Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hokage monumenty

+30
Natsuki Uzumaki
Nara Shigure
Ryutaro Shizeki
Uchiha Benjiro
Yuki Ōkami
Soshi
Azurashi Shiniko
Kameko
Killunia
Hyuuga Mikomi
Yaeko Uzumaki
Katashi Aokawa
Kashike
Faito Dansaku
Orochimaru
Sakura Haruno
Hikaru Hyuuga
Itama Senju
Rokuro
Ken Uchiha
Lucy Shiro
Kisuke Uchiha
Seishin Yuna
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Katashi Souta
Hana Ichiro
Seito Senju
Shinobi
Assasin Senju
34 posters

Strana 6 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Goto down

Hokage monumenty - Stránka 6 Empty Hokage monumenty

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 8:03 pm

First topic message reminder :

Hokage monumenty - Stránka 6 684px-Hokageberg02
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Hokage monumenty - Stránka 6 Empty Re: Hokage monumenty

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Fri Dec 26, 2014 9:58 am

V Kirigakure již touto dobou pravděpodobně probíhají přípravy, nebo zde zuří bitva s Hakuei. Konoha zatím poklidně spala, dokonce ani v klanu shinobi ovládajících stíny se nedělo nic podezřelého. Všechno nasvědčovalo tomu, že noc proběhne naprosto poklidně. Po střechách se prohnal jistý shinobi, kterého jsem znala od vidění.

Byl tu však ještě někdo. Otočila jsem se za osůbkou, která se vynořila jako přízrak. Byakugan jsem se rozhodla opět nechat na chvíli spát. Neměla jsem v plánu nahlížet jí do chakrového oběhu, nebo dokonce do svědomí.
"Dobrý večer. Hokageho asistentka že? Máte něco na srdci?"

Odkud ji znám? Řekněme, že jsem tu a tam něco zaslechla a pro mé oči bylo téměř nemožné přehlédnout ji. Nikdo jiný kromě samotného Hokage netrávil v kanceláři tolik času.
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi
Velitel Konohagakure policie *ADMIN

Počet příspěvků : 395

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yaeko Uzumaki Fri Dec 26, 2014 12:55 pm

Muselo se jí nechat, že má přehled.
"Už pár hodin ne," pousmála jsem. "Řadový Jounin, Yaeko Uzumaki, těší mě, že vás konečně poznávám."
O některých lidech je zkrátka slyšet víc než o jiných. I když jsem nepředpokládala, že by si zapamatovala mé jméno. Rozhodla jsem se odpovědět na její otázku.
"Vlastně ano, nic příliš důležitého, spíš jen následuji stopu jednoho... známého," vytáhla jsem z batohu zdánlivě obyčejnou dýku.
Na čepeli měla vyryté jméno "Hyuurai."
"Je to sunagakurská práce," podala jsem jí ji. "Získala jsem ji v poslední misi. Její původní majitel ji vyhrabal z hrobu člověka, který se tak jmenoval a řekla bych, že byli příbuzní."
Kapku morbidní místo pro ukrytí zbraně. A čas na moji otázku.
"Mohla se tu objevit i generaci před námi, ale zároveň to mohlo být v posledních pár letech. Když jsem vás tu uviděla, napadlo mě, že byste si možná zapamatovala, pokud by tu někdo s tímhle jménem někdy dělal problémy?"
Bylo to sice nepravděpodobné, ale za pokus to stálo. V archivech o tom nebyly žádné zmínky, takže to nejspíš nebylo nic velkého, ale pokud ho nechytíme teď, mohlo by nám to pomoci ho identifikovat později. Přece jen tu něco hledal, možná tu s tím chtěl i něco udělat a bylo by správné zjistit, co to bylo, než se to nám nebo jemu vykne z rukou.
Yaeko Uzumaki
Yaeko Uzumaki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 303

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Fri Dec 26, 2014 4:18 pm

Uchopila jsem dýku do ruky a zběžně si ji prohlédla. Z hrobu? No tak vykradači hrobů to tu už dlouho nebylo. Jak jinak si tenhle příběh vysvětlit? Zavrtěla jsem hlavou a podala zbraň zpět Yaeko.
"Omlouvám se, ale toto jméno mi nic neříká. Kdybych se však přece jen dopátrala jiného výsledku, dám vám vědět."
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yaeko Uzumaki Fri Dec 26, 2014 4:30 pm

Schovala jsem dýku zpět do tašky a usmála jsem se.
"V pořádku," přikývla jsem. "Alespoň si můžu být jistá, že tenhle příběh sahá dál do minulosti, než jsem doufala."
Možná, že Natao už dávno utekl a už ho nikdy neuvidíme. Teprve teď jsem si ji pořádně prohlédla. Sama jsem nebyla příliš vysoká, ale kdo ví proč si vždycky myslíme, že lidé, ve kterých vidíme autoritu, budou o hodně vyšší než my, když opak může být pravdou? Působila trochu chladně, trochu zamyšleně. Měla jsem z toho rozporuplné pocity.
"Děkuji za ochotu," dodala jsem ještě.
Bylo mi jasné, že bych se měla rozloučit a odejít, ale zároveň jsem dostala chuť s ní navázat trochu osobnější konverzaci.
Yaeko Uzumaki
Yaeko Uzumaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Sat Dec 27, 2014 5:39 pm

"Rádo se stalo. Budu mít oči otevřené, to vám můžu slíbit." odpověděla jsem upřímně, i když bylo znát, že mou mysl zaměstnává i něco jiného než tajemný shinobi, s obsesí vyhrabávání hrobů. Vzhledem k tomu, že se Yaeko odmlčela a nerozloučila, přepadlo mě tušení, že toho má na srdci ještě víc.
"Je ta dýka jediným důvodem, proč jste mě vyhledala?" položila jsem jí věcnou otázku, vyslovenou neutrálním tónem. Nebyl nijak zvlášť vstřícný, ale ani příliš odměřený. Nevolala jsem tedy po společníkovi ve své samotě, zároveň jsem však případného kolemjdoucího nechtěla odradit svým nepřátelským tónem. Ostatně je to dlouhá doba, co jsem stranou od lidí a hluboce zamyšlená měla možnost promluvit si s někým o samotě. A výjimečně to není ta otravná štěnice Tetsuya. Sotva znatelně mi pokleslo obočí, což Yaeko asi nemohla spatřit, neboť jsem se opět zahleděla směrem pryč od ní, do konožských ulic.

A co když ona umí také číst myšlenky?
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yaeko Uzumaki Sat Dec 27, 2014 7:56 pm

Byla zvláštní. Nemluvila se mnou přátelsky, ale ani nepřátelsky. Asi se to dalo od velitelky policie čekat.
"Přemýšlela jsem, jestli odmítnete pozvání na sklenku saké," odvětila jsem. "Jako poděkování za odpověď nebo omluvu za vyrušení, berte to jak chcete."
Přišlo mi, že už dlouho neměla lidskou společnost. Tedy pokud máte na mysli někoho, kdo není váš blízký spolupracovník nebo nepřítel. Možná i proto ode mě znovu odvrátila pohled. Uvidíme. Moc přátel mého věku nemám, přece jen každou chvíli střídám zaměstnání. Podobně jako teď. A dala bych ruku do ohně za to, že ten pocit zná.
Yaeko Uzumaki
Yaeko Uzumaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Sun Dec 28, 2014 1:55 pm

Znovu jsem na Yaeko upřela pohled. Možná lehce udivený, ale přesto značně nicneříkající. Pokývla jsem hlavou na znamení souhlasu.
"Pozvání přijmu velmi ráda, je ale možné, že mne povinnosti nedovolí zůstat s vámi příliš dlouho." dodala jsem omluvně, ale docela jsem se i potěšila. Už to byla věčnost, co jsem si dovolila takto vypnout.
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yaeko Uzumaki Sun Dec 28, 2014 3:14 pm

Přikývla jsem. Totéž ostatně platilo pro mě. Sem tam si zkontroluji lidi kolem nás. Kdyby se tu objevil můj starý známý Natao, musela bych jít.
"Skvěle," přikývla jsem a zamířila do středu vesnice.
Uvolnila jsem se. Pravděpodobnost, že by obyčejný Chuunin, nanejvýš Jounin, unikl Hokage a ještě měl tu drzost zůstat v Konoze, byla naprosto mizivá.
"Co vás vlastně přivedlo na monumenty?" nadhodila jsem otázku pro tuto cestu.
Vcelku banální otázka, ale přišlo mi, že by nebylo správné se bavit o práci. Zatím to bylo to jediné, o čem jsem věděla, že máme společné a tak bylo těžké najít jiné dobré téma. Ale správný Uzumaki se nikdy nevzdává, že?

// Přesun
Yaeko Uzumaki
Yaeko Uzumaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Sat Jan 03, 2015 10:15 am

Následovala jsem Yaeko. Přesto jsem stále zůstávala ve střehu a nemohla se ubránit myšlenkám na nebohou Kirigakure no sato.
"Přivedla mě sem opět práce. Je tu nejlepší výhled a přitom poměrně klid. Hádám, že vás také nepřilákala pouze má společnost?"

Přesun
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Mon Jan 12, 2015 8:53 pm

Po misi jsem zamířil rovnou sem. U brány jsem se totiž moc nezdržoval a šel si rovnou odpočinout na toto klidné místo. Sedl jsem si do tureckého sedu a zadíval se na Konohu. Byl to pro mě úžasný pohled. Teď na večer sice byla trochu zima, ale já to nevnímal a dál si užíval pohled na večerní vesnici.
Bylo mi jasné, že budu muset zajít do kanceláře a sdělit informace o misi Kentarovi. Jelikož jsem byl delší dobu pryč, tak jsem zatím neměl ani ponětí o tom, že je nový Hokage a že je to zrovna Hana. Zatím jsem žil v domnění, že je u vlády stále Kentaro.
Přestal jsem na to raději myslet a začal opět vnímat krásu okolí, která mi dodávala potřebnou sílu.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 770

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Wed Jan 14, 2015 7:08 pm

Dorazila som sem. Možno preto, že som tu mala zaručený pokoj a kľud, navyše to bolo nádherné miesto s bohovským výhľadom na Konohu.
Nečakala som však, že tu niekoho stretnem. Videla som obrys nejakej postavy, ktorú som takto nevedela rozpoznať. Až keď som sa potichučky priblížila bližšie a všimla si farbu vlasov, okamžite mi doplo, kto to je. Seito-kun? Opýtala som sa nesmelo, predsa len, čo ak to nebol on? Čo ak to bol niekto jemu podobný? Priblížila som sa trochu bližšie. Takto som sa uistila, že to je vážne on a usmiala sa. Čo tu robíš sam v tak chladný večer? Opýtala som sa ho zvedavo. Potešilo ma, že tu bol. Aspoň som tu nekučala sama.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Počet příspěvků : 475

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Wed Jan 14, 2015 7:38 pm

Seděl jsem si pěkně v klidu a na chvíli zavřel i oči. Najednou jsem uslyšel známý hlas. Hana?! Chvíli jsem měl pocit, že se mi to zdá, než jsem otevřel oči a podíval se jejím směrem. ,,Uhm, ahoj!" Celkem mě to zarazilo a zároveň vyvedlo z míry, že ji tu vidím.
,,Sedím?" Nevím, čím to bylo, ale nic smysluplnějšího jsem ze sebe nedostal.
Trvalo mi to docela dlouho, než se mi mozek rozjel a já mohl stvořit i nějaké věty. ,,Myslel jsem, že tě navštívím dříve já v Ame. To se mi ale asi nepovedlo." Usmál jsem se a podíval se na ni. Vůbec jsem nevěděl o tom, že je Hokage. Asi jsem byl i slepý, když jsem si nevšiml, že na skále pod námi se rýsuje další hlava...
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Wed Jan 14, 2015 8:40 pm

Doplo mi, že nevedel o tom, že som získala titul Hokage. Ani som sa nedivila, možno bol na nejakej misii alebo tak niečo, prípadne niekde mimo. No, okolnosti sa trochu zmenili a kvôli istej povinnosti som sa musela vrátiť späť do Konohy. Pokrčila som ramenami a usmiala sa. Som rada, že ťa opäť vidím. Chýbal si mi v Ame. Nie je tam nikto tebe podobný, navyše sa tam s ľuďmi nemám veľmi do reči. V Ame som bola úplne iná, než tu v Konohe, stihla som si to všimnúť, stále však Ame pre mňa mnoho znamenala.
Odrazu sem dorazil môj klon a podal mi správu. Mala som síce problém v tej tme prečítať, čo na ňom je napísané, avšak nejako sa mi to už podarilo vylúštiť, na čo som si len nahlas povzdychla. A to som si myslela, že aspoň tento večer si trochu oddýchnem. Musím ísť do Kiri, pomôcť zlikvidovať Sora no Sena. Prehrabla som si rukou vlasy, bola som unavená, ale čo už. Šlo tu o dobro Konohy i Kiri, a o zlepšenie vzťahov medzi dedinami.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Wed Jan 14, 2015 8:53 pm

,,Aha, aha." Pomalu jsem se postavil a udělal pár kroků k ní. ,,Každopádně jsem rád, že tě zase vidím. Doufám, že ty povinnosti budou trvat déle." Byl jsem rád, že tu je. Když jsem teď dlouho neviděl bratra, tak jsem si s nikým nemohl ani pořádně promluvit tak, jako s Hanou.
Pousmál jsem se na ni a pak tu přišel její klon a předal ji nějakou zprávu. V té chvíli mi to začalo v hlavě dost šrotovat. Proč by měla ve vesnici klona? Změna okolností? Něco mi tu uniká... Pomalu jsem otočil hlavu směrem na skálu a viděl ještě zbytky lešení. Až teď jsem poznal, že je tu něco nového. ,,Ne? Nebo vlastně jo?" Když mi to v hlavě docvaklo, tak jsem ani pořádně nevěděl, co na to říct.
Pak se zmínila o Sora no Senovi a tím mě přivedla zase zpátky do reality. ,,Jdu s tebou. Stejně mi toho musíš hodně říct. Cesta tam bude na to ideální." Mrkl jsem na ni a trochu se pousmál. Byl jsem rozhodnutý jít s ní, takže moc na výběr ani neměla.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Wed Jan 14, 2015 9:06 pm

Buď si na sto percent istý, že áno. Zrejme tu budem oxidovať ešte pekne dlhú chvíľu. Zaškerila som sa naňho a naklonila hlavu na stranu. Hneď na to sa mi ale na tvári usadil ustaraný výraz, opäť sa ku mne vracal stres. Bolo to jasné, potrebujem oddych, ale ten mi zrejme bude doprianý až po zlikvidovaní Sora no Sena.
Uchechtla som sa. Áno, Seito-kun, som Hokage. Uistila som ho a opäť sa uchechtla. Bolo na nezaplatenie, ako sa pri tom tváril.
No, hej, ale...Nebude to trochu nebezpečné? Zamyslela som sa. Mohol to brať tak, že som sa oňho bála, bolo to tak, ale...Predsa len, bol to mocný shinobi, kto vie, možno by svojou silou premohol i mňa. Nepochybovala som o tom, že by to dokázal. Prepáč, neber to tak, že ťa snáď podceňujem, to nie...Snažila som sa to nejako zakecať. Prišla som si ale ako blbec. Rozmýšľam, či tam pôjdeme len my dvaja. Nebude lepšie, ak zavoláme aj Airis? Medik ako ona sa bude hodiť, možno by mohla pomôcť so zranenými v Kiri po bitke. Kto vie ale, kde sa momentálne nachádza. Vravela, že ide do baru, dokonca volala aj mňa...možno sa trochu opila, pfúúú. Okamžite som samozrejme prešla na inú tému, nech sa na tú predchádzajúcu zabudne.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Wed Jan 14, 2015 9:36 pm

,,Tak to je...Vlastně je to super." Usmál jsem se, ale úsměv mě brzy přešel, protože mě napadla jiná věc. Pokud je Hana Hokage, tak co je s Assasinem? Byl jsem si jistý, že se mu nic nestalo, takže asi funkci předal dále. Na chvíli jsem se zamyslel, ale Hany se na tohle neptal.
Pak jsem se na ni podíval a trochu se zamračil. ,,Právě jsi mě podcenila! To nic ale nemění na tom, že jdu s tebou." Ne, že bych si o sobě něco myslel, ale ve vesnici jsem se dostal už na vysokou úroveň. Však mě taky někteří nazývali odkazem druhého! Což byla pro mě obrovská čest, ale nikdy jsem se nikde nepředváděl.
,,Pokud se Airis zmínila, že jde do baru, tak ji asi teď nezastihneme. A v tuhle dobu asi nezastihneme nikoho, kdo by byl připraven odejít." Podíval jsem se na ni a čekal, co řekne.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Wed Jan 14, 2015 9:46 pm

Prepáč, prepáč, nechcela som, aby to tak vyznelo, no! Nemohla som teda namietať proti tomu, aby šiel so mnou. Aspoň tá cesta do Kiri bude príjemná.
No, to je tiež pravda. Predsa len je neskorý večer, o chvíľu bude polnoc. Našťastie máme zlikvidovať len jeden objekt, čiže nemusím zvolávať armádu. Aspoň toto bolo na tejto menšej výprave pozitívne, navyše, dlho som si nezabojovala, už som musela oprášiť svoje schopnosti. Tak teda, poďme. Čas nás súri. Usmiala som sa naňho a vybrala sa priamo k bráne. (presun)
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Thu Jan 15, 2015 5:03 pm

,,Teď jsem citově raněn." Usmál jsem se a ruku si položil na srdce. Samozřejmě jsem to nemyslel vůbec vážně. Vlastně, každý může mít nějaké drobné pochybnosti.
,,Dobrá, můžeme vyrazit." Přikývl jsem a pomalu se vydal za ní. V mysli už jsem pátral po tom, co všechno vím o Soru no Senovi. Věděl jsem, že je to velmi nebezpečný člověk. Ale na druhou stranu jsou zase v Kiri dost schopní lidé, takže jsem lehce počítal s tím, že pro nás už asi moc práce nebude.(přesun)
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Sat Jan 31, 2015 1:49 pm

Me kroky zamirily na Monumenty. Misto  kde pro me v podstate zacala ma cesta ANBU drive nez jsem si to uvedomil. Vzpominky ktere jsem mel na toto misto byly bolestive ale zaroven me hnaly kupredu. Bylo to misto kde jsem kdysi nekomu slibil ze budu delat vse pro to abych vesnici ochranil. A nyni jsem se opravdu dostal k tomu ze jsem zacal plnit sve slovo. Nakonec jsem se posadil  na jeden ze stromu a dival se do dalky na vesnici. Na vesnici  pro kterou jsem serozhodl stat se pouhym stinem existence. Pricemz nikdo zdrejmne nebude vedet kdo vlastne jsem. V me mysly se nehonily zadne myslenky ktere by nekam smerovaly spise jsem jenom ocekaval kdy se obevi problem.
Nevedel jsem jak dlouho jsem zde nakonec jsem se sebral a vydal se smerem na Hrbitov kde jsem dlouho nebyl.
(Presun)
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 894

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Fri Mar 06, 2015 7:33 am

Je to těžké, když se člověk na delší dobu uzavře před světem kolem sebe, aby se mohl pohybovat v tom svém. Ale... Dá se na to navyknout. Vždycky jsem tak nějak patřila sobě. Ocitala jsem se mimo svět lidí - avšak tohle bylo způsobeno už samotnou podstatou mé osobnosti. Však už jsem dnes více drak nežli člověk. A i mé geny jsou úplně jiné než ty lidské...
Vystoupala jsem nahoru na hlavy bývalých Hokagů. Výhled na vesnici tady byl vždycky perfektní. Posadila jsem se na Yondaimeho a užívala jsem si pohled na všechny ty budovy. Lidé v ulicích připomínali spíš mravence. Jak je svět krásný a pomíjivý... Všechno tady jednou někdy skončí. Hlavy se rozpadnou vlivem eroze, vesnice zanikne spolu s lidstvem. Vesmír bude zničen. Nijak mě to netrápilo. Smrti se nebojím. A i kdyby, vždycky bych si mohla říkat, že se pak narodím v jiném univerzu stejná jako tady.
Nadechla jsem se a do hlavy mi vtrhla vůně přírody. Ano, měla bych se dívat spíše na ty dobré stránky života, přestože to je těžké. A tak jsem si lehla, zavřela jsem oči a poslouchala jsem zpěv ptáků.
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 500

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kameko Fri Mar 06, 2015 3:08 pm

Lesem za hlavami Hokage se ozýval podivný bzučivý zvuk. Chodila jsem sem totiž občas cvičit s RaKeny. Byl tu klid a moc lidí tu neokounělo. Udělám poslední otáčku, přetnu jednu z větší stromu, zhasnu obě dvě čepele a zastavím se. Ufff, tak pro dnešek by to stačilo. Meč rozpůlím, obě půlky dám na opasek a lusknutím prstů nechám zmizet zbroj. Pak se otočím směrem k vesnici s myšlenkou, že to vezmu skokem dolů z hlavy Tsunade. Jop, dneska je na řadě Tsunade. Když dorazím na hranu útesu, všimnu si že na hlavě Yondaimeho sedí jakási holčina. Potichu se k ní začnu plížit. Moje první dnešní kořist.
Kameko
Kameko
Genin
Genin

Počet příspěvků : 45

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Fri Mar 06, 2015 8:40 pm

Ta osoba, co se za mnou plížila, si neuvědomila, že každý člověk má svou auru. Ale jen draci dokážou vycítit ty cizí, pokud se nachází dostatečně blízko. A pokud ten drak nějakým způsobem medituje. Kdybych bojovala, něco dělala nebo postě vnímala svět všemi smysly, asi bych si jí nevšimla. Ale takhle...
Otevřela jsem oči, vyskočila jsem obratně na nohy a otočila jsem se směrem k příchozímu člověku. Nějaká rudovlasá dívka. Rozhodně byla vyšší než já, takže jsem se opět jednou cítila o dost mladší. Chvíli jsem si ji zvědavě prohlížela, pak se však výraz mých zelených očí proměnil v dosti chladný. Neměla jsem potřebu se s někým nějak kamarádit.
"Doufám, že víš, že se takhle plížit k lidem z vlastní vesnice nemá, nebo bys mohla přijít k úhoně," poznamenala jsem tak nějak... neutrálně. Hlas nezněl nijak naštvaně, dokonce ani jako by chtěl poučovat. "Někteří lidé totiž mohou být trošku paranoidní a mohli by si myslet, že jsi nepřítel. Nebo by chtěli prostě toho lumpa trošku ztrestat." Nechtěla jsem se s ní dostávat do konfliktu - jako bych to potřebovala - ale chtěla jsem ji alespoň trošku poučit. Pro příště. Protože kdybych ji náhodou nezachytila, asi by mě vylekala a já bych jí nejspíše dala pěstí svou levou rukou - jedná se už o zautomatizovaný reflex. A předpokládám, že zrovna tohle by zažít nechtěla.
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kameko Fri Mar 06, 2015 9:18 pm

Kruciš, tak nic. První oběť se nepovedla. Narovnám se z přikrčeného plížení a oplatím jí pohled svýma zelenýma očima. Promiň, promiň. Myslela jsem to jako srandu. Seš děsně vážná, fakt promiň. Chtěla jsem tě jen trochu zlochtat. Udělám několik kroků k ní a lehce se usměju. Jsem Kameko, Kameko Shan. A ty? A neříkej že "ty ne", to je starej vtip.
Kameko
Kameko
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Fri Mar 06, 2015 9:59 pm

"Uvidíme, jaká by byla pro tebe sranda, kdyby ses proletěla pár metrů do lesa..." ušklíbla jsem se lehce nad její... omluvou. Byla jsem ráda, že jsem ji odhalila dříve, než se mě vůbec stihla dotknout. Tedy alespoň jsem si v mysli oddechla poté, co mi prozradila svůj úmysl. Nerada to přiznávám, ale jsem hrozně lechtivá, až mě to někdy štve. Chvíli jsem ji sledovala, jak se ke mně blíží... Raději jsem zůstala stát na místě. Dozadu bych příliš dlouho kráčet nemohla, kupředu je to zase hloupé. Ještě existovala cesta nahoru, ale momentálně jsem byla dost líná aktivovat svá křídla.
Trošku jsem se pousmála, když zmínila ten vtip. Já ho rozhodně používat nebudu. Sice bych to mohla říct, protože bych nelhala (přeci jen, Kameko se opravdu nejmenuji), nicméně považovala jsem to za dost dětinské.
"Killunia Nekotatsu," sdělila jsem rudovlásce své skutečné jméno. Určitě jí nemohlo ujít, že zní dost zvláštně, netypicky. "Jedna taková drzá malá holka, co si ráda hraje s ohněm," dodala jsem ještě směrem k mé osobě.
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kameko Sat Mar 07, 2015 9:20 am

Moc mě těší Killunio. Nebo Killunie? Nevim, to nic. A ta drzá holka co si ráda hraje s ohněm jsi ty nebo já? Nějak se v tom ztrácím. Faktem je, že vypadám skutečně trošku zmateně. Mluví o sobě nebo o mě? Já jsem totiž drzá a ráda si hraju s ohněm, ale to ona přeci nemůže vědět. Nebo jo? Ne, určitě mě nemůže znát, vidím jí poprvé v životě.
Kameko
Kameko
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

- Similar topics