Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hokage monumenty

+30
Natsuki Uzumaki
Nara Shigure
Ryutaro Shizeki
Uchiha Benjiro
Yuki Ōkami
Soshi
Azurashi Shiniko
Kameko
Killunia
Hyuuga Mikomi
Yaeko Uzumaki
Katashi Aokawa
Kashike
Faito Dansaku
Orochimaru
Sakura Haruno
Hikaru Hyuuga
Itama Senju
Rokuro
Ken Uchiha
Lucy Shiro
Kisuke Uchiha
Seishin Yuna
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Katashi Souta
Hana Ichiro
Seito Senju
Shinobi
Assasin Senju
34 posters

Strana 7 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next

Goto down

Hokage monumenty - Stránka 7 Empty Hokage monumenty

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 8:03 pm

First topic message reminder :

Hokage monumenty - Stránka 7 684px-Hokageberg02
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Hokage monumenty - Stránka 7 Empty Re: Hokage monumenty

Příspěvek pro Killunia Sat Mar 07, 2015 6:05 pm

Vrhla jsem po ní trošku skeptický pohled. To snad nemyslela vážně? Samozřejmě, že jsem myslela sebe! Však já ji ani neznám!
"Ne, já jsem jasnovidec a už jen od pohledu znám tvé schopnosti a tvou povahu," pronesla jsem sarkasticky tak ostře, že to skoro řezalo. "Samozřejmě, že jsem hovořila o sobě. Není třeba se v ničem ztrácet. V životě jsme se neviděly, takže jsem nemohla myslet tebe." Alespoň prozradila, že je jejím živlem také Katon. To znamená jediné - nesmí si na mě dovolovat. Pokud by se mě pokusila provokovat svým ohněm, doplatila by na to. "Jestli chceš, můžu ti ukázat něco z té hry s nejkrásnějším elementem na světě.." Samozřejmě, že tohle je jedna z mála věcí, které si můžu dovolit.
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 500

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kameko Sat Mar 07, 2015 10:34 pm

Tak dobrý, já už se lekla. To víš, ninjové, slídění a získávání informací je jedna z věcí které se tu dějí běžně. Opravdu se mi ulevilo že nemluvila o mě. Takže ty ráda oheň? A na jak vysokou teplotu se umíš dostat? Je to pro mě dost podstatné. Prosím, řekni, řekni, řekni... skoro jsem začla poskakovat na místě nadšením.
Kameko
Kameko
Genin
Genin

Počet příspěvků : 45

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Sun Mar 08, 2015 6:52 pm

"Já a získávání informací... Řekněme, že pro všechny možné je lepší, když nic nevím. Takže se ani nesnažím nic zjišťovat." Její otázka mě dost zaskočila. Jak to myslí? "Co chceš ode mě slyšet? Myslíš, že si s sebou všude nesu teploměr, abych zjistila, kolika stupňů dosáhl můj plamen?" prohodila jsem opět s náznakem sarkasmu v hlase. Nevěděla jsem, na jakou teplotu jsem se umím dostat. Vím jen, že to v pohodě spálí lidské tělo a s některými kovy to už taky pohne. Ale to samozřejmě mluvím jen o tom přirozeném, ne o technikách, u těch to tuplem nevím. "Nemám ponětí, na jak vysokou teplotu se dokážu dostat," odpověděla jsem nakonec odevzdaně.
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Azurashi Shiniko Sun Mar 08, 2015 7:28 pm

Azurashi Shiniko

"Hrdinové umírají s úsměvem? Co je to za blbost?" Zavřu knížku, kterou jsem právě dočetl a porozhlédnu se, kam jsem vlastně došel. Na první pohled vidím dvě dívky, nejspíše mladší, či méně zkušené než já a také monumenty. Jelikož jsem si dlouho s nikým nepovídal zamířím přímo k těmto dvěma dívkám (Killunia a Kameko). Ke Kameko se jakžtakž připlížím a zezadu jí obejmu kolem krku. Sám nevím kdo to ani je, natož aby znali ony mne. Tedy, je možné že se o mne zaslechli, jako o někom, kdo ve válce byl velmi užitečný a o zbrani, která chladně zabíjí. Azurashi Shiniko - vrah. Takový jsem kdysi býval. No, nyní jsem zde stál nalepený na jedné pro mě neznámé dívce a usmíval jsem se. Bylo mi 16, takže jsem jako pedofil, či nějaký starý perverzák nevypadal. "Zdravím vás slečny, jak se vede?" 
Azurashi Shiniko
Azurashi Shiniko
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 69

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kameko Sun Mar 08, 2015 9:02 pm

Jakto že to neví? bleskne mi hlavou a zatvářím se pohoršeně. No to ale musíš zjistit. Je to hrozně důležité. Pro mě je to hrozně důležité, protože jestli se dostaneš na teplotu abys tavila ocel, budeš moje nová nejlepší kamarádka a... větu jsem nedořekla protože mě někdo chytil zezadu pod krkem. Z předchozí živé gestikulace mi poklesnou ruce dolu a pravačka padne na jakousi stříbrnou rukojeť, která mi visí na opasku. Teď stačí jediné stisknutí tlačítka a čepel mu projede kyčlí. Ehm, no, už bylo i líp. Tohle od tebe není milé, navíc prsa mám vepředu, takže fakt nechápu co z tohohle máš.
Kameko
Kameko
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Mon Mar 09, 2015 3:07 pm

"No tak nějaké kovy pod mou rukou roztají, ale jestli přímo ocel, to ti neřeknu. Na druhou stranu je fakt, že to ani nemusím vědět..." Ocel je sice pevná, ale má levá ruka jí docela ublíží. Už několikrát jsem si to dokázala ověřit. S mou celkovou silou (tj. mou vlastní, lidskou fyzickou silou) se nejednalo o nic většího než lehká prohlubeň zůstávající po cíleném a vydařeném úderu, ale i tak... to stačilo. Zatím. Jako genin jsem od sebe neočekávala nic velkého nebo převratného.
Náš rozhovor byl narušen vetřelcem. Dalším cizincem z této vesnice. Trošku jsem si povzdechla, když se mladík přilepil na Kameko. To už i děti jsou tak... vlezlé? Ne-li více?
"Je to čím dál horší a horší, chlapče," odpověděla jsem na jeho otázku stroze. Podle tónu hlasu a způsobu řeči, dokonce i podle oslovení by si mohl myslet,že si z ně jenom utahuji, protože přeci nemohu být v žádném případě starší než on. Vypadám možná tak na čtrnáct se svou výškou s tím, jak mladě a skoro až dětsky vypadá můj obličej. Přitom jsem mluvila jako dospělá.
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Azurashi Shiniko Mon Mar 09, 2015 4:25 pm

Azurashi Shiniko

Nechápal jsem na co Kameko naráží, když říkala, že má prsa vpředu. Nešlo mi zatím o nějakou úchylnost, takže jsem se jen usmál. To, že ze mě měli dítě mi moc nevadilo, přeci jen to bylo lepší než když jsem byl pouze bezcitný stroj na zabíjení. Bál jsem se, že se něco uvnitř mne pokazí a já někoho zraním či zabiji a to i z vlastních řad. Měl jsem v sobě něco, něco co ničilo mou mysl. "Eh, chlapče není zrovna skvělé oslovení, ale dejme tomu." Snažím se mile usmát, jelikož je nechci moc vystrašit. Kameko pustím a postavím se vedle nich, při chůzi lehce kulhám, čehož si můžou děvčata všimnout a než stihnu něco říct, tak zakašlu a na dlani se mi objeví po zakašlání trocha krve. "Zas*aní uživatelé Hachimonu, ta rychlost je abnormální." Řeknu jakžtakž pro sebe, ale Kameko i Killu to mohli obě slyšet. "Jako ANBU nevypadáte, věkově se nelišíme a na srazech Jouninů jsem vás neviděl, jste Chuuninky či Geninky, že ano?" Optám se, z mých slov je jasně poznat, že jsem byl u ANBU a nyní jsem Jouninem. "Mimochodem, mé jméno je Azurashi, známý jako Konožská zbraň za dob bývalého Hokageho Assassina a taktéž uživatel mocných Kinjutsu a nejsilnější uživatel Fuutonu v Konoze." 
Azurashi Shiniko
Azurashi Shiniko
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kameko Mon Mar 09, 2015 7:24 pm

Když mě pustí, postavím se vedle Killunie a přeměřím si ho pohledem. Ach jo, že se ke mě vždycky lísají takový... divnolidé. To není fér. Já jsem Kameko Shan, slavná Levandulová čepel, mistryně obouručního umění. Jistě jsi o mě již také slyšel... Poslední větu dodám tak vážně, že dodá mým totálně vymyšleným titulům na pravdivosti víc než kupa svědků.
Kameko
Kameko
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Mon Mar 09, 2015 11:56 pm

Chvíli jsem toho kluka pozorovala, poté se pohled stočil na moment zpět ke Kameko, jak ke mně přišla. Následně jsem jej vrhla směrem někam k nebi. Z této polohy asi nejhezčí výhled.
"Na hodnosti nezáleží. A navíc, i kdybych byla jouninka, ze žádného srazu bys mě znát nemohl. Do Konohy jsem se vrátila teprve nedávno." Nehodlala jsem rozebírat tuhle záležitost do podrobností. A už vůbec ne to slovo "vrátit se". Trošku jsem se bála, že se mě zeptají, co tím myslím. V mysli jsem se rychle otřásla a navenek jsem se snažila nic nedat najevo. Pak přišlo představování, přičemž Kameko si z toho očividně dělala srandu. "Killunia Nekotatsu jméno mé, známá jako neviditelná, nula, věčný genin a odpad."
Všechno jsem to vyslovila s neuvěřitelnou lehkostí v hlase, že snad ani nemohlo být možné, že to myslím vážně. A pokud to myslím vážně, tak jsem  možná nejspíš blázen
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Azurashi Shiniko Thu Mar 12, 2015 3:12 pm

Azurashi Shiniko

No pravdou bylo, že jsem o nějaké Kameko nikdy neslyšel a o té druhé taktéž ne. No, co mi zbývalo, lehce jsem si povzdechl a očima ještě jednou přejel ty dvě. Tak nějak jsem na malou chvíli úplně ztichl a následně se chytil za hlavu. "Zabij je Azurashi, ta jedna o sobě sama řekla, že je odpad." Zaznělo v mé hlavě, načež jsem jen dal ruku v pěst. "Zmiz!" Sykl jsem a poté se zadíval na ty dvě. Možná se mohli divit, co se děje, ale jednoduše mě jedna věc právě blokovala. Byl jsem to však já sám. Něco v mé hlavě mě bylo schopné užírat hodně dlouho. 
Azurashi Shiniko
Azurashi Shiniko
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kameko Fri Mar 13, 2015 11:26 am

Hergot, tendle je divnej... pomyslím si a mimoděk udělám půlkrok dozadu, když se Azurashi chytí za hlavu. A kdo má podle tebe jako zmizet? Já? Nebo tady Killča? Je mi líto, ale my tu byly první. Tohle není gentlemanské chování. Jako kdybych já ho někdy ocenila, ale co už, tohle se mi perfektně hodí do krámu.
Kameko
Kameko
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Fri Mar 13, 2015 5:54 pm

Poněkud skepticky jsem pozorovala počínání toho kluka. Vypadalo to, že se potýká s nějakými vnitřními problémy. Ne, že bych také v sobě neměla nějaký další hlas, co mi radí. Ale ten byl spíše drzý, možná otcovský. Nebo ho jen bolela hlava? Ne, to by takhle nereagoval.
"Raději bych se od takového individua vzdálil..." poznamenal Killuni. Přikývla jsem a okamžitě jsem si nechala narůst svá tygrovaná křídla a ocas. Srst bílého tygra, tvar křídel jako u netopýra, ocas jako kříženec ještěrky a lva. Asi trošku zvláštní, nicméně já je měla ráda.
"Dobře, tak já tedy zmizím," řekla jsem s klidem. "Ale ze všeho nejdřív se nauč ovládat. Už jen od pohledu a díky své vlastní zkušenosti se domnívám, že v tobě přebývá cizí individuum. Nebudeš lepší než já, dokud ho neovládneš. A proto i nadále tvrdím: hodnost nic neznamená."
Jak těžká byla domluva s Killunim, když jsem se s ním poprvé dostala do kontaktu! Přestože mi vždy jeho hlas připadal přátelský, vřelý, dokázala jsem v něm ucítit i tu divokost. A té jsem se bála. Dlouho jsem odmítla jeho existenci. Ale vždy nakonec musí přijít spojení. Dohoda. Porozumění.
Vyskočila jsem do vzduchu a nechala jsem se jím chvíli nést, poté jsem postupně začala slétávat dolů k vesnici. Je čas na další misi.

(přesun)
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Azurashi Shiniko Sat Mar 21, 2015 7:16 pm

Azurashi Shiniko

Killunia odešla, no zbyl jsem zde sám s Kameko, jaká to romantika. Killu však poznamenala, že bych se něco v sobě, měl naučit ovládat. Problém je, že jsem to byl vlastně já, jen prostě jinak ztvořený. No můj pohled zamířil na Kameko, kterou jsem opět objal. "Víš, Kameko-chan, nechtěla bys někam zajít?" Zasměji se po téhle poznámce a čekám, co odpoví.
//Stalo se mi něco s noťasem, je v servisu, takže proto jsem neodpovídal, sorry Smile 
Azurashi Shiniko
Azurashi Shiniko
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kameko Sun Mar 22, 2015 2:28 pm

Jistě, to je opravdu kolegiální. Fakt mám radost, žes mě tu nechala s tím divnotvorem samotnou. Než jsem to vůbec stačila promyslet, už se na mě zase sápal. Udělám další krok zpět ke hraně hlavy a znovu si ho přeměřím pohledem. Ptát se záporem je skvělej nápad. Ne, nechtěla. A pokud ti můžu něco poradit, nesahej na mě. Fakt mi to není příjemné. Můj tón je teď o poznání chladnější a nepříjemnější, protože tu opravdu už není o co stát.
Kameko
Kameko
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Azurashi Shiniko Sun Mar 22, 2015 5:22 pm

Azurashi Shiniko

Kameko nebyla nějak extra přátelská, vlastně vůbec. No, je pravda, že jsem nevypadal jako Kasanova, ale v mém kimonu s katanou jsem mohl připomínat Toma Cruise ze skvělého filmu Poslední Samuraj. No, očividně Kameko neměla vkus. Netrvalo dlouho a začala mě poměrně nudit, jejím chováním. Tak tedy úsměv zmizel i z mé tváře. "No, když to vidíš takhle. Nejsem moc přátelský typ, tedy.. Nejde mi to, jak sis mohla všimnout. Tak tedy, nebudu se snažit být milý. Je pravdou že jsem zraněný, takže nestojím o problémy." To, že jsem byl zraněn byla sice pravda, ale ubránit bych se dokázal, tedy Geninovi určitě. Mohla to být však jen moje myšlenka, jelikož jsem neznal následky Hachimonu.
Azurashi Shiniko
Azurashi Shiniko
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Tue Mar 24, 2015 7:10 am

Ti dva, co tu stáli, si mohli všimnout, jak se k nim něco blíží. Vzduchem. A docela dost to připomínalo něco, co odtud ne tak dávno odletělo. A jakmile jsem přistála na pevné zemi, hned se jim to potvrdilo. Ani jsem si nenechávala mizet křídla, snad proto, že skoro hned zase letím zpátky, jen jsem se podívala na rudovlásku.
"Omlouvám se, že vás ruším, ale podle všeho máme misi, Kameko. Ještě se sem dostaví jeden Uchiha, který s námi má jít. Možná nám vysvětlí její zadání, možná si ještě budeme muset zajít za Hokage, aby nám jej dala ona." Na toho kluka vedle ní jsem dávala dobrý pozor, byla jsem připravená pro jakýkoli boj s jeho druhou osobností. Člověk se nikdy nemůže cítit v bezpečí a pořád si musí dávat dobrý pozor.
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Tue Mar 24, 2015 8:15 am

Neprišiel som sem tak ladne, ako Killunia, lebo som sa sem vyštvrelal po skalách a hlavách Hokagov, snáď mi len odpustia. Killunia tu už musela byť nejakú chvíľu ale aj tak som sa zaradil vedľa nej trochu udýchaný, lebo som valil poriadne rýchlo! "Vieš..., že toto bolo naozaj..... nefér? Aj ja chcem ...." Posťažoval som si udýchane a zazubil sa na ňu. Také šťastie, ako ona nemá každý, predsa len kto sa môže chváliť tým, že vie lietať? Potom som si všimol, že tu je akési červenovlasé dievča, ktoré odpovedala popisu od Hany, takže som radšej rýchlo zakýval. "Zdravíím ... Volám sa Ken a Hokage sama ma poslala pre vás, aby som vás našiel a priviedol do kancelárie. " Objasnil som im moju prítomnosť, ktorá sa tu tak náramne objavila. Hovoril som v možnom čísle preto, lebo som myslel obe dievčatá.
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 429

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kameko Tue Mar 24, 2015 12:22 pm

Pokud jsi zraněný, zajdi si do nemocnice. Jsem technik, ne medik, těžko ti pomůžu. Až budeš potřebovat umělou ruku, stav se... odpovím mu a pak už se přiřítí velká voda. Otočím se na Killunii a toho podivína už kompletně nevnímám. Teda, to bylo rychlé ty Dračice... ani jsem nestihla doříct větu a dorazil i ten Uchiha. Těší mě, já jsem Kameko. Tak tedy asi vyrazíme, ať neplýtváme zbytečně čas ne?
Kameko
Kameko
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Tue Mar 24, 2015 6:28 pm

Nevedel som ešte teraz, prečo jej Kameko hovorí dračica a možno by mi to aj malo príjsť na um, keďže vie lietať ale ešte neprišlo, však som nad tým ani nerozmýšľal. "Tiež ma teší, tak teda poďme ale letecky to nezvládam." Povedal som s menším úškrnom a ako som aj prišiel, tak som sa aj pobral zasa späť po tej istej ceste ale dole sa mi skákalo po tých skalách ľahšie, než sa tam štveralo.
(presu kancelária - ak sa vám nechce písať, tak rovno aj vy dve presun)
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 429

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kameko Tue Mar 24, 2015 7:49 pm

Jistě, není čas ztrácet čas... zanotuji si do podivného rytmu a vydám se za Kenem plavmými skoky.

(přesun)
Kameko
Kameko
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Soshi Mon Apr 06, 2015 7:51 pm

https://www.youtube.com/watch?v=VFl4UVB5QTI

Soshi

Vyšel jsem drsnou stezkou až nahoru, na hlavu prvního hokage, a sedl jsem si na její okraj. Bylo mi zle. Zle z těch lidí, kteří neviděli dál, než na špičku nosu. Muži a ženy, kteří si jen hrají na pískovišti osudu, aniž by si vůbec chtěli přiznat, že je vše špatně. Že je svět ve válce, že jejich činy mohou mít následky, že již zítra mohou ležet v blátě, zatímco jejich rodiny budou masakrovány někým, kdo dokázal využít jejich nepozornosti.
Hlavou mi prolétávaly mnohé myšlenky, leč, nakonec zvítězila lítost, stesk a smutek. Díval jsem se na měsíc v úplňku a po tvářích se mi kutálely slzy.
Byla chyba vstupovat mezi shinobi. Měl jsem zůstat v nemocnici a dál číst dětem pohádky. Vrátil jsem se z jediné mise, jednou jedinkrát jsem chtěl někomu pomoci, a málem jsem vyvolal bratrovražedný boj.
Malátně jsem se postavil a podíval jsem se dolů. Byla to výška. A dole byly špičaté skály. Pád bych jistě nepřežil. Stačí udělat jen jediný krok...
A nebo... nebo se prostě naučím to, co otec. Budu mistrem v genjutsu a každého, kdo nebude myslet na blaho vesnice a nebude si vážit života, donutím prožít jeden z těch nejhorších scénářů.
"Nesnáším Konohu..." zašeptal jsem. "Dala mi všechno a i přes to si připadám tak sám..."
Všechny emoce musely ven. Všechno jsem to musel říct. Protože kdybych to neřekl tady, pocity by ze mě vyšly jindy - v nevhodnou chvíli. A to by skončilo špatně.
Ještě dlouho jsem seděl na hlavě prvního a díval jsem se na měsíc. Nakonec jsem usnul. Nebezpečně blízko okraje...
Soshi
Soshi
Chuunin (Matatabi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 225

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Azurashi Shiniko Fri Apr 10, 2015 12:43 pm

Azurashi Shiniko

Všichni odešli s tím, že se chtějí vydat na misi. Chvíli jsem jen uvažoval o tom, že bych se k nim přidal, ale nakonec jsem se rozhodl ještě zůstat a navštívit Hokage osobně s jinou prosbou. //přesun
Azurashi Shiniko
Azurashi Shiniko
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki Ōkami Fri Apr 17, 2015 9:51 pm

Mé kroky mě vedly k monumentům, kde jsem trávila vice casu než jinde. To ze jsem se nedokázala přeměnit ve vlka mě trápilo ale taky jsem to ani nemohla někomu říct. Myslely by jsi ze mi přeskočilo. Kdo by tomu taky věřil ze se člověk změní ve vlka ze. Nakonec jsem dorazila, až k hlavám kde jsem uviděla Soshiho. Spal tak nebezpečně blízko kraje ze zbudit jej by, bolo nebezpečné. Nakonec jsem si sedla do trávy a rozhodla se vyčkat, až se probudí. Mezitím se ke mě dostal jeden z mých známých malý zajíček kterého jsem zacala drbat a hladit mezi ušima. Nechtěla jsem jej vyděsit, takže jsem si počkala až si mě Soshi všimne, až otevře oči.
Yuki Ōkami
Yuki Ōkami
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 89

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Soshi Sat Apr 18, 2015 7:09 am

Soshi

Znáte ten paranoidní pocit, kdy i ve spánku víte, že vás někdo pozoruje? Přesně ten, a fakt, že jsem spal celkem dlouho, mě přivedly k názoru, že je čas vstát.
Otevřel jsem oči do prosluněného dne a usmál jsem se. Veškerá zloba ze mě vyprchala. Posadil jsem se a otočil.
A tam seděla! Trochu jsem se zarazil.
"Ummm, ahoj. Potřebuješ něco?" zeptal jsem se a zběžně jsem si ji prohlédl sytě fialovýma, klidnýma očima.
Soshi
Soshi

Počet příspěvků : 225

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki Ōkami Sat Apr 18, 2015 8:32 am

Soshi se konečně probral a na to můj společník reagoval přirozeně. Odhopkal zpět do vysoké trávy odkud přisel.
„Ahoj NO tak chci ti podekovat ze jsi se mě zastal v té kanceláři a mam pro tebe vzkaz od Hokage no nebo spise pro nás. Máme na ni počkat na cvičišti číslo 3. Jelikož si náš trénink vezme na starost primo Hokage.“
Řekla jsem s mírným úsměvem. No nic moc se nedalo dělat, i kdyby on sám semnou v tymu byt nechtěl. Já bych taky preferovala samotného Senseie ale asi jich moc k maní nebylo. Nemela jsem proti nikomu nic. No proste jsem asi byla vice taková samotářská.
Yuki Ōkami
Yuki Ōkami
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 89

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next

- Similar topics