Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Kazekage

+17
Dame
Ayumi Mayu
Takeshi Kenpachi
Natsuki Akasuna
Sajin Yatoshi
Kashike
Faito Dansaku
Kaiji
Erigor
Hyuuga Amaru
Akira Hitsumi
Hikaru Hyuuga
Sabaku no Aiko
Hine Kureta
Crystal Takaishi
Yuu
Akasuna no Sasori
21 posters

Strana 11 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Goto down

Kancelář Kazekage - Stránka 11 Empty Kancelář Kazekage

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Sat Jul 13, 2013 6:15 pm

First topic message reminder :

Kancelář Kazekage - Stránka 11 640px-Kazekage_Residence
Kancelář Kazekage
Zde úřaduje Hachidaime Kazekage, Akasuna no Sasori. Pokud není přítomen, kancelář se zamyká a je zabezpečena pastmi. Na zemi přede dveřmi a před okny jsou pečetě, fungující jako alarm. Pokud vstoupí někdo nepovolaný zabezpečí kancelář a přivolá stráže, ze zdí se vysunou trubky s uspávajícím prachem, který je čirý a nelze jej rozpoznat, pokud nemáte doujutsu! Pečeť dokáže odjistit jedině Kazekage.
Kancelář Kazekage - Stránka 11 800px-Kazekage_Office
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Počet příspěvků : 195

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Kazekage - Stránka 11 Empty Re: Kancelář Kazekage

Příspěvek pro Hebi Sat Apr 12, 2014 10:24 pm

Gakido byl důležitý, pro tento boj. Kakashi sledoval pozorně a hodnotil situaci. Gakido musel být bojeschopný, zvedl proto do vzduchu ruce a začal pohlcovat čakru, všechny čakrové útoky dokázal pohltit. Z Danzového shurikenu se stal obyčejný shuriken který se neškodně zabodl do Edo tensei těla a Raikage Gakida odhodil, svou rychlostí se nemohl měřit, mohl jsem jen doufat, že Raikagemu vysaje raiton kolem jeho těla, aby zpomalil jeho rychlost.
Kakashi použil své dojutsu a shurikeny odstranil pomocí Kamui. Vzal do své ruky s raikiri kunai a hodil ho na Mei, mířil přesně, přímo mezi hlavu a tělo.
Hebi
Hebi
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Počet příspěvků : 230

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Sat Apr 12, 2014 10:48 pm

Kazekage
Bylo však příliš pozdě útočit na Mizukage. Nyní když stihla aktivovat svou techniku Kakashiho kunai mlha rozežrala, stéjně tak jako by ho někdo ponořil do nějaké kyseliny. Co se Gakida týče. Ve chvíli, kdy byl zaneprázdněn odsáváním chakry z Raikageho techniky, který se pořád řítil proti němu, Danzo poskládal další pečetě.
Za Gakidem se objevil Baku, který okamžitě aktivoval svou ultimátní techniku XD, začal odsávat vzduch. Tato technika, která funguje jako takový výsavač měla však větší úžitek než si dokoli mohl myslet. Gakido nebyl schopen odsát chakru z více technik najednou, a tak byl vystaven Bakuově technice, která ale zároven Raikageho opět zrychlila v důsledku toho, že byli oba taženi Bakuovým vysavačem stejným směrem. Raikage se navíc tomuto vysávání nevzpíral... nechal se přímo nést k Gakidovi ze svou smrtelnou ránou. Tato technika měla taky za následek to, že Mizukaginu mlhu smíchala se vzduchem, který Baku vysával, a tak se zvětšila 100 krát pravděpodobnost, že Kakashi i Gakido příjdou do styku s touto technikou...
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hebi Sat Apr 12, 2014 10:58 pm

Kakashi měl jednu jedinou možnost, teda, ve skutečnosti měl několik tisíc možností, ale vybral si jednu.
"Katon: Goukakyu no jutsu!" Kancelář Kazekage - Stránka 11 11404_1237325780
Vzduch je sice silnější než blesk, nicméně vzduch posiluje Oheň. Gakidou byl edo tensei, on to přežije.
Ohnivá koule se smíchala se vzduchem a s Mizukaginou mlhou, co všechno se stane smícháním této mely nevěděl nikdo. Jisté bylo, že oheň popálí baku dostatečně, aby zmizel.
Hebi
Hebi
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Sat Apr 12, 2014 11:06 pm

Kazekage
Ve chvíli kdy Kakashi použil katonovou techniku, jsem věděl, že bude zle, a proto jsem okamžitě jednal. Neznát reakce technik svých loutek s dalšími technikami, by bylo pro loutkaře, jako jsem Já, nebezpečné. Když se smíchala Kakashiho technika s Mizukaginou následovala obrovská exploze. Naštěstí jsem stihl všac odvolat všechny své loutky, čím jsem se však bezbranně odhalil svému nepříteli. Ten však této chvíle pravděpodobně schopen využít nebyl, a to protože se nacházel v ohnisku této ničivé exploze. Mě nezbývalo nic jiného než se rychle uchýlit do pozdaí a čekat, co bude dál. V Nagatově případě se musely zničené sféry obnovit pomocí sféry další. Něco mi ale říkalo, že tohle bude jiné...
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hebi Sat Apr 12, 2014 11:15 pm

Stalo se přesně to, co jsem očekával. Vžuum..xD
Exploze skončila a Kakashi společně s Gakidou se skládal dohromady, list po lístečku.
Gakidou vytáhl svou specifickou zbraň, bublifuk. "Suiton: Houmatsu no jutsu" přiložil si bublifuk k ústúm a vyfoukl proud nebezpečných bublinek, tyhle nechcete bouchnout. Další sféry nikde..
"Dobrá, Nebavíš mě Kazekage, Suna zažila poslední noc.." prohovořil Kakashi a zvedl se do vzduchu. Začal levitovat a mířil nahoru k nebesům.
Hebi
Hebi
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Sat Apr 12, 2014 11:25 pm

Kazekage
Mé obavy se naplnily. Měl jsem dost času na to, abych zjistil proč exploze postavám neublížila. Důvod proč byl pouze jeden-> Edo Tensei. "Nečekal jsem... že tohle ještě někdy spatřím..." Vypadlo ze mě, když se postavy chystaly k dalším útokům... To co mě však zarážeolo bylo to, že jsem v tomto světě neznal nikoho, kdo by byl schopen ovládat Edo Tensei... a to byl problém... nemohl jsem nijak zakročit. Né účinně... má drahá Sunagakure no Sato měla již nejspíš svůj osud zpečetěn... Kdybych je opět zabil... zregenerovali by se... v Suně jsme sice měli shinobi ovládající pár pečetících technik, ale vzhledem k situaci bylo nemožné, aby tyto Edo Tensei s Rinneganem dokázali zapečetit. V této chvíli záleželo na jediném. Dobře zhodnotit situaci a podle toho zakročit. Takže co jsem se rozhodl udělat? Jak to vypadá nejspíš nic... postával jsem tam pořád a pořád až do chvíle, kdy mou postavu nezakryla exploze právě vybuchujících bublinek. "Je mi líto Sunagakure no Sato..." Byl to můj konec? Byl to snad konec velkého Sasoriho z červených písku?
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hebi Sat Apr 12, 2014 11:35 pm

V této chvíli se ostatní sféry zhroutily. Proč? Protože veškerá čakra se soutředila do Kakashiho. Dokonce i mangekyou musel změnit.
"SUNAGAKURE NO SATO....Starobylá vesnice, jejíž osud byl všeljaký, tuto noc zůstala sama, opuštěná svými spojenci. Nyní je bez technik, bez podpory zraněných, bez zásobování...a bez života! Shinra TENSEI!" Kancelář Kazekage - Stránka 11 Shinra-tensei-o
Byla to ohromná vlna, nebyla větší, než v Konoze, bylo to tím, že Suna byla menší než Konoha. Útok proběhl v noci, rychle a nemilosrdně.
Hebi
Hebi
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Sat Apr 12, 2014 11:51 pm

A nastalo to. Konec této velkolepé vesnice... vesnice jenž vedla svůj boj proti silám temnoty odhodlaně do posledních chvil. Nyní.... nyní na jejim místě se nacházel obrovský kráter, který byl společně s pozůstatkami velkolepé Sunagakure no Sato, postupně přikrýván vrstvami písku. Netrvalo dlouho a písek pokryl opět celé prostranství Sunagakure no Sato nebo spíše toho, co z ní zbylo. Když se však zdálo, že nikdo nepřežil... na okraji kráteru, pod troskami budov se zaačalo něco hýbat a vyhrabávat. Prvně šli zahlédnout ruce, pak hlava, a nakonec zbytek těla. Koho se snad jednalo? Kdo byl schopen něco takového přežít? Nikdo jiný než samotný bývaly Kazekage... Akasuna no Sasori. Jakmile se vydostal na povrch, ohlédl se okolo s slovy: "Myslel jsem si, že tohle nebudu nucen již nikdy použít..."
Kancelář Kazekage - Stránka 11 Tumblr_mghygjn0WL1rzzywno1_500
 Když jsem však spatřil, to co zbylo z MÉ nádherné Sunagakure no Sato... zmocnil se mě hněv, poté nenávist a zloba. Těmto svým pocitům jsem absolutně podlehl.
Kancelář Kazekage - Stránka 11 Tumblr_ml5l8fMN0Y1rg1vjco1_r1_250
"Příjde den, kdy Tě pomstím MÁ drahá Sunagakure no sato... příjde den, kdy plivnu do tváře shinobimu, který Tě zničil, a pak mu vlastno ručně podříznu hrdlo..." Mé slova jsem myslel zcela vážně. I když jsem se neutkal s oným dotyčným přímo... zjistil jsem pár důležitých informací o jeho technikách, které mi ho pomůžou najít... Po chvíli jak to je v těchto končinách zvykem nastala písečná bouře, během které se po mě doslova slehla zem (alespoň do chvíle, kdy o sobě nedám opět vědět...)
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hebi Sat Apr 12, 2014 11:58 pm

Tak jako se slehla zem po Suně, tak se slehlo i po útočnících. Zanechali jen spoušť a zkázu. Objevili se za nimi rakve a zmizeli.
...
Tak...Nic nedokáže tak dobře vylepšit náladu, než zničení vesnice.
Hebi a ostatní zmizeli v plamenech.
Hebi
Hebi
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeshi Kenpachi Sun Apr 13, 2014 7:15 pm

Nepřemýšlel jsem dlouho, zda utéct nebo padnout při obraně vesnice. Skrýváním se v uličkách, broděním se v písku a tápáním ve tmě způsobené explozemi a prachem, jsem dorazil až ke Kazekageho budově. Zbyly z ní jen trosky. To poslední, co jsem uviděl, byla ohromná exploze, která se blížila ke mně. Stačil jsem čtyřikrát vytasit meč a poslat chakrovou vlnu proti tlakové vlně, abych ji v místech kontaktu se mnou alespoň trochu oslabil. Pak už jsem se jen skrčil, zakryl si obličej, modlil se ke všem předkům a nechal se vlnou odmrštit...

Několik hodin trvalo, než jsem se probudil pohřben hluboko, velmi hluboko v píscích pod Sunou. Byl jsem dezorientovaný, jen díky masce jsem mohl filtrovat trochu toho vzduchu a meč jsem měl zablokovaný pod vlastním tělem, takže jsem nemohl použít žádnou techniku. Přeci jen jsem začal hrabat směrem, kterým jsem tušil nebe a vysvobození z tohohle suchého, horkého hrobu.

Když jsem spatřil první paprsky žhnoucího slunce, byl jsem už na pokraji sil. "Halo! Haló!" sýpal jsem z plných plic a snažil se hrabat ještě výš. Vypadalo to ale, že mě nikdo neslyší. Že nikdo, vůbec nikdo nepřežil...
Takeshi Kenpachi
Takeshi Kenpachi
Samurai (B-rank)

Počet příspěvků : 241

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Sun Apr 13, 2014 7:48 pm

Cesta se zdála být dlouhá a neúprosná kdy jsem se naposledy stavovala v Suně. S DAgem jsme letěli nad místem, kde Suna měla být.
"Určitě máš správný orientační smysl, Dagu? Tady nic není." DAg si odfrkl.
"Slétni níž, to není možný tohle."  Sletěl níže a byly vidět jen nějaké ty trosky, ale vše zřejmě už smazané pouštní bouří.
"Leť dál a někde uprostřed přistaň." začínala jsem mít obavy o svého informátora, po přistání jsem sesedla a vydala se procházkou mezi sutinami
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Počet příspěvků : 906

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeshi Kenpachi Sun Apr 13, 2014 10:40 pm

Trochu jsem se rozkoukal a uviděl silutetu na nebi, jak se snáší níž k zemi. Došlo mi, že to nebudou pořádkové síly, už jen proto, že postava byla sama. Rozhodl jsem se pro jediné:
Trošku jsem se zavrtěl a opět jsme zapadl do písku. Gravitace udělala své a já byl na další dvě hodiny zavalen. S maskou to určitě přežiju a pokud nepřítel nevidí chakru, určitě mě neuvidí.
Takeshi Kenpachi
Takeshi Kenpachi
Samurai (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Mon Apr 14, 2014 6:58 am

Zdá se, že tu nikdo není, někdo vesnici zničil... pronesl Dag a ostražitě se díval také kolem sebe. Zvedal se trochu vítr a vířil tak písek z pouště.
"Zdá se, že ano....Reii?!!!" zvolala jsem jméno svého člověka. Nikde nic nebylo jen písek a .... písek.
"Reii!!!!" pokračovala jsem tedy dál a Dag příležitostně křídly odfoukával z trosek písek.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Mon Apr 14, 2014 8:33 am

Když byl na cestě zpátky, uslyšel svoje jméno. Bylo mu to divné tak, se chtěl ujistit, kdo to na něj volá. Byl všude prach a nic skoro neviděl. Sakra nějak sem se ztratil jak ve vesnici tak Takeshimu  měl jsem se u nej držet. Kdybych se tak mohl podívat nad ten prach. A zničehonic mu chrstnul prach do obličeje. Začal se dusit a nadávat.  Když to ustalo, objevila se nějaka postava na hoře co se vznášela. Tak se víc přiblížil a uviděl Reinu a začal mávat a přitom se ozval. Má paní tady jsem.  A mezitím se rozhlížel po Takeshim a po něm nebyla ani zmínka.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 311

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeshi Kenpachi Mon Apr 14, 2014 10:27 am

Ucítil jsem tlak na břiše. Z celé pouště, z celé vesnice, z celého světa si oni vyberou zrovna místo nade mnou. Zbroj naštěstí tlak rozložila, ale i tak bylo velmi nepříjemné nesmět se hnout. Zavřel jsem oči a v duchu začal odříkávat mantru, kterou jsem používal při meditacích. Měla zpevnit tělo a posílit ducha. Hlavou se mi sem tam ale přehnaly i myšlenky na to, že už by mohli odejít.
Takeshi Kenpachi
Takeshi Kenpachi
Samurai (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Wed Apr 16, 2014 10:07 am

Otočila jsem se za hlasem,který patřil mému špehovi a vykročila jsem k němu.
"Možná, že není na místě, abych ti vynadala za to, že si nepodal zprávu, kde jsi a musela jsem tě vyhledat. Odčiníš to, když mi řekneš co se tu stalo. Myslíš, že někdo přežil?" rozhlédla jsem se kolem.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Wed Apr 16, 2014 12:42 pm

Kancelář Kazekage - Stránka 11 Mshes9Pokorně pokleknul a odpovědel. "Omolouvám se má paní, ale vyskytli se jisté potíže. Ale někdo zautočil na vesnici.  Byl jsem v Knihovně. A pak jsem slyšel jen vybuch a malém mě to zasypalo. Když jsem vyběl ven byl tam ehm.... divný týpek přivolal mnohohlavýho psa, velkýho kraba, zelenýho ptáka a jěstě nosorožce. To je všechno co vím o napadnutý vesnice. Ano mám podezření, že někdo přežil byl jsem mnou v knihovně. Když se to všechno stalo to on mě upozornil a mohl jsem útect. To bylo kdy jsem ho viděl na posled. Pak jsem se stratil v kouři a prachu.  Byl to Samurai má paní. Jeho jméno bylo Takeshi Kenpachi. Ale nevim kde by mohl být." A vyčkával jestli mu odpustí. Nebylo mu to taky moc příjemný, ale co se dá dělat. A očekával dalsí rozkazy.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Wed Apr 16, 2014 12:46 pm

Tolik summonů to může snad jen rinngan na jednoho člověka. Zauvažovala jsem. Samurai by se hodil do našich řad. Podívala jsem se zpět na Reie.
"Naskoč si letíme zpět do vesnice." rozkázala jsem a mířila si to přímo k Dagovi, který už nastavoval svůj hřbet.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Wed Apr 16, 2014 12:54 pm

"Ano paní." Jak dala rozkaz přiblížil se k Dagovi a naskočil na hřbet. A začal přemýšlet jestli to Takeshi přežil. "Snad se ještě schlédáme."  Letěli někam na rozkaz Reiny.

/Přesun

/Přesun Reina Kana
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeshi Kenpachi Wed Apr 16, 2014 2:02 pm

Tlak ustal. Ještě chvíli jsem počkal, než jsem se začal pomalu vyhrabávat ze země. Z rozhovoru jsem nic neslyšel, ale tak nějak jsem tušil, že nade mnou stojí více lidí. Rozhlédl jsem se po pusté vesnici a vida, že nikdo není poblíž, jsem se vyhrabal ven. Sundal jsem masku a otřel si obličej, vykašlal jsem trochu písku a konečně jsme vstal. Bylo to až strašidelné. Přestože svítilo slunce a nebe bylo bez mráčku, bylo všude ticho. Bylo slyšet jen hučení větru v rozpadlých ruinách, které ještě před několika hodinami byly vesnicí.
Podíval jsem se na slunce, určil jsem přibližný sever a vydal se pouští za vodou a pomocí...

//přesun
Takeshi Kenpachi
Takeshi Kenpachi
Samurai (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Mon Jul 13, 2015 11:39 pm

Kangae Mizutsuchi

Mé kroky směřovali až ke kanceláři Kazekageho, všechno tu bylo schátralé a poničené. Konečně jsem však měl trochu času zapřemýšlet si a pouvažovat nad svými dalšími tahy. Má cesta sem, ztráta člena týmu, útok na Kirigakure.. Všechno na mě mělo dopad. Vždycky jsem si přál na tomhle světě něco změnit, proto jsem udělal některá svá rozhodnutí a doufám, že jsem je udělal i dobře. Pomalu jsem vstupoval do místnosti, kde sídlil Kazekage. Jeho křeslo bylo již ve stádiu rozkladu hozené na zemi, stůl nebyl zrovna v nejlepším stavu, ale něco na něm bylo. Chtěl jsem si odnést aspoň pár dokumentů, či něco co by mi pomohlo. 

Nejspíš jsem chtěl trochu volna, zapřemýšlet si, až se vrátím domů. Bylo na čase pokročit v mém vlastním tréninku a dostat se na jinou úroveň. Zjistit to, co mi chtěl můj bratr zachovat a stát se tím, kým chci. Tato výprava mi hodně dala, poznal jsem místo, kde lidé žili, obrovskou vyprahlou poušť, místo, ze kterého pocházeli silní shinobi. Věděl jsem, že na tomto místě je něco zvláštního a proto jsem tuto misi chápal jako velmi důležitou pro mě samotného. Byl to konečně odpočinek od všech bojů, ale byl tu ještě jeden boj, který jsem musel dořešit, ten který jsem vedl sám se sebou a právě proto jsem musel požádat Tsukikageho o dovolenou. Musel jsem na chvíli domů, opravdu domů. 

Konečně jsem si něco málo srovnal v hlavě. Také jsem přišel o svůj domov, tak jako přišli lidé ze Suny o ten svůj. Přistoupil jsem k šuplíkům Kazekageho a celé je začal prohledávat. Chtěl jsem něco užitečného, cokoliv. Když jsem skončil s šuplíky, začal jsem prohlídkou celé místnosti. Pomohla by mi i maličkost o tom, co se zdě dělo poté, co Suna padla. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 407

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Tue Jul 14, 2015 6:26 pm

Kangae Mizutsuchi

Někde uvnitř sebe jsem hledal důvod, proč vlastně nemůžu nic najít. Pročesal jsem snad celou Kazekageho budovu, ale řekněme, že tu vůbec nic nezbylo. Bylo na čase se vydat zpět domů. Má cesta zahrnovala dlouhou dobu ztrávenou na moři a putování obrovskou pouští. Zkontroloval jsem ještě své zásoby vody a jídla, které byly již dost omezené. Zajímalo by mě, kde je Rei, jestli se z této pouště vůbec dostal. Vytáhl jsem si vodu a svou svačinu, která měla vystačit na celou cestu zpět. "Tak do Tsuki budu držet hladovku." Ještě se lehce zasměju a sním své dango.

Vody mám tak necelý litr, což bude na cestu pouští poměrně makačka. Bylo na čase se posunout vpřed. Vytáhl jsem si mapu a pohledem sjel svou budoucí cestu. Když už jsem věděl vše, dal jsem se na cestu. Nacházel jsem se na území Kaze no Kuni, má další zastávka byla Yama no Kuni a následně Tsukigakure. Čekala mě dlouhá cesta.
//Přesun -> Yama no Kuni -> Tsukigakure.
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 407

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 11 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Povolení tohoto fóra: