Sídlo klanu Antatchaburu
2 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Getsuji Teikoku :: Tsukigakure :: Obytná část
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Sídlo klanu Antatchaburu
First topic message reminder :
Obrovské sídlo klanu sa rozlieha na Juhu obytnej štvrte. Okolo sídla sú záhrady a stoja tam aj dve menšie sochy. Sídlo je naozaj veľké pre niekoľko ľudí. Za sídlom je dosť veľký bazén.
Cele sídlo je moderne zariadené a stará sa oň jedna upratovačka. Chodieva tu každý štvrtý deň. Sídlo je zariadene v japonskom štýle a má tri poschodia. Od sídla majú kľúče len členovia klanu a upratovačka.
Pri vstupe uvidíte obrovskú halu, ktorá vás uchváti. Odtiaľ môžete ísť do jedálne, kuchyne, po schodoch hore alebo do izieb dole. Na poschodí je veľa izieb záchodov spŕch a podobne. To iste aj na treťom poschodí. Pod sídlom je uskladňovaci priestor. Niektoré izby majú balkón.
Cele sídlo je moderne zariadené a stará sa oň jedna upratovačka. Chodieva tu každý štvrtý deň. Sídlo je zariadene v japonskom štýle a má tri poschodia. Od sídla majú kľúče len členovia klanu a upratovačka.
Pri vstupe uvidíte obrovskú halu, ktorá vás uchváti. Odtiaľ môžete ísť do jedálne, kuchyne, po schodoch hore alebo do izieb dole. Na poschodí je veľa izieb záchodov spŕch a podobne. To iste aj na treťom poschodí. Pod sídlom je uskladňovaci priestor. Niektoré izby majú balkón.
Anonymní- Anonymní
Re: Sídlo klanu Antatchaburu
"Tak ja idem zas hore, chcel som si skočiť len po jedlo a čo sa nedozviem. Takže Yuuki-san. Si tu vítaná kedy len prídeš. Majte sa tu dobre."
Povedal rýchlo Ren a o chvíľku zmizol. Ja som sa len pousmial, pretože Yuu-chan zas sčervenala.
"No vidíš. Tento ťa určite nevyhodí von oknom."
Dodal som a ešte som musel zareagovať na ten kompliment.
"Dobre, tak som prijal ten tvoj kompliment. Takže dnes nechceš spať pri mne? Naozaj? Ja ti neublížim.Takže chceš spať v hornej izbe? Mne to neprekáža.. ale tak ak ťa bude Ren strašiť tak sa nedoľakaj. Je to taký mini šialenec."
Zasmial som sa trošku potom, čo som dohovoril. Potom ma napadlo, že by som jej mohol oplatiť kompliment.
"Ja som si nevšimol, že máš taký menší nožtek. Taký ňuňatý je."
Dodal som s úsmevom a brnkol jej po nose.
Povedal rýchlo Ren a o chvíľku zmizol. Ja som sa len pousmial, pretože Yuu-chan zas sčervenala.
"No vidíš. Tento ťa určite nevyhodí von oknom."
Dodal som a ešte som musel zareagovať na ten kompliment.
"Dobre, tak som prijal ten tvoj kompliment. Takže dnes nechceš spať pri mne? Naozaj? Ja ti neublížim.Takže chceš spať v hornej izbe? Mne to neprekáža.. ale tak ak ťa bude Ren strašiť tak sa nedoľakaj. Je to taký mini šialenec."
Zasmial som sa trošku potom, čo som dohovoril. Potom ma napadlo, že by som jej mohol oplatiť kompliment.
"Ja som si nevšimol, že máš taký menší nožtek. Taký ňuňatý je."
Dodal som s úsmevom a brnkol jej po nose.
Anonymní- Anonymní
Ty BAKA! Nafúkla som sa a očerveňela som. Otočila som sa zas na Reia a vyhlásila som. Tvoj zasa spopod tých plieškov ani nevidno! Zakryla som si rukami nos a zostala som nafúknutá a červená.
A budem spať tu! Vyhlásila som a hodila som sa na postel. Neďaleko som si povšimla plyšového zajaca a tak som si ho vzala do rúk. Bol roztomilý a mal červenú mašličku! Od koho je? Nenápadne som sa spýtala.
A budem spať tu! Vyhlásila som a hodila som sa na postel. Neďaleko som si povšimla plyšového zajaca a tak som si ho vzala do rúk. Bol roztomilý a mal červenú mašličku! Od koho je? Nenápadne som sa spýtala.
Yuuki Botan- Počet příspěvků : 463
Zas všetko smerovalo iba na moju bývalú. Tých plyšákov som sa mal zbaviť... Nemal som rád túto tému.
"Od Mao, mojej bývalej. Už dávno som ich mal vyhodiť, ale pravdu povediac. Nezaslúžia si to. "
Pousmial som sa na Yuu-chan. Najradšej by som skončil s touto témou. Už ma to dlhšiu dobu prestalo trápiť.
"Tak sa tu môžeš vyložiť. Etoo .. sprcha a vaňa sú hneď dvere vedľa týchto do tejto izby a ďalšiu je záchod. A vzadu v záhradách je veľký bazén. Ták a čo teraz? Chceš ísť pozrieť Tsuki ? Obchody a tak? Alebo pôjdeme do baru? Môžeme aj do bazéna.. pokiaľ je dúfam vyčistený."
Dodal som, mali sme mnoho možností. Mal som aj nápady len som chcel počuť požiadavky.
"Ak si hladná môžem skúsiť niečo uvariť alebo zájdeme do reštaurácie. Peňazí mam už dosť."
"Od Mao, mojej bývalej. Už dávno som ich mal vyhodiť, ale pravdu povediac. Nezaslúžia si to. "
Pousmial som sa na Yuu-chan. Najradšej by som skončil s touto témou. Už ma to dlhšiu dobu prestalo trápiť.
"Tak sa tu môžeš vyložiť. Etoo .. sprcha a vaňa sú hneď dvere vedľa týchto do tejto izby a ďalšiu je záchod. A vzadu v záhradách je veľký bazén. Ták a čo teraz? Chceš ísť pozrieť Tsuki ? Obchody a tak? Alebo pôjdeme do baru? Môžeme aj do bazéna.. pokiaľ je dúfam vyčistený."
Dodal som, mali sme mnoho možností. Mal som aj nápady len som chcel počuť požiadavky.
"Ak si hladná môžem skúsiť niečo uvariť alebo zájdeme do reštaurácie. Peňazí mam už dosť."
Anonymní- Anonymní
Máš pravdu, oni zato nemôžu. Povedala som a zajačika som položila na miesto. No, keďže som sa veľmi nebalila, prehovorila som zas a odopla som si taštičku ktorú som hodila na kreslo vedľa, tak som sa už vyložila. Zasmiala som sa.
Oh? Ukáž mi Tsuki! Potom sa kľudne môžeme najesť niekde! A potom to nechávam na tebe! Posadila som sa na posteli a natiahla som sa ako mačka.
Oh? Ukáž mi Tsuki! Potom sa kľudne môžeme najesť niekde! A potom to nechávam na tebe! Posadila som sa na posteli a natiahla som sa ako mačka.
"Tak teda poď. Nemáme tu toho tak veľa. Ukážem ti ulice, máme tu aj les, ale neviem či tam pôjdeme. Hlavne sa chcem ísť najesť."
Povedal som a vybral som sa pomaly do hlavnej haly obul sa počkal na Yuu-chan a potom, keď dorazila. Som jej proste otvoril a počkal, kým pôjde. Za ňou som šiel aj ja. Ren bol doma, tak som nezamkol a šiel som s Yuu rovno do ulíc.
Povedal som a vybral som sa pomaly do hlavnej haly obul sa počkal na Yuu-chan a potom, keď dorazila. Som jej proste otvoril a počkal, kým pôjde. Za ňou som šiel aj ja. Ren bol doma, tak som nezamkol a šiel som s Yuu rovno do ulíc.
Presun
Anonymní- Anonymní
Do... lesa? Okay...? Zoskočila som z postele a kráčala som teda za ním. Hmkala som si melódiu nejakej hlúpej pesničky čo som minule počula a pomalinky som sa obula. Rozbehla som sa vonku.
(Presun)
(Presun)
"Nie ty nie si pes.. "
Prehodil som pár slov medzi tým, ako sme došli k sídle. Dvere neboli zamknuté. To znamenalo, že Ren je doma.
"Idem sa obliecť do plaviek."
Poznamenal som a vnikol som do izby, tam som si našiel plavky a obliekol sa do nich. Vyšiel som a rozbehol som sa rovno do bazéna, ktorý bol vlastne na druhej strane haly cez dvere. Skočil som doň šípku z okraja. Pokojne som si tam už len bol. Voda bola teplá. Takže som nemal problém.
Čakal som už len na Yuuki-chan.
Prehodil som pár slov medzi tým, ako sme došli k sídle. Dvere neboli zamknuté. To znamenalo, že Ren je doma.
"Idem sa obliecť do plaviek."
Poznamenal som a vnikol som do izby, tam som si našiel plavky a obliekol sa do nich. Vyšiel som a rozbehol som sa rovno do bazéna, ktorý bol vlastne na druhej strane haly cez dvere. Skočil som doň šípku z okraja. Pokojne som si tam už len bol. Voda bola teplá. Takže som nemal problém.
Čakal som už len na Yuuki-chan.
Anonymní- Anonymní
Smiala som sa no keď som si povšimla že bežal z miestnosti do miestnosti a zrazu niekam preč tak som sa začala smiať ešte viac. Pripomeň mi, kto tu mal kávu!? Zakričala som za ním ešte no pomaličky som prišla k bazénu.
Ako som si myslela, vyzeralo to tu brutálne pekne. Nuž... otočil by si sa? Poprosila som ho ešte a keď som si bola istá že je otočený tak som si dala dole top a kraťasy. Dúfam že toto postačí, okomentovala som svoje akože plavky a skočila som do bazéna za ním. Hmm~ Milujem vodu!
Ako som si myslela, vyzeralo to tu brutálne pekne. Nuž... otočil by si sa? Poprosila som ho ešte a keď som si bola istá že je otočený tak som si dala dole top a kraťasy. Dúfam že toto postačí, okomentovala som svoje akože plavky a skočila som do bazéna za ním. Hmm~ Milujem vodu!
"Hanbíš sa snáď za niečo?"
Uškrnul som sa, pri tom, ako som sa mal otočiť a nejak sa mi nechcelo, ale radšej som sa otočil, ešte by ma kopla.
Potom, som počkal, kým si skočí do bazéna, následne som sa naspäť otočil a povedal som.
"Wauuuu.. .. Pfff... Asi si naozaj krajšia než ja."
Vtedy som musel okamžite vybehnúť von z bazéna a rozbehol som to do kuchyne.
"Počkaj chvíľku."
Zaznelo pri behu do kuchyne. Keď som došiel zobral som menšiu servítku a snažil som sa zastaviť krvácanie v nose. Tss.. stalo sa mi to len raz v živote .. no a tentokrát vlastne druhý. Po chvíľke to však prestalo a ja som si musel nájsť nejakú zámienku toho, že som bežal do kuchyne, aby sa mi nevysmievala.
*Mysli, Rei mysli!
V hlave mi prebehli len tieto slová. Zablúdil som do chladničky. Bolo tam toho veľa, ale zobral som chladené pivo. Dve fľašky som niesol v jednej ruke a vkĺzol som do bazéna hneď vedľa nej a podal jej pivo.
"Ja len že sa tu hodí takéto pivo. Vlastne dúfam, že je to moje a nie je to Renove, lebo ma prizabije."
Poznamenal som s úsmevom a dúfal, že nezistila, čo sa pred chvíľkou stalo.
Uškrnul som sa, pri tom, ako som sa mal otočiť a nejak sa mi nechcelo, ale radšej som sa otočil, ešte by ma kopla.
Potom, som počkal, kým si skočí do bazéna, následne som sa naspäť otočil a povedal som.
"Wauuuu.. .. Pfff... Asi si naozaj krajšia než ja."
Vtedy som musel okamžite vybehnúť von z bazéna a rozbehol som to do kuchyne.
"Počkaj chvíľku."
Zaznelo pri behu do kuchyne. Keď som došiel zobral som menšiu servítku a snažil som sa zastaviť krvácanie v nose. Tss.. stalo sa mi to len raz v živote .. no a tentokrát vlastne druhý. Po chvíľke to však prestalo a ja som si musel nájsť nejakú zámienku toho, že som bežal do kuchyne, aby sa mi nevysmievala.
*Mysli, Rei mysli!
V hlave mi prebehli len tieto slová. Zablúdil som do chladničky. Bolo tam toho veľa, ale zobral som chladené pivo. Dve fľašky som niesol v jednej ruke a vkĺzol som do bazéna hneď vedľa nej a podal jej pivo.
"Ja len že sa tu hodí takéto pivo. Vlastne dúfam, že je to moje a nie je to Renove, lebo ma prizabije."
Poznamenal som s úsmevom a dúfal, že nezistila, čo sa pred chvíľkou stalo.
Anonymní- Anonymní
Už-už som mu nato chcela niečo povedať no potom rýchlo zdrhol preč. Eh? Začala som sa obzerať či tu náhodou niečo nebolo čo by ho prinútilo ujsť. Ehm... spravila som niečo? Nechápavo som sa spýtala samej seba a plávala som teda v bazéne. Bol to dobrý nápad ísť sem? Hmm...
Potom sa ale Rei zrazu objavil a mal u seba pivo! Pomaličky teda vkĺzol do bazéna no ja som si ho premerala pohľadom. To si odbehol len kvôli tomu aby si priniesol pivo...? Vážne? Nezdalo sa mi to ale nechala som to tak, usmiala som sa.
Potom sa ale Rei zrazu objavil a mal u seba pivo! Pomaličky teda vkĺzol do bazéna no ja som si ho premerala pohľadom. To si odbehol len kvôli tomu aby si priniesol pivo...? Vážne? Nezdalo sa mi to ale nechala som to tak, usmiala som sa.
"Áno, len kvôli tomu. Vážne.. naozaj! "
Zaklamal som jej, ale nechcel som jej prezradiť, prečo som naozaj odbehol.
"Pff ... som rád, že si vôbec šla do bazéna... už som sa tu dlho s nikým nekúpal. Nebol čas.. mal by som si konečne začať trošku aj urobiť čas pre seba."
Poznamenal som a potom som si uvedomil, že stále rozprávam o sebe.
"Tak čo páči sa ti tu?"
Opýtal som sa... začala byť tma, ale boli tu svetlá, vlastne boli namontované aj v bazéne, aby sa tu dalo plávať aj cez noc. Preto to tu bolo lepšie osvetlené a hviezdy boli vidno na oblohe.
Zaklamal som jej, ale nechcel som jej prezradiť, prečo som naozaj odbehol.
"Pff ... som rád, že si vôbec šla do bazéna... už som sa tu dlho s nikým nekúpal. Nebol čas.. mal by som si konečne začať trošku aj urobiť čas pre seba."
Poznamenal som a potom som si uvedomil, že stále rozprávam o sebe.
"Tak čo páči sa ti tu?"
Opýtal som sa... začala byť tma, ale boli tu svetlá, vlastne boli namontované aj v bazéne, aby sa tu dalo plávať aj cez noc. Preto to tu bolo lepšie osvetlené a hviezdy boli vidno na oblohe.
Anonymní- Anonymní
Nezdalo sa mi to no nechala som to tak. Radšej som k nemu priplávala a fľašu som si od neho vzala. Šikovný chlapec, fľaša už bola otvorená. Usmiala som sa na Reia, cinkla som si s ním a napila som sa. Mal by si... Povedala som a oprela som sa o stenu bazéna. Je tu krásne, veľmi... ak by som mohla nasťahujem sa tu. Zasmiala som sa a pozrela som sa vonku. Dokonca aj hviezdy sú tu iné, zdá sa... Zasneme som povedala a usmievala som sa.
Ehm... Rei? Pár dní ma asi neuvidíš... Povedala som potichu.
Ehm... Rei? Pár dní ma asi neuvidíš... Povedala som potichu.
"Ach no dobre, ja to tu bez teba nejako vydržím. "
Poznamenal som a napil som sa piva. Kam zas chcela ísť? Na to som sa nechcel vypytovať. Každý sme mali inú prácu, preto som len pozeral na Yuu-chan. Pivo som si položil na okraj bazéna.
"Pff... dnes je fakt zaujímavý deň... Zistil som, že už nechcem byť tým kým som. Asi si mi otvorila oči."
Dodal som a znova som sa napil piva.
Poznamenal som a napil som sa piva. Kam zas chcela ísť? Na to som sa nechcel vypytovať. Každý sme mali inú prácu, preto som len pozeral na Yuu-chan. Pivo som si položil na okraj bazéna.
"Pff... dnes je fakt zaujímavý deň... Zistil som, že už nechcem byť tým kým som. Asi si mi otvorila oči."
Dodal som a znova som sa napil piva.
Anonymní- Anonymní
Zasmiala som sa, nechcel rýpať a chápal ma, konečne normálny chlap. Tse, všetci chlapi ktorí majú červené vlasy sú normálny. Zhodnotila som v duchu a šťuchla som mu do ramena. O takých... pár dní... by som si toto chcela zasa zopakovať... Otočila som sa naňho a usmiala som sa.
Tým kým si? Ale veď si v poriadku! Mne sa páči to aký si! Povedala som potom no zasekla som sa, sčervenala som a radšej som sa napila piva.
Tým kým si? Ale veď si v poriadku! Mne sa páči to aký si! Povedala som potom no zasekla som sa, sčervenala som a radšej som sa napila piva.
"Lebo ma nepoznáš, aký som naozaj."
Povedal som celkom vážne, taký aký som bol pri nej som vždy nebol. Vlastne len pri nej a pri málo iných ľudí som bol takýto priateľský.
"Takže sa ti páčim, super!"
Povedal som víťazne s úsmevom na tvári.
Povedal som celkom vážne, taký aký som bol pri nej som vždy nebol. Vlastne len pri nej a pri málo iných ľudí som bol takýto priateľský.
"Takže sa ti páčim, super!"
Povedal som víťazne s úsmevom na tvári.
Anonymní- Anonymní
Zamrazilo ma na chrbte a mohol si všimnúť husiu kožu na mojich rukách. Je to možné..., ale aj tak... si si istý žeby si zmenu zvládol...? Spýtala som sa ho a chytila som ho za rameno. Nie je tak ľahké zmeniť sa vieš? A páčiš? Tse! Nič si nenamýšľaj! To že si prvý ktorému som pobozkala ústa ešte nič neznamená! Vyplazila som naňho jazyk.
Potom som ale z veľkého bazéna vyliezla a začala som sa obliekať. Pri tom som si ešte kusala do pery, bola som nervózna... alebo skôr nahnevaná sama na seba.
Potom som ale z veľkého bazéna vyliezla a začala som sa obliekať. Pri tom som si ešte kusala do pery, bola som nervózna... alebo skôr nahnevaná sama na seba.
"Už som sa raz zmenil z toho arogantného na toho dobrého. Takže mi to problém robiť nebude."
Povedal som pokojne a celkom s úsmevom.
"Ja si nič nenamýšľam... Tss predo mnou to nezakryješ."
Poznamenal som a zasmial som sa. Už chcela odísť. Tiež som vyliezol a obliekol som sa. Potom som šiel za ňou.
"Tak už ideš ? Idem s tebou k bráne"
Dodal som a čakal, čo mi odpovie.
Povedal som pokojne a celkom s úsmevom.
"Ja si nič nenamýšľam... Tss predo mnou to nezakryješ."
Poznamenal som a zasmial som sa. Už chcela odísť. Tiež som vyliezol a obliekol som sa. Potom som šiel za ňou.
"Tak už ideš ? Idem s tebou k bráne"
Dodal som a čakal, čo mi odpovie.
Anonymní- Anonymní
Nezakryjem! HA! Pomyslela som si no vyplazila som naňho jazyk. Usmiala som sa. Hai, už musím... ísť aj tak, zdržala by som sa tu dlhšie ale nepočká ma jedna záležitosť. Povedala som trošku smutne. Kto vie čo ma čaká...
Oblečená a obutá som sa teda vydala k dverám a odkráčala som teda k bráne.
(Presun)
Oblečená a obutá som sa teda vydala k dverám a odkráčala som teda k bráne.
(Presun)
"Však sa tu ešte stavíš jasné?!"
Povedal som a myslel som to vážne, chcel som, aby ma občas prišla navštíviť. Bol som síce zvedavý, prečo chce odísť, ale vedel som, že má svoje dôvody. Tak som proste ešte šiel s ňou k bráne, aby náhodou nezablúdila.
Došiel som naspäť od brány, dopil som si svoje pivo urobil večernú hygienu, šiel do sprchy a nakoniec som sa vyzliekol a ľahol som si do postele. Zatvoril som oči a snažil som sa zaspať, dlho sa mi to však nedarilo, až o niečo neskôr som zaspal.
Vstal som skoro ráno, bolo mi celkom fajn. Ken mal tiež voľno. Ja som sa niečoho naraňajkoval šiel do sprchy. Riadne sa umyl potom som sa obliekol do nového a šiel som do dediny. Nechcelo sam i sedieť doma.
Povedal som a myslel som to vážne, chcel som, aby ma občas prišla navštíviť. Bol som síce zvedavý, prečo chce odísť, ale vedel som, že má svoje dôvody. Tak som proste ešte šiel s ňou k bráne, aby náhodou nezablúdila.
Presun
________________________Došiel som naspäť od brány, dopil som si svoje pivo urobil večernú hygienu, šiel do sprchy a nakoniec som sa vyzliekol a ľahol som si do postele. Zatvoril som oči a snažil som sa zaspať, dlho sa mi to však nedarilo, až o niečo neskôr som zaspal.
Vstal som skoro ráno, bolo mi celkom fajn. Ken mal tiež voľno. Ja som sa niečoho naraňajkoval šiel do sprchy. Riadne sa umyl potom som sa obliekol do nového a šiel som do dediny. Nechcelo sam i sedieť doma.
Anonymní- Anonymní
Došiel som do sídla celý unavený, zhodil zo seba nejaké oblečenie a padol som do postele. Konečne som si mohol pospať. Nechal som sa teda unášať spánkom a zaspal som.
Anonymní- Anonymní
Po dlhom spánku som sa plný energie zobudil. Hneď som vyrazil do sprchy, kde som sa vysprchoval a hneď na to som sa obliekol. Zašiel som si ísť dať niečo na jedenie a potom ako som dojedol som sa rozhodol, že pôjdem do ulíc Tsuki.
Presun
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Dům klanu Ryogui
» Sídlo klanu Takahashi
» Sídlo klanu Utsushi
» Ulica klanu Terumi
» Sídlo klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Takahashi
» Sídlo klanu Utsushi
» Ulica klanu Terumi
» Sídlo klanu Hyuuga
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Getsuji Teikoku :: Tsukigakure :: Obytná část
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: