KANCELÁŘ RAIKAGE
+43
Yotsuki Sorata
Seishin Yuna
Hokori Mai
Risoku Yotsuki
Yoku
Mukotushi Ururu
Akuma Saito
Seishi Kogeki
Kuro Sakai
Atsuka
Nukenin
Nao Okumura
Hodnostári
Natao Hyuurai
Niboru no Kentaro
Shinobi
Haru Iburi
Tobiru Senju
Ken Uchiha
Akemi Kagayaki
Tori Saizen
Rei Casius
Goku
Faito Dansaku
Kaiji
Dino
Miki
Tobei Miyoshi
Kuroashi Sanji
Katashi Aokawa
Yuu Yotsuki
Fili RyoGui
Takeshi Kenpachi
Yorimi Sonoe
Yasuhiko Nishiwaki
Taiki Nobu
Hirin
Hikaru Hyuuga
Ken Hiashi
Crystal Takaishi
Sato Keiko
Arata Hiashi
Kagayaki Rin
47 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Inabikari Renmei :: Kumogakure
Strana 22 z 40
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
KANCELÁŘ RAIKAGE
First topic message reminder :
Kagayaki Rin- Nanadaime Raikage
- Počet příspěvků : 122
Re: KANCELÁŘ RAIKAGE
Dnes sice trochu s opožděním, ale přecijen, jsem se dostavila do kanceláře, kde jsem si ihned za dveřmi svlékla kabát a pověsila ho na vešák hned po levé straně. Poté jsem si to nakráčela přímo k té hoře papírů ležících na stole a jen s pozvednutím obočí se zadívala na ty díry ve skle.
"Jako. Chápu, že Kumogakure no Sato je ve špatném stavu, ale co si pamatuji, ty okna jsem nechávala nedávno opravit." zamrmlala jsem si pod "vousy".
Tohle mi Raikage-san bude muset nějakým zajímavým způsobem vysvětlit, jinak to RAIKAGEMU strhnu JÁ z platu.
Zastavila jsem se před oknem a zavřela oči.
Tahle vesnice ... pro mě znamená hodně. Chci jí ještě jednou vidět vzkvétat. zadoufala jsem si a vytvořila pár pečetí.
Nad celou vesnicí začalo jemně poprchávat, rozhodně jsem nehodlala vypustit celý obranný tajfun nad vesnicí, když jsme nikoho nehledali. Byť opatrnosti není nikdy dost. Poté jsem otočila pohled do strany, a viděla tam Raikageho, respektive jeho klon.
"Raikage-sama?" měla jsem v obličeji trochu tupý výraz, když jsem si uvědomila, že můj příchodný proslov vlastně slyšel.
Shit. Toť mé myšlenky k celé situaci.
Jak hluboké.
"Jako. Chápu, že Kumogakure no Sato je ve špatném stavu, ale co si pamatuji, ty okna jsem nechávala nedávno opravit." zamrmlala jsem si pod "vousy".
Tohle mi Raikage-san bude muset nějakým zajímavým způsobem vysvětlit, jinak to RAIKAGEMU strhnu JÁ z platu.
Zastavila jsem se před oknem a zavřela oči.
Tahle vesnice ... pro mě znamená hodně. Chci jí ještě jednou vidět vzkvétat. zadoufala jsem si a vytvořila pár pečetí.
Nad celou vesnicí začalo jemně poprchávat, rozhodně jsem nehodlala vypustit celý obranný tajfun nad vesnicí, když jsme nikoho nehledali. Byť opatrnosti není nikdy dost. Poté jsem otočila pohled do strany, a viděla tam Raikageho, respektive jeho klon.
"Raikage-sama?" měla jsem v obličeji trochu tupý výraz, když jsem si uvědomila, že můj příchodný proslov vlastně slyšel.
Shit. Toť mé myšlenky k celé situaci.
Jak hluboké.
Risoku Yotsuki- Chuunin
- Počet příspěvků : 98
Klon č.1
Ja som si bol u skrine, ktorá bola otvorená do korán a niečo som si tam hľadal. V tom niekto vošiel dovnútra a niečo začal hovoriť, hneď som vedel o koho ide. Aj tak som si najprv ešte pokračoval v hľadaní no nakoniec som to vzdal, lebo mi došlo, že kde to vlastne je. Neviem ale začína mi hrabať. Však sám dobre viem, že také techniky sú prísne strážené. Začínal som sa kárať v hlave, lebo som nerozmýšľal dopredu, za čo sa na seba viem niekedy aj nahnevať, lebo to sa stávať nesmie. V tom ma ale zrazu oslovila Risoku a ja som sa otočil na ňu. "Oh, Zdravím Risoku." Pozdravil som ju a potom som zatvoril skriňu a otočil sa na ňu. "Za to okno ja nemôžem, to milá a slušná Atsuka." To, ako som o nej povedal, že je milá a slušná bolo naozaj dosť ironické, čo si všimnúť mohla. "Dnes akosi neskoro ... " Prehovoril som nakoniec.
Yotsuki Sorata- Jounin (Hachibi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 508
"Vidím, že stále máte trochu problém se získáním respektu, Raikage-sama." trochu nevýrazně se usmála, jelikož to bylo trochu nepříjemné i jí samotné.
"Atsuka? To jméno si zapamatuji. Pokusím se o nápravu." zaručila jsem se.
JAK SI MŮŽE NĚKDO PROBOHA DOVOLIT ROZMLÁTIT OKNO?! moje hlava praskala.
Nedokázala jsem jednoduše pochopit, kolik lidí bez špetky reespektu se prochází ulicemi Kumogakure no Sato. To je potřeba změnit. A hodlám být radikální, Raikage je na toto až příliš milý a všechny nechává unikat jakékoliv formě trestu.
"Ah- um, no ... oh, ano. Omlouvám se, Raikage-sama. Budík nezvonil." snažila jsem se svůj pozdní příchod zahrát "do-outu".
"Možná bychom mohli začít projednávat opravy Kumogakure no Sato a naše vlivy ve světě. Měli bychom upevnit naší pozici poté, co jsme byli doslova zničeni s obrovskými ztrátami."
"Atsuka? To jméno si zapamatuji. Pokusím se o nápravu." zaručila jsem se.
JAK SI MŮŽE NĚKDO PROBOHA DOVOLIT ROZMLÁTIT OKNO?! moje hlava praskala.
Nedokázala jsem jednoduše pochopit, kolik lidí bez špetky reespektu se prochází ulicemi Kumogakure no Sato. To je potřeba změnit. A hodlám být radikální, Raikage je na toto až příliš milý a všechny nechává unikat jakékoliv formě trestu.
"Ah- um, no ... oh, ano. Omlouvám se, Raikage-sama. Budík nezvonil." snažila jsem se svůj pozdní příchod zahrát "do-outu".
"Možná bychom mohli začít projednávat opravy Kumogakure no Sato a naše vlivy ve světě. Měli bychom upevnit naší pozici poté, co jsme byli doslova zničeni s obrovskými ztrátami."
Risoku Yotsuki- Chuunin
Klon č.1
"S tým budem musieť súhlasiť aj keď nerád. Ak to takto bude pokračovať budem to musieť riešiť ráznejším spôsobom aj keď k tomu som pristúpiť nechcel." Vážne som bol človek, ktorý nerád riešil veci hneď nejakými trestami alebo sankciami aj keď som sa nimi vyhrážal, no ak k tomu budem donútený tak to aj urobím. "Neviem, či nebude lepšie, ak Atsuku necháš na mne. Aj keď je to člen Kumogakure no satto môže byť aj hrozbou." Toto som aj myslel smrteľne vážne. Ak niekto bude ohrozovať túto dedinu tak so mnou vychádzať nebude a skončí naozaj zle. Predtým som bol len členom Anbu a nemal som príliš veľký prehľad o všetkých členoch. Len teraz som sa do toho dostával. "Nevadí to je v poriadku, môžem povedať, že som to tu zvládal." To, že som len klonom som hovoriť nechcel aj keď si to už možno všimla.
"Neviem či ich prejednávať bude vhodné, lebo opravy sú v plnom prúde. To bola jedna z vecí na ktorú som sa zameral pri vstupe na tento post." Objasnil som jej to, čo som už vlastne urobil a potom som dodal. "Do Kirigakure a Konohgakure som posla posla správou o mojom zvolení. A do Otogakure bol vyslaný špeh, ktorý by mohol priniesť nejaké cenné informácie." Odpovedal som jej na všetky otázky a čakal som, čo mi na to povie. Možno bola mladá ale vedel som, že to je človek ktorému dôverovať môžem a dokáže problémy racionálne riešiť.
"To je právě ono. Vzhledem k tomu, že byla Kumogakure no Sato doslova téměř srovnána se zemí, opravy jsou možná zbytečné a vyplatilo by se investovat do naprosté renovace, případně i rozšířit určité obory." diskutovala jsem a tak trochu i polemizačně fantazírovala.
"Nejsem zase až tak slabá, Raikage-sama. Sice nemám na vaši úroveň, ale dokážu se o sebe postarat!" zasmála jsem se nad poznámkou ohledně Atsuky. "Pokud bude hrozbou, usmažím ji zaživa." Raikage moc dobře věděl, co tím myslím.
Neustále jsem přemýšlela nad tím, jak znovu vynést Kumogakure no Sato na světlo.
"Možná bychom měli projít i veškeré dostupné síly a prostředky? Ráda bych v tom měla přehled. A ten-" zastavila jsem se a pohlédla na stůl s horou papírů, kam jsem hodila nenávistný pohled se svraštěnými ústami a přivřenýma očima. "-si budu muset udělat dopodrobna."
"Nejsem zase až tak slabá, Raikage-sama. Sice nemám na vaši úroveň, ale dokážu se o sebe postarat!" zasmála jsem se nad poznámkou ohledně Atsuky. "Pokud bude hrozbou, usmažím ji zaživa." Raikage moc dobře věděl, co tím myslím.
Neustále jsem přemýšlela nad tím, jak znovu vynést Kumogakure no Sato na světlo.
"Možná bychom měli projít i veškeré dostupné síly a prostředky? Ráda bych v tom měla přehled. A ten-" zastavila jsem se a pohlédla na stůl s horou papírů, kam jsem hodila nenávistný pohled se svraštěnými ústami a přivřenýma očima. "-si budu muset udělat dopodrobna."
Risoku Yotsuki- Chuunin
Klon. č1
Tento jej nápad nebol vôbec zlý. Našťastie z ekonomického hľadiska sme na tom boli dobre ale takáto "rekonštrukcia" a renovácia je finančne veľmi náročná. "Tak je možné, že tie zničené stavy budú vystavané na novo. Lenže ak by sme chceli celú dedinu renovovať potrebovali sme nájsť ďalšiu vec v ktorej by mohla dedina profitovať, aby to bolo s čoho platiť." Táto záležitosť ohľadom ekonomiky bola moja najslabšia stránka ale nehodlal som ju kvôli tomu ignorovať. "Ale nápad to je dobrý." Jej návrh som týmto bral do úvahy, no nemôžeme robiť všetko na raz a toto je veľmi dlhý a zároveň rázny krok. "Viem, že sa o seba vieš postarať, no tieto veci by si mohla nechať aj tak na mne." Presviedčal som ju neoblomne. Všimol som si potom, ako pozrela k tým papierom a nemohol som sa ubrániť menšiemu smiechu. "Som naozaj rád, že na tie papiere nemusím byť sám. Asi by som zomrel..." Skonštatoval som pri pohľade na tú horu papierov, akosi sa to proste riešilo pomaly.
"Co se týče financí, jistým krokem je prioritizovat určité oblasti, které by byly vystaveny primárně. Tím by byla samozřejmě zdravotnická střediska a rozsáhlé ubytovny, kde by se mohly Oblačné rodiny skrýt do úplně rekonstrukce vnitřní infrastruktury." navrhla a pokračovala "Co se tedy týče peněz, je vhodné nejdříve vytvořit ochrannou linii pro přístavy a karavany. Následně také vyzvat k pomoci veřejnost, jež by mohla přispívat naprosto vším. Exportními výrobky, zemědělstvím, ..." teoretizovala jsem dál.
"Už jste mě posílal i na špionážní mise a pokud si můžete všimnout, až na tu jednu jizvu na zádech jsem celá, zdravá a živá!" zasmála jsem se, na chvíli konečně zapomněla na tu horu papírů.
Ano, jedna jizva na zádech z misí ... a dalších dvacet z mé vlastní minulosti ... zavzpomínala na kruté praktiky v Unrankyo.
S trochu přemáhaným úsměvem jsem zasedla za stůl a pokoušela se pomalu pročítat všemi těmi papíry. Z těch myšlenek se vyklepe, ale potřebuje alespoň pět minut.
"Už jste mě posílal i na špionážní mise a pokud si můžete všimnout, až na tu jednu jizvu na zádech jsem celá, zdravá a živá!" zasmála jsem se, na chvíli konečně zapomněla na tu horu papírů.
Ano, jedna jizva na zádech z misí ... a dalších dvacet z mé vlastní minulosti ... zavzpomínala na kruté praktiky v Unrankyo.
S trochu přemáhaným úsměvem jsem zasedla za stůl a pokoušela se pomalu pročítat všemi těmi papíry. Z těch myšlenek se vyklepe, ale potřebuje alespoň pět minut.
Risoku Yotsuki- Chuunin
Klon č.1
Ako aj predtým aj teraz som si vypočul jej nápady, aby som ich mohol stíhať všetky vstrebať a potom na ne reagovať. "Najprv bude najlepšie, ak sa sústredíme na bezpečnosť, aby v prípade útoku nebolo všetko prerobené zničené behom sekundy." Aj keby sa nám to všetko podarí je možné, že sa tu objaví niekto, kto by to vedel behom pár minút zničiť. "Aby ľudia začali prispievať budeme im musieť ukázať, že bude stáť za to, že nám prispejú. Nikto si len tak neodtrhne chlieb od úst, ak za to niečo nemá." V dnešnej dobe to ani inak nefungovalo, bolo len pár bláznov, ktorým to bolo ukradnuté. "Aj tak to nemusíš preháňať." To bolo jediné, čo som jej na to povedal, predsa len som vedel, čím si prešla a nepotreboval som jej to pripomínať. Skôr som ju potreboval od toho rozptýliť. "Možno si si všimla ale nasadil som viac ľudí na hliadkach. Podľa mňa bude lepšie posunúť bránu ďalej od dediny, kde by boli lepšie kontroly a pri útoku by sme dokázali lepšie reagovať na potencionálnu hrozbu." Nebola to najlepšia téma na rozptýlenie ale takto aj tak musela rozmýšľať nad niečím iným. Neponáhľal som z jej odpoveďou, predsa len sa teraz "zažrala" do papierov.
S trochu podivným hlasem jsem odpověděla na poslední poznámku ohledně posunutí brány. "Kumogakure no Sato leží uprostřed hor, máme taktickou výhodu. Kumogakure no Sato by bylo možné rozdělit na dvě části, vnitřní uvnitř hor a vnější část s méně důležitými budovami. Ty by byly rozděleny propastmi v horách, spojené mosty. Vlastně by šlo o zvětšení prostoru pro samotnou vesnici. Vesnice, jejíž střed by byl vybudován na vrcholcích hor." byl to návrh.
Nyní jsme oba diskutovali.
"Nechci po nikom, aby dával co potřebuje. Mezi lidmi existuje něco, čemu říkáme přebytečný produkt. Pokud ten odevzdá a my z něj vytěžíme co nejvíce je možné, dostanou výsledky. Stejně jako my nemůžeme očekávat to, co jste řekl, ani oni nemohou očekávat nic bez nich. Nemůžeme vše udělat na vlastní pěst. Chtějí tu žít? Ať si tedy svůj život budují." řekla jsem s úsměvem.
"Bezpečnost?" zeptala jsem se a pohlédla ven. "Právě teď vím o každém jediném kroku každé jedné osoby uvnitř vesnice." množství kapiček se venku zvýšil a vytvořila jsem z toho prudký déšť. "Není nikdo, kdo by touto technikou mohl proklouznout." řekla jsem vážně a pokračovala. "A ne, přes DEŠTNÍKY TO TAKY FUNGUJE!" zasmála jsem se.
Už to přešlo, jen potřebovala najít nějaké téma, které by mohla zparodovat a zasmát se nad ním.
Nyní jsme oba diskutovali.
"Nechci po nikom, aby dával co potřebuje. Mezi lidmi existuje něco, čemu říkáme přebytečný produkt. Pokud ten odevzdá a my z něj vytěžíme co nejvíce je možné, dostanou výsledky. Stejně jako my nemůžeme očekávat to, co jste řekl, ani oni nemohou očekávat nic bez nich. Nemůžeme vše udělat na vlastní pěst. Chtějí tu žít? Ať si tedy svůj život budují." řekla jsem s úsměvem.
"Bezpečnost?" zeptala jsem se a pohlédla ven. "Právě teď vím o každém jediném kroku každé jedné osoby uvnitř vesnice." množství kapiček se venku zvýšil a vytvořila jsem z toho prudký déšť. "Není nikdo, kdo by touto technikou mohl proklouznout." řekla jsem vážně a pokračovala. "A ne, přes DEŠTNÍKY TO TAKY FUNGUJE!" zasmála jsem se.
Už to přešlo, jen potřebovala najít nějaké téma, které by mohla zparodovat a zasmát se nad ním.
Risoku Yotsuki- Chuunin
Klon č.1
Tento jej návrh bol naozaj dobrý a normálne by bolo dobré ho aj zaužívať, takto pri útoku by sme neprišli takmer o žiadny dôležitý objekt. "Ak sa nám podarí opraviť všetko, čo je potrebné tuším tento plán s rozdelením dediny aj realizujeme, ako prvý." Dalo by sa povedať, že som schválil jej myšlienku ale budem ju musieť taktiež presadiť aj u rady, ktorá mala hlavné slovo. "Však preto som hovoril, že nikto nerobí dnes nič zadarmo. Oni nám pomôžu, ako budú môcť a mi sa postaráme o ich bezpečie a komfort v dedine." Hovoril som pomerne zvláštnym spôsobom, ktorý niekedy dokázal zmeniť myšlienku toho, čo som vážne chcel povedať. Potom, čo povedala som sa zasmial, no ja som mal čo na to povedať. "Naozaj nieje nikto? Jeden shinobi z Amgekure sato si to určite myslel tiež, Až pokým mu niekto neukázal opak.." Nehovoril som o nikom inom, ako o jednom z legendárnych sanninov, ktorý už dlho nieje medzi nami. Aj keď je pravda, že ho asi potom už odhalili, keď sa im ho nakoniec podarilo zabiť. "Ale s tým dáždnikom, by som to aj vyskúšal." Usmial som sa na ňu.
"Nevím přesně, jak Nagato svou techniku využíval, ale vím, že Nakiare není pouze technika určující počet obyvatel ve vesnici. Naopak, její kapičky rozlišují chakru, rýsují postavu a monitorují pohyb každého uvnitř. Uvnitř mé hlavy je tedy jakási mapa vesnice, kterou můžu libovolně kontrolovat jako kdybych právě procházela vesnicí." taková byla pravá síla techniky nesoucí název Ranton Ogi: Nakiare.
"S tím deštníkem by jsem vám pouze neviděla do tváře. Každá kapička funguje stejně jako pro slepého zvuk. Její odraz vytvoří rýhu v mé mysli představující nějaký objekt či osobu. Pokud nepřijde do kontaktu s tváří, nemohu říct přesně, jak vypadáte. Ale mohu s jistotou říct, že jste to vy pomocí chakry. A proto bych se chtěla zeptat, kde je váš originál?" prohodila mezi řečí.
Dělala jsem si i poměrně starosti. Sice byl Raikage-sama silný, ale vzhledem k těm papírům co tu jen tak nechal odcházel narychlo. A v nejhorším případě sám.
Bože, Raikage-sama, za chvíli vám snad budu vařit už i večeře. usmála jsem se pro sebe nad tou myšlenkou.
"S tím deštníkem by jsem vám pouze neviděla do tváře. Každá kapička funguje stejně jako pro slepého zvuk. Její odraz vytvoří rýhu v mé mysli představující nějaký objekt či osobu. Pokud nepřijde do kontaktu s tváří, nemohu říct přesně, jak vypadáte. Ale mohu s jistotou říct, že jste to vy pomocí chakry. A proto bych se chtěla zeptat, kde je váš originál?" prohodila mezi řečí.
Dělala jsem si i poměrně starosti. Sice byl Raikage-sama silný, ale vzhledem k těm papírům co tu jen tak nechal odcházel narychlo. A v nejhorším případě sám.
Bože, Raikage-sama, za chvíli vám snad budu vařit už i večeře. usmála jsem se pro sebe nad tou myšlenkou.
Risoku Yotsuki- Chuunin
Klon č.1
"Musím uznať, že táto technika je veľmi prospešná ale ľudia ťa za to onedlho nebudú mať radi, ak im tu budeš takto "pršať"." Povedal som priateľským tónom. Predsa len už nebude dlho možné si užívať slniečka a bude pršať aj bez jej pomoci, tak by tú techniku pre tentoraz mohla zrušiť, aby si niektorý užili tých zopár slnečných paprskou, ktoré sem prekuknú. Ako mi tu začala vysvetľovať, ako by to bolo s tým dáždnikom opýtala sa, kde je vlastne môj orginál. Všimla si toho ... Nevinne som sa v tedy na ňu usmial a podal som jej zvitok, ktorý bol v šuplíku. Bolo tam napísané len miesto stretnutia. "Ten by sa mal práve nachádzať na tomto mieste." Čo sa tam ale deje to už som ja vedieť nemohol, predsa len som nebol originál ale len klon. "Nechcel som, aby ten dotyčný prišiel priamo do dediny." Objasnil som jej svoje konanie.
Jakmile si přečetla, kam Raikage vlastně šel, ústa jí zůstala otevřená dokořán. Naprosto nechápala a vypadala momentálně jako retardovaný orangutan v barvách pandy. Podívala se na klon a s prázdnýma očima řekla.
"Asi budu muset do lékárny pro prášky na stařeckou demenci." utrousila.
Vážně nemohla uvěřit, že tam šel sám, na takové nebezpečné místo, kam má přístup pouze pár určitých lidí s dobrým orientačním smyslem. Seděla jsem tak trochu zoufale na židli a ptala se sama sebe, zda-li mám zabít ten klon teď, nebo si mám počkat na originál. Jestli teda budu moct originál ještě zabít, asi víte jak to myslím.
"Do jaké dědiny? Tohle jsou prozatím jen trosky, pokud jste si nevšiml. Ale- jak si můžete dovolit proboha jít na takové místo sám?! Víte, jak je to nebezpečné?! Co všechno se může stát?! Co když mi teď řeknou že hledají nového Raikageho?! Jste normální?! Asi ne, protože kdybyste byl, měl byste s sebou doprovod! VY JSTE NAPROSTÝ MAGOR, RAIKAGE-SAMA!" začala doslova šílet, protože ty hory znala až moc dobře, jelikož uvnitř těch hor leží Unrankyo a ví moc dobře, co za lidi se v okolí těchto míst pohybuje.
V tu chvíli dveřmi pronášela dvojice dělníků nová skla, jež montovali do oken. Zjevně jen nečinně naslouchali stěžování si Risoky, ale ta zmlkla jen zaregistrovala, že někdo přišel. Respektive zmlkla ve chvíli, kdy vyletěla ze židle aby dala Raikagemu facku, ale zlomila si podpatek, které si dneska výjimečně vzala a natáhla se na zem.
Potřebuju dovolenou.
"Asi budu muset do lékárny pro prášky na stařeckou demenci." utrousila.
Vážně nemohla uvěřit, že tam šel sám, na takové nebezpečné místo, kam má přístup pouze pár určitých lidí s dobrým orientačním smyslem. Seděla jsem tak trochu zoufale na židli a ptala se sama sebe, zda-li mám zabít ten klon teď, nebo si mám počkat na originál. Jestli teda budu moct originál ještě zabít, asi víte jak to myslím.
"Do jaké dědiny? Tohle jsou prozatím jen trosky, pokud jste si nevšiml. Ale- jak si můžete dovolit proboha jít na takové místo sám?! Víte, jak je to nebezpečné?! Co všechno se může stát?! Co když mi teď řeknou že hledají nového Raikageho?! Jste normální?! Asi ne, protože kdybyste byl, měl byste s sebou doprovod! VY JSTE NAPROSTÝ MAGOR, RAIKAGE-SAMA!" začala doslova šílet, protože ty hory znala až moc dobře, jelikož uvnitř těch hor leží Unrankyo a ví moc dobře, co za lidi se v okolí těchto míst pohybuje.
V tu chvíli dveřmi pronášela dvojice dělníků nová skla, jež montovali do oken. Zjevně jen nečinně naslouchali stěžování si Risoky, ale ta zmlkla jen zaregistrovala, že někdo přišel. Respektive zmlkla ve chvíli, kdy vyletěla ze židle aby dala Raikagemu facku, ale zlomila si podpatek, které si dneska výjimečně vzala a natáhla se na zem.
Potřebuju dovolenou.
Risoku Yotsuki- Chuunin
Klon č.1
Nepotrebovala ešte ani nič povedať, keď som už zbadal jej pohľad vedel som, že je zle! Potom ale spustila a začala mi nakladať, čisto, ako keby bola moja mama. Nebral som to ale za niečo zlé, predsa len sa o mňa bála ale sama dobre vedela, že som to mal vo zvyku niečo také robiť, však sama dobre vie, že aj pri jej záchrane som jednal na vlastnú päsť.
V tom na mňa asi chcela vyletieť ale začala padať našťastie vďaka mojej rýchlej reakcii sa mi ju podarilo chytiť, na niečo sa tá moja rýchlosť teraz hodí. "Mala by si sa ukľudniť, všetko bude v poriadku." Dostal som ju späť na stoličku a ja som si sadol na kraj stola. "Nešiel som tam sám. Dvaja Anbu by tam mali byť so mnou." Chcel som ju tým trocha upokojiť a hneď na to som dodal. "K tomu ma poznáš. Sama vieš, že takto jednám pomerne často. Nemohol som si dovoliť, aby zomrelo viac ľudí, ako doteraz už tak utrpela veľké škody." Kumogakure sa potrebovala vzchopiť a nepomohol by som jej, ak by som sem priviedol ďalšieho útočníka. Potom som na ňu pozrel takým odovzdaným pohľadom a trochu som si vzdychol. "Príšte mi prosím takto nenadávaj, ako si mám potom u ostatných vybudovať rešpekt?" Tu to bolo troška iné, nemohol som sa na ňu za to hnevať, predsa len sme si prežili svoje a niečo málo o sebe vieme.
Stále jsem tak nějak vydýchávala ten infarkt, který jsem právě zažila, ale když mě Raikage-sama chytil do náruče, cítila jsem najednou takový klidný pocit.
Kašlu na to, tohle je fajn. Ten klon beru domů.
V jednu chvíli jsem se tak zamyslela, ale vzhledem k tomu, že to, co mám na srdci vidí všichni okolo mě z mé tváře, jen jsem protřepala hlavu a okamžitě znovu nasadila svůj rádoby naštvaný výraz útočícího papouška. Seděla jsem teď na stoličce s výrazem, který by ten klon rozpustil během vteřiny. Nesouhlasila jsem momentálně s jeho názory, které mi tu nyní předkládal, ale co teď můžu udělat? Běžet na to místo nemůžu, protože v tu chvíli by byla Kumogakure no Sato naprosto nehlídaná. Nezbývalo mi nic jiného než čekat. Přitom jsem si přeměřovala Raikageho pohledem. Od hlavy až k patě.
Proboha ... rozplývala jsem se, ale pak jsem si uvědomila, že takové zírání je asi tak nenápadné jako plastika prsou, tudíž jsem znovu protřepala hlavu jako husa ponořená pod vodou a zadívala se radši z okna.
Kašlu na to, tohle je fajn. Ten klon beru domů.
V jednu chvíli jsem se tak zamyslela, ale vzhledem k tomu, že to, co mám na srdci vidí všichni okolo mě z mé tváře, jen jsem protřepala hlavu a okamžitě znovu nasadila svůj rádoby naštvaný výraz útočícího papouška. Seděla jsem teď na stoličce s výrazem, který by ten klon rozpustil během vteřiny. Nesouhlasila jsem momentálně s jeho názory, které mi tu nyní předkládal, ale co teď můžu udělat? Běžet na to místo nemůžu, protože v tu chvíli by byla Kumogakure no Sato naprosto nehlídaná. Nezbývalo mi nic jiného než čekat. Přitom jsem si přeměřovala Raikageho pohledem. Od hlavy až k patě.
Proboha ... rozplývala jsem se, ale pak jsem si uvědomila, že takové zírání je asi tak nenápadné jako plastika prsou, tudíž jsem znovu protřepala hlavu jako husa ponořená pod vodou a zadívala se radši z okna.
Risoku Yotsuki- Chuunin
Klon č.1
Vyzeralo to tak, že sa na chvíľu ukľudnila no jej kľudný výraz sa zasa zmenil a snažila sa ma ním doslova prepáliť. Potom sa začala pozerať trocha inak o poznanie príjemnejšie, ako doteraz, preto keď zakrútila hlavou neubránil som sa zasmiatiu. "Trdlo jedno ..." Nebol to výsmech ani nič také, len som na ňu nemal slov. Ostal som sedieť na tom stole a tu sa začali konečne vymieňať tie okná, preto som vstal a pozrel som k nej. "Dáš si niečo? Čaj? Kávu?" Opýtal som sa. Potom by sme mohli ďalej pokračovať v prejednávaní.
Originál. Žádnej čaj, ani kávu, ale originál, ty jedno vymatlaný pako bez mozku! To možná nevidíš, ale já ti pořídím brýle minimálně s devadesáti dioptriema, aby jsi viděl, že teď umírám zevnitř jako největší trubka v ZOO plné nechutných slepic! stěžovala jsem si a nadávala mu uvnitř své hlavy.
"Čaj by byl fajn." usmála jsem se a přivřela oči.
Nebo taky saké, protože jestli tohle přežiju ve zdraví, tak budu potřebovat velkou spoustu alkoholu, abych rozdýchala tu blbost, kterou jsi udělal, Sorato! A otisk mé ruky budeš mít pak na tváři ještě hodně dlouho!
Znovu jsem se dívala ven, do toho deště, ale pak jsem si přecijen řekla, že déšť je příliš depresivní počasí na to, abych doufala v dobrý konec, tudíž oblaka v nebesích se během chvíle rozpustily a propustily do kanceláře paprsky denního světla.
"Až se vrátíte, dlužíte mi večeři, Raikage-san." řekla jsem rozkazovačně, ale přesto pobaveně.
Risoku. STFU.
"Čaj by byl fajn." usmála jsem se a přivřela oči.
Nebo taky saké, protože jestli tohle přežiju ve zdraví, tak budu potřebovat velkou spoustu alkoholu, abych rozdýchala tu blbost, kterou jsi udělal, Sorato! A otisk mé ruky budeš mít pak na tváři ještě hodně dlouho!
Znovu jsem se dívala ven, do toho deště, ale pak jsem si přecijen řekla, že déšť je příliš depresivní počasí na to, abych doufala v dobrý konec, tudíž oblaka v nebesích se během chvíle rozpustily a propustily do kanceláře paprsky denního světla.
"Až se vrátíte, dlužíte mi večeři, Raikage-san." řekla jsem rozkazovačně, ale přesto pobaveně.
Risoku. STFU.
Risoku Yotsuki- Chuunin
Klon č.1
Naozaj som bol teraz asi ten najšťastnejší človek, lebo som nevedel čítať myšlienky a to ma pomerne zachránilo. Určite by som to počuť nechcel. "Dobre, tak čaj." Aj keď normálne niečo také mala robiť ona ale s tým rozbitým podpätkom by toho asi veľa neurobila. Nachystal som dva pohárky a k tomu som dal zohriať vodu. Dal som do nich čaj a do jedného z nich cukor a do druhého som hľadal citrón ale ten tu asi nebol. "Asi nemám na výber, čo?." Preniesol som s úsmevom a oprel som sa, lebo som čakal kým začne vrieť voda. Niekedy sa v nej nevyznám.... Premeriaval som si ju skúmavým pohľadom.
Když mě začal přeměřovat tím svým pohledem, okamžitě jsem znervóznělo o dalších deset tisíc procent. Snažila jsem se nenavazovat přímý oční kontakt, neměla jsem ráda, když se na mě někdo takhle díval, natož Raikage.
"E- um, uh, asi ... ne. Můžete si za to sám, Raikage-san." snažila jsem se vše ještě nějak zachránit.
Právě teď jsem se cítila tak, že bych měla opravdu skrýt svou hlavu pod polštář a zůstat tam pozbytek svého života. Prosím, dovolte mi to někdo. A ten servis s tím čajem bych si taky nechala líbit častěji.
"E- um, uh, asi ... ne. Můžete si za to sám, Raikage-san." snažila jsem se vše ještě nějak zachránit.
Právě teď jsem se cítila tak, že bych měla opravdu skrýt svou hlavu pod polštář a zůstat tam pozbytek svého života. Prosím, dovolte mi to někdo. A ten servis s tím čajem bych si taky nechala líbit častěji.
Risoku Yotsuki- Chuunin
Klon č.1
Normálne som mal sto chutí si z nej teraz urobiť nejaké žarty. Také nutkanie som snáď nezažil ešte niekedy ale musím byť dobrý a slušný Raikage. Voda sa už varila, preto som čaj zalial a nakoniec som miesto citróna našiel len med tak z toho som dal trochu aj jej aj sebe. Potom som ho zobral a položil ho k nej. Svoj som držal v rukách a zasa som sa oprel o stôl, skôr som na ňom sedel. Pri tom dokončievaní prípravy som už na ňu nepozeral. Pozeral som tentoraz von oknom a len som si usrkol čaju ktorý bol poriadne horúci. "Hmm ... asi som si popálil jazyk." Preniesol som zvláštnym tónom, lebo som si ho vážne spálil. Svoj pohľad som namieril zasa k nej. "Kam by si večer rada?" Predsa len už keď chcela ísť na večeru nech si aj vyberie miesto.
Jakmile donesl čaj, jemně jsem si ho od něj vzala. Byl teplý, toho si moje ruce všimly ve chvíli, kdy mi málem odpadly s tunou puchýřů. Chvíli se to dalo vydržet, ale musela jsem ho položit na stůl. Když si sedl nade mne, sledovala jsem ho, tak zamyšleně. Měla jsem dokonce i otevřenou pusu, obzvlášť, když mluvil o svém jazyku. Poté jsem se znovu probrala při jeho otázce.
"Možná by bylo zajímavé, kdyby jste byl kreativní a třeba tu večeři udělal sám." usmála jsem se na něj.
Ach, jak romantické. Prakticky pozvání na "přátelskou" večeři při výměně oken. Žasnu. Ris, ty si umíš vybrat chvíli.
"Možná by bylo zajímavé, kdyby jste byl kreativní a třeba tu večeři udělal sám." usmála jsem se na něj.
Ach, jak romantické. Prakticky pozvání na "přátelskou" večeři při výměně oken. Žasnu. Ris, ty si umíš vybrat chvíli.
Risoku Yotsuki- Chuunin
Klon č. 1
Je pravda, že som si musel veľa krát variť sám ale nikdy som nevaril pre nikoho iného. To by bolo niečo nové ale kto vie, možno by som niečo pokazil. "To chceš vážne riskovať?" Povedal som zo smiechom, predsa len by to bola aj pomerne smiešna situácia. Raikage varí svojej sekretárke aj keď je pravda, že je z rovnakého klanu. "Ale ako chceš odhovárať ťa od toho nebudem." Súhlasil som s tým a pri tom sa pozeral na ľudí čo nám už takmer vymenili okná. Vyzeralo to, že už v tom majú prax a nie sú tu prvý krát.
Zarazilo mě, že by si Raikage dovolil otrávit mě vlastním jídlem, ale věřila jsem, že se bude snažit, aby se tak v mém případě nestalo. I když, jakési pochybnosti tímto v mé mysli vynořil. Ale přesto se mu pokusím věřit. Dále jsem seděla už jen tiše a nastalo to, co všichni opravdu moc dobře znají a nikdo to nemá rád.
To trapné ticho ... řekni něco. Nebo budu muset z toho okna skočit já.
To trapné ticho ... řekni něco. Nebo budu muset z toho okna skočit já.
Risoku Yotsuki- Chuunin
Klon č.1
Keď to tí dvaja vymenili šiel som k oknu a skontroloval ho. Potom som ich vyprevadil zaplatil im, lebo mi dali bloček do ruky a oni sa vybrali preč. Vrátil som sa k oknu a pootvoril ho len na ventilačku. Oprel som sa rukami o parapet a pozeral som von. "Popravde som zvedavý, čo sa tam teraz deje." Aj keď to bol klon, bol zvedavý čo sa deje v Kaminari no Kuni. Z neznámeho dôvodu ma ale zrazu napadlo ešte čosi úplne iné. "Ale sakrá .... " Rýchlo som si sadol za stôl a začal som niečo písať do prázdneho zvitku, ktorý som našiel v šuplíku. Mohol som ja zabudnúť napísať list do Amegakure? No tuším aj mohol! Nechápal som, ako sa to mohlo stať ale teraz som si v hlave nadával ja, ako keby mi už dosť nenaložila vo svojej hlave Risoku.
Neustále jsem ho sledovala, ale jakmile znervózněl a začal si něco psát do svitku, znervózněla jsem taktéž.
Raikage na něco zapomněl? Jak překvapivé. vzdychla jsem si pro sebe s ohromnou dávkou ironie, kterou vycítí i to nejtupější zvíře na planetě.
"Raikage-sama? Nepotřebujete s něčím pomoct?" vyloudila jsem ze sebe takovým starostlivým hlasem.
Raikage na něco zapomněl? Jak překvapivé. vzdychla jsem si pro sebe s ohromnou dávkou ironie, kterou vycítí i to nejtupější zvíře na planetě.
"Raikage-sama? Nepotřebujete s něčím pomoct?" vyloudila jsem ze sebe takovým starostlivým hlasem.
Risoku Yotsuki- Chuunin
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» Raikage
» Rin Kagayaki [RAIKAGE]
» Rin Kagayaki [RAIKAGE]
» Mukotushi Ururu [RAIKAGE]
» Rin Kagayaki [RAIKAGE]
» Rin Kagayaki [RAIKAGE]
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Inabikari Renmei :: Kumogakure
Strana 22 z 40
Povolení tohoto fóra: