Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Les

+26
Misha Haybushi
Sabaku no Hideo
Lizzy
Kangae Mizutsuchi
Nukenin
Aimi Iwatsuchi
Rei Casius
Mai
Makoto Kyo
Akasuna no Ruki
Itama Senju
Hebi
Sarutobi Sen
Reina Kana
Airis Tooya
Tatsuo Reigi
Kisuke Uchiha
Sadao
Yun Harada
Yomi Hikikomori
Akio
Assasin Senju
Bijuu
Hokori Mai
Kaomi
Ayame Takahashi
30 posters

Strana 2 z 13 Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next

Goto down

Les - Stránka 2 Empty Les

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 20, 2013 9:13 am

First topic message reminder :

Les se nachází za hradbami a ohraničuje zadní část Tsukigakure. Hradby jsou v tomto místě zvlášť vysoké, aby se dalo snadněji (za)bránit útokům ze zalesněného okolí.
Na okraji je les celkem řídký, ale čím dál jdete, tím starší a větší jsou tu stromy, které propouštějí minimum světla.
V lese se také nacházejí různá zvířata.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Les - Stránka 2 Empty Re: Les

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 14, 2013 10:24 pm

Možná, že se mi podařilo probodnout několik klonů, neviděl jsem tam dostatečně dobře. Pak z kouře přímo proti mě letěl jeden Tsuchikage a letěl rychle. Ten zmetek, odlehčil své tělo, aby letělo rychleji! "Před mým sharinganem neutečete.." natáhl jsem se a doslova vyletěl ze své kůže. V letu jsem otevřel ústa a vylezl mi z nich zelený had, který otevřel svou tlamu a z ní vyleza čepel Kusanagi. Letěl jsem přímo proti němu vzdušnou čárou.
Les - Stránka 2 2871837_o
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Aug 14, 2013 10:35 pm

Jakmile se postava s Assasinem střetla, rozsekl ji a ona se sesypala na pár kamení. Že by klon? Očividně ano. I hned potom co Assasin rozsekl klona svým mečem Kusanagi zaznělo dvoj hlasně: "Doton: Chōkeijūgan no Jutsu." Čyřem postavám, které byli seskupeny po dvou, se podařilo dorazit úspěšně na své pozice. Každá skupina na jiné straně, jedna po Assasinově levici druhá po pravici, uchopila tu druhou postavu za nohy a roztočila se s ní ve vzduchu. Pak ji pustila a postava letěla hezky ultra super rychlostí proti Assasinovi. Postavy však nebyli hozeny na stejné místo, a tak se nemohli srazit navzájem. Jedna si to mířila na nohy, druhá na břicho, hlavu etc.
Hokori Mai
Hokori Mai
Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN

Počet příspěvků : 1243

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 14, 2013 10:51 pm

Kso..Musím se soustředit. přimhouřil jsem oči a než na mě on nebo jeho kloni zaútočili stál jsem u prvně hozeného Hiraishin no kunaie.
Vyhodil jsem několik desítek hiraishin kunaiů a zabodly se do různých míst. Pro případ, že bych musel spěšně odskočit. Přemýšlel jsem, jak ho a jeho klony dostat. Natáhl jsem ruku. "SeneiTajashu!"
Les - Stránka 2 Tajashu
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Aug 14, 2013 11:11 pm

Kloni minuli svůj cíl a letěli dál, proto že nebyli zrovna nejpomaleji hozeni, a proto postavy, které před tím házeli tyhle dvě postavy, plnili funkci lapačů těch dvou postav. Po úspěšnem chycení, které tak trochu připomínalo profesionálni gimnastiku, šlo zaslechnout hlasité KŘUP. Jedna z postava se chytila za záda a ušklíbila se u toho. Nejspíš už to není to co to bývalo. Assasin s útoky neotálel, a tak se na mě po chvíli řítila vlna hadu. Já jsem však byl připraven i na toto. Když se Assasin soustředil na Hirashin kunaie a svůj útok dvě postavy se dostali nenápadně na zem... kousek opodál Assasina. Následně zopakovali své COMBO XD. Jeden uchopil toho druhého za nohy a roztočil se s ním. Použil Doton: Chōkeijūgan no Jutsu aby jej odlehčil nejvíc co to jde, a pak vypustil. Ten letíc na Assasina se napřáhl a udělal to co na gifu.
Les - Stránka 2 Doton-kengan-no-jutsu-o
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 14, 2013 11:20 pm

Přestal jsem s hadími útoky, když neměli vůbec žádný účinek. Zbytečné mrhání s čakrou. V tom se objevili dva kloni a zopakovali své kombo. Neotálel jsem vyhodil jsem proti letícími Tsuchikagemu hiraishin kunai, když jej minul, uchopil jsem kunai  a s Rasenganem mu zaútočil přímo na záda. Pokud se nerozpadl, vtiskl jsem mu také hiraishin značku na záda.
Les - Stránka 2 Tumblr_mqk50ygEJA1sbtb46o1_500
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Aug 14, 2013 11:31 pm

Nepochybně Assasin byl právoplatný Hokage, a však pokud si myslel, že zasáhl Tsuchikageho byl na omylu. Po součtu, odečtu, mocninčtu, odmocninčtu dojdem k závěru, že Assasin se šesti klonů porazil dva. Jak se zdálo nepohyboval se ani dostatečným tempem, a tak se mohlo stát, že se z toho to boje stane dlouhy namáhavý. Jednoduše boj ne pro seniory, což mi nevyhovovalo. Ovšem pokud to zvládnu ukončit rychle bude to něco jiného. Postava, která před chvíli hodila předešlou postavu XD se přichystala k útoku. Okamžitě se rozběhla proti Assasinovi skládajíc pečetě. Co měla v plánu? A byl to klon nebo ne? Mezitím dvě postavy, které se vznášeli z minula nad Assasinem začali taktéž skládat pečetě.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 14, 2013 11:36 pm

Už těch tvých klonů mám dost Tsuchikage. Cítil jsem se zahanben, takový boj a jen dva klony! Poskládal jsem pečetě. Moku bunshin. Já osobně, originál se mezitím nepozorovaně ponořoval do země, kde jsem se skryl pomocí Iwagakure no jutsu. Na mém místě stál klon. Jediný kdo ho mohl odhalit byl Uchiha Madara se svým věčným mangekyo sharinganem. Originál se dostal k nejvzdálenějšímu hiraishin kunai, stále schovaný v zemi. Měl jsem plán. Klon dokončil poslední pečeť. "Mokuton: Mokuryuu no jutsu!"
Les - Stránka 2 Wood+dragon
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Aug 14, 2013 11:45 pm

Postava běžela, běžela, běžela až do doby kdy kamennou pěstí narazila do Assasinova draka. "Doton: Chōkajūgan no Jutsu." Vyslovila... tu se stalo opět... to co na gifu XD.
Les - Stránka 2 Doton-chō-kajūgan-no-jutsu-o
Jak se zdálo tuto techniku složila se své zbývající chakry, proto že se pak zdála velmi vyčerpaná, a tak otázka stále zněla.... mohl to být klon? Mezitím dvě postavy na hoře končili skládat své pečetě.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 14, 2013 11:52 pm

"Not bad Tsuchikage," řekl klon a když byl hodně blízko draka a tudíž i v blízkosti klona, vyrašily z něj pevné kořeny, které ho svázaly. Já jsem v zemi udělal pečeť a vyskočil jsem ze země. Pode mnou vyrostl pevný kmen, který rostl a rostl do výšky těch dvou. Ruce mi zářili čakra skalpelem a skočil jsem přímo na ně; odrazil jsem se od kmene.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Thu Aug 15, 2013 12:01 am

Postava v blízkosti dřeveného draka byla taktéž klon, a tak po svém zničení se rozpadla na hromadu balvanů. Mezitím s dvěma postavama ve vzduchu. Když na ně Assasin zaútočil skalpelem, přerušili skládáni pečetí a pohlédli na něj. Co se mohlo dít? Pokud by se Assasin zamyslel.... mohl by přijít na to, že po celou dobu zde bylo jen pět postav a to všichni kloni. Pravý nebyl mezi nimi. Nyní originál využíl přiležitosti, že mu nikdo nevěnoval pozornost a nenápadně se dostal za Assasina... dále snad nemusím popisovat XD viz. gif
Les - Stránka 2 Jinton-genkai-hakuri-no-jutsu-o
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Thu Aug 15, 2013 12:09 am

A teď jsem byl v opravdové kaši. Sice jsem konečně věděl, Rád bych odsud zmizel, ale asi by se mi to ani nepodařilo. Tohle byl jinton, legendární kekkei Tota, schopnost, kterou vlastnili Tsuchikage.Musím, obětovat..genjutsu? Ne, genjutsu není třeba..už víc ne. Pousmál jsem se a poskládal tři rychlé pečetě. Izanagi!
To mě už stihl rozložit na molekuly.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Thu Aug 15, 2013 12:13 am

Podíval jsem se na mou vykonanou práci, a pak složil pečetě k odvoláni klonů. "Samotný Velký Hokage-sama dnes padl." Promluvil jsem a mírně se ohlédl. Následně jsem se chystal vydat podívat jak se daří Gobimu ve vesnici. Přece jen kvůli tomu to jsem tu přišel. Hokage byl jen takové spestření.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Thu Aug 15, 2013 12:19 am

"Už jsem ti řekl, že nemáš podceňovat sharingan!" objevil jsem se za ním dřív, než mohl cokoliv zaregistrovat a probodl ho Kusanagi.
"Izanagi, uchiha no kinjutsu," odpověděl jsem mu předem na jeho otázku, kterou chtěl určitě vyslovit. "Genjutsu, které uživatel aplikuje sám na sebe, uživatel se v tu chvíli stává pánem své vlastní reality a dokáže i svou smrt změnit v iluzi, výměnou za světlo sharinganu. Obětoval jsem ho proto, abych zbavil svět hrůzy, jakou přínášíš Tsuchikage.." sharingan naposledy uviděl světlo světa a poté se zavřel, už navždy. Sbohem, sloužil jsi mi dobře.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Thu Aug 15, 2013 12:30 am

Když mě z nenadání probodl, pokusil jsem pootočit, abych na něj pohlédl, což však kvůli vpíchnutému Izanagi ve mě nebylo příliš možné. Jediné co jsem stihl zaregistrovat bylo jak říkal... Izanagi. "Achh... Izanagi... to si budu pamatovat." Pomyslel jsem si, a pak padl k zemi. Byl to, ale však můj konec? Ne nebyl. Přece jen člověk jako já nikdy neopouští z ostražitosti, a tak okamžitě jak do mě bodl Kusanagi jsem použil techniku Bunretsu, abych se tomu dokázal ubránit. Bylo to vše rychle a podniknuté na rychlo ve zmatku, takže jsem využil toho rušna, když jsem padl k zemi a zformoval se celý. Celý, ale až když jsem měl jistotu, že mě Hokage okamžitě zase nezabije. Tuhle techniku, kterou jsem použil, jsem používal nerad, proto že dělí mou sílu, a však co se dalo dělat. S kamenným výrazem na tváří jsem, pokulhávajíc mířil když Assasin byl dostatečně daleko pryč.
Les - Stránka 2 2Q==

Přesun
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Thu Aug 15, 2013 12:38 am

Ach..Můj milovaný sharingan, zbraň, která mohla obstát proti samotným špičkám Shinobi, zbraň, která dokázala z ďábla udělat anděla. To vše bylo pryč. Ale nelitoval jsem. Tak ohromná moc..Neměl bych ji mít k dispozici. Uchiha Shisui měl ohnivou vůli, měl ji tak silnou, že se dokonce o svou moc podělil, aby mohl chránit Konohu. Byl to pravý Shinobi, ale já, nic takového jako Shisuiho sharingan nepotřebuji! Mám něco lepšího, odhodlání se nevzdat! Na tváři se mi mihl úsměv, chvíli jsem oddechoval, odpočíval a pak vyskočil, přeskočil hradby a mířil k Yonbimu.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yomi Hikikomori Sun Aug 18, 2013 9:02 pm

Fakt byl, že jsem se probudila, až když jsem ucítila trošku bolesti v těle v místech, ve kterých se mi vůbec nelíbila. A postupně se zvyšovala. Prvně mě napadlo, že ležím ve svém pokoji na zemi, zase jsem v noci spadla z postele a že mám ještě k tomu své špatné dny, ale skutečnost byla taková, že jsem stála a že se mi z těla dostával Bijuu. 
He? Jak se do mě dostalo něco tak ošklivého?
Sotva jsem se stihla rozhodnout, že pokud to bude takhle bolet, tak nikdy nechci mít děti, už se bolest dostala na téměř nesnesitelnou hranici. A já jsem křičela. Řvala jsem bolestí. A také mi slzely oči, ale to především proto, že někde pod tou bolestí to šíleně lechtalo. Klesla jsem na kolena. 
Vážně je to ošklivý démon!
Vzápětí mě málem dostal. Snažila jsem se dostat z jeho dosahu, ale moje tělo bylo neskutečně těžké. Všechno mě bolelo. Plazila jsem se po zemi, po neskutečně nepříjemném jehličí a ani jsem nevnímala mraveniště kousek ode mě. 
Já se vám potom pomstím, vy mrňaví, hnusní...!
Dotkla jsem se kmenu stromu. Má vůle žít byla až obdivuhodná. Kdybych byla z jiného klanu, byla bych již mrtvá, ale... Opřela jsem se o jednu z nižších větví a snažila jsem se vytáhnout nahoru. Jehličí mě škrábalo do obličeje, ale ukrylo mě tak dokonale, že mě ani Hokage v zápalu boje neviděl. Ještě o větev výš. Ještě. A ještě. Strom jsem si vybrala obrovský. A přímo u kmenu nebylo tolik jehličí, aby se na obrovské rozložité větvi nedalo spát. Lehla jsem si na ni, všechny končetiny spadávaly dolů. Bylo mi to jedno. Usnula jsem jako když mě do vody hodí, ani jsem nevnímala boj okolo.

---

Vzbudilo mě zaťukání. Na čelo.
Huh?
Otevřela jsem oči a zadívala se do těch úžasně, hluboce černých a hravých. Má společnice byla kouzelná. Zrzka. Ale taky měla pořádné drápky, které bych nechtěla okusit. A rozhodně jsem netoužila potom, poznat její zoubky. Nechápala jsem jen, proč mi ťukala na čelo. Chtěla jsem se jí na to zeptat, když se zmíněná veverka otočila a polechtala mě huňatým ocasem na nose.
"Héééé?! Hepčí!"
Jakmile jsem kýchla, chtěla jsem si automaticky dát dlaň před ústa, ale tím se jaksi narušila rovnováha a nebylo vyhnutí - převrátila jsem se. Chytla jsem se větve rukama a obtočila kolem ní zespodu nohu. Jenže jsem byla trochu ztuhlá po těch několika prospaných dnech na větvi a tak mi sebevětší snaha nepomohla a já se propadla až na zem. 

Po čtyřech jsem prolezla pod větvemi.
Kde to jsem? 
Veverka seskočila na zem a proběhla okolo mě k dalšímu stromu.
"Budíčku, stůj!"
Nezastavila. Mohla mi alespoň říct, kde jsem, když už mě tu nechala. Pomalu jsem tu v tom poznávala les blízko naší vesnice. Já ale ve volnu moc do lesa nechodila. Bylo v něm spousta smetí a pavučin a mravenců a... Veverek!
Po několika pokusech se mi povedlo se postavit a loudala jsem se pryč. Při cestě jsem se chytala každého druhého stromu. Asi mi to bude trvat dlouho.
Ale já se nevzdám!

//Přesun
Yomi Hikikomori
Yomi Hikikomori
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 95

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yun Harada Sat Aug 31, 2013 10:00 am

Kousek od lesa, na všech čtyřech s lopatkou v ruce rýpu do země a prohlížím nabíranou zeminu, jestli v ní není nějaká ta žížala.

Když nějakou najdu, opatrně ji chytnu a vložím do plechovky od čaje, která je z poloviny naplněna vlhčí zeminou.
Pár pěkných kusů jsem již ukořistil, ale ještě nejsem spokojen, čím více tím lépe, času je dost.
Yun Harada
Yun Harada

Počet příspěvků : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yun Harada Sun Sep 01, 2013 2:47 pm

Žížaly nasbírány, s úlovkem jsem spokojen a uzavírám plechovku víčkem.
Postavím se a smetu ulpělou zeminu ze svého šatu. Protáhnu se, lehce se rozcvičím, abych rozhýbal ztuhlé tělo které setrvávalo v jedné poloze po delší dobu.

S úsměvem na tváři se vydám domů.

/přesun/
Yun Harada
Yun Harada

Počet příspěvků : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaomi Thu Sep 19, 2013 5:21 am

Z ulic až přímo do lesa. Věděla jsem že ti dva se budou zdržovat tady. Došla jsem k jeskyni, do které jsem vydala hlasitě jejich jména, ale nic. Bylo to divné, měla jsem za to když jsou to medvědi, že se vrátí do svého domova, jako každý zvíře a summon. Juj...že oni jsou někde ve vesnici! No ještě že ti dva dokážou mluvit, jinak by z nich ti kanibalové udělali zimní kabát pro senpai. Brblala jsem si v duchu a podívala se na nebe, nebo spíš větve stromů, co nebe momentálně překrývali. Zajímalo mě, jestli tu najdu nějaké jahody. Normální člověk by se koukal na zem a hledal je, jenže já...ano byla jsem člověk, ale kdo ví jestli normální. NE! Byla jsem shinobi, takže mé skutky byli normální. Vytáhla jsem kunai a vyskočila na jednu větev. "Tak skřítkové...Buď já nebo vy. Ale...Ty jahody jsou mojeeee!" Rozkřikla jsem na celý les a z větví stromů na kterým jsem stála jsem pozorovala, jestli někde ten keřík nenajdu, při čemž jsem dělala, že je hledají ještě lesní skřítkové...Na které jsem samozřejmě věřila. Tak přece, když někdo jde do lesa, položí si košík na zem, aby se dostal třeba do nějakým užších prostorů, a on tam pak není...100% to byli skřítkové.
Kaomi
Kaomi
Genin
Genin

Počet příspěvků : 77

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Thu Sep 19, 2013 7:16 pm

Koruna jednoho z vysokých stromů se otřásla. Několik stále ještě zelených listů se utrhlo a pomalu se snášelo k zemi, aby se přidalo ke svým dříve spadlým sourozencům.
Nastalo ticho. Veverka, možná, pomyslel by si nejspíš náhodný pozorovatel a dál by se podivným zatřesením stromu nezabýval. Shinobi by se pravděpodobně vydal prozkoumat, jestli se tam někdo neschovává.
Ať by to bylo, jak chtělo, oba by se pravděpodobně zarazili nad objevením velké bílé hlavy s pruhy, která se právě vynořila z listí a se stále k sobě sevřenými víčky čmuchala ve vzduchu.
Shirayuki-hime probudilo čísi hlasité zahalekání. Slyšela asi půlku, takže jí v jejím polo-spícím stavu nedávalo moc smysl. Po chvíli otáčení hlavou do strany se rozhodla konečně otevřít oči a tak teď mžourala kolem.
Strom nebyl zrovna dvakrát běžné místo, kde byste hledali tygra...ale ona přece nebyla jen tak obyčejný tygr! Dostala se sem, když pronásledovala veverku. Ta malá potvůrka jí zdrhla a tak se tygřice posadila na jednu z větví a trucovala. Než si připustila, že se její kořit zjevně nevrátí, usnula.
Dnes to byl její třetí den zde. A stále se netvářila, že by chtěla dolů.
Konečně se rozkoukala. Její zrak upoutalo blonďaté děvče máchající ve vzduchu kunaiem a vykřikující cosi o jahodách. Tygřice přimhouřila oči a naklonila hlavu na stranu. Už ji někde viděla...
V její rozespalé hlavě to cvaklo a Shi se rozzářily oči. „Kami!“ ‚zakřičela‘ na ni v myšlenkách dívčino jméno, nestarajíc se o to, že ho zkomolila, vyskočila z listoví a náhle pozoruhodně vzhůru stála na nebezpečně se, pod její vahou, prohýbající větvi.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaomi Thu Sep 19, 2013 7:28 pm

Bylo to dost divný. Žádný skřítky jsem neviděla, i když jsem byla přesvědčená, že i oni pátrají po těch jahodách, které stejně skončili u mě. Konečně jsem po chvilce našla keřík jahod a z toho jakou jsem měla radost jsem si ani nevšimla, že se pohl nějaký strom. Utrhla jsem si jednu s tím, že si jí dám do pusy, jenžě jsem uslyšela něčí hlas, tak divně zkomoleně, ale...lekla jsem se! Jahůdku jsem pustila v obou rukách jsem chytla kunai koukajíc na všechny strany. Rozhlížela jsem se a po chvilce uviděla Shi. Spadla ze mě velká tíha a já si oddechla, teda, doufala jsem, že to bylo dobré rozhodnutí. "A-ahoj. Kde se tu bereš, nemáš být s Tsukikokagime? Navíc..." Podívala jsem se nahoru. Ona fakt stála na větvi stomu? "...Ty jsi, na stromě?" Vykulila jsem oči a tak letmo si zase utrhla bez koukání jahůdku, kterou jsem si dala do pusy. No doufala jsem, že to jahoda je.
Kaomi
Kaomi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Wed Oct 09, 2013 6:00 pm

Shi naklonila hlavu na stranu a pozorovala děvče mířící na ni kunaiem. Na její otázku by jí něco odpověděla. Nejspíš tichým zavrčením, to většinou stačilo. Každý si ho vyložil jinak a ona si pak mohla dělat, co chtěla a stěžovat si, že to přece oni to pochopili špatně, že to není její vina.*
Jenže v tu chvíli pod ní větev zapraskala. Tygřice na ní vrhla výhružný pohled. Jen se opovaž! Po chvíli ticha a zírání na holou haluz zvedla oči zpátky ke Kaomi a otevřela tlamu, aby mohla vydat ono mnohovýznamné zavrčení.
Místo toho tam, kde před chvílí stála tygřice...už žádná tygřice nestála. Místo toho se řítila dolů, dokud se nezarazila o další větev. Naštěstí - jakožto kočka - dopadla na všechny čtyři. Shi si vydechla úlevou, aby mohla o okamžik později zase padat dolů.
Přistála přímo do velké hromady napadaného listí, do které se úplně zabořila. Dvě zlomené větve spadly o kousek vedle.
S tichým zakňučením se vyplazila zpod lupení, otřepala se a znovu se rozplácla na zem. Takhle ošklivé probuzení snad ještě nikdy nezažila. Když tedy nepočítá tu hromadu otravných štěňat, kteří mají tendenci pořád ji tahat za fousky a uši. **
A taky toho živého polštáře, na který si lehla a který si v půlce noci usmyslel, že je čas se zvednout, tygřice netygřice. Když o tom tak přemýšlela, nebylo to zase tak špatné probuzení...
Shi se zvedla, znovu se oklepala a rozcupitala se ke Kaomi. Třeba by jí mohla zvednout náladu ta červená věcička, co si dívenka dávala do pusy.

* Někdy to sice pochopili správně, ale to většinou nikdo kromě Shi nemohl vědět, takže výmluva, že jsou úplně blbí byla stále velmi dobře použitelná.
** Myslíme samozřejmě lidská mláďata. Nočních můrách všech chlupatých stvoření.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaomi Wed Oct 09, 2013 6:29 pm

S vykulenýma očima jsem se dívala, jak se pod Shi láme větev, celá její padačka vypadala dost bolestivě a já se jen s vykulenýma očima dívala, jak dopadla do hromady listí. Její přistání nebylo ale nejhorší, kdyby se takto větev podlomila pode mnou, asi bych si už vyrazila dech.
Najednou se ke mě rozběhla a já si všimla její upřený pohled na jahodu, ihned jsem se na ní podívala celou jí slupla a dívala se na Shi, zajímalo mě jestli je v pohodě, jenže ta jahoda byla docela velká a já jí pořád žvýkala v puse, proto jsem zatím nemohla ani mluvit.
Kaomi
Kaomi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Tue Oct 22, 2013 10:15 am

Tygřice rychlostí blesku doběhla až ke Kaomi, ale zarazila se jí u nohou. Ona tu jahodu snědla! Radostné plamínky plné očekávání, které doteď hrály v Shiiných očích, pohasly. Smutně sklopila uši a upřela na Kaomi prosící pohled.
Vedle děvčete byl onen keřík posetý malými červenými plody, ale kdyby se do něj pustila tygřice, pravděpodobně by ho zadupala do země a nic z něj nezbylo.
Proto otevřela tlamu, vyplázla jazyk a s přivřenýma očima čekala, až jí Kaomi nějakou utrhne. Po nedávném pádu na ní nebylo ani stopy.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaomi Tue Oct 22, 2013 2:17 pm

Nejdřív jsem byla ještě trošku v šoku, ale hned po tom jak se zachovala a do jaké pozice se dala, byla to roztomilé! Sehla jsem se ke keříků, kde jsem utrhla do dlaně jahůdky, které jsem jí dala do tlamy tlamičky. "Gomenesai Shi. Možná že na konec nejsi tak moc strašidelná. Uculila jsem se a poškrabala jí za uchem. Pak jsem vzhlédla k obloze, pořád světlo, tím lépe. Sedla jsem si na kmen stromu vedle keříku, ze kterého jsem pořád otrhávala jahůdky, občas jsem si snědla já a občas dala zase Shi, tedy aspoň do doby, co tam byly. "Myslíš že mám nějakou šanci dostat misi ve které se bojuje?" Jukla jsem na Shi s tázavým výrazem. Bylo mi sice sedm let...ale to neznamenalo, že taky něco nedokážu!

Přesun
Kaomi
Kaomi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 13 Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next