Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Kazekage

+17
Dame
Ayumi Mayu
Takeshi Kenpachi
Natsuki Akasuna
Sajin Yatoshi
Kashike
Faito Dansaku
Kaiji
Erigor
Hyuuga Amaru
Akira Hitsumi
Hikaru Hyuuga
Sabaku no Aiko
Hine Kureta
Crystal Takaishi
Yuu
Akasuna no Sasori
21 posters

Strana 3 z 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

Goto down

Kancelář Kazekage - Stránka 3 Empty Kancelář Kazekage

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Sat Jul 13, 2013 6:15 pm

First topic message reminder :

Kancelář Kazekage - Stránka 3 640px-Kazekage_Residence
Kancelář Kazekage
Zde úřaduje Hachidaime Kazekage, Akasuna no Sasori. Pokud není přítomen, kancelář se zamyká a je zabezpečena pastmi. Na zemi přede dveřmi a před okny jsou pečetě, fungující jako alarm. Pokud vstoupí někdo nepovolaný zabezpečí kancelář a přivolá stráže, ze zdí se vysunou trubky s uspávajícím prachem, který je čirý a nelze jej rozpoznat, pokud nemáte doujutsu! Pečeť dokáže odjistit jedině Kazekage.
Kancelář Kazekage - Stránka 3 800px-Kazekage_Office
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Počet příspěvků : 195

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Kazekage - Stránka 3 Empty Re: Kancelář Kazekage

Příspěvek pro Yuu Thu Jul 18, 2013 11:12 am

Hai! Zakričal som. A kam že ona išla ? Lebo som zaregistroval , že je hladná tak , že či ju mám ísť hladať niekam do reštaurácie alebo do obchodu. Opýtal som sa fakt neisto lebo som ich nejako moc nepočúval a toto som si len zapametal.

Yuu
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 67

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Thu Jul 18, 2013 11:51 am

"Medová oáza," tentokrát znuděný pohled. Už to chtělo nějakou akci.
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuu Thu Jul 18, 2013 12:29 pm

Fajn hneď tam vyrazím. Otočil som sa a odišiel z kancelárie. Pred tým som však pozrel na toho týpka čo mi otovril dvere a nahodil zlý pohlad.
(PRESUN)

Yuu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sabaku no Aiko Thu Jul 18, 2013 12:32 pm

Když jsem dorazila před budovu vešla jsem a odchytila prvního shinobiho, kterého jsem uviděla a nacpala mu můj batoh. "Hlídej, nic nejez!" Rozkázala jsem a vyběhla po schodech nahoru, nechtěla jsem přijít s tím batohem do kanclu protože by si myslel, že jsem najedená dost a nedostala bych odměnu a to je teda pěkná blbost! Já nebyla plná asi nikdy.
Zaťukala jsem a hned vešla s nedočkavostí v očích.
"Mrtví...dostanu to jídlo?" Zářivě jsem se usmála a koukala na něj jako malé dítě co čeká na hračku.
Sabaku no Aiko
Sabaku no Aiko

Počet příspěvků : 241

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Thu Jul 18, 2013 12:40 pm

"Mrtvý? Říkal jsem, že ho chci spíše živého. Nešlo to jinak?" neměl jsem emoce, kdybych je měl, tak bych zuřil. Vstal jsem a pomalu došel k ní. Čekal jsem na odpověď a rozhodně by si měla vybrat správnou odpověď.
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sabaku no Aiko Thu Jul 18, 2013 12:46 pm

"Připomněl mi Uchihu a ty já nemám jaksi v lásce a útok už jsem zastavit..nemohla, vlastně nechtěla." Odpověděla jsem mu a začínala tušit, že jídlo nebude. Aww...ale já mám hlad.
Když vstal a šel ke mě neznatelně jsem nadzvedla obočí a čekala. Jo měla jsem ho sem vzít asi živého ale ten pocit, že jsem mohla po delší době někoho zabít byl silnější a kdo by pak chtěl poslouchat Ichibiho remcání?!
Sabaku no Aiko
Sabaku no Aiko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Thu Jul 18, 2013 1:05 pm

"To je mi jedno, měla jsi ho přivést živého!" pravda byla taková, že jsem zuřil. To děvče by měla děkovat, že se stala jinchuurikim.
"Jak jsi ho zabila?"
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sabaku no Aiko Thu Jul 18, 2013 1:11 pm

"Řekl jste že když to jinak nepůjde můžu ho i zabít, takže jste stejně s touhle možností počítal." Odsekla jsem a strčila ruce do kapes. Když tohle řekl musel počítat i s tím, že prostě umře. Pff aspoň jsem dokázala to co ostatní ne, a přitom to bylo tak snadný. "Rozdrtila.." Odpověděla jsem stroze a rovnou už přemýšlela, co budu dělat pak.
Sabaku no Aiko
Sabaku no Aiko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuu Thu Jul 18, 2013 1:16 pm

Videl som to dievča ako ide do kancelárie. Že by ho už dostala ?  Tak som sa otočil a vrátil naspäť do kancelárie kazekageho. Prišiel som pred dvere a opäť zaklopal. Hmm, som zvedavý čo mi na to kazekage povie ale som zvedavý či ho už dostala alebo utiekla.

Yuu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Thu Jul 18, 2013 1:25 pm

"Pokud to jinak nepůjde, ale sama jsi řekla, že to šlo. Rozdrtila?!" vytřeštil jsem obě oči.
"Chtěl jsem si z něj udělat lidskou loutku, teď mi bude do mé kolekce chybět..Musím ho něčím nahradit, řekl bych že Shukakuho jinchuuriki bude skvělá náhrada."
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sabaku no Aiko Thu Jul 18, 2013 1:32 pm

"Jinak to neumím." Sledovala jsem ho a pak se jen ušklíbla. Zkus to.. Zase jsem si odfoukla pramínek z tváře a beze strachu ho sledovala. "Měl jste to říct rovnou na co ho chcete." Pokrčila jsem rameny. Baka! přepni si chování! Párkrát jsem zamrkala a začala se přiblble usmívat. "Ze mě a loutka? Jů byla bych věčná..boží." Koukla jsem se na chvíli za sebe na dveře a pak zase na něj. "Někdo klepe." Poznamenala jsem kdyby to náááááhodou neslyšel a dál se culila. Aww bolí mě z toho tváře.

Sabaku no Aiko
Sabaku no Aiko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Thu Jul 18, 2013 1:41 pm

"Dej mi ANBU masku," natáhl jsem ruku a klepání ignoroval.
"Jsi podmínečně propuštěna, bez nároku na odměnu. Tři dny.."
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sabaku no Aiko Thu Jul 18, 2013 1:47 pm

Pff to neví, že u Anbu jsem jen schovaná? Nadzvedla jsem překvapeně obočí a odepnula si masku kterou jsem měla u pasu. "Prosíím" Podala jsem mu jí s úsměvem. "Takže já mizím." Sáhla se po klice a otevřela dveře. "Příště zadejte misi přesně a nedávejte dvě možnosti, protože si vždycky vyberu zabití pokud nebude rozkaz přesný." Neodpustila jsem si poznámku a hodila zářivý úsměv na osobu na chodbě.
"Jíídlo čeká." Spokojeně jsem se olízla a rozeběhla se pryč.
~přesun~

Naposledy upravil Sabaku no Aiko dne Thu Jul 18, 2013 1:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Sabaku no Aiko
Sabaku no Aiko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Thu Jul 18, 2013 1:52 pm

Pche. Otevřel jsem dveře a posadil se do křesla. Nebyl jsem v nejlepším rozpoložení, takže neremcat, nebo se bude zabíjet. Krvavá Suna, zajímavý nápad.
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Thu Jul 18, 2013 2:03 pm

Dosel jsem k budove Kazekageho. No kdyz jsem se podival malem me trefilo.
No to si ze me delaji snad srandu ne???? pomyslel jsem si.
A na konec jsem se vydal po schodech stale se opirajici o svou hul nakonec jsem dosel ke kanclu a zaklepal na dvere. A cekal az se dostavi i Amaru.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 894

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akira Hitsumi Thu Jul 18, 2013 2:27 pm

Chvíli po Hikarim jsem se ke kanceláří dostavil i já. Nevěděl jsem, že Hikari ještě na někoho čeká, a tak jsem se slušně zařadil do řady v nadějí, že Hikari brzy vejde. Ténhle můj "nástup" taky doprovázelo pozitivní-> "Dobrý den."

Akira Hitsumi
Akira Hitsumi
Shinobi S-rank

Počet příspěvků : 225

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Thu Jul 18, 2013 2:31 pm

"Dobry klidne bezte dovnitr ja cekam na svou kolegini. Takze bezte nevim jak dlouho to bude trvat."
"Snad se zase nekde neztratila.Probehlo mi misli. Nakonec jsem se zase posadil a jen znudene cekal az se Amaru dostavi
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 894

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akira Hitsumi Thu Jul 18, 2013 2:38 pm

Slušně s výchováním a se vším co k tomu patří jsem Hikarimu poděkoval. "Děkuji." Následně jsem přišel ke dveřím a chystal se zaklepat. Byl jsem si vědom toho, že když mi Hikaru řekl že můžu vejít, naznačoval tím, že tam už nikdo není. Proto jsem okamžitě vešel do kanceláře se slovy. "Dobrý den Kazekage-sama." Měl jsem trochu obavy z toho, že bude mít námitky na to, že jsem nezaklepal, a tak jsem i hned dodal-> "Omlouvám se za nepříliš zdvořilý vstup. Klepáni jsem nějak ominul."
Akira Hitsumi
Akira Hitsumi
Shinobi S-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Thu Jul 18, 2013 2:41 pm

"Dobrý den," přeměřil jsem si ho od hlavy až k patě. "Předpokládám, že jsi ze Sory, už jsem dostal vzkaz. A pokud sis nevšiml, bylo otevřeno, takže je to v pořádku," zamumlal jsem a čekal, co z něj vypadne.
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akira Hitsumi Thu Jul 18, 2013 2:46 pm

"Ano pane." Odpověděl jsem mu, vyčkávajíc na jeho reakci ohledně dopisu. Po chvíli jsem dodal. "Chtěl bych se od Suny naučit jednu techniku. Jak možná tušíte jedná se o vaše mistrovské lékařské ninjutsu Kinshi Tensei. Je a však menší problém. Chápu, že si chcete některé věci uchovat v tajnosti, takže vaše rozhodnutí odledně techniky budu respektovat. Plus jedná se o kinjutsu."
Akira Hitsumi
Akira Hitsumi
Shinobi S-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Thu Jul 18, 2013 2:55 pm

"Je mi líto, ale musím si to pořádně promyslet. Tato technika je dědictvím po mé babičce Chiyo," zlost na jinchuuriki ze mě náhle vyprchala.
"Navíc by záleželo i na tom, na koho by ta technika byla použita a kdo se jí naučí."
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akira Hitsumi Thu Jul 18, 2013 3:03 pm

"Ano jistě chápu. Dostal jsem od Daimyeho týden volna na tuhle cestu, takže můžu chvíli počkat." Řekl jsem a na chvíli se zapřemýšlel. Kupodivu jsem přemýšlel nad samými blbostmi, což nebyla rozvážná věc, když jsem měl dialog s Kazekagem. Poslední věta Sasoriho mě nepřekvapila, spíše jsem něco takového čekal, a však i na tohle jsem měl co říct. "Jsem shinobi z Sora no Kuni. Lékařský shinobi, kterého povinností je léčit jiné a pomáhat jim, i kdyby mě to mělo stát život. Nemohu Vám zaručit na koho techniku použiji nebo ne, a však mohu Vám říct, že budu postupovat s ní rozvážně. Plus nejsem typ člověka, který by mířil k světovému chasu nebo válce."
Akira Hitsumi
Akira Hitsumi
Shinobi S-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Thu Jul 18, 2013 3:14 pm

"Vím o vašem poslání, ale nikdo jiný než vy, tu techniku mít nebude. To mi musíte slíbit a nechat si dát prokletou pečeť na svůj jazyk." pověděl jsem mu svou podmínku.
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akira Hitsumi Thu Jul 18, 2013 3:17 pm

Na jeho slova, že nikdo tuto techniku nebude vlastnit jsem reagoval okamžitě po dokončení jeho věty. "Máte me slovo shinobi Kazekage-sama." Řekl jsem a pak přikývl na souhlas pečeti na mém jazyku.
Akira Hitsumi
Akira Hitsumi
Shinobi S-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Amaru Thu Jul 18, 2013 3:18 pm

Ať jsem šla jak rychle jsem mohla, vždycky mě Hikaru předběhl. "Hele, rychlonožko, co kdybys to zkusil bez tý pomocný hole!!" Přestala jsem si jeho rychlosti všímat a cestou k budově Kazekageho pozorovala místní stavby. Vždycky jsem se sem chtěla podívat a teď jsem konečně mohla. Doufám, že tu budeme moct chvíli zůstat... A pak jsme už stáli před budovou Kazekageho. Obrovská kopule postavená z pískovce (asi). Otevřela jsem pusu a vykulila oči. Sugooiiiiiiii!!!!!! *O*

Po chvíli jsem zavrtěla hlavou a vstoupila do budovy. Vyšli jsme po nádherných schodech - ne tak vysoko, jako v Konoze. Došli jsme až ke dveřím samotné kanceláře. Naštěstí všude byly cedulky, takže jsme se sem dostali snadno. Dveře byly otevřené, přesto jsem na ně radši zaklepala, protože v místnosti už někdo byl. Byl to ten muž, kterého jsme potkali u brány. Ani jsem si nevšimla, že by kolem nás procházel! Upravila jsem si vlasy a čekala na povolení k vstupu.
Hyuuga Amaru
Hyuuga Amaru

Počet příspěvků : 33

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

Povolení tohoto fóra: