Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Mizukage

+34
Hyuuga Mikomi
Shiranui Heiwa
Yorimi Sonoe
Kirin Yakushi
Anbu
Yoko Terumi
Kairi Utsushi
Gats Terumi
Hikari Momochi
Ryo
Takeshi Kenpachi
Killunia
Junka
Torio Nami.
Hikaru Hyuuga
Goku
Assasin Senju
Ruko Terumī
Daisuke Utsushi
Kataro Terumi
Kioshi Hoshigaki
Kiseki Mirakuru
Emilia Akatatsu
Totsuki
Akira Hitsumi
Akio
Hirin
Yogi
Hoozuki Meizu
Shin
Yuuki Botan
Kashike
Faito Dansaku
Hitomi Yamada
38 posters

Strana 8 z 40 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

Goto down

Kancelář Mizukage - Stránka 8 Empty Kancelář Mizukage

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sat Jul 13, 2013 7:38 pm

First topic message reminder :

Kancelář Mizukage - Stránka 8 Mist-adminbldg

Zde Mizukage tráví většinu svého času. Vchod do budovy je hlídán ANBU, kteří se po určitém čase vždy vymění. V přízemí je velký prostor s automatem na kávu, horkou čokoládu a další pochutiny xD. Jsou tam křesla, ve kterých můžete počkat, než na vás přijde řada. Dole také najdete pořadová čísla, se kterými budete postupovat do kanceláře. Na konci chodby je kancelář.
V posledním patře, než se vstoupí na střechu, je místnost, kde jsou všichni poštovní opeřenci. Pověření lidé je posílají ze střechy budovy.
Kancelář Mizukage - Stránka 8 Kz9m
Kancelář není nijak zabezpečená, ovšem veškeré dokumenty ano. Každý dokument je zapečetěný a pečeť může odstranit pouze Mizukage. V případě nepřítomnosti Mizukage pečeť odstraní její Kuchiyose no Jutsu - sněžná liška. (Vysvětlení: Zástup Mizukage vyndá potřebný dokument, na který liška položí packu a tím se pečeť zruší xD)

Otevírací doba xD :
Po-Pá      09:30-20:30
So-Ne      09:30-19:30
(Přihlásí-li se mi nějaká sekretářka, budu jen ráda xD)
BTW: Neberte to doslova, opravdu u toho nebudu v jednom kuse, ale budu se snažit to kontrolovat ^^
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Počet příspěvků : 849

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Mizukage - Stránka 8 Empty Re: Kancelář Mizukage

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Thu Aug 08, 2013 7:27 pm

Rozlepil som oči, keď som začul svoje meno v spojitosti so študentom, čo sa mi tak letmo dostalo do uší. Zazrel som hneď na nich, s ľahším usmiatím.
"Dať mne študenta by bol vrchol pomätenosti, takže eh.. niečo také by som neriskoval." Uškrnul som sa, sám som vedel predsa, čo som zač, a keby dostanem študenta, to sa radšej asi obesím. Tak či onak, nemal som na to žiadne vlohy, predpoklady a ani som k tomu nemal záujem. Nikdy... Zas som od nich odvrátil pohľad a pokračoval som v stojacom pospávaní. Ale nezostal som pri tom, lebo som začal kukať na Yuuki. Asi to ozaj bola tá, čo bola vtedy v kancli. No, nad tým som ďalej nerozmýšľal, skôr nad jej menom...
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 457

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Thu Aug 08, 2013 7:31 pm

Faito

Položil jsem ho na lavici, kde většinou sedávali čekající, a nechal ho spát. Pak jsem se otočil na Yuuki. "Já? Já bych ho zabil. Člověk, který neví, co chce, mě opravdu nezajímá. Nemá potenciál, nemá cíl, nemá ambice. Je to nicka, která nikdy ničeho nedosáhne. Navíc...tohle nebylo genjutsu. Cítili jsme to všichni a geninské genjutsu lámu jako špejle. Možná má talent na genjutsu, ale myslím, že prozatím mu postačí někdo...jiný." zvolil jsem po krátkém záseku méně urážlivý výraz.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Počet příspěvků : 1130

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuuki Botan Thu Aug 08, 2013 7:38 pm

Nafúkla som sa. Áno, teraz všetci odmietnite pretože, Jashin-sama nedopusť, aby ste ho nebodaj niečo užitočné naučili... pff, chlapi. Preložila som si ruky na hrudi a dala som hlavu na stranu.
Ty, pozrela som sa na Shina, si už konečne musíš uvedomiť čo od života chceš. Utekanie pred tým kým si ti veľmi nepomôže takže sa postav rýchlo na nohy a spamätaj sa. Povedala som ešte predtým než spadol do bezvedomia, potom som sa pozrela na Faita. Vy, nehovorte hneď že je niekto nicka pokiaľ ste ešte nevideli jeho plný potenciál. Možno postupom času budete ľutovať že ste si ho to týmu nevzal. Povedala som a nakoniec som sa otočila na Meiza. A vy, ste jounin takže skôr či neskôr študenta dostanete. Bolo by načase zvyknúť si.
Hlasno som si vydýchla. Ah, potrebujem panáka... alebo aspoň kvalitné saké... alebo víno... alebo oboje... Zamrmlala som a znova som si sadla na lavičku.
Yuuki Botan
Yuuki Botan

Počet příspěvků : 463

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shin Thu Aug 08, 2013 7:47 pm

Ja stale lezell v bezvedomi Akemi se trochu vzpamatovala vyskocila na lavicku a lehla si na me. A Po Faitovi jenom vrcela. Nemela ho rada.
Shin
Shin
Genin
Genin

Počet příspěvků : 169

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Thu Aug 08, 2013 7:52 pm

Faito

Podíval jsem se na Yuuki. "Říká se to lehce, když jste ANBu, takže vás se to netýká, že?" Neodpustil jsem si jízlivou poznámku. "Ať má plný potenciál. Když bude neustále takhle fňukat, že ho nic nebaví, že se mu chce spát, že ho nikdo nemá rád, skončí na hřbitově dřív než se naděje. A s tím já pracovat nehodlám. Když přijde pro radu, prosím, dostane ji. Ale nehodlám ho učit základy, na to tu máme jouniny..."
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Počet příspěvků : 1130

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuuki Botan Fri Aug 09, 2013 7:31 am

Ale čo ak by ho pobyt s vami zmenil? Snažila som sa znova. Nechcem vám ho nanútiť, len som povedala že ste z nás možno najlepší kandidát... Gomenasai pokiaľ som sa Vás nejako dotkla.. alebo niečo..
Sedela som z preloženými nohami na lavičke a pustila som sa do premýšľania. Tak či onak, musíme sa informovať čo teraz. Pokiaľ sa správa o tom že Mizukage je jinchuuriky rozšíri, Kirigakure bude oslabená. Nazdávam sa že príde ďalší útok a ten nebude viesť len jeden človek. Vyslovila som svoju myšlienku a pohľad mi spadol na dvere kancelárie. V hlave mi ale stále vŕtala Faitova poznámka, ech mala som ja radšej cestovať po svete.
Yuuki Botan
Yuuki Botan

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shin Fri Aug 09, 2013 8:27 am

Po nejake chvili jsem se probral Akemi sla zase otravova Yuuki. Ja si mezi tim nahodil zpet na hlavu kapoucia nejak si nacpal vlasy pod kapuci. Sedl jsem si na lavicku a nakonec jen dodal. "Prozradi mi Nekdo co se stalo? Vim ze si pripadam jako by me nekdo vysal."
A cekal co se stane nebo spise co mi odpovi. Jenze to  mi zacalo silene krucet v brise. Mirne jsem se zacervenal no byl to trapas.
Shin
Shin
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuuki Botan Fri Aug 09, 2013 10:37 am

Akemi ku mne znova prišla a tak som sa zasa začala venovať jej.
Konečne si v sebe prebral svoju silu, nie si zas tak slabý ako si myslíš. Zhodli sme sa na tom že potrebuješ dobrého učiteľa a ďaleko to dotiahneš. Povedala som, nechcela som zas prezrádzať všetko. Potom som sa pousmiala ako mu zakručalo v bruchu no nič viac som nehovorila.
Potrebujem tu počkať, spýtať sa čo sa deje a čo potom...
Yuuki Botan
Yuuki Botan

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shin Fri Aug 09, 2013 10:45 am

"Hmm no nevim. Pripadam si jak by me neco prevalcovalo."
Nakonec jsem se oprel o operadlo a zustal tak. Akaemmi vyskocila na lavicku a pritlatila Yuuki na operadlo a zacinala ji olizovat po tvari. Potom se o ni zacala otirat.
Shin
Shin
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Sat Aug 10, 2013 12:57 pm

Ve šla jsem do budovy mířila jsem si to přímo ke dveřím do kanceláře. Nikoho jsme neviděla sedět na křeslech před kanceláří.Hlasy uvnitř místností jsem neslyšela a potom jsem zaklepala."Můžu dál Mizukage-sama?".Nevěděla jsem co se stalo Mizukage.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 739

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuuki Botan Sat Aug 10, 2013 1:02 pm

(Eh, umm... Smile sedíme pred kanceláriou, kancelárie je zamknutá Smile )

Už-už som chcela niečo povedať keď v tom som začula hlas. Eh? Asi sa pomýlila, nevadí stáva sa. Pomyslela som si a povedala som. Ehm, Lady Mizukage nie je v kancelárií. Ale možno tu o chvíľku príde, takže... sa môžte pridať k nám trpiacim a čakajúcim. Povedala som žene ktorá práve prišla a usmiala som sa. Akemi sa znova pustila do ochutnávania mojej tváre a tak som sa jemne zasmiala a pohladkala som ju za ušami.
Yuuki Botan
Yuuki Botan

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shin Sat Aug 10, 2013 1:07 pm

Muj zaludek dost silne protestoval proti cekani. Kdyz jsem zaslechl nejakou zenu. No na muj vkus tu zacinalo byt moc plno. "Emh.. Yuuki-sama nechcete zajit na neco k jidlu?" Lice mi trochu zrudly ale pod kapuci a stinu ktery mi davala to neslo videt nejak sem nebyl zvykly se nekoho ptat a uz vubec nikoho nekam pozvat proste mi pripadalo ze jedina mi nejak rozumi.
Shin
Shin
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Sat Aug 10, 2013 1:07 pm

(chybička se bloudila Very Happy)

A děkuji. jak sem je mohla přehlédnout a neslyšet je.Taky trapas.Lehce jsem si tloukla do hlavy a sedla si do volného křesla.Usmála jsem se.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuuki Botan Sat Aug 10, 2013 1:17 pm

Usmiala som sa tiež, potom som sa otočila na Shina. Eh? Eh?? No... fajn... prečo nie? Akemi zo mňa zoskočila a ja som sa zdvihla z lavičky.
Aj tak som nemala čo robiť, sedieť tu naprázdno už ma prestávalo baviť a tak trochu som dúfala že mi Hitomi potom pošle nejak správu. Usmiala som sa na Lady ktorá prišla len nedávno a povedala som. Moje meno je Yuuki Botan, neskôr sa možno ešte uvidíme. Sayonara Faito-sama, Meizo-sama. Pozdravila som aj tých dvoch ktorí boli podivne ticho a pomaličky som kráčala preč z čakárne.

(Presun)
Yuuki Botan
Yuuki Botan

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shin Sat Aug 10, 2013 1:19 pm

Akemi se ke me hned pridala a sla zamnou Pritomnym jsem se jen uklonil a sel za Yuuki. Uz tu byla nuda.
(presun)
Shin
Shin
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Sat Aug 10, 2013 3:33 pm

Zas som to tu akosi až prestal vnímať.. až veľmi. Teraz som totiž už ani netušil, čo sa deje, kam Yuuki zmizla s tým chalanom, či čo je zač tá žena, čo sem prišla. Začal som trochu žmúriť a bez výčitiek sa na ňu dívať, načo som sa nejak podobne kukol aj na Faita, ale na toho len krátko. Následne som si povzdychol, kiežby som tu našiel niekoho na podobné voloviny, aké som bežne páchal. Ale tu sa mi každý zdal čoraz vážnejší a nudnejší. Možno by som mal pouvažovať o nejakej misii mimo Kiri, ale na druhú stranu, po udalosti pred bránou bude asi ťažko nejaká možnosť takú misiu mať..
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Sat Aug 10, 2013 4:05 pm

Těch dvou můžu jsem si nijak nevšímala a dívala jsem se úplně někam jinde.Povzdechla jsem si v hlavě jsem si říkala ,kdy asi přijde Mizukage.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuuki Botan Sat Aug 10, 2013 5:32 pm

Pomaličky som kráčala zasa hore tými únavnými schodmi a pila som kávu. Nakukla som do čakárne a div som sa nezačala smiať. Vy ste ešte všetci tu? Heh~ Usmiala som sa a sadla som si na lavičku z kávou v ruke.
Keďže nikto z nich veľmi nerozprával oprela som sa o stenu a pomaličky som pila svoju presladenú kávu.
Yuuki Botan
Yuuki Botan

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Sat Aug 10, 2013 5:34 pm

Povzdechla jsem si. "Bohužel ,ano." usmála se jsem se na Yuuki.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Sat Aug 10, 2013 5:37 pm

"Možno sa snažím udržať čo najdlhšie tu.. keby sa vydám do baru tak by som sa tak skoro neukázal." Poznamenal som k Yuuki a mierne sa uškrnul, pričom som na ňu začal kukať.. vlastne takým zvláštnym kukučom ako aj vtedy, keď som odchádzal z kanclu a všimol som si ju. Tak presne tak som sa díval aj teraz, len už v jednom kuse, nie len nejaký dlhší moment ako vtedy.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuuki Botan Sat Aug 10, 2013 5:42 pm

No, ako vidím... asi tu budeme kempovať dosť dlhú dobu. Ešte dobre že sme si obsadili prvé miesta. Zasmiala som sa. Potom som sa pozrela na Meiza.
Bar neznie zle, škoda že už mám pri sebe kávu... Povedala som a zdvihla som kelímok ktorý bol skoro prázdny. Potom som si povšimla že ma Meizu akoby.. sleduje. Eh, mám niečo na tvári? Alebo čo? Spýtala som sa a dala som hlavu na stranu. Mimochodom! Vás Lady asi ešte nepoznám. Otočila som sa na Hirin.
Yuuki Botan
Yuuki Botan

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Sat Aug 10, 2013 5:46 pm

a omluvte mě ,že jsem se ještě nepředstavila.Jmenuji se Hirin a jsem jounin. usmála jsem se
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Sat Aug 10, 2013 5:48 pm

"Keby obsadia toto moje, bol by tu spor." Uškrnul som sa, znovu, a neprestával som ju pozorovať. Keď sa aj vyjadrila k baru, vnútilo mi to do hlavy veľmi jednoduchý nápad. Aj keď mala ešte tu kávu, ktorú ale, zjavne, už dokončovala.
"To nieje dôvod, ktorým by sa dalo vyradiť návštevu baru." Nevinne som sa ozval a opustil to svoje miesto pri schodoch, presunúc sa k Yuuki, aby sme nemuseli na seba hovoriť cez polovice chodby.
"Nie nié, ja len.. ták." Pokrčil som ramenami a aby sa nepovedalo, tak som na chvíľu pohľad z nej stiahol. Ale keď mňa to tak bavilo!...
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shin Sat Aug 10, 2013 5:54 pm

Nakonec jsem dosel zpet ke kancelari nevypadalo to ze by se neco zmenilo sel jsem dal na druhou stranu a tam se oprel o stenu. Pomalu jsem se oprel o stenu a sjel po ni az na zem. Akemi si lehla vedle me a ja ji drbal v kozichu. Bylo tu moc lidi az moc.
Shin
Shin
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuuki Botan Sat Aug 10, 2013 5:54 pm

Oh... Hirin-sama, teší ma! Usmiala som sa na Hirin a znova som sa oprela o stenu.
Spor? Ale noták, všetci tu hráme predsa fér nie? Uškrnula som sa. A verím tomu že vy by ste si svoje miesto určite získal späť. Zasmiala som sa.
Oh? Žeby.. pozvanie Meizu-sama? Spýtala som sa trochu zaskočene ale nie urazene. A potom sa zrazu objavil bližšie pri mne a ja som sa potom udivene pozrela raz na Hirin a potom na Meiza. Prázdny kelímok som hodila do koša a prehrábla som si vlasy.
Yuuki Botan
Yuuki Botan

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 40 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: