Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Budova Tsukikage

+36
Milli Kamizuru
Yoshita Kanen
Tora Iku
Shiro
Sumi
Yuki Tsuki
Atsuka
Goku
Rei Casius
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Sasuke Tobirama
Itama Senju
Aimi Iwatsuchi
Hokori Mai
Crystal Takaishi
Kangae Mizutsuchi
Killunia
Akasuna no Ruki
Misha Haybushi
Reina Kana
Kaya
Mai
Hoozuki Meizu
Junka
Yun Harada
Akio
Ex Libris
Yogi
Shinobi
Tatsumaki (Oga)
Yomi Hikikomori
Kaomi
Ayame Takahashi
40 posters

Strana 7 z 31 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31  Next

Goto down

Budova Tsukikage - Stránka 7 Empty Budova Tsukikage

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 13, 2013 9:21 pm

First topic message reminder :

Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Budova Tsukikage - Stránka 7 Empty Re: Budova Tsukikage

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sun Sep 01, 2013 8:18 am

Vyšla jsem poslední schod a na chvíli se zastavila. Tak nějak jsem čekala, jestli se kolem mne rychlostí blesku neprožene bílá chlupatá koule, ale nic se nestalo.
Trochu jsem se zamračila. Od té doby, co Shi vyrazila na hon toho kance je už oba nikdo neviděl. Pak se po ní budu muset jít podívat.
Všimla jsem si Reie před kanceláří. „Dobré ráno,“ pozdravila jsem ho a šla odemknout. Když se tak stalo, vešla jsem dovnitř a dveře nechala pro Reie otevřené.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Sep 01, 2013 9:56 am

Vošiel som teda do kancelárie a začal som so slovami.
"Zdravím Tsukikage-sama. Ako sa vám darí?"
Bol som zas dosť dobre naladený. Bol som tu pre pár vecí. Potreboval som informácie.
"Eh, Tsukikage-sama... Čo bude naďalej s Yonbim? Tiež by som chcel vedieť nejaké informácie o tom, čo plánuje naša dedina s ostatnými, ak to môžem vedieť."
Poznamenal som, vždy som bol závislý od informácií a nemal som rád neinformovanosť.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sun Sep 01, 2013 5:10 pm

Posadila jsem se za stůl a vyslechla si Reie.
„Dobře, co tobě?“ opětovala jsem mu otázku a pak se zaměřila na ty ostatní.
„Yonbiho je třeba do někoho zapečetit...Bohužel ještě nevím, do koho,“ řekla jsem popravdě. Neměla jsem zrovna chuť ztěžovat nějakému nevinnému pravděpodobně-geninovi život.
„Naše vesnice bude ve spojenectví s ostatními bojovat ve válce proti nepříteli,“ řekla jsem v dost velké zkratce podstatu celé věci. „Ale je dobře, že jsi tady,“ usmála jsem se způsobem, který nevěstil nic dobrého. „Přibližně za týden budu muset opustit vesnici na dobu neurčitou. Dokud se nevrátím, svěřuji ti velení.“
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Sep 01, 2013 5:28 pm

Celkom pokojne a dalo by sa povedať aj šťastne som odpovedal.
"Ja sa mám celkom fajn."
Rozmýšľal som nad tým, kto by mohol byť Yonbiho Jinchuuriky. Kto by do seba chcel zapečatiť démona? No ja by som bol toho schopný, urobiť to pre dedinu by nebol problém. Tak ma to učil celý život môj otec a klan. Z tejto myšlienky ma vytrhli však ďalšie slová Tsukikage-sama. Vždy som býval poslušný na slovo a nikomu som neoporoval. Ale teraz to proste bez toho nešlo.
"Ja a váš zástupca. Pri najväčšej úcte akú k Vám mám...."
Povedal som tajomne až som zadržal dych. Ja a riadiť dedinu? Bolo tu mnoho lepších ľudí na túto prácu. Nikdy som nevedel takú veľkú organizáciu držať po kope. No po tom zatajení som začal hovoriť.
"... Vy ste sa zrazili s koňom?! To chcete aby som riadil túto dedinu? ČOŽE?!!!! Ale keď chcete zahodiť svoju dedinu no dobre."
Dopovedal som a urazene som sa oprel o stenu. Toľko zodpovednosti na mojich pleciach, to proste nešlo. Nie! Nie! Nie! Nie! Nie! Pred niekoľkými týždňami by som ani nepovedal slovo, ale moja osobnosť sa od vtedy zmenila a naučil som sa lepšie prejavovať pocity.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sun Sep 01, 2013 5:48 pm

Jak jsem tak seděla za tím stolem, začala jsem si přerovnávat papíry, aby to nějak vypadalo. S jemným úsměvem jsem si vyslechla, jak se má a pak čekala na jeho odpověď na to, že to tu bude mít na starost.
Byl asi ta nejlepší volba. Momentálně bylo plno lidí mimo vesnici a Rei mi připadal nejvhodnější z těch, co tu byli. Zprvu jsem uvažovala i nad takovými existencemi, jako byl Ishi, ale nakonec jsem došla k závěru, že bych se vrátila a vesnice by už dávno pravděpodobně skonala pod náporem nějakého upraveného kmenu moru nebo tuberkulózy.
Po pravdě, nečekala jsem, že by to mohl odmítnout. Když tedy začal odporovat, okamžitě jsem se zarazila ve veškerém pohybu a pomalu k němu zvedla své kočičí oči.
„Co prosím?“ zeptala jsem se klidně. Lokty jsem si opřela o desku stolu a ruce složila pod bradou. „Pochybuješ snad o mém rozhodnutí?“ vyslovila jsem ledově otázku. Tón jasně ukazoval, že při vyslovení kladné odpovědi by nedopadl moc dobře.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Sep 01, 2013 5:56 pm

Zareagovala fakt zle, vôbec sa mi to nepáčilo. Čo presne sa stalo.
*Plán Bé!
Prešlo mi hlavou a nevinne som sa usmial a pomaly som sa presúval do inej časti kancelárie. Pri čom som hovoril.
"Etoo... Ja len že nie som ten pravý na takúto prácu."
Povedal som a keď som bol na správnom mieste v kancelárií len som povedal.
"Takže pochybujem o vašom rozhodnutí."
*Zmizni! Zmizni! Vypadni preč z tejto miestnosti hneď!!!!
Prešlo mi hlavou. Prečo som šiel do tejto časti kancelárie, bolo tu oko, ktoré som hneď po tej vete otvoril a vyšiel som neuveriteľne rýchlo von a čo najrýchlejšie som sa chcel vzdialiť od Tsukikage-sama, lebo som vedel, že ma prizabije.
Presun

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yun Harada Sun Sep 01, 2013 6:03 pm

S rybářským prutem a bedýnkou v jedné ruce jsem to ještě vzal do kanceláře, jenom dát Tsukikage nějaké papíry a poptat se jestli nemá nějaké přání.

Nakouknu do otevřených dveří a vidím, že má hosta. I tak vejdu tiše jako kočka, lehce se ukloním, bleskově položím papíry které touží po podpisu naší milé Tsukikage a odeberu se před kancelář, kde počkám... až na mě dojde řada.

Podívám se znovu a host zmizel, podrbu se na hlavě a pokrčím rameny, stejně počkám, až budu zavolán.
Yun Harada
Yun Harada

Počet příspěvků : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sun Sep 01, 2013 6:10 pm

Podezřívavě jsem ho sledovala, jak se přesunuje pryč. Periferním viděním jsem zpozorovala Yuna, jak se vplížil do kanceláře a pak z ní zase vyběhl.
V tom Rei řekl pro něj osudovou větu a následně vyskočil z okna. No to si dělá... Okamžitě jsem se zvedla ze židle, ale hned na to si uvědomila, že venku čeká Yun. Po chvilce nerozhodného rozhlížení jsem na své původní místo vytvořila květinového klona. Za tu dobu už mi Rei stihl někam zmizet. Já mu dám...
Ještě jednou díky za to, že mám přehled po celé vesnici... řekla jsem si v duchu, než jsem se rozpadla na lístky.
Klon se mezitím usadil do křesla, přitáhl si k sobě papíry a zavolal „Dále!“.

(Originál přesun)
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yun Harada Sun Sep 01, 2013 6:16 pm

A konečně na mě došlo, vejdu tedy do kanceláře, rychle se opět ukloním.

Odkašlu si "Dobrý den, jen jsem přinesl nějaké papíry vyžadující Váš podpis" řeknu a po krátké odmlce pokračuji 
"A ještě jsem se chtěl zeptat, zda-li nemáte nějaké přání či rozkaz pro mě či logistické oddělení" ukončím  svou řeč a čekám na odpověď, už se těším na ryby.
Yun Harada
Yun Harada

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sun Sep 01, 2013 6:19 pm

„Dobrý den,“ opětuje klon s úsměvem pozdrav, po mém předchozím rozčarování ani stopy. Vezme pero a po krátkém přečtení opět papíry podepíše. Pak je Yunovi podá zpátky.
„Vlastně ne, nic nepotřebuji,“ znovu se usměje klon a dává mu tak volno, pokud vyřeší všechny své běžné pracovní povinnosti.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yun Harada Sun Sep 01, 2013 6:29 pm

Přijmu podepsané listiny, lehce se ukloním "Nebudu tedy nadále rušit, neshledanou" řeknu a pomalu vycouvám ze dveří, které za sebou potichu zavřu.

Plán je jasný, papíry odnést do naší centrály, pak huráá na ryby, usměji se a bryskně pádím za povinnostmi.

/Přesun/
Yun Harada
Yun Harada

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Junka Wed Sep 04, 2013 1:16 pm

Došourala jsem se s lízátkem v puse před budovu a chvíli prostě jen tak stála se založenýma rukama na prsou.
Zase mě čeká ta výzva...
Přimhouřila jsem bojovně a nenávistně oči.
..schody!
Zhluboka jsem se nadechla a vydala se hrdinně do budovy a pak po schodech nahoru. Posledních pár schodů nahoru jsem se šourala jako šnek a myslela, že vypustím duši.
S jazykem skoro na zemi jsem zdolala poslední schod a udýchaně si otřela čelo.
Pro dnešek byla schodů až až..
Když jsem zklidnila dech vyrazila jsem ke kanceláři a zaklepala.
Junka
Junka

Počet příspěvků : 176

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yun Harada Fri Sep 06, 2013 1:09 pm

V práci jsme měli fofr... inventura, kontroly skladů... našlo se pár zajímavých věcí, které po kontrole trvanlivosti a doby užití byly roztříděny. Takže teď nesu velkou krabici s všelijakým obsahem ku Tsukikage, zda-li by něco z toho nechtěla přednostně.

Před kanceláří, už někdo stojí, takže lehce pokynu hlavou na pozdrav, usadím se na lavici a čekám, až budu vyzván ke vstupu, tedy po slečně.
Yun Harada
Yun Harada

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Fri Sep 06, 2013 7:06 pm

Klon stále seděl v kanceláři, když někdo zaklepal.
,,Dále,'' zavolal a počkal, kdo vstoupí.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Junka Fri Sep 06, 2013 7:10 pm

Koukla jsem se na příchozího a mlčky se na něj usmála.
Když se ozvalo dále vešla jsem a zavřela za sebou.
"Ooii~ Tsukikage-samáá!"
Zářivě jsem se usmála a spojila ruce za zády.
"Chtěla jsem se zeptat na misi mimo vesnici, nebo jestli se můžu skočit kouknout do jiné vesnice."
Junka
Junka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Fri Sep 06, 2013 7:16 pm

,,Zdravím,'' usmál se klon na Junku a pak zvážil její žádost.
,,Momentálně tě na žádnou misi mimo Tsuki nepotřebuji...Do jaké vesnice by ses chtěla vydat?'' chtěl vědět klon, s myšlenkou, že jí když tak povolí týdenní výlet za hranice.
Stejně jako Yuki. Ta už by se měla každou chvílí vrátit.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Junka Fri Sep 06, 2013 7:28 pm

Když řekla, že žádnou misi mimo vesnici nepotřebuje povzdechla jsme si ale když se zeptala kam bych chtěla rozzářila jsem se.
"Do Kirigakure! Ráda bych vyzkoušela jejich lázně a tak."
Vyhrkla jsem okamžitě. O lázních v Kirigakure jsem slyšela vážně hodně a chtěla jsem si vyzkoušet co je na tom pravdy.
Junka
Junka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Fri Sep 06, 2013 7:37 pm

Klon přikývl, vzal čistý papír a pero a začal psát. Nakonec se podepsal, dopis přeložil a dal na něj pečeť Tsuki. S tímhle by neměla mít problém dostat se přes bránu Kiri a prokázat se u Mizukage, pokud by přesto měli námitky.
Klon podal dopis Junce. ,,Máš na to týden,'' upozornil ji ještě a přidal úsměv.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Junka Fri Sep 06, 2013 7:42 pm

Vzala jsem si dopis a vypadala jsem uplně nadšeně.
"Přinesu Vám odtamtud jahody!"
Zakřenila jsem se a rychle otevřela dveře.
"Naschléé!!"
Křikla jsem a už mě nebylo.
~Přesun~
Junka
Junka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yun Harada Fri Sep 06, 2013 9:12 pm

Slečna byla odbavena a tak popadnu bednu a nakráčím do kanceláře, pokynu hlavou, protože kdybych se uklonil, tak by mě bedna mohla převážit a nerad bych ryl obličejem po podlaze, ještě k tomu před Tsukikage.

Položím bednu nedaleko stolu "Přináším pár věcí, které jsme při kontrolách skladu našli" na chvilku se odmlčím a popadnu dech.
"V bedně jsou věci které byli určeny Vám a Vy s nimi můžete naložit dle uvážení" otevřu bednu, namátkou lze zahlédnout : Parfémy, čokolády, cizokrajné sušené ovoce, nějaké šátky atd.
"Ještě pár formulářů, později si je vyzvednu, musím zase letět na kontroly" vyhrknu ze sebe, ukloním se a jak jsem se zjevil, tak zase mizím do pryč.

/Přesun/
Yun Harada
Yun Harada

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Junka Wed Sep 25, 2013 4:02 pm

Docourala jsem se před kancelář a zaklepala.
Doufala jsem, že tam bude a nebudu muset obíhat celou vesnici a shánět se po Tsukikage.
Málem bych zapomněla..
Sundala jsem si batůžek a vytáhla krabičku, kterou jsem měla na vrchu aby se jí nic nestalo.
Nyhéhé
Uculila jsem se a čekala na vyzvání.
Junka
Junka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Wed Sep 25, 2013 4:10 pm

Zastavil som už v budove, kam Junka dorazila a ostal som sa dívať na dvere.
Premýšľal som, čo vlastne bude zač Tsukikage.
Videl som ju síce na zraze, ale to len tak matne, ledva som si vlastne aj to, ako vyzerala, zapamätal.
Ale už to bolo blízko, Tsukikage, snáď, bola za dverami, čiže som si zas mohol rýchlo spomenúť.
Letmo som sem tam kukol na Junku ale inak som zvedavo hľadel na dvere.
Ani som si nevšimol, že by mala niečo v rukách, vlastne mi bola viac-menej chrbtom otočená.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 457

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Mon Sep 30, 2013 2:15 pm

Klon, který od mého odchodu stále seděl v kanceláři, při uslyšení zaklepání zvedl hlavu od dokumentu, který pročítal. Ani jemu se nevyhnula pravidelná dávka mnohdy zbytečného papíru, který se musel projít a většinou recyklovat.
„Dále!“ zvolal klon dostatečně nahlas, aby ho bylo slyšet a čekal na příchozího.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Junka Sun Oct 06, 2013 6:14 pm

Otevřela jsem dveře a s širokým úsměvem vešla dovnitř.
"Ooooi! Tsukikage-samá!"
Zanotovala jsem pozdrav a položila jí jahody z Kiri na kraj stolu.
"Jsem zpátky a tady jak jsem slíbila jsou jahody z Kiri."
Pousmála jsme se a olízla si rty.
"Mizukage jsem v Kirigakure nezastihla ale místo toho jsem byla hned při příchodu obviněná jejím zástupcem, že jsem špeh z Tsuki."
Junka
Junka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Sun Oct 06, 2013 7:10 pm

Vstúpil som dnu a zavrel som aj dvere.
Následne som sa uklonil a postavil tak bokom a nevinne som sa začal kukať na Tsukikage.
Pripadal som si tu tak, že hocičo spravím tak to bude zlé.
Neviem prečo, proste to tak bolo no.
Preto som aj ďalej len tak nevinne kukal a čakal na... na bohviečo.
Najmä som dúfal, že sa mi ešte niečo tu nestane kvôli tomu obvineniu Junky!
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 457

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 31 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31  Next

- Similar topics