Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hostinec Zlaté oko

+25
Shinobi
Kuroashi Sanji
Akemi Kagayaki
Kaya
Lizzy
Yoko Terumi
Kuro Sakai
Kiseki Mirakuru
Rokuro
Tetsuya
Faito Dansaku
Hikaru Hyuuga
Hyuuga Mikomi
Assasin Senju
Hokori Mai
Hiroyuki Tooya
Nukenin
Seina
Seiji
Hebi
Ryuu Hiroshi
Shinji
Takao Hanare
Reina Kana
Itachi Uchiha
29 posters

Strana 11 z 14 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Goto down

Hostinec Zlaté oko - Stránka 11 Empty Hostinec Zlaté oko

Příspěvek pro Itachi Uchiha Mon Aug 19, 2013 6:24 pm

First topic message reminder :

Hostinec Zlaté oko - Stránka 11 01zk

místo kde se schází naprosto všichni, nukenini, vesničané, občané, jounini, kage..Neplatí zde žádná pravidla snad kromě jednoho, žádný boj. Hostinec je neutrální místo se špinavým lokálem a nerudným hostinským. Pokud chcete informace, jedině sem..
Itachi Uchiha
Itachi Uchiha
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 200

Návrat nahoru Goto down

Hostinec Zlaté oko - Stránka 11 Empty Re: Hostinec Zlaté oko

Příspěvek pro Kaya Thu Aug 06, 2015 12:57 am

Jej životný príbeh ani nič podobné ma vôbec nezaujímalo. Potrebovali sme tú informáciu, ktorú ona určite musela vedieť, lebo povedala, že ju "zabudla" a jediné, čo potrebuje sú peniaze na rozpamätúvanie.  Neostala som dlho opretá o tú stenu, lebo vo mne prehovoril neznámy hosť. Je potrebné jej ukázať, že zahrávať sa s nami sa nevyplatí. Uvidíme, či je naozaj tak odolná proti mučeniu. Pomalými krokmi som šla v pred k nej. Nemohla tušiť, ako sa zachovám, lebo moje správanie je schopné sa zmeniť o 180°. "A koľko by si si tak predstavila za tie informácie?" Opýtala som sa jej a čiahla som si pravou rukou za chrbát, kde som mala wakizashi. Z jej pohľadu to muselo vyzerať, že som si vyťahovala peniaze. No v priebehu mihnutia oka som švihla rukou spolu s tou zbraňou, ktorá jej bola mierená na stehno. Bola pomerne v kľude a vyzerala, že odpočíva. Tá jej istota jej nepridávala k tomu, aby sa len tak vyhla. Ak by som ju trafila alebo nie, hneď na to som po nej skočila s úmyslom zavaliť ju a hrubou silou by som jej zabránila v pohybe. Bola som strašne silná, takže som sa spoliehala na to, že ruky by som jej udržala iba jednou svojou a druhou rukou, by som jej zatvorila ústa, ak by sa pokúsila kričať.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Počet příspěvků : 230

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Thu Aug 06, 2015 2:03 am

AKABANA (赤花)

Situácia pre mňa začínala byť čoraz viac a viac nepohodlná. V prvom rade to mal zrejme na svedomí i samotný prístup Rinku no Raijin, ktorá zo svojich úst vypustila niečo, čo za týchto okolností nedávalo absolútne žiadny zmysel. Nikdy vonkoncom nepovedali, že u seba nemajú žiadne peniaze, a predstava, že by naozaj patrili k natoľko vplyvnej a mocnej organizácii, no pritom u seba nenosili žiadne ryo, bola jednoducho nereálna.
Problémy s hlavou tu má zjavne niekto iný, pomyslela som si po vypočutí tej absurdity, no sotva som ju stihla vysmiať, moju pozornosť upútala otázka druhej Tsukigakurčanky.

"Koľko? Hm, to ponechám na vašej predstavivosti. Jeden nikdy nevie, čo ho prinúti rozpamätať sa," prehlásila som zároveň s tým, ako som sa narovnala a s očakávaním sledovala dievčine ruky, no nanešťastie som sa dočkala o dosť nepríjemnejšieho prekvapenia. Nemožno poprieť, že som takýto prudký útok nečakala, čo sa dosť odzrkadlilo i na mojej oneskorenej reakcii. V konečnom dôsledku sa mi teda žiaľ nepodarilo zabrániť jej švihu a odniesla som si čiastočne rozťaté stehno, ale až na dodatočné povalenie a znemožnenie môjho pohybu už prísť nestihlo. Pravdou totiž je, že som jej to navzdory jej sile zmarila o čosi skôr.
"Aaaaaa! Jak sa vôbec opovažuješ šahať na moje krehké telo, k*rva jedna podrazácka?!" vykríkla som v agónii zároveň s tým, ako sa Kaya behom chvíľky ocitla v zovretí mojich vlasov.

V okamžiku, ako sa nič netušiaca cudzinka hodila mojim smerom, pocítila prekvapivo obrovskú silu a rýchlosť dlhočíznej pokrývky mojej hlavy, ktorá očividne nebola len na parádu. Jednalo sa o akúsi špecifickú nemenovanú techniku, známu zovretím schopným udržať dokonca aj vysokotriednych shinobi. Ani len jej brnenie mi nebránilo v tom, aby pramene mojich vlasov prenikli až k pokožke a behom chvíľky jej znemožnili hnúť jediným prstom.
"Žiadne ďalšie blbé nápady, inak tu niekto "zlomí väz"," upozornila som obe návštevníčky. Aktuálne sme teda aj s Kayou ležali v kontroverznej polohe na posteli obe, prevaliac sa takým spôsobom, že tou na vrchu som bola práve ja.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 356

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lizzy Thu Aug 06, 2015 6:01 pm

Celý čas som ostávala sedieť v podstate stále nepohnuto na zemi, v tureckom sede. Zvedavo som sa pozerala na Kayu, ktorá sa.. prekvapivo rozhodla záutočiť. Nepohla som pri tom ani brvou.. teda až na zívnutie. Vlastne ma jej útok vôbec neprekvapil, alebo som to na sebe nenechala poznať. Ani obrana od tej dievčiny. Nič také som pred tým nevidela, vyzeralo to cool.
"Wuaa..." Vyšlo z mojich úst a sama som sa poškrabala na hlave. Prišlo mi trocha škoda toho, že jej Kaya ublížila. Predsa len tak krásne telo. Ocitla som sa v pomerne zlej situácií. Nevedela som prečo ju napadla.. sama som jej nechcela ublížiť. Znova som prejavila moju pomerne tupú stránku.
"Uhm.. nevyriešime to nejak.. uhm.. nom.. " Znova som sa poškrabala vo vlasoch. Na jednu stranu tam bola Kaya po ktorej som viditeľne išla, kamarátka a taká tá neopätovaná láska. Na druhú stranu dievča ktoré mi prišlo viac než sympatické.. najradšej by som odtiaľto odišla an echala si ich to vyriešiť medzi seobu.
Lizzy
Lizzy
Velitel Jouninů
Velitel Jouninů

Počet příspěvků : 226

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Thu Aug 06, 2015 6:45 pm

Aj keď som bola pod vplyvom svojej druhej stránky aj tak bola čiastočne oslabená vďaka tomu, čo mi podala Rinku. Bola som si vedomá toho, že som sa dostala do veľmi zlej situácie. Napadli ma dve riešenia, ktoré mohli byť rýchlejšie, ako to, než mi zlomí väz. Problém bol ten, že jedna možnosť bola príliš riskantná a mohla som zomrieť a ta druhá, že tá žena ublíži Rinku ale nemala by, keďže nebola vôbec agresívna, ako ja. Len kto vie, či sa nestane jej väzňom alebo niečo horšie. Nechcela som, aby sa to takto skončilo a preto dúfam, že ma za to nebudeš nenávidieť. Pomyslela som si v mysli a vyslovila som jedno slovo, ktoré počuli obe prítomné. "Prepáč ..." Ani som to nestihla dopovedať a moje telo odtiaľto v tej istej stotine zmizlo. Teleportovala som sa preč na jednu z prítomných katán, ktorú som mala predom pripravenú. Bola pomerne ďaleko od hostinca a ja som sa tam objavila v takej istej pozícii, akú som mala na tej posteli. Sadla som si a pozerala do zeme. Vedela som, že tam nikto nieje, lebo to bolo dostatočne ďaleko. Vrátiť som sa tam nemohla, nie sama, preto som zobrala katanu zo zeme. Pripevnila som si ju späť na jej pôvodné miesto a vybrala sa odtiaľto čo najrýchlejšie preč.
(presun)
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Počet příspěvků : 230

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Thu Aug 06, 2015 11:14 pm

AKABANA (赤花)

Sotva som svojimi mohutnými prameňmi vlasov omotala Kayin bezbranný krk a pohrozila jej zlomením väzov, už sa aj kamsi zázračne podela. Dnešný deň bol pre mňa po tomto už naozaj plný prekvapení. Neexistovalo totiž veľa ľudí, ktorí by sa boli schopní dostať z tejto zabijáckej metódy, presláviac ma ešte v čase, keď som slúžila akožto dosť verná kunoichi. Nemožno poprieť, že ma táto skutočnosť do značnej miery nahnevala. Nebyť toho, s radosťou by som jej istotne ono barbarské zaobchádzanie oplatila. Nanešťastie som sa však musela tentokrát zmieriť len s jednou potenciálnou obeťou.

"Aaaaaaau, jau jau jau, poj*baná k*rva," vymenila som svoj doposiaľ slušný slovník za niekoľko citosloviec a nadáviek, reagujúc tým na náležitú bolesť.
"Jak by si to asi tak chcela riešiť? Tvoja nechutná partnerka ma práve napadla!" zastonala som, následkom čoho som sa zachovala malinko nevhodne. Bez sebamenšieho kúska hanby som si nadvihla svoje šaty až nad pás, a to len aby som mohla na vlastné oči posúdiť rozsah a závažnosť môjho poranenia. Prítomnosť Rinku no Raijin vo mne asi žiadne negatívne emócie nevzbudzovala.
"No to je hrôza. Odjakživa sa nachádzam v nejakom nebezpečnom prostredí, ale tak blízko sa mi k intímnym oblastiam so zlými úmyslami ešte nikto neodvážil ani priblížiť. Jazvy na nohách rozhodne nie sú sexy. Čo si len počnem?" hlásala som pri pohľade na zakrvavené stehno. Tentokrát som si ale už zároveň dávala pozor i na chovanie Tsukigakurčanky.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lizzy Thu Aug 06, 2015 11:34 pm

To čo sa stalo som.. no nečakala. Chcela som nás z toho vykecať, aj keď som tak nejak tušila, že by to tak jednoducho nešlo. Kaya zmizla a tá žena bola viac než nervózna kvôli zraneniu, ktoré jej Kaya zanechala. Ja som sa na to proste nemohla pozerať.. jej slová síce neboli pekné, no chápala som ich.. musela si na niečom vybiť tú zlosť. Spoza opaska som si vytiahla brašňu, ktorú som otvorila a začala som vyberať rôzne nádoby. Vlastne len mištičku, niekoľko bilýn, druhú mištičku, flašku s vodou a čistý obväz.
"Prepáč.. skúsim to hm.. napraviť." Zamrmlala som tak trocha bez nálady a zatiaľ som roztĺkla malú hrsť byliniek, pridala som do toho vodu a vymočila som v tom obväz. Priblížila som sa k Akabane pomerne .. opatrne.
"Môžem?" Spýtala som sa. Bolo vidieť, že ma toto rozlúćenie z Kayou pomerne dosť.. zobralo? Kto vie.. cítila som sa tak prázdne. Na jej slová som moc nebrala ohľadi. Videla som čo shinobi robia zraneným. Nejaká zelená dlaň, zošívanie a shit.. jazva ako uliata.. ona nechcela jazvu,  s tým som jej pomôcť vedela.
Lizzy
Lizzy
Velitel Jouninů
Velitel Jouninů

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Fri Aug 07, 2015 1:27 pm

AKABANA (赤花)

Moje obavy z toho, že na mne zákrok spoločníčky Rinku zanechá nepeknú jazvu, boli takmer tak vysoké, ako že by sa mi potenciálne ešte mohlo prihodiť voľačo horšie. Niet preto divu, že som okamžitý medický zákrok bola ochotná za istých podmienok akceptovať. Na druhú stranu sa ale núkala ešte aj možnosť, že by ma Tsukigakurčanka týmto celkom šikovným spôsobom otrávila. Okrem techniky, ktorú som pred chvíľou demonštrovala, boli mojou špecialitou predovšetkým kdejaké drogy a jedy, nehovoriac o tom, že som si vďaka tomu už v minulosti vybudovala čiastočnú imunitu na väčšinu typov, no ak by sa jednalo o niečo ozaj silné, i ja by som podľahla.

"Prečo by som ti asi mala veriť?" spýtala som sa podozrievavo, nespúšťajúc z nej ani na malý moment oči. Pravda, nebola som v tom podniku úplne sama, ale nevedela som o tom, že by sme tu mali nejakého medika prevyšujúceho chuuninskú úroveň. Šlo tu teda o risk, ktorý som asi aj bola ochotná podstúpiť. Tesne predtým, ako som však už definitívne poľavila, som si dala záležať na náležitom upozornení. Dokonca i na mňa prehnane chladným hlasom som Rinku no Raijin oslovila.
"Faaajn, rob s tým čo len uznáš za vhodné, ale varujem ťa. Mám talent na rozpoznávanie nebezpečných látok. Ako náhle detekujem čokoľvek podozrivé, z tejto blízkosti ťa s obomi tvojimi zamestnanými rukami jednoducho sundám, jasné? Nepokúšaj sa moju náladu zhoršiť ešte viac. Tvoj život visí na vlásku," oboznámila som ju asi so všetkým, čo som mala na srdci, stiahnúc k sebe nohu čo najbližšie, ako to len bolo možné, aby som ju tým prinútila priblížiť sa čo najviac. Následne som s maximálnou ostrahou ticho vyčkávala, pripraviac sa na najhoršie.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lizzy Fri Aug 07, 2015 4:27 pm

"Hmm.. zatiaľ som ťa nezabila." V mojom hlase bolo počuť, že som si minimálne myslela, že by som toho bola schopná a to bez väčších problémov.
".. a ani to nemám v pláne spraviť.. vážne, nerada zabíjam ľudí.. zatiaľ som nikoh onezabila. Prisahám!" Vyriekla som po chvíľke no vyzeralo to tak, že mi dovolila k nej podísť a .. nom ošetriť ju. Nie že by moje liečenie bolo rýchle, trvalo dlho, no na druhú stranu to bolo kvalitné a poctivé, nie tie ich shinobi skracovačky.
"Zaberie to ale čas." Upozornila som ju, po čom som čistou handričkou najprv umyla jej ranu, nasypala som malú časť rozdrvených bylín do nej a po tom som jej stehno začala obväzovať. Obväz som príliś nesťahovala, no bol pripevnený zručne. Bolo vidieť, že to nerobím prvý a asi ani posledný krát.
Pri jej slovách o mojim živote, som sa zľahka pousmiala. Nehovorila som k tomu však nič. len som dokončila svoju prácu a ak ma nechala, znova som sa vzdialila bokom ku kobercu, kde som sa .. v podstate posadila na päty.
"Asi mám... problém hm?" Spýtala som sa jej. Predsa len som sa nevedela ako Kaya teleportovať. Inak by som to už asi spravila. Nebola som však sprostá natoľko, aby som sa o niečo pokúšala podobne ako ona..
Lizzy
Lizzy
Velitel Jouninů
Velitel Jouninů

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Fri Aug 07, 2015 5:18 pm

AKABANA (赤花)

Bolo zrejmé, že Rinku no Raijin prekypovala sebavedomím. Niet divu, že som sa už viac neovládla a malinko ju podpichla.
"Ak si si sebou naozaj až tak istá, prečo si to na mieste nerozdáme? Len ty a ja v mojej malej, no predsa útulnej izbe," navrhla som zámerne dvojzmyselne, škádliac tým jej neobyčajnú povahu. Ako náhle sa však zdanlivo fakt úprimne priznala k tomu, že to nie je žiadna vrahyňa, nemohla som si jednoducho pomôcť. Niečo zo mňa jej z neznámych príčin asi naozaj dôverovalo. Ak klamala, robila to naozaj perfektne.
"Pff. Len si poslúž," umožnila som návštevníčke začať.

Jej procedúra zaberala skutočne veľmi dlhú dobu. Tú som samozrejme ako obvykle využila na to, aby som si ľahla na posteľ, nastaviac si svoj vankúš tak, aby som na ňu aj dobre videla. Moje vlasy zostávali i naďalej obkolesené okolo nej, bez váhania pripravené na pohotový útok v prípade výskytu akéhosi problému. Rana našťastie nebola až tak hlboká, takže v konečnom dôsledku nešlo ani o nič prehnane vážne. Aj z toho dôvodu som sa po zakončení jej hojivého procesu možno prekvapivo rozhodla na jej otázku odpovedať následovne.
"Hrôza, pripadám si jak v hre na dobrého a zlého policajta. Myslíš si, že ak na mňa budeš znateľne milšia ako tvoja partnerka, vykúpiš sa z toho? Ach jaj, akých to mám v poslednej dobe problematických zákazníkov," povzdychla som si zhlboka, nastoliac svoj konečný verdikt.
"Ak budeš pokračovať tou úzkou chodbou, dorazíš až k zadnému východu. Choď než si to rozmyslím a nabudúce so sebou prines peniaze. Na zabíjanie dnes náladu nemám."
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lizzy Fri Aug 07, 2015 5:53 pm

Na chvíľku som spozornela. Chcela si to rozdať, aj keď som to mohla pochopiť obojakým spôsobom. Chcela bojovať? alebo niečo iné? no pochybovala som, že by chcel niekto bojovať v takejto malej izbe. Bolo to pomerne nepraktické a tak nejak.. som si svojou výhrou, aj tak bola istá.
Nakoniec však podvolila a ja som ju mohla bez problémov ošetriť. Jej ďalśie slová ma pomerne potešili. Usmiala som sa no.. takmer v momente som sa aj zarazila.
"Eh ale.. ja.. ja neviem kam.. kade.. kde.." Zvesila som bradu a pozrela som sa niekam do perín.
"Kaya bola tá ktorá viedla.. nevyznám sa v tomto svete.." Dodala som fakt, ktorý jej mohol pri mojom správaní a povahe no.. dôjsť.
Lizzy
Lizzy
Velitel Jouninů
Velitel Jouninů

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sat Aug 08, 2015 12:48 pm

AKABANA (赤花)

S ohľadom na všetko, čo mi doposiaľ Rinku no Raijin zo svojej povahy odhalila, asi už ani nebolo až tak veľkým prekvapením, keď som sa od nej ešte dozvedela, že o tomto svete fakticky nič nevie. Nemožno poprieť, že som z toho bola dosť nesvoja. Čo to malo znamenať? Prečo by vôbec niekto posielal niekoho ako je ona na misiu tejto podobnú? Zdalo sa, že Shuuketsu sú na tom znateľne biednejšie, ako som si sama pôvodne myslela.
"Ty - nevieš - kade," zopakovala som po nej neveriacky. Za normálnych okolností by som to asi ani nebrala vážne, ale v tomto prípade sa bohužiaľ ozaj nezdalo, že by klamala.

"Tak dobre. Povedzme, že by som v sebe našla dostatok dôverčivosti na to, aby som tej absurdite uverila... čo s tým mám asi tak robiť?! Už tak sa tu flákam pridlho a napokon som z vás ani vôbec nič nemala, musím sa vrátiť k pultu a zarábať si na živobytie!" okríkla som ju sťa zmyslov zbavená, no netrvalo dlho a uvedomila som si, že to napokon nemusí byť úplná strata času. S hlbokým povzdychom som jej napokon navrhla.
"Tak teda dobre, tentokrát ti pomôžem. Tu pre teba nie je miesto, ale ak zavolám svojim zamestnávateľom, možno ťa na jednu noc ubytujú v Tanzaku-gai. Ak si o tom nepočula, je to veľké mesto nachádzajúce sa neďaleko odtiaľto. Tam už určite zoženieš niekoho, kto ťa správne nasmeruje, čo na to hovoríš?" opýtala som sa o dosť milším hlasom ako pred chvíľou. Neklamala som jej, ale niet pochýb, že v tom budú i nejaké postranné úmysly.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lizzy Sun Aug 09, 2015 3:31 pm

Z jej hlasu som vycítila prekvapenie.. alebo śok? Kto vie. Zrazu som sa cítila kao ten najväčší lúzer na svete. 
"Uhm.. chápem tak.. to asi p.." Ani som to nedopovedala a zrazu som si uvedomila, že mi vlastne pomoc tak či tak ponúkla.. teda pomoc ako pomoc. Usmiala som sa na ňu a prikývla som.
"Nepočula, ale ak je to veľké mesto, rada tam pôjdem. Uhm.. v poriadku a.. čo za to? Teda.. Kaya hovorila že v tomto svete nie je nič zadarmo hm.. divný to svet." Zamrmlala som a následne som čakala čo.. a ako. Teda. Naozaj som nevedela čo by odo mňa mohla chcieť. Peniaze nemám, to aké mám schopnosti nevedela. Vlastne som vyzerala docela podpriemerne ale.. no zatiaľ som sa nestretal s moc shinobi, ktorý by sa mi vyrovnali. Možno bolo na čase to zmeniť.
Lizzy
Lizzy
Velitel Jouninů
Velitel Jouninů

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun Aug 09, 2015 6:53 pm

AKABANA (赤花)

Všetko nasvedčovalo tomu, že s mojim návrhom Rinku no Raijin napokon asi bude súhlasiť. Za týchto okolností mi to samozrejme aj vyhovovalo, keďže som tak z nej mohla predsa len dostať aspoň niečo užitočné. Dokonca ani sama prítomná návštevníčka avšak nebola až tak veľmi hlúpa, aby si myslela, že to všetko robím čisto len z dobrej vôle. Rozhodla som sa jej preto aspoň čiastočne odhaliť, o čo mi tým vlastne ide.
"Nuž, už som sa od teba stihla dozvedieť, že peniaze nemáš, ale existujú nejaké pôsoby, ako ich vynahradiť. Toto rozhodnutie ale radšej asi prenechám na mojich zamestnávateľoch," ubezpečila som ju hneď pokojne.

"Nemusíš sa fakt ničoho báť, oni už prídu na spôsob, ako to vyriešiť. Pri najhoršom sa na jeden deň zahraješ na upratovačku, alebo ti položia zopár jednoduchých otázok," objasnila som jej, čo by od nej asi tak mohli chcieť. Možno to znelo až príliš hladko, no pre niekoho ako je Rinku no Raijin pravdepodobne ani nie. Každopádne to už vyzeralo tak, že sa nejako dohodneme.
"Teraz ma veľmi dobre počúvaj. Zostaň na chvíľu v tejto izbe a ja si zbehnem uskutočniť krátky telefonát, aby som im o tebe dala vopred vedieť. Ako náhle sa sem vrátim, pošlem s tebou nejakého zamestnanca podniku, ktorý ťa odprevadí rovno na miesto stretnutia v Tanzaku-gai, jasné? Zvyšok sa už dozvieš tam. Dúfam, že je to akceptovateľné, pretože sa už súrne potrebujem vrátiť dopredu," vysvetlila som jej najjasnejšie, ako som len vedela, dávajúc zreteľne najavo, že sa jej už chcem čo najskôr zbaviť. Bolo v tom ale aj niečo viac?
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lizzy Sun Aug 09, 2015 7:07 pm

Len som na návrh Akabany prikývla. Čo iného mi ostávalo. Síce som v jej hlase počula, že mi nehovorí úplne všetko. To sa mi však mohlo aj zdať. ja som však bola ten typ, ktorý veril každému a všetkým. Načo by aj klamali? Sama som to nedokázala pretože.. som nechápala prečo by jeden vôbec klamať chcel. Klamstvá boli nanič.
"Nebojím." Posťažovala som sa s rukami zakotvenými na mojej hrudi a len som sa pozrela, ako odchádza. 
Následne prišla aj s iným chlapíkom. Ani som si nezapamätala jeho meno, asi to nebolo dôležité.  Nebol to ten červenovlasák a to bolo asi clekom fajn. Aj keď aj ten červenovlasý maník vyzeral celkom obstojne, Akabana bola jednoducho väčšia kočka. Mrzelo ma, źe som tu nemohla ostať s ňou keď už.. no nič. Následne sme sa len pripravili na cestu. Teda v mojom podaní to bolo postavenie sa a následovanie toho chlapíka. Smer Tanzaku Gai. Ževraj to malo byť veľké mesto, už som sa naozaj tešila.
(presun)
Lizzy
Lizzy
Velitel Jouninů
Velitel Jouninů

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akemi Kagayaki Sun Aug 09, 2015 8:55 pm

Došla jsem do hostince. Toto místo poskytovalo hodně informací, takže jsem tu byla vlastně na správném místě. Chtělo to jen něco strohého a podrobnosti bych si už vyhledala sama. Usadila jsem se tedy k baru a objednala si Jacka s ledem. Podívala jsem se na barmana a pousmála se. "Je rušná doba, viďte?." Pousmála jsem se a popíjela Jacka. "Vesnice stojí zase proti sobě, některé mají dohody. Povězte, byla jsemu toho, jak se Faito Dansaku vzdal postu. Nevíte náhodou, kdo ho zastoupil? Já jenom, jestli je Kiri pořád tak nebezpečná, nebo na post usedl konečně někdo, kdo není až tak přísný." Podívala jsem se mu do očí s milým úsměvem. Opravdu mě to zajímalo. Měla jsem v plánu se naučít nějaké Suiton techniky, ale tehdy tam jít sama jako špion a ještě se učit? Ne děkuji, nejsem sebevrah
Akemi Kagayaki
Akemi Kagayaki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 275

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Mon Aug 10, 2015 4:39 pm

RUDOVLASÝ BARMAN

Do hostince vstoupila mladá a pohledná žena. Očima jsem přejel lokál plný z devadesáti procent škaredými ksichty, vesměs těžce pod vlivem alkoholu, či jiných omamných látek. Naštěstí navzdory tomu jaká individua se v tomto rozkošném podničku koncentrovala, byl tu většinou klid. Donesl jsem mladé kunoichi pití a pokračoval v rutinní práci. Právě jsem leštil a uklízel sklenice, když zapředla rozhovor.
"Popravdě už ani nevím, kdy rušná doba nebyla. Svět je ohromný a pořád se něco děje. Vše je jen o tom, na jakém místě se momentálně nacházíte." pokýval jsem hlavou a usmál se. Nachází se u nás, a to je přece dobře pro obě strany, no ne?

"Aaach, Faito Dansaku. To byla kontroverzní osoba. Popravdě netuším kdo je momentálně na jeho místě, zaslechl jsem jen nějaké řeči. Znáte to, jedna bába povídala. Lidé v Kirigakure asi nevědí co chtějí. Mám pocit, že ho nenáviděli i milovali zároveň." povzdechl jsem si. Vlastně jsem byl rád, že jsem od těchto starostí co nejdále. Bylo to ovšem nesmírně zajímavé sledovat zájmy a cesty různých shinobi, kteří vlivem osudu dorazili až na toto místo. Možná že i dnes se odehraje něco důležitého. Možná že i dnes se dají do pohybu věci, které způsobí neočekáváný běh událostí. Kdo ví. Jsem skutečně vděčný, že zůstávám v pozici nestranného pozorovatele.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akemi Kagayaki Mon Aug 10, 2015 4:52 pm

Popíjela jsem pomalu Jacka a dívala se na toho muže. Byl milý, když se usmál, musela jsem koutek úst taky pozvednout. Tady vždy byla takový pohoda, měla jsem to tu ráda.
"Pravda. Faito Dansaku měl nad Kiri pevnou ruku vždy. Obyvatelé by si nejspíš nezvykli na změnu režimu, i kdyby po změně toužili." Pousmála jsem se a zamyslela. Byla škoda, že to nevěděl, pobyt tam by mi docela vyhovoval, ale v případě absolutismu v Kiri jsem měla docela nahnáno. Byli tam dokonce předvídatelní lidé a ve věznici jsem nechtěla skončit. Jen jsem si povzdechla a prstem kroužila přes hranu skleničky.
"Chtělo by to nějakou akci. Problém je v tom, že už má spoustu lidí příliš málo informací na to, aby začala něco dělat. Třeba taková Oto, divím se, že se stále drží. Nejspíš to bude Kagem, který nemá v plánu už pěkně dlouhou dobu natáhnout bačkory." Usmála jsem se do široka a když už jsem vyslovila slovo Oto, zajímalo mě, jestli Ame pořád má nějakého vůdce. O té jsem neslyšela věčnost.
"Když už je řeč o tom, že se někdo drží. Zajímala by mě situace v Ame, co myslíte, je bezpečné tam nahlédnout?" Podívala jsem se na barmana a jedním koutkem jsem cukla nahoru a přimhouřila na něj oči.
Akemi Kagayaki
Akemi Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Mon Aug 10, 2015 5:15 pm

RUDOVLASÝ BARMAN

Tato dáma byla popravdě po dlouhé době jedna z mála, kdo toužil po nějaké akci. Co jsem tak potkával, většina lidí měla toho všeho akorát tak dost. Nejednalo se primárně o únavu z věčných bojů, ale o to napětí. Tradovalo se, že válka je na spadnutí. Neuplynul den, kdy by někdo mezi řečí neutrousil nové semínko nedůvěry.

"Kdo ví zda Faita jeho lidé skutečně respektovali, či byl skutečným vůdcem Mlžné pouze strach." zamyslel jsem se nad tím, co asi tak mohlo být blíže k pravdě. Na to abych vynášel soudy, jsem však neměl dostatek informací. Jistě, tu a tam se k mým uším něco doneslo, vzhledem k tomu kdo je mou spolupracovnicí bylo nemožné zůstat naprosto prázdný, ale přesto jsem preferoval bezpečí díky částečné nevědomosti. Nikdy jsem se po detailech nepídil.

"Máte pravdu. Otogakure se jeví velice mírumilovně. Řekl bych však, že běžným lidem je toto chování snad stokrát podezřelejší, než kdyby vyvolala otevřený konflikt. Chápete tu ironii? Místo toho aby se ti věčně napjatí shinobi na okamžik uklidnili a oddychli si, že alespoň v Otogakure je nezvyklý pokoj, hledají za tím důvod. To samé by se dalo říct o Amegakure. Je to výlet do údajně nezajímavé a ospalé oblasti" pomyslel jsem si. Zkrátka jeden nikdy neví.

"Pro mladou a pohlednou ženu není bezpečno nikde." neodpustil jsem si lehce dvojsmyslnou poznámku a mrknul na ni, zatímco jsem přistrčil skleničku se zelenou tekutinou místnímu štamgastovi. Nebylo sebemenších pochyb, že tato dívka by mohla být slušný kšeft pro Akabanu. Jistě by jí poskytla informace, které hledá. A pokud nemá hluboko do kapsy, dozvěděla by se i ledajaké pikošky. Ovšem popovídat si s atraktivním protějškem, to si zkrátka nenechávám ujít v žádném případě.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akemi Kagayaki Mon Aug 10, 2015 10:00 pm

Musela jsem se zasmát nad poznámkou o Kiri. Něco na tom bylo, ten barman nebyl hloupý, docela mě bavil. Strach z té vesnice šel vždy, ale je pravdou, že vždy za tím byl především vůdce. Ani nemusel nic dělat, lidé měli respekt už automaticky. Tato vesnice mi byla vždy tak nějak nepříjemná. Nikdo nevěděl, co se tam člověku může stát. Tam si bodaly nůž do zad i rodinný příbuzní, i když, Konoha by také mohla vyprávět, to už si asi člověk nevybere, všechno to je charakterem lidí v té vesnici.
"Ironie v tom je, to bez pochyby, ale nedivím se lidem a Kagům. Já to teda neřeším, tato vesnice mi je jistým způsobem volná. Ale když Reina Kana dělá dobré skutky a není ta, která vyvolává konflikt, většina lidí říká, že to je takový ten klid před bouří. Kdo ví, co na tom je pravdy. Mě to ale zatím vyhovuje. Nerada bych se dostala do styku s těma genytálníma a laboratorníma pokusama." Trošku jsem se nad tím, co jsem právě řekla, zamyslela. Na konec jsem to taky nehodlala řešit a jen jsem se napila ze skleničky. Jack byl vážně dobrý a obsluha tady taky stála za to. Divila jsem se tomu, že tu netrávím více času. Tento muž však nevypadal, že by věděl nějaké podrobnosti, proto jsem se rozhodla bavit jeho stylem, než se najde tady někde někdo, kdo bude vědět podrobnější informace o dění.
Zasmála jsem se při jeho poslední větě a podívala se na něj. Mírně jsem přimhouřila oči a obočím cukla lehce nahoru.
"Vzhled a povaha mohou mást, hm? Velké procento lidí ve styku semnou nepřežijí." Mile jsem se na něj usmála.
Akemi Kagayaki
Akemi Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Tue Aug 11, 2015 8:55 am

RUDOVLASÝ BARMAN

Lehce jsem drcnul do spáče, který začal zabírat až příliš velký prostor na baru.Byl tuhý, takže mi nezbývalo než poskládat jeho končetiny tak, aby nepřekážel případným nově příchozím hostům. Zkušeným pohybem jsem přitom vylovil z jeho náprsní kapsy peněženku, vytáhl požadovaný obnos a místo bankovek vložil účtenku. Ti dnešní shinobi nic nevydrží.

"Reina Kana? Můj božínku, už dlouho jsem neslyšel, že by o ní někdo mluvil. A když, tak většinou padne jen pár oplzlých narážek. Je to vlastně přesně opačný případ než byl Faito Dansaku. Skutečně. O něm se mluvilo šeptem, se strachem v očích. Reina je často předmětem zvrhlých fantazií místních buranů a ani já to nemíním publikovat." zasmál jsem se. Ono ten respekt je také důležitý. Debata s mladou kunoichi se začala ubírat skutečně zajímavým směrem. Až bylo s podivem, že jí stačí poslouchat hospodské kecy. Většina lidí, co šla po hodnotných informacích ztratila po několika mých hlodech trpělivost. Tato žena byla ale jiná.

"Víte, u vás asi záleží o jakou formu styku se jedná." zareagoval jsem na její poslední poznámku a neubránil se potutelnému úsměvu. Nebylo pochyb, že v jejím případě číhá nebezpečí z vícero stran. Sklopil jsem zrak ke sklenicím a začál vyrovnávat panáky do řady tak, aby byla co nejrovnější. Litoval jsem jediné věci. Že se neumím na povel začervenat.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akemi Kagayaki Tue Aug 11, 2015 3:40 pm

Dívala jsem se na toho chlápka, který se rozvaloval přes půlku barového pultu. Zakřenila jsem se, když tak zručně vytáhl barman peněženku a ještě mu tam podstivě nechal účet. Potom začal mluvil o Reině. Musela jsem mu dát za pravku pokýváním hlavy.
"Ne každý si vybuduje takový strach. Zvlášť u žen to je opravdu těžké. Muži nás berou jako nástroje k užívání si svého mládí...ale když si dupnem správným způsobem, jste menší než mravenci." Do široka jsem se zasmála a dopila Jacka, kterého jsem měla ve skleničce. Tato konverzace se mi líbila, proto jsem si ještě nechala dolít.
"Problém je v tom, že Reina Kana neví kdy a jakým způsobem dupnout. To je možná ten důvod, proč si z ní lidé dělají srandu." Povzdechla jsem si a opřela si hlavu o ruku. Bylo mi jí docela líto, kdyby toto někdo dělal mě, utýrám ho. Nezdála jsem se na to, ale když mě někdo opravdu naštval, věděla jsem, jak si získat plnou autoritu.
Při jeho poznámce o formě styku jsem se pobaveně ušklíbla. Prstem jsem přejela po obvodu skleničky a pohled namířila znovu na něj. Při tom pohledu jsem se musela uchechtnout.
"Záleží také na tom, kdo jakou formu chce a k jaké má v plánu se přiblížit.." Pokrčila jsem rameny a pozvedla koutek úst, "...samozřejmě, takových šťastlivců, kteří by o mě mohli někdy mluvit není moc. Občas si říkám, že to je docela smůla. Ještě bych se mohla stát populární."
Akemi Kagayaki
Akemi Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Wed Aug 12, 2015 7:43 pm

RUDOVLASÝ BARMAN

Pobaveně jsem se zachechtal. To co říkala o Reině jsem neslyšel poprvé a zdá se, že ani naposled. Je smutné, když se někdo proslaví právě tímto způsobem. Co se dá dělat. Ne každý může dobýt svět.

"Víte, nehodnotím lidi podle vzhledu, ani podle pohlaví. Za každého by měly mluvit jeho činy. Jediné co mi tato profese zaručuje, je přibližný odhad charakteru z několika gest, hlasu, postoje... Nic moc zajímavého. Dáte si ještě něco k pití?" otázal jsem se, když jsem si povšiml, že sklenku dopila. Naštěstí působila jako typ zákazníka, který si své pití vychutnává. Někdy mi doslova trhalo srdce, když jsem musel profesionálním pijanům nalévat tu nejlepší whisku, či nejvybranější víno, ale přitom by jim bylo doslova fuk, zda popíjejí kvalitní alkohol, či si snad vyplachují hubu lihem. Chodívá sem jeden výtečník, který nerozezná obarvenou vodu od koňaku. Inu i tak se dá dělat kšeft.

"O vaší popularitě nepochybuji, myslím že minimálně tam, kde jste doma o vás každý ví." zauvažoval jsem. Jistě, pohledných žen je v každé vesnici dostatek, ale pokud je opravdu tak nebezpečná jak tvrdí, nejspíš je to poměrně známá postavička. Silný shinobi je zajímavá věc, ale silné ženy bývají skutečně děsivé... Někdy bývají dokonce i velmi osamnělé. Představil jsem si, že by má dívka byla vysoce postavená kunoichi. Představil jsem si, že bychom spolu jen tak pro srandu králíkům bojovali, trénovali... a pak jsem si v živých barvách představil, jak dostanu na prdel. Navíc není žádným tajemstvím, že ta nejpůvabnější děvčata bývají nejosamnělejšími. Málokdo si troufá je oslovit. Ano, uvažoval jsem, zda je slečna předemnou také tento případ.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akemi Kagayaki Wed Aug 12, 2015 8:04 pm

To co říkal mě docela zaujalo. Já měla dar dedukce lidí. Když se mi chtělo, mohla jsem o nich zjistit spoustu věcí. Co dnes jedli, kde byli, jak přemýšlí, jaký styl boje využívá, nebo dokonce i jakou techniku se chystají udělat, podle ručník pečetí.
"Náhodou, tato dedukce z lidí je opravdu zajímavá. Málokdo má takový dar. Někdy je to i prokletím." Usmála jsem se a při jeho otázce, jestli si ještě něco dám, jsem pokývala hlavou.
"Nalejte mi toho Jacka ještě jednou, prosím." Při tom, jak mluvil dál o jisté popularitě jsem se mírně sekla. Já vlastně byla přesně opačný typ. Lidé o mě věděli, ale jenom většina. Ale co, byl to barman, proč bych mu taky nemohla říct pár informací, že ano. Sice mi bylo jasné, že pokud se na mě někdy někdo bude ptat, tak jim to řekne, ale to mi v tuto chvíli bylo jedno.
"Je popularita jako popularita...Ne vždy je taková, jakou by jsme jí chtěli, vit Reina Kana. Ale soucítím s ní, jsem nějaký takový případ též. Jen pár vybraných lidí o mě ve vesnici ví. Ale pouze jako geniální sestra bývalé Raikage Rin Kagayaki, která svou sobeckostí odhodila rodinu stranou a zajímala se jen o sebe a o vesnici, včetně rodiny nikoliv." Nebyla jsem tímto na sebe pyšná. Když se objevila Atsuka, chtěla jsem se změnit, ale moje touha cestovat a poznávat svět je stále stejná. Nikdy jsem se nedokázala udržet na jednom místě, to byl můj problém. Nejen v tomto, že jsem si s nikým nedokázala udržet vztah rodinný, vesnický, ale dokonce ani milostný. Vždy to byla moje chyba, jistým způsobem jsem tím trpěla, to byla pravda. Avšak, samota a volnost pro mě vždy byly na prvním místě a i když jsem se to snažila mermomoci změnit, svou povahu už nezměním na lusk prstu a snaha o to pro mě nebyla dostatečně velká.
"A co vy? Sedíte mi na typ člověka, který by toužil po vztahu se ženou, ale nemá k tomu čas? Odvahu? Co za tím stojí, hm?" Pousmála jsem se na něj se zájmem o odpověď.
Akemi Kagayaki
Akemi Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Wed Aug 12, 2015 9:32 pm

RUDOVLASÝ BARMAN

Odebral jsem prázdnou skleničku a obratem Akemi předal dalšího Jacka. Samozřejmě jsem nepolevil v pozornosti a naslouchal. Kagayaki... Kdo by toto příjmení neznal? Osudy lidí, kteří mají v rodině slavného sourozence, bývají často osamnělé, prázdné, mnohokrát jsou tito lidé skryti ve stínu svého úspěšnějšího bratra, či sestry. Akemi však nevypadala jako typ, který by se právě tímto trápil.
"Nevím jak jste spolu žily a vyrůstaly, ale mám pocit, že byste s ní ráda bývala strávila více času. Je to tak? Dnes se lidé ženou za penězi, mocí a slávou. Veškerý svůj čas věnují tomu, aby byli nejlepší z nejlepších. Zapomínají na ty důležité hodnoty a někdy si až pozdě uvědomí, že nejsou šťastní. Že cesta po které kráčí je ke štěstí ani nedovede." povzdechl jsem si. Těžký život workoholiků. Což rozhodně není můj případ. Kdepak. Pracuji tu paradoxně proto, že si občas můžu dopřát trochu odlehčené tempo. Většina cápku, kteří potřebují vyprovodit mi nedá větší práci, než pytel mokrého ovsa. Ano, bývají stejně nacucaní. Navíc už tu dlouho nebylo k prasknutí narváno. Byl jsem v kontaktu s lidmi, dá se říct, že mám tuhle neperspektivní práci svým způsobem rád.

"Co se týče mně, nechávám všemu volný průběh. Ve svém zaměstnání poznávám mnoho žen, ale... Jistě, jsou krásné, silné, téměř dokonalé... Nevím jestli mi rozumíte. Ale také máte pocit, že na lásku jen krásná tvář a špetka sympatií nestačí?" položil jsem jí vcelku jednoduchý, ale zároveň složitý dotaz. Každá osoba na toto má jiný názor. Byl jsem velice zvědavý, co se dozvím od sestry bývalé Raikage.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kuroashi Sanji Wed Aug 12, 2015 10:32 pm

Přišel jsem do tohoto baru, kde jsem byl vlastně poprvé. Narazil jsem na toto místo úplnou náhodou, ale tak mohl bych se tu po cestě něčeho napít. Kdo ví, třeba zde najdu i novou známost a nějaké kontakty ve světě. Každopádně jsem otevřel dveře od baru a vešel dovnitř. Šel jsem rovnou k baru a něco si objednal. Já nevím, třeba něco tvrdšího ať nejsem za abstinenta. Nevěděl jsem ani jakou tento bar má pověst. V baru jsem též pracoval, jenže tento vypadal tak trochu jinak. Začal jsem si chvilkama i prohlížet ostatní, kteří sem zavítali si dát něco dobrého k pití. Nějakou chvíli tu tedy zůstanu abych to tu poznal.
Kuroashi Sanji
Kuroashi Sanji
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 146

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 11 z 14 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Povolení tohoto fóra: