Hostinec Zlaté oko
+25
Shinobi
Kuroashi Sanji
Akemi Kagayaki
Kaya
Lizzy
Yoko Terumi
Kuro Sakai
Kiseki Mirakuru
Rokuro
Tetsuya
Faito Dansaku
Hikaru Hyuuga
Hyuuga Mikomi
Assasin Senju
Hokori Mai
Hiroyuki Tooya
Nukenin
Seina
Seiji
Hebi
Ryuu Hiroshi
Shinji
Takao Hanare
Reina Kana
Itachi Uchiha
29 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Ostatní územní celky
Strana 12 z 14
Strana 12 z 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Hostinec Zlaté oko
First topic message reminder :
místo kde se schází naprosto všichni, nukenini, vesničané, občané, jounini, kage..Neplatí zde žádná pravidla snad kromě jednoho, žádný boj. Hostinec je neutrální místo se špinavým lokálem a nerudným hostinským. Pokud chcete informace, jedině sem..
místo kde se schází naprosto všichni, nukenini, vesničané, občané, jounini, kage..Neplatí zde žádná pravidla snad kromě jednoho, žádný boj. Hostinec je neutrální místo se špinavým lokálem a nerudným hostinským. Pokud chcete informace, jedině sem..
Itachi Uchiha- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 200
Re: Hostinec Zlaté oko
V jeho slovech něco bylo. Pomalu jsem si znovu začínala uvědomovat své chyby a čím víc jsem to začala dělat, tím víc jsem sama sebe nesnášela. Ale měla jsem před sebou znovu Jacka, proto si jednou lokla, nadechla a znovu zhluboka vydechla.
"Ano, čas je něco, co chce každý. Já s Rin měla skvělý vztah, když jsme byly malé. Avšak, já byla ta talentovanější a rodiče do mě dávali až příliš nadějí. Chtěli, abych to dotáhla daleko. To však udělala Rin. Vždycky tvrdě makala a stala se Raikege. Já je zklamala tím, že jsem měla velkou touhu cestovat. No a když rodiče zemřeli, zbyla mi jen ona a místo toho, abych ten žal prožívala s ní, jsem v ten den odešla a přišla až po dvou letech, kdy jsem se ani neozvala. Je to největší chyba, kterou jsem v životě udělala, ale Rin se po mém návratu chovala úplně normálně, jako by se nic nestalo. Za to lidé, kteří to věděli, si o mě začínali šuškat. V Kumo od té doby pro mě nebylo místo. Vytvořila jsem několik ultimátních technik, pomohla spoustě lidem, ale pro sestru jsem tu nebyla. To ona tu vždycky byla pro mě." Pousmála jsem se nad tím. Vůbec jsem na to nebyla pyšná, to pousmání se patřilo zkutečnosti, že jsem opravdu hloupá, nebo až příliš sobecká. Vadilo mi to, ale změnit jsem minulost nemohla. Kdyby byla ta možnost, udělám spoustu věcí jinak, tím jsem si byla jistá.
Z mé melacholie mě naštěstí odtrhl, byla jsem mu za toto opravdu vděčná, protože je dost možné, že bych jim to tu potom celé vypila. Jeho otázka byla poměrně zajímavá. Chvilku jsem přemýšlela nad odpovědí, protože ani já nevěděla, jaký přesně mám na toto názor. Jen jsem nic netušící pokrčila rameny.
"Je to nejspíš jak u koho. Já to nedokážu říct, nikdy jsem se zatím nezamilovala. Byly tu někteří šťastlivci, kteří ode mě po tom všem schytali polibek na dobrou noc, ale druhý den jsme se už neviděli." Když jsem na tím tak přemýšlela, poprosila jsem ještě o jednoho panáka saké. Musela jsem se opravdu nějak uklidnit, protože všechno šlo k tomu, že jsem si uvědomovala, že jsem fakt sobecká a i když jsem se to mermomoci snažila zachránit, věděla jsem, že je pozdě.
V tu chvíli se však rozevřeli dveře a někdo si přisedl k baru. Jen jsem očkem sjela po tom muži a zamyslela se. Sanji? S tímto týpkem jsem byla jednou na misi, když jsme bojovali proti nějakému dědulovi, ještě společně s bejvalým Raikagem. Proto jsem mávla na barmana, aby mi dal dva panáky. Jeden pro mě a jeden pro Sanjiho.
"Spolu-vesničane! Atsuka ví, kde jsi? Nebo máš nějakou misi, Sanji-kun?" Pousmála jsem se. Neměla jsem tušení, jestli si na mě vzpomíná, přeci jen to byla celkem taky doba, co jsem s ním byla na té misi.
"Ano, čas je něco, co chce každý. Já s Rin měla skvělý vztah, když jsme byly malé. Avšak, já byla ta talentovanější a rodiče do mě dávali až příliš nadějí. Chtěli, abych to dotáhla daleko. To však udělala Rin. Vždycky tvrdě makala a stala se Raikege. Já je zklamala tím, že jsem měla velkou touhu cestovat. No a když rodiče zemřeli, zbyla mi jen ona a místo toho, abych ten žal prožívala s ní, jsem v ten den odešla a přišla až po dvou letech, kdy jsem se ani neozvala. Je to největší chyba, kterou jsem v životě udělala, ale Rin se po mém návratu chovala úplně normálně, jako by se nic nestalo. Za to lidé, kteří to věděli, si o mě začínali šuškat. V Kumo od té doby pro mě nebylo místo. Vytvořila jsem několik ultimátních technik, pomohla spoustě lidem, ale pro sestru jsem tu nebyla. To ona tu vždycky byla pro mě." Pousmála jsem se nad tím. Vůbec jsem na to nebyla pyšná, to pousmání se patřilo zkutečnosti, že jsem opravdu hloupá, nebo až příliš sobecká. Vadilo mi to, ale změnit jsem minulost nemohla. Kdyby byla ta možnost, udělám spoustu věcí jinak, tím jsem si byla jistá.
Z mé melacholie mě naštěstí odtrhl, byla jsem mu za toto opravdu vděčná, protože je dost možné, že bych jim to tu potom celé vypila. Jeho otázka byla poměrně zajímavá. Chvilku jsem přemýšlela nad odpovědí, protože ani já nevěděla, jaký přesně mám na toto názor. Jen jsem nic netušící pokrčila rameny.
"Je to nejspíš jak u koho. Já to nedokážu říct, nikdy jsem se zatím nezamilovala. Byly tu někteří šťastlivci, kteří ode mě po tom všem schytali polibek na dobrou noc, ale druhý den jsme se už neviděli." Když jsem na tím tak přemýšlela, poprosila jsem ještě o jednoho panáka saké. Musela jsem se opravdu nějak uklidnit, protože všechno šlo k tomu, že jsem si uvědomovala, že jsem fakt sobecká a i když jsem se to mermomoci snažila zachránit, věděla jsem, že je pozdě.
V tu chvíli se však rozevřeli dveře a někdo si přisedl k baru. Jen jsem očkem sjela po tom muži a zamyslela se. Sanji? S tímto týpkem jsem byla jednou na misi, když jsme bojovali proti nějakému dědulovi, ještě společně s bejvalým Raikagem. Proto jsem mávla na barmana, aby mi dal dva panáky. Jeden pro mě a jeden pro Sanjiho.
"Spolu-vesničane! Atsuka ví, kde jsi? Nebo máš nějakou misi, Sanji-kun?" Pousmála jsem se. Neměla jsem tušení, jestli si na mě vzpomíná, přeci jen to byla celkem taky doba, co jsem s ním byla na té misi.
Akemi Kagayaki- Jounin
- Počet příspěvků : 275
Podívala jsem se vedle sebe kde kupodivu byla Akemi. Ta žena jenž jsem potkal jednou na misi. Nevěděl jsem o ní takřka nic, ale to zas tak moc nevadilo. Seznámit jsme se mohli právě teď při této příležitosti, kterou nám svět nabízí. A to jsem se prostě jen rozhodl vydat se na cestu po světě a brzy se vrátit. Zdá se však, že jsem moc daleko nedošel a našel krajana, tedy krajanku. Mile jsem se usmál a šťastným hlasem zvolal. " Dlouho jsme se neviěli, není-liž pravda. Daří se vám dobře mademoiselle? " Přívětivě jsem pozdravil Akemi u baru. Dále jsem přijal drink a spolu s ní jsem se i napil a objednal na později i něco já. Nebylo třeba pít hned na rychlo, stačilo popíjet pomalu, máme času kolik jen budeme chtít. " Co vás přivádí do těchto končin? Já se rozhodl se jen někam na chvíli podívat a moje první zastávka je právě zde. Atsuka o mě momentálně neví, posledně v kanceláři jsem byl odignorován. " Pověděl jsem jí o tom co se stalo v kanceláři a posedával si u baru.
Kuroashi Sanji- Chuunin
- Počet příspěvků : 146
Musela jsem se zasmát. Byl plný energie, to mě trošku znovu na koplo. Na barmana jsem se stále usmívala zvláštním způsobem. Občas jsem ho sjela pohledem a hned se vrátila k Sanjimu, bylo to taková menší provokace, co dodat.
"Jop, společnost je dobrá." Pousmála jsem se a při jeho odpovědi jsem se rovnou zasmála. Netušila jsem, že má Atsuka tak na pilno.
"Mě člověk hold neudrží na jednom místě. Nepodařilo se to Rin a bohužel ani Atsuce." Chvilku jsem se nad tím zapřemýšlela, chyběla mi...chyběly mi obě dvě. Podívala jsem se na Sanjiho a mile se na něj usmála. Což se nestávalo často, že bych se upřímně a ještě k tomu mile usmála.
"Atsuka nejspíš bude běsnit, pokud jsi odešel jen tak. Každopádně, co tebe sem táhne? Uslyšel jsi můj pláč v podvědomí, nebo to je pouze náhoda?" Mrkla jsem na něj a upila si trošku Jacka.
"Jop, společnost je dobrá." Pousmála jsem se a při jeho odpovědi jsem se rovnou zasmála. Netušila jsem, že má Atsuka tak na pilno.
"Mě člověk hold neudrží na jednom místě. Nepodařilo se to Rin a bohužel ani Atsuce." Chvilku jsem se nad tím zapřemýšlela, chyběla mi...chyběly mi obě dvě. Podívala jsem se na Sanjiho a mile se na něj usmála. Což se nestávalo často, že bych se upřímně a ještě k tomu mile usmála.
"Atsuka nejspíš bude běsnit, pokud jsi odešel jen tak. Každopádně, co tebe sem táhne? Uslyšel jsi můj pláč v podvědomí, nebo to je pouze náhoda?" Mrkla jsem na něj a upila si trošku Jacka.
Akemi Kagayaki- Jounin
Zasmál jsem se nad tím trochu hlasitě když se hned trefila do černýho. Jaká to náhoda, že to uhodla. Popravdě se to tak skutečně stalo, měl jsem takový dar slyšet emoce i na takové vzdálenosti i když jsem nevěděl komu přesně patří a zaměřovalo se to především na ženy. " Máte naprostou pravdu. Je to skutečně to první " Řekl jsem hrdě a znovu se pousmál. Začínal jsem se bavit a kupodivu jsem se ještě tolik nerozjízděl. Že by se mi měnila osobnost u vybraného typu žen? Pozastavil jsem se nad touto zvláštní myšlenkou a dumal nad tím celou dobu. Možná můj zamyšlenej výraz mohl vypadat i vtipně, takže by se mohla i ona rozesmát.
Kuroashi Sanji- Chuunin
RUDOVLASÝ BARMAN
A jéje, že by další komediant? Přesně tohle mě napadlo, když přišel známý naší nejčerstvější zákaznice. Podal jsem jí saké, které si objednala a povzbudivě se na ni usmál. Řekl bych, že nemít sourozence může být v mnoha případech dokonce výhra.
"Nebojte se. Něco mi říká, že vás čekají lepší zítřky. Ale až zítřky." dodal jsem polohlasně a spíš pro sebe, když ten blonďatý shinobi zamířil k nám. Poté jsem vyplnil i jeho přání a nalil mu něco tvrdšího. Takzvaného Bílého medvěda. Verze našeho podniku byla však proslulá tím, že obsahovala více vodky, než bylo obvyklé. Pro zoufalce, kteří přišli zapomenout to byl téměř legedární nápoj, také díky tajné přísadě.
Dále jsem se věnoval i ostatním zákazníkům. Nebylo jich mnoho, protože minimálně jeden se odebral do říše snů. Vládla tu uvolněná atmosféra. Nemohl jsem si pomoci, ale navzdory tomu, že jsem většinu času hleděl jinam, tak mé uši naslouchaly pouze tomu jedinému rozhovoru. Měl jsem co dělat abych neprotočil oči nad hemzy toho blonďáka. Neušlo mi, že Akemi i přes přítomnost známého tu a tam věnuje milý pohled i mé maličkosti. No jistě. Srovnává, boduje a hodnotí. Ani já jsem se nepřestával usmívat. Bavil jsem se vskutku zajímavými představami.
Nukenin- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 356
Musela jsem se zasmát nad jeho odpovědí. Samozřejmě, bylo mi to jasné. Jakmile žena občas vnitřně trpí, hned se u ní objeví Sanji. Jeho zamyšlený výraz byl opravdu k popukání.
"Hmmm, máš opravdu zajímavou schopnost a ještě řekni, že to působí pouze na ženy a bude to vlastně schopnost, kterou by toužil mít každý muž." Cukla jsem obočím nahoru a pak zaznamenala odpověď barmana. Musela jsem se u toho uculit, tak nějak jsem tušila, jak to myslel.
"Můj problém je ten že se zaměřuji na současnost, nikoliv na budoucnost. Ach jo, proč to nemůže být v životě lehčí." Zoufale jsem si opřela hlavu o ruku, kterou jsem měla opřenou o barový pul a mrkla na barmana. Doufala jsem, že Sanjiho z toho svého dumání už vypadl a napadla mě-pro mě-celkem zajímavá otázka.
"Tak co, Sanji? Kolik žen mělo to potěšení získat si tvou přízeň? Atsuka podlehla?" Zazubila jsem se pobaveně. Samozřejmě jsem ho v tomto podporovala. O něm jsem často slyšela od různých holek ve vesnici, proto mi bylo jasné, že nahání každou, ale bylo to na jednu stranu opravdu milé a jistým způsobem i roztomilé.
"Hmmm, máš opravdu zajímavou schopnost a ještě řekni, že to působí pouze na ženy a bude to vlastně schopnost, kterou by toužil mít každý muž." Cukla jsem obočím nahoru a pak zaznamenala odpověď barmana. Musela jsem se u toho uculit, tak nějak jsem tušila, jak to myslel.
"Můj problém je ten že se zaměřuji na současnost, nikoliv na budoucnost. Ach jo, proč to nemůže být v životě lehčí." Zoufale jsem si opřela hlavu o ruku, kterou jsem měla opřenou o barový pul a mrkla na barmana. Doufala jsem, že Sanjiho z toho svého dumání už vypadl a napadla mě-pro mě-celkem zajímavá otázka.
"Tak co, Sanji? Kolik žen mělo to potěšení získat si tvou přízeň? Atsuka podlehla?" Zazubila jsem se pobaveně. Samozřejmě jsem ho v tomto podporovala. O něm jsem často slyšela od různých holek ve vesnici, proto mi bylo jasné, že nahání každou, ale bylo to na jednu stranu opravdu milé a jistým způsobem i roztomilé.
Akemi Kagayaki- Jounin
" Bingo " Odpověděl jsem Akemi na její otázku a vypadl jsem z toho přemýšlení. Avšak ta druhá mě prudce hodila na dno a já odpověděl sklesle a depkou. " Nula " To jasně dávalo odpověd i ohledně Atsuky. Bohužel to tak bylo, v Kumo jsou ženy jinačí a nezaberou na šarmantní řeči. Přesto jsem to ale nevzdával a vždy se z toho nějak otřepal. Možná na normální ženy to zabíralo, ale na kunoichi jaksi ne. Stále jsem tam však byl skleslej a naříkal si pro sebe.
Kuroashi Sanji- Chuunin
Když se Sanji pustil do své melancholie, musela jsem trošku zkřivit výraz. Já za to nemohla, vážně ne! Nečekala jsem, že toto téma pro něj bude TABU. Jen jsem ho poklidně poplácala po zádech a snažila se mile usmívat.
"Vzchop se pro boha. Jsi shinobi, Atsuka jednou podlehne, uvidíš." Zazubila jsem se do široka, i když jsem tomu tak trošku podvědomě nevěřila, ale nevadí. Nějakou tu odvahu jsem mu dodat mohla.
"Jsi shinobi a kunoichi si nedostaneš jen tak slovy, musíš pro ní bojovat, aby si tě oblíbila, takže přestaň zkuhrat jak malé děcko a vzchop se pro kristovy rány." Tentokrát jsem ho do zad plácla tvrději, aby se opravdu probral.
"Vzchop se pro boha. Jsi shinobi, Atsuka jednou podlehne, uvidíš." Zazubila jsem se do široka, i když jsem tomu tak trošku podvědomě nevěřila, ale nevadí. Nějakou tu odvahu jsem mu dodat mohla.
"Jsi shinobi a kunoichi si nedostaneš jen tak slovy, musíš pro ní bojovat, aby si tě oblíbila, takže přestaň zkuhrat jak malé děcko a vzchop se pro kristovy rány." Tentokrát jsem ho do zad plácla tvrději, aby se opravdu probral.
Akemi Kagayaki- Jounin
Povzbudivá slova ženy však uměla Sanjiho znova postavit na nohy a tak nebylo překvapením, alespoň pro Sanjiho, že prudce vstal s hrdým postojem. " Já to zvládnu " Udělal jsem pak takový bojový pokřik a vypadalo to jako by mé tělo vzplalo. Stávalo se tak často když jsem byl vysoce motivován, stejně jako při mém prvním setkáním s Atsukou, kdy svou aurou sundala všechny shinobi, ale já jsem došel až k ní. Každopádně tu ale Atsuka nebyla a já tu byl s Akemi. Ten barman se zřejmě musel smát, jelikož jsem si už předtím všiml jeho výrazu ve tváři. Trochu se mi to nelíbilo, ale je to chlap, takže mi může být víte kde.
Kuroashi Sanji- Chuunin
Pobavila mě jeho reakce. Měl v sobě spoustu elánu a mě tak nějak vytáhl taky z té mé jisté deprese o tom, jak moc sobecký člověk jsem. Jeho zápal byl až neuvěřitelný, tento chlapík to dotáhne daleko, tím jsem si byla jistá. Vzala jsem si do ruky panáka a toho druhého posunula k Sanjimu.
"Máš nějaké informace o Atsuce? Jak se jí daří, nebo tak?" Mírně jsem se pousmála a zvedla panáka na znak přípitku a kopla ho do sebe. Celkem to bodlo, dostalo mě to do klidu, což bylo výhodné pro lidi v mé společnosti.
"Máš nějaké informace o Atsuce? Jak se jí daří, nebo tak?" Mírně jsem se pousmála a zvedla panáka na znak přípitku a kopla ho do sebe. Celkem to bodlo, dostalo mě to do klidu, což bylo výhodné pro lidi v mé společnosti.
Akemi Kagayaki- Jounin
Její úsměv mě docela povzbudil, ale i tak jsem pro ni neměl moc dobré zprávy co chtěla slyšet. Jelikož jsem nebyl s Atsukou dlouho v kontaktu tak vůbec nevím jak se jí daří. Vím jen, že má hodně práce a stala se novou raikage. " No popravdě já jsem byl tak trochu mimo a neviděl se s nikým dlouho. Momentálně je Atsuka hodně vytížená prací. Stala se z ní totiž nová Raikage. Víc toho bohužel nevím, je mi to líto. " Rád bych řekl víc, ale to opravdu nebylo možné. Možná při další příležitosti budu vědět více. Teď jsem si vzal panáka od Akemi a připil si s ní. " Na zdraví "
Kuroashi Sanji- Chuunin
Sanji toho věděl asi tolik jako já, no co, nevadí. Sice jsem si tu byla pro informace, ale užít jsem si ve společnosti taky mohla, no ne? Popila jsem si potom znovu Jacka. Tentokrát jsem hodlala s konverzací zajít na poněkud vážnější téma.
"Pověz, Sanji. Byl jsi už někdy opravdu zamilovaný? Jakože, silně, nebo jak se to řekne?" Tato odpověď mě opravdu zajímala, já se nikdy nezamilovala, což jsem ani nechápala, jak je to možné, při tom bych už měla! Byla jsem hold jiný případ...
"Pověz, Sanji. Byl jsi už někdy opravdu zamilovaný? Jakože, silně, nebo jak se to řekne?" Tato odpověď mě opravdu zajímala, já se nikdy nezamilovala, což jsem ani nechápala, jak je to možné, při tom bych už měla! Byla jsem hold jiný případ...
Akemi Kagayaki- Jounin
Na tuto otázku jsem moc nevěděl odpovědět. Žádná totiž se mnou nezůstala tak dlouho abych se skutečně zamiloval, tudíž jsem sice dělal vše proto abych ženám zpříjemnil život, ale zamilování jsem ještě skutečně nezažil. " No abych pravdu řekl, tak ještě skutečně ne. Vždy se snažím ženám zpříjemnit život, ale nikdy jsem se nedokázal opravdu zamilovat, protože mi žádná nedala ani tu šanci. Všichni mě berou jen jako sukničkáře. " Mohlo to vypadat jako, že jsem sukničkář, ale bylo to naopak. Já měl ženy opravdu rád, bral jsem je jako velký úspěch přírody. Jenže se mi nepodařilo ani jednou zamilovat do ženy úplně kvůli neustálému odmítání.
Kuroashi Sanji- Chuunin
Na jednu stranu jsem byla ráda, že v tomto světě nejsem jediná, komu se to nepovedlo. To mi nejspíš připomnělo i barmana. Tato společnost se mi opravdu líbila, i přes to, že to bylo poněkud depresivní téma, ale člověk si neřekne na brnk, do tohoto, nebo do té se právě teď zamiluju. Pro nás existovali jenom boje a války, hold krutý svět shinobi. Ale, zase mi bylo Sanjiho na jednu stranu líto.
"Toto slyším poprvé. Tomto světě jsou kunoichi postrachem mužů, nebo alespoň co vím z vlastní zkušenosti. Ale je vlastně i dobře, podle mě, něco jako láska není. Protože když to opravdu zažiješ a ztratíš, je to zase o nenávisti. Je vlastně jedno, jestli někdo někoho zabije, nebo ztratí jeho city. Vždycky je ve všem bolest, proto pár vybraných lidí žije jenom pro pobavení." Nejspíš to byl opět můj záchvat sobeckosti, ale takto jsem to brala já. Kdybych měla s Rin ještě hlubší vztah jako sestra, nezvládala bych to ještě teď. Můj problém byl, že jsem se na nikoho nevázala, aby mi nebylo ublíženo. Kdysi jsem si zažila, že se člověk, který semnou strávil polovinu života, mě na konec snažil zneškodnit. Tak na co láska, no ne?
"Nyááh, chce to tu pořádně oživit." Zazubila jsem se na Sanjiho, i na barmana a dovolila si tu zapnout karaoke. Znovu jsem objednala pár panáků. Samozřejmě, jsem pozvala i barmana. Nebylo tu tolik lidí, tak proč se nepobavit, no ne? Byla to poněkud optimistická písnička, proto jsem chytla oba dva za ruku a vytáhla je na parket, mezi čímž jsem si stihla dát ještě jednoho panáka.
"Tak co? Dokáží tvrďáci shinobi i tancovat?" Za tu dobu co jsem cestovala jsem pochytila poněkud dost tanečních prvků a byla jsem docela v náladě, ne opilá, ale pouze jsem měla chuť se bavit, proto jsem se ani nebála si trošku zatancovat.
"Toto slyším poprvé. Tomto světě jsou kunoichi postrachem mužů, nebo alespoň co vím z vlastní zkušenosti. Ale je vlastně i dobře, podle mě, něco jako láska není. Protože když to opravdu zažiješ a ztratíš, je to zase o nenávisti. Je vlastně jedno, jestli někdo někoho zabije, nebo ztratí jeho city. Vždycky je ve všem bolest, proto pár vybraných lidí žije jenom pro pobavení." Nejspíš to byl opět můj záchvat sobeckosti, ale takto jsem to brala já. Kdybych měla s Rin ještě hlubší vztah jako sestra, nezvládala bych to ještě teď. Můj problém byl, že jsem se na nikoho nevázala, aby mi nebylo ublíženo. Kdysi jsem si zažila, že se člověk, který semnou strávil polovinu života, mě na konec snažil zneškodnit. Tak na co láska, no ne?
"Nyááh, chce to tu pořádně oživit." Zazubila jsem se na Sanjiho, i na barmana a dovolila si tu zapnout karaoke. Znovu jsem objednala pár panáků. Samozřejmě, jsem pozvala i barmana. Nebylo tu tolik lidí, tak proč se nepobavit, no ne? Byla to poněkud optimistická písnička, proto jsem chytla oba dva za ruku a vytáhla je na parket, mezi čímž jsem si stihla dát ještě jednoho panáka.
"Tak co? Dokáží tvrďáci shinobi i tancovat?" Za tu dobu co jsem cestovala jsem pochytila poněkud dost tanečních prvků a byla jsem docela v náladě, ne opilá, ale pouze jsem měla chuť se bavit, proto jsem se ani nebála si trošku zatancovat.
Akemi Kagayaki- Jounin
Byl na řadě tanec. To bylo přímo pro mě když jsem zvyklej hodně pracovat nohama. Začal jsem společně s Akemi tancovat jako na nějaké after party. Nečakal jsem, že se toto semele, ale když už tak už. Barman pravděpodobně taky něco sehraje, ale já ho hodlám trumfnout. Hodlám mu nasadit laďku tak vysoko, že ji nepřekoná. Proto jakmile hudba přestala hrát, hodil jsem tam další minci a začala tam hrát přesně ta moje. Pravá šou právě začíná, byl to takovej speciální dárek pro Akemi, když už s tím začala. Nyní se může kochat náramnou podívaná mého tance. Nasadil jsem si na to i speciální klobouk, aby to nějak vypadalo.
Kuroashi Sanji- Chuunin
RUDOVLASÝ BARMAN
Bylo pouze otázkou času, než se ti dva rozdovádí natolik, že se začnou častovat panáky. Samozřejmě jsem jim v tom nebránil. Dokonce jsem na jednoho přijal pozvání. Díky tomu, že tito dva kumogakurští hosté měli již lepší náladičku než já a také díky zručnosti, se kterou jsem míchal drinky a naléval nápoje, si nepovšimli, že můj panák pochází z jiné, byť podobně vypadající lahve. Víte jak bych vypadal, kdybych přijímal pozvání od každé slečny, která se tu za večer ukáže? S tancem to byl trochu podobný problém. Měl bych se věnovat hostům, nebo mě šéfová přerazí. Na druhou stranu, vypadá to, že má skutečně mnoho práce.
Blonďák začal předvádět své vystoupení, které by v nejednom striptýzovém baru mělo úspěch. Místo toho abych se kochal touto úžasnou podívanou jsem se jen lehce zavlnil do rytmu a konečky prstů se dotkl dlaně Akemi. Nezdálo se, že by měla v plánu ucuknout a tak jsem ji uchopil pevněji a lehce přitáhl blíž. Houpali jsme se do rytmu a dokonce i já na malý okamžíček zapomněl na všední starosti. Líbilo se mi, že i sebemenší krůček rozpohybuje prameny jejích vlasů, na kterých jsem mohl oči nechat. Ale nejsem příliš velký řečník, co se lichotek týče. Zůstávalo to mým tajemstvím.
Párkrát jsme se otočili, ale dával jsem si pozor, aby se naše těla příliš nedotýkala. Skutečně se jednalo o nevinnou zábavu, která rozhodně neměla Sanjiho nijak pobouřit. Ostatně mělo to i ryze praktický důvod, pokud tancujete s někým poprvé a jedná se o takovýto volný styl, je lépe nechat druhému dostatek prostoru. Překvapilo mě však, že Akemi reagovala pohotově a naše pohyby se doplňovaly, jako bychom snad už kdysi tančili.
Když píseň končila, lehce jsem pozvedl paži té milé slečny, která mi zpříjemnila večer. Protočila se a já zapřemýšlel, zda by si povšimla, kdybych si jediný pramínek vlasů odstřihl na památku. Musel jsem se té bláhovosti usmát. Hudba dohrála, já se lehce uklonil, a již jsem se musel vrátit do práce.
"Děkuji vám za tanec, nepomyslel bych si, že se dnes večer budu dobře bavit, natož s tak milou společností." usmál jsem se a mrkl na tu několikanásobně nebezpečnou kunoichi.
Nukenin- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 356
Musela jsem uznat, že Sanji to taky pořádně rozbalil. Ani jsem nic takového nečekala, ale jemu to šlo od ruky. Byla jsem ráda, že nepatří k těm typům mužů, co jen tak nehybně sedí a cítí se trapně, když by šli tančit. Toto bylo mnohem lepší, když se přidal. Jakmile jeho tanec skončil, musela jsem mu zatleskat.
"Až se znovu vrátím do Kuma, musíme to tam zase rozjet a připojit k tomu Atsuku." Zazubila jsem se do široka. Najednou jsem ucítila něčí ruku. Barman se přidal, když začala hrát další písničky. S chutí jsem ho chytla a začala se pohybovat stejně do rytmu jako on. Toto byla taky skvělá zábava. Už dlouho jsem takto s nikým netancovala, ale připadalo mi to jako včera, co jsem to naposledy cvičila. Ani nevím proč, byla jsem na to trošku ujetá, ale když mě muž držel za ruku, ať už při tanci, nebo normálně, počasovala jsem ho zvláštním pohledem. Občas jsem na něj přimhouřila oči a když písničky skončila a já se protočila, musela jsem se do široka usmát.
Ještě než odešel jsem mu dala polibek na tvář a mrkla na něj, znovu.
"Taky děkuju, už dlouho jsem se takto neprotáhla." Usmála jsem se a ještě došla pro dva panáky a jeden z nich jsem podala Sanjimu.
"Ty jsi taky opravdu k sežrání, když tančíš. Ukaž to Atsuce, jsem si jistá, že by si tě dala jako hlavní chod." Pousmála jsem se a vlastně tak trošku nevědomky jsem se kousla do rtu, samozřejmě při pohledu na ty dva.
"Až se znovu vrátím do Kuma, musíme to tam zase rozjet a připojit k tomu Atsuku." Zazubila jsem se do široka. Najednou jsem ucítila něčí ruku. Barman se přidal, když začala hrát další písničky. S chutí jsem ho chytla a začala se pohybovat stejně do rytmu jako on. Toto byla taky skvělá zábava. Už dlouho jsem takto s nikým netancovala, ale připadalo mi to jako včera, co jsem to naposledy cvičila. Ani nevím proč, byla jsem na to trošku ujetá, ale když mě muž držel za ruku, ať už při tanci, nebo normálně, počasovala jsem ho zvláštním pohledem. Občas jsem na něj přimhouřila oči a když písničky skončila a já se protočila, musela jsem se do široka usmát.
Ještě než odešel jsem mu dala polibek na tvář a mrkla na něj, znovu.
"Taky děkuju, už dlouho jsem se takto neprotáhla." Usmála jsem se a ještě došla pro dva panáky a jeden z nich jsem podala Sanjimu.
"Ty jsi taky opravdu k sežrání, když tančíš. Ukaž to Atsuce, jsem si jistá, že by si tě dala jako hlavní chod." Pousmála jsem se a vlastně tak trošku nevědomky jsem se kousla do rtu, samozřejmě při pohledu na ty dva.
Akemi Kagayaki- Jounin
Z jejích slov jsem měl upřímnou radost. Podporovala mě i když mě téměř neznala. Atsuka se ke mě nikdy tak nechovala. Zřejmě každá žena je jiná. Pověděl jsem na její podporu trochu negativně však. " Myslím si, že to dopadne stejně. Atsuka má teď moc práce. A i když ji neměla tak mi ani ten pohled moc nevěnovala. Ty jsi její pravý opak. Velmi milá, podporující a vášnivá. " Pověděl jsem jí upřímně. Opravdu mi přišla jako opak Atsuky. Nejspíš bylo správné, že jsem sem zašel. Takto jsem si s někým nepopovídal už pěknou dobu.
Kuroashi Sanji- Chuunin
Atsuka pro mě velice znamenala, ale jistým způsobem mi připomínala Rin, pro mě to bylo plus, ale pro některé nejspíš mínus. Chvíli jsem zapřemýšlela, nad jeho odpovědí a pousmála jsem se. Já byla vlastně ještě horší než Atsuka, ale potěšilo mě, že si toto Sanji myslel.
"Uhm, málo lidí mě zná pořádně, vlastně v této době nikdo. Nejsem tak milá, dokonce ani podporující typ člověka. Jsem sobecká, podpořit dokážu jen v vhodný okamžik, ale pro nikoho jsem tu nikdy nebyla, když měl problémy. A když jsem si řekla, že to změním, znovu jsem z Kumo odešla a udělala tu stejnou chybu." Chvíli jsem vypadal tak, jako kdybych propadla depresí, ale pak jsem se nad tím jen do široka usmála. Hold, byla jsem taková, nesnášela jsem se za to, ale člověk se jen tak nezmění. Věděla jsem, jaký má Sanji problém, ale on měl také svou povahu a tu jen tak nezmění.
"Ženy si užívají toho, když se o ně hezky staráš. Některé to však dávají najevo odmítnutím. Ale ve chvíli, kdy s tím přestaneš, tak jim to začne chybět. To mi věř." Pousmála jsem se a kopla do sebe dalšího panáka. Nebyla jsem stále opilá, jen v náladě. Trošku se mi pletl jazyk, ale pořád mi bylo moc dobře rozumět.
"Uhm, málo lidí mě zná pořádně, vlastně v této době nikdo. Nejsem tak milá, dokonce ani podporující typ člověka. Jsem sobecká, podpořit dokážu jen v vhodný okamžik, ale pro nikoho jsem tu nikdy nebyla, když měl problémy. A když jsem si řekla, že to změním, znovu jsem z Kumo odešla a udělala tu stejnou chybu." Chvíli jsem vypadal tak, jako kdybych propadla depresí, ale pak jsem se nad tím jen do široka usmála. Hold, byla jsem taková, nesnášela jsem se za to, ale člověk se jen tak nezmění. Věděla jsem, jaký má Sanji problém, ale on měl také svou povahu a tu jen tak nezmění.
"Ženy si užívají toho, když se o ně hezky staráš. Některé to však dávají najevo odmítnutím. Ale ve chvíli, kdy s tím přestaneš, tak jim to začne chybět. To mi věř." Pousmála jsem se a kopla do sebe dalšího panáka. Nebyla jsem stále opilá, jen v náladě. Trošku se mi pletl jazyk, ale pořád mi bylo moc dobře rozumět.
Akemi Kagayaki- Jounin
" Tak to se mám ještě stále co učit jak tak poslouchám " Usmál jsem se na venek, ale uvnitř jsem byl trochu smutný. Jelikož u mnohých jsem přestal a ani pes po mě neštěkl. Myslím si, že ani u Atsuky to nebude jiné, jelikož je mi asi souzeno ženy jen obdivovat, ale ne s nimi zůstat. Alespoň tak to do teď bylo. " Tak uvidíme jak to dopadne. Kdyžtak se o tom pobavíme za pár let v tomto baru jak to všechno dopadlo. " řekl jsem trochu sarkasticky, jelikož jsem nevěřil, že by to pro mě mohlo dopadnout dobře. Lidé se jen tak nemění, a Atsuka nevypadala na typ co by změnila názor na mě.
Kuroashi Sanji- Chuunin
Zasmála jsem se nad jeho slovy. Tento chlapík to musel mít s ženami opravdu těžké, bylo mi ho tak trošku líto. Jen jsem pokrčila rameny s usměvem.
"Za pár let na tom budu pořád stejně, to mi věř." Napila jsem se trošku vody, abych pořád nechlemtala alkohol a nebyla úplně na mol.
"Ňyáááh, společnost je tak super, měla bych si na své cesty najít parťáka." Opřela jsem si hlavu o Sanjiho rameno a mávla pro další rundu panáků.
"Za pár let na tom budu pořád stejně, to mi věř." Napila jsem se trošku vody, abych pořád nechlemtala alkohol a nebyla úplně na mol.
"Ňyáááh, společnost je tak super, měla bych si na své cesty najít parťáka." Opřela jsem si hlavu o Sanjiho rameno a mávla pro další rundu panáků.
Akemi Kagayaki- Jounin
Ještě než si Akemi opřela svou hlavu o mé rameno tak jsem ji učinil nabídku. " Tak pokud za pár let budeme každý stále sám, tak bychom mohli společně někam zajít. Co myslíš? " Nevím sice kolik by to přesně mohlo být let, ale to si mohla klidně stanovit sama. Následně jsem byl zaskočen její hlavou na mém rameni. Trochu jsem stuhnul a neudělal ani jeden prudký pohyb. Žádná žena si ještě nepoložila hlavu na mé rameno, tak proč si to kazit. Byl to totiž zvláštní pocit. Je to jako být pro někoho oporou, nebo taky jako polštář, záleží jak se na to kdo kouká.
Kuroashi Sanji- Chuunin
Jak jsem tam měla položenou hlavu o Sanjiho rameno, zaregistrovala jsem i jeho nabídku. Musel jsem se zasmát a zaklonit mírně hlavu, abych na něj viděla.
"Beru to, za dva roky mi bude dvacet. Pokud se to do té doby nezmění, někam můžem zajít." Zazubila jsem se a intuitivně zabloudila pro dva panáky. Jednoho jsem podala Sanjimu a jeden jsem do sebe zase kopla. Tentokrát to bylo o něco tvrdší, nebo mě se to rozhodně nakoplo. Pevně jsem zavřela oči a nevědomky stiskla Sanjiho koleno a druhou ruku jsem měla zatnutou v pěst.
"Sakra, neměla bych takto pííít." Zamrkala jsem očima a můj pohled zamrzl v tom jeho. Ani nevím proč, ale upřeně jsem na něj koukala.
"Beru to, za dva roky mi bude dvacet. Pokud se to do té doby nezmění, někam můžem zajít." Zazubila jsem se a intuitivně zabloudila pro dva panáky. Jednoho jsem podala Sanjimu a jeden jsem do sebe zase kopla. Tentokrát to bylo o něco tvrdší, nebo mě se to rozhodně nakoplo. Pevně jsem zavřela oči a nevědomky stiskla Sanjiho koleno a druhou ruku jsem měla zatnutou v pěst.
"Sakra, neměla bych takto pííít." Zamrkala jsem očima a můj pohled zamrzl v tom jeho. Ani nevím proč, ale upřeně jsem na něj koukala.
Akemi Kagayaki- Jounin
Přijal jsem panáka od Akemi a stejně jako ona jsem ho do sebe kopnul. Málem mě to zvedlo ze židle, ale dal jsem to. Trochu tvrdší alkohol než jsem předpokládal a než jsem zvyklej. Pak se mi však zahleděla do očí a já nedokázal uhnout pohledem. Skoro jako by mě zhypnotizovala, nebo to bylo naopak? Schválně kdo takhle vydrží déle. Ten kdo přihlížel měl asi zajímavý výhled na tento souhrn událostí.
Kuroashi Sanji- Chuunin
To, že se Sanji neuhnul pohledem mě tak mírně vyprovokovalo a rozhodla jsem se nepřestat. Toto byl souboj! Mírně jsem oči přimhouřila a koutek úst mi vystoupl k tváři. Kdo ví, jestli se začne červenat, pro jistotu jsem si ještě skousla ret. Hold, chtěla jsem vyhrát!
Akemi Kagayaki- Jounin
Strana 12 z 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Ostatní územní celky
Strana 12 z 14
Povolení tohoto fóra: