Byt Mizuki Netsu
3 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Teikou Renmei :: Otogakure :: Obytná část Otogakure
Strana 7 z 7
Strana 7 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Byt Mizuki Netsu
First topic message reminder :
Malý byt na okraji Otogakure patrí Mizuki Netsu. Je maximálne pre dvoch ľudí so všetkým potrebným zariadením. Mizuki tu má svoju izbu s menším balkónom, ďalej sa tu nachádza malá kuchyňa, obývacia izba, kúpeľna a v podstate to je všetko.
Mizuki Netsu- Jounin
- Počet příspěvků : 425
Re: Byt Mizuki Netsu
Celou dobu, když jsem byl v její přítomnosti, tak mi začalo bít srdce. Očividně nebyla proti těmto věcem, taky aby jo! Stáhla si mě za košilu blíž k sobě a já se na ní nalepil. Polibky jsem jí oplácel a pousmál se. Levou nohu jsem dal mezi její nohy a pravou hned vedle. Musel jsem se trošku zasmát, při její poznámce. Podíval jsem se jí do očí s širokým úsměvem. "Protože to vždycky nějak načneš, ale já se hold podám. Ah, přiznej si, že beze mě to není ono." Zazubil jsem se do široka a políbil jí. Pohladil jsem jí po vlasech a chvíli se na ní díval, jinak než před tím, celou dobu tak tupě, až jsem se na konec přiblížil a přidal do polibku jazyk.
Tatsuya Kaguya- Jounin
- Počet příspěvků : 396
Musel jsem se zasmát o její odpovědi. Viděl jsem, jak po chvilce usla, ještě před tím jsem jí zakryl duchnout a taky usnul. Ráno jsem se probudil ale jako první, což je co říct, protože toto není můj styl. Otevřel jsem oči, protáhl jsem se a došel až k oknu. Venku nebylo hezky, ale slunko občas zasvítilo. Otočil jsem se zpět k posteli. Mizuki spala jako zabitá, musel jsem se pousmát nad tím, co se večer odehrálo. Nom, začíná mě čím dál tím víc překvapovat. V rychlosti jsem si zaběhl do koupelny. Vysprchoval jsem se a hodil na sebe jen teplákové kraťase. Vlasy jsem si nechal rozpuštěné, byly mokré, ale fénovat se mi je nechtělo, proto jsem je tak nechal. Vzal jsem si ještě kartáček a začal si čistit zoubky, než půjdeme jíst. Jenže Mizuki pořád nikde. Omg...ženský...ženský! Věčně buzerují, že nestíhají, věčně chlapům všechno vyčítají, ale když ony udělají něco jinak než normálně, musí se na ně opatrně, navíc po ránu...bojím se snad? Nebojím...bojím, nebojím! Říkal jsem si cestou z koupelny zpátky do ložnice. Zuby už jsem měl vyčištěné. Chvilku jsem ale přemýšlel! Probudit jí normálně by byla moc velká nuda! Opatrně jsem se rozkročil na postel, těsně nad ní a zapíral se rukama. Začal jsem mírně skákat v této poloze na 4 nad ní. Nahl jsem se k jejímu uchu a celou dobu se culil. "Mizuki...vstávej. Vyděl jsem Tatsua s nějakou ženskou ve městě, začali se líbat, nevíš o tom něco?" Mizuki vstala, proto jsem doufal, že se na toto chytne. Bylo to buď a nebo! Každopádně normální probuzení ode mě nemohla čekat. Přemýšlel jsem i nad tím, že jí zakřičím do ucha, ale to už bylo asi moc sadystycké, proto jsem místo toho zkusil psychiku!
Tatsuya Kaguya- Jounin
Ráno, spala som ako zabitá. Áno, Tatsuya mi večer dal naozaj zabrať a ja som bola unavená, takže som spala, čo to len šlo. Nereagovala som ani na to, že Tatsuya chodil okolo postele, jednoducho som spala! Osobne som si myslela, že bude spať dlhšie než ja, ale nejak sa to nepodarilo. Dokonca som sa neprebudila ani keď sa Tatsuya nado mňa nakláňal. Nakoniec ma zobudili predsa len jeho slová. Popravde moc som z toho nezachytila, ale Tatsuya-ženská- líbat.. to mi stačilo na to aby som okamžite otvorila oči. V tom som však videla Tatsuyu nado mnou. Skôr než som niečo vyslovila som mu dala ranu do hrude. Len tak z princípu nech trpí hneď po ránu, že ma zobudil. Nyahaha! nech vie, že to sa nerobí. "Dobré ráno." Povedala som a zhodila ho zo seba na kraj postele. Začala som sa obliekať v spálni a čakala ako zareaguje Tatsuya.
Mizuki Netsu- Jounin
Čekal jsem, že Mizuki hned vyskočí z postele a ani mě nezareaguje, její reakce ale byla mnohem víc pohotovější a vlastně...čekal jsem víc než tamto, tuto reakci! Svalil jsem se na druhou stranu postele a začal skuhrat. Bylo to docela dělo! Ne vážně mě to docela bolelo! "Áááuuuuuuuu!" Zaskuhral jsem chválně a lehl si na záda potom jsem jen se zamračením zvedl hlavu na ní. "Za prvé, dobré ráno. Za druhé není moc dobrééé." Musel jsem se zasmát, protože to jak vyletěla hned z té postele mě pobavilo. Naklonil jsem hlavu tak, abych na ní viděl a začal jí zkoumat. Chvíli jsem se jakoby zamyslel a byl tak trošku mimo. Že bych kul nějaký plán? Jo! Celou dobu jsem jí propaloval pohledem, který vyjadřoval, že mi to v hlavě fakt šrotuje. Kdyby to šlo, začalo by se mi z ní dokonce kouřit!
Tatsuya Kaguya- Jounin
Bola som rada, čo som spravila Tatsuyovi. Keď som sa prezliekla, pred ním, nejak mi to nevadilo. Potom som sa naňho pozrela. Mal ten pohľad, ktorý mi hovoril, že ma niečo za úmyslom. Naozaj som netušila, čo mu behalo po mysli a naozaj ma to zaujímalo. Zamračila som sa trošku naňho "Čo máš za lubom ? " Opýtala som sa ho na rovinu a šla som do kúpeľne. V kúpeľni som si samozrejme začala upravovať vlasy a umývať si tvár zuby a podobne som sa dávala do hromady, hlavne po tom včerajšku. Čakala som, že mi Tatsu odpovie na otázku, teda pokiaľ nechystá niečo na mňa. Uňho to bolo normálne, stále niečo plánoval. Vlastne aj preto ma bavilo s ním tráviť čas. Za každým ma prekvapil.
Mizuki Netsu- Jounin
Zazubil jsem se na Mizuki. Nebyl to nijak ďábelský plán, spíš něco, co jsem milovat. Protáhl jsem se na posteli a koukal, jak šla Mizuki do koupelny kde si začala čistit zuby. "Otestovala Asociace amerických dentistů tento kartáček?" Musel jsem se začít smát. Jop, film Sám doma mi opravdu scházel a hlášky z něho jsem znal nazpaměť. Vstal jsem z postele a došel za Mizuki do koupelny, kde jsem i upravil vlasy, abych je měl aspoň rovné. "Film Sám doma, znáš to? Vnuklo mi to nápad na Vánoce. Že by jsme je slavily, co ty na to?" Opřel jsem se zadkem o linku umyvadla v koupelně a založil si ruce do sebe, koukajíc na Mizuki, jak si čistí zuby. Do široka jsem se zazubil, že i mé špičáky byly zřetelně vidět. Měl jsem až příliš dobrou náladu! Opravdu hodně dobrou náladu, že bych klidně i teď šel a začal nakupovat dárky a světýlka.
Tatsuya Kaguya- Jounin
Naozaj by som nečakala, že Tatsuya povie práve niečo takéto, keďže som ho skôr podozrievala z toho, že plánuje niečo horšieho. Neodpovedala som, keďže som si čistila zuby.
"Uhm, neviem čo tá zubná kefka. Ale áno videla som ten film." Pousmiala som sa potom, ako som si vypláchla ústa čistou vodou. "Ja neviem, osobne je mi to jedno. Ja som doteraz sviatky ani proriadne neslávila." Uvedomila som si a potom som šla do kuchyne. "Tak chceš niečo špeciálne na raňajky?" Opýtala som sa a čakala, čo povie.
"Uhm, neviem čo tá zubná kefka. Ale áno videla som ten film." Pousmiala som sa potom, ako som si vypláchla ústa čistou vodou. "Ja neviem, osobne je mi to jedno. Ja som doteraz sviatky ani proriadne neslávila." Uvedomila som si a potom som šla do kuchyne. "Tak chceš niečo špeciálne na raňajky?" Opýtala som sa a čakala, čo povie.
Mizuki Netsu- Jounin
"Tak je letos budeme slavit ve velkým! Muhahaha." Zazubil jsem se do široka a hopl na gauč a pustil telku, kde jsem hledal program, snad tam budou dávat něco, kde se aspoň zasměju. V tom se mě Mizuki zeptala na snídani a já zaklonil hlavu, abych na ní viděl. "Uhmm...když už se ptáááš, byly by fajn vafle. Samozřejmě, pokud to dokážeš." Do široka jsem se usmál. Doufal jsem, že to umí, mě se totiž z této pohodlné, úžasné sedačky vstávat nechtělo. Navíc tam začal hrát dobrej seriál!
Tatsuya Kaguya- Jounin
Tatsuya chcel vafle, nuž dala som sa do práce a začala som mu robiť vafle. Zatiaľ čo, ja som si spravila len ovsené vločky a zaliala som si to horúcim mliekom a trochu som si to ochutila kakaom. Ale len málo kakaa. Pokračovala som v robení vaflí. No musím povedať, že vafle som dlhšie nerobila, ale ako tak sa mi podarili. Dala som mu ich na tanier k nim som pridala jahody, a poliala som to čokoládou. Potom som mu to doniesla k televízore "Nech sa páči zlato." sladko som sa naňho usmiala. Ja som si zobrala svoju misku plnú ovsených vločiek a mlieka. Začala som to jesť. "Dneska si musím ísť zatrénovať." Informovala som Tatsuyu o dosť nepodstatnej informácií. Ale predsa len som mu tým chcela naznačiť či nechce ísť so mnou, síce asi som trénovala radšej sama.
Mizuki Netsu- Jounin
Celou dobu jsem sledoval telku a cítil sladký závan z kuchyně, jen jsem se nad tím pousmál. Hmm, toto je jiné, než když to přinese kuchařka. Byl jsem zvyklí, že nám vždycky donesli jídlo, ale jen jsem nad tím kývl hlavou a nijak to nepřožíval a když mi Mizuki donesla vafle s jahodama, politýma čokoládou, pootevřel jsem pusu. "Whuáááá! Arigato gozaimasu!" Zazubil jsem se do široka a vzal si talířek s příborem na klín a začal jíst. Měl jsem z toho dobrý pocit, byla to taková pohodička. Si ráno po dlouhém večeru sednout k telce a relaxovat. Mezi tím co jsem se díval na film a pojídal vafle, jsem zaregistroval i její poznámku. Kousal jsem zrovna jedno sousto a pohled přetočil na Mizuki. Polknul jsem a usmál se. "Dobře, mám ti dělat panáka, na kterým by sis mohla užít...trošku jinak?" Ušklíbl jsem se na ní. Samozřejmě jsem to myslel tak, že mě si může zdeformovat jak chce, ale stejně bude moje kostra pořád vcelku. Já nijak netoužil po tréningu, ale mohl jsem jí to nabídnout, no ne? Každopádně ty vafle byly vynikající. Podíval jsem se na její snídani a jen jsem nadzvedl obočí. "Ty snad držíš dietu, bo co? Na, otevři pusu." Vzal jsem jahodu, namočil jí do čokolády a nastavil jí na ní, aby si jí vzala.
Tatsuya Kaguya- Jounin
"Ani nemusíš, ja ten tréning zvládnem aj sama. " Pousmiala som sa, nechcela som ho tam zbytočne nútiť a aj tak som dnes nemala v pláne sa s nikým mlátiť, len si ísť poriadne zatrénovať na výdrž. Všimla som si, že Tatsuyovi vafle chutia, čo ma potešilo. Variť a piecť som ako tak vedela, bola som predsa od malička sama.. Musela som sa to naučiť. Po jeho otázke som nadvihla obočie.
"Dietu? Niee ale predsa len nevypadala by som takto, ak by som stále len jedla vafle, ramen a podobne." Uškrnula som sa a zakrútila hlavou, že nechcem. Síce jahody som mala rada, ale momentálne som si jedla svoje raňajky...
"Dietu? Niee ale predsa len nevypadala by som takto, ak by som stále len jedla vafle, ramen a podobne." Uškrnula som sa a zakrútila hlavou, že nechcem. Síce jahody som mala rada, ale momentálne som si jedla svoje raňajky...
Mizuki Netsu- Jounin
Díval jsem se na ní docela s údivem, ale potom jsem jenom pokrčil rameny a do široka se usmál. "Yosh, tak hlavně ať nic neplatím za nějaké škody, nebo tak." Opět jsem pohled stočil na jahodu, kterou nechtěla trošku jsem na ní přimhouřil oči a jahody jsem si teda snědl. Nad její odpovědí jsem se ale musel zaseknout a pootevřel jsem pusu. "Jakože whaaat? Koukej, já jím jenom rámen a stejně vypadám pořád stejně." Zakřenil jsem se jak malé děcko. Já už od malička měl tu výhodu, že jsem nedokázal stloustnout, jenom jsem celou dobu nabíral svaly. Jako malej jsem byl totální párátko bez jakéhokoliv tuku a dokonce aji bez svalstva. Jojo, dalo by se to považovat za výhodu, ale byly v tom i nevýhody. Jen jsem tak letmo mrkl na Mizukinu postavu a pousmál se. "Séééééxy." Řekl jsem si spíš tak pro sebe s úsměvem na tváři a pusou od čokolády.
Tatsuya Kaguya- Jounin
"Ale ty si ty... Ja si nemôžem dovoliť každý deň jesť vafle." Zasmiala som sa a celkom rýchlo som do seba nahádzala svoje raňajky. Zatiaľ ma to zasýtilo. Pomaly som sa postavila a svoju misku som si umyla v kuchyni a odložila to do drezu.
"Jo a ešte by sme mali ísť oznámiť Reine alebo jej zástupkyni o misií a stave v Konohe. " Oznámila som mu z kuchyne a na to som hneď prišla k nemu a sadla som si vedľa neho. "Uff to zas bude deň. " Kukla som von oknom, kde to nevypadalo na nejaký krásny slnečný deň, ale na zamračený deň. Dúfala som, že nezačne pršať.
"Jo a ešte by sme mali ísť oznámiť Reine alebo jej zástupkyni o misií a stave v Konohe. " Oznámila som mu z kuchyne a na to som hneď prišla k nemu a sadla som si vedľa neho. "Uff to zas bude deň. " Kukla som von oknom, kde to nevypadalo na nejaký krásny slnečný deň, ale na zamračený deň. Dúfala som, že nezačne pršať.
Mizuki Netsu- Jounin
Jen jsem prokoulil pobaveně očima nad její odpovědí. Samozřejmě, že mohla! Je to kunoichi, pořád se hýbe, no ne? Já měl svoje tělo ošéfovaný. Docela jsem se divil, že holky řeší něco takového, ale už jsem si nad tím radši nelámal hlavu.
V tom jsem si vlastně uvědomil-jak Mizuki řekla, že musíme jít ohlásit misi-jaká to bude otrava, že s budu muset zvednout oblíct si tričko a jít tam, do toho spropadeného kanclu. Nikdy bych to neřekl, ale. "Doufám že tam bude Reina." Musel jsem to říct, protože vidět se s tou zástupkyní slepicí jsem fakt nepotřeboval. Podíval jsem se jenom letmo z okna a pousmál se. "Nejspíš bude pršet...takže?! Plášťenku, deštníček, holínky a šup, šup." Zasmál jsem se při představě Mizuki s jednou z těchto věcí, vlastně se všema! Bylo by to fakt k popukání. Každopádně, mě se nikam nechtělo, proto jsem šel jenom zanést nádobí do myšky a sedl jsem si zpět na své místo. Bylo vidět, že už se pár hodin nebudu schopný jen tak zvednout.
V tom jsem si vlastně uvědomil-jak Mizuki řekla, že musíme jít ohlásit misi-jaká to bude otrava, že s budu muset zvednout oblíct si tričko a jít tam, do toho spropadeného kanclu. Nikdy bych to neřekl, ale. "Doufám že tam bude Reina." Musel jsem to říct, protože vidět se s tou zástupkyní slepicí jsem fakt nepotřeboval. Podíval jsem se jenom letmo z okna a pousmál se. "Nejspíš bude pršet...takže?! Plášťenku, deštníček, holínky a šup, šup." Zasmál jsem se při představě Mizuki s jednou z těchto věcí, vlastně se všema! Bylo by to fakt k popukání. Každopádně, mě se nikam nechtělo, proto jsem šel jenom zanést nádobí do myšky a sedl jsem si zpět na své místo. Bylo vidět, že už se pár hodin nebudu schopný jen tak zvednout.
Tatsuya Kaguya- Jounin
Len som sledovala Tatsuyu, ako šiel do kuchyne. Naozaj vypadal, že sa neplánuje postaviť najbližších niekoľko hodín, len som si nad tým povzdýchla sama pre seba a keď sa posadil, ja som sa zodvihla z gauču a pomaly som pokračovala do spálne, obliekla som si dve mikiny a legíny. Šla som predsa trénovať a potrebovala som také pohodlnejšie oblečenie. "Vrátim sa za pár hodín. Ešte sa potom musím staviť v nemocnici, tak pa." Pousmiala som sa a dala mu letmý bozk na pery. Potom som sa šla obuť a odišla som.
Mizuki Netsu- Jounin
Seděl jsem tam a sledoval, jak se Mizuki pomalu začíná chystat odejít. Já jsem si šel pro mikinu, protože mi začínala být trošku zima. Stál jsem u sedačky a od tud pozoroval telku. Když se přišla rozloučit, pousmál jsem se a kývl hlavou. Polibek jsem jí oplatil. "Dobře, já si skočím na chvilku do našeho sídla a pak budu pobíhat po ulicích aaaa něco koupím. Takže kdyby jsi mě hledala, budu asi tam." Zazubil jsem se do široka, obul se společně s ní a kousek jí doprovodil a pak se rozdělil. Já jsem musel do toho sídla.
Přesun
Přesun
Tatsuya Kaguya- Jounin
Strana 7 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Teikou Renmei :: Otogakure :: Obytná část Otogakure
Strana 7 z 7
Povolení tohoto fóra: