Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hospoda - U Kulhavého poníka

+23
Taiga Uzumaki
Tatsumaki (Oga)
Goku
Akasuna no Ruki
Hideo Hatake
Hyuuga Mikomi
Yaeko Uzumaki
Azurashi Shiniko
Rino Hatake
Airis Shiroyaki
Hana Ichiro
Uzumaki Allii
Killunia
Raiki Senju
Kisuke Uchiha
Hoozuki Meizu
Ryuuk
Seito Senju
Kyuchi Uchiha
Hikaru Hyuuga
Lucy Shiro
Rokuro
Assasin Senju
27 posters

Strana 7 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Goto down

Hospoda - U Kulhavého poníka  - Stránka 7 Empty Hospoda - U Kulhavého poníka

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 20, 2013 6:43 pm

First topic message reminder :

U Kulhavého poníka je lacinný lokál, který přitahuje všechny vrstvy obyvatel. Scházejí se zde, aby projednali městské záležitosti u saké, piva nebo různých alkoholových destilátů ze západu.
Hospoda - U Kulhavého poníka  - Stránka 7 Pub_chachamaru_animeHospoda - U Kulhavého poníka  - Stránka 7 Bar-pub_det

Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Hospoda - U Kulhavého poníka  - Stránka 7 Empty Re: Hospoda - U Kulhavého poníka

Příspěvek pro Hana Ichiro Fri Oct 25, 2013 8:08 pm

Prebudil si Mangekyo Sharingan bez toho, aby si zabil svojho brata? Stačilo snáď na to len vidieť ho zomierať? Zamyslela som sa, i mne to prišlo divné. Nepočula som nikdy o žiadnom Uchihovi, ktorý by získal túto formu Sharinganu takýmto spôsobom. Keď začal hovoriť o tom, že možno vo vojne zahynie, prudko som zavrtela hlavou. To nedovolím. Vyletelo zo mňa a sklopila som pohľad na prázdny pohár, do ktorého som len tak štuchala prstom. Nedovolím, aby si sa stal obeťou vojny. Zdvihla som k nemu pohľad a úprimne sa usmiala. A zapamätaj si, že nikdy nie si sám, hoc mnohí tvoji kamaráti a blízki sú už na druhom svete. Bolo divné, že niečo také som povedala práve ja. No vlastne ani nie. Špecifickou črtou mojej povahy bola práve empatia. O ktorej nikto okrem mojej rodiny doposiaľ nevie. Natiahla som k nemu ruky a zovrela tie jeho. Bolo to len obyčajné priateľské gesto. Napríklad tu som ešte ja. Naklonila som hlavu na stranu a zazubila sa.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Počet příspěvků : 475

Návrat nahoru Goto down

Hospoda - U Kulhavého poníka  - Stránka 7 Empty Re: Hospoda - U Kulhavého poníka

Příspěvek pro Rokuro Fri Oct 25, 2013 8:29 pm

"Ty možno nedovolíš, aby som zomrel, ale i tak ma môj osud čaká skôr či neskôr prídem o zrak. Nemám dôvod potom ďalej žiť."
Povedal som sám pre seba. Asi takto nejak som to cítil hlboko vnútri. Nemal som to hovoriť, ale prázdnota vo mne a všetko to čo sa dialo ma donútilo to povedať. Následne som sa postavil a na stôl som položil peniaze, dosť na zaplatenie a prepitné.
"Radšej by som už mal ísť."
Dodal som na záver a otočil som sa, následne som odtiaľto zmizol. Ani som nevedel, prečo som to urobil. Zrazu ma to všetko prešlo. I tak som jej povedal už dosť a viac som jej už nechcel ani hovoriť. Vlastne som ju ani nepoznal a hneď o mne zistila dosť vecí.

Presun
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Fri Oct 25, 2013 8:49 pm

Nevyjadrovala som sa k nemu, len som tupo zazerala do stropu. Len tak z ničoho nič odišiel. Myslím, že to, čo som o Konožanoch počula, bola len skreslená realita. Teraz však viem, akí sú naozaj. Znova som nahodila ten svoj neutrálny výraz, teda sa o to aspoň pokúsila. Ale moja zlá nálada...Sa bohužiaľ zakryť v tomto momente nedala. Vstala som, hodila na stôl lóve a pomaly odišla z tejto divnej krčmy plnej úchylov. (presun)
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Počet příspěvků : 475

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucy Shiro Wed Oct 30, 2013 7:56 pm

Pomalu jsem vešla a posadila se za stůl s tím, že jsem si hlavu opřela o ruce a dívala se na Seita, vymýšlela jsem strategii.
"Neznáš náhodou nějaké schopného genina, případně chuunina, co by byl ochoten riskovat život jen pro to, aby se naučil něčemu novému?" Nadzvedla jsem obočí, dala si nohu přes nohu a z nudy klepala nehty o stůl do doby, co mi nepřinesli víno.
Lucy Shiro
Lucy Shiro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 372

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Wed Oct 30, 2013 8:29 pm

Posadil jsem se na proti Lucy a taky si objednal. ,,Assasin teď má nějaké nové studenty. Možná by nám jednoho půjčil, ale nevím jestli to bude chtít riskovat." zamyslel jsem se a uvažoval, kdo by přicházel vhod. Byl bych však rád, kdyby šlo lidí co nejméně, protože s větším počtem lidí roste starost o ně. To jsem si Lucy ale neříkal a nechal si to pro sebe.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 770

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucy Shiro Wed Oct 30, 2013 9:42 pm

"Asassinovi? Aha. Spíš mě napadl někdo volný. Sice nemám děti v lásce, ale potřebuju někoho, kdo jednou převezme stejný cíl. Měla jsem v plánu to udělat se svým potomkem, jenže na to není čas, ani nervy." A vlastně už ani spolu vychovávatel. Dodala jsem si v duchu. Kisuke někam utekl, ale i když jsem se snažila na něj nemyslet, stále mě vzpomínky rozptylovaly. Pohled na Seita nebyl tak nečitelný, musela jsme se pousmát. "Neboj se, jestli bych si někoho vybrala, postarala bych se o to, aby se držel u mě a co nejvíc v utajení, žádná starost pro vás." Usmála jsem se a napila se vína s tím, že jsem si objednala i jídlo.
Lucy Shiro
Lucy Shiro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Thu Oct 31, 2013 6:53 am

Tak Jsem se po dlouhe dobe opet zjevil. Ale nic se nejak nedarilo tak sem to nechaval volny prubeh. Prosel jsem kolem Seita a Lucy a pozdravil je. "Zdravim Lucy-sama, Seito-sama." Mirne jsem se poklonil na znak ucty a pak si sel sednout k baru kde jsem si dal caj. Spise jsem premyslel jak zabit nudu. Nakonec jsem vzal kalisek a zacal upijet caj.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 894

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Thu Oct 31, 2013 2:34 pm

Vyposlechl jsem si její slova a mezitím přinesli jídlo i pití. Nechal jsem to však zatím ležet a na chvíli se zamyslel. ,,Se svým potomkem? Čekáš dítě, nebo co?" byla to sice její věc, ale nějak jsem ty její slova nepobral. Pak prošel kolem Hikaru, už to byla taky nějaká doba, co jsem ho naposledy viděl. ,,Zdravím." pak můj pohled padl na jídlo, které vypadalo moc dobře. ,,Dobrou chuť." vzal jsem příbor a začal pomalu jíst.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucy Shiro Thu Oct 31, 2013 4:50 pm

Zasmála jsem se.
"Ne, nejspíš asi ne. Navíc dítě v této době není moc nejlepším nápadem." Pokrčila jsem s povzdechem rameny a kývla jsem s úsměvem na pozdrav Hikarua, kterého jsme neviděla taky o něco déle. Pohled jsem upřela na jídlo a začala pomalu jíst. Když jsem byla tak v půlce, už jsem nemohla a příbol položila na bok.
"A co ty a rodina?" Zvědavě a s úsměvem jsem na něj pohlédla.
Lucy Shiro
Lucy Shiro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Thu Oct 31, 2013 7:48 pm

,,Nejspíš.." nad tím jsem se musel pousmát a dále pokračoval v jídlu. Narozdíl od Lucy jsem to všechno snědl, asi jsem měl větší hlad, odložil příbor a s chutí se napil. Pak se mě zeptala na rodinu a já se na dlouhou chvíli zamyslel. ,,No, Assasina a Tobira znáš. A můj osobní život není nic extra." měl jsem stále zamyšlený pohled a díval se někde před sebe.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucy Shiro Fri Nov 01, 2013 4:37 pm

"No, v této době je zakládání rodiny moc riskantní, vlastně i pak." Dala jsem si ruku před pusu a zívla. Ta Mikomi...musela jsme jí najít, i když jsem počítala spíše s tím, že budeme muset jít bez ní, což se mi ale vůbec nelíbilo. Když mi odnesli talíř, objednala jsme si ještě jedno víno. Poklapkávala jsem si nehty o stůl a zadívala se do okna. Po chvilce jsem ale víno dopila a tak nějak se se smutnýma očima podívala na skleničku.
"Asi není moc dobrý nápad se opít před misí." Sklenku jsem od sebe trošku odtáhla a opřela se.
"No, nevíš jak by jsme mohli zabít čas?" Nadzvedla jsem zvědavě obočí s polousměvem.
Lucy Shiro
Lucy Shiro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Fri Nov 01, 2013 4:58 pm

,,No, asi máš pravdu." na chvíli jsem se zamyslel a zkusil si vybavit danou situaci. Ze zamyšlení mě vytrhl až příchod číšnika, který nám odnesl talíře. Podíval jsem se na její prázdnou skleničku a lehce se pousmál. ,,Ne, to by nebyl dobrý nápad." sám jsem se napil, ale jenom čisté vody, kterou jsem následně odložil stranou a podíval se na ni. ,,Budeme prostě trpěliví a počkáme. Ale jestli tě napadá něco extra..?" Už to není takové, jakové to bývalo když jsme byli děti a stačilo jen tak vyběhnout ven a začít si hrát. Při té vzpomínce jsem se musel pousmát a následně se podíval z okna ven na ulici.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucy Shiro Fri Nov 01, 2013 6:28 pm

Povzdechla jsem si a podívala se na hodinky.
"Je pozdě, misi překládám na zítřek, potřebuji si odpočinout a ty určitě taky. Ráno se setkáme u brány ano." Usmála jsem se na něj a zaplatila. Vzala jsem si na sebe kabát a mrkla na něj.
"A jestli se nudím, mohl by jsi mi najít mladou geninku z Hyuuga klanu. Mám pocit že se jmenuje Fuu." Zazubila jsem se andělsky a měla namířeno domů.

Přesun

//To ráno, u mě počítej odpoledne xD hned ráno v 7 nevstanu Very Happyčekej spíš 11-12 hodina xD
Lucy Shiro
Lucy Shiro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Fri Nov 01, 2013 6:36 pm

,,U brány." zopakoval jsem po ní a sledoval ji, jak se chystá na odchod. ,,Pokud ji potkám, tak jí řeknu. Měj se." pousmál jsem se a pak už byla Lucy pryč. Já jsem ještě chvíli seděl a dopil si v klidu vodu. Hned na to jsem zaplatil a taky odešel pryč.(přesun)
Jop, u sebe taky počítám až odpoledne..Very Happy
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Fri Apr 11, 2014 7:06 pm

Zase som navštívil toto miesto. Pred niekoľkými mesiacmi som to tu odhalil, možno to bolo aj dávnejšie a teraz, teraz tu chodievam dosť často, nebolo to tu nejak nóbl, ale nebolo to tu ani pod moju úroveň. Ako väčšinou som si objednal niečo na pitie. Objednal som si chladené pivo a tak nejak som sa dal do premýšľania, kam asi zmizol Assasin? Je to predsa Hokage a počas útoku sa ani neukázal. Okolie ma vôbec nerušilo, za tie mesiace čo tu pravidelne chodievam som si nejako zvykol na ten menší hluk.
Nezostal som tu príliš dlho, zdržal som sa tu ale nejaký čas. Teraz som to namieril do kancelárie, pre nejakú misiu.
Presun
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Fri May 09, 2014 8:12 pm

Po hodne dlouhe dobe jsem se tady obevil a to uz bylo co rict. Kdyz jsem tu byl tak jsem si objednal nejakou mistni specialitu bylo mi to jedno hlavne ze se to dalo snist a nakonec jsem si objednal i vodu jako vzdy. sedel jsem dost na ocich ale to my bylo jedno ale premyslel jsem o mem souboji s Shisen a jejim psem. Ten boj byl dobry ale udelal jsem az moc chub ankonec jsem jej prejizdel stale dokola. kdyz mi donesly specialitu no tak sem se do toho pustil.Nakonec jsem vdojedl zaplatil a odesel nekam do ulic.
(presun)
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 894

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Airis Shiroyaki Fri Jul 25, 2014 11:02 am

Došli jsme před bar a já se hned cítila ve své kůži. "Ať už mě uvidíš v jakýmkoliv stavu. Co se stane v hospodě, zůstane v hospodě, ano?" Vypadala jsem docela strašidelně, ale zároveň i mile. Jednoduše, moje pravé já zde bylo o něco víc...neautoritativní a poněkud mírně dětinské. Ale už jen proto, že tu byl Rokuro jsem se rozhodla chovat slušně. Sedla jsem si k baru a čekala, že se posadí vedle mě. "Dvě flašky saké..." Kývla jsem na barmana a pak se podívala na Rokura "...a džus, díky." Nemohla bych ho nechat se opít, přece. Když nám to donesli, konečně jsem do sebe trošku nalila. Byl to super pocit. "Takže Rokuro...Nic o tobě nevím. Řekneš mi něco?" Naklonila jsem hlavu na stranu a pousmála se.
Airis Shiroyaki
Airis Shiroyaki
Sannin
Sannin

Počet příspěvků : 246

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Fri Jul 25, 2014 11:14 am

"To isté platí o mne... Aj keď dnes asi nie." Uškrnul som sa, moc som sa nechcel opiť. Potom objednala červenovláska 2 flašky saké, tak plány sa menia a ja som sa teda plánoval trošku opiť, potom sa podívala na mňa a povedala džús. Otočil som hlavu o 90 stupňov priamo na ňu a pozeral som sa na ňu (obrázok xD). V tom na pult pred mňa pristál džus. Ten výraz v tvári mi ešte ostal a ja som sa pozrel zas pred seba na džús. "Ty si zláááá" Zareagoval som, ja som chcel tiež saké. Ona bola diabol, toto urobiť! Toto sa nerobí! Hlavne nie ľuďom ako som ja, keď som tu už dosť svojho života strávil, presne v tejto hospode.
Hospoda - U Kulhavého poníka  - Stránka 7 290xago
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Airis Shiroyaki Fri Jul 25, 2014 12:04 pm

Hospoda - U Kulhavého poníka  - Stránka 7 Tumblr_mw8vhzoaeV1sll733o1_400

Musela jsem se zasmát, když jsem viděla ten jeho pohled. Po tom jsem udělala to samé co na gifu a nabídla mu jednoho panáka saké. "Jen jednou, udělám menší vyjímku." Usmála jsem se a kopla to do sebe. Pak jsem si opřela hlavu a spokojeně se usmála. Svůj pohled jsem přesunula na něho a mrkla. "Jop, to jsem. A to jsi zdaleka neviděl všechno."
Airis Shiroyaki
Airis Shiroyaki
Sannin
Sannin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Fri Jul 25, 2014 12:47 pm

Dosiahol som, čo som chcel. Spokojne som sa usmial, keď mi posunula panák saké pred seba. Ona pila celkom rýchlo, a tak som si nemohol odpustiť niečo povedať. "Spomaľ, lebo ťa budem musieť odtiaľto odnášať." Uškrnul som sa. Dal som si aj ja ten jeden panák saké. "Uhm... môžem ešte jeden? Prosíiim" Potom ako som dopovedal som na ňu skúsil ten trik s očami (gif GrimmyKitty), ktorý mi vždy vyšiel. Dúfal som, že tomu tak bude aj teraz...
Hospoda - U Kulhavého poníka  - Stránka 7 Giphy
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Airis Shiroyaki Fri Jul 25, 2014 2:31 pm

Hospoda - U Kulhavého poníka  - Stránka 7 3112009725_1_20_PHBTozQH
Ten jeho pohled mě doslova zhypnotizoval a já měla teď pohledy, které naznačovali, že bojuju sama se sebou. Udělala jsem to co na gifu a pak se zasmála. "Jsem doktorka a ty jsi po operaci, neměla bych, ale..." Vzala jsem mu ten džus, přelila jsem ho do skleničky a koukla na něj. "...až ho vypiješ, můžeš si dát dalšího panáka saké." Byl to kompromis. Stále se mě držel ten charakter holky, který je tvrdým oříškem. "A neboj, já se jen tak neopiju." Usmála jsem se a hodila do sebe dalšího panáka. Objednala jsem k tomu všemu ještě tyčinky ,aby jsme se měli do čeho zakousnout, na chuť.
Airis Shiroyaki
Airis Shiroyaki
Sannin
Sannin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Fri Jul 25, 2014 3:37 pm

Dosiahol som ďalší mini úspech, podarilo sa mi ju presvedčiť. Síce len čiastočne, ale môj kukuč zabral. Rozhodne som mal na vedomí to, že viac už asi nedostanem. Po operácií by som nemal. Taktiež ma pobavili tie výrazy Lucy, keď sa rozhodovala. Pred sebou som mal džús, vzal som skleničku do ruky a pomaly som pil džús. "Chcela si o mne niečo počuť. Tak napríklad, pochádzam z jednej malej dedinky, nie som priamo z Konohy... Pôvodne som ani nemal byť Shinobi, ale čas odhalil, že som Uchiha.. a zhodou náhod som sa jednoducho dostal na akadémiu... Momentálne som ANBU.. respektívne už nie som. Rozhodol som sa, že je čas odtiaľ odísť... A čo ty?" Opýtal som sa a napil sa z džúsu.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Airis Shiroyaki Fri Jul 25, 2014 4:07 pm

Usmála jsem se nad jeho pohledem, který vyzařoval, že si myslel, že dosáhl toho, čeho chtěl. Jop, nedovolila bych mu se opít. Kdo by mě pak tahal domů, že jo. Když o sobě konečně něco řekl, poslouchala jsem ho a při tom do sebe hodila dalšího panáka. "Uchiha, který se nenarodil v Konoze? Páni. Jako ANBU...ne, nehodíš se na to. Jsem si jistá, že člověk s pocity jako ty se hodí na dobrého a cvičeného Jonina. Děláš dobře. ANBU jednotka mění lidi na stroje, taky jsem jím byla. Každý si myslí, že když jsem z rodiny, která má peníze, jsem rozmazlený spratek. Já do té rodiny ale tak nikdy nezapadala. Nežila jsem ani doma, ujali se mě v deseti letech ANBU, pak mě našla Sakura a učila mě, vychovala. Později jsem se stala Sanninem. Po smrti Lucy jsem chtěla zabít Kisukeho, měl jí ochraňovat. Ale...nedokázala bych zabít někoho, koho Lucy tak moc milovala." Opět jsem si dolila pohárek a hodila ho do sebe. Stále jsem byla při smyslech, mě jen tak něco nedostane. Vzala jsem si tyčinku a usmála se na Rokura. "Teď mi zbyla jen Sakura a Hideo. Ale i tak...má smysl žít, protože život máš jen jeden." I když existovalo Edo Tensei, nemohl to být život. V tomto jsem Sakuře tak jaksi...nevím, nezáviděla. Být tělo bez duše, člověk se musí cítit nejspíš jinak. Chvilku jsem se na Rokura zadívala a pak se pousmála. "Jsi roztomilý, Uchiho." Zazubila jsem se a kousla do tyčinky.
Hospoda - U Kulhavého poníka  - Stránka 7 Tumblr_n1n5hf8sz41qca5dao1_250
Airis Shiroyaki
Airis Shiroyaki
Sannin
Sannin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Fri Jul 25, 2014 4:58 pm

Zobral som si tyčinku a dal si hu do úst. Pomaly som odkusával a počúval Airis. Ja že som roztomilý? Po tých slovách som sa trošku začervenal, prírodzená reakcia. "Asi si toho už moc vypila." Uškrnul som sa. Rozhodne to nebolo všetko, čo som chcel povedať. "Waaaau, ty si Sannin... Hideo? Myslíš veliteľa Jouninov? " Spýtal som sa pre istotu, Hidea som osobne nepoznal, ale v centrále sa hovorilo o jeho genialite, jeho taktiky v boji boli geniálne a považovali ho tam za jedného z najlepších taktikov Konohy. "Ja, nemám z minulosti nikoho. Rodina, brat, sensei a všetci sú preč. Taktiež svoj život nezahadzujem, predsa ešte toho musím v živote dokázať veľa! Ochráňovať klan, dedinu a v poslednom rade nemôžem prepadnúť nenávisti, nerobí to dobrú česť klanu. Na minulosť nezabudne nikto... A ešte aby som nezabudol, musím napraviť česť klanu." Nahodil som milý úsmev. Posledný cieľ bol rozhodne čudný, ale pre mňa nie spoznal som na malú chvíľku temnotu, nenávisť... Ale Uchihovia taký nie sú, dokážu byť aj šťastní a veselí ľudia. Snažil som sa tento príklad ukázať každému, koho som spoznával.
Hospoda - U Kulhavého poníka  - Stránka 7 Tumblr_mvu4ht2VsI1si4m9mo2_500
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Airis Shiroyaki Fri Jul 25, 2014 5:09 pm

Sklonila jsem hlavu úsměvem ke sklence, kterou jsem si dolila, ale tentokrát jí nedopila. "Neřekla bych, měla jsem zatím jen pět skleniček." Prohrábla jsem si vlasy a zadívala se dopředu. Usadil se mi další z mnoha úsměvů na tváři. Jeho reakce na to že jsem Sannin byla docela šokující. V dnešní době jsem jím byla sice jen já a Sakura, ale tak nějak mě to i potěšilo, lichotilo. "Ano. Je to rodinný přítel. Tedy...známe se už velmi, velmi dlouhou dobu. Je pro mě starším bratrem." Chvilku jsem se ještě koukala na šálek a pak to saké do sebe kopla. Starší bratr s výhodami... Usmála jsem se sama pro sebe a podívala se na něj. "Ztratit rodinu není jednoduché, už vůbec ne pro tak emocionálně založené lidi jako jsou Uchihové. Jsi silný." Nadzvedla jsem hlavu a pokývla. "I když jsme se sestrou v dospělosti nebavili, máme něco společného. Nesoudíme lidi podle toho, odkud pochází, nebo jakou mají rodinu. Každý je svůj, každý je jiný." Jeho úsměv mě překvapil. Nebyla jsem moc přátelský typ. Od mužů jsem si držela dlouhý odstup. Moje tvář byla za služby stále ve stylu "alá ředitelka". Velmi vážný člověk, který má problém se odvázat. Kdysi to bylo jednou s Hideem, čehož jsem litovala, ale byl to tak nějak první dotyk, který jsem dostala. Bože, proč přemýšlím o takovýchto věcech... Zakroutila jsem hlavou. Saké, půlka života zábavy díky tomuto pití. Kopla jsem do sebe další. Už se mi trošku motala hlava, ale nebylo to tak strašné. "A co ty a dívky? Já mám celkem blbý zvyk mužům nakopat zadky, když se o něco pokouší. Dotyky jsou...moc zranitelné." Usmála jsem se na něj do široka. Jop, byla jsem už krapátko nesvá.
Airis Shiroyaki
Airis Shiroyaki
Sannin
Sannin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Povolení tohoto fóra: