Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Kazekage

+17
Dame
Ayumi Mayu
Takeshi Kenpachi
Natsuki Akasuna
Sajin Yatoshi
Kashike
Faito Dansaku
Kaiji
Erigor
Hyuuga Amaru
Akira Hitsumi
Hikaru Hyuuga
Sabaku no Aiko
Hine Kureta
Crystal Takaishi
Yuu
Akasuna no Sasori
21 posters

Strana 10 z 11 Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next

Goto down

Kancelář Kazekage - Stránka 10 Empty Kancelář Kazekage

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Sat Jul 13, 2013 6:15 pm

First topic message reminder :

Kancelář Kazekage - Stránka 10 640px-Kazekage_Residence
Kancelář Kazekage
Zde úřaduje Hachidaime Kazekage, Akasuna no Sasori. Pokud není přítomen, kancelář se zamyká a je zabezpečena pastmi. Na zemi přede dveřmi a před okny jsou pečetě, fungující jako alarm. Pokud vstoupí někdo nepovolaný zabezpečí kancelář a přivolá stráže, ze zdí se vysunou trubky s uspávajícím prachem, který je čirý a nelze jej rozpoznat, pokud nemáte doujutsu! Pečeť dokáže odjistit jedině Kazekage.
Kancelář Kazekage - Stránka 10 800px-Kazekage_Office
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Počet příspěvků : 195

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Kazekage - Stránka 10 Empty Re: Kancelář Kazekage

Příspěvek pro Ayumi Mayu Sat Sep 28, 2013 9:50 am

Popřemyšélala jsem a odpověděla "NO dlouho jsem mise neďelala takže kdybyste byl tak hodnej a dal byste mi nějakou A nebo B rankovou misi, prosím".
Ayumi Mayu
Ayumi Mayu
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Sat Sep 28, 2013 3:28 pm

"Ayumi Mayu.." Povedal som si popod nos, keď som sa pozrel na to meno v jej zložke.
"Mám viac misií, ale hlavne pre tými. Pokračujeme v ohrozovaní Iwy, mám tu viac misií, ako je napríklad prieskumná misia do Iwy, šírenie nepravdivých správ v Iwe. Odpaľovacia misia pred Iwou. Lenže neviem či to zvládnete, čo myslíš?"
Prešiel som do tykania, vlastne neviem prečo som jej zo začiatku vykal. Dúfal som, že si vyberie niečo ľahšie.
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayumi Mayu Sat Sep 28, 2013 3:50 pm

Jemně jsem se usmála ^^ "Tak já bych to vzala a bát se nemusíte ja to zvládnu, němějte obavy Kazekage. "
Ayumi Mayu
Ayumi Mayu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Tue Oct 01, 2013 2:46 pm

"Ak si trúfaš. Tak teda sa infiltruj do Iwy, ako nejaká cestovateľka, medzi obyvateľmi šír nepravdivé správy o Tsuchikagem. Ďalej si všímaj aj zabezpečenie dediny. A nenechaj sa odhaliť, ak by sa predsa stalo, tak nič neprezraď." Prikázal som jej a posunul jej zložku o misií na kraj stola. Ešte som dodal.
"Je to dosť náročná misia." Normálne by som tam radšej nikoho neposielal, koho dobre nepoznám a nemám istotu, že by vyšiel živý, ale ona to chcela sama a hovorila, že to zvládne.
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayumi Mayu Tue Oct 01, 2013 4:38 pm

vzala jsem si tu složku ze stolu "Děkuju vám kazekage, a zase nashledanou" a odešla jsem. 

(Přesun)
Ayumi Mayu
Ayumi Mayu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayumi Mayu Fri Oct 18, 2013 5:17 pm

šla jsem k dveřím a zaklepala jsem. "snad tam bude, protože bych ráda si šla odpočinout"
Ayumi Mayu
Ayumi Mayu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Fri Oct 18, 2013 6:56 pm

Dlho ma nikto nevyrušoval. Podarilo sa mi opraviť bábku Raikageho a všetky ostatné, všetko bolo hotové a ja som si užíval ticho v mojej kancelárií. Samozrejme ho niečo muselo narušiť. Klopanie niekoho. Ďalej! Zakričal som a rýchlo som vytiahol nejakú zložku a tváril sa, že dlho pracujem a hlavne veľmi náročne.
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayumi Mayu Fri Oct 18, 2013 11:51 pm

Vešla jsem dovnitř "Zdravím Kazekage......ohledně té mise co jste mi dal tak tady jsou podrobnosti" vytáhla jsem svitek z informacema o vesnici Iwakagure No Sato a předala jsem to Kazekagemu. "Jestli to bude vše....tak jestli můžu tak bych už šla" nechtěla bych tady trčet dlouho, jen přece si musím ještě něco zařídit.
Ayumi Mayu
Ayumi Mayu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Sat Oct 19, 2013 12:09 am

Zobral som zvitok do rúk, bol som naozaj spokojný s výsledkom, preto som Ayumi veľmi dobre odmenil a dal som jej odmenu v podobe peňazí. "Som nadmieru spokojný. Tu je odmena. " Zvitok som si podrobne chcel prečítať osobne. "Samozrejme už máš voľno." Odpovedal som jej otvoril som si zvitok a podrobne ho čítal.
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayumi Mayu Sat Oct 19, 2013 11:58 am

"Děkuju" Vzala jsem odměn a odešla "Tak zatím kazekage"

(přesun)
Ayumi Mayu
Ayumi Mayu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dame Tue Nov 05, 2013 9:14 pm

Toru

Prišiel som pred kanceláriu ktorá patrí Kazekagemu...Postavil som sa pred dvere a zaklopal som na ne následne som si sadol do kresla ktoré bolo pri stene na chodbe a čakal som...
Dame
Dame
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 3

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeshi Kenpachi Tue Feb 25, 2014 9:59 pm

Takeshi

Došel jsem před kancelář a vida hocha, který tam seděl, postavil jsem se ke stěně. "Budeme muset počkat. Kazekage má nejspíš jednání nebo je jinak zaneprázdněn..." řekl jsem Reiovi.
Takeshi Kenpachi
Takeshi Kenpachi
Samurai (B-rank)

Počet příspěvků : 241

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Tue Feb 25, 2014 10:18 pm

Došly na určitý. Ale rozplýval se na tím slovem  prcek. Ignoroval svět okolo sebe, ale jak Takeshi promluvil. Zbystřil a odpověděl. „Jak si přejete.“ Bylo mu to jedno, jestli bude čekat.  A postavil se taky ke stěně.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 311

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeshi Kenpachi Tue Feb 25, 2014 10:24 pm

Takeshi

Konečně jsme byli v relativním bezpečí a klidu. Ujistil jsem se, že nás ten čekající shinobi neuslyší a podíval jsem se na Reie.
"Konečně máme chvilku klidu. Tady nám opravdu nic nehrozí. Takže...oba víme, že jsem vám vytáhl trn z paty, z těch stráží jste byl pěkně nervózní. A jestli Vám tu mám sjednat azyl, chci vědět, co skrýváte..."
Mluvil jsem klidně a nenuceně, jako by to byla úplně normální otázka typu "jak se dnes máš". Nehodlal jsem to z něj páčit, ale rozhodně si podle jeho reakce udělám obrázek...
Takeshi Kenpachi
Takeshi Kenpachi
Samurai (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Tue Feb 25, 2014 11:26 pm

Kouknul se na toho shinobi co čekal, aby se ujistil, že to neuslyší. "Co skrývam? Nic důležitýho, takže podle Vás bych měl chodit po světě a vyhlašovat že jsem zradil svojí vesnici? A navíc čím míň o mě lidí ví tak asi tím líp pro mě.". Je ještě trochu zmatený ve světě shinobi je přeci nový. A pokračoval dál.  "Hmm řekněme, že mám jinou teorii o tomhle světě.  Než máte Vy, bez urážky.  To taky není nic příjemnýho, aby to zjistili i ostatní vesnice. Kdyby to zjistily, bůh ví, co by se stalo, nejspíš mě popravily nebo doživotní vězení? To bych celkem nerad skončit ve vezení na celý život." Překrucoval, proč tu vlastně je, ale i na druhou stranu mu řekl pravdu o něm. Je mu celkem jedno co si lidi myslí o něm, ale tět momentálně si to moc dovolit nemůže. Dokud nesplní, co mu Reina zadala. Tak se snažil být co nejvíc přatelský.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeshi Kenpachi Wed Feb 26, 2014 5:34 pm

Takeshi

"No teď jsi mě opravdu uklidnil. Říci, že si myslíš něco, za co by tě mohli popravit..." řekl jsem a roztáhl ruce v přátelském gestu.
"Já tu opravdu nejsem proto, abych ti ublížil, myslíš, že mě neštve, že země Železa už neexistuje? Že se všichni samurajové podřídili ninjům? Ale je to tak a my na tom nic nezměníme. Jestli sem jdeš ale s nekalými úmysly, jestli mě zradíš, nebudu šetřit tvůj život. Svůj osud si vybíráš sám, na to nezapomeň..."
Takeshi Kenpachi
Takeshi Kenpachi
Samurai (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Wed Feb 26, 2014 6:21 pm

Chvilku se koukal na Takeshiho jak roztáhl ruce v přátelském gestu. Moc se v tomhle nevyzná, co má udělat. Většinu času trávil sám a i někdy v temném prostředí.  „Osud………  „ na chvíli zmlknul a pak pokračoval. "Jestli Vás to štve, proč vlastně jste v Sunagakure a sloužíte Ninjům? Je mnoho míst kde by Samurajové našli ulatnění." Ze zvědavosti se zeptal. Neměl v úmyslu ho nějak urazit.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeshi Kenpachi Wed Feb 26, 2014 10:23 pm

"Protože se řídím kodexem. Mí předkové byli poraženi a jejich země byla dobyta a pohlcena světem Shinobi. Pokud se oni podvolili, pak já tak činím také. Kdyby mí předkové a Šógun bojovali a odmítali se vzdát, byl bych teď nejspíš někde v lese a nesnášel shinobi z celého svého srdce."
Mé oči opravdu vyzařovaly maximální klid. jako bych byl smířen i se smrtí.
"Zvolit si za pána své srdce je jedno z nejtěžších rozhodnutí. A ne vždy musí skončit pozitivně..."
Nemám domov, činím tanden svým domovem... problesklo mi hlavou krédo, kterým jsem se vždy řídil. A byla to pravda. Nikdy jsem nenazval Sunagakure svým domovem. Sunagakure mě přijala a poskytla mi přístřeší, jídlo, postavení, ale nikdy mi neposkytla to, co může poskytnout jen domov...
Takeshi Kenpachi
Takeshi Kenpachi
Samurai (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Wed Feb 26, 2014 11:40 pm

"Kodex……. Zajímavé. Ehm…. Je v Sunakagure knihovna? Docela rád bych se podíval na historii. Vadilo by to, kdybych se tam podíval? Tohle čekaní mě…… jak to říct….. hm……  dráždí. Rád něco dělám, nežli čekám." Potřeboval se vypařit, aby se ohlásil Reině. Ale nadruhou stranu se taky chtěl podívat do knihovny. Pak začal být neklidný. Předstíral to jen, aby to vypadalo důvěryhodné a doufal, jestli nenabral podezření.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeshi Kenpachi Thu Feb 27, 2014 6:49 am

"Myslím, že by to nemusel být problém, veřejná knihona nevyžaduje oprávnění. Ale půjdu s tebou..." řeknu klidně a zase odejdeme.

//přesun
Takeshi Kenpachi
Takeshi Kenpachi
Samurai (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Thu Feb 27, 2014 9:50 am

"Sakra nevadí, za pokus to stálo." Pomyslel si a odešel s Takeshim.  Ale ještě se nevzdává, něco zase vymyslí.

//Přesun
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hebi Sat Apr 12, 2014 9:18 pm

Před kancelář přiběhly dvě postavy, Tendou a Gakidou. Tendou neměl v úmyslu vyjít nahoru a požádat o audienci, když nemůže hora k mohamedovi, musí mohamed k hoře, v tomto případě, to je však naopak.
"Bansho Tenin!" Líně mávl rukou a namířil na budovu, která se začala okamžitě hroutit. Gakidou stál předním, aby jej kryl.
Hebi
Hebi
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Počet příspěvků : 230

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Sat Apr 12, 2014 9:46 pm

Kazekage
Nepřítel se byl nakonec dostat přímo do centra Sunagakure no Sato. Jenže to dělat neměl... Jakmile se hlavní budova Sunagakure no Sato zřítila. Nastala chvíle ticha. Zase tak úplná chvíle ticha to nebyla, ale v důsledku toho, že když se budova bortila byl strašný rámus, a nyní v porovnání s tím, co bylo před chvíli, bylo tak 100x tišeji. Postavy však byly schopny pomocí svého doujutsu zjistit, že jejich cíl přežil, a tak když kouř způsobený bortěním budovy rozplynul, "nečekaně" se na ruinách kanceláře objevil Kazekage, známy pod jménem Akasuna no Sasori. "Přišli jste do této vesnice po svých, ale zpátky Vás budou muset odnášet." Promluvil jsem, a ve stejný okamžik udělal to co na gifu.
Kancelář Kazekage - Stránka 10 1623793gif-sasori
Přede mnou se objevil legendární Yondaime Raikage známy jako Ei. Proč jsem reagoval přímo agresivně bez žádných známek snahy o diplomaci? Přišli do MÉ vesnice... nadělali zde nepořádek... pozabíjeli MÉ shinobi!!! Tohle jim jen tak neprojde!!! Ohlédl jsem se okolo... knihovna... nemocnice... ulice... vše bylo pod útokem. "Nyní je ten čas, kdy dokážu tomuto světu, že jsem se změnil... že nejsem ten týž co kdysi. Záleží mi na životech mých shinobi, a tak zde nehodlám jen tak nečinně přihlížet!!! Tak pojď te Vy dvě hromady 222 kostí!!!" Ano... naše kostra se jen pro informaci skládá přibližně z 222 kostí... Co se týče mého jednání. Nejednal jsem bez promylšení situace jak se mohlo zdát. Již jednou jsem o této technice slyšel. Pokud je tomu tak jak si myslím, pak stojím proti uživateli rinneganu. Informace, které jsem nashromáždil za ta léta co žiju, se nakonec vyplatily. Chtěl jsem si to však, ale ověřit, a tak jsem nepodnikal žádné další kroky. To však, že jsem si zvolil Raikageho jako mou aktuální loutku nebyla náhoda...
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hebi Sat Apr 12, 2014 9:53 pm

Konečně to začíná být zajímavé...
...
Gakidou ustoupil. Tendou odhodil svůj plášť a odhalil oblečení, které nosil ještě za života. Hatake Kakashi byl triumf všech triumfů, legendární kopírovací ninja proti Kazekagemu a jeho loutkám. Jenže tohle nebude tak jednoduché, Kazekage byl také neblaze proslulý a jeho loutky rovněž vypadaly nebezpečně. Tohle bude chtít víc, než jen dvě sféry. Ostatní měli za úkol se přidat v dohledné době.
Sharingan v levém oku změnil svůj tvar a v ruce se objevil blesk.
Raikiri...
Hebi
Hebi
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Počet příspěvků : 230

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Sat Apr 12, 2014 10:14 pm

Kazekage
Jakmile se jedna z postav odhalila, nebyl jsem nijak šokován... něco podobného jsem očekával. Potvrzovalo to mou teorii o rinneganu, což bylo důležití, protože podle toho se bude tento boj dál vyvíjet. Raikage okamžitě, když Kakashi aktivoval Raikiri, použil jednu ze svých technik, aby se pokudil vyřídit sféru Gakidou.
Kancelář Kazekage - Stránka 10 Lol-raikage-o
Věděl jsem, že tihle budou mít propojená svá zorná pole, ale i navzdory Kakashimu sharinganu jsem udělal, to co jsem udělal.  Raikageho útok nebyl tak nebezpečný z důvodu, že by si ho někdo nevšimnul... ale z důvodu, protože i když víte, že Raikage na Vás míří, nejste se tomu shopni kvůli jeho rychlosti vyhnout. Tušil jsem také, že tihle chlápci budou již dávno zesnulí... a proto jsem se rozodl je zabít po druhé po svém netradičním způsobu... Okamžitě když Raikage zaútočil přivolal jsem další dvě loutky... Danzoua a Mei Terumi. Zábava mohla začít!!! Danzo vytáhl pár shurikenu ze své shinobi brašničky a zaútočil...
Kancelář Kazekage - Stránka 10 XaC12
Shurikeny byly dokonale namířeny na místa, kde by se mohl Gakidou vyhnout útoku Raikageho, a i na samotného Kakashiho. Hodně mi taky nahrávalo to, že Fuuton byl převládající element nad Raitonem, a tak by učinnost raikiri měla opadnout ze 100%. Mizukage mezitím aktivovala Fuuton: Shinkuu renpa... tahle technika ale škodila i mne, a tak jsem Mei musel více přiblížit Kakashimu, a pak ji nechat aktivovat techniku... nechtěl jsem riskovat, že by se tato nebezpečná mlha dostala ke mě, nebo mým loutkám.
Kancelář Kazekage - Stránka 10 Mizukage_futton-1
Nyní jsem byl ve výhodě... ze poměru dva na jednoho se stali dva proti čtyřem. Něco mi ale říkalo, že pokud se jedná o stejný případ jako u Nagata... příliš dlouho proti dvěma bojovat nebudem...
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 10 z 11 Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next

Povolení tohoto fóra: