Kancelář Kazekage
+17
Dame
Ayumi Mayu
Takeshi Kenpachi
Natsuki Akasuna
Sajin Yatoshi
Kashike
Faito Dansaku
Kaiji
Erigor
Hyuuga Amaru
Akira Hitsumi
Hikaru Hyuuga
Sabaku no Aiko
Hine Kureta
Crystal Takaishi
Yuu
Akasuna no Sasori
21 posters
Strana 9 z 11
Strana 9 z 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Kancelář Kazekage
Zde úřaduje Hachidaime Kazekage, Akasuna no Sasori. Pokud není přítomen, kancelář se zamyká a je zabezpečena pastmi. Na zemi přede dveřmi a před okny jsou pečetě, fungující jako alarm. Pokud vstoupí někdo nepovolaný zabezpečí kancelář a přivolá stráže, ze zdí se vysunou trubky s uspávajícím prachem, který je čirý a nelze jej rozpoznat, pokud nemáte doujutsu! Pečeť dokáže odjistit jedině Kazekage.
Akasuna no Sasori- Kazekage
- Počet příspěvků : 195
Re: Kancelář Kazekage
"Tak odtiaľ tu nič nemám. Je tu jedna nebezpečnejšia C-rank misia a je tu aj jedna nebezpečná B-rank misia. Nie som si však istý či zvládnete aspoň jednu. Keď, že sme v boji proti Iwe, tak tu mám misiu, aby ste odpálili most smerom k Iwe. Druhá misia je infiltrácia do Iwy a rozširovanie falošných správ medzi ľuďmi. Tá druhá misia je lepšia pre jedného človeka a tá prvá pre tým. Akurát nemám dostatok ľudí."
Dodal som a čakal, ktorú si vyberie, rozmýšľal som nad spoločnou mierovou misiou proti Iwe. Aspoň by to utvrdilo nejaké tie vzťahy medzi dedinami.
Dodal som a čakal, ktorú si vyberie, rozmýšľal som nad spoločnou mierovou misiou proti Iwe. Aspoň by to utvrdilo nejaké tie vzťahy medzi dedinami.
Poslechl jsem si obě mise a bylo mi jasné, která pro mě bude. "Pane, pokud mohu poprosit, vzal bych tu první. Otázkou je, jestli mi věříte, ž to zvládnu sám, nebo jestli mi přidělíte nějaké shinobi na pomoc."
Takeshi Kenpachi- Samurai (B-rank)
- Počet příspěvků : 241
"Práve ma napadlo, že tu mám niečo iné. Pôjdeš sa pozrieť do údolia Iwy, tam máš za úlohu nájsť a znečistiť zdroj vody. V údolí ťa bude čakať jeden Konohagakurský tým, s ktorým budeš spolupracovať. Môžu sa tam vyskytnúť aj nepriatelia." Povedal som a falošne som sa pousmial. Posunul som mu zložku misie na koniec stola, nech si ju zoberie.(https://nsgo.forumczech.com/t513-c-rank-mise-znecistovani-zdroju-vody)
"Děkuji, pane. Je to pro mě velká čest." řeknu hrdým hlasem a konečně vstanu z kleku. Seberu svitek s misí a zběžně ho pročtu. "Pokud již nic nepotřebujete, vyrazím ihned." řeknu a pokud už nic nechtěl, hluboce jsem se uklonil a vyšel jem an vou první misi pro shinobi.
//přesun
//přesun
Zastavila jsem se až před kanceláří a protáhla se.
Koukla jsem se na Raie a zakřenila se.
"Takže mluvíš."
Připomněla jsem mu to a zaklepala.
Koukla jsem se na Raie a zakřenila se.
"Takže mluvíš."
Připomněla jsem mu to a zaklepala.
Sabaku no Aiko- Počet příspěvků : 241
Počkal som si, kým odíde Takeshi. Potom som svoje bábky začal opravovať. No skôr tie hlavné, ktoré som potreboval, keď som počul klopanie na sekundu som toho nechal.
"Ďalej." Povedal som a pokračoval v opravovaní tých bábok. Díval som sa na dvere a čakal, kto tu vojde. Hlavne som opravoval bábky, potreboval som ich na ochranu Sunagakure no Sato. Na ochranu mojej dediny, ktorej som už teraz dával všetku svoju námahu.
"Ďalej." Povedal som a pokračoval v opravovaní tých bábok. Díval som sa na dvere a čakal, kto tu vojde. Hlavne som opravoval bábky, potreboval som ich na ochranu Sunagakure no Sato. Na ochranu mojej dediny, ktorej som už teraz dával všetku svoju námahu.
"Raz sa budem sťažovať, že to nieje fér."
Prstom som jej varovne pokýval pred tvárou, načo som vstúpil dnu a potiahol som so sebou dnu aj Aiko.
Nohou som zabuchol dvere a nasadil som vcelku priateľský úsmev na Kazekageho.
"Ói, Sasori-sama!" Veselo som pozdravil a postavil som sa pred jeho stôl, pričom som naklonil hlavu.
"Nó, prišli sme kvôli... no, veď Vy asi viete kvôli čomu no."
Ozval som sa hneď po pozdrave a letmo som kukol na Aiko.
Keďže som mal hovoriť ja, nečakal som, že by mala vlastnú potrebu k tomu niečo dodať, takže som sa zas zadíval zvedavo na Kazekageho.
Prstom som jej varovne pokýval pred tvárou, načo som vstúpil dnu a potiahol som so sebou dnu aj Aiko.
Nohou som zabuchol dvere a nasadil som vcelku priateľský úsmev na Kazekageho.
"Ói, Sasori-sama!" Veselo som pozdravil a postavil som sa pred jeho stôl, pričom som naklonil hlavu.
"Nó, prišli sme kvôli... no, veď Vy asi viete kvôli čomu no."
Ozval som sa hneď po pozdrave a letmo som kukol na Aiko.
Keďže som mal hovoriť ja, nečakal som, že by mala vlastnú potrebu k tomu niečo dodať, takže som sa zas zadíval zvedavo na Kazekageho.
Kaiji- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 230
"Eh?!" Nechápavo som sa zatváril. Mal som tu toho veľa a oni si mysleli, že si zapamätám každú hovadinu. S nezáujmom som sa otočil na bábku a pokračoval v opravovaní. Momentálne som mal v rukách Danzo Shimuru a opravoval som mu koleno, lebo sa zaseklo. V minulom boji dostal zabrať.
Zároveň som bol pripravený ich počúvať, čo vlastne potrebujú, ak tu boli kvôli tomu ostrovu, tak ten ešte nebol presne určený. Pokiaľ sa tu objavili len kvôli misií, tak by som im možno aj niečo dal, ale od ich poslednej návštevy, keď nesplnili misiu, tak to ma fakticky nepotešilo.
Zároveň som bol pripravený ich počúvať, čo vlastne potrebujú, ak tu boli kvôli tomu ostrovu, tak ten ešte nebol presne určený. Pokiaľ sa tu objavili len kvôli misií, tak by som im možno aj niečo dal, ale od ich poslednej návštevy, keď nesplnili misiu, tak to ma fakticky nepotešilo.
Prižmúril som oči a začal mi úsmev miznúť z tváre. Ten Kazekage ma začínal štvať! Ak on považoval útok na Jinchuurikiho, v jeho vlastnej dedine, ktorá po boji dopadla fakt zle, za hovadinu, tak to som ho mal fakt právo nazývať hlupákom! Ešte šťastie, že to nepovedal nahlas! xD
Prekrížil som si ruky na hrudi a ďalej som ho zamračene sledoval.
"Ak už nieste schopný povedať nám, čo sa stalo po tom, čo sme takmer zomreli, môžete nám aspoň povedať, kedy sa ide na ten ostrov?" S ironicky milým nahodeným tónom som sa spýtal a rovnako taký ironický úsmev sa mi vytvoril v tvári. Chcel som to ale vedieť čo najskôr, aby sme tam šli. Po tom útoku už ozaj nebolo nikde bezpečne.
Prekrížil som si ruky na hrudi a ďalej som ho zamračene sledoval.
"Ak už nieste schopný povedať nám, čo sa stalo po tom, čo sme takmer zomreli, môžete nám aspoň povedať, kedy sa ide na ten ostrov?" S ironicky milým nahodeným tónom som sa spýtal a rovnako taký ironický úsmev sa mi vytvoril v tvári. Chcel som to ale vedieť čo najskôr, aby sme tam šli. Po tom útoku už ozaj nebolo nikde bezpečne.
Kaiji- Tokubetsu Jounin
"Aha, ide o toto... tak poviem hneď." Zatváril som sa nechápavo, prečo sa ma hneď nespýtal. Kto to mal vedieť, že chcú práve toto?
"Neviem kto to bol, ale potrebovali Ichibiho chakru. To viem iste, ale najskôr aj vy. Jeden aj s klonom Aiko utiekol. Naše jednotky ho neboli schopné zastaviť. Tú druhú postavu som zabil, ale už to dávno nebola tá shinobi. Bol v nej ako by nejaký démon. Čo sa týka toho ostrova. Aliancia mi neupresnila termín, kedy sa pôjde na ostrov, ale keď to tak bude. Oznámim vám to. " Dodal som a pokračoval v tom opravovaní. Fascinovalo ma opravovať bábky, predsa len to bol môj koníček a robil som to od malička.
"Neviem kto to bol, ale potrebovali Ichibiho chakru. To viem iste, ale najskôr aj vy. Jeden aj s klonom Aiko utiekol. Naše jednotky ho neboli schopné zastaviť. Tú druhú postavu som zabil, ale už to dávno nebola tá shinobi. Bol v nej ako by nejaký démon. Čo sa týka toho ostrova. Aliancia mi neupresnila termín, kedy sa pôjde na ostrov, ale keď to tak bude. Oznámim vám to. " Dodal som a pokračoval v tom opravovaní. Fascinovalo ma opravovať bábky, predsa len to bol môj koníček a robil som to od malička.
Kratšie sa mi objavila kvapka popri hlave, keď ma zjavne nepochopil, ale radšej som nič nevravel.
Len som stíchol a počúval ho, pričom som sa kukal zamračene niekde smerom k oknu.
Nakoniec som iba prikývol a pozrel som na Aiko, či chce alebo nechce niečo povedať k tomu.
Ja som akosi nevedel, ako na to reagovať, možno mi to napadne neskôr.
Len som stíchol a počúval ho, pričom som sa kukal zamračene niekde smerom k oknu.
Nakoniec som iba prikývol a pozrel som na Aiko, či chce alebo nechce niečo povedať k tomu.
Ja som akosi nevedel, ako na to reagovať, možno mi to napadne neskôr.
Kaiji- Tokubetsu Jounin
Celou dobu jsem mlčela a stála půl kroku za Raiem abych byla tak nějak schovaná.
Když to vypadalo, že už je konec chytla jsem Raie za lem trička a kývla hlavou ke dveřím.
"Naschlééé!"
Zazubila jsem se na Sasoriho i když očividně nevnímal a táhla za to tričko Rai-íčka ven.
Když to vypadalo, že už je konec chytla jsem Raie za lem trička a kývla hlavou ke dveřím.
"Naschlééé!"
Zazubila jsem se na Sasoriho i když očividně nevnímal a táhla za to tričko Rai-íčka ven.
Sabaku no Aiko- Počet příspěvků : 241
Asi nemala chuť sa nejako vyjadriť, keďže som odpoveď k tomu nijakú nezačul.
Namiesto toho ma chytila za triko.
"E-eh, dovi!"
Stihol som aspoň zvolať na Kazekageho, ale to ma Aiko ťahala zas niekam von.
Len som dúfal, že nie k nejakému stánku... a ak áno, tak nejakému lacnému!
-Presun-
Namiesto toho ma chytila za triko.
"E-eh, dovi!"
Stihol som aspoň zvolať na Kazekageho, ale to ma Aiko ťahala zas niekam von.
Len som dúfal, že nie k nejakému stánku... a ak áno, tak nejakému lacnému!
-Presun-
Kaiji- Tokubetsu Jounin
CHvíli mi trvalo, než jsem došel zpět do Suny. Prošel jsem branou, složil věci doma a vyrazil ke Kazekagemu do kanceláře. Zaklepal jsem a čekal na vyzvání.
Vypadla Aiko aj s Raijinom, takže som mal konečne pokoj. V tom mi niekto zaklopal na dvere.
"Ďalej."
Povedal som stále otrávene a sedel na stoličke. Vlastne som tu mal ešte čo robiť. Neustále som opravoval tie svoje bábky.
"Ďalej."
Povedal som stále otrávene a sedel na stoličke. Vlastne som tu mal ešte čo robiť. Neustále som opravoval tie svoje bábky.
Vešel jsem dovnitř a tradičně klekl. "Zdravím, Kazekage. Hlásím, že mise "otrávění vody Iwagakure" proběhla bez komplikací a hladce. Našel jsem Konohagakurský tým, nšli jsme pramen a vsypali do něj chemikálie."
"Skvelé, tu máš odmenu." Zareagoval som a vytiahol som z pod stolíka nejaký menší vačok s peniazmi a dal som ho na kraj stola, nech si ju zoberie.
"Ešte niečo chceš? Ak nie tak máš voľno" Dodal som na záver a pokračoval v oprave mojej bábky.
"Ešte niečo chceš? Ak nie tak máš voľno" Dodal som na záver a pokračoval v oprave mojej bábky.
Vzal jsem váček a hluboce se uklonil. "Děkuji, pane...Ano, chtěl jsem se zeptat, zda existují ninjové, kteří ovládají umění meče a používají ho. Přeci jen, tady v Sunagakure jich moc není a já bych se rád s nějakým utkal."
"V Sunagakure je minimum takých ninjov, možno by som to vyskúšal buď v Kumo, ale neviem či by bolo najlepšie ťa tam posielať." Poznamenal som znudeným hlasom. Oprava bábky bola takmer dokončená. Ešte mi bolo treba vybaviť Takeshiho, aby som to mohol čo najrýchlejšie opraviť, pretože som sa práve nemohol najlepšie sústrediť na opravu.
Procházela jsem hodbou az k dveřím, zaklepala jsem a počkala až mě příjme. "Snad bude mít čas a nějakou tu práci pro mě" pousmála jsem se a čekala dál.
Ayumi Mayu- Jounin
- Počet příspěvků : 27
"Pane, pokud dovolíte, rád bych se tam vydal. Je mou povinností znovu obnovit území samurajů a myslím, že Raikage k tomu má co říct..." řekl jsem s úklonou.
"Mám pre teba lepšiu ponuku. Choď do Kirigakure no Sato, tam majú najnovšiu generáciu legendárnych šermiarov. Máš príležitosť sa s jedným z nich stretnúť v súboji. Ak to samozrejme povolí Mizukage-sama." Dodal som a natiahol som sa pre nejaký čistý papier, kam som napísal priepustku Takeshimu a dal tam pečiatku.
"Zastav sa pri Mizukage a opýtaj sa na nejakého legendarného šermiara. To je všetko. Ostatok si musíš zariadiť sám"Dodal so ma podal som mu zvitok.
"Ďalej"
Zvolal som a čakal, kým vojde človek na chodbe, ktorý klopal.
"Zastav sa pri Mizukage a opýtaj sa na nejakého legendarného šermiara. To je všetko. Ostatok si musíš zariadiť sám"Dodal so ma podal som mu zvitok.
"Ďalej"
Zvolal som a čakal, kým vojde človek na chodbe, ktorý klopal.
Vešla jsem do kanceláře a pozdravila "Dobrý Den Kazekage, chtěla jsem vás požádat o nějakou misi, jestli by to bylo možné" a čekala jsem na odpověď.
Ayumi Mayu- Jounin
- Počet příspěvků : 27
"Děkuji, pane..." řekl jsem vojenským tónem a s hlubokou úklonou. Vyrazil jsem z kanceláře, doma vzal ještě nevybalené věci, něco málo přihodil, a vydal se do Kirigakure.
//přesun
//přesun
"Samozrejme by sa niečo našlo." Zamrmlal som a začal sa hrabať v spisoch. Vedel som asi ako sa volá. Keď som ho našiel prezeral som si ten spis.
"Na akú ťažkú misiu by ste chcela ísť?" Mal som tu ešte zopár misií, no len som čakal, nech si niečo vyberie, teda lepšie povedané rank misie.
"Na akú ťažkú misiu by ste chcela ísť?" Mal som tu ešte zopár misií, no len som čakal, nech si niečo vyberie, teda lepšie povedané rank misie.
Strana 9 z 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Strana 9 z 11
Povolení tohoto fóra: