Země vírů
2 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: Naruto Stories: Go back! :: Herní místnosti :: Východ - Higashi
Strana 1 z 1
Země vírů
Tento malý ostrov byl dříve spojen se zemí, ve které se nachází Hluboký les. Při jednom nešťastném incidentu (běsnění Kyuubiho) se pevnina rozdělila.
Ostrov obepínají podivné atmosferické úkazy - víry. V samotném ostrovu je mírné klima, jezero s pitnou vodou a dostatek potravy. V dálce je obehnán horami.
Ostrov obepínají podivné atmosferické úkazy - víry. V samotném ostrovu je mírné klima, jezero s pitnou vodou a dostatek potravy. V dálce je obehnán horami.
Re: Země vírů
Meditoval jsem...Nic jiného mi v současné době nepřišlo jako správné. Meditace byla mým spánkem, mou potravou a dobíjela mě...
Otevřel jsem oči a mé zorničky se změnily. Přepnul jsem se do Sennin módu a byl připraven vyrazit. Opustil jsem svůj dům vyrazil ven.
Přesun
Otevřel jsem oči a mé zorničky se změnily. Přepnul jsem se do Sennin módu a byl připraven vyrazit. Opustil jsem svůj dům vyrazil ven.
Přesun
Uzumaki Soumei- Shinobi S-rank
- Počet příspěvků : 38
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: Naruto Stories: Go back! :: Herní místnosti :: Východ - Higashi
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: