Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cvičiště č. 3

+24
Akuma Saito
Rin Saito
Bijuu
Kataro Terumi
Kaia Yoshino
Kiseki Mirakuru
Goku
Ruko Terumī
Yoko Terumi
Kashike
Kairi Utsushi
Daisuke Utsushi
Naoki Utsushi
Hikari Momochi
Totsuki
Asuka
Kioshi Hoshigaki
Emilia Akatatsu
Faito Dansaku
Akio
Shin
Hirin
Yuuki Botan
Hitomi Yamada
28 posters

Strana 21 z 24 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24  Next

Goto down

Cvičiště č. 3 - Stránka 21 Empty Cvičiště č. 3

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sat Jul 13, 2013 8:17 pm

First topic message reminder :

Cvičiště u vody. Je dobré pro ty, kteří mají vodní podstatu ^^
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Počet příspěvků : 849

Návrat nahoru Goto down

Cvičiště č. 3 - Stránka 21 Empty Re: Cvičiště č. 3

Příspěvek pro Hirin Wed Aug 12, 2015 1:01 pm

Usmála jsem se na Kairy,když na mě vyplázla její jazýček. Přemýšlela jsem o tom, že si jí nechám a nikomu jí nedám. Koukla jsem na Kisekiho."Ale neotravuješ" odvětila jsem Kisekimu. "Slyšel si šéfku" pověděla jsem a naznačila,že pravě Kairi je ta šefka. Držela jsem smích na uzdě,protože mi to všechno přišlo k smíchu, hlavně Kairi, která se rozhodla, že tu bude "vládnout." Já nic nenamítala, byla jsem tu vlastně pro ní.
"Pokuď s tím bude Kairi souhlasit,tak proč ne" pověděla a za chvilku mě Kairi honila s jídlem. "No táák, už nejsem nejmladší " řekla jsem se smíchem. Byla to Ironie,bylo mi sotva 21 let. Klonové přinesli klobásky a dali je na talířek. "S chuti do toho" pobídla jsem k jídlu.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 739

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiseki Mirakuru Wed Aug 12, 2015 1:22 pm

Očami som sledoval Kairi. Vyzerala tak bezstarostne a veselo. Dokonca keď sa mračila vyzerala viac roztomilo a strašidelne, než autoritatívne ale nebudeme jej to predsa len brať. Podišiel som bližšie k nim a sadol som si. Veľa som toho nehovoril, len som obe sledoval. Toto mi viac vyhovovalo a aj tak som o svojej požiadavke mohol povedať, až keď sa najedia. Po tom, čo povedala, že Kairi je šéfka musel som sa pousmiať, predsa len aj ona ju tak dokonca brala. Bolo to celé také vtipné. Keď povedala, že už nieje najmladšia, tak som si ju prezrel a prehovoril som. "Nie si ty náhodou v rovnakom veku, ako ja?" Pravda, tipoval som jej menej ale to bolo asi preto, že som nevedel dobre odhadnúť vek ľudí. Aj keď som bol mladý vek som nikdy neriešil, lebo som bol nesmrteľný. Po chvíli už to bolo asi hotové v čom ma utvrdila Hirin a ja, keďže som ich nechcel príliš vyžierať som sa toho trocha stránil. Preto som počkal, až kým začnú tie dve. "Dobrú chuť." Poprial som im a potom sa z ničoho nič jeden párok zdvihol do vzduchu a vletel mi do úst a ja som si odhryzol. To isté sa stalo aj z krajcom chleba. Tieto dva pokrmy poletovali u mojej hlavy a keďže som nemal ten tanier tak som to musel vymyslieť týmto spôsobom.
Kiseki Mirakuru
Kiseki Mirakuru
Genin
Genin

Počet příspěvků : 279

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Wed Aug 12, 2015 2:15 pm

"Nie? hmm.." Na chvíľku som sa na Hirin zapozerala.
"Vyzeráš mlado." Zazubila som sa, po čom mi však jeden z klonov doniesol klobásku a ja som ju s radosťou na tanieriku prijala. Pustila som sa do nej.. jop bola som na mäso, bolo to vidieť. Rozhodne viac na mäso než na sladké. Aspoň som po ňom nerobial blbosti ako po sladkom.
"Dhwuakfavosdbv." Nie že by mi bolo rozumieť, no pravdepodobne to bola vďaka. Mohla to Hirin usúdiť z toho môjho nadšene´ho výrazu a pusy úplne zamazanej od klobásky.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 273

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Wed Aug 12, 2015 2:22 pm

"Kairi, má pravdu" dodala jsem na otázku od Kairi a pokývala jsem hlavou. Měla pravdu,vypadal mladě. Když mi přinesl klobásku,olízla jsem se a pustila jsem se do ní. Měla jsem obrovský hlad, ještě chvilku a kručelo by mi v břichu. Celkem dost jsem čuměl,jak to děla s tím levitujícím jídlem,že by to byl kouzelník?
Koukala jsem na Kairi,když divně vyjádřila svou radost z klobásky, jinak mi to nevadilo,přišlo mi to vtipné. Byla jsem ráda,že je šťastná a že jí chutná. Klonové se vyznamenali a klobásky nespálili,jak jsem se bala. Hned bych jím svěřila svou kuchyň,ještě aby ne byla jsem to já!.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yumi Mia Hōzuki Wed Aug 12, 2015 2:31 pm

Hned na kraji cvičiště jsem zahlédla nějakou skupinku. Nakrčila jsem nosík a zavětřila. No jooo když nějakou dobu nejíte máte pak čich jako pes! "Bude zábava." Broukla jsme si sama pro sebe, letmo se koukla na Katara a vyskočila do koruny stromů. Přeskákala jsem až na strom, který byl ke skupince nejblíž a zavěsila se nohama za větev. Najednou jsem se tam z koruny vyloupla a visela tam jako netopýr hlavou dolů. Okamžitě jsem pohledem skočila na toho klučinu od jezera. "Zajda." Poznamenala jsem směrem k němu a zazubila se. Jeho kamarádka asi ještě vyspávala kocovinu v baru. Okamžitě jsem identifikovala odkud ta vůně jde a založila si ruce na prsou. "Zdravím." Prohodila jsem ke skupince a přešla rovnou k věci. "Můžu vám jednu ukrást?" Dál jsem tam visela hlavou dolů.
Yumi Mia Hōzuki
Yumi Mia Hōzuki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 103

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Wed Aug 12, 2015 2:38 pm

Šel jsem společně s Miou na cvičiště kde jsme v dálce našli skupinku lidí, kteří grilovali? Byla by paráda se tam nějak vetřít mezi kolektiv, alespoň bude zase jednou veselo, přesně jako včera v baru s Miou. Přeskakoval jsem jako Miu z větve na větev až jsme dorazili k té poslední kde jsem se zavěsil hned u ní a kouknul dolů na ně. " Hoj " Pozdravil jsem zdejší a usmíval se. Byl jsem zvědavý co se zde bude po dnešní den dít. Zatím jsem vedle Mii byl zavěšenej a vyčkával co se bude dít.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 531

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiseki Mirakuru Wed Aug 12, 2015 2:45 pm

Vďaka mojej zázračnej levitujúcej technike som sa dokázal najesť bez príboru a bez toho, aby som sa nejako ušpinil. Kairi si veselo pochutnávala hoci zasa ona bola špinavá až po uši ale bolo vidieť, že jej náramne chutilo. Čakal som, kým sa obe najedia, aby som mohol prezradiť svoju požiadavku, keďže som chcel trénovať ale mal som počkať, než to do seba hodia. Niečo začalo šuchotať v strome, preto som upriamil svoj zrak k nemu. Zajda? Kde? Poobzeral som sa okolo seba po tom, čo sa zjavila tá stalkerka, ktorá sa hrala na netopiera. Asi videla niečo, čo som ja nevidel, keďže žiadneho zajaca som tu nenašiel. Potom som sa na ňu opäť pozrel. "Že ty ma sleduješ?" Opýtal som sa bez nejakých väčších výčitiek. Poslednú dobu sa mi stávalo, že som toto stvorenie stretával častejšie a častejšie a pri tom som sa stále vyhýbal ľuďom, teda snažil som sa ale v poslednej dobe mi to ale vôbec nevychádalo, dokonca ani Khairuni s tým teraz nesúhlasil.
Kiseki Mirakuru
Kiseki Mirakuru
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Wed Aug 12, 2015 3:02 pm

"Myslela som teba Hriin." Zazubila som sa, keď sa mi podarilo sústa prehltnúť. Nakoniec sme to tu spásali všetci, teda pásali. Stále bolo klobások dosť. Bola som spokojná pretože to vyzeralo tak, že sa dnes konečne najem dosýta niečoho, čo mi naozaj chutí. Stíhali to vôbec jej klony opekať? V tom sa však objavila nejaká žena.. alebo dievča? Pre mňa bol každý pomaly ako dospelák.. za ňou po chvíľke tiež nejaký muž s bielymi vlasmi.
"Hmm.. nie.. nemôžete." Usmiala som sa pomerne zlatým spôsobom a provokačne som si z jednej klobásky odhryzla.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Wed Aug 12, 2015 3:23 pm

"No..ehm.. to je ejedno" odvětila jsem Kairi. Dost mě zaskočila. Myslela jsem,že se ptá Kisekiho. Takový trapas Jedla jsem si svou klobásku a koukala na Kisekiho jak mu to jídlo levituje kolem hlavy. "Jak to jen dělá?" pomyslela jsem si a kousla do chléb.
Když jsem uslyšela někoho vyslovit zajda, otočila jsem se. Ha batwoman! nebo batgirl? Ale jak jsem se podívala blíž byla to jen nějaká holka. "Jsem nevěděla, že z speciální léčebny někdo utekl" řekla jsem a usmála se do široká. Zasmála jsem se,když jí Kaira odmítla..
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yumi Mia Hōzuki Wed Aug 12, 2015 3:27 pm

"No jo je to můj koníček. Nemůžu si pomoct." Odpověděla jsem Kisekimu a pokrčila rameny. Po tom co Kairi řekla, že ne jsem seskočila a zůstala v dřepu na zemi. "Ach takže šéf jsi tu očividně ty." Poznamenala jsem a prohlídla si jí. "Co to takhle za něco vyměnit?" Navrhla jsem jí a pak svou pozornost obrátila na Hirin. "Trefa." Ukázala jsem na ní ukazováčkem. "Bum." Udělala jsem jako, že jsem vystřelila. "Léčebna je málo hlídaná...a tak si tu každý netopýr může lítat jak chce. Někdo by s tím měl něco udělat." Poznamenala jsem a pohled přesunula zpět k té nejmenší.
Yumi Mia Hōzuki
Yumi Mia Hōzuki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Wed Aug 12, 2015 3:49 pm

Jen jsem přihlížel, stejně se bavili jen mezi sebou tak se do toho nebudu plést. Seskočil jsem dol a zývnul jsem si. Byl jsem pořád ještě trochu rozespalej, něco jsme si totiž naspali, ale asi ne dost. Měl jsem i docela sucho v krku, ale chtěl jsem ještě počkat než jim tu něco vypiju. Stánky tu bohužel nebyli abych si koupil vlastní pití a dnes už měli všude zavřeno. Dneska zavřeli dřív hamouni jedni. Čekal jsem jako pozorovatel co se bude dít.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiseki Mirakuru Wed Aug 12, 2015 3:57 pm

Nečakal som, že sa k tomu takto verejne prizná ale čo čakať od takého stvorenia, ktorý ma sledoval už pri jazere? Keďže ja som dojedol vyskočil som na svoje nohy a trochu ustúpil stranou, aby som všetkých videl. Cítil som sa nervózne v prítomnosti tak veľa ľudí. Bolo ich na mňa proste priveľa, preto som začínal strácať prehľad. Kľud ... Dokonca po rozhovore z Hirin sa priznala, že utiekla z liečebne. Pravdu povediac aj by som jej to uveril ale keď to hovorila takýmto tónom je pravdou, že len žartovali. Niekedy som tým ľuďom proste nerozumel. A pozorovaním som na to zatiaľ nikdy neprišiel. Musel som ale zistiť, či sa tu bude alebo nebude bojovať, inak tu nemá cenu ostávať. Aj keď by som im asi mal oplatiť nejak to pohostenie. Najbližšie som ale bol u Kairi do ktorej som šťuchol prstom. Chcel som jej niečo povedať ale nevyzeralo to, že je nejak sústredená, takže keď tak to mohla brať aj len tak zo žartu.
Kiseki Mirakuru
Kiseki Mirakuru
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Wed Aug 12, 2015 4:13 pm

Znova som sa usmiala, keď to Hirin rýchlo zahovorila. Nebodaj som jej nelichotila ? Dúfala som že áno, bola by škoda, keby že nie. Popravde som si tiež všimla tie Kisukeho .. čary, ale boli mi ukradnuté. Ja som jedlo rada obchytkávalap ri tom, ako som ho jedla.. proste som sa cítila ako že ho naozaj jem a nie ako že ma kŕmia. Pozerala som sa na dievča s bielymi vlasmi, ktoré si dreplo a snažilo sa so mnou vyjednávať? Naozaj? Na tvári sa mi objavil podivný úsmev a v očiach sa mi zablisklo.
"Dobre.. vymením klobásku za... niečo, nejakú službu, pre ktorú si jedného dńa prídem." Vyplazila som na ňu jazyk. Ako taký malý otrokár.. V tom ma však śtuchol Kiseki, na ktorého som sa pozrela a usmiala som sa. 
"Hai?" 
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Wed Aug 12, 2015 4:28 pm

Když na mě "vystřelila", cpoložila jsem ruce na místo,kde by měla kulka zasahnout. Udělala jsem, že jsem postřelena,ale opět jsem si sedla. Koukla se na místo,kde jsem položila ruce a pronesla. "Nejsem to ale klikař "a usmála jsem se. "Možná jím stačilo přistřihnout křídla,ale nikdy jsem neviděla lítat netopýra,když je den " pověděla jsem poznámku,že blázinec je málo hlídaný.
"pff,já to platím a nic nedostanu" zamumlala jsem si pod nosem a založila si ruce na prsou. Zamračila jsem se. Možná že to tu vedla,ale já to platila! Hrůza toto.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yumi Mia Hōzuki Wed Aug 12, 2015 4:45 pm

Pohledem jsem střelila na nervózního chlapce a podivně se usmála, jakoby mi to dělalo radost. Dala jsem si pramínek vlasů za ucho a vrátila se k té maličké. Její výraz mi připomněl mě. Hééé...tak takhle. Natáhla jsem k ní ruku s úšklebkem abych slib zapečetila potřesením. "Platí." Zazubila jsem se a se stejným výrazem jsem se koukla na Hirin. "Jooo oni to zkoušeli." Okomentovala jsem přistřižení křídel. "Nevíš, že kiri má speciální netopýry?" Podivila jsme se naoko. "Yumi nebo Mia...těší mě." Představila jsme se nakonec abych nebyla za hulváta jako vždy.
Yumi Mia Hōzuki
Yumi Mia Hōzuki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Wed Aug 12, 2015 4:55 pm

Zdálo se, že si mě nikdo nevšímá, tak jsem se nějakým způsobem začlenil mezi kolektiv a v klídku si pojídal klobásku s kečupem. Klobása byla výborná, obzvlášt po tom všem co jsme vypili přes noc. Měl jsem docela velkej hlad a klobása umí pořádně nasytit. Nechal jsem tamty tři ať se klidně hádají, alespoň to odvede pozornost ode mě a já si oddychnu. Takovej vegáč jsem neměl už pořádně dlouho chvíli.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiseki Mirakuru Wed Aug 12, 2015 5:05 pm

Konečne som bol od nich v takej vzdialenosti, že som na nich videl a cítil som sa o dosť lepšie, že sa nič nechystá. Hlavne tá blondína vyzerala nebezpečne, ako keby mala stále niečo za lubom. Do rozhovoru medzi Hirin a ňou som sa preto nemiešal, lebo jej pozornosť bola prenesená celá na ňu, takže ja som bol v cajku. Potom sa na mňa pozrela Kairi. Neviem prečo ale tá jej veselosť bola nehorázna. Nechápal som, ako môže byť taká ale to je asi tým, že bola dieťa. Ale taktiež bola aj shinobim už v takomto veku, čo je obdivuhodné. "Nó, k tomu predtým, chcel som si ísť zatrénovať, takže či by si mi s tým prosím nejak nepomohla." Bolo tu dosť ľudí a povyku a myslel som si, že odpovie nie, keďže takmer každý si radšej užíva zábavy v kolektíve, ktorom sa vám niekto snaží ukradnúť vašu klobásku.
Kiseki Mirakuru
Kiseki Mirakuru
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Wed Aug 12, 2015 5:58 pm

Tie dve sa bavili o niečom, čo som vôbec nechápala. Mali šťastie, lebo som si ani nevšimla kao nám ten bielovlasý maník učmajzol klobásku. Úplne splynul s davom. Sústredila som sa totiŽ na Kisekiho a jeho otázku, alebo prosbu? Kto vie. Poškrabala som sa vo vlasoch a na chvíĽku som sa zamyslela.
"Hmm.. pokojne, prečo by nie." Zazubila som sa, postavila som sa a schmatla som do úst ďalšiu klobásku.

"Uhm teraz? Tu?" Spýtala som sa. Bolo by to asi aj menšie predstavenie pre ostatných, možno začnú stávkovať kto vie.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Wed Aug 12, 2015 6:16 pm

Nikdo si nevšiml,že jsem naštvána. Se tu domlouvají,ale že jsem to všechno zařadila to nikoho nezajímá. "Zkoušeli,joo?" udivila jsem se. "Evidentně, to nefunguje" dodala jsem a ušklíbla jsem. "To nevím, mám radši žraloky" odvětila jsem na její otázku. "Já jsem Hirin" představila jsem se.
Chtěla jsem si vzít klobásku,ale ona tam nebyla! Kde byla! Koukla jsem na toho blázna,který se představil jako Yumi nebo Mia. Vzpomněla jsem si na toho muže co přišel sní. Otočila jsem se k němu. "ON!" zavrčela jsem. On si pokojně jedl mojí klobásku a to bez slova. Rychle jsem se postavila a otočila. Tasila jsem samehadu. "Jak se opovažuješ! To je moje klobása!" mračila jsem se na něho. Tohle se neděla! Nejhorší na tom bylo,že se mi už nevrátí,protože jí sprostě jedl a ještě s kečupek,který ani nevím,kde vzal.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yumi Mia Hōzuki Wed Aug 12, 2015 7:31 pm

Mlčky jsem si vzala klobásku a pustila se do ní. Nevšímala jsem si nikoho dokud Hirin nevykřikla. Otočila jsem se na Kantara a chvíli na něj jen tak zírala, jestli to fakt udělal. Já tu musím nabídnout protislužbu té malé a on si jen tak vezme?! Normálně bych se po něm vrhla kdyby Hirin nevytáhla Samehadu. Zbystřila jsem a sledovala jí. Ale, ale, ale.. Takže už jsem věděla kdo má jeden z legendárních mečů. Podivně se mi zablesklo v očích a dál jsem jedla klobásu. Tenhle den se vyvedl lépe než jsem čekala.
Yumi Mia Hōzuki
Yumi Mia Hōzuki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Wed Aug 12, 2015 8:03 pm

Dojedl jsem si klobásu abych měl volné ruce a dodal. " Než vy se domluvíte tak se to maso skazí, jen nemrhám jídlem. Později vás klidně pozvu na vlastní grilovačku a nebudu dělat rozdíly v tom kdo si čeho kolik vezme." Kdybych si tu klobásu nevzal tak by se dohadovali celej den a jídlo by se skazilo. " Pokud na mě ale chystáš útočit kvůli takové prkotině, budu se muset bránit. " Zachytil jsem jílec katany a chystal se jí vytáhnout v případě, že na mě zaútočí Samehadou. Měl jsem proti Samehadě výhodu, jelikož mám proti ní tajnou zbraň.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiseki Mirakuru Thu Aug 13, 2015 9:23 am

Ja som si všimol aj toho, ako sa Katarovi podarilo vziať si klobásu ale ja som bol asi jediný, kto takúto vec neriešil. Aj tak som sa teraz venoval Kairi, ktorá na moje prekvapenie súhlasila. Aj keď som sa stále snažil odhadnúť ľudí vôbec mi to nešlo. "Ak môžu oni tu, tak môžeme aj my nie?" Opýtal som sa jej celkom logickým odôvodnením. Teraz z toho asi vznikne súťaž o to, kto predvedie väčšiu šou. Vytiahol som z pochvy svoju katanu, ktorú som dal pred seba. Bola to pre mňa cenná katana, ktorou som bojoval už od Akadémie, možno si ju pamätá aj keď k cvičným súbojom som ju zvyčajne musel odkladať ale ku koncu mi to dovoľovali. "Ako za starých čias z Akadémie?" Nerozprával som s ňou príliš ale už predtým sme spolu trénovali, lebo sme museli.
Kiseki Mirakuru
Kiseki Mirakuru
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Thu Aug 13, 2015 9:49 am

Momentálne som bola príliś nadšená z môjho "tréningu" s Kisekim, než aby som si všimla vyčínanie Hirin a toho bielovlasého zlodeja. Len som rýchlo odskočila od Kisekiho ďalej a z brašničky som vytiahla jedne kunai.
"Yosh.. nešetri ma!" Postavila som sa do klasického neutrálneho postavenia a čakala som na jeho prvý útok. Bola som celkom zvedavá čo zvládne, popravde som príliš o jeho schopnostiach nevedela a.. on asi ani nie o mojich, keďže som Hyuoton ovládla len prednedávnom.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiseki Mirakuru Thu Aug 13, 2015 3:02 pm

Prestal som sledovať ostatných a zameral sa už stopercentne na Kairi. Odskočila a vytiahla zbraň. Nevedel som, čo ovláda. Na Akadémii sa bojovalo prevažne v boji s blízka, preto by som mal asi začať týmto štýlom. Rozbehol som sa na ňu a zahýbal som pri tom z prava do ľava a z ľava do prava a stále tak dookola. Pri tomto pohybovaní mi šlo o to, aby som mohol vidieť za jej chrbát a zamerať nejaký ten kamienok. Dva z nich sa zdvihli za jej chrbátom a namierili si to do jej malej zadnice, kde ju to mohlo poštípať a vymaniť zo sústredena. V ten moment, keď sa to malo stať som aj ja zmenil posledný pohyb a miesto z prava zasa do ľava som vyštartoval už rovnou čiarou na ňu. Pri čom som katanou sekol z ľavej strany na jej bok. Bol som naozaj veľmi rýchli aj keď mi schádzala sila. Na to, aby som ale dokázal prebodnúť človeka katanou som jej na to veľa nepotreboval.
Kiseki Mirakuru
Kiseki Mirakuru
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Thu Aug 13, 2015 4:06 pm

Schovala jsem samehadu. Zamračeně jsem koukala jak jí klobásku. "Stačilo by,kdyby si poprosil a dal bych ti" pověděla jsem nabručeným hlasem. Sedla jsem si k němu zady a nafoukla tváře. Byla jsem uražena. "taková drzost" pomyslela jsem si a koukala jsem na ty dva. Doufála jsem, že Kairi nic neuděla a že mu Kairi nakope jeho pozadí.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 21 z 24 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24  Next

- Similar topics