Hospoda - U Kulhavého poníka
+23
Taiga Uzumaki
Tatsumaki (Oga)
Goku
Akasuna no Ruki
Hideo Hatake
Hyuuga Mikomi
Yaeko Uzumaki
Azurashi Shiniko
Rino Hatake
Airis Shiroyaki
Hana Ichiro
Uzumaki Allii
Killunia
Raiki Senju
Kisuke Uchiha
Hoozuki Meizu
Ryuuk
Seito Senju
Kyuchi Uchiha
Hikaru Hyuuga
Lucy Shiro
Rokuro
Assasin Senju
27 posters
Strana 8 z 11
Strana 8 z 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Hospoda - U Kulhavého poníka
First topic message reminder :
U Kulhavého poníka je lacinný lokál, který přitahuje všechny vrstvy obyvatel. Scházejí se zde, aby projednali městské záležitosti u saké, piva nebo různých alkoholových destilátů ze západu.
Re: Hospoda - U Kulhavého poníka
"Ale čo tam po minulosti, to čo sa stalo nezvrátim." Pokrčil som plecami, všimol som si ďalšiu celkom očarujúcu vec na nej. Jej úsmev bol tak kawai! Rozhodol so msa dopiť džús a následne vypiť svoj druhý pohárik saké. Za tým som si zobral ďalšiu tyčinku. Jej posledná otázka bola pre mňa celkom prekvapujúca. Takže to znamenalo pre mňa, že sa nemám o nič pokúšať... inak najskôr so mnou rozbije celú hospodu, však mala za senseia Sakuru. "He? Uhm, momentálne nemám žiadnu, posledný rok som žiadnu nemal. V ANBU jednotkách nemám čas na to, aby som sa zaujímal o takéto veci. Však som prišiel z jednej S-rankovej misie a nebol som v dedine ani hodinu a Assasín... ma požiadal, aby som šiel pomôcť zachrániť jeho brata. Možno, keď odídem od ANBU jednotiek a budem mať dostatok času... možno nejakú takú nájdem, možno som ju už spoznal, len nie som si istý a možno žiadna nie je..." Dokončil som a dohrýzol svoju tyčinku. Trošku som si pripadal ako looser... v tomto smere.
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
Kývla jsem hlavou na souhlas. Minulost byla věc, který nelze změnit. Celou dobu jsem ho poslouchala, občas se zakousla do tyčinky a pak si to nechala proběhnout v hlavě. "Občas je ANBU opravdu...život ničící skupina, no ne?" Dívala jsem se na něj opravdu podivným pohledem. Znala jsem ho chvíli a už jsme se bavili o spoustu věcech. Bylo to pro mě zvláštní, jiné. Nebyla jsem zvyklá s mužem komunikovat takovou dobu. Komunikaci s muži jsem neuměla. Dala jsem do sebe dalšího panáka a podívala sen a něj jak na gifu. Kdo ví, co jsem měla teď v hlavě.
Airis Shiroyaki- Sannin
- Počet příspěvků : 246
"Hai." Odpovedal som, následne som si nalial ten džús do skleničky. Pozeral som sa na tu skleničku s džúsom. Po chvíľke som sa otočil na červenovlásku. "To, že ťa trénovala Sakura. Znamená, že ak by som sa o niečo pokúsil, čisto teoreticky, tak by si mi dokázal zlomiť každú kosť v tele jednou ranou?" Zasmial som sa, a pozeral sa znova do jej očí. "Už chápem, čo si presne myslela pod pojmom, že som zďaleka nevidel aká si zlá." Už len tá predstava, že táto ženska je silná dosť na toľko, aby rozbila Susano´o bolo zastrašujúce. "Asi sa ťa začnem báť." Poznamenal so ma svoj pohľad som zas presmeroval na skleničku a napil so msa džúsu. "V konečnom dôsledku ten džús nie je taký zlý, dal by som si ešte saké." Uškrnul som sa a čakal či mi ešte povolí alebo nie ... Teraz som sa cítil ako by som bol pod papučou ...
Rokuro- Jounin
Jakmile zmínil další saké, ukázala jsem na barmana, ať donese další sklenici s pohárky. Byla jsem teď mírně přiopilá, pár skleniček by ho nemělo zabít, i tak by ten džus měl ale dopít. V moment kdy zmínil jaké mínění o mě má jsem se musela zasmát. Pohlédla jsem na něj pobaveně. "Čistě teoreticky, ano. Dokážu zlámat kosti a zabránit ti v pohybu celého těla jedním jediným dotekem..." Pousmála jsem se a dala si pár vlasů za ucho a podívala se na něj znovu "...ale, je to přeci jen čist teoreticky, hm?" Usmála jsem se a nalila nám do pohárku saké. Hned jsem do sebe jedno hodilo a koukala se na barmana, který se mi před očima trošku točil. "Ještě vodu, prosím." Tentokrát to bylo pro mě, ráda jsem se opíjela, ale do míry, kdy bych ještě viděla rovně. Při jeho zmínce o tom že jsem zlá jsem se na něj podívala s pootevřenou pusou. Po chvilce jsem se usmála a pokrčila rameny. "Já vím...It's creepy, viď?." Koukala jsem se do jeho očích a poznala, že ten kluk neví co dělat. Musela jsem se trošku pousmát. Klukům poplést hlavu je snadné, ale když on jí poplete vám, je to horší. Vzala jsem si tyčinku, kterou jsem mu nastavila před pusu a dřív než si vzal saké jsem ukázala na džus. "Do dna."
Airis Shiroyaki- Sannin
"Áno čisto teoreticky..." Prikývol som, nechcel by som to vyskúšať na vlastom tele. "No, keď dokážeš niečo také... je to dosť strašidelné. Na druhú stranu som videl aj horšie veci." Uškrnul som sa, no napríklad som videl Shinigamiho ako si bral dušu z tiel, to bolo tiež dosť desivé. Keď povedala do dna, vypil som ten džús. Potom som zobral panáka saké a vypil som ho. Stále som ten alkohol v sebe necítil... "Tvoje pleť je taká bledá od prírody??" Opýtal som sa, bola to ďalšia maličkosť, ktorá sa mi na nej zdala kawai! Bolo to síce čudné, že sa mi to zdalo kawai, ale tá biela pleť a červené vlasy, jednoducho sa mi tá kombinácia na tej červenovláske páčila. Snažil som sa zakryť svoje pocity, len obyčajným úsmevom.
Rokuro- Jounin
"Um, věř mi, že nic horšího jako vytočená žena neexistuje." Mrkla jsem na něj a když vypil ten džus, spokojeně jsem se usmála. Napila jsem se teď místo saké radši vody, abych nebyla tak rychle ze hry. Když se mě zeptal na pleť, zamyslela jsem se. "Ano. Tedy...máme to po matce. Moje sestra měla bledou pleť do svých 15-ti let. Mě to zůstalo, je to dědičné." Pousmála jsem se. Trošku jsem litovala, že bledou kůži zdědí i má neteř se synovcem, ale co už. Bledý Uchihovci...celkem roztomilé. "Zahrajeme si hru?"
Airis Shiroyaki- Sannin
"Ešte som to nevidel, málo kedy len tak hocikoho vytočím..." Zasmial som sa, naozaj som ľudí moc nevytáčal. Však ja som bol celkom priateľský. Potom ako navrhla, že si chce zahrať nejakú hru, tak som nadvihol obočie. "Akú hru?" Spýtal som sa. "Jasné, že si zahrám, mám rad hry." Doplnil som aj napriek tomu, že som netušil o čo ide. Zobral som si tyčinku a dal si kúsok do úst, pomaly som ju hrýzal po častiach.
Rokuro- Jounin
Usmála jsem a přikývla. "To teda...Jak by takto roztomilý Uchiha mohl někoho vytočit, to ani nejde." Zasmála jsem se a když souhlasil, že si zahrajeme hru, vytáhla jsem minci. "Vyhodím jí do vzduchu a ty mezi tím musíš říct "panna" nebo "orel". Když se trefíš, piju já. Když ne, piješ ty." Koukla jsem na něj a minci vyhodila do vzduchu a čekala, až si typne.
Airis Shiroyaki- Sannin
"Takže ja som roztomilý? " Zasmial som sa, už mala dosť alkoholu v sebe, takže som to nepovažoval ani za kompliment... Odkedy ja pôsobím roztomilo? To aby si ma deti mýlili s plyšovým medvedíkom, to by mi tak bolo treba. Ta hra sa mi páčila. "Orol." Tipol som a čakal, ako dopadne ten môj prvý pokus. Hlavne som nechcel stále tipovať vedľa... Lebo by to nedopadlo dobre. Zas kebyže tipujem stále správne, Airis by neskončila dobre.
Rokuro- Jounin
"No jistě." Kývla jsem. Nebyla jsem natolik opilá, abych se mýlila v něčem takovým. Když si typl orla, chytla jsem minci a položila jí na stůl. "Panna piješ." Zazubila jsem se a nalila mu do pohárku saké, které jsem posunula blíž k němu.
Airis Shiroyaki- Sannin
Padla panna, to bolo snáď schválne, ale neprekážalo mi to. Vypil som pohárok saké, stále som bol v pohode. "A ako dopadol Seito?" Nevedel som ako presne skončil v nemocnici a ako to s ním bolo. "Dáme ďalšie kolo?" Opýtal som sa. "Teraz to bude panna." Povedal so ma čakl, kým vyhodí mincu a bol som zvedavý či sa trafím alebo nie. S mojím šťastím to dopadne asi tak, že sa nebudem vedieť dostať domov...
Rokuro- Jounin
Když se napil, pousmála jsem se a při jeho otázce mu bez problému odpověděla. "Měl pár vnitřních zranění, ale je v pořádku, už je nejspíš doma." Odpověděla jsem mu na jeho otázku a když jsem minci vyhodila zase a on si typl, podívala jsem se. "Panna." Pousmála jsem se a nalila si saké, které jsem do sebe kopla. Tato hra nás oba dva dostane do hodně velkých otoček při chůzi. Vyhodila jsem znovu minci a tentokrát si typla já. "Orel." A čekala jsem, až jí chytí a ukáže.
Airis Shiroyaki- Sannin
"Hej, vieš o tom, že si taktiež kawai? I keď máš takú super sílu..." Povedal som s úsmevom, alkohol mi trošku dodal sebavedomia a musel som jej aj ja niečo pekného povedať. Chytil som mincu a ukázal jej. "Orol." Musel som sa napiť a tak som aj urobil. "Nezákazala si mi náhodou piť saké?" Uškrnul som sa a vyhodil som do vzduchu mincu, nech ju Airis chytí. "Orol." Tipol som si. Nejako mi neprialo šťastie, ale zas na druhú stranu mi to nevadilo, alkohol som nepil už mesiac. Zaujímavé bolo, že až v tomto momente mi to prešlo do hlavy. Keď som bol ja opitý bol som jednoducho šťastný. To bol môj prvý stav opilosti, ten najslabší.
Rokuro- Jounin
Nadzvedla jsem obočí. To že jsem zrovna já roztomilá mi neřekl snad nikdy nikdo. Pousmála jsem na náznak vděku za lichotku a když jsem měla pravdu, koukla jsem na něj. Opít jsem ho do bezvědomí nemohla. Když mince vyletěla do vzduchu, chytla jsem jí a aniž bych něco řekla, vypila jsem poslední zbytek saké. "Máš pravdu, děkuji za připomenutí, málem bych tě nechala se opít...se mnou!" Zazubila jsem se. Jojo, neměl mi to připomínat. Podívala jsem se na hodiny. "Měla bych už jít domů..." Zamyslela jsem se, ani jsem si neuvědomila, že jsem to řekla nahlas.
Airis Shiroyaki- Sannin
Stále som bol plný optimizmu... len škoda, že som začal rozprávať, že by som nemal piť, ale i tak som si to tu celkom užil. Viac som už piť ani nemusel, jednoducho mi bolo celkom fajn, ak by som pokračoval, asi by to nedopadlo najlepšie. Airis a pozrela na hodinky a povedala, že už by mala ísť domov. Hodín bolo naozaj dosť. "Mohol by som ťa ešte odprevadiť k tebe domov ? Vieš len pre istotu..." Nebol za tým žiadný väčší význam, jednoducho som ju už len chcel odprevadiť k nej domov a uistiť sa, že trafila a potom sa vybrať sám domov.
Rokuro- Jounin
Vytáhla jsem peníze, kde jsem položila na bar a barmanovi dala ještě dýško. Očima jsem sjela po Rokurovi a pousmála. "To by bylo od tebe moc milé, děkuju." Kývla jsem na znak souhlasu a když jsem si stoupla, zprvu se mi zamotala hlava, ale ustála jsem ho. Vodu jsem ještě dopila do dna a ukázala ke dveřím. "Yosh! Jde se k nám domů, jen doufám že mám klíče." Zbytek věty jsem řekla trošku s nervama, doufám, že si pamatuju, kde jsou případně náhradní.
Přesun
Přesun
Airis Shiroyaki- Sannin
Možno sa mi to len zdalo, ale Airis bola trošku náladová. Musel som sa pousmiať. Našťastie nič nenamietala a mohol som ju v pokoji odprevadiť. Postavil som sa a nič sa mi nestalo, možno len málinko ma zabolela hlava, od alkoholu, ale nič viac. Kukol som na barmana, vypadal, že mu Airis dala dosť peňazí. Takže som nič neplatil... "Hai, hai..." Uškrnul som sa. To by bol prúser, ak by nemala kľúče a nenašla náhradné. Asi by sa musela prebojovať cez okno. Síce s jej silou si v pohode mohla urobiť cestu, kade sa jej len zachcelo. Šiel som hneď po jej boku.
Presun
Rokuro- Jounin
Celou cestu jsem ho poslouchala, ale upřímně. Jak jsem slyšela saké, byla jsem schopna jít i přes mrtvoly. Celou cestu jsem ho poslouchala, odpověděla a popravdě...I přes to, že se neusmíval, s ním bylo příjemné povídání. Aspoň někdo, kdo se nesměje každé blbosti, co řeknu jen proto, abych si ho oblíbila. I když já osobně se jako nějaká hvězda konohy nepovažovala. Proto jsem se před hospodou zastavila a podívala se na něj s milým pohledem.
"Jinak, můžete mi říkat i jménem. Na svoje příjmení nejsem zrovna dvakrát hrdá, abych pravdu řekla. Mít příjmení zbohatlíků, které lidi nemají rádi není zrovna ideálka." Usmála jsem se na něj. Hmm...proč mě ještě nenapadlo si někoho vzít. Tse...zapomněla jsem, manželství je na dvě věci. Ale příjmení bych si vážně změnit mohla... Nějak jsem se zamyslela nad poměrně velkou blbostí, ale co už. Saké mě volalo už z dálky. I přes to...netušila jsem, jestli mu hospody třeba nevadí a proto jsem se radši zeptala.
"Nevadí vám hospody, ne? Osobně neznám žádný jiný podnik tady v Konohagakure, kromě mého sklepa. Ptám se proto, že ne každý má rád hospody, tak jestli to nemáte i vy." Opravdu mě to zajímalo. Nerada bych někoho, kdo mi nabídl sám společnost tahala někam, kde by to zrovna dvakrát nemusel. Moje "vyšokovanost" zmizela a já se zase začala chovat jak vždy. Více méně formálně...pokud mě někdo zrovna nenaštval.
"Jinak, můžete mi říkat i jménem. Na svoje příjmení nejsem zrovna dvakrát hrdá, abych pravdu řekla. Mít příjmení zbohatlíků, které lidi nemají rádi není zrovna ideálka." Usmála jsem se na něj. Hmm...proč mě ještě nenapadlo si někoho vzít. Tse...zapomněla jsem, manželství je na dvě věci. Ale příjmení bych si vážně změnit mohla... Nějak jsem se zamyslela nad poměrně velkou blbostí, ale co už. Saké mě volalo už z dálky. I přes to...netušila jsem, jestli mu hospody třeba nevadí a proto jsem se radši zeptala.
"Nevadí vám hospody, ne? Osobně neznám žádný jiný podnik tady v Konohagakure, kromě mého sklepa. Ptám se proto, že ne každý má rád hospody, tak jestli to nemáte i vy." Opravdu mě to zajímalo. Nerada bych někoho, kdo mi nabídl sám společnost tahala někam, kde by to zrovna dvakrát nemusel. Moje "vyšokovanost" zmizela a já se zase začala chovat jak vždy. Více méně formálně...pokud mě někdo zrovna nenaštval.
Airis Shiroyaki- Sannin
Cesta jsem byla poměrně příjemná a já byl rád, že nemusím chodit sám. Ono utápět se sám v žalu není tak dobré, jako utápět se v lihu s dobrou společností, tedy aspoň jsem si to myslel.
Rozumím, Airis. Řekl jsem s pokusem o přátelský úsměv, ale spíš to vypadalo jako letmé nadzvednutí rtu na jedné straně. Radši jsem toho nechal dříve, než se ještě ztrapním a zůstanu u své kamenné tváře. Byl čas fotit! Snažil jsem se usmát!
Abych pravdu řekl, pil jsem vždy jen sám, i to má něco do sebe... Do hospody jdu s někým poprvé, v tomto ohledu jste moje první oběť alkoholických choutek v hospodě. Nijak jsem se u toho nevzrušoval a vůbec jsem nedával druhý pokus na úsměv. Račte první, schválně kdo to vydrží víc, Airis. Při svých slovech jsem otevřel dveře a ven se vliv typický závan hospody. Moje žabička bude asi po tomhle tažení prázdná, skutečně bych měl uvažovat o nějaké té misi.
Rozumím, Airis. Řekl jsem s pokusem o přátelský úsměv, ale spíš to vypadalo jako letmé nadzvednutí rtu na jedné straně. Radši jsem toho nechal dříve, než se ještě ztrapním a zůstanu u své kamenné tváře. Byl čas fotit! Snažil jsem se usmát!
Abych pravdu řekl, pil jsem vždy jen sám, i to má něco do sebe... Do hospody jdu s někým poprvé, v tomto ohledu jste moje první oběť alkoholických choutek v hospodě. Nijak jsem se u toho nevzrušoval a vůbec jsem nedával druhý pokus na úsměv. Račte první, schválně kdo to vydrží víc, Airis. Při svých slovech jsem otevřel dveře a ven se vliv typický závan hospody. Moje žabička bude asi po tomhle tažení prázdná, skutečně bych měl uvažovat o nějaké té misi.
Rino Hatake- Jounin
- Počet příspěvků : 94
"Pít sám? To je asi to nejhorší, co jste mohl udělat." Nadzvedla jsem obočí. Pít sám? To musela být celkem nuda, proto mi bylo ctí, že jsem prvním společníkem. Vstoupila jsem do hospody, když mi podržel dveře, což od něj bylo milé. Sedla jsem si k baru a koukala na to, co vše tu mají. Saké byla ale klasika...
"Opravdu vyzýváte Sannina na to, kdo vydrží víc? Jste celkem sebevědomý, já teď pila dva měsíce a ještě se nikomu nepovedlo mě opít." Usmála jsem se na něj. Ani mi nevadilo, že má kamenný výraz, bylo to zvláštní. Já zvláštnost ocenila vždy.
"Opravdu vyzýváte Sannina na to, kdo vydrží víc? Jste celkem sebevědomý, já teď pila dva měsíce a ještě se nikomu nepovedlo mě opít." Usmála jsem se na něj. Ani mi nevadilo, že má kamenný výraz, bylo to zvláštní. Já zvláštnost ocenila vždy.
Airis Shiroyaki- Sannin
"Pít sám je špatné? Mě se lituje u pití nejlépe, na to jsem nikdy ostatní nepotřeboval..." Řekl jsem si v duchu a nechal jí vejít, až potom jsem vešel já a sedl s vedle ní. Stejně jako ona i já jsem si prohlížel, co tu mají. Nebyla to pálenka jako z domácího lihovaru, ale i tak to bylo něco. Výběr mi bohatě stačil, vsadil jsem na rýžovou klasiku, na Saké.
Se vší úctou, Airis. I když jste Sannin, jste pořád člověk. Každý člověk se dá porazit, důležité je se jen nebát prohrát. Možná prohraji, možná taky vyhraji, jediné co mohu ztratit je pár papírů z mojí žabičky, trochu mozkových buněk a čas ztrávený s vámi. Tak se mi nakonec zdá, že i kdybych prohrál, budu vítězem já. Po mých slovech k nám dojde barman, u kterého objednám první láhev Saké. Jatka jater budou moct co nevidět začít.
Se vší úctou, Airis. I když jste Sannin, jste pořád člověk. Každý člověk se dá porazit, důležité je se jen nebát prohrát. Možná prohraji, možná taky vyhraji, jediné co mohu ztratit je pár papírů z mojí žabičky, trochu mozkových buněk a čas ztrávený s vámi. Tak se mi nakonec zdá, že i kdybych prohrál, budu vítězem já. Po mých slovech k nám dojde barman, u kterého objednám první láhev Saké. Jatka jater budou moct co nevidět začít.
Rino Hatake- Jounin
I kdybych prohrál, budu vítězem já? Přimhouřila jsem na něj s vyzývavým úsměvem oči. Bylo dobré, že se Konožští shinobi věří, je to velká výhoda v bojích, která jím může zachránit v mnoha případech i zadek, nebo možná někdy taky naopak, co já vím, jedu na vlastní pěst! Samozřejmě, když přišel barman, dala jsem si klasiku, stejně jako Rino, takže Saké.
Položila jsem si ruce na bar, nohu dala přes nohu a čekala, než to sem donese.
"Uvidíme, kdo vyhraje, třeba ani jeden...Navíc, co pak s tím opilým budeme dělat? Nevím ani kde bydlíte, abych vás případně odnesla, nebo naopak." Nadzvedla jsem obočí, divila jsem se sama sobě, že jsem to vůbec řekla. Nikdy jsem nad touto věcí nepřemýšlela. Ta Konožšká atmosféra mi vrací do žil zase starostlivost, určitě...
Položila jsem si ruce na bar, nohu dala přes nohu a čekala, než to sem donese.
"Uvidíme, kdo vyhraje, třeba ani jeden...Navíc, co pak s tím opilým budeme dělat? Nevím ani kde bydlíte, abych vás případně odnesla, nebo naopak." Nadzvedla jsem obočí, divila jsem se sama sobě, že jsem to vůbec řekla. Nikdy jsem nad touto věcí nepřemýšlela. Ta Konožšká atmosféra mi vrací do žil zase starostlivost, určitě...
Airis Shiroyaki- Sannin
Při zmínce o tom, kdo koho povede domů a tak jsem se zasmál, ale uvnitř sebe. Pravdou bylo, že dlouho se mě nikdo na místo mého bydlení neptal. V tom došla moje záchrana, láhev Saké. Neváhal jsem ani vteřinu a okamžitě lil do svého pohárku, a lokl jsem si. Ladnost v mých pohybech při nalévání byla až neuvěřitelná. Vždycky jsem byl pyšný na své šikovné prsty, navíc jsem zdědil po matce i krásné rovné dlouhé nehty, které na mých rukách vypadaly skvěle, samozřejmě jsem ji je stříhal na krátko, ale zkrátka jsem na ně byl pyšný, nelámaly se.
Bydlím nedaleko odtud, budu vás kdyžtak navigovat až do mého skromného obydlí, ale kde vlastně bydlíš ty? Jo a ještě jedna věc, nevykej mi, když už já tobě smím vykat. Už jen Rino. Řeknu a nalévám si další pohárek, abych si s ní připil. Bylo to ode mě nezdvořilé, že jsem začal pít aniž by jsme si na první skleničku ťukly. Snad to nebude brát nijak osobně, jen jsem potřeboval něco konečně na kuráž.
Bydlím nedaleko odtud, budu vás kdyžtak navigovat až do mého skromného obydlí, ale kde vlastně bydlíš ty? Jo a ještě jedna věc, nevykej mi, když už já tobě smím vykat. Už jen Rino. Řeknu a nalévám si další pohárek, abych si s ní připil. Bylo to ode mě nezdvořilé, že jsem začal pít aniž by jsme si na první skleničku ťukly. Snad to nebude brát nijak osobně, jen jsem potřeboval něco konečně na kuráž.
Rino Hatake- Jounin
Ihned po mé otázce přinesli Saké. Bylo vidět, že se do toho pustil ladně a nedočkavě. Musela jsem se nad ním trošku pousmát, byl dospělý, tak proč ne, aspoň nebyla nuda. Mezi tím, co do sebe hodil první, jsem si nalila já. Jako nezdvořilost nebo něco podobného jsem to nebrala, chápala jsem to. Po Saké touží snad každý.
Vzala jsem si pohárek a přiťukla jsem si s ním. Když mi nabídl tykání, tak proč by ne, něco takového jsem nikdy neodmítla. Pohárek jsem do sebe kopla a položila ho na dřevěnou desku baru.
"Kde bydlím já? Moje rodina má v Konoze hodně domů ve vlastnictví. Jeden z nich jsem dostala i já. Vyrůstala jsem v něm, bohužel, pro jednoho člověka je až příliš velký, nerada tam chodím. Jen v případu nouze, když už nemám fakt kam jít." Po tom, co jsem to dořekla, jsem si opět nalila pohárek. Jinak to taky nešlo. To mi připomnělo, že jsem tam naposledy byla s Rokurem, s kterým...Můj pohled se mu musel zdát šílený. Seděla jsem přímo, koukala do blba s pootevřenou pusou a hned na to si nalila další a kopla jí do sebe. Vždyť já jsem s ním spala do háje! Proč jsem to zapomněla! Hlavou jsem se chytla za čelo a pohled namířila opět na Rina.
"Eh...omlouvám se, když se do mě dostane Saké, začnu si vzpomínat na spoustu věcí, což není nejlepší, takže...proto je musím znovu zapít."
Vzala jsem si pohárek a přiťukla jsem si s ním. Když mi nabídl tykání, tak proč by ne, něco takového jsem nikdy neodmítla. Pohárek jsem do sebe kopla a položila ho na dřevěnou desku baru.
"Kde bydlím já? Moje rodina má v Konoze hodně domů ve vlastnictví. Jeden z nich jsem dostala i já. Vyrůstala jsem v něm, bohužel, pro jednoho člověka je až příliš velký, nerada tam chodím. Jen v případu nouze, když už nemám fakt kam jít." Po tom, co jsem to dořekla, jsem si opět nalila pohárek. Jinak to taky nešlo. To mi připomnělo, že jsem tam naposledy byla s Rokurem, s kterým...Můj pohled se mu musel zdát šílený. Seděla jsem přímo, koukala do blba s pootevřenou pusou a hned na to si nalila další a kopla jí do sebe. Vždyť já jsem s ním spala do háje! Proč jsem to zapomněla! Hlavou jsem se chytla za čelo a pohled namířila opět na Rina.
"Eh...omlouvám se, když se do mě dostane Saké, začnu si vzpomínat na spoustu věcí, což není nejlepší, takže...proto je musím znovu zapít."
Airis Shiroyaki- Sannin
Azurashi Shiniko
Pomalým krokem dojdu až k hospodě, u dveří se zastavím a zadívám se na ceník. "Um, docela levné.. Naštěstí." Řeknu sám pro sebe a vstoupím dovnitř. Hned ve vchodu do mě narazí nějaký opilec a začne cosi říkat. Snažím se ho tedy ignorovat a pokračovat dál ve své cestě. On si však nedá říct a začne mě.. objímat?
"Azurashi, tohle není dobře, doufám, že to víš. Tohle je už fyzické obtěžování, braň se.."
Zničeho nic jsem kývl, nikdo tento hlas v mé hlavě neslyšel. Otočil jsem se a katana projela jeho tělo na skrz, v oblasti kde jsou klíční kosti. Muž začal krvácet a svalil se na zem. Nebylo to smrtelné zranění, tedy.. Snad. Já jsem následoval ke stolu, kde jsem se posadil a chtěl si objednat. Bohužel tento opilec měl své kamarády a ti chtěli zúčtování, ignoroval jsem je, ale když mě jeden chytl pod krkem, nemohl jsem si pomoct a katanu, kterou jsem si uvolnil z pouzdra jsem mu zarazil do břicha. "Přišel jsem si dát jen saké."
Azurashi Shiniko- Jounin
- Počet příspěvků : 69
Strana 8 z 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Strana 8 z 11
Povolení tohoto fóra: