Kancelář Kazekage
+17
Dame
Ayumi Mayu
Takeshi Kenpachi
Natsuki Akasuna
Sajin Yatoshi
Kashike
Faito Dansaku
Kaiji
Erigor
Hyuuga Amaru
Akira Hitsumi
Hikaru Hyuuga
Sabaku no Aiko
Hine Kureta
Crystal Takaishi
Yuu
Akasuna no Sasori
21 posters
Strana 2 z 11
Strana 2 z 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Kancelář Kazekage
Zde úřaduje Hachidaime Kazekage, Akasuna no Sasori. Pokud není přítomen, kancelář se zamyká a je zabezpečena pastmi. Na zemi přede dveřmi a před okny jsou pečetě, fungující jako alarm. Pokud vstoupí někdo nepovolaný zabezpečí kancelář a přivolá stráže, ze zdí se vysunou trubky s uspávajícím prachem, který je čirý a nelze jej rozpoznat, pokud nemáte doujutsu! Pečeť dokáže odjistit jedině Kazekage.
Akasuna no Sasori- Kazekage
- Počet příspěvků : 195
Re: Kancelář Kazekage
"Ale stejně by sis měl hlídat, co jíš," protože teď jsem to bral jako výzvu a svým způsobem to bylo i vyznání lásky. Každé ráno dostane k snídani jiný jed. Uvidíme. Připojil jsem čakrová vlákna na jeho tělo a donutil ho, aby se postavil. Nebude se válet v kanceláři.
"Hine, pověz mi, jak mi jde role kazekageho? Dřív jsem je vraždil," Pravda byla taková, že Hine byl jediný můj podřízený, který mě znal i z jiné stránky.
"Hine, pověz mi, jak mi jde role kazekageho? Dřív jsem je vraždil," Pravda byla taková, že Hine byl jediný můj podřízený, který mě znal i z jiné stránky.
"Vaše starost je dojemná." stále jsem se poťouchle usmíval. Smích mě poněkud přešel, když se ze mě stávala Sasoriho loutka. Byl to opravdu nezvyklý pocit. Ale nechal jsem to být. Věděl jsem, že se mi nestane nic zlého, že je to jenom další z jeho her.
Jakmile jsem získal rovnováhu, vyhledal jsem očima Sasoriho pohled. Na jeho dotaz neexistovala žádná jiná odpověď.
"Nikdo jiný se na tuto roli nehodí lépe. I když vám by slušelo cokoliv." na okamžik můj pohled zjihnul, jako kdybych se opět propadal do jiného světa. Světa poníků... Jedna z mých rukou zůstala volná, tak jsem si na ni provokativně omotal několik smyček chakrového lanka.
Jakmile jsem získal rovnováhu, vyhledal jsem očima Sasoriho pohled. Na jeho dotaz neexistovala žádná jiná odpověď.
"Nikdo jiný se na tuto roli nehodí lépe. I když vám by slušelo cokoliv." na okamžik můj pohled zjihnul, jako kdybych se opět propadal do jiného světa. Světa poníků... Jedna z mých rukou zůstala volná, tak jsem si na ni provokativně omotal několik smyček chakrového lanka.
Hine Kureta- Jounin
- Počet příspěvků : 275
Musel jsem se ušklíbnout. "Takového podřízeného, či parťáka jako jsi ty by chtěl každý Kage," kam se hrabe vylízanec Deidara.
"Probouzíš ve mě emoce...Možná ze mě opravdu bude jiný člověk." prošel jsem kolem něj a posadil se na svou židli.
"Páchneš, i pavouci to cítí, máš jich na sobě míň než obvykle,"
"Probouzíš ve mě emoce...Možná ze mě opravdu bude jiný člověk." prošel jsem kolem něj a posadil se na svou židli.
"Páchneš, i pavouci to cítí, máš jich na sobě míň než obvykle,"
Aktuálně jsem věděl o jednom jediném pavoukovi na svém těle. Byl to ten s červenobílejma nožkama, kterému jsem přezdíval - Mazlik. Pravda byla, že celá Suna byla mými pavouky prolezlá a co se týče kanceláře Kazekage, darmo mluvit. Akorát jsem se snažil pavouky schovávat tak, aby o nich Sasori nevěděl.
"I vy ve mě probouzíte emoce." věnoval jsem mu šibalský úsměv, který mohl znamenat jen jediné. Právě dělám něco nekalého. Ano, hrál jsem si s chakrovými lanky, seč mi to jen Sasori dovolil.
"Za ten zápach se omlouvám. Připálené jídlo je prý dobré na krásu. Jedna baba si u mě objednala elixír mládí. Zdá se, že ta spálená bábovka nebyla vhodnou ingrediencí. Zemřela..." povzdechl jsem si naoko tragicky.
"I vy ve mě probouzíte emoce." věnoval jsem mu šibalský úsměv, který mohl znamenat jen jediné. Právě dělám něco nekalého. Ano, hrál jsem si s chakrovými lanky, seč mi to jen Sasori dovolil.
"Za ten zápach se omlouvám. Připálené jídlo je prý dobré na krásu. Jedna baba si u mě objednala elixír mládí. Zdá se, že ta spálená bábovka nebyla vhodnou ingrediencí. Zemřela..." povzdechl jsem si naoko tragicky.
Hine Kureta- Jounin
Chtěl jsem se rozesmát, ale už jsem byl kazekage. Smích. Musel jsem chránit svůj lid. Lanka jsem uvolnil líným pohybem ruky. "Doufám, že nebyla ze suny, přecejenom, musíš uznat, že naše role je poněkud, rozdílná,"
Na okamžik jsem byl zklamaný. Hrát si s chakrovými lanky a pokusit se na nich umotat uzel, byla má oblíbená zábava. Nicméně zábava přece ještě nemusí skončit. Je tu toho tolik co by se dalo podniknout. Přivřel jsem oči a věnoval Sasorimu další, nepatrný úsměv.
"Kazekage-sama, vy věříte každému vtipu." přišel jsem až k jeho stolu a posadil se na něj. Pozoroval jsem Sasoriho přes rameno, jelikož jsem k němu seděl zády.
"Nezemřela. Ale je tak ošklivá, že vypadá jak mrtvá." pravil jsem naprosto vážným tónem, jako kdybych oznamoval, že Sunagakure ovládli duhoví poníci.
"Kazekage-sama, vy věříte každému vtipu." přišel jsem až k jeho stolu a posadil se na něj. Pozoroval jsem Sasoriho přes rameno, jelikož jsem k němu seděl zády.
"Nezemřela. Ale je tak ošklivá, že vypadá jak mrtvá." pravil jsem naprosto vážným tónem, jako kdybych oznamoval, že Sunagakure ovládli duhoví poníci.
Hine Kureta- Jounin
Snažil jsem se zachovat pověstný nezúčastněný pohled, což bylo pořád a pořád těžší.
"Pravda, jsem příliš vážný. To by ji ani nejlepší elexír lásky nepomohl, spíš jed.." Hine byl pořád blíž a blíž, na něco se chystal, ale na co!
"Na co se chystáš, ty uličníku?"
"Pravda, jsem příliš vážný. To by ji ani nejlepší elexír lásky nepomohl, spíš jed.." Hine byl pořád blíž a blíž, na něco se chystal, ale na co!
"Na co se chystáš, ty uličníku?"
Stále jsem se usmíval, jako kdybych plánoval bůhvíco strašného. Ve skutečnosti jsem neměl v úmyslu vůbec nic. Nicméně Sasori si o to řekl sám. Položil jsem se na záda, takže Sasoriho stůl byl plně obsazen. Nezajímalo mě, jestli ležím na nějakých lejstrech, prostě jsem chtěl pohodlí. Shodou okolností se můj obličej nacházel zhruba v Sasoriho úrovni. Na co že se to chystám?
Natáhl jsem prst a jemně ho šťouchl do nosu.
"Nemám v plánu vůbec nic, to bych si k vám přece nedovolil..." zatvářil jsem se tak nevinně, jak jsem jen dokázal. Atmosféra byla pěkně hustá...
Natáhl jsem prst a jemně ho šťouchl do nosu.
"Nemám v plánu vůbec nic, to bych si k vám přece nedovolil..." zatvářil jsem se tak nevinně, jak jsem jen dokázal. Atmosféra byla pěkně hustá...
Hine Kureta- Jounin
Opäť som zaklopal na dvere tento krát to bolo presne tri krát. Zdalo sa mi trápne ozývať sa tým ľuďom čo prišli keď si ma ani nevšimli a to tu stojím. Nešlo mi to do hlavy a cítil som sa trápne ako vždy ale tak radšej som sa na to povzniesol a rozmýšľal nad tým čo poviem Kazekagemu ako zámienku.
Yuu- Jounin
- Počet příspěvků : 67
Atmosféra byla tak hustá, že by se dala krájet. "Nedovolil, vůbec by sis nic ke mě nikdy nedovolil, máš přece vůči mě naprostou úctu," měl jsem na stole perfektně seřazené dokumenty a v ruce jsem stále třímal svitek od Daimyo ze Sory. "Tu tvou nevinnost ti nežeru, vidím ti až do tvého žaludku." měl jsem chuť ho shodit z toho stolu. Ale někdo zaklepal.
"Hine, slez ze stolu, až slezeš otevři a vpusť návštěvníka dovnitř," podíval jsem se na něj chladně a ten jeho prst, kterým mě šťouchal do nosu jsem chtěl ukousnout.
"Hine, slez ze stolu, až slezeš otevři a vpusť návštěvníka dovnitř," podíval jsem se na něj chladně a ten jeho prst, kterým mě šťouchal do nosu jsem chtěl ukousnout.
Zatvářil jsem se skutečně zhrzeně, stihl jsem na Sasoriho alespoň ještě jednou vypláznout jazyk a poté raději urychleně spěchal ke dveřím. Náhle jsem vypadal naprosto střízlivý a dokonce i duchem přítomný. Otevřel jsem dveře a zběžně si prohlédl příchozího.
"Vítejte." sladce jsem se usmál. Buď to mohl být projev sympatií, nebo takový ten falešný úsměv. To ale náš nový návštěvník zatím těžko mohl tušit. Ono těžko říct, která možnost by byla nebezpečnější.
"Vítejte." sladce jsem se usmál. Buď to mohl být projev sympatií, nebo takový ten falešný úsměv. To ale náš nový návštěvník zatím těžko mohl tušit. Ono těžko říct, která možnost by byla nebezpečnější.
Hine Kureta- Jounin
Chvíľu som čakal no napokon sa dvere začali otvárať. A ako na prekvapenie tam stál on. Už niekde som ho videl no nezdal sa mi normálny. Nahodil na mňa úsmev masového vraha, tak teraz fakt neviem čo mám čakať. Prišiel som až pred nového Kazekageho. Hmmm ,takže je to pravda. Zašepkal som no stále som ešte nemal zámienku prečo som tu. Pozrel som na Kazekageho. Dobrý deň Kazekage-sama. Alebo som ho tiež mohol nazvať vrah ale preferujem formálnejšie mená.
Yuu- Jounin
Byl jsem Hinemu vděčný, když se choval přijatelně. Asi mu dám nějaký darček.
"Zdravím, co tě sem přívádí? A prozradíš mi tvé jméno? Já jsem Hachidaime Kazekage, Akasuna no Sasori," řekl jsem celkem zbytečně. Doufám, že už konečně vytesali mou sochu.
"Zdravím, co tě sem přívádí? A prozradíš mi tvé jméno? Já jsem Hachidaime Kazekage, Akasuna no Sasori," řekl jsem celkem zbytečně. Doufám, že už konečně vytesali mou sochu.
Mezitím co se ti dva ráčili vykecávat evidentně o blbostech, jsem se posadil do malého křesílka poblíž a začal se hnojit v hromadě časopisů, které jsem tam stihl nashromáždit. Kradl jsem je z čekáren různých lékařů, někdy jsem nějaký ten zajímavý plátek čmajzl trafikantovi přímo před nosem. Ale to nikdo nevěděl... Začetl jsem do časáku s názvem Háčkování pro dlouhou chvíli.
Hine Kureta- Jounin
Fajn , svoje názory som si nechal pre seba a spustil.Kazekage-sama, od vojny ubehlo už dosť času. Suna sa rýchlo obnovuje a tak som prišiel za vami požiadať vás o nejakú misiu. Viem , že je to v tejto situácii celkom nevhodné ale rozhodne nemám v záujme tu trčať a nič nerobiť. Povedal som to tak rýchlo , že by som sa ani nečudoval keby mi nerozumel. Aj tak podľa mňa sú neni žiadne misie ale tak stojí to za to sa aspoň opýtať.
Yuu- Jounin
Dokodrcala jsem se ke schodům a v náruči měla otevřenou krabičku s porcí Danga, instantní polívky které jsem si stihla koupit cestou, čaj v plechovce, krabičku se shusi a ještě pár dalšího jídla.
Kdo sní celou Suuunu? Kdo sní celou Suuuunu?~ Broukala jsem si a začala se vláčet po schodech na horu. Když jsem se konečně objevila před kanceláří odměnila jsem se kouskem Danga a špičkou boty dvakrát malinko čutla do dveří aby to vyznělo jako zaklepání. Odfoukla jsem si pramínek vlasů z obličeje a spokojeně dlabala další kuličku Danga.
Kdo sní celou Suuunu? Kdo sní celou Suuuunu?~ Broukala jsem si a začala se vláčet po schodech na horu. Když jsem se konečně objevila před kanceláří odměnila jsem se kouskem Danga a špičkou boty dvakrát malinko čutla do dveří aby to vyznělo jako zaklepání. Odfoukla jsem si pramínek vlasů z obličeje a spokojeně dlabala další kuličku Danga.
Sabaku no Aiko- Počet příspěvků : 241
(První dojem z mých Shinobi. SUNA JE PSYCHO xD)
"Ale ano, mám misi. Docela naléhavou," vytáhl jsem seznam misí z mého ještě před chvíli super uklizeného stolu. Vrhl jsem na Hineho rychlý a podrážděný pohled, který říkal jasně Tohle si uklidíš. "Tady se ti bude pomoc hodit," a už někdo další klepal. "Dále,"
"Ale ano, mám misi. Docela naléhavou," vytáhl jsem seznam misí z mého ještě před chvíli super uklizeného stolu. Vrhl jsem na Hineho rychlý a podrážděný pohled, který říkal jasně Tohle si uklidíš. "Tady se ti bude pomoc hodit," a už někdo další klepal. "Dále,"
Jen z těží jsem v náručí všechny ty věci držela a ještě k tomu se snažila jíst to pitomé Dango když se ozvalo dále. Jenže...jak jsem si měla otevřít?! Snědla jsem další kuličku Danga a ještě s plnou pusou se opatrně naklonila ke klice, čelem jsem se o ní opřela a zatlačila dolů. Klika cvakla, dvéře letí...má maličkost vchází do dveří. Teda spíš jsem tam skoro vpadla. V předklonu jsem udělala pár rychlých kroků dopředu abych nepadla na pusu a jak jsem byla obličejem blíž náruči s jídlem snědla jsem poslední kuličku Danga. S naducanou tváří jsem se narovnala a upřela oči na Kazekageho. Červený vlasy...hmmm červený jako jahody..hmmm jahody.
Polkla jsem tu dobrotu a uklonila se tak, jak mi to můj náklad dovoloval.
"Omlouvám se za ty dveře. Sabaku no Aiko." Představila jsme se a koukla se i na ty zbylé dva...jen tak krátce. "Přišla jsem..." Odmlčela jsem se, nemohla jsem říct, že jsem ho přišla očumovat, znova jsem si odfoukla ten pitomý pramínek z obličeje a koukla se zase na něj. "..pro misi?" Vypadlo ze mě skoro tázavě jestli mi tahle odpověď projde. Pro rány svaté papričky...ať žádnou misi nemááá!
Polkla jsem tu dobrotu a uklonila se tak, jak mi to můj náklad dovoloval.
"Omlouvám se za ty dveře. Sabaku no Aiko." Představila jsme se a koukla se i na ty zbylé dva...jen tak krátce. "Přišla jsem..." Odmlčela jsem se, nemohla jsem říct, že jsem ho přišla očumovat, znova jsem si odfoukla ten pitomý pramínek z obličeje a koukla se zase na něj. "..pro misi?" Vypadlo ze mě skoro tázavě jestli mi tahle odpověď projde. Pro rány svaté papričky...ať žádnou misi nemááá!
"Mám pro Vás dva super mise," přeměřil jsem si nově příchozí dívku pohledem. "Vlastně pro Vás všechny,"
skončil jsem pohledem na Hinem.
"Sabaku no Aiko, jedná se o A až S misi. Z našeho vězení utekl Sabaku no Akuma, pouštní démon. Je velice nebezpečný, poslal jsem spoustu jednotek, ale nikdo se nevrátil. Právě se podle nejnovějších zpráv nachází na kraji Medové oázy v poušti před Sunou, tvým ukolem je Sabaku no Akumu přivést živého zpět do Suny. Pokud to nepůjde jinak, zab ho." ukončil jsem svůj monolog dost chladnokrevně.
skončil jsem pohledem na Hinem.
"Sabaku no Aiko, jedná se o A až S misi. Z našeho vězení utekl Sabaku no Akuma, pouštní démon. Je velice nebezpečný, poslal jsem spoustu jednotek, ale nikdo se nevrátil. Právě se podle nejnovějších zpráv nachází na kraji Medové oázy v poušti před Sunou, tvým ukolem je Sabaku no Akumu přivést živého zpět do Suny. Pokud to nepůjde jinak, zab ho." ukončil jsem svůj monolog dost chladnokrevně.
Naposledy upravil Akasuna no Sasori dne Tue Jul 16, 2013 8:52 pm, celkově upraveno 1 krát
Nespokojeně jsem se převalil. Můj pavouk mezitím stihl s mou pomocí utkat ubrus s kytičkovým vzorem. Nechápavě jsem zvedl oči od toho úžasného časopisu o háčkování.
Mise? Ale mě se vůbec nikam nechce!
Mise? Ale mě se vůbec nikam nechce!
Hine Kureta- Jounin
Můj výraz se změnil, koukala jsem na něj jako na cvoka a pak si potichu povzdechla. To jako vážně?! Oish... to není fér. Neochotně jsem se zamračila a koukla se na mého kolegu s kterým jsem měla misi splnit. Pff boj...poušť..vedro, musím se před tím pořádně najíst. Koukla jsem se opět na Kazekageho. "Doufám, že toho degena neznám." Zamrmlala jsem, svému klanu jsem se doteď úspěšně vyhýbala. Otočila jsem se na patě a šourala se pryč. Snad jsem tomu druhému nemusela nic říkat...vždy to bylo stejné, že mi teď přišlo zbytečné to říkat. Prostě se potkáme u brány. Seskákala jsem schody dolů a rozeběhla se pryč abych si stihla obstarat ještě nějaké jídlo.
~přesun~
"Nejdřív půjdeš sama, Yuu ještě předím musí udělat něco jiného," řekl jsem, ještě než odešla. "Pokud uspěješ, čeká tě hora jídla, akce - jez dokud můžeš!" zaječel jsem na ni když odešla ze dveří.
Hmm, som zvedavý čo to bude za misiu. A čo za misiu dostanem ja ? Zamyslel som sa nad tým akú misiu dostanem. Dúfam , že to bude niečo akčné ako dostala ona, ale tak pochybujem , že im utiekli všetci vezni z vezenia.
Yuu- Jounin
Na okno přiletěl jestřáb s dopisem od Sora no kuni
- Dopis pro Kazekageho:
Dobrý den Kazekage-sama,
omlouvám se, že Vás znovu ruším, píši ohledně svého shinobiho, rád by se naučil ze Suny jistou lékařskou techniku, kterou vlastníte. Bohužel Suna se s námi do této doby o jutsu nepodělilo, proto jsem svého člověka poslala přímo za Vámi a v nejbližší době, by se měl v Suně objevit. On Vám řekne podrobnosti.
Děkuji za pozornost tohoto oznámení.
S úctou
Crystal Takaishi
Daimyo Sora no Kuni
Crystal Takaishi- Daimyo (Sora no Kuni)
- Počet příspěvků : 559
"Tvou misí bude pomoci Aiko..Protože si nejsem tak jistý, že to zvládne..Nezapomeň, přivést živého," věnoval jsem mu jedním ze svých chladných pohledů a pak najednou přiletěl jestřáb. Otočil jsem se k oknu, otevřel jej, převzal vzkaz od jestřába a divil se vzkazu.
Hmm, takže vykrádat lékařské techniky..Že by Kisho tensei?
Hmm, takže vykrádat lékařské techniky..Že by Kisho tensei?
Strana 2 z 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Strana 2 z 11
Povolení tohoto fóra: