Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Mizukage

+29
Kaori
Reina Kana
Misha Haybushi
Himiko Hoozuki
Hine Kureta
Hodnostári
Yoko Terumi
Kairi Utsushi
Shizuka Yoru
Tobias Ohara
Kataro Terumi
Kiseki Mirakuru
Faito Dansaku
Yuki Katsuragi
Kangae Mizutsuchi
Hisa Kaguya
Hyuuga Mikomi
Muon Kansoku
Goku
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Kenji Uesugi
Kashike
Keigo Nakagami
Ghepard Haybushi
Gats Terumi
Akuma Saito
Gunji
Hirin
33 posters

Strana 4 z 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next

Goto down

Kancelář Mizukage - Stránka 4 Empty Kancelář Mizukage

Příspěvek pro Hirin Sat Aug 02, 2014 10:21 pm

First topic message reminder :

Kancelář Mizukage - Stránka 4 Mist-adminbldg
Zde Mizukage tráví většinu svého času. Vchod do budovy je hlídán ANBU, kteří se po určitém čase vždy vymění. V přízemí je velký prostor s automatem na kávu, horkou čokoládu a další pochutiny xD. Jsou tam křesla, ve kterých můžete počkat, než na vás přijde řada. Dole také najdete pořadová čísla, se kterými budete postupovat do kanceláře. Na konci chodby je kancelář.
V posledním patře, než se vstoupí na střechu, je místnost, kde jsou všichni poštovní opeřenci. Pověření lidé je posílají ze střechy budovy.

Kancelář Mizukage - Stránka 4 14imuf8

Kancelář není nijak zabezpečená, ovšem veškeré dokumenty ano. Každý dokument je zapečetěný a pečeť může odstranit pouze Mizukage. V případě nepřítomnosti Mizukage pečeť odstraní její sekretář/ka.

Otevírací doba xD :
Po-Pá      09:30-20:30
So-Ne      09:30-19:30
BTW: Neberte to doslova, Mizukage je taky jen člověk Very Happy
BTW: Autorská práva na tenhle post patří Lady Hitomi Yamada, Hachidaime Mizukage. xD

Naposledy upravil Hirin dne Thu Jul 23, 2015 11:00 pm, celkově upraveno 2 krát
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 739

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Mizukage - Stránka 4 Empty Re: Kancelář Mizukage

Příspěvek pro Yoko Terumi Sat Sep 20, 2014 11:13 am

Kráčala som si dedinou, vyškerená ako mesiačik na hnoji. Stále sa mi pred očami objavoval Muon na ružovom bicykli, ozaj, pohľad na nezaplatenie. Úsmev mi ale zmizol, keď som na nástenke nevidela žiadnu misiu. Zbledla som sťa stena, moje predstavy sa rozplynuli v jednom jedinom okamihu. Možno tu píšu neviditeľným atramentom. Poznamenala som viac menej pre seba, možno som v očiach druhých vyzerala ako rodený psychopat. Nepopieram, že ním nie som.
Každopádne, nebolo to fér. Po dlhom čase som sa rozhodla zdvihnúť svoju lenivú riť a zájsť si niekam zabojovať, ukázať ostatným silu Ohnivého dievčatka a nakoniec zistím, že z toho je prd. PRD. BIG PRD! Das ist zákon schválnosti! No, ale keď už som tu, tak aspoň možno zistím, s kým som v tíme, či? Alebo sa na to radšej vyseriem? Nepotrebujem tím, či? Opäť som sa zamyslela, ignorujúc to, čo si o mne myslia ostatní. Boli tu len traja, ale len čo som zistila, že tu je aj Faito, zbledla som ako stena a skryla sa za roh, nadávajúc na seba, ako som sa mohla takto strápniť. Možno ma nespoznal. Dúfam, inak sa budem asi hanbiť ešte týždeň.
Yoko Terumi
Yoko Terumi
Tokubetsu Jounin (Nanabi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 278

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Muon Kansoku Sat Sep 20, 2014 2:21 pm

Vzhledem k tomu, že jsem se blížil k budově Mizukageho, už jsem nebyl plný humoru a překypující smíchem. Šel jsem krokem pomalejší než je chůze, klidně a zamyšleně.
Tohle bude zase den. Proč tohle vůbec dělám?
Prošel jsem dveřmi, prošel okolo těch hlídacích psů bez hnutí brvou. Vzhledem k tomu, že se Yoko nějak šikovně skryla, přehlédl jsem ji a viděl jen ty tři. U nástěnky. A jeden z nich byl taky náš Mizukage.
Hm. můj názor na Mizukageho v kostce.
Ale nemohu nikoho soudit, aniž bych ho znal. Rozhlédl jsem se po Yoko, která tu nikde nebyla. Nebo byla a spíš jsem ji neviděl. Fak ma laf. Hlavou mi neustále probíhala myšlenka o našem prvním setkání, jež mi do hlavy zasadila nápad hodný jeho rozvíjení ...
Muon Kansoku
Muon Kansoku
Genin
Genin

Počet příspěvků : 19

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun Sep 21, 2014 7:40 am

Faito

"Pojď dovnitř..." řekl jsem a vešel do kanceláře. Tam jsem se posadil. Někdo by ekl, že zkouším jeho trpělivost, ale já měl na tohle prostě právo.
"Podle našich zvědů byla Sunagakure no sato zničena jediným, mocným útokem. Vše bylo pohřbeno v písku. V Sunagakure byla velká knihovna. Hádám, že bude v zachovalém stavu, byť pod vrstvou písku. V knihovně bylo speciální oddělení určené loutkařům a silným shinobi. A tam bys mohl najít pečetící svitek na Edo Tensei. Ten potřebujeme. Naše vesnice jím totiž nedisponuje a to mě neuvěřitelěn vytáčí... Teď jdi a pozvi sem dalšího..."
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Počet příspěvků : 1130

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akuma Saito Sun Sep 21, 2014 1:06 pm

Akuma Saito

Vešel jsem dovnitř, ale ani jsem se neusadil ani nepromluvil za celou dobu, co jsme byli vevnitř, jen jsem poslouchal a přemýšlel, jak to udělat. Co mě však velice zajímalo bylo to, co to je za techniku. Ve škole jsme se u ní neučili a vlastně jsem to slyšel poprvé. Jakmile ten svitek uvidím, jistě si přečtu, co to vlastně za techniku je, že jí tak moc Faito chce, muselo to být něco extra.

Jakmile domluvil, jen jsem kývl hlavou na souhlas a vydal jsem se na cestu. Za sebou jsem ani dveře nezavíral, jen jsem ukázal na toho chlapce, co došel těsně po mě a gestem jsem mu ukázal, že má jít dovnitř. Dneska tu bylo ale i tak poměrně dost lidí, což mě překvapilo, většinou tu tak narváno nebývá. 

Inu potom jsem se podíval na tváře těch za ním a jen na pozdrav jsem na ně kývl hlavou, jelikož jsem měl masku, pravděpodobně mě ani nepoznali, ale  byl jsem stejně starý, jako oni, možná i mladší, také je pravděpodobné, že to byli moji bývalý spolužáci, ale i tak jsem si je bezpečně nepamatoval.

Odešel jsem z budovy a vydal se k bráně.

//Přesun. 
Akuma Saito
Akuma Saito
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 390

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goku Sun Sep 21, 2014 5:01 pm

Chlapca, ktorý vyšiel od Mizukageho a poukázal na mňa, som zmrazil pohľadom. Nie že by mi to bolo nepríjemné, len ma trocha iritovalo to, že mi niekto ako on dáva príkazy. Kto vie pre čo.. od poslednej misie sa toho vo mne dialo .. pomerne dosť.
Vstúpil som a tento krát som dvere zatvoril.
Predstúpil som pred Mizukageho, pri čom som sa mu ani len nepozrel do očí. Posledne som preberal práve etiketu, ktorú som si mal pozrieť už dávno. Nevedel som, prečo som tam pred tým neučinil.. tá ma však teraz prinútila sklopiť zrak k Mizukageho nohám, kľaknúť si na koleno, jednu ruku položiť na zem a vyčkať, kým ku mne prehovorí ako prvý. Trocha to trhalo v boku no, to som teraz musel prekúsnuť.
Goku
Goku
Nukenin (A-rank) *ADMIN
Nukenin (A-rank) *ADMIN

Počet příspěvků : 781

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Mon Sep 22, 2014 5:30 am

Faito

V některých chvílích jsem míval i záblesky dobré nálady. Jako třeba, když přicházeli lidé, kteří se mi nedívali do očí. jako kdybych neměl genjutsu body na špičkách bot. Ach, pořádné genjutsu už jsem sakra dlouho nepoužil.
"Vstaň a řekni, co potřebuješ..." řekl jsem a stále jsem si ho měřil pohledem.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goku Mon Sep 22, 2014 7:35 am

Postavil som sa, po čom som poukázal na zvitok, ktorý som mal v rukách.
"Prišiel som sem kvôli dvom veciam. Hlavne kvôli misii ktorá sa objavila na nástenke, niečo s mladým dievčaťom ktoré sa stratilo. Myslím že v mojom momentálnom stave by to pre mňa bolo celkom.. ideálne. Aj keď netuším ako by dieťa reagovalo na osobu, akou som ja." Následne som Faitovi zvitky ponúkol.
"Čo sa týka druhej veci, toto je .. moja vlastná tvorba. Sú to tri techniky, aj keď jedna z nich je stále nad moju úroveň a tak čo sa týka tej, je to skôr teória. Podrobnosti sa dozviete vo vnútri.. "
obsah zvitku
Goku
Goku
Nukenin (A-rank) *ADMIN
Nukenin (A-rank) *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Mon Sep 22, 2014 7:57 am

Faito

"S misí nemám problém, kor, pokud chceš odpočívat. Upřímně si nemyslím, že by byla unesena..."
Vzal jsem svitky do ruky a začal je pročítat. Pak jsem se podíval na Toujoua.
"Proč mi ukazuješ ty svitky? Klanové svitky jsou většinou v trezorech, truhlách, hluboko pod zemí. Já sám v nich nebudu mít žádný užitek, nicméně pokud je chceš věnovat vesnici, rád je od tebe odkoupím, jsou to zajímavé doplňky a třeba klanu Hoozuki by se náramně hodily..."
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goku Mon Sep 22, 2014 8:19 am

Prikývol som.
"Dôvod ? Hmm.. popravde som sa nad tým nezamýšľal. Dávam vám ich, pretože tieto techniky okrem tých klonov sám ovládam, a proste som chcel rozšíriť arzenál techník, ktorými disponuje len Kirigakure no sato. Možno nemajú elitný rank, no po poslednej misii som pochopil že na ranku až tak veľmi nezáleží." Následne som len prikývol a pomaly som sa chystal k odchodu.
"Čo sa týka toho dievčaťa. Viete, kde by som mal začať ? V popise je napísané len to, že sa stratila." 
Goku
Goku
Nukenin (A-rank) *ADMIN
Nukenin (A-rank) *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Mon Sep 22, 2014 8:42 am

Faito

Vytáhl jsem váček a vložil do něj patnáct set ryo.
"Kirigakure ti děkuje. Pokud bude svitky někdo chtít, půjde část z ceny, kterou zaplatí za půjčení, tobě."
Podal jsem mu balíček a na chvíli jsem se zamyslel.
"Z akademie k nim domů je to přes tržiště. Zkus to tam. Dům té dívky je na samém rohu tržiště, takže tam se můžeš také poptat..."
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goku Mon Sep 22, 2014 1:44 pm

Prebral som peniaze. 
Neostávalo mi toho moc čo povedať, proste som sa znova len uklonil, po čom som sa začal otáčať.
"Z dovolením.." Šepol som pri odchode ďalšiu formálnu hlášku a vyšiel som von z dverí. Nijak som nenaznačil, či môže vstúpiť ďalší. Len som nechal pootvorené dvere. Mohli si to vyložiť, ako len chceli.
Goku
Goku
Nukenin (A-rank) *ADMIN
Nukenin (A-rank) *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Mon Sep 22, 2014 6:48 pm

Já i můj doprovod jsme dorazili ke dveřím. Osoba za nimi mi posledně solidně napěnila krev. Byla jsem zvědavá na to, jak bude rozhovor probíhat tentokrát. Dokráčela jsem až ke dveřím a pořádně do nich zabušila. Nezbývalo nic jiného než počkat na odezvu.

Jestli to bude trvat, vlítnu tam třebas oknem...

Netrvalo dlouho a ven vyšel jakýsi mladík. Dveře nechal pootevřené. Zajímavé. Chudák, měl štěstí že je neotevřel o vteřinku dříve, jinak bych mu zabušila přímo do čela. Pochopila jsem to tedy tak, že smím vstoupit. Nahlédla jsem dovnitř a spatřila toho, koho jsem hledala. Na okamžik mi došla slova. Co říct, když můj výraz ve tváři mluvil sám za sebe? Zdál se možná lehce načuřený, zároveň však odměřený.

"Díky hoši, dál už to zvládnu sama." sladce jsem se usmála na Anbu za svým pozadím a zavřela dveře. Nazdar. Pozdravujte pocestné.
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi
Velitel Konohagakure policie *ADMIN

Počet příspěvků : 395

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Mon Sep 22, 2014 6:55 pm

Faito

Před kanceláří se doprovod odpoutal a postavil se ke zdem, aby nebránil pohybu na chodbě.
když se ozvalo zabušení, svraštěl jsem obočí.
"Dále..." řekl jsem trochu zmateně, ale připravený na vše. Když jsem ale viděl, kdo vešel, na tvář se mi vyloudil úsměv, nehledě na to, jak naštvaně se tvářila osoba na druhém konci místnosti.
Vstal jsem a lehce se uklonil.
"Mikomi Hyuuga... čemu vděčím tak milé návštěvě?" řekl jsem a nabídl jí místo na křesle, kde seděla i minule.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Mon Sep 22, 2014 7:00 pm

Rychlými kroky jsem přistoupila až ke stolu našeho drahého Mizukage a ignorovala křeslo. Nechala jsem jej za sebou. Dlaněma jsem se opřela o desku a možná to mohlo vypadat, že popadám dech. Pravda byla, že jizva na zádech tu a tam podivně cukala a nebylo to právě příjemné.
"Co... je... to... za cirkus?" supěla jsem.
"Vy ze mně děláte idiota..." zavrčela jsem.
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Mon Sep 22, 2014 7:05 pm

Faito

Trochu jsem poklesl na náladě. Byla škoda, že je takhle rozběsněná. Došel jsem k baru a vybral tam lahev jednoho zaprášeného, velice starého exotického vína a dvě sklenky. Položil jsem je na stůl jakoby nic. Je hloupost na ni zvyšovat hlas, takhle se uklidní rychleji. Tedy... alespoň z toho, co o ženách vím. Jakože nic...
"Posaďte se a řekněte mi, co se děje..."
V tu chvíli ve mně hrklo... proboha... ta malá práskačka z květinářství si pustila hubu na špacír! No... to jsem netušil, že jsem až tak strašná partie, že mi to musí vyřvat do ksichtu. Ale dobrá, to se nějak srovná...
"Takže?" dělal jsem jakoby nic a sáhl po otvíráku.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Mon Sep 22, 2014 7:13 pm

Zatím jsem měla k posazení celkem daleko. Spíš jsem přecházela po místnosti sem a tam. Nakonec jsem se zastavila od Faita sotva pár kroků, ignorujíc jeho alkoholovou posedlost.
"Jak jako co se stalo? Vy chcete předstírat že nevíte nic?" mračila jsem se ale přitom se usmívala jak osoba, jejíž mentální stav je narušený. V kombinaci s krvavýma šmouhama na obličeji to muselo vypadat rozkošně.
"Prostě to byl šok. Nečekala jsem že mě něco takového přepadne, tak najednou... Jak jste to mohl dopustit? Co když se o tom někdo dozví?" motala jsem páté přes deváté, ale snad mi to neměl za zlé. Byla jsem unavená, pod sedativy, tu a tam se v mém těle ozvala záhadná bolest. Co to mělo znamenat? Hitomi je naživu, ale jak je možné, že se toulá mimo vesnici? Co ten její nářek? Kdo to má na svědomí?
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Mon Sep 22, 2014 7:19 pm

Faito

To její mlžení mě přestávalo bavit. už jen proto, že celkem křičela a někdo by nás mohl slyšet. Udělal jsem krok k ní a podíval sjem se jí do očí. Rozšířené nosní dírky a zúžené zorničky. Drogy? Vzhledem k tomu jak vypadá, možná morfium, anestezie...
Vzal jsem ji za zápěstí a druhou rukou kolem ramen.
"Uklidněte se..." rozhodl jsem se takticky přejít do vykání, třeba tak bude víc v pohodě.
"...a pojďte si sednout."
Ať chtěla nebo ne, "doprovodil" jsem ji do křesla.
"Tak, a teď mi povězte, co se děje. Já vím spoustu věcí. Jen mi řekněte, kterou máte na mysli."
Opět jsem obešel stůl a doufal, že už se z křesla nezvedne.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Mon Sep 22, 2014 7:25 pm

"Já jsem klidná..." odsekla jsem načuřeně. Trochu jsem se ošívala, ale nakonec jsem se nechala "vmáčknout" do křesla. Následně jsem vykulila oči.
"Vy toho víte víc? Proboha. Takže... Hitomi, plačící u jezera je jen jedna z mnoha perliček? Co tady ještě máte probůh? Když jsem cestou do Kirigakure spatřila ta mračna neznámých chemických výparů, myslela jsem, že mě už nic nepřekvapí." zabručela jsem dotčeně. Mluvila jsem tišeji, přeci jen ani já jsem si nepřála, aby někdo slyšel, co jsem viděla. Tak on se bude tvářit, že neví nic a potom že toho ví hodně. Stejný jako náš Hokage.
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Mon Sep 22, 2014 7:34 pm

Faito

Dop*dele! Ze všech koutů světa, ze všech možných jezer a říček, ze všech možných časů, a ona si vybere přesně místo, kde ji najde šéfka policie z Konohy. Tak, milá Hitomi, máš znova zaracha.
"Byl jsi tu jednou a šla jsi od brány ke kanceláři a zpět. Víš toho asi tolik, kolik toho vím já o vaší vesnici..."
No...možná méně, jsem důkladnější než Hokage.
"Ano, Hitomi Yamada je naživu. Ale nebyla. Sora no Sen ji zabil. Ovšem několik minut po útoku na Kiri se objevil před branou mladík ze Země Čaje, který obětoval svůj život za její kvůli nějakým svým pohnutkám. Já mu nebránil, ale nehodlal jsem riskovat, že se Sora no sen dozví, že je Hitomi Yamada naživu. Protože by se vrátil, a podruhé už by to Kirigakure nemusela rozdýchat... Chránil jsem své lidi a vím, že v tu chvíli to bylo nejlepší rozhodnutí."
Podíval jsem se na Mikomi, zda jí stačí takováhle odpověď.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Mon Sep 22, 2014 7:45 pm

V křesílku jsem se pohodlně sesunula. Dostalo se mi vysvětlení. Opět jsem si potvrdila jenom to, že žijeme v šíleném světě. Takže od té doby, kdy Sora no Sen zaútočil na Kirigakure se Hitomi musí ukrývat. Možná proto nenávidí svůj život.
"Nechápu, proč ji v tom případě necháte jen tak pobíhat po venku. Nepodceňuju ji, ale bojovat s Edo Tensei je dost nepříjemné." ušklíbla jsem se. Toliko asi k ochraně tvých lidí.
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Muon Kansoku Mon Sep 22, 2014 7:47 pm

Stál jsem doslova jako smyslů zbavený opodál dveří. Zahlédl jsem ten symbol co nosila.
Konohagakure no Sato.
Od někoho jako jsou oni jsem očekával lepší způsoby než předbíhání geninů ve frontě. Co už, v Konoze jsem nikdy nebyl a tohle mi utvoří část mého názoru podle kterého se rozhodnu, jestli vůbec někdy budu chtít. Zatím jsem cítil jen jakousi pachuť.
"Si ze mě někdo dělá srandu, ne?" zeptal jsem se ironicky sám pro sebe, zatímco jsem bez hnutí nadále postával.
"Jestli se dovnitř dostanu ještě dnes, bude to zázrak. Jestli se tam dostanu ještě dnes a s Yoko, asi se přidám na víru."
Muon Kansoku
Muon Kansoku
Genin
Genin

Počet příspěvků : 19

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Mon Sep 22, 2014 7:50 pm

Faito

"Ach ano, když dělá průšvihy venku, mám ji zavřit doma, ale kdybych jí skutečně držel v zajetí jejího vlastního domu, byl bych tyran..." Nebylo třeba dalšího vysvětlení. Mikomi se jevila mile, ale ne v případě, kdy se vrtala ve věcech jiných vesnic.
"Nikdy jsem ji nedržel doma. Bylo to jen doporučení a já jsem rád, že jej uposlechla. Navíc, teď už je Kiri znovu obnovena, předtím měla značně poničenou obrannou strukturu, takže druhý útok už by zasáhl i civilní obyvatelstvo."
Bojovat s Edo Tensei?
"Edo Tensei?" zeptal jsem se, abych trochu odvedl řeč jinam.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Mon Sep 22, 2014 7:57 pm

"Máte to těžké." ucedila jsem napůl vážně, napůl ironicky. Alespoň mě mohlo hřát u srdce, že Hitomi sice nevede život takový, jaký si vysnila, ale aspoň se nestala obětí jakéhosi dalšího fanatického magora, který se rozhodl připravit světu "mír a pokoj ve svém podání". Alespoň takto to někteří prezentují ne?
"Věřte nebo ne, někdo si tu hraje s Kakashim. Nebyl sám, ale toho druhého shinobi jsem bohužel neznala." dodala jsem.
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Terumi Mon Sep 22, 2014 7:59 pm

Vystrčila som hlavu spoza rohu, kde som sa skrývala a len čo som si všimla, že tu už nikto okrem Muona nie je, vyskočila som spoza neho a zamierila rovno k dverám. Avšak skôr, než som stihla vôbec zaklopať a vojsť, predbehla ma nejaká kunoichi, na ktorú som vygúlila oči ako teľa na nové vráta a jemne pootvorila ústa.
Prižmúrila som vražedne oči, keď vstúpila do kanclu a zavrela mi dvere pred nosom. Natočila som sa k Muonovi, ten na to zjavne nebol o nič lepšie, avšak, keď mi podivne sčervenela tvár od hnevu, ktorý vo mne vzkypel, jeho reakcia sa s tou mojou už nedala porovnávať. No vieš ty čo? Ja na to s prepáčením s*riem. Zamrmlala som smerom k nemu a podráždene si povzdychla. Odkedy nastúpil na miesto Mizukageho ten démon, prestala som so svojimi srandičkami, ale asi mu zase namontujem tú elektrickú stoličku hneď ako na to budem mať príležitosť. Preniesla som suchým tónom a prevrátila očami. Poďme niekde, nechce sa mi tu ostávať. Ani ísť na nejakú misiu. Takýmto tempom tu prežijem svoju mladosť.Trochu som sa upokojila, červeň z tváre mi ale nezmizla. Oprela som sa ramenom o stenu a prapodivným pohľadom Muona pozorovala. A tak som sa tešila, že pôjdeme na misiu, kde budem môcť niekoho zmlátiť! T.T
Yoko Terumi
Yoko Terumi

Počet příspěvků : 278

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Mon Sep 22, 2014 8:02 pm

Faito

"S Kakashim... no bezva, jako by Madara a Kana nebyli málo..."
Koukám, že Hokage to má skutečně pod kontrolou. Ale co, když si ani nesrovná vlastní vesnici, nemůže zvládnout větší problémy.
"Ne, nemám. Mám za sebou spoustu lidí, kteří dělají svou práci, jsou dobře vycvičení a loajální vesnici. Já jen říkám, co se má udělat. A oni plní mé rozkazy bez váhání.
Mají to mnohem těžší, než já. A nemysli si, že mě to netrápí. Už by to chtělo mír a pohodu... vlastně jsem chtěl odejít z tohoto chaosu už po eliminaci Kany..."
Trochu jsem zvážněl a snad i posmutněl. Věděl jsem, co ve mně vidí - monstrum, krutovládce, namyšlence. A po právu.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next

- Similar topics