Cvičiště č. 3
+24
Akuma Saito
Rin Saito
Bijuu
Kataro Terumi
Kaia Yoshino
Kiseki Mirakuru
Goku
Ruko Terumī
Yoko Terumi
Kashike
Kairi Utsushi
Daisuke Utsushi
Naoki Utsushi
Hikari Momochi
Totsuki
Asuka
Kioshi Hoshigaki
Emilia Akatatsu
Faito Dansaku
Akio
Shin
Hirin
Yuuki Botan
Hitomi Yamada
28 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure :: Cvičiště
Strana 9 z 24
Strana 9 z 24 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24
Cvičiště č. 3
First topic message reminder :
Cvičiště u vody. Je dobré pro ty, kteří mají vodní podstatu ^^
Cvičiště u vody. Je dobré pro ty, kteří mají vodní podstatu ^^
Hitomi Yamada- Hachidaime Mizukage
- Počet příspěvků : 849
Re: Cvičiště č. 3
Faito
Okamžitě jsem změnil směr a počkal, až vybuchne několik kunaiů. V dýmu bylo podstatně hůř vidět, ale já věděl, kde přibližně stojí. Vystartoval jsem těch několik kroků směrem k ní a cestou se pokusil svými sai zasáhnout dva nejbližší klony
Okamžitě jsem změnil směr a počkal, až vybuchne několik kunaiů. V dýmu bylo podstatně hůř vidět, ale já věděl, kde přibližně stojí. Vystartoval jsem těch několik kroků směrem k ní a cestou se pokusil svými sai zasáhnout dva nejbližší klony
Faito Dansaku- Kyuudaime Mizukage
- Počet příspěvků : 1130
Faito sice zasáhl dva klony ale ti mu chytili obě ruce.Rychle jsem zareagovala rozeběhla jsem se pro ti němu a chtěla ho probodnout.
Hirin- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 739
Faito
Když mě klony chytily, došlo mi, že pečetě měly o dvě víc, než obyčejné bunshin. Zatím se ke mně rozběhla Hirin. Na poslední chvíli jsem trhnul s jedním klonem a nastavil jí ho do cesty. Jestli to vyšlo, probodla ho, on pustil mou ruku a ta bleskově připravila "o život" druhého klona. Rychle jsem odskočil a trochu se zkoncentroval.
Když mě klony chytily, došlo mi, že pečetě měly o dvě víc, než obyčejné bunshin. Zatím se ke mně rozběhla Hirin. Na poslední chvíli jsem trhnul s jedním klonem a nastavil jí ho do cesty. Jestli to vyšlo, probodla ho, on pustil mou ruku a ta bleskově připravila "o život" druhého klona. Rychle jsem odskočil a trochu se zkoncentroval.
Příjdu na cvičiště.Viděl jsem tam dva shinobi , kteří mezi sebou bojovali. Oba byli z Kiri takže jsem nemusel zasahovat a mohl jsem v klidu odpočívat. Poškrábal jsem se na tváři ,kterou jsem měl obvázanou a díval jsem se na ty dva.
Hm přeci jen pak budu muset za Mizukage-sama. Pomyslím si.
Šel jsem pryč(přesun)
Hm přeci jen pak budu muset za Mizukage-sama. Pomyslím si.
Šel jsem pryč(přesun)
Naposledy upravil Kioshi Hoshigaki dne Mon Aug 26, 2013 1:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Kioshi Hoshigaki- Počet příspěvků : 109
Jeden zmizel díky němu a ten druhej padl pod mým mečem.Povzdechla jsem si "Byly to dobří klony,škoda no"Usmála jsem se.Hodila jsem po něm kunai už mi docházeli napady"KSO!"
Hirin- Jounin (S-rank)
Faito
Vyhnul jsem se kunai a zkontroloval, co dělá poslední klon. Rozhodl jsem se trochu klamat. Rozeběhl jsem se směrem ke klonu a Hirin si jakoby nevšímal. Začal jsem vést různé, viditelné seky na klona a čekal, co jeho majitelka udělá.
Vyhnul jsem se kunai a zkontroloval, co dělá poslední klon. Rozhodl jsem se trochu klamat. Rozeběhl jsem se směrem ke klonu a Hirin si jakoby nevšímal. Začal jsem vést různé, viditelné seky na klona a čekal, co jeho majitelka udělá.
Viděla jsem jak běží na klona a začal do něho nesmyslně sekat.Pomocí shunshin no Jutsu jsem se dostal 25 metru za něho viděla jsem ho přímo naproti mě.Rychle jsem zabodla katanu,vytáhla jehlice a hodila jsem je po něm pak jsem vytáhla katanu ze země aby jí zase nějak neodhodil.
Hirin- Jounin (S-rank)
Faito
Klon se očividně jenom bránil, takže jsem měl možnost sledovat okolí. Uslyšel jsem zabodnutí katany, takže bylo lehčí určit, kam dopadla shunshinem. Na chvíli jsem zaútočil silněji a pootočil hlavu. Odskočil jsem a klon dostal plnou dávku jehlic. Jedna z jehlic mě ale přeci jen zasáhla a škrábla mě do lokte.
"Tak už je to zase jeden na jednoho..." řekl jsem a otočil se proti Hirin.
//Mimochodem, jehlice nelétají tak daleko...tedy...nelétají tak daleko, aby byly stále efektivní.
Klon se očividně jenom bránil, takže jsem měl možnost sledovat okolí. Uslyšel jsem zabodnutí katany, takže bylo lehčí určit, kam dopadla shunshinem. Na chvíli jsem zaútočil silněji a pootočil hlavu. Odskočil jsem a klon dostal plnou dávku jehlic. Jedna z jehlic mě ale přeci jen zasáhla a škrábla mě do lokte.
"Tak už je to zase jeden na jednoho..." řekl jsem a otočil se proti Hirin.
//Mimochodem, jehlice nelétají tak daleko...tedy...nelétají tak daleko, aby byly stále efektivní.
"Hmm další klon,kterého jsem zabila". Povzdechla jsem si"Hmm vypadá to tak."Usmála jsem se a hodila jsem po něm kunai s výbušným papírkem a rozeběhla jsem se proti němu.
Hirin- Jounin (S-rank)
Faito
Zandal jsem obě sai a tasil znovu katanu. Proti kunai jsem hodil svůj, takže lístek bouch asi na polovině cesty mezi námi. Nikomu se nic nestalo. Stoupl jsem si do střehu a počkal, až ke mně doběhne.
Zandal jsem obě sai a tasil znovu katanu. Proti kunai jsem hodil svůj, takže lístek bouch asi na polovině cesty mezi námi. Nikomu se nic nestalo. Stoupl jsem si do střehu a počkal, až ke mně doběhne.
Vběhla jsem do dýmu a zase vyběhla.Můj sek plynule mířil na jeho bok.
Hirin- Jounin (S-rank)
Faito
Vykryl jsem sek a moje pravačka okamžitě přešla v úder na žaludek.
Vykryl jsem sek a moje pravačka okamžitě přešla v úder na žaludek.
Když jsem si všimla,že jeho pravá ruka mířila na mé břicho,neváhala jsem a dala jsem mu levý hák,zpevnila jsem břicho ale aji tak to byla bolestivá rána,nevím jak cítil moji ránu on.
Hirin- Jounin (S-rank)
Faito
Rána do čelisti byla velmi nepříjemná. Mít Hirin tak o dvacet kilo víc, určitě mi ji přerazí. V tomhle postavení jsem měl ale výhodu, proto jsem si stále kontroloval krytem její katanu a moje pravá ruka se odpoutala od břicha prudkým pohybem vzhůru a zamířila na bradu (jako kdybych chtěl, aby sis přecvakla jazyk).
Rána do čelisti byla velmi nepříjemná. Mít Hirin tak o dvacet kilo víc, určitě mi ji přerazí. V tomhle postavení jsem měl ale výhodu, proto jsem si stále kontroloval krytem její katanu a moje pravá ruka se odpoutala od břicha prudkým pohybem vzhůru a zamířila na bradu (jako kdybych chtěl, aby sis přecvakla jazyk).
Pravou nohou jsem se odrazila od jeho břicha,tudíž jeho pěst minula a já jsem dopadla na záda a pár metru jsem se sklouzla do zadu.Vstala jsem a postavila se do bojového postavení.
Hirin- Jounin (S-rank)
Faito
"Fajn, začneme..." pousmál jsem se a tasil wakizashi. Přešel jsem do prudkého útoku. Sek míjel sek a pokud nehodlá přijít o prsty, nemá čas na odseky zpět. Vždy jsem naznačil sek katanou tak, aby ho vykryla a pak jsem rychle do odkrytu bodl wakizashim.
"Fajn, začneme..." pousmál jsem se a tasil wakizashi. Přešel jsem do prudkého útoku. Sek míjel sek a pokud nehodlá přijít o prsty, nemá čas na odseky zpět. Vždy jsem naznačil sek katanou tak, aby ho vykryla a pak jsem rychle do odkrytu bodl wakizashim.
Přijdu na cvičiště a bedlivě se rozhlédnu všude kolem. Spatřím Faita, muže, kterého potřebuji. Když ale spatřím techniku jeho boje, na okamžik zapomenu na všechno ostatní.
Asuka- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 126
Místo toho abych se bránila jeho sekům tak jsem uskakovala,při tom posledním delším odskoku mě sekl lehce do stehna."trochu ne fér že máte dvě zbraně ne?Usmála jsem se.Pomocí shunshin no Jutsu jsem se dostala ke své druhé kataně vzala jsem jí do levé ruky otočila jsem se k faito."No tet je to trochu vyrovnáni" řekla jsem měla jsem na mysli že oba máme dvě zbraně.Postavila jsem se do střehu a čekala co udělá asi si prohodí zbraně.
Hirin- Jounin (S-rank)
Faito
Upřímně už mě to moc nebavilo. Rozeběhl jsem se za ní, nechtěl jsem jí dát čas k vydechnutí. Naskočil jsem na ni opět sérií seků. V jednom okamžiku jsem si ale klekl, zaútočil jí na stehna typickými nůžkami a preventivně nastavil kryt na hlavu, kdyby chtěla něco zkoušet.
Upřímně už mě to moc nebavilo. Rozeběhl jsem se za ní, nechtěl jsem jí dát čas k vydechnutí. Naskočil jsem na ni opět sérií seků. V jednom okamžiku jsem si ale klekl, zaútočil jí na stehna typickými nůžkami a preventivně nastavil kryt na hlavu, kdyby chtěla něco zkoušet.
Zdatně jsem se bránila jeho sérií sekum.Meče jsem zabodla do země tak abych zabránila další zranění mích noh.Rychle jsem vytáhla svůj poslední kunai s výbušným lístek a pustila ho mezi na má vytáhla jsem meče odskočila ale výbuch mě odmrštil někam daleko.Můj dopad taky nebyl zrovna příjemný. Postavila jsem se a byla jsem dost vyčerpaná nevěděla jsem jak je na tom faito."Snad není mrtvý" problesklo mi hlavou.
Hirin- Jounin (S-rank)
Faito
Když jsem viděl, že mi sek na nohy nevyšel, vrátil jsem se zpět do střehu. To už ale mezi nás padal kunai s lístkem. Zkusil jsem ho na poslední chvíli odkopnout, přeci jen tak velký ten výbuch být zase nemohl a mám těžké boty. I tak mi ale výbuch znepříjemnil dopad. Odmrštilo mě to a já se těžce zvedl. Začínal jsem cítit všechny ty možné oděrky a škrábance, únava už mě taky dohnala. I přesto...já teď měl stále dva meče v rukou, ty její se zase někde válely. "Hodláš pokračovat?" zeptal jsem se.
Když jsem viděl, že mi sek na nohy nevyšel, vrátil jsem se zpět do střehu. To už ale mezi nás padal kunai s lístkem. Zkusil jsem ho na poslední chvíli odkopnout, přeci jen tak velký ten výbuch být zase nemohl a mám těžké boty. I tak mi ale výbuch znepříjemnil dopad. Odmrštilo mě to a já se těžce zvedl. Začínal jsem cítit všechny ty možné oděrky a škrábance, únava už mě taky dohnala. I přesto...já teď měl stále dva meče v rukou, ty její se zase někde válely. "Hodláš pokračovat?" zeptal jsem se.
Když se dým rozplynul šlo vidět že faito žije."Hmm,doufám že ho to aspon bolelo."řekla jsem si v hlavě."Pro dnešek bych to ukončila."Usmála jsem se."Děkují za souboj."řekla jsem.Vzala jsem si meče zašla jsem si tam kde jsem měla pochvy na ně,zastrčila je do nich a hodila je na zada.Protahla jsem se"Nevím jak vy ale já tu bolest jdu utopit v chlastu.Tak zatím se tu mějte."
//Přesun
//Přesun
Hirin- Jounin (S-rank)
Faito
Pousmál jsem se a lehce se uklonil. "Já ne..." odvětil jsem, když Hirin zmizela a šel jsem si sednout. Začal jsem se pohlížet. Několik oděrek, kabátec měl taky pár děr, ale rozhodně jsem vypadal lépe než Hirin. Protáhl jsem čelist, protože ta jediná mě opravdu bolela, ta holka má páru. Umyl jsem si ruce a obličej v jezeře a trochu se osvěžil.
Pousmál jsem se a lehce se uklonil. "Já ne..." odvětil jsem, když Hirin zmizela a šel jsem si sednout. Začal jsem se pohlížet. Několik oděrek, kabátec měl taky pár děr, ale rozhodně jsem vypadal lépe než Hirin. Protáhl jsem čelist, protože ta jediná mě opravdu bolela, ta holka má páru. Umyl jsem si ruce a obličej v jezeře a trochu se osvěžil.
Zatímco se Faito s Hirin prali v nekonečném souboji. Já jsem seděl u jezera a vymačkával veškerou chakru do meče, dělal jsem opravdu pokroky a než jsem se nadál tak technika byla u konce, podařilo se mi udělat perfektní Lávový meč, Hai! Tak se to bude jmenovat! Radoval jsem se tam sám pro sebe. Pomalu jsem vstal "Zatím,.." pokusil jsem se o úsměv, mávl jsem na Yuuki a pomocí shunshinu se vypařil,...
/přesun
/přesun
Akio- Chuunin
- Počet příspěvků : 212
Váhavým a pomalým krokem dojdu k Faitovi. "Dobrý den" pronesu ostýchavě. "Poslali mě za Vámi z nemocnice, prý mě zavedete k nějakému muži, který nutně potřebuje mou pomoc."
Asuka- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 126
Strana 9 z 24 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure :: Cvičiště
Strana 9 z 24
Povolení tohoto fóra: