Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Mizukage

+34
Hyuuga Mikomi
Shiranui Heiwa
Yorimi Sonoe
Kirin Yakushi
Anbu
Yoko Terumi
Kairi Utsushi
Gats Terumi
Hikari Momochi
Ryo
Takeshi Kenpachi
Killunia
Junka
Torio Nami.
Hikaru Hyuuga
Goku
Assasin Senju
Ruko Terumī
Daisuke Utsushi
Kataro Terumi
Kioshi Hoshigaki
Kiseki Mirakuru
Emilia Akatatsu
Totsuki
Akira Hitsumi
Akio
Hirin
Yogi
Hoozuki Meizu
Shin
Yuuki Botan
Kashike
Faito Dansaku
Hitomi Yamada
38 posters

Strana 15 z 40 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

Goto down

Kancelář Mizukage - Stránka 15 Empty Kancelář Mizukage

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sat Jul 13, 2013 7:38 pm

First topic message reminder :

Kancelář Mizukage - Stránka 15 Mist-adminbldg

Zde Mizukage tráví většinu svého času. Vchod do budovy je hlídán ANBU, kteří se po určitém čase vždy vymění. V přízemí je velký prostor s automatem na kávu, horkou čokoládu a další pochutiny xD. Jsou tam křesla, ve kterých můžete počkat, než na vás přijde řada. Dole také najdete pořadová čísla, se kterými budete postupovat do kanceláře. Na konci chodby je kancelář.
V posledním patře, než se vstoupí na střechu, je místnost, kde jsou všichni poštovní opeřenci. Pověření lidé je posílají ze střechy budovy.
Kancelář Mizukage - Stránka 15 Kz9m
Kancelář není nijak zabezpečená, ovšem veškeré dokumenty ano. Každý dokument je zapečetěný a pečeť může odstranit pouze Mizukage. V případě nepřítomnosti Mizukage pečeť odstraní její Kuchiyose no Jutsu - sněžná liška. (Vysvětlení: Zástup Mizukage vyndá potřebný dokument, na který liška položí packu a tím se pečeť zruší xD)

Otevírací doba xD :
Po-Pá      09:30-20:30
So-Ne      09:30-19:30
(Přihlásí-li se mi nějaká sekretářka, budu jen ráda xD)
BTW: Neberte to doslova, opravdu u toho nebudu v jednom kuse, ale budu se snažit to kontrolovat ^^
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Počet příspěvků : 849

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Mizukage - Stránka 15 Empty Re: Kancelář Mizukage

Příspěvek pro Hitomi Yamada Mon Aug 19, 2013 2:51 pm

Když už byl dole, usmála jsem se. ,,Kdy naposledy? Když jsem dostala prokletou pečeť a Reina Kana neustále útočila na Kiri. Tehdy mě Daisuke a jeho dvojče hlídali, abych nikam nechodila a už vůbec ne sama. Většinou jsem neposlechla, takže jsem zdrhla oknem." zasmála jsem se při té vzpomínce. Prameny vlasů, které mi při skoku spadaly do obličeje, jsem si hodila zpět dozadu a za ucho.
,,Kam chceš jít?" zeptala jsem se ho a rozhlédla se kolem.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Mon Aug 19, 2013 4:41 pm

Prikývol som párkrát hlavou.
"Šikovné, a zároveň blbé, že nezaistili okno." Poznamenal som pobavene a začal som sa obzerať dookola. Netušil som, kam ísť. Ale ja som tiež ani nemohol myslieť na všetko, ja som začal plán, tak aspoň nech ona tiež niečo vymyslí! xD
"Nechám cestu na Vás." Uškrnul som sa a vypľul som trošku malých častičiek z tej špajle, ktorú som úspešne dohryzával, a že to s tým mojim zubom teda šlo vynikajúco!
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 457

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Mon Aug 19, 2013 4:48 pm

,,To je pravda." přikývla jsem. To byly časy, pousmála jsem se. Hned na to jsem se ale zamračila.
,,Myslela jsem, že máš něco v plánu, když jsi mě vytáhl z kanceláře tak narychlo." odfoukla jsem si neposedný pramen z očí. Rozhlédla jsem se kolem. Pak jsem si na něco vzpomněla.
,,Nevadí. Ukážu ti jedno nádherný místo." vyplázla jsem na něj jazyk a vydala se na cestu. (Přesun)
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Emilia Akatatsu Mon Aug 19, 2013 4:50 pm

Dnes jsem měla jednu z lepších nálad. V tréninku se mi dost dařilo, takže jsem se rozhodla pro zpestření dne - misi. Už zatraceně dlouho jsem na žádné nebyla. S tabulkou čokolády v ruce jsem zamířila ke kanceláři Mizukage-sama. Tam... jsem už také dlouhou dobu nezavítala. Naposledy při žádosti o jouninskou zkoušku. Pak již ne.
Nebylo by špatné poptat se po týmu, pomyslela jsem si. Ráda bych zaučila nějaké děti... Jestliže většinu shinobi geninové otravovali, já je měla moc ráda. Měla jsem ráda všechny děti. Akorát nevím, jestli bych je měla co naučit, když ovládám Katon... Tady v Kiri je nejběžnější Suiton... Pohodila jsem svými černými vlasy a předstoupila jsem před dveře do kanceláře, pak jsem na ně zaklepala a čekala jsem na odpověď.
Emilia Akatatsu
Emilia Akatatsu
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Emilia Akatatsu Wed Aug 21, 2013 6:56 pm

Když jsem usoudila, že bylo čekání trochu dlouhé, rozhodla jsem se vydat se někam jinam.
Zřejmě to bude muset ještě chvíli počkat... podotkla jsem v mysli trošku poraženecky a sešla jsem pomalu ze schodů. Pak jsem zamířila ven, někam, kde jsou lidé.

(přesun)
Emilia Akatatsu
Emilia Akatatsu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Totsuki Wed Aug 21, 2013 7:02 pm

Když odešla ta osoba co zde čekala taky, usoudil jsem že se taky někam vydám. V téhle době je asi Mizukage na srazu Kage, takže se vrátí za hodně dlouho. Pomalu jsem se vydal pryč, někam do ulic.
/Přesun
Totsuki
Totsuki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiseki Mirakuru Tue Aug 27, 2013 1:27 pm

Neviem ani sám kde som sa potuľoval ale z nenadania som sa objavil pred budohou Mizukage. Preto ma napadlo žeby som sa mohol ísť trocha nechať poinformovať o nejakých veciach ktoré by som potreboval vedieť do budúcna. Preto som vyšľapal schody ktoré ma zaviedli takmer pred kanceláriu. Keď som nakoniec pred ňou stál zaklopal som.
Kiseki Mirakuru
Kiseki Mirakuru
Genin
Genin

Počet příspěvků : 279

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Totsuki Wed Aug 28, 2013 10:11 am

Klidným krokem jsem přišel do budovy. Chvíli jsem se rozhlížel kolem. Zatím tu nikdo nebyl. Přišel jsem k jednomu rohu a opřel se o zeď. Dále jsem pak jenom vyčkával až někdo příjde. Všiml jsem si jednoho kluka, ale ten nevypadal že by tady byl na srazu. Nic jsem neříkal, jenom dál vyčkával.
Totsuki
Totsuki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Wed Aug 28, 2013 11:49 am

Překvapivě mé nohy mě dotáhly tam kam jsem měla dojít.Vešla jsem do vnitřku budovy a viděla ty schody což se mi vůbec nelíbilo.Vyšla jsem nahoru a v duchu jsem si řekla "Doprd...ty schody mě jednou zabijou:" Viděla jsem tam dvě osoby."Zdravím"řekla jsem tichým hlasem.A posadila jsem se.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 739

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kioshi Hoshigaki Wed Aug 28, 2013 12:08 pm

Přišel jsem k budově. Vešel dovnitř a vyšel po schodech.
Viděl jsem ,že už tu pár lidí čeká. Kývnul jsem na pozdrav a opřel jsem se o zeď, Přitom jsem se díval přes masku na zemi.
Kioshi Hoshigaki
Kioshi Hoshigaki

Počet příspěvků : 109

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Wed Aug 28, 2013 1:20 pm

Přišel jsem po schodech až do horního patra kde na chodbě už čekalo pár lidí. To měl být pravděpodobně ten sraz, ale prozatím jsem si našel místečko někde u zdi a vyčkával. Vyhlížel jsem kdy se ty dveře do kanceláře otevřou. Při tom jsem měl na sobě stále tu svoji masku a doufal jsem, že se mně někdo nelekne.
Kancelář Mizukage - Stránka 15 Vizard_Mask_by_dazedgumball
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 531

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiseki Mirakuru Wed Aug 28, 2013 1:30 pm

Zo slušnosti som pozdravil tuto prítomných ľudí ale vôbec som sa necítil príjemne v prítomnosti toľkých ľudí aj keď boli priamo s tejto dediny. Možno som ani nemal prečo ale začínal som sa cítiť tak trocha úzko a nervózne. Len kľud však sa nič nedeje. Prehovoril ku mne Khairuni aj keď to  asi teraz veľmi nepomohlo no bol som rád že prehovoril.
Dúfam že nás Mizukage sama pustí čo najskôr ak tu vôbec je ... Prebehlo mi v hlave a len som tam tak čakal kým sa teda niečo bude diať.
Kiseki Mirakuru
Kiseki Mirakuru
Genin
Genin

Počet příspěvků : 279

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Wed Aug 28, 2013 1:39 pm

"Bože další s maskou na na tváří,ani pozdravit to neumí." pomyslela jsem si a v duchu sem si povzdychla."Ani ten genin neumí pozdravit." zase jsem si pomyslela a vrátila se zpět myšlenkám o svém kenjutsu.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Totsuki Wed Aug 28, 2013 2:21 pm

Pousmál jsem se. Bylo tady čím dál více lidí. "Zdravím." pozdravil jsem všechny přítomné. Nic originálnějšího mě v tu chvíli nenapadlo.
Totsuki
Totsuki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Wed Aug 28, 2013 4:09 pm

Během chvíle jsme došli před budovu. Povzdychla jsem si a vešla jsem dovntř. Už z dálky jsem viděla několik lidí, kteří postávali na chodbě. Mezi nimi dokonce i Genina. Na toho jsem se usmála jako první.
,,Umm promiŇ...Teď bude důležitá schůze, ovšem po ní se ti budu věnovat. Tak prosím ještě vydrž." poprosila jsem ho. Pak jsem se otočila na ostatní. Kývla jsem na ně, aby šli za mnou. Vyvedla jsem je o poschodí výše, kde byla taková aula. Tam jsme se všichni posadili. Já tedy nedříc otevřela okna, abychom se zde neudusili a potom jsem si sedla na své místo před ostatní. Ještě jsem ale hodlala počkat na ostatní příchozí.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kioshi Hoshigaki Wed Aug 28, 2013 4:12 pm

Šel jsem za Mizukage a pak jsme někam přišli tak jsem se posadil. Díval jsem se na ostatní přes masku ,ale pak už jsem se díval pouze na Mizukage a čekal co nám řekne.
Kioshi Hoshigaki
Kioshi Hoshigaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Wed Aug 28, 2013 4:12 pm

Bez slova, bez pohľadov na ostatných som len následoval Mizukage. Samehada sa zas potichu ozývala, keď cítila toľko chakry, ale čo už, naďobnúť si nemohla ani jednu. Posadil som sa na kraj stola čo najbližšie k Mizukage, ale moja prítomnosť sa mala zrejme hneď stratiť, keď som si len zložil hlavu na ruky a začal som oddychovať. Ignoroval som to, že tu bol zraz. Úprimne, keby bolo treba, k niečomu by som sa vyjadril, ale inak som to bral len ako stretnutie, ktoré je nutné presedieť len aby sa rátalo, že som tam bol... niečo ako škola xD...
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 457

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Wed Aug 28, 2013 4:13 pm

Konečně přišla Mizukage.Šli jsem za ní do kanclu."Zdravím Mizukage-sama" řekla jsem tiše.A usedla jsem se někde kde bylo volno pak jsme čekali na zbytek lidi co by se mělo dostavit.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Totsuki Wed Aug 28, 2013 4:14 pm

Tak jako ostatní jsem následoval Mizukage do místnosti kde jsem se všichni posadili. Prohlížel jsem si místnost od zhora dolů a pak vrátil svůj pohled na Mizukage.
Totsuki
Totsuki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Emilia Akatatsu Wed Aug 28, 2013 4:14 pm

Dostala se ke mně informace, že se koná sraz jouninů. Netušila jsem, proč tak najednou, ale rozhodla jsem se to neřešit. Před kanceláří už bylo shromáděno docela dost lidí, předpokládala jsem, že minimálně většina z nich jouniny je. Podívala jsem se do tváře všem přítomným a usmála jsem se. Vždy to zanechalo dobrý dojem.
"Zdravím všechny tady." Pak se má tvář vrátila zase k výrazu bez emocí. Pak přišla Mizukage, beze slova jsem ji následovala. Sedla jsem si na jedno z míst a čekala jsem, o čem bude porada pojednávat.
Emilia Akatatsu
Emilia Akatatsu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Wed Aug 28, 2013 4:31 pm

Jakmile jsem uviděl Mizukage okamžitě jsem se uklonil na náznak úcty a následovně jsem se vydal za ní do velké auly. Našel jsem si místo, které mi dovolí mít všechny pod dozorem a zároveň abych všechno slyšel. Následovně jsem se díval před sebe a čekal kdy to celé vypukne.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 531

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daisuke Utsushi Wed Aug 28, 2013 4:34 pm

Dorazil jsem do zasedací místnosti, kde už bylo pár lidí. Oznámení o poradě Jouninů na vývěsce mě trochu překvapilo, ale i tak jsem si našel čas a dorazil jsem. Usadil jsem se vedle Hitomi a Kubikiri si opřel o stůl. Jelikož jsem nechtěl rušit, raději jsem mlčel a jen s úsměvem pozdravil Himi.
Daisuke Utsushi
Daisuke Utsushi
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 187

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Wed Aug 28, 2013 5:02 pm

Faito

Dorazil jsem, nejspíš jako poslední, ale i tak jsem se bral spíše jako přísedící než jako přímý účastník porady. Vešel jsem do sálu a zběžně prohlédl všechny okolo. Pohled se mi zastavil u Mizukage, které jsem se s úctou uklonil, i když můj vážný a nesouhlasný pohled nasvědčoval, že si stále myslím své o jejím "obětování". Posadil jsem se přímo naproti ní, neřekl bych, že by měl dorazit někdo další, důležitější. A kdyby, uvolním mu své místo.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Počet příspěvků : 1130

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Wed Aug 28, 2013 5:04 pm

,,Výborně." pousmála jsem se. Byli jsme tu téměř všichni. Byl ale čas začít. Nejprve jsem ale věnovala vřelý úsměv Daisukemu, který dorazil. Ráda jsem ho viděla. Hodně ráda..
,,Zdravím Vás, moji milí." začala jsem se s pozdravem.
,,Tuhle schůzi jsem vyhlásila proto, že se toho během krátké doby událo opravdu moc. Začnu tedy tím, co se dělo v Kiri." nadechla jsem se a pokračovala. ,,Nedávno, jak jistě víte, nás napadl Nanabi. Předešlý jinchuuriki zemřel a není žádným tajemstvím, že já jsem jeho další jinchuuriki." podívala jsem se na jejich reakci. Nebylo to tajemství, přesto jsem si nebyla jistá, jestli to ví všichni. ,,Útok bijuu se ale nekonal jen v Kirigakure, nýbrž i v jiných vesnicích, například v Tsukigakure nebo v Konoze. Tam jsem se setkala s člověkem, který pro nás hrozí nebezpečí. Je to nejspíš učeň Kabuta nebo Orochimara, takže si jistě umíte představit, co ovládá a jak může být nebezpečný." na chviličku jsem se odmlčela.
,,Dostanu se teď tedy k tomu, co se řešilo na Sněmu Kage v Sora no Kuni. Iwagakure je teď nyní naším nepřítelem. Tsuchikage se spřáhl právě s "novým" Orochimarem. Jmenuje se Hebi. Navíc se ukázalo, že měl co dočinění s mužem, Uchihou, který se vydával za Madaru Uchihu. Nutno podotknout, že tento člověk byl tak silný, že kompletně celou Sora no Kuni proměnil v ruiny a sutiny. A nás, všech 5 Kage tam málem zemřelo společně s Daimyo Sora no Kuni." zavřela jsem oči. Znovu jsem viděla celý ten sraz. Něco takového jsem znovu zažít nechtěla. Už ne. ,,Nevím přesně, co se s tím Uchihou stalo. Jeho tělo zmizelo. O tom Vás ale ještě budu informovat...Další věcí. Ukázalo se, že Otogakure s Amegakure taktéž něco chystají, jak nás informoval samotný Hokage." olízla jsem si suché rty a pokračovala.
,,Více se na srazu probrat nestihlo, než co jsem vám řekla. Mějte se proto na pozoru. Tahle situace totiž míří do další války, která nás nemine." zamračila jsem se.
,,Jo a abych nezapomněla. Některé z Vás vyšlu na mise. Některé pověřím jinou funkcí. A další dostanou týmy. Postupně Vám to řeknu." pousmála jsem se.
,,Z informací je to ode mě vše, chcete-li se na něco zeptat, máte nyní prostor." pobídla jsem je.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kioshi Hoshigaki Wed Aug 28, 2013 5:11 pm

Postavil jsem se.
Zdravím všechny jestli mohu jen říct.Ten nový Orochimaru ...... mohl bych zkusit někde o něm něco zjistit nebo tohle je vše co o něm víte? Vzal bych si pár dalších shinobi a něco bychom zkusili zjistit. Obešli by jsme Konohu a ostatní vesnice jestli o něm neví něco více. Zkusili by jsme shromáždit co nejvíce informací ať víme co je zač a taky by jsme se pokusili zjistit něco o tom Uchihovi.
Domluvil jsem přes masku.
Přeci jen jsem Oinin a shánět informace je něco pro mě. Takže pokud by jste povolila mohl bych to zkusit.
Kioshi Hoshigaki
Kioshi Hoshigaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 15 z 40 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: