Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Mizukage

+34
Hyuuga Mikomi
Shiranui Heiwa
Yorimi Sonoe
Kirin Yakushi
Anbu
Yoko Terumi
Kairi Utsushi
Gats Terumi
Hikari Momochi
Ryo
Takeshi Kenpachi
Killunia
Junka
Torio Nami.
Hikaru Hyuuga
Goku
Assasin Senju
Ruko Terumī
Daisuke Utsushi
Kataro Terumi
Kioshi Hoshigaki
Kiseki Mirakuru
Emilia Akatatsu
Totsuki
Akira Hitsumi
Akio
Hirin
Yogi
Hoozuki Meizu
Shin
Yuuki Botan
Kashike
Faito Dansaku
Hitomi Yamada
38 posters

Strana 26 z 40 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

Goto down

Kancelář Mizukage - Stránka 26 Empty Kancelář Mizukage

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sat Jul 13, 2013 7:38 pm

First topic message reminder :

Kancelář Mizukage - Stránka 26 Mist-adminbldg

Zde Mizukage tráví většinu svého času. Vchod do budovy je hlídán ANBU, kteří se po určitém čase vždy vymění. V přízemí je velký prostor s automatem na kávu, horkou čokoládu a další pochutiny xD. Jsou tam křesla, ve kterých můžete počkat, než na vás přijde řada. Dole také najdete pořadová čísla, se kterými budete postupovat do kanceláře. Na konci chodby je kancelář.
V posledním patře, než se vstoupí na střechu, je místnost, kde jsou všichni poštovní opeřenci. Pověření lidé je posílají ze střechy budovy.
Kancelář Mizukage - Stránka 26 Kz9m
Kancelář není nijak zabezpečená, ovšem veškeré dokumenty ano. Každý dokument je zapečetěný a pečeť může odstranit pouze Mizukage. V případě nepřítomnosti Mizukage pečeť odstraní její Kuchiyose no Jutsu - sněžná liška. (Vysvětlení: Zástup Mizukage vyndá potřebný dokument, na který liška položí packu a tím se pečeť zruší xD)

Otevírací doba xD :
Po-Pá      09:30-20:30
So-Ne      09:30-19:30
(Přihlásí-li se mi nějaká sekretářka, budu jen ráda xD)
BTW: Neberte to doslova, opravdu u toho nebudu v jednom kuse, ale budu se snažit to kontrolovat ^^
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Počet příspěvků : 849

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Mizukage - Stránka 26 Empty Re: Kancelář Mizukage

Příspěvek pro Hitomi Yamada Mon Oct 21, 2013 4:07 pm

Svraštila jsem čelo, až se mi na něm utvořily vrásky. Přemýšlela jsem, jakou pečeť může mít Faito na mysli. Nakonec jsem jen zakroutila hlavou.
,,Bohužel. O pečetě se nějak nezajímám, takže jich ani tolik neznám. Co by to mělo být za pečeť?" zase jsem se posadila na roh stolu.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Mon Oct 21, 2013 4:23 pm

Faito

"Prakticky bych chtěl slabší verzi tohohle..." řekl jsem a ukázal Hitomi pečeť:

http://naruto.wikia.com/wiki/Chakra-Suppressing_Seal

"Myslím, že kdybych ji měl přez jedno oko, mohl bych v tom oku nakumulovat chakru tak, jak to jednou pomocí pečetě udělal Kakashi, když se hnal za Zabuzou a vyvinul díky tomu mangekyou sharingan. Pokud bych do bitvy pásku nesundal, byl bych schopen chytit do genjutsu i Madaru. Sice jen na pár vteřin, ale myslím, že i to by nám stačilo..."
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Počet příspěvků : 1130

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikari Momochi Mon Oct 21, 2013 4:34 pm

Kancelář. To jediné místo, které jsem za svůj pobyt ve vesnici ještě nenavštívila. O Kage jsem toho moc nevěděla. Možná jen to co se povídalo venku ale nemohla jsem s jistotou říci jestli je to pravda nebo ne. Na druhou stranu, nemohla bych ani věřit tomu, že někdo jako je Kage, by mohl být zlý člověk. Tak jako bych to samé nedovedla říct o komkoliv jiném.
Bylo tomu již několik dní, kdy jsem opustila Akademii, abych se mohla dál zlepšovat. I když, trochu jsem se asi od ostatních lišila. Už na Akademii jsem si musela všimnout, že ostatní ovládají, nebo se to učí, mocné techniky které dovedli kde komu ublížit. Ale já? U mě to možná nebyla zase tak pravda. Já osobně spíše preferovala to, jak ostatním pomoci. Byla jsem nejspíš takový ten člověk, který se raději drží vzadu, do chvíle než se něco stane. Trochu nervózně jsem došla k těm dveřím a zvedla svojí hubenou ruku. Následné zaklepání mě nutilo přemýšlet o tom, jestli jsem si vybrala dobrý den. Zda-li náhodou neobtěžuji. Ale bylo pozdě na to, couvnout. Takže jsem nyní jenom čekala.
Hikari Momochi
Hikari Momochi
Genin
Genin

Počet příspěvků : 47

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Mon Oct 21, 2013 7:48 pm

Kashike

Když Hikari přišla ke kanceláři, mohla tam vidět relativně vysokého muže o holi, v černém oděvu a s maskou na obličeji.

Maska: 
Spoiler:

Když zaklepe na dveře, promluvím. Někoho tam má, už tu nějakou chvilku čekám.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Počet příspěvků : 905

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikari Momochi Mon Oct 21, 2013 7:52 pm

Trochu nadskočím když zaslechnu hlas. Nikoho jsem si nevšimla a tak není divu že mám takovou reakci. To toho dotyčného klidně může i pobavit. Přeci jen, komu by nepřišel vtipný pohled na holku co se lekne, jen na ní někdo promluví.
"Uhm, zdravím...." Kývnu hlavou slušně a pořádně si dotyčnou osobu prohlédnu. Ta maska mi připadá více než zvláštní a možná mi přejede trochu mráz po zádech.
"Aha, omlouvám se. Nechtěla jsem ....aby jste si myslel že chci předbíhat" Omluvím se trochu tišeji a kouknu se po chodbě. Je tak děsivě klidná.
Hikari Momochi
Hikari Momochi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Mon Oct 21, 2013 8:03 pm

Kashike

To je v pořádku, nezlobím se. A omlouvám se, jestli jsem vás vylekal slečno. Smím se zeptat proč máte namířeno do kanceláře? optám se zvědavě a povytáhnu obočí, což samozřejmě pod maskou není vidět. Budu si muset zvyknout, že lidé nevidí jak se tvářím.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikari Momochi Mon Oct 21, 2013 8:19 pm

Zády se pomalu opřu o chladivou stěnu, kterou chodba tvoří. Je tu takové krásné ticho které doslova lahodí mým uším. 
"Uhm, i tak. Nevšimla jsem si Vás a to by se nemělo stávat. " povzdychla jsem si trochu sklíčeně a koukla se na tu neznámou osobu. Trochu mě znervózňoval i fakt, že jsem neviděla dotyčnému do obličeje.
" Chtěla jsem se zeptat na svůj tým. Před nedávnem jsem dokončila Akademii." Odpověděla jsem mu mile na jeho otázku a při tom se tak lehce pousmála. Ano, možná už od pohledu jsem vypadala jako že boj není moje velká parketa, ale jaký by to byl svět, kdybychom byli všichni naprosto stejní?
Hikari Momochi
Hikari Momochi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Mon Oct 21, 2013 8:25 pm

Kashike

Gratuluji k úspěchu na akademii. Slyšel jsem že zdejší podmínky jsou opravdu tvrdé. Můj mistr tu studoval a myslím že se na něm akademie dost podepsala. Sudenej jako psí čumák... uchechtnu se a vzpomenu si na kapitána. Za celou dobu jsem ho viděl veselého snad dvakrát, a to musel přebrat vína. Což se stalo jen dvakrát.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikari Momochi Mon Oct 21, 2013 8:29 pm

Koukala jsem se na něj a snad jen na pár vteřin jsem z něj dovedla spustit oči. Možná to bylo prostě tou maskou, která vypadala trochu hrozivě. Nebo alespoň na moje poměry.
"Váš mistr?" Zopakovala jsem lehce, polohlasným tónem a vyslechla si onen zbytek. Znělo to docela jako legrace. I když jsem neznala člověka o kterém mluvil.
"Vlastně, ani mi to nepřipadalo těžké," zamyslela jsem se nad tím než jsem opět pokračovala.
" chápu že nemůžu mít talent na všechno. Ale ,každý je přeci v něčem dobrý ne?" Nadhodila jsem s otazníkem a zadívala se na dveře kde sídlila Kage.
Hikari Momochi
Hikari Momochi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Mon Oct 21, 2013 8:47 pm

Kashike

A v čem jste dobrá vy? optám se dívky a pohodlně se opřu o hůl. Svět mi pořád plave jako bych koukal přes brýle naplněné vodou. Žaludku se to moc nelíbí a tak je mi pořád trošku jako při závrati. Snažím se tedy pokračováním v rozhovoru udržet svojí pozornost jinde. Jestli mám takhle přežít týden, asi mi hrábne. Najednou ztratím rovnováhu a musím udělat prudký úkrok do strany abych neupadl.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikari Momochi Mon Oct 21, 2013 8:57 pm

Pozvednu svoje obočí v malém udiveném výrazu.Jeho úkrok se mi skutečně nelíbí. 
"Jste, v pořádku?" Optala jsem se trochu mile i když můj obličej se stáhl do jistého zamračení. Ten pohyb se mi skutečně nelíbil. Nebyla jsem ani zručný medik ale i tak jsem poznala že se něco děje.
"Možná jednou budu schopným medikem." pronesla jsem polohlasně. Mnoho lidí se mi za to akorát tak vysmálo do obličeje. Cožpak bylo tak špatné být medikem? Cožpak nikdo nedovedl pochopit že i tato funkce byla stejně tak důlkežitá jako lidé s elementárními technikami? Stále jsem očima zůstávala na tom člověku a byla odhodlaná za chvíli udělat cokoliv, jen aby se tu nenatáhl na podlahu.
Hikari Momochi
Hikari Momochi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Mon Oct 21, 2013 9:00 pm

Kashike

Když získám zpět ztracenou rovnováhu, znovu si dívku prohlédnu. To je od vás šlechetné. Doufám že se vám to povede, mediků není nikdy dost. Její otázku zda jsem v pořádku přejdu bez povšimnutí. Čím míň lidí to zatím ví, tím lépe pro mě.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Gats Terumi Mon Oct 21, 2013 9:07 pm

Stráže ma odtiahli nakoniec až do budovy k Mizukage. Cesta cez vesnicu bola veľmi nepohodlná a ako prvé stretnutie s týmto mestom po roku mi to prišlo dosť smutné. Dostali sme sa až na chodbu pred kanceláriu Mizukage, práve sa tam hádali dvaja ľudia, čo ma viac menej vôbec nezaujímalo. "Dúfam, že neruším, týto dvaja tu, Kývol som hlavou na jouninské stráže, "si nedali povedať.
Gats Terumi
Gats Terumi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 96

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikari Momochi Mon Oct 21, 2013 9:26 pm

"Chmmm" zamručela jsem pro sebe s jistým, starostlivým tónem. Moje oči však hned střelili k jistému hluku.Po chvíli, kdy nebylo vidět vůbec nic, jsem uviděla kluka kterého vedla stráž. To mě donutilo trochu zvednout svoje obočí na poněkud udivený výraz. Jen jsem zakroutila hlavou a podívala se znovu na dveře Kage. Zdálo se mi že se to skutečně protahuje a tady se začíná scházet moc lidí. Nevadilo mi to, i když ticho a klid by mi byli milejší. Co jsem ale mohla dělat. Co Asi udělal, že jej sem takhle dotáhli? Napadlo mě v mysli ale tuto otázku jsem neřekla nahlas. Asi proto že, nebylo v mém zvyku abych se do něčeho montovala.Proč mi ten chlap neodpověděl? Napadlo mě hned v zápětí. Koutek mého oka se nasměroval na neznámé ho číslo jedna a následně i na toho druhého.
Hikari Momochi
Hikari Momochi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Tue Oct 22, 2013 3:48 pm

Pečeť jsem si prohlédla, ale nepoznávala jsem ji. V tu chvíli někdo zaklepal na dveře. Zatím jsem to tak nechala.
,,No..Není to špatný nápad, ale v tomto se nevyznám. Každopádně vím o někom, kdo možná ano. Mohl by ses zkusit zeptat Hokageho, ten tomu rozumí více. Ale záleží na tobě." pousmála jsem se. Z chodby se ozývaly hlasy. A nebyl jen jeden.
,,No, částečně zase v práci." zasmála jsem se. Sesedla jsem se stolu, abych nepůsobila tak neslušně a zavolala, aby někdo vstoupil. Dneska jsem se o práci hodlala podělit s Faitem (xD).
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Gats Terumi Tue Oct 22, 2013 4:10 pm

Z vnútra sa ozvalo, aby sme vošli dovnútra. Jounini nečakali a hneď sa valili dovnútra. Roztvorili dvere nahrnuli sa dovnútra a hneď za sebou zavreli. "Mizukage-sama. Tento tu sa chcel vlámať do vesnice. Vraj vás pozná." Svoje zovretie okolo mojich pliec stále nepúšťali.
Gats Terumi
Gats Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Oct 22, 2013 4:43 pm

Kashike

Nad chováním těch nejnověji příchozích jen zakroutím hlavou. No není tohle přinejmenším drzé a nevychované? optám se teatrálně a pokrčím rameny. Nečekám tu dlouho a jsem dost trpělivý, nicméně nesnáším přehlížení. Ti co mě předběhli by raději měli mít dobrý důvod to udělat.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Tue Oct 22, 2013 4:57 pm

Faito

"Pohlídejte ho venku, prosím..." řekl jsem jouninům a naznačil jim, že jsme za chvíli hotovi.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Gats Terumi Tue Oct 22, 2013 5:46 pm

"Hai!" Povedali obaja súhlasne. "Ospravedlňujem sa, za ich nedočkavosť. Zrejme sa im na mne niečo nepáči, no stále som neprišiel na to, čo". Mierne som sa usmial. V tom sa jounini otočili, podobným spôsobom ako dnu, vyšli aj von a mňa zase bez možnosti odporu ťahali na chodbu.
Gats Terumi
Gats Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Oct 22, 2013 5:55 pm

Kashike

Když se ti tři velmi rychle stejnou cestou zase vrátili, musel jsem se pousmát. Pod maskou to nebylo vidět ale i tak. Pak pomalým krokem přistoupím ke dveřím, zaklepu, otevřu a vstoupím dovnitř. Celá místnost mi plave a tak mi chvíli trvá, než poznám druhou osobu v místnosti. Okamžitě padnu na jedno koleno a skloním hlavu. Ten prudký pohyb byl poslední kapka. Rovnováha je ta tam a já se rozplácnu o podlahu. Co nejrychleji se snažím sebrat a zvednout se do kleku. Omlouvám se lady Mizukage, Kapitáne... já to vysvětlím.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Tue Oct 22, 2013 6:03 pm

Faito

"S Hokagem promluvím, potřebuji se ho ještě na něco zeptat, ale samozřejmě až v osobním volnu. zatím ej to vše, děkuji..."
řeknu a pak do kanclu vrazí Kash a rovnou chytí zajíce. "Jsi v pořádku?" jsem tedy rozhodně neřekl. Jednak vím, že v pořádku je, jednak mě to nezajímalo. "Co potřebuješ?"
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Oct 22, 2013 6:34 pm

Kashike

Chci nahlásit zneškodnění narušitele. Ve starém sídle klanu Kaguya se ukrýval nukenin. Byl zajat a nyní se nachází v nemocnici pod dozorem. Krom jeho samotného jsme od něj získali mocnou zbraň. Abych dovysvětlil mou poslední větu, sundám si masku a pohlédnu na ně okem, které mohou znát víc než dobře.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Tue Oct 22, 2013 6:38 pm

Faito

Když nahlašoval narušitele, okamžitě jsem otevřel knihu. Lehce jsem se pousmál nad ďábelskou kombinací Kaguyi a Sharinganu. Škrtl jsem portrét, který mi Kashike ukázal a knihu jsem zabouchl. "Skvělá práce..." řeknu apodám mu váček s poslední vypsanou odměnou. "Řekni strážím, ať ho vezmou do vazby, dají ho trochu do kopy a pak ho vyslechnou. Chci vědět, jak dlouho tam byl a co všechno ví." Ještě jsem se podíval na Hitomi, jestli chce něco dodat, a poslal jsem Kashikeho pryč.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Oct 22, 2013 8:42 pm

Kashike

Vezmu si peníze a strčím je do kapsy. S dovolením bych si vzal na týden alespoň částečně volno. Díky tomu oku vidím rozmazaně a mám problémy s pohybem. Potřebuji se dát dohromady. Jinak už je to všechno. 
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Tue Oct 22, 2013 8:46 pm

Faito

"Jistě, v případě pohotovosti nebo na výslovný příkaz můj nebo lady Mizukage se volno ruší a okamžitě se tu hlásíš. Můžeš jít..."
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 26 z 40 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

- Similar topics