aby sa vôbec narušilo a spálilo za pomoci techniky. Ozvala sa rana a lesom sa prehnal obrovský des, moja čakra ktorá stonásobne prevyšovala čakru samotého Sora no Sena. Čakra ktorá doslova prepálila les, vymlátila stromy a vytvorila tak hbloký kráter pričom úplne zdevastovala prednú časť Tsuki. A v tom momente to prišlo, posledný útok Sena Sarutobiho, mladej opice pripravenej za svojho Hikágeho padnúť zo cťou. Vtedy to prišlo. Rana za ranou a ohromná technika tlačila na Sora no Sena. Ten mal teraz problém, naozajstný problém aby nápor techník a úderov od Sena prežil. Musel využiť všetom um a všetky svoje sily nato aby dokázal niečo také odraziť, pričom aj on sám pocítil ako na dno ho tento mladík dokázal dostať. A než slnko zapadlo, než všetko stíchlo a mladý Sen zrušil svoju techniku, jeho ochabnuté telo padlo k zemi. Mŕtve, ale šťastné pretože aspoň počas svojej smrti dokázal že v živote ide práve o niečo také. Celý svoj život, strávil za maskou a práve na konci konečne odmaskovaný odišiel. Za svojou sestrou, za svojimi predkami, teraz kde sa v ich vznešenej spoločnosti nebude musieť hanbiť.

Sayonara
Sarutobi Sen
Sarutobi Sen
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sora no Sen Sun Jun 01, 2014 5:29 pm

Někdo by vnímal Senovo chování tak, že se chtěl vyhnout smrti. Tímto ji však sám zpečetil. Jeho poslední útoky byly pozoruhodné. Loutkaře, který neměl dosti času přivolat svou loutku, zatlačil do nepříjemné situace. Nyní hrálo důležitou roli před tím nepodstatné brnění tajuplné postavy, které ho sice do jisté míry ochránilo před údery Sarutobi Sena. Brnění však nedokázalo odolávat všemu, a tak se po částech rozapadlo. Udržovalo však svůj základní vzhled, a to z důvodu působení neustálého žáru, před kterým loutkaře brnění ochránit nedokázalo. Důsledkem toho tu bylo popálené loutkařovo tělo, které jakmile tohle ustalo bezvládně leželo před umírajícím Sarutobim. Jeho zpálené maso se doslova zlepilo s brněním, které měl na sobě. Spálilo mu zrak s ústy, takže už nikdy tajuplná postava nebude schopná žádné řeči, a už nikdy nespatří světlo toho to světa. Postava byla vážně zraněná. Těsně před tím než Sarutobi přestal se svými údery, zahlédl před sebou jakéhosi ducha. Další úder již Sarutobi nebyl schopen zvládnout, a tak bezmocně upadl na zem. Byla to pouhá náhoda? Nějaké Sarutobiho vidění, nebo tento duch nějak dopomohl k přežití záhadné postavy? Byla to pouhá Sarutobiho iluze vytvořená jeho přesílením. Duch se mu zjevil hlavně kvůli slovům tajuplné postavy, která sebe prohalšovala za posla bohů. Možná právě proto se mu zjevil duch, který připomínal spíše anděla...

Brána Tsukigakure - Stránka 4 Tumblr_n5m6vrs2qm1rrecxqo5_250
Po chvíli se tajuplná postava probrala k životu. Nezbývalo ji příliš času. Bude potřebovat ošetření. Rozbité brnění, které se s postavinou kůži stálo jedním, netrhalo, protože by si postava utrhla zároveň i svou kůži, a to by už nepřežila. Nemohla nic vidět, a tak byla nucena improvizace... rychle nahmatala svitek, který sloužil k přivoláni Tora Vizsly. Současný stav svitku byl velmi špatný, a proto je možné považovat za zázrak, že svou loutku postava zvládla přivolat. Tor Vizsla měl senzibilské schopnosti, na které se postava byla nucena nyní spoléhat. Nenahrazovalo ji to přímo její zrak, ale bylo to lepší než-li nic.
 Jakmile Sarutobiho tělo padlo bez mocně k zemi, loutkař k němu přišel vytáhl svitek, položil jej před jeho mrtvé tělo, roztáhl a začal skládat pečetě. Rozhodl se tomu to shinobimu projevit ještě jednu čest, a to tu, že poslouží k uskutečňování loutkařovy ideologie. Tímto se proslaví ještě i po jeho smrti. Tajuplná postava za své další loutky nevybírala nejsilněší shinobi, s kterými se střetla. Vybírala Ty, které se před svou smrtí navrátili na Tu správnou cestu, což se stávalo zřídka. Tor Vizsla byl bojovník za spravedlnost
, který svými skutky sice šířil chaos, bolest a nenávist, ale zemřel pro dobrou věc, a proto jej bohové předurčili k tomu, aby sloužil vyšším zájmům. Tyto zájmy bylo možné považovat za nejvyšší, neboť byly to zájmy bohů! Znaky, které byly napsány na svitku, přešli na Sarutobiho těla a začali jej měnit. Současně jeho tělo obalila mohutná, nebezpečná, ale přes to jasně zářicí chakra. Byla to chakra samotné tajuplné postavy, která si musela pospíšit, aby jakmile skončí v Senovi pozůstala alespoň část jeho chakry. Když bylo dílo dokonáno, Sarutobi Sen zmizel v obláčku kouře a na nyní prázdném svitku se objevil nápis: Sarutobi Sen. Tajuplná postava sice neznala jeho jméno, ale po ukončení této techniky je tradiční, že se jméno postiženého Hitokugutsu objeví na svitku, který slouží k jeho vyvolání. Jméno byla vizitka každého z Nás, která s Námi putovala celým Našim životem. Poté loutkař svitek sevřel do své pravé dlaně a vydal se pryč. Mohl se spoléhat pouze na vnímání chakry Tora Vizsly, což mu neumožňovalo určit polohu stromů, útesu a podobně. Tajuplná postava svůj akutální stav nepovažovala za špatný, ale jako boží požehnání. Když bohové měli v plánu postavě svěřit další mocnou zbraň, Sarutobiho Sena, museli zajistit, aby nepropadl pýše skrze svou sílu, a jak pak to lépe udělat než-li mu za oplátku, když mu něco dají, něco i vezmou? Tajuplná postava nyní vypadala neřpíjemně zohaveně, bez pláště pouze s rozbitým brněním, které se stalo již nedílnou součástí tajuplné postavy, protože splynulo v důsledku ohromného žáru s jeho kůží. Kdo ví? Dopadlo by to takto, kdyby tajuplná postava stihla vyvolat svou loutku včas?
Přesun
Sora no Sen
Sora no Sen
Hakuei (S-rank)
Hakuei (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Sun Jun 08, 2014 4:02 pm

Přišli jsme před bránu, nebo alespoň před to, co z ní zbylo, a rozhlédli se kolem. Byl jsem tu já a pět členů Anbu jednotek. Jeden senzibil, dva medikové a další dva tvořili takovou ochranu, kdyby se něco pokazilo. Senzibil se dal okamžitě do práce a snažil se vyhledat každého, kdo přežil tenhle útok. Zatím šlo všechno hladce a sem tam se nám podařilo i najít někoho živého. Nebylo jich sice moc, ale alespoň někdo.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 770

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Itama Senju Sun Jun 08, 2014 4:28 pm

Pozoroval jsem celý souboj Assasina s tím druhým. Už to s ním vypadalo špatně, ale nakonec se Assasin zachránil. Skvělý boj. Všichni však odešli a já tu zůstal sám. Když už byla vesnice zničena, tak jsem se po ní potuloval a bral všechno co se mohlo hodit. Najednou jsem však ucítil známou chakru. Ihned jsem potlačil svou, aby mě nemohli vystopovat a pomalu se k nim blížil.

Objevil jsem se kousek od nich a hudba tomu dodávala ten správný nádech. Nemohli mě tu čekat, takže to mohlo být pro ně takové malé překvapení. Mě však potěšilo, když jsem uviděl Seita. ,,Ach, vítej milý bratranče. Vidím, že jsi stále naživu, asi jsem tě minule moc šetřil." Pod maskou jsem se pousmál a na všechny se podíval. ,,Dneska s tebou přišly i posily? Stejně to nebude stačit. Pamatuješ na náš poslední souboj? Hlavně na slova, které jsem ti řekl? Když se příště potkáme, jeden z nás už z toho nevyvázne...Oba víme o koho se jedná." Začal jsem se smát a mohlo to vypadat, že mi v hlavě přeskočilo. ,,Doufám, že jsi dal v Konoze všem poslední sbohem, protože tě tam budu posílat po částech, ať si to i Assasin užije."
Itama Senju
Itama Senju
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 76

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Sun Jun 08, 2014 4:45 pm

Všechno probíhalo v pohodě. Měl tu být klid, ale mohlo mi to být jasné, že to neproběhne jen tak lehce. Ze všech lidí, kteří se tu mohli objevit, byl u mě Itama však až poslední. ,,Tvoje slova si pamatuji dost dobře." Neměl jsem zrovna náladu na nějaké řeči a bylo mi jasné, že bez boje se to neobejde. Musel jsem aktivovat Mizu no jikuukan, ale nic dalšího jsem zatím nedělal. Anbu jednotky už se formovaly do útočné pozice a vyčkávaly taky. Bojovat s ním tváří v tvář by pro mě mohlo mít katastrofální následky. Navíc to vypadá, že mu v hlavě už pořádně cvaklo. S Anbu v zádech mám však jistou šanci. Nesmíme se rozdělit.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 770

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next

- Similar topics