Bojiště před Konohou - západ
+9
Edo tensei
Shinobi
Rokuro
Hokori Mai
Tor Vizsla
Hikaru Hyuuga
Hebi
Yorimi Sonoe
Assasin Senju
13 posters
Strana 5 z 5
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Bojiště před Konohou - západ
First topic message reminder :
ohromné prostranství na kterém se bude odehrávat slavná bitva, která se zapíše do historie.
ohromné prostranství na kterém se bude odehrávat slavná bitva, která se zapíše do historie.
- rozdělení divize:
- Divize pro boj na blízko je rozdělena do deseti menších skupin. Velitelem divize je Shijin Hyuuga. Komunikace probíhá za pomoci jednoho Yamanaky, který je jinak zapojen k boji v první skupině. Kdokoli se touží přidat, stačí napsat a bude přidělen do vlastní skupiny, za kterou bude následně bojovat. V každé se nachází tři bojovníci na dálku z Rokurovy raitonové divize (kromě 9. a 10. skupiny). Skupiny jsou následující:
1. SKUPINA - Hyuuga Shijin > velitel divize, boj proti Nejimu, členem skupiny je Yamanaka schopný přenášet rozkazy velitele ostatním
2. SKUPINA - Hikaru Hyuuga > boj proti druhé linii shinobi z Iwagakure
3. SKUPINA - ? > boj proti Edo Tensei
4. SKUPINA - ? > boj proti Edo Tensei
5. SKUPINA - ? > boj proti Edo Tensei
6. SKUPINA - ? > boj proti Edo Tensei
7. SKUPINA - ? > boj proti Edo Tensei
8. SKUPINA - ? > největší skupina, boj proti zbytku armády
9. SKUPINA - ? > lékařská skupina
10. SKUPINA - ? > pečetící skupina
+ Raitonová divize - Rokuro Uchiha > boj proti první linii shinobi z Iwagakure, zbytek divize roztroušen v 1. až 8. skupině
Naposledy upravil Assasin Senju dne Wed Aug 07, 2013 8:19 pm, celkově upraveno 1 krát
Re: Bojiště před Konohou - západ
Mým očím neunikla zvedající se zrnka zlatého prachu. Co to má znamenat? Opět se mě snaží zmagnetizovat? Ještě stále? Pevná vůle a odhodlání bylo něco, co se mu tedy upřít nedalo. Nemohla jsem si však dovolit chybovat. Okamžitě jsem se začala přibližovat k Jishakovi, ne však tím hloupým, obyčejným způsobem, jaký by očekával.
Jednalo se o sérii kopů, úderů a všemožných salt. Vlivem těchto pohybů se podobně jako u točení během Kaitenu zvýšil dosah mého fuutonu. Vytvořila jsem tak kolem sebe jakousi bariéru, která mi zaručovala, že dobrých pár metrů nemá žádné zrnko šanci se ke mě přiblížit.
Abych zvýšila účinek tohoto komba, střídavě jsem ze svých dlaní uvolňovala stlačený vzduch techniky Hakke Kusho. Probojovávala jsem si tak cestu k Jishakovi i když jsem na něj nemířila přímo. Netrvalo mi to dlouho, a veškerý prach byl od nás odvanut. Stanuli jsme proti sobě. Oba zranění, na pokraji sil a s odhodláním bojovat až do naprostého konce. I když jsme stáli na opačných stranách barikády, přece jen jsme měli mnoho společného. Až to bylo děsivé.
"Byl jste skutečně úctyhodný soupeř." byla má poslední slova jemu určená, která vyjadřovala všechno. Více říkat netřeba. I za tak krátkou dobu mě hodně naučil. A ukázal mi, jak je důležité na sobě nikdy nepřestat pracovat. Má levá ruka už nevisela volně podél těla, ale lehce se zvedla a zamířila k Jishakovu čelu. Stačil letmý dotek a svezl se v bezvědomí do mé náruče.
Jednalo se o sérii kopů, úderů a všemožných salt. Vlivem těchto pohybů se podobně jako u točení během Kaitenu zvýšil dosah mého fuutonu. Vytvořila jsem tak kolem sebe jakousi bariéru, která mi zaručovala, že dobrých pár metrů nemá žádné zrnko šanci se ke mě přiblížit.
Abych zvýšila účinek tohoto komba, střídavě jsem ze svých dlaní uvolňovala stlačený vzduch techniky Hakke Kusho. Probojovávala jsem si tak cestu k Jishakovi i když jsem na něj nemířila přímo. Netrvalo mi to dlouho, a veškerý prach byl od nás odvanut. Stanuli jsme proti sobě. Oba zranění, na pokraji sil a s odhodláním bojovat až do naprostého konce. I když jsme stáli na opačných stranách barikády, přece jen jsme měli mnoho společného. Až to bylo děsivé.
"Byl jste skutečně úctyhodný soupeř." byla má poslední slova jemu určená, která vyjadřovala všechno. Více říkat netřeba. I za tak krátkou dobu mě hodně naučil. A ukázal mi, jak je důležité na sobě nikdy nepřestat pracovat. Má levá ruka už nevisela volně podél těla, ale lehce se zvedla a zamířila k Jishakovu čelu. Stačil letmý dotek a svezl se v bezvědomí do mé náruče.
Hyuuga Mikomi- Velitel Konohagakure policie *ADMIN
- Počet příspěvků : 395
Re: Bojiště před Konohou - západ
Setřela jsem si čerstvý pramínek krve, který mi stekl po tváři a hodila Jishaka na rameno. Bylo mi jasné, že se pěkně pronesu. Naposledy jsem se ohlédla a prohlédla si bojiště. Ne každý měl to štěstí, že zůstal ležet v bezvědomí. Pokud se to dá za štěstí považovat. Jishaku si asi své probuzení příliš neužije. Ale co se dá dělat. Každý se občas stává ptákem v kleci. Z neznámého důvodu jsem se otřásla a pocítila zvláštní chlad.
Přesun
Přesun
Hyuuga Mikomi- Velitel Konohagakure policie *ADMIN
- Počet příspěvků : 395
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bojiště před Konohou
» Bojiště před Konohou - východ
» Údoli před Iwou
» TRŽNICE PŘED KUMOGAKURE
» Před branami Amegakure
» Bojiště před Konohou - východ