Cvičiště č. 3
+24
Akuma Saito
Rin Saito
Bijuu
Kataro Terumi
Kaia Yoshino
Kiseki Mirakuru
Goku
Ruko Terumī
Yoko Terumi
Kashike
Kairi Utsushi
Daisuke Utsushi
Naoki Utsushi
Hikari Momochi
Totsuki
Asuka
Kioshi Hoshigaki
Emilia Akatatsu
Faito Dansaku
Akio
Shin
Hirin
Yuuki Botan
Hitomi Yamada
28 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure :: Cvičiště
Strana 10 z 24
Strana 10 z 24 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24
Cvičiště č. 3
First topic message reminder :
Cvičiště u vody. Je dobré pro ty, kteří mají vodní podstatu ^^
Cvičiště u vody. Je dobré pro ty, kteří mají vodní podstatu ^^
Hitomi Yamada- Hachidaime Mizukage
- Počet příspěvků : 849
Re: Cvičiště č. 3
Faito
Podíval jsem se na slečnu, která mě oslovila. "Nevím, jestli nutně, je z klanu, který má rychlou regeneraci, ale budiž...Omluvte mě."
Poslední věta patřila zbylým na cvičišti. Vzal jsem své věci a vyrazil jsem do sídla. "Pojď za mnou..."
//přesun
Podíval jsem se na slečnu, která mě oslovila. "Nevím, jestli nutně, je z klanu, který má rychlou regeneraci, ale budiž...Omluvte mě."
Poslední věta patřila zbylým na cvičišti. Vzal jsem své věci a vyrazil jsem do sídla. "Pojď za mnou..."
//přesun
Faito Dansaku- Kyuudaime Mizukage
- Počet příspěvků : 1130
"Tak mi to bylo řečeno" usměji se a dál ho mlčky následuji.
Asuka- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 126
Filler k učeni Mizu bunshin no jutsu (C-rank)
Přišla jsem na cvičiště s úmyslem dokončit techniku.Vydala jsem se na druhou stranu.Když jsem tam došla sedla si na zem vytáhla jsem svitek s technikou kterou mi dala Mizukage.Přečetla jsem si ale pro jistotu jsem si to přečetla ještě jednou."Dejme tomu že bych teorii znala tak jde se na ne věc" řekla jsem si v hlavě.postavila jsem se a šla jsem na jezero.Složila jsem pečet' potřebnou k Mizu bunshin no jutsu.Soustředila jsem se,zavřela jsem oči,voda byla klidná ale dlouho nebyla,přede mnou se pomalu vynořoval klon ale byla to jen voda bez obličeje prostě jen něco co nabíralo tvar člověka.Nic jsem neviděla ale věděla jsem že se něco děje pak jsem slyšela že kapky vody dopadaly na hladinu jezera,přesto nepršelo.V hlavě jsem si řekla že to byl nejspíš klon ale neviděla jsem to tak jsem dál pokračovala v tréninku.Stalo se to co předtím ale dřív než se zase ztratil tak jsem otevřela oči,tet už jsem věděla že ten klon zatím nenabíral můj vzhled.Šla jsem si sednout na zem a přemýšlela jak udělat aby nabral mojí podobu.Po pár minutách přimyšlení jsem šla zase na vodu tentokrát jsem se soustředila nejen aby z vody něco vynořilo ale tet i na jeho podobu mě.Po pár neúspěšných klonu se to povedlo v celku se mi podobal ale můj dobrý pocit netrval dlouho.Klonovy chyběla výdrž tak se zas přeměnil na vodu "KSO!" řekla jsem nahlas,nikdo mě však neslyšel.Tentokrát jsem dala do toho více chakry.Vytvořila jsem klona,který vydržel zatím nejdéle.Měla jsem velkou radost pak jsem se ušklíbla.Složila jsem pečet a vedle toho prvního klona jsem vytvořila dalšího."Už jsem na to přišla ale kdo by řekl že to bude takhle těžké".pomyslela jsem si když jsem se dívala na ty dva klony.Klony jsem pak "pustila" tudiž se z nich stala zase voda šla jsem na pevninu a lehla jsem si do trávy s úsměvem na tváři.Asi půl hodiny jsem ležela a odpočívala jsem pak mě došlo že by vodní klon mohl být vytvořen i na zemi když je to skoro podobna technika jako Kage bunshin.Vstala jsem a udělala jsem to samé co na vodě.Bylo to ale těžší než na vodě ale i tak se mi to povedlo ale už jsem neměla moc chakry a byla jsem unavená ale při tom šťastná že jsem to zvládla.Pak jsem odešla někam pryč.
//Přesun
Hirin- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 739
Přišel jsem na cvičiště. Rozhlédl jsem se po Akiovi. Nikde jsem ho neviděl. Říkal že je většinou u jezera nebo na cvičišti. Tak tady asi nebude. pomyslel jsem si a odešel jsem směrem k jezeru.
/Přesun
/Přesun
Totsuki- Jounin
- Počet příspěvků : 83
Trénink
Další dlouhé dny strávené na cvičišti. V těchto těžkých dobách nesmíme otálet ani den. Rozhodl jsem se naučit techniku, která mi pomůže bojovat proti honovacím technikám. Delší dobu jsem o technice uvažoval, je potřeba mít pohled na nepřítele z vrchu. Potřeboval jsem na toto jutsu použít svůj primární element (Katon), se kterým můžu spojit svojí mysl. A partnera pro trénink, který umí elementární bunshin jutsu.
Základní představa Jutsu byla, že vyvolám orla, který bude sledovat nepřítele z vrcha a bude fungovat podobně jako třetí oko a když mu přikážu tak způsobí nepříteli zranění. Takže dokážu odhalit většinu věcí, které z pohledu první osoby neuvidím. Na začátku tréninku jsem se musel naučit vyvolat ohnivého orla a vdechnout do něj zároveň i život ve formě chakry. Zdánlivě jednoduché, v praxi dost složité. Po dvou dnech se mi podařilo udělat vlaštovku,.. jaké zklamání. Den na to se mi podařilo vytvořit dokonce sokol, ale nepodařilo se mi manipulovat v něm chakru, takže docela rychle zmizel. A orel byl v nedohlednu. Takže jsem si udělal nový cíl, udělám dokonalého sokola. Každou chvíli to vypadalo líp a líp. A po dalších dvou dnech se mi podařilo udělat skvělý tvar i rovnovážnou chakru. Něco jako klon v ohnivé schránce sokola.
Další etapa tréninku byla zpestřování smyslů a kombinace s touhle technikou. Na pomoc mi přišel jeden bývalý spolužák, chunnin stejně jako já. Ovládající Mizu bunshin a docela slušné kenjutsu techniky. Trénovali jsme kenjutsu abych se naučil využívat potenciál nové techniky a vůbec, abych se jí naučil ovládat. V kenjutsu jsem nebyl zrovna nejlepší, takže jsem se musel co nejrychleji vypořádat s originálem. Stál jsem proti pěti klonům a jednomu originálnímu nepřítel. Ze začátku se mi dařilo originál odhalit šestkrát s deseti pokusů, postupem času byla úspěšnost až 95%. Ale to nestačí! Po delším tréninku se konečně podařilo vytrénovat úspěšnost na 100% (99,9%). No ale musel přijít další ústupek. Technika nakonec nedává ani nijáké znatelné zranění, spíš jen spomaluje. Ale je to otevřený koncept, do budoucna bych jí rád vylepšil do podoby jakou jsem si představoval původně.
/ No jsem na misi Takže to je v minulém čase
Další dlouhé dny strávené na cvičišti. V těchto těžkých dobách nesmíme otálet ani den. Rozhodl jsem se naučit techniku, která mi pomůže bojovat proti honovacím technikám. Delší dobu jsem o technice uvažoval, je potřeba mít pohled na nepřítele z vrchu. Potřeboval jsem na toto jutsu použít svůj primární element (Katon), se kterým můžu spojit svojí mysl. A partnera pro trénink, který umí elementární bunshin jutsu.
Základní představa Jutsu byla, že vyvolám orla, který bude sledovat nepřítele z vrcha a bude fungovat podobně jako třetí oko a když mu přikážu tak způsobí nepříteli zranění. Takže dokážu odhalit většinu věcí, které z pohledu první osoby neuvidím. Na začátku tréninku jsem se musel naučit vyvolat ohnivého orla a vdechnout do něj zároveň i život ve formě chakry. Zdánlivě jednoduché, v praxi dost složité. Po dvou dnech se mi podařilo udělat vlaštovku,.. jaké zklamání. Den na to se mi podařilo vytvořit dokonce sokol, ale nepodařilo se mi manipulovat v něm chakru, takže docela rychle zmizel. A orel byl v nedohlednu. Takže jsem si udělal nový cíl, udělám dokonalého sokola. Každou chvíli to vypadalo líp a líp. A po dalších dvou dnech se mi podařilo udělat skvělý tvar i rovnovážnou chakru. Něco jako klon v ohnivé schránce sokola.
Další etapa tréninku byla zpestřování smyslů a kombinace s touhle technikou. Na pomoc mi přišel jeden bývalý spolužák, chunnin stejně jako já. Ovládající Mizu bunshin a docela slušné kenjutsu techniky. Trénovali jsme kenjutsu abych se naučil využívat potenciál nové techniky a vůbec, abych se jí naučil ovládat. V kenjutsu jsem nebyl zrovna nejlepší, takže jsem se musel co nejrychleji vypořádat s originálem. Stál jsem proti pěti klonům a jednomu originálnímu nepřítel. Ze začátku se mi dařilo originál odhalit šestkrát s deseti pokusů, postupem času byla úspěšnost až 95%. Ale to nestačí! Po delším tréninku se konečně podařilo vytrénovat úspěšnost na 100% (99,9%). No ale musel přijít další ústupek. Technika nakonec nedává ani nijáké znatelné zranění, spíš jen spomaluje. Ale je to otevřený koncept, do budoucna bych jí rád vylepšil do podoby jakou jsem si představoval původně.
/ No jsem na misi Takže to je v minulém čase
Akio- Chuunin
- Počet příspěvků : 212
Přišla jsem na cvičiště a v hlavě si furt říkala "Za co mě kdo trestá?" pak jsem si sedla ke stromu a čekala jestli přijde shin.
Hirin- Jounin (S-rank)
Spolu s Akemi jsme se pomalu dostaly na cviciste a potom hledaly Hirin. Ale najit ji nebylo tezke zrovna mi sedela na miste. "Hirin-sama sedite mi na miste." Mirne jsem zvedl oboci no byla to spise provokace nez ze bych to bral vazne.
Shin- Genin
- Počet příspěvků : 169
"Hmm,to máš blbý " vyplázla jsem na něho složila jsem pečet a vedle mě se vytvořil klon "Tak shine tohle je můj klon dneska uděláme základy taijutsu a možná i kenjutsu" pousmála jsem se "začnu tím lehčím a manipulaci s chakrou necham na potom" pomyslela jsem si.Klon šel dál ode mě abych ho mohla pozorovat."Začínáš shine" usmála jsem se.
Hirin- Jounin (S-rank)
"Boze si snad dela srandu jak ji mam vysvetlit ze ja jsem na Taijutsu totalni Nemehlo????"
Pomyslel jsem si a nakonec jsem udelal pecet no mohlo vypadat ze se na neco pripravuju ale to uz jsem se premistil za pomoci Shunshinu za Klon Hirin a snazil se jej kopnout do zad.
Pomyslel jsem si a nakonec jsem udelal pecet no mohlo vypadat ze se na neco pripravuju ale to uz jsem se premistil za pomoci Shunshinu za Klon Hirin a snazil se jej kopnout do zad.
Shin- Genin
Pousmála jsem se "další kdo porušuje předem dána pravidla" pomyslela jsem si.
KLON
Klon se nechal dobrovolně skopnout na zem at má radost pří pádu udělal kotoul a ukázal že má pokračovat.
KLON
Klon se nechal dobrovolně skopnout na zem at má radost pří pádu udělal kotoul a ukázal že má pokračovat.
Hirin- Jounin (S-rank)
Vytahnul jsem Kunai soustredil cakru do rukou a chodidel abych posilil sve uderya kopy ale zaroven se trochu zrychlyl. Teda pokud byla senzibil mohla si toho vsimnout ale pokud ne nemela by o tom mit tuseni jelikoz ma kontrola byla vinikajici tudis Cakra kolem rukou a chodiel nesla videt. Rozbehl jsem se na klona a snazil se jej pichnout kunaiem do Bricha.
Shin- Genin
KLON
Klon chytil jeho ruku s kunaiem přičemž mě potlačil trochu do zadu."myslím že s tím ovládáni chakry nebude zas tak velký problém jak jsem si myslela" pomyslela jsem si to samé udělala i Hirin pak se klon podíval na kunai "do háje skoro mě dostal." levou rukou jsem držela ruku v kterém měl kunai a pravou jsem ho chtěla praštit do břicha
Klon chytil jeho ruku s kunaiem přičemž mě potlačil trochu do zadu."myslím že s tím ovládáni chakry nebude zas tak velký problém jak jsem si myslela" pomyslela jsem si to samé udělala i Hirin pak se klon podíval na kunai "do háje skoro mě dostal." levou rukou jsem držela ruku v kterém měl kunai a pravou jsem ho chtěla praštit do břicha
Hirin- Jounin (S-rank)
Nakonec jsem schytal peknou ranu do bricha ktera mi vyrazila dech. Nakonec mi chvili trvalo nez jsem se probral. Tohle me celkem vytocilo coz bylo celkem spatne. Jelikoz se Aktivovalo moje KG, coz bylo jedine stesti ze sem neovladal techniky svych schopnosti. Hirin si mohla vsimnout ze se kolem me zacinala virit cakra.
Shin- Genin
Klon odskočil dal od něho.Já se ušklíbla "Když si člověk myslí že to půjde lehce tak se stane tohle ale na druhou stranu to bude velmi zajímavé." pomyslela jsem si a na tváří se mi objevil dabelský úsměv.
KLON
"TO je vše co umíš?" řekl klon chtěl ho víc vyprovokovat idkyž to asi nebyl zrovna dvakrát chytré.
KLON
"TO je vše co umíš?" řekl klon chtěl ho víc vyprovokovat idkyž to asi nebyl zrovna dvakrát chytré.
Hirin- Jounin (S-rank)
No moc jsem uz nevnimal co se delo ja se nic moc uz neovladal. Ja tohle nemel absolutne pod kontrolou. Kolem mojeho tela se zacala sirit cakra ktera zacinala virit v cim dal rychleji a agresivne. Nakonec Cakra jakoby vybuchla a klon se mohl citit az vystrasene. Klon mohl citit obrovske navaly strachu. Dokonce i leici Akemi. Nakonec se zacala stahovat za Hirin a jeste dale od ni.
Shin- Genin
"A do prdele to jsem neměla dělat" problesklo mi hlavou dostala jsem se blízko co to šlo ke shinovi vytvořila jsem kolem něho kruh vodních klonu.I když jsem ctila velký strach musela jsem ho překonat.Ve stejný moment jsem já a mí klony začala skládat pečete na suirou no jutsu nebylo to tak rychle jako obvykle to díky jeho chakry."Suirou no Jutsu" vykřikla jsem a uvěznila jsem ho.
Hirin- Jounin (S-rank)
Jakmile me chytla do vodniho vezeni. Ma cakra jeste chvili virila i v nem. Nale behem chvile vse zkoncilo. A me bezvladne tele se vznaselo ve vode. Jelikoz jsem upadl do bezvedomi. No tohle me vycerpavalo neskutecne ve velkem meritku. Momentalne vsechny vzpominky byly uder klona do meho bricha.
Shin- Genin
Když upadl do bezvědomí uvolnila jsem vodní vezení a klony zmizly.Shin padal ,protože když byl ve vodním vězení nestal na zemi,shin ale nespadl na zem nýbrž spadl na mě.Vzala jsem zbytek své zbyle sily vzala shina do náručí a odnesla ho do nemocnice.
//přesun se shinem
//přesun se shinem
Hirin- Jounin (S-rank)
Učení Takigakure-Ryū: Mizukiri no Yaiba
Přišel jsem na cvičiště a rozhlédl se kolem. Nikdo v dohledu a já jsem mohl v klidu trénovat svoji novou techniku. Otevřel jsem svitek a přečetl si co technika obnáší. Pokyvoval jsem nad ní a pak svitek sroloval a schoval zpět do kapsy. Žádné pečetě to nepotřebovalo, tak jsem mohl v klidu začít.Přišel jsem blíž k vodě a pokusil jsem se pomocí chakry z vody udělat z vody vodní meč. Zatím to moc nešlo, ale já se pořád soustředil. Pořád se nic nedělo a já jsem se soustředil víc a víc, až mi stekla po obličeji malá kapka potu. Voda se trochu pohla. Pousmál jsem se a soustředil se ještě víc. Kolem mého těla začala proudit chakra, ale nic zajímavého se pořád nedělo.
Na chvíli jsem se přestal soustředit a hluboce jsem oddychoval. Otřel jsem si pot a pokračoval ve svém tréninku. Opět jsem se pekelně soustředil a voda se trochu pohybovala. Chakra kolem těla opět narostla a voda trošku vystříkla směrem k mé ruce. Nedoletěla ale moc daleko a spadla na zem. Chvíli jsem se na ni díval a pak se začal opět soustředit, stejně jako předtím. Kapka opět vzlétla a tentokrát doletěla přímo na mou ruku. Usmál jsem se, ale stále se nepřestával soustředit. To soustředění mě donutilo i zavřít své oči.
Tentokrát vzletěl větší kus vody, ale hned zase spadl do vody. Zkusil jsem to znova a tentokrát se mi začala úplně klepat rukou soustředěností. Kus vody opět vzlétl a letěl ke mě. Nestihl jsem ho zastavit a celého mě pocákala. Alespoň jsem měl sprchu za sebou.
Díky té vodě jsem načerpal novou energii a opět se začal soustředit jen a jen na tu vodu. Opakovali se věci předchozí a konečně se mi povedlo zvednout i větší kus vody, která na mě tentokrát necákla, ale vletěla mi do ruky. Meč se z ní bohužel nestal.
Napadla mě už jen jediná věc, jak to dokázat a to, se u toho ještě pořádně vyřvat. Nikdo tu není, tak nemusím nic řešit. Začal jsem se pekelně soustředit, jak jsem to nejlépe zvládl a pořádně jsem zařval. Vody mi vlítla do ruky a stal se z ní vodní meč. Chvíli jsem se na něj jen tak díval a pak jsem se usmál.
Chvíli jsem s ním jen tak šermoval ve vzduchu a trénoval s ním, ale moc dlouho nevydržel, protože jsem do něj zapomněl soustředit chakru a rozpadl se mi. Tak s tréninkem budu pokračovat později. Teď jsem si lehl pod jeden strom a celý vyčerpaný jsem hned usnul.
Totsuki- Jounin
Vzbudil jsem se a ani jsem nevěděl,jak dlouho jsem vlastně spal. Muselo to být víc než tři dny, což byl u mě asi rekord. Ani se mi moc nechtělo vstávat, ale už bych odsud měl vypadnout. Co by si o mně pomysleli lidi co tudy budou procházet či trénovat?
Pomalu jsem se začal zvedat. Pořádně jsem se protáhl a prokřupl si krk. Cítil jsem se, jako bych se léta nehýbal. Vzal jsem si svůj meč a zastrčil ho do pochvy. Přemýšlel jsem, kam teď.
Nakonec jsem se rozhodl, že prostě půjdu za nosem a někam dojdu. Jako jsem to dělal vždycky.
/Přesun
Pomalu jsem se začal zvedat. Pořádně jsem se protáhl a prokřupl si krk. Cítil jsem se, jako bych se léta nehýbal. Vzal jsem si svůj meč a zastrčil ho do pochvy. Přemýšlel jsem, kam teď.
Nakonec jsem se rozhodl, že prostě půjdu za nosem a někam dojdu. Jako jsem to dělal vždycky.
/Přesun
Totsuki- Jounin
Pomalu jsem došla na místo a zadívala se kolem sebe. Nikdo tu nebyl a možná jsem to dovedla i ocenit. To ticho a klid se mi prostě líbilo. Zády jsem se opřela o jeden ze stromů,při čemž jsem se dívala na oblohu, a zavřela svoje oči.
Trochu mě mrzelo že tu nemohla být moje matka. Od chvíle co odešla jsem se nemohla zbavit pocitu že mi něco v životě chybí. Bylo to jaké tenkrát když jsem očekávala návrat otce. Marně. Nikdy se nevrátil. Ale jako kdyby jedna moje část stále doufala v jeho návrat. Trochu mě děsil ten fakt, že si nedovedu pomalu ani vybavit jeho obličej. Rozmrzele jsem si povzdychla a podívala se na vodní plochu. Přemýšlela jsem o tom, co by mě tak Kage chtěla učit. Přeci jenom, nebyla jsem z těch co používali nějaké techniky, na elementární úrovni. Bylo to něco, co nedovedl pomalu nikdo pochopit. Možná jsem prostě jen po rodičích nezdědila to pravé, co k tomuto bylo potřeba. Času ještě bylo dost. Možná jsem se ještě mohla zlepšit. Na druhou stranu mi nepřipadalo tak špatné, být jen pouhým medikem. Podle mě, byli tito lidé, možná potřebnější než mnoho jiných. Ale kdo ví. V tomhle světě shinobi jsem byla naprostý nováček. A kde co mě mohlo překvapit.
Trochu mě mrzelo že tu nemohla být moje matka. Od chvíle co odešla jsem se nemohla zbavit pocitu že mi něco v životě chybí. Bylo to jaké tenkrát když jsem očekávala návrat otce. Marně. Nikdy se nevrátil. Ale jako kdyby jedna moje část stále doufala v jeho návrat. Trochu mě děsil ten fakt, že si nedovedu pomalu ani vybavit jeho obličej. Rozmrzele jsem si povzdychla a podívala se na vodní plochu. Přemýšlela jsem o tom, co by mě tak Kage chtěla učit. Přeci jenom, nebyla jsem z těch co používali nějaké techniky, na elementární úrovni. Bylo to něco, co nedovedl pomalu nikdo pochopit. Možná jsem prostě jen po rodičích nezdědila to pravé, co k tomuto bylo potřeba. Času ještě bylo dost. Možná jsem se ještě mohla zlepšit. Na druhou stranu mi nepřipadalo tak špatné, být jen pouhým medikem. Podle mě, byli tito lidé, možná potřebnější než mnoho jiných. Ale kdo ví. V tomhle světě shinobi jsem byla naprostý nováček. A kde co mě mohlo překvapit.
Hikari Momochi- Genin
- Počet příspěvků : 47
Přišel jsem na cvičiště a rozhlédl se. 'Hmm, není tu narváno. Jen holka, která sedí u stromu. Mno, tak já se jdu protáhnout.' Položil jsem katanu na zem a díval se na tu dívku u stromu. 'Hmm, kdo to asi je? Mno nic.' Upevnil jsem si závaží na nohy a na ruce. 'Tak jdeme na to.' Vstal jsem a začal běhat menší okruh, přičemž jsem si pořád říkal, kdo to může být ta dívka. Jen tak tam sedí a nic nedělá. 'Že by na někoho čekala?' Moje myšlenky ale stále přeskakovaly z ní na trénink. 'Chtělo by to větší schopnosti s mečem. Achjo, kdybych tak poznal nějakého šermíře. Ale tak co, prostě budu trénovat víc a víc, abych zesílil, tak budu běhat rychleji. Začal jsem běhat úplným sprintem. 'Doufám, že toho dost vydržim.' Snažil jsem se soustředit na trénink, ale spíš jsem častěji koukal na záhadnou dívku pod stromem.
Naoki Utsushi- Jounin (Rokubi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 166
Aniž bych si pořádně všimla, kdy k tomu došlo, všimla jsem si že už tady dávno nejsem sama. Moje oči padnuly na nějakého člověka. Od prvního pohledu jsem soudila že se jedná o kluka. Mohl být o něco starší než já ale to jsem nedovedla říci přesně. Nebyla jsem nějak moc blízko abych dovedla říct co to tam dělá. Nakonec začal běhat. V hlouby duše jsem mu možná začala závidět. Ani zdaleka jsem nebyla tak rychlá, jako byl právě ten neznámý mladík. Spíše jsem se skoro okamžitě zadýchala a bylo mi akorát špatně. To mi moc na mojí náladě nepřidávalo. Čím dál více jsem se cítila, oproti ostatním, k ničemu. Chápala jsem, že každý člověk byl prostě jiný, ale když jsem sledovla tu rychlost nutilo mě to přemýšlet o sobě. Kdybych byla aspoň z poloviny tak rychlá.... Projelo mi hlavou a pokusila jsem se pousmát. Možná, když budu dost trénovat, jednou se mi to povede. Ozvalo se mi optimisticky v hlavě o pár vteřin později. Sama jsem si ale nebyla tak moc jistá, jestli něco takového, vůbec kdy dovedu. Čas plynul docela pomalu ale pro mě jako kdyby se doslova táhnul. S jistým zájmem v očích jsem sledovala toho kluka a nehýbala se. Jen moje oči měnily neustále směr, jak jsem kontrolovala jestli už nejde ONA. Ta osoba která mi přislíbila trénink.
Hikari Momochi- Genin
Doběhla jsem ke cvičišti. Už z dálky jsem registrovala dvě osoby. Čím více jsem se blížila, poznávala jsem v oněch postavách Hikari a Naokiho. Chm, zajímavé.. Došla jsem až k Hikari a Naokimu zamávala.
,,Omlouvám se za to zdržení. Byla tam ještě práce." usmála jsem se omluvně. Rozhlédla jsem se rychle kolem, pak jsem se posadila někam ke břehu vody, rybníčku.
,,Tak, pro dnešek si popovídáme, abych o tobě jistila něco více. A kdyžtak můžeme zkusit i něco trénovat." navrhla jsem jí.
,,Omlouvám se za to zdržení. Byla tam ještě práce." usmála jsem se omluvně. Rozhlédla jsem se rychle kolem, pak jsem se posadila někam ke břehu vody, rybníčku.
,,Tak, pro dnešek si popovídáme, abych o tobě jistila něco více. A kdyžtak můžeme zkusit i něco trénovat." navrhla jsem jí.
Hitomi Yamada- Hachidaime Mizukage
- Počet příspěvků : 849
Z mého, jakéhosi přemýšlení, mě vytrhl až hlas. A to hlas Mizukage. Rychle, na moje poměry, jsem se odlepila od stromu a sklonila pohled k zemi.
"Uhm...vy se ale nemusíte omlouvat. Nevadí mi čekat." Pravila jsem klidně a pak se zadívala zase na toho kluka, kterého jsem neznala.
"Hai, Mizukage-sama, i když...." Moje oči se stočili mimo všechny lidi a já se zadívala spíše na vodní plochu. " Po pravdě, toho moc neumím." Přiznala jsem se, s jistým posmutnělým tónem v hlase. Bylo to sice normální, že od medika člověk nemohl čekat zázraky, ale mě to stále připadalo ta...divné. Viděla jsem na Akademii lidi v mém věku, kteří dovedli ovládat impozantní techniky. Takové které až dovedly zamrazit. Ale já? I když jsem se chtěla, nebo snažila, sebevíc. Nešlo to. Jako kdybych měla nějaký ten blok který mi v tom bránil. A já se toho ne a ne zbavit.
"Uhm...vy se ale nemusíte omlouvat. Nevadí mi čekat." Pravila jsem klidně a pak se zadívala zase na toho kluka, kterého jsem neznala.
"Hai, Mizukage-sama, i když...." Moje oči se stočili mimo všechny lidi a já se zadívala spíše na vodní plochu. " Po pravdě, toho moc neumím." Přiznala jsem se, s jistým posmutnělým tónem v hlase. Bylo to sice normální, že od medika člověk nemohl čekat zázraky, ale mě to stále připadalo ta...divné. Viděla jsem na Akademii lidi v mém věku, kteří dovedli ovládat impozantní techniky. Takové které až dovedly zamrazit. Ale já? I když jsem se chtěla, nebo snažila, sebevíc. Nešlo to. Jako kdybych měla nějaký ten blok který mi v tom bránil. A já se toho ne a ne zbavit.
Hikari Momochi- Genin
Strana 10 z 24 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure :: Cvičiště
Strana 10 z 24
Povolení tohoto fóra: