Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Mizukage

+34
Hyuuga Mikomi
Shiranui Heiwa
Yorimi Sonoe
Kirin Yakushi
Anbu
Yoko Terumi
Kairi Utsushi
Gats Terumi
Hikari Momochi
Ryo
Takeshi Kenpachi
Killunia
Junka
Torio Nami.
Hikaru Hyuuga
Goku
Assasin Senju
Ruko Terumī
Daisuke Utsushi
Kataro Terumi
Kioshi Hoshigaki
Kiseki Mirakuru
Emilia Akatatsu
Totsuki
Akira Hitsumi
Akio
Hirin
Yogi
Hoozuki Meizu
Shin
Yuuki Botan
Kashike
Faito Dansaku
Hitomi Yamada
38 posters

Strana 13 z 40 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next

Goto down

Kancelář Mizukage - Stránka 13 Empty Kancelář Mizukage

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sat Jul 13, 2013 7:38 pm

First topic message reminder :

Kancelář Mizukage - Stránka 13 Mist-adminbldg

Zde Mizukage tráví většinu svého času. Vchod do budovy je hlídán ANBU, kteří se po určitém čase vždy vymění. V přízemí je velký prostor s automatem na kávu, horkou čokoládu a další pochutiny xD. Jsou tam křesla, ve kterých můžete počkat, než na vás přijde řada. Dole také najdete pořadová čísla, se kterými budete postupovat do kanceláře. Na konci chodby je kancelář.
V posledním patře, než se vstoupí na střechu, je místnost, kde jsou všichni poštovní opeřenci. Pověření lidé je posílají ze střechy budovy.
Kancelář Mizukage - Stránka 13 Kz9m
Kancelář není nijak zabezpečená, ovšem veškeré dokumenty ano. Každý dokument je zapečetěný a pečeť může odstranit pouze Mizukage. V případě nepřítomnosti Mizukage pečeť odstraní její Kuchiyose no Jutsu - sněžná liška. (Vysvětlení: Zástup Mizukage vyndá potřebný dokument, na který liška položí packu a tím se pečeť zruší xD)

Otevírací doba xD :
Po-Pá      09:30-20:30
So-Ne      09:30-19:30
(Přihlásí-li se mi nějaká sekretářka, budu jen ráda xD)
BTW: Neberte to doslova, opravdu u toho nebudu v jednom kuse, ale budu se snažit to kontrolovat ^^
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Počet příspěvků : 849

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Mizukage - Stránka 13 Empty Re: Kancelář Mizukage

Příspěvek pro Yuuki Botan Sun Aug 18, 2013 6:24 pm

Usmiala som  sa. Nuž Hitomi, a tu sa stretávame na bode mrazu... zasa. Prehrábla som si vlasy a pousmiala som sa. Pokračovala som, Viem akú moc Reina má, zažila som to na sebe... preto ťa prosím, nemysli na mňa. Kirigakure je aj môj domov a som schopná kvôli nemu položiť život. Buď oslepnem, umriem alebo upadnem do bezvedomia na dosť dlhý čas. To ale neznamená žeby som tú techniku nemohla použiť. Si síce Mizukage a teší ma že ňou si... ale si aj moja sesternica a máš rodinu na ktorú musíš v prvom rade myslieť. Privrela som oči.
To čo sa stalo pri bráne, prečo som nebola oboznámená zo situáciou? Robíš to isté ako vtedy keď sme bojovali... už ani neviem proti komu... a nechávaš ma za sebou? Tak to ťa musím sklamať, vtedy som bola zbabelá pretože nado mnou ešte stále visel Manzou-sama ale teraz tomu tak už nie je. Už som sama sebe pánom, tak ako to malo byť. Oči som zavrela.
Bola som doma Hitomi, prečo si nikoho za mnou neposlala? Pomohol by nám aj ten ninja z Tsuki a teraz by si v sebe nenosila bijuu. Nosil by ho niekto iný alebo by sa mu vôbec nepodarilo dostať von. Čo urobíme ak po tebe pôjde UCHIHA? Uvedomuješ si to!? Pootočila som hlavu a zahryzla som si do pery, dosť... DOSŤ. Bolí to, kso bolí to Hitomi že si zo seba spravila Jinchuurikiho. Daj ho niekomu inému, si príliš dôležitá... si dôležitá ako pre dedinu tak aj pre tvoju rodinu... Otvorila som oči a zdvihla som sa. 
Idem sa tú techniku učiť a o niečo ťa poprosím... nenechávaj ma sedieť v tme... už som tam strávila dosť dlhý čas a pokiaľ tam budem ešte dlhšie tak neručím čo sa môže a... nemôže stať... Smutne som sa pousmiala a kývla som na Meizua. Jednoduchými pohybmi rúk som sa stratila v chumáčoch snehu. 

(Presun)
Yuuki Botan
Yuuki Botan

Počet příspěvků : 463

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sun Aug 18, 2013 7:07 pm

Zamračila jsem se. ,,Tak zaprvé, Yuuki..Reinu do toho nepleť, přece jsem tě o to prosila, pokud si nevzpomínáš." olízla jsem si suché rty a pokračovala dál. ,,Zadruhé jsem neměla možnost s tebou mluvit. Když zaútočil Nanabi, tys měla být nemocnici, ne doma, Yuuki, pokud vím. A potom jsem tě neviděla, šla jsi pryč." povzdychla jsem si.,,Nenechávám tě za sebou. Pokud máš tento pocit, omlouvám se. Jsem Jinchuuriki. Nebojím se, Yuuki. Možná to byla chyba, možná ne, to zatím nevím. Věř i ty mně, že to bude v pořádku." pokusila jsem se o úsměv. Yuuki už ale byla pryč. Povzychla jsem si a promnula spánky. Přivřela jsem oči. Vážně jsem nebezpečí pro vesnici? A není každý jinchuuriki stejný? Proč bych měla být výjimkou?...
,,Meizu, co ty? Co říkal Hokage?" otevřela jsem oči a poívala se na něj.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Sun Aug 18, 2013 7:24 pm

Celý čas, čo sme s Yuuki vstúpili dnu, som stál pri stene vedľa dverí a tváril som sa ako jej súčasťou, keďže som, zdá sa, dnes bol veľmi láskavý a každého som nechal obehnúť ma. Ale no čo, aspoň som si mohol trochu postávať a tiež počúvať teraz Yuuki, ktorá už aj čoskoro odišla. Zažmúril som, ruky si prekrížil na hrudi a špicatým zubom som si začal hrýzť do pery.
"Kukám, že to je jedna starosť za druhou, čo Vám pribúdajú." Skonštatoval som potichu a poškrabal som sa vo vlasoch. Následne som pristúpil bližšie, načo som sa zas posadil na gauč. Tentoraz ale už iba na bočnú opierku, aby som bol aj otočený k Mizukage. Začínal som mať pocit, že som tu v celej Kiri odveci. Každý mal nejaké problémy, len ja som riešil to, aký drink si dám najbližšie... pfe, blbý pocit.
"Mno, od Hokageho som sa dozvedel iba to, že sa za Vami osobne dostaví." Pokrčil som ramenami a pre zmenu som si začal zubom hrýzť na druhej strane pier. Pritom sa mi oči zapichli na Mizukage, mohol som ju zas potešiť darčekom, aby mala aspoň nejaký dôvod na úsmev. No čo už, nabudúce.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 457

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sun Aug 18, 2013 7:52 pm

Malinko jsem se pousmála. ,,To tak bývá. Je to úděl Kageho." povzdychla jsem si dnes už po několikáté a opřela se o pohodlněji o křeslo.
,,Alespoň nějaká dobrá zpráva. Snad to bude co nejrychleji." otevřela jsem šuplík a vytáhla z něj odměnu za misi C-ranku (100 ryo). Vstala jsem a došla k Meizovi. Odměnu jsem mu podala.
,,Dobrá práce..A děkuji." zvlnila jsem rty v menší úsměv.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Sun Aug 18, 2013 8:04 pm

Vzal som si odmenu a schoval som ju hneď do vrecka. Následne som začal trochu húpať nohami dopredu a zas dozadu, pričom pätami som búchal slabšie o bok gauča.
"Um, nemám Vám sem znova niečo doniesť? Sedíte tu celý deň, každá návšteva nový problém... veď musíte aj umierať od hladu." Mierne som sa usmial a naklonil som hlavu. Dnes som bol nejako nezvyčajne nápomocný k druhým... možno by mi to nejako Boh mohol oplatiť v šťastí v bare, keď tam neskôr zájdem. Ale to by som chcel asi moc, nato som sa spoliehať nemohol. Tak či tak, Yuuki som sa snažil utešiť, to zrejme nevyšlo, takže som to nejako chcel aspoň v prípade Mizukage skúsiť už úspešne. Aspoň trochu lepšie meno si spraviť, keď už! A vlastne...
"A um, nemáte ešte nejakú misiu pre mňa?" Dodal som otázku po dlhšej chvíľke od tej prvej, načo som sa tváril trochu divne, akoby som dúfal, že nejaká bude... fakt neobvyklé, ale čo už, výlet do Konohy na tie sušienky bol veru dobrý.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sun Aug 18, 2013 8:25 pm

Ačkoliv si odměnu převzal, nevrátila jsem se zpět ke stolu. Místo toho jsem se posadila na gauč.
,,No...Mise momentálně není žádná. Brzy se jich možná naskytne více." zaklonila jsem hlavu, čímž jsem se zátylkem opírala o hranu gauče.
,,Zase tak zlé to není, ale hlad trochu mám." pousmála jsem se. ,,Až tu bude úplný klid, pak si pro něco zajdu." zavřela jsem oči. Pak mě něco napadlo.
,,Nebo...Můžete zajít do tržnice a přinést mi něco dobrého. Když se Vám podaří uhádnout, co mám ráda, budete to mít jako misi D-ranku." zasmála jsem se a zase zavřela oči. Byla to hloupost, ale je pravdou, že bych si něco dala.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Sun Aug 18, 2013 8:32 pm

"Hmm, prvýkrát mám chuť na misiu a akurát nieje." Zamrmlal som si nespokojne a pokrútil som hlavou, to musel byť zrejme osud, ktorému sa to asi tiež zdalo divné. Prebehol som očami späť na Mizukage, ktorá sa akurát usadila na gauč, takže som sa musel na operadle otočiť tak, aby som na ňu zas čo najlepšie mohol kukať. Keď oznámila, že by si potom sama pre niečo zašla, už som chcel protestovať. Ale nakoniec to nebolo nutné, sama nakoniec tú chybnú správu opravila a vytvorila mi tak široký úškrn v tvári.
"No, tak teda fajn." Vyskočil som na nohy, ale Samehadu som položil na gauč, samozrejme čo najďalej od Mizukage. Veď sa vrátim, načo ju budem len zbytočne trepať na chrbte so sebou? Aj tak len teraz zas ticho vrčala, takže to by som nemusel počúvať, aspoň na tú chvíľu nie. Znova som prešiel, ako inak, k oknu, z ktorého sa parádne vychádzalo.
"Berte to ako šťastný deň, kedy Vám jedlo doniesol sám Meizu." Uškrnul som sa na Mizukage, načo som sa, chrbtom otočený von, zas iba spustil dole. Dopadol som zas na nohy, a vyrazil som do tržnice.
~Presun~
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sun Aug 18, 2013 8:54 pm

Kdž souhlasil, otevřel jsem oči. Usmála jsem se na něj a vyprovázela jsem ho pohledem. Na gauči jsem se natáhla hned jak odešel, respektive vyskočil z okna. Zase, ušklíbla jsem se. Chmm, ten gauč je vážně pohodlný. Zavřela jsem oči a přemýšlela. Myslela jsem na Daisukeho a Kairi. Oba jsem dlouho neviděla a stýskalo se mi. Stýská se i jim?...
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Sun Aug 18, 2013 9:11 pm

Opäť som to vzal oknom, tentoraz ale kráčajúc po stene hore až do kancelárie. Tu som vstúpil dnu, potichu som pristúpil ku gauču a kukol som sa na Mizukage. Zdá sa, že oddychovala, takže som dostal menší nápad. Potichu som uložil krabice na stôl, vytiahol som jednu špajlu s troma Dango-guličkami, načo som sa potichu presunul k Mizukage. To som už Dango vopchal pred jej ústa, aby ju prebrala tá príjemná vôňa. A zároveň aby tak upozornila nato, že som sa už vrátil.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sun Aug 18, 2013 9:24 pm

Neslapa jsem, měla jsem zavřené oči, takže jsem zaslechla šustění, které Meizu vydával. Oči jsem ale nechala zavřené. Během chvíle jsem však cítila příjemnou sladkou vůni. To už mě oči donutilo otevřít.Hlavu jsem měla opřenou o opěradlo, čímž jsem se na Meiza dívala obráceně O.o . Převzala jsem si od něj Dango a usmála se. Pak jsem se posadila, čímž jsem mu ovlnila místo, aby se mohl také posadit.
,,Trefil jste se. Mise splněna." pochválila jsem ho a do jedné kuličky se zakousla. ,,Amaii."
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Sun Aug 18, 2013 9:31 pm

S úsmevom som sa posadil vedľa nej, natiahol som sa pravdaže ešte po tie krabice, ktoré som položil svoje stehná a tú vrchnú som otvoril.
"Mnom, tak ďakujem! A dobrú chuť!" Pobavene som sa uškrnul, správna trefa, skvelé!
"A ehm... mohol by som Vás poprosiť o to, aby ste mi nevykali?" Spýtal som sa ešte, a pri otázke som naklonil hlavu. Fakt som nemal rád, keď mi ľudia vykali. Aspoň teda títo mladší, od tých starých... no, tam už to bolo asi fuk.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sun Aug 18, 2013 9:42 pm

,,Děkuji." pokývala jsem hlavou a už ve mně zmizela druhá kulička. Měla jsem ráda sladké, takhle mi to krásně zažene hlad, který jsem měla. Po dlouhé době, když nebudu počítat tu chvíli v lázních a setkání s Nanabim v mé hlavě, jsem se cítila opravdu uvolněná.
,,No dobře. Tak ti budu tykat." namířila jsem na něj párátko s poslední kuličkou danga, div jsem ho nepíchla do nosu. Chtěla jsem k tomu ještě něco dodat, ale vypadlo mi to z hlavy.
,,Už na mě leze skleróza." zašklebila jsem se.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Sun Aug 18, 2013 9:49 pm

"No, ďakujem." Pobavene som prikývol, keď mi div ale nepichla do nosu tou špajlou. Ale to by mi nevadilo, obzvlášť nie teda mne. Dokončil som jednu špajlu Danga, načo som si ju strčil do vlasov a pobavene som sa uškrnul.
"Skleróza? Niečo ste snáď chceli ešte povedať?" Zvedavo som sa na ňu kukol a vzal som si ďalšiu špajlu, aby som načal aj ďalšie Dango guličky. Bolo to fakt chutné, a ani zďaleka ešte nemali dojedené.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sun Aug 18, 2013 10:17 pm

Omluvně jsem se usmála. ,,Nechtěla jsem." omluvila jsem se, když jsem dojedla poslední kuličku. Přiložila jsem si párátko ke rtům a podívala jsem se na něj.
,,Vlastně chtěla." přikývla jsem. ,,Ale nemám ponětí, co to bylo." pokrčila jsem rameny a neodolala jsem. Prostě jsem si párátkem musela napíchnout jednu z jeho kuliček. Vložila jsem si ji do úst a nevinně se usmála.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Sun Aug 18, 2013 10:24 pm

"V pohodé, mne sa nedá ublížiť." Mávol som rukou a doširoka som sa usmial, pričom som pokračoval v jedení. Potom som znova iba pokýval hlavou, škoda, že na to zabudla, mohlo to byť niečo zaujímavé. Následne som ale prekvapene zaklipkal očami, keď mi ukradla jednu z guličiek. Vrhol som na ňu prepaľujúci pohľad.
"Kradnúť sa nepatrí, Mizukage-sama." Pokrútil som hlavou a nepekne som na ňu kukal. Následne som sa ale začal smiať, pričom som takmer vysypal všetky tie zvyšné krabice s Dangom. Ale našťastie som ich udržal, keď som sa na Mizukage kukol a trošku som sa vydýchaval zo smiechu.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sun Aug 18, 2013 10:31 pm

Od srdce jsem se zasmála s ním. Vzala jsem si od něj poslední kuličku.
,,Děkuji...Zase se ti podařilo rozesmát mě." usmála jsem se. Opřela jsem se o gauč a zaklonila hlavu.
,,Být hlavou vesnice je těžký a jen málokdy se můžu takhle uvolnit. Zvláště v posledních dnech." povzdychla jsem si, tentokrát ale s úsměvem. Byla jsem spokojená. Nebyla sto stoprocentní spokojenost, ale cítila jsem se opravdu dobře. Naklonila jsem hlavu tak, abych na něj viděla, opřenou hlavu jsem ale nechala.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Sun Aug 18, 2013 10:39 pm

Po smiechu som sa usmial normálne, úprimne a trochu aj spokojne.
"Keď už som Vás videl, ako sa tvárite za tým stolom... prišlo mi ako povinnosť spraviť Vám takú láskavosť." Zoširoka som sa na Mizukage usmial a dojedol som ďalšiu špajlu, načo som si ju aj nechal v ústach a špicatým zubom som ju začal ohrýzať.
"Um, dajte na moju radu... nechajte tu klona, vyrazte si k vode, do kúpeľov, a relaxujte tam čo najdlhšie to pôjde." Mrkol som na ňu očkom, ja sám by som tak tiež spravil, takže som aspoň chcel takto trošku poradiť. Veď, čo by na tom bolo, keby si ako originál trochu oddýchne a klon zatiaľ pracuje...
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sun Aug 18, 2013 10:48 pm

,,Pak jsi svůj úkol splnil." pokývala jsem hlavou s úsměvem. Jen nerada jsem se zvedla, ale musela jsem. Došla jsem k šuplíku, vybrala z něj odměnu a huspla znovu na gauč.
,,Zasloužíš si to." podala jsem mu 50 ryo za D-rank misi.
,,Někdy to udělám určitě. Teď už si svou práci dodělám." zašklebila jsem se na svůj stůl, na kterém se válely všemožné papíry.
,,Pořád čekám na prince na bílém koni, který by mě zachránil, ale stále se ne a ne objevit." olízla jsem si rty. Byly trochu ulepené a hlavně sladké od Danga.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Sun Aug 18, 2013 11:07 pm

Vzal som si tých 50 ryo a prižmúril som oči. Cítil som sa práve ako vymenený, pretože... som ich hodil naspäť na stôl.
"Ďakujem, ale nezaslúžim si ich." Slabšie som sa pousmial, mohol som to síce brať ako splnenú úlohu, ale akosi som za to nechcel vziať prachy. So spokojným výrazom, že som sa tak zachoval, som na to ale radšej prestal myslieť.
"Eh, je tým princom niekto... konkrétny?" Trochu rozpačito som sa na ňu pozrel a trošku nervózne som začal viac hrýzť do tej špajle. Táto situácia vznikla jak naschvál! Nervózne som ešte navyše začal klepať prstami po svojich kolenách, len aby som nemyslel na tie hovadiny, na ktoré som aj myslel...
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akio Mon Aug 19, 2013 7:26 am

Zase stojíme před budovou Mizukage a nemůžu si pomoct, ale den ode dne vypadá vyšší. Když se nám podařilo vyjít ty schody, Sora začínala mít svůj den,…
„Umm,Niichan? A co dostaneme za misi?“ zvědavě na mě zírala.
„Víš Sora-chan to je tak různě, například dobrý pocit“ usmál jsem se „a peníze“ a můj úsměv se rozšířil.

Došli jsme ke dveřím kanceláře a zaklepal jsem. Zatímco Sora nejspíš přemýšlela nad tím kolik dostane peněz. Já jsem přemýšlel nad tím, co všechno řeknu Mizukage-sama. Vypadáme docela zmláceně, já mám ruku v závěsu a Sora je celá pobitá. Ksó! Aspoň vím, že si příště nemám hrát na drsňáka.
Akio
Akio
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 212

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Mon Aug 19, 2013 8:23 am

Pousmála jsem se, když mi vrátil ryo za misi.
,,V tom případě děkuji, žes mi znovu donesl dárek na rozveselení." naklonila jsem trochu hlavu na stranu. Všimla jsem si, že docela znervózněl. Zprvu jsem nevěděla, proč. Nakonec mi to došlo. To kvůli tomu olíznutí? Pobaveně jsem se usmála. Zajímavá situace.
,,Vlastně ano. Myslela jsem na někoho konrétního." pokývala jsem hlavou a mile se usmála. Uviíme, zda ho napadne, koho mám na mysli.

Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Mon Aug 19, 2013 8:35 am, celkově upraveno 2 krát
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Mon Aug 19, 2013 8:31 am

Povzdechla jsem si a pak zakašlala "Jsem duch?Nebo neviditelná? Nebo ti mladí neumí pozdravit starší?" řekla jsem tak aby mě slyšel,pak jsem se podivala na Akia se Sorou"No ikdyž nejsou o tolik mladší.Jsou pěkně domlácení" proletělo mi hlavou.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 739

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Totsuki Mon Aug 19, 2013 9:13 am

Klidně a pomalu jsem přišel před kancelář. Zaslechl jsem zevnitř nějaké hlasy. Po chvíli jsem zaklepal na dveře a čekal na pobídku vejít.
Totsuki
Totsuki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Mon Aug 19, 2013 9:42 am

"U-Uhm." Kývol som hlavou a naďalej hryzúc do tej špajle. To mi teda pomohla, fakt. Posunul som sa trošku k okraju, aby som mohol nohy viac pokrčiť a nechávať ich tiež na zemi, pričom som rozmýšľal, čo spraviť. Táto situácia sa mi nepáčila. Teda, vlastne páčila, len nie s Mizukage! Teda, nie preto, že by... no to je fuk, vedel som, že má vlastnú rodinu. Keby mi prepne a niečo by som spravil, ešte by som mohol byť rád, že potom prežijem. Snáď bolo mojou záchranou klopanie. A mojim zavrhnutím môj nápad...
"No, vyskúšate ten nápad s klonom?" Naklonil som zvedavo hlavu, čakali ju zrejme zas rady ľudí, teda, aspoň Samehada to dávala najavo, keďže tu bolo náhle zas toľko chakier... sakra, mal by som jej asi prelepiť tú papuľu, nech toľko nevrčí.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Mon Aug 19, 2013 10:04 am

Naklonila jsem zvědavě hlavu na stranu a pozorovala jeho reakci. Nervozní byl slušně, ale mně se to líbilo. Konečně jsem měla nad někým na vrch a nebyla jsem to já, kdo byl v rozpacích.
Vyrušilo mě ale klepání. Chvíli jsem teda nad jeho nápadem přemýšlela, pak jsem zavrtěla hlavou.
,Příště určitě, dnes už to tu dodělám. Snad to nebude na dlouho." pousmála jsem se. Natáhla jsem se k němu a cvrnkla ho do čela. Pak jsem hned odťapkala ke stolu.
,,Dále." křikla jsem přes dveře ap očkala, kdo vstoupí. Mezitím jsem se pohodlně usadila ve svém křesle.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 13 z 40 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next

- Similar topics