Budova Tsukikage
+36
Milli Kamizuru
Yoshita Kanen
Tora Iku
Shiro
Sumi
Yuki Tsuki
Atsuka
Goku
Rei Casius
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Sasuke Tobirama
Itama Senju
Aimi Iwatsuchi
Hokori Mai
Crystal Takaishi
Kangae Mizutsuchi
Killunia
Akasuna no Ruki
Misha Haybushi
Reina Kana
Kaya
Mai
Hoozuki Meizu
Junka
Yun Harada
Akio
Ex Libris
Yogi
Shinobi
Tatsumaki (Oga)
Yomi Hikikomori
Kaomi
Ayame Takahashi
40 posters
Strana 19 z 31
Strana 19 z 31 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31
Budova Tsukikage
First topic message reminder :
Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Ayame Takahashi- Počet příspěvků : 203
Re: Budova Tsukikage
Otázka mě nějak nezaskočila a na nic jsem nezapoměl. Možná si někdo mohl myslet že jsem zapoměl prohledat skrýš ale při boji jsem si jí prohlédl velmi dobře. Velice dobře vím že v skrýši chyběla socha Gedo Mazo. Tato socha je velmi veliká a podplášt se neschová, moje domňěnka je taková že jí má schovánou v svitku jednoduchou česoprostorovou technikou. Přesto existuje důvod proč jsem si ten svitek vzal až sem a nepřivolal jí hned ve skrýši.
Ten muž co tam byl je eleminován a vzal jsem i jeho hlavu. V skrýši chyběla socha Gedo Mazo ale právě proto jsem si vzal i jeho tělo které je těd v břiše hada kterýho mužu přivolat. Předpokládám že sochu zapečetil do svitku a ten svitek má v plášti. Vypadal klidně ale neměl důvod vlastně tak nevypadat. Ruku přiložím k puse a jemně se kousnu do prstu abych mohl následovně provéct techniku kuchiyose no jutsu
Ten muž co tam byl je eleminován a vzal jsem i jeho hlavu. V skrýši chyběla socha Gedo Mazo ale právě proto jsem si vzal i jeho tělo které je těd v břiše hada kterýho mužu přivolat. Předpokládám že sochu zapečetil do svitku a ten svitek má v plášti. Vypadal klidně ale neměl důvod vlastně tak nevypadat. Ruku přiložím k puse a jemně se kousnu do prstu abych mohl následovně provéct techniku kuchiyose no jutsu
Misha Haybushi- Nukenin (S-rank)
- Počet příspěvků : 111
Pochybuji o tom, že by ten vetřelec dokázal něco tak velkého jako je socha Gedo Mazo zapečetit do svitku. Bude za tím vězet něco víc. Ten svitek či plášť si ale určitě rád prohlédnu. "Ta hlava je nutná?" To co tu smrdí je určitě právě ta hlava.
Kaya nic neříkala. Jen poslouchala. Že by se styděla? Ne, určitě ne. Jen si asi myslí, že její role na této misi byla vedlejší, protože byla "jen" podpora. Vsadím se ale, že kdybych ji tam neposlal, byla by to hlava Haybushiho, která by tu teď smrděla. "Víte, co byl vetřelec zač?" To s Gedo Mazo jsem nečekal. Celé úsilí Shuuketsu přijde vniveč, pokud se ukáže, že v tom svitku není, což očekávám, jelikož jsem o podobném pečetění nikdy neslyšel. Ten svitek by musel být pořádně velký, aby to ten narušitel dokázal.
Kaya nic neříkala. Jen poslouchala. Že by se styděla? Ne, určitě ne. Jen si asi myslí, že její role na této misi byla vedlejší, protože byla "jen" podpora. Vsadím se ale, že kdybych ji tam neposlal, byla by to hlava Haybushiho, která by tu teď smrděla. "Víte, co byl vetřelec zač?" To s Gedo Mazo jsem nečekal. Celé úsilí Shuuketsu přijde vniveč, pokud se ukáže, že v tom svitku není, což očekávám, jelikož jsem o podobném pečetění nikdy neslyšel. Ten svitek by musel být pořádně velký, aby to ten narušitel dokázal.
Hokori Mai- Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN
- Počet příspěvků : 1243
Ruku přoložím na zem před stůl a použiji techniku Kuchiyose no jutsu Možná máme jiné znalosti ale osobně je mi známa technika která dokáže zapečetit skoro libivolnou věc do celkem malého svitku. Pokud se nepletu tak tato technika se využívala po celém světě, nejvíce ale v Konohagakure, kde byli shinobi co se na přivolávaní zbraní specializovali. Kouř velice rychle zmizne a předemnou stojí had který je velký tak akorát aby se vešel do mísnosti. Popravně ta hlava nutná není ale mužu jí využít na jeden experiment. Zanedlouho jí nechám zmizet stejním způsobem jako jsem těd přivolal tělo.
Had začne otevírat svojí čelist a tak získáme chvílku čas než jí otevře dostatečně pro výjmutí těla. Ačkoliv smrad který byl způsobem hlavou se ještě zhoršil, protože tělo smrdí ještě víc. Na druhou otázku jsem neměl co odpovědět. Mužu popsat jeho schopnosti ale nějak blížší informace nemám.
Ten muž kterýho jsme eliminovali byl Jashinista. Měl možnost měnit barvu, při každé barvě měl jiné schopnosti od síly, rychlosti až po takovou zvláští kde sežral svoje srdce. Možná jsem uplně mimo ale spíš bych to odborně nazval Fuuinjutsu.
Měl jsem ještě možnosti jak se ubránit a vyhnout se smrti ale rozhodně mi Kaya pomohla a minimalně misi urychlila. Také jsem si jí za tu krátkou dobu co se známe oblíbil. Had konečně otevře čelist do rozměru aby mohl vysunout tělo. Tělo vyklouzne ven velice hladce a leží přímo před šéfem na zemi. Právě mě napadla možnost že Gedo Mazo zapečetil do Jashin symbolu který má na břiše, ale je to šílená varianta.
Had začne otevírat svojí čelist a tak získáme chvílku čas než jí otevře dostatečně pro výjmutí těla. Ačkoliv smrad který byl způsobem hlavou se ještě zhoršil, protože tělo smrdí ještě víc. Na druhou otázku jsem neměl co odpovědět. Mužu popsat jeho schopnosti ale nějak blížší informace nemám.
Ten muž kterýho jsme eliminovali byl Jashinista. Měl možnost měnit barvu, při každé barvě měl jiné schopnosti od síly, rychlosti až po takovou zvláští kde sežral svoje srdce. Možná jsem uplně mimo ale spíš bych to odborně nazval Fuuinjutsu.
Měl jsem ještě možnosti jak se ubránit a vyhnout se smrti ale rozhodně mi Kaya pomohla a minimalně misi urychlila. Také jsem si jí za tu krátkou dobu co se známe oblíbil. Had konečně otevře čelist do rozměru aby mohl vysunout tělo. Tělo vyklouzne ven velice hladce a leží přímo před šéfem na zemi. Právě mě napadla možnost že Gedo Mazo zapečetil do Jashin symbolu který má na břiše, ale je to šílená varianta.
Rozkládající tělo jsem viděl už několik krát, ale ještě jsem neměl příležitost vidět, co s lidským tělem dokáží udělat všemožné šťávy, které tráví stravu v hadím břiše. "O podobných technikách jsem v životě neslyšel." Těžké se bojuje proti něčemu neznámému. Haybushi a Kaya to určitě neměli lehké. "Bude to chtít více probádat. Podej mi ten svitek z jeho pláště, a pak tělo zanes do nemocnice. Chci aby provedli pitvu." Neměl jsem v plánu se hrabat v tom plášti od všech těl slin a hadích šťáv. Nechci si zbytečně špinit ruce.
"Pak budu chtít, abys se vydal do Kirigakure no sato. Řekneš mi, jak zvládají útok Hakuei. Jestli se chceš zapojit do boje, zapoj se." O plánovaném útoku na Kirigakure no sato se ví už od srazu Kagů, kdy proběhl rozhovor mezi Mizukagem a jednou z těch fanatiček. Zajímá mě, jak na tom Kiri je kvůli výhrůžkám Hachidaime Mizukage v tom, že při jakémkoli náznaku spojení Suny s Tsuki, později i s Iwou, podnikne jistá opatření.
"Pak budu chtít, abys se vydal do Kirigakure no sato. Řekneš mi, jak zvládají útok Hakuei. Jestli se chceš zapojit do boje, zapoj se." O plánovaném útoku na Kirigakure no sato se ví už od srazu Kagů, kdy proběhl rozhovor mezi Mizukagem a jednou z těch fanatiček. Zajímá mě, jak na tom Kiri je kvůli výhrůžkám Hachidaime Mizukage v tom, že při jakémkoli náznaku spojení Suny s Tsuki, později i s Iwou, podnikne jistá opatření.
Šéfovi se na to tělo moc šahat nechtělo ale moc se mu nevídím, není to zrovná pěkná práce. Naštěstí já jsem si za těch pár let zvyknul šahat na mrtvé těla at jsou slizká jakkoliv. Celý plášt sundám a vytáhnu pár kunaiu, shurikenu ale nakonec i svitek. Bylo mi řečeno že mu ho mám podat a ne abych se kouknul jesli je to opravdu on. Bez větších slov jsem šéfovi svitek položil na stůl.
Dobře tělo odnesu na pitevnu a okamžitě vyrazím do Kirigakure. Pokusím se tuto misi splnit dřív než misi ohledně vetřelce ve skrýši. Mohl to brát jako ironii a samořejmost protože by se musela opravdu něco velkého stát abych se zdržel. Tato mise trochu kazí plány které jsme měli ale mise je duležitější než Kaya. Do boje se přímo určitě nezapojím ale určitě jim nějakou větší podporu poskitnu. Pokud je to vše mohu vyrazit ? Celou dobu jsem myslel na techniky které mi měl za tuto misi poskitnout ale na otázku jesli by nešla jedna slibovaná technika vyměnit za jinou to jsem zapoměl. Na techniku Doton Shishi dojou se zeptám až příjdu po misi v Kiri.
Dobře tělo odnesu na pitevnu a okamžitě vyrazím do Kirigakure. Pokusím se tuto misi splnit dřív než misi ohledně vetřelce ve skrýši. Mohl to brát jako ironii a samořejmost protože by se musela opravdu něco velkého stát abych se zdržel. Tato mise trochu kazí plány které jsme měli ale mise je duležitější než Kaya. Do boje se přímo určitě nezapojím ale určitě jim nějakou větší podporu poskitnu. Pokud je to vše mohu vyrazit ? Celou dobu jsem myslel na techniky které mi měl za tuto misi poskitnout ale na otázku jesli by nešla jedna slibovaná technika vyměnit za jinou to jsem zapoměl. Na techniku Doton Shishi dojou se zeptám až příjdu po misi v Kiri.
Přikývl jsem na znak, že může opustit tuto místnost. Svitek, který mi podal, jsem teď nehodlal číst. Položil jsem si ho na kraj stolu. Nevím, co tu Haybushi zkouší, ale je zřejmé, že jsem chtěl podat svitek, o kterém tvrdí, že je v něm zapečetěná socha Gedo Mazo. O čem mimochodem sám silně pochybuji. Pokud to tedy nebude TEN svitek, pak je v jeho vlastním zájmu, aby se ze své mise nevracel.
Když Haybushi odešel a vzal si to tělo sebou, podíval jsem se na Kayu. Celou dobu mlčí jako hrob. Je na čase, aby něco řekla. Na začátek třeba to, jaký má pocit ze spolupráce s Haybushim... mě někdy připadá jako... šašek.
Když Haybushi odešel a vzal si to tělo sebou, podíval jsem se na Kayu. Celou dobu mlčí jako hrob. Je na čase, aby něco řekla. Na začátek třeba to, jaký má pocit ze spolupráce s Haybushim... mě někdy připadá jako... šašek.
Po tom, čo sme vstúpili som ostala už len ticho, čo sa im mohlo zdať divné ale ja som to brala tak, že som bola výpomoc a nech si teda Misha povie čo chce a ak tu ostanem sama, tak by som mohla povedať svoj názor Tsukikagemu. Tá hlava smrdela celú dobu ale to som ja neriešila. Ja som si taktiež nemyslela, žeby to, čo odtiaľ zmizlo pečatil do seba alebo do zvitku, však ak by to pokazil a zomrel, tak by prehral a dokonca by bol aj bez toho, po čo prišiel. Nakoniec Misha odišiel a ja som tam ostala s Tsukikagem. Jeho pohľad hovoril za všetko, preto som spustila. "Ak by som vám mohla na to povedať svoj názor, od začiatku, čo som tam prišla to vyzeralo tak, že útočník má všetko pod kontrolou. Dokonca som si ani nemyslela, že pri tom poslednom útoku sa nechá zabiť, lebo naňho s počiatku nič nezaberalo. Ja som jeho schopnosti až tak dobre prekuknuté nemala. Raz to vyzeralo tak, že bol imúnny, až si dokázal zjesť vlastné srdce, no na druhú stranu si nechal v závere odseknúť vlastnú hlavu a to ho vyradilo." A práve to mi prišlo divné, ak dokázal ostať na žive bez srdca, prečo ho usmrtilo toto? Alebo som bola proste nechápavá a nemohla som tomu príjsť na um, to ale už nebolo prečo rieišiť. Potom som sa pred ním uklonila, lebo ja som si myslela, že sme svoju misiu skôr pokašľali. "Rada by som sa ospravedlnila, asi sa nám nepodarilo zachrániť tú vec, ktorá tam bola." Aj ja sama som pochybovala o tom, že sa to Mishovi podarilo ale ak sa to podarilo o to lepšie. Potom som sa pod maskou šialene usmiala. To vidieť nemohol a potom prišla pomerne divná otázka z mojej strany. "Čo by sa stalo, ak by som tu niekoho zabila? Napríklad takéhé Mishu?" Mala som sa pri tejto otázke chuť smiať, ako keby to bol žart ale bolo počuť, žeby to nebol normálny smiech. Zo začiatku mu určite Rinku spomínala, žeby mala byť u mňa a to s tohoto dôvodu.
Kaya- Žoldák (A-rank)
- Počet příspěvků : 230
"Myslím si, že tady jde o něco víc. Ten Jashinista možná ani nezemřel." U Jashinisty by mě to nepřekvapovalo. Jsou to nebezpeční a nepředvídatelní protivníci. "Před tím než zemřel, neudělal něco... podezřelého?" Jsem na tomto světě už 88 let a nikdy jsem se s něčím podobným nesetkal. To s tím srdcem... zní to vážně podivně. Nedokážu si to ani představit. "Tvá mise byla podpořit Haybushiho. Ani nevíš, jak to tam vypadalo předtím. Nikdy v životě jsi tam nebyla. Je logické, že tím pádem jsi doteď neměla tušení, jestli tam něco chybí, případně o co se jedná. To byla Haybushiho povinnost." I když to ve mě trochu vřelo, mluvil jsem klidně. Není třeba přilévat oleje do ohně.
"Pokud Misha nedokáže sám přežít den, ať ho v něm potká cokoli, pak není užitečný. Je v trochu jiné jednotce v Tsukigakure no sato. Pro tu platí trochu jiná pravidla." Shuuketsu nepatří pod Tsukigakure no sato, ale Mishovi jsem tu na chvíli nabídl azyl. "Když si odpočineš, budu mít pro Tebe další úkol." Po dlouhém čase jsem kontaktoval Morua. Kaya by se s ním vydala hledat informace o narušitelích ve skrýši. (Mariseho schopnosti budou sepsány v nejbližší době, nesepisoval jsem je doposud, aby to neovlivnilo vaše hlášení z mise).
"Pokud Misha nedokáže sám přežít den, ať ho v něm potká cokoli, pak není užitečný. Je v trochu jiné jednotce v Tsukigakure no sato. Pro tu platí trochu jiná pravidla." Shuuketsu nepatří pod Tsukigakure no sato, ale Mishovi jsem tu na chvíli nabídl azyl. "Když si odpočineš, budu mít pro Tebe další úkol." Po dlouhém čase jsem kontaktoval Morua. Kaya by se s ním vydala hledat informace o narušitelích ve skrýši. (Mariseho schopnosti budou sepsány v nejbližší době, nesepisoval jsem je doposud, aby to neovlivnilo vaše hlášení z mise).
Popravde to som si aj myslela, keď som ho prebodla, však jeho telo bolo aj tak akosi zvláštne zafarbené. "Keď som ho prvý krát prebodla, než som ho zbavila hlavy jeho telo sa sfarbilo do čisto bielej farby. Mal tam dokonca aj akýsi symbol alebo čo to bolo a aj ten zmenil farbu na čiernu. Až na stred, ten ostal červený. Potom naňho použil Misha pečať a to bolo asi všetko. Maximálne ešte začal smrdieť, ako keby bol mŕtvy už roky." A ak nebolo toto podozrelé, tak potom už určite nič. Vypočula som si potom jeho ďalšie slová na ktoré som už príliš neodpovedala, len som potom dodala. "Ak by ste ma zháňali budem u seba doma. Zatiaľ dovidenia." Uklonila som sa a s menším chychotom som sa obrátila chrbtom k nemu a vybrala som sa preč s kancelárie.
(presun)
(presun)
Kaya- Žoldák (A-rank)
- Počet příspěvků : 230
Kangae Mizutsuchi
Po tom všem můj originál dorazí zpět. Můj klon se ještě nedostal na řadu, tak ho jednoduše zruším a postavím se ke dveřím. V hlavě se mi tak nějak uspořádají myšlenky a utvořím si osnovu, s jakou předstoupím před Tsukikageho. Přeci jen samotná Aimi, která teď někde leží mrtvá, bude dosti vysvětlování. Jak pak mám jít pro radu, co s mým druhým já? Či s otázkou ohledně dění v Kirigakure. "Prosím-tě Inari, stůj při mě." Inari je jedna z šintoistických bohů, jednoduše jsem doufal, že mě právě ochrání. Nikdy jsem nebyl věřící, ale přesto.. No, povzdechl jsem si a čekal, než mě Kage pozve do své kanceláře.
Kangae Mizutsuchi- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 407
Ještě předtím než Kaya odešla jsem ji chtěl říct, aby tu poslala dalšího. Uháněla z kanceláře však tak rychle, že jsem ji to nestihl říct. "Další." Vybídl jsem dalšího ke vstupu. O přítomnosti někoho dalšího za dveřmi jsem věděl, a to díky Kanchi. Senzibilské schopnosti očividně více využívám při vybízení ke vstupu do mé kanceláře Tsukigakure no shinobi než v boji.
Kangae Mizutsuchi
Právě teď nastala chvíle, kdy mi mohlo jít o život, o budoucnost. Svá slova jsem musel vybírat hodně, ale hodně opatrně. Při vyzvání do místnosti jsem pomalu otevřel dveře a při vstupu se uklonil. "Zdravím Tsukikage-sama." Nechtěl jsem nějak zdržovat, takže jsem zavřel dveře a přistoupil přímo k Tsukikagemu. Měl jsem řekněme tři hodně důležité věci, které na sebe navazovali, první bylo to, co se stalo s Aimi.
Dal jsem ruku v pěst a lehce zaskřípal zuby. "Rád bych vám řekl, co se stalo při mé poslední misi a něco o sobě. Nechci to nějak protahovat." Chtěl jsem jít přímo k věci a z tašky jsem vytáhl zakrvácený kunai. "Stál jsem proti uživateli Shakutonu, nakonec jsem to nějak zvládl, tohle jsou detaily mise, které by vám měla podat Mai-sensei. Pravdou bylo, že Aimi opustila pozici vedle mě a ohrozila tím celou misi." Tímto jsem něco málo začal naznačovat.
Byl zde však větší problém. Druhá věc, proč jsem za Tsukikagem přišel. "Víte, občas v sobě slyším hlas, je to jako by mě ovládal. Při tom, jak se Aimi zachovala, mě ovládl a já jsem se prostě neudržel." Udělal jsem ještě krok ke stolu a na něj položil kunai, kterým jsem jí zabil. "Když jsme poté s Aimi trénovali, opět se ozval a já jsem jí zabil tímto kunaiem." Říkal jsem to celé tak nějak vyděšeně. Nechtěl jsem lhát, ale bál jsem se následků.
No, k tomu všemu tu byla ještě jedna věc. "Asi se nehodím do týmu. Rád přijmu zodpovědnost, ale radši bych se vystavil něčemu jinému. Řekněme ANBU jednotce. Nebaví mě zde sedět, nejsem ten typ, zatímco v Kirigakure je válka." Věděl jsem o tom hlavně díky svému klonu, který jsem poslal za Akumou. To jsem však nemusel Tsukikagemu zatím sdělit. "Chci se stát někým. Ne jen obyčejným shinobim který jen tak umře. Věřil jsem, že se mi to povede, ale zatím můj sen docela upadá."
"Zabil si Tsukigakure no shinobi a troufáš mě žádat o přeložení do anbu jednotky? Jsme shinobi. Naším úkolem je chránit své druhy. Když z této cesty sejdeš a opustíš je, jsi uznán za nukenína a následně zabit. Co myslíš, co bych měl jako Kage s Tebou udělat?" Hovořil jsem s ním agresivněji než obvykle. Jeho Kekei Genkai je pro vesnici přínosem, ale Aimi byla stejně užitečná jako on. Má reakce na toto byla zřejmá, a tak i lze předpokládat, co bude následovat.
Jsem ale milosrdný, svým způsobem, takže Kangae má jistou naději, že toto naše setkání přežije, a to možná bez jakékoli újmy. Jak mám ale podle něj vysvětlit ostatním zabití jednoho občana Tsukigakure no sato, i když původem z Iwy? Zabít za to Kangaeho? Zavřít ho? Odpustit mu? Přeložit ho do anbu jednotky? Jeho osud je nejistý, ale to, co udělal, změní mnohé v jeho životě. "Ten hlas... řekni mi o něm něco." Řekl jsem pak klidněji Kangaemu. Má otázka, kterou jsem položil před chvíli pořád platí, ne aby si Kangae myslel, že to byla řečnická otázka, k té odpovědi požaduji nyní však i něco víc.
Jsem ale milosrdný, svým způsobem, takže Kangae má jistou naději, že toto naše setkání přežije, a to možná bez jakékoli újmy. Jak mám ale podle něj vysvětlit ostatním zabití jednoho občana Tsukigakure no sato, i když původem z Iwy? Zabít za to Kangaeho? Zavřít ho? Odpustit mu? Přeložit ho do anbu jednotky? Jeho osud je nejistý, ale to, co udělal, změní mnohé v jeho životě. "Ten hlas... řekni mi o něm něco." Řekl jsem pak klidněji Kangaemu. Má otázka, kterou jsem položil před chvíli pořád platí, ne aby si Kangae myslel, že to byla řečnická otázka, k té odpovědi požaduji nyní však i něco víc.
Kangae Mizutsuchi
Bylo jasné, že na mě Tsukikage zvýší hlas. To bylo více než předpovídatelné. V jeho slovech o chránění svých druhů bylo více než pravdy. Nukenin jsem již stejně byl, na tom nezáleželo, ale i tak, jsem mu dlužil rozumnou odpověď. Chtělo to se pořádně zamyslet a něco ze sebe dostat. Co bych asi jako Kage udělal já? Byla tohle správná otázka, kterou jsem si pokládal?
Otázkou též bylo, co by chtěl Tsukikage slyšet. "Nejsem moc zkušený shinobi, abych dělal rozhodnutí na úrovni Kageho, právě proto se chci více naučit.." Věděl jsem, že mě trest nemine, ale musela být trestem vždy smrt? "Vím co jsem udělal a lituji toho. Proto bych se rád přidal k ANBU jednotkám a své chování odčinil." Nelhal jsem, cítil jsem, že když bych zkusil lhát, či nebýt upřímný, stálo by mě to život.
Tak zněla má odpověď na první otázku. "Přijmu jakýkoliv trest, ale rád bych to napravil." Dodám ještě na konec svých vět. No, další otázka, co se týkala toho hlasu mě lehce zarazila. Pravou rukou jsem si sáhl do vlasů a můj zrak se upnul do stropu. "Sám přesně nevím jak to popsat. Neovládám to a občas mi to tak nahlodá mysl, že dělám ukvapené závěry. Nazývá se mnou a dle něj mi chce pomoct." Sám jsem ještě nechápal jeho význam, zda-li mi Tsukikage pomůže najít novou cestu bylo právě na něm.
Přicházel k budově Tsukikageho a přemýšlel, jak to vysvětli, opravdu nevěděl co říct ale po chvíli už na to přestal myslet a ono to to už nějak vyřeší. Konečně došel ke dveřím a před dveřma se začal podvědomě třást. Snažil se uklidnit, ale nějak mu to nešlo, a když chtěl zaklepat ozývali se z kanceláře hlasy a radši počkal protože Tsukikageho bylo trošku i slyšet tak si šel sednout a počkal na vyzvání. Povzdechnul si a přemýšlel, jestli to bude mít stejný ale nejspíš ano a jaký taky bude trest.
Rei Casius- Chuunin
- Počet příspěvků : 311
Nie že by som sa cítil ignorovaný. No niekoľko dní čakať v tej istej kancelárií na tú poradu a... následne z toho zošalieť.. radšej som odišiel skôr, než som stihol zošalieť.
Bol som trocha nervózny a bolo to na mne vidieť. Predsa len som nepatril k Anbu. Moje pocity som pre to často a schválne dával najavo. Nepociťoval som potrebu si furt schovávať tvár za nudnú a chladnú masku.
Prešiel som preto znova len cez jendu chodbu, polku schodiska a znova som sa nachádzal u Kageho kancelárií. Sedel pred ňou nejaký mladík, teda.. pravdepodobne bol minimálne rovnako tak starí, ako ja. Prvé čo ma napadlo, bola otázka, jak môže byť shinobim bez prstov na jednej ruke. Nechcel som však nikoho súdiť.
Posadil som sa vedľa neho a len som mu kývol hlavou.
"Zdravím." Pousmial som sa, jednu nohu som preložil cez druhú, ruky som si založil na hruď a čakal som, kým sa všetko vybaví.
Bol som trocha nervózny a bolo to na mne vidieť. Predsa len som nepatril k Anbu. Moje pocity som pre to často a schválne dával najavo. Nepociťoval som potrebu si furt schovávať tvár za nudnú a chladnú masku.
Prešiel som preto znova len cez jendu chodbu, polku schodiska a znova som sa nachádzal u Kageho kancelárií. Sedel pred ňou nejaký mladík, teda.. pravdepodobne bol minimálne rovnako tak starí, ako ja. Prvé čo ma napadlo, bola otázka, jak môže byť shinobim bez prstov na jednej ruke. Nechcel som však nikoho súdiť.
Posadil som sa vedľa neho a len som mu kývol hlavou.
"Zdravím." Pousmial som sa, jednu nohu som preložil cez druhú, ruky som si založil na hruď a čakal som, kým sa všetko vybaví.
Sasuke Tobirama- Jounin
- Počet příspěvků : 165
Když tam tak seděl. Přistoupil k němu nějaký Pán chvilku ho pozoroval, protože opravdu si nevšiml, že by ještě někdo čekal a začal přemýšlet jak se zachovat. Taky se mu díval na ruku nebo to byla asi jeho představivost tak či tak se usmál a odpověděl. "Dobrý den, potřebujete něco ode mě?" Mohlo to být možná divné, ale pro většinu lidí byl opravdu neviditelný nebo chodili za ním, když jen něco chtěli. Po chvilce se začal třást, zdali něco neprovedl nebo jestli to je kvůli poslední misi nebo co se stalo na cvičišti. A čekal na odpověď.
Rei Casius- Chuunin
Všimol som si, že ho striaslo. Na podobné veci som mal oči, na detaily a tak. Pohľad som však z neho odvrátil na dvere a len som pokývol ramenom.
"Pravdepodobne nie, potrebuješ niečo ty odo mňa?" Vrátil som mu otázku, po ktorej som sa na neho znova s úsmevom pozrel. Ruky som si z hrude založil za hlavu a len som si ju o ne oprel. Bol som zvedavý, či sa chytí, či sa so mnou s podobnými otázkami pohrá. Už aj tak som ho mal celkom prekuknutého no, prečo si o ňom nezistiť viac?
"Pravdepodobne nie, potrebuješ niečo ty odo mňa?" Vrátil som mu otázku, po ktorej som sa na neho znova s úsmevom pozrel. Ruky som si z hrude založil za hlavu a len som si ju o ne oprel. Bol som zvedavý, či sa chytí, či sa so mnou s podobnými otázkami pohrá. Už aj tak som ho mal celkom prekuknutého no, prečo si o ňom nezistiť viac?
Sasuke Tobirama- Jounin
Když si potvrdil, že se to netýká ničeho co má na svědomí tak se uklidnil a obětoval mu úsměv. "Ne nic nepotřebuji." Odpověděl zpátky a pokračovalo ticho. Za normálních okolnosti by se vytratil z dohledu člověka, ale v tomhle případě musel vydržet zůstat na místě. Nechtěl cizího shinobiho urazit nebo něco podobnýho a taky musel za Tsukikagem. Teda předpokládal, že to je Shinobi kdo by taky chodil k Kagemu. A občas se taky kouknul, co děla jeho přítomnost, trošku Reie stresovala.
Rei Casius- Chuunin
Chvíľu som udržoval ticho, on očividne tiež. Celkom ma to sklamalo, no aspoň som tým zistil, že je to pravdepodobne troška asociál. Nie že by som ho nejak obviňoval.
"Ako že sa voláš? Oh.. eh prepáč, kde sú moje spôsoby..." Posadil som sa trocha normálne a podal som mu ruku, schválne tú, aby mi podal tú jeho zdravú.
"Sasuke Tobirima, žoldnier, momentálne v službách Tsukigakure no sato." Usmial som sa a čakal som sa, či sa predstaví tiež.
"Ako že sa voláš? Oh.. eh prepáč, kde sú moje spôsoby..." Posadil som sa trocha normálne a podal som mu ruku, schválne tú, aby mi podal tú jeho zdravú.
"Sasuke Tobirima, žoldnier, momentálne v službách Tsukigakure no sato." Usmial som sa a čakal som sa, či sa predstaví tiež.
Naposledy upravil Sasuke Tobirama dne Fri Apr 17, 2015 8:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Sasuke Tobirama- Jounin
"Rei Casius genin z Tsukigakure." A podal mu svou levou ruku s úsměvem. A když si najednou uvědomil, co řekl už to neopravoval a jen dál mlčel a bylo mu to jedno. Většinou se mu lidi nepředstavují a nevěděl kam stím Sasuke míří. Taky se většinou lidi vyptávají a odpovídá jen na co se ptají a neotravuje je když nechtějí. V tomhle momentě opravdu nevěděl co říct nebo zdali Sasuke čeká, aby se ho na něco zeptal. A čekal jak se to všechno vyvine protože byl v koncích.
Rei Casius- Chuunin
"Aha.." Prikývol som na znak, že chápem. Kto by tomu predsa len nechápal. Nechcel som sa však nudiť, aj keď to vyzeralo tak, že otázky sa tu budem pravdepodobne pýtať skôr ja. Preto som sa znova len pousmial a pohľad obrátil k dverám, za ktorými sa niečo dialo.
"A aký máš dôvod k návšteve Rei Casius? Ak mi to teda smieš povedať." Pochopil by som, keby že nemôže.. taktiež keby že sa mu jednoducho nechce. Odpoveď bola na ňom, predsa len som mu pod krkom nedržal nôž.
"A aký máš dôvod k návšteve Rei Casius? Ak mi to teda smieš povedať." Pochopil by som, keby že nemôže.. taktiež keby že sa mu jednoducho nechce. Odpoveď bola na ňom, predsa len som mu pod krkom nedržal nôž.
Sasuke Tobirama- Jounin
"Moje poslední mise nebyla zrovna nejlepší, ale co se dá dělat bezprsťák je slabý shinobi. Tak musím odevzdat hlášení Tsukikage-sama." Nelhal Sasukemu to by nebylo zrovna moudré ale jen neříkal všechno a muže se zasmát lidskému neštěstí. V pokračovaní konverze se taky zeptal. "Jaký máte důvod vy Sasuke-sama? Jestli se můžu zeptat."Trošku byl zvědaví když už byla tahle situace a chtěl se taky dozvědět něco o Sasukem.
Rei Casius- Chuunin
S Kangaem jsou očividně samé problémy. Sám jistě ví, do jak těžké situace mě staví. "Nebudu tě nikde překládat. Tvá rozdvojená osobnost není dobrý základ, na kterým se dá stavět dál." Jak pak bych asi mohl do tak významné funkce převelet člověka, který se není schopen sám ovládnout? Ať si to nebere zle, ale tímto bych vystavil v ohrožení celou vesnici. Od psychicky nestálých shinobi nikdy člověk neví, co čekat. "Problémem jsou taky tvé zkušenosti." Řekl, že se musí učit víc, takže sám připustil, že je nezkušený. V anbu jednotkách se leda co naučí, o tom není pochyb, ale hodlám udržet anbu na vysoké úrovni, a toho nelze dosáhnout, když k anbu budu přiřazovat kohokoli a kdykoli.
"Tvůj trest ještě zvážím. Ještě něco, oč bys rád požádal?" Pokud to je všechno, pak ho čeká práce. Říkal jsem mu, že k anbu jednotkám potřebuji více zkušeností, a ty lze nejlépe získat na nějaké misi.
"Tvůj trest ještě zvážím. Ještě něco, oč bys rád požádal?" Pokud to je všechno, pak ho čeká práce. Říkal jsem mu, že k anbu jednotkám potřebuji více zkušeností, a ty lze nejlépe získat na nějaké misi.
Kangae Mizutsuchi
Reakce Tsukikageho mě lehce překvapila. Ještě aby ne, čekal jsem něco krutějšího. No, opět mě Tsukikage překvapil a řekněme, že mě ujistil, že je mnohem lepším člověkem, než Mizukage. Poklidně jsem si vyslechl zamítnutí mého přeložení. "Ve svitku mého klanu se o něčem takovém píše. Prý se dá tahle slabina ovládnout a nakonec z ní udělat svou zbraň. Zatím nevím však jak." Měl jsem na mysli svou osobnost, své druhé já. "Pokud bych mohl mít prosbu, rád bych se naučil jednu z klanových technik a poté následně vyrazil na misi. Vlastně bych byl rád, kdyby mi ta mise byla zadána teď, ale hodlám respektovat jakékoliv vaše rozhodnutí, Tsukikage-san."
Strana 19 z 31 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31
Strana 19 z 31
Povolení tohoto fóra: